Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Astazi la 11:51
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
Abel Cavaşi | ||||
eugen |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 15 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 15 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
EmDrive
+11
scanteitudorel
curiosul
virgil
virgil_48
omuldinluna
Pacalici
Razvan
totedati
Scriabin
eugen
CAdi
15 participanți
Pagina 7 din 23
Pagina 7 din 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
EmDrive
Rezumarea primului mesaj :
Si totusi se misca....(E pur si mouve )
Teoria este foarte simpla :
Energia se masoara in Joule ,
Intr-un recipient ,ajutaj, cutie etc. volumul se masoara in m.c. (metrii cubi sau m^3).
Dar 1Joule =1Nm .Vom avea deci pentru energia produsa in acea cutie ,
energia Joules/m^3 de unde rezulta :
Nm/m^3 si dupa simplificare rezulta N/m^2, adica Pascali ,care este o unitate de presiune.
Deci practic campul electromagnetic poate da nastere la tractiune, conform
principiului actiunii si reactiunii...
Deci ideea ar fi ,cum transformam campul magnetic produs intr-un ajutaj intr-o
forta de tractiune (care da nastere la miscare )?
Si totusi se misca....(E pur si mouve )
Teoria este foarte simpla :
Energia se masoara in Joule ,
Intr-un recipient ,ajutaj, cutie etc. volumul se masoara in m.c. (metrii cubi sau m^3).
Dar 1Joule =1Nm .Vom avea deci pentru energia produsa in acea cutie ,
energia Joules/m^3 de unde rezulta :
Nm/m^3 si dupa simplificare rezulta N/m^2, adica Pascali ,care este o unitate de presiune.
Deci practic campul electromagnetic poate da nastere la tractiune, conform
principiului actiunii si reactiunii...
Deci ideea ar fi ,cum transformam campul magnetic produs intr-un ajutaj intr-o
forta de tractiune (care da nastere la miscare )?
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59041
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Re: EmDrive
Vibratii in sistemul inchis ...
CAdi- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 12397
CAdi a scris:Vibratii in sistemul inchis ...
În această situație CAdi, mișcarea sistemului este una oscilantă stânga-dreapta, nu care-l propulsează pe o direcție.
Să spunem că datorită acțiunii și reacțiunii este împins sistemul spre stânga în momentul emiterii undelor spre dreapta.
Din același motiv, când îl lovește în dreapta, sistemul se mișcă spre dreapta, mișcarea devenind una oscilatorie.
Dar problema mai mare este că acțiunea și reacțiunea apare când vorbim de mase.
Dacă undele n-au masă, nu produc reacțiune, nu mișcă sistemul în niciun fel.
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Numarul mesajelor : 6790
Data de inscriere : 22/03/2011
Nu e vorba numai de vibratiile din interiorul sistemului care pot fi dirijate .
E vorba si de rezonanta ,iar undele care se propaga si in afara sistemului inchis
produc levitatia.
E vorba si de rezonanta ,iar undele care se propaga si in afara sistemului inchis
produc levitatia.
CAdi- Foarte activ
Tu crezi va vibratiile singure pot produce deplasare, lucru mecanic?CAdi a scris:Vibratii in sistemul inchis ...
Eu ma uit de mult la farfuria aceea din cuptorul cu microunde si nu
a vrut niciodata sa-mi faca placerea de a levita. Daca pretinzi ca ai
inteles ceva in legatura cu EmDrive si cu calugarul, incearca te rog
sa fii mai transparent. De fapt stii ce este ciudat? Ca dupa fizica
actuala, levitatul la nivel stabil, nu consuma energie! Deci n-ar
trebui sa fie mare lucru. Dar incerc mereu si nu reusesc. Poate ca
acel calugar are o capacitate deosebita de a evacua gazele
intestinale?
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44924
Data de inscriere : 03/12/2013
cc, CAdi ,am citit si eu postarile anterioare ,stiu cam ce vreti voi.
Curiosul are dreptate aici cand iti spune ca oscilatia undelor nu genereaza miscare pe o anumita directie. Daca vrei sa deplasezi corpul intr-o anumita directie anuleaza , sau macar reduce una din amplitudini , ( daca poti realiza acest lucru undelor electromagnetice ?) . Adica sa produci un curent pulasatoriu , numai cu alternanta pozitiva. Altfel cele doua alternante se anuleaza reciproc.
Undele pot sa nu aiba masa proprie , dar daca nu actioneaza asupra unei mase din afara sistemului nu genereaza actiune.curiosu a scris:Dar problema mai mare este că acțiunea și reacțiunea apare când vorbim de mase.
Dacă undele n-au masă, nu produc reacțiune, nu mișcă sistemul în niciun fel.
Curiosul are dreptate aici cand iti spune ca oscilatia undelor nu genereaza miscare pe o anumita directie. Daca vrei sa deplasezi corpul intr-o anumita directie anuleaza , sau macar reduce una din amplitudini , ( daca poti realiza acest lucru undelor electromagnetice ?) . Adica sa produci un curent pulasatoriu , numai cu alternanta pozitiva. Altfel cele doua alternante se anuleaza reciproc.
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25902
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Cum sa nu produca deplasare sau lucrul mecanic , ( deformeaza materialul fara drept de discutie) . Cu conditia, ca oscilatia , ( vibratia ), sa aiba amplitudini diferite, pe cele doua alternante. Atunci directia deplasarii apare ca rezultat al diferentelor de amplitudine.virgil_48 a scris:Tu crezi va vibratiile singure pot produce deplasare, lucru mecanic?
Am vazut si eu clipul cu calugarul care "leviteaza" postat in pagina anterioara. De ce n-a putut prezentatorul sa verifice in spatele lui, sau sa puna o camera de filmat sa prinda si acel unghi? In mod evident nu e nici o levitatie, ci un suport mecanic in spatele acelor carpe, ascuns convenabil de robele staretului.
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30683
Data de inscriere : 03/08/2011
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Stii cum e asta? Ca excentricitatea permanenta a lui ISabau! Aiscanteitudorel a scris:Cum sa nu produca deplasare sau lucrul mecanic , ( deformeaza materialul fara drept de discutie) . Cu conditia, ca oscilatia , ( vibratia ), sa aiba amplitudini diferite, pe cele doua alternante. Atunci directia deplasarii apare ca rezultat al diferentelor de amplitudine.virgil_48 a scris:Tu crezi va vibratiile singure pot produce deplasare, lucru mecanic?
vreun exemplu cunoscut pentru aceasta afirmatie? Daca este
adevarat nu te enerva iar daca cunosti amanunte te astept.
Deformarea materialului nu poate fi consecinta inducerii de
caldura?
virgil_48- Foarte activ
@CAdi, din ce am citit eu în topicul acesta, mecanismul EmDrive ar produce propulsarea.
Tu mai menționezi că aceasta este posibilă și în cazul unui sistem închis.
Prin sistem închis, înțelegem că undele nu ies din sistem.
Dacă undele ies din sistem prin pereții dispozitivului, cred că deja vorbim de un sistem deschis.
Eu sunt în continuare de părere că într-un sistem închis, propulsarea sistemului nu poate fi realizată din interior, în primul și în primul rând datorită conservării impulsului.
Conservarea impulsului de direcția de deplasare explică în cea mai mare proporție și de ce corpurile se mișcă din inerție cu aceeași viteză la infinit, pe aceeași direcție rectilinie, în lipsa unor forțe.
Să presupunem că acel corp care se deplasează inerțial este un sistem închis în care este propulsat un corp, pentru moment, nu unde EM, pe o anumită direcție.
Fie sistemul total de masă M în care corpul propulsat are masă , iar sistemul fără acel corp propulsat are masă .
Forța de propulsie acționează și asupra masei și asupra masei , producând un fel de recul al masei mai mari, iar prin acțiune și reacțiune, dacă corpului de masă forța îi produce o accelerație , atunci corpului de masă îi va produce o accelerație pe aceeași direcție dar în sens opus. Așa acționează acțiune și reacțiunea, iar conform acestui principiu trebuie să avem
În cazul în care nu un corp este propulsat într-un sistem închis, ci unde electromagnetice fără masă, emiterea undelor nu produce reacțiune, pentru că într-un caz pentru că masa undelor este , iar prin egalitatea produsă de acțiune și reacțiune masa nu se modifică, ci înseamnă că accelerația .
Conservarea impulsului total pe aceea direcție de deplasare în momentul în care este propulsat un corp în acel sistem închis în sens opus sensului de deplasare a sistemului, folosind legea de mișcare și accelerațiile imprimate celor două mase la un moment de timp t datorită forței de acțiune și reacțiune egală, va fi cu datorită principiului de acțiune și reacțiune, iar într-un caz accelerația este pozitivă pentru că acel corp este propulsat/accelerat în celălalt sens.
Conservarea impulsului se păstrează pe aceea direcție de deplasare după cum vezi.
Dar dacă sistemul este închis, corpul propulsat în sens opus, va lovi la un moment dat peretele opus sistemului, iar ecuația de mai sus nu mai funcționează, pentru că la acel interval de timp t, nu mai obținem accelerația respectivă ce permite conservarea impulsului, corpul fiind frânat de peretele opus.
Eu zic că este corect cum am interpretat situația la nivel de conservarea a impulsului.
Tu mai menționezi că aceasta este posibilă și în cazul unui sistem închis.
Prin sistem închis, înțelegem că undele nu ies din sistem.
Dacă undele ies din sistem prin pereții dispozitivului, cred că deja vorbim de un sistem deschis.
Eu sunt în continuare de părere că într-un sistem închis, propulsarea sistemului nu poate fi realizată din interior, în primul și în primul rând datorită conservării impulsului.
Conservarea impulsului de direcția de deplasare explică în cea mai mare proporție și de ce corpurile se mișcă din inerție cu aceeași viteză la infinit, pe aceeași direcție rectilinie, în lipsa unor forțe.
Să presupunem că acel corp care se deplasează inerțial este un sistem închis în care este propulsat un corp, pentru moment, nu unde EM, pe o anumită direcție.
Fie sistemul total de masă M în care corpul propulsat are masă , iar sistemul fără acel corp propulsat are masă .
Forța de propulsie acționează și asupra masei și asupra masei , producând un fel de recul al masei mai mari, iar prin acțiune și reacțiune, dacă corpului de masă forța îi produce o accelerație , atunci corpului de masă îi va produce o accelerație pe aceeași direcție dar în sens opus. Așa acționează acțiune și reacțiunea, iar conform acestui principiu trebuie să avem
În cazul în care nu un corp este propulsat într-un sistem închis, ci unde electromagnetice fără masă, emiterea undelor nu produce reacțiune, pentru că într-un caz pentru că masa undelor este , iar prin egalitatea produsă de acțiune și reacțiune masa nu se modifică, ci înseamnă că accelerația .
Conservarea impulsului total pe aceea direcție de deplasare în momentul în care este propulsat un corp în acel sistem închis în sens opus sensului de deplasare a sistemului, folosind legea de mișcare și accelerațiile imprimate celor două mase la un moment de timp t datorită forței de acțiune și reacțiune egală, va fi cu datorită principiului de acțiune și reacțiune, iar într-un caz accelerația este pozitivă pentru că acel corp este propulsat/accelerat în celălalt sens.
Conservarea impulsului se păstrează pe aceea direcție de deplasare după cum vezi.
Dar dacă sistemul este închis, corpul propulsat în sens opus, va lovi la un moment dat peretele opus sistemului, iar ecuația de mai sus nu mai funcționează, pentru că la acel interval de timp t, nu mai obținem accelerația respectivă ce permite conservarea impulsului, corpul fiind frânat de peretele opus.
Eu zic că este corect cum am interpretat situația la nivel de conservarea a impulsului.
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41554
Nu ma enervez de loc . Deformarea unui material este doar consecinta a fenomenului termic ? Vibratiile folosite de picamar pentru a sparge piatra sunt consecinte ale efetului termic? Sonicitatea de Gogul Constantinescu foloseste efectul termic.? Vibratiile produse de catre masinile folosite in aschierea la rece ,( stung , freze , raboteze ) si care le dauneaza acestora precizia prelurarilor sunt efecte termice ? Doar cateva exemple. Deci vibratiile pot genera un lucrul mecanic care desfac suruburi , desprind nituri , rup sudura , inconvoaie materialul respectiv. Ca de la vibratie la levitatie este cale lunga asta este o alta problema.virgil_48 a scris:Daca este
adevarat nu te enerva iar daca cunosti amanunte te astept.
Deformarea materialului nu poate fi consecinta inducerii de
caldura?
Ca sa-i raspund lui Virgil_48 zidurile Ierihonului s-au daramat atunci cand armata israelitilor a suflat din trambite...
Curiosule , bineinteles ca daca undele sunt continute
intr-un sistem inchis nu se produce deplasare dar
eu am vorbit de rezonanta acestora care produce
modificari in mediu producand levitatia >
Adica undele se produc intr-un sistem inchis dar rezoneaza intr-un sistem deschis...
Aceasta este explicatia.
Adica undele se produc intr-un sistem inchis dar rezoneaza intr-un sistem deschis...
Aceasta este explicatia.
CAdi- Foarte activ
OK CAdi, am înțeles, am interpretat eu greșit.
Eu m-am referit doar la imposibilitatea propulsării sistemului închis din interiorul acestuia, dar tu ai încercat să explici de ce apare levitația.
Sunt două situații diferite, scuze că nu am fost atent.
Eu m-am referit doar la imposibilitatea propulsării sistemului închis din interiorul acestuia, dar tu ai încercat să explici de ce apare levitația.
Sunt două situații diferite, scuze că nu am fost atent.
Am auzit si eu de voci umane care pot produce spargerea paharelorCAdi a scris:Ca sa-i raspund lui Virgil_48 zidurile Ierihonului s-au daramat atunci cand armata israelitilor a suflat din trambite...
de cristal.
Dar nu am auzit niciodata de vreun cantaret care s-a dezlipit 1 mm de
pardoseala, desi uneori ai impresia ca asta incearca!
Tu presupui ca tabla aceea de cupru nu este suficient de groasa si
Aceasta este explicatia.
permite transmiterea unor unde in exterior? La ce ar folosi asta in
vid? Ce masa ar produce impulsul necesar deplasarii? Este nevoie
de o masa care sa treaca prin tabla in directia opusa miscarii.
virgil_48- Foarte activ
virgil_48 a scris:Am auzit si eu de voci umane care pot produce spargerea paharelorCAdi a scris:Ca sa-i raspund lui Virgil_48 zidurile Ierihonului s-au daramat atunci cand armata israelitilor a suflat din trambite...
de cristal.
Dar nu am auzit niciodata de vreun cantaret care s-a dezlipit 1 mm de
pardoseala, desi uneori ai impresia ca asta incearca!Tu presupui ca tabla aceea de cupru nu este suficient de groasa si
Aceasta este explicatia.
permite transmiterea unor unde in exterior? La ce ar folosi asta in
vid? Ce masa ar produce impulsul necesar deplasarii? Este nevoie
de o masa care sa treaca prin tabla in directia opusa miscarii.
Se vede ca tratezi superficial lucrurile ,dar asa esti tu ....
E plin You Tube de filmulete si experimente in sensul acesta ,
asa ca nu ai decat sa le vizionezi !
Eu iti dau numai unul ,,levitation with sound waves"
https://www.youtube.com/watch?v=Du85J2qyCKk
CAdi- Foarte activ
Cel care a dat rosu probabil ca s-a gandit la
faptul ca am gresit si ca jucaria din fotografie nu functioneaza cu unde sonore.
Domnule, exemplul care l-am dat a fost legat de
electromagnetic gravity -levitatia datorita campului electromagnetic .
Levitatia cu ,,sound waves" poate fi vizionata accesand You-Tube...
faptul ca am gresit si ca jucaria din fotografie nu functioneaza cu unde sonore.
Domnule, exemplul care l-am dat a fost legat de
electromagnetic gravity -levitatia datorita campului electromagnetic .
Levitatia cu ,,sound waves" poate fi vizionata accesand You-Tube...
CAdi- Foarte activ
CAdi a scris:Cel care a dat rosu probabil ca s-a gandit la
faptul ca ...
CAdi, te sfătuiesc să nu mai privești roșu-urile ca pe o părere obiectivă la adresa postărilor tale.
Nu analiza feedback-ul la postarea ta prin culoarea respectivă, nici dacă ar fi verde.
Culorile alea nu reflectă în mod obiectiv părerea celorlalți asupra postării tale.
Părerea propriu-zisă ca și feedback la postarea ta trebuie să se reflecte în cuvintele celorlalți, nu în culorile respective.
Imaginează-ți numai că cel ce a postat o culoare, i-a fost lene să scrie ceva, indiferent de ce ar fi transmis părerea respectivă.
Feedback-urile obiective asupra părerilor tale sunt cele pe care le citești, nu cele pe care le intuiești tu prin culorile respective.
Au facut chinezii o sosea in care au bagat nu stiu ce minereu
magnetic, pe care se poate circula levitand. Dar asta nu are
nici o legatura cu EmDrive. Cine mai are vreo idee pozitiva
despre acest fenomen, evitand fanteziile si bascalia, cu grija
pentru problema producerii impulsului unidirectionat, este
asteptat. Deocamdata nu am vazut alta propunere logica
inafara de cea a accelerarii materiei intunecate, care ar
putea trece prin peretele aparatului. Materia intunecata fiind
preluata direct din mediu, fara a fi nevoie sa o acumulezi si
sa o transporti.
magnetic, pe care se poate circula levitand. Dar asta nu are
nici o legatura cu EmDrive. Cine mai are vreo idee pozitiva
despre acest fenomen, evitand fanteziile si bascalia, cu grija
pentru problema producerii impulsului unidirectionat, este
asteptat. Deocamdata nu am vazut alta propunere logica
inafara de cea a accelerarii materiei intunecate, care ar
putea trece prin peretele aparatului. Materia intunecata fiind
preluata direct din mediu, fara a fi nevoie sa o acumulezi si
sa o transporti.
virgil_48- Foarte activ
Ok, sa fim seriosi :
Ceea ce am afirmat Virgil_48 despre rezonanta este adevarat dar bineinteles ca mai
exista si alte metode.
Ai auzit de platforma gravitationala a lui Viktor Grebennikov ?
Iata pentru inceput un material in romaneste
http://www.efemeride.ro/secretul-platformei-antigravitationale-inventata-de-viktor-s-grebennikov
Ceea ce am afirmat Virgil_48 despre rezonanta este adevarat dar bineinteles ca mai
exista si alte metode.
Ai auzit de platforma gravitationala a lui Viktor Grebennikov ?
Iata pentru inceput un material in romaneste
http://www.efemeride.ro/secretul-platformei-antigravitationale-inventata-de-viktor-s-grebennikov
CAdi- Foarte activ
Premize propulsie cu microunde
CAdi,
Salut revenirea ta pe forum si revitalizarea unor subiecte fierbinti.
Mai aduc cateva detalii.
http://etheric.com/secrets-of-antigravity-propulsion-tesla-ufos-and-classified-aerospace-technology/
https://youtu.be/uUyVjOpEs64
Poza 1
Aspectul unui magnetron de cuptor cu microunde- 2, 54 gigahertzi, care emite dinspre zona galbuie, din electrodul emisiv
Poza2
Aspectul interior al magnetronului, antena ( electrodul) emisiv EMITE ASIMETRIC
Poza3
Forma pulsurilor si tipuri de forte
Poza4
Explicatii materiale magnetice
CAdi,
Salut revenirea ta pe forum si revitalizarea unor subiecte fierbinti.
Mai aduc cateva detalii.
http://etheric.com/secrets-of-antigravity-propulsion-tesla-ufos-and-classified-aerospace-technology/
https://youtu.be/uUyVjOpEs64
Poza 1
Aspectul unui magnetron de cuptor cu microunde- 2, 54 gigahertzi, care emite dinspre zona galbuie, din electrodul emisiv
Poza2
Aspectul interior al magnetronului, antena ( electrodul) emisiv EMITE ASIMETRIC
Poza3
Forma pulsurilor si tipuri de forte
Poza4
Explicatii materiale magnetice
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33348
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
CAdi- Foarte activ
Daca este unusual, crezi ca ar trebui sa ne opreasca sa avem cateRe: Probleme cu linkurile
Mesaj Scris de CAdi Ieri la 19:29
virgil_48 a scris:
Mai bine ne spuneai la ce concluzie personala ai ajuns cu EmDrive.
EM Drive este ceva ,neobisnuit !Englezii ar spune :
....very, very unusual !
Sfideaza legile fizicii clasice si totusi functioneaza.
Iti dau un indiciu :
1.Nu ti-ai pus problema de ce China are intaietatea in domeniu ?
o parere? Chiar daca aceasta atitudine nu este incurajata pe forum?
Ce parere ai despre explicatia ca impulsul care misca motorul, este
produs de un jet de materie deosebita, care poate penetra peretele
fara sa fie oprit de aceasta? Jetul ar putea fi produs de componentele
interioare, care nu se vad.
virgil_48- Foarte activ
Virgil 48 deplasarea nu se produce datorita jetului de particule
care penetreaza peretii cavitatii.
Spatiul nu este gol asa cum il considera cercetatorii.
Einstein avea dreptate .Spatiul este panza pe care se deseneaza
tot ceea ce vedem.
Toti care au construit EM Drive nu ii cunosc principiul .Nici englezii
si nici americanii . Nu au cultura necesara in domeniu.
Deocamdata stiinta oficiala a primit un sut acolo unde o doare mai rau...
Ei credeau ca daca au descoperit bomba atomica ,au descoperit totul...
Ai vizionat ,,The Objective " ? E mai mult decat un simplu SF...
Einstein avea dreptate .Spatiul este panza pe care se deseneaza
tot ceea ce vedem.
Toti care au construit EM Drive nu ii cunosc principiul .Nici englezii
si nici americanii . Nu au cultura necesara in domeniu.
Deocamdata stiinta oficiala a primit un sut acolo unde o doare mai rau...
Ei credeau ca daca au descoperit bomba atomica ,au descoperit totul...
Ai vizionat ,,The Objective " ? E mai mult decat un simplu SF...
CAdi- Foarte activ
De asta nu trebuie sa ma convingi pe mine. Stii de când bat apaCAdi a scris:Virgil 48 deplasarea nu se produce datorita jetului de particule
in piua despre FOIP. Nu ma mir daca propunerea mea este socotita
simplista sau naiva, nici nu incerc sa o emancipez.
Daca spui ca nu este vorba de un jet de particule, accelerate de
motorul EmDrive, atunci uite una si mai gogonata:
Dispozitivul din interior, are posibilitatea sa ecraneze FOIP ul dintr-o
singura directie. Din directia cealalta, poate trece. Asa cum face o
dioda. Si atunci creaza un dezechilibru de forta care da efectul stiut.
Eu cred ca si dioda face lafel, dar nu se poate masura.
Nu te jena sa discuti bazaconii. Un forum trebuie sa fie o sesiune
publica de brainstorming, nu o adunare de academicieni chitrosi.
virgil_48- Foarte activ
Continuare
Dar ecranarea FOIP ului nu-i treaba de forumisti. Cel care a reusit
asta, detine si secretul antigravitatiei. Asa ca nu va mirati daca veti
auzi de niste OZN uri cu extraterestri care vorbesc engleza, chineza
sau alta limba larg utilizata.
virgil_48- Foarte activ
virgil_48 a scris:Dar ecranarea FOIP ului nu-i treaba de forumisti. Cel care a reusit
Nu este vorba de nici o ecranare de FOIP !
Principiul este altul . As vrea sa aflu si parerea lui Razvan .
CAdi- Foarte activ
Inseamna ca tu ai o parere destul de bine conturata. Daca ar aveaCAdi a scris:Nu este vorba de nici o ecranare de FOIP !virgil_48 a scris:Dar ecranarea FOIP ului nu-i treaba de forumisti. Cel care a reusit
ce comenta, probabil ca am afla si parerea lui Razvan.
virgil_48- Foarte activ
Razvan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6183
Puncte : 33839
Data de inscriere : 18/03/2011
Puteai sa-ti amintesti ca Razvan evita sa-si dea cu parerea.CAdi a scris:
Nu este vorba de nici o ecranare de FOIP !
Dar vazand parerea ta, s-ar putea sa o faca si el.
virgil_48- Foarte activ
Razvan a scris:Nu am studiat fenomenul îndeajuns încât să fiu capabil de a-mi exprima o părere.
Studiaza , ai 7 pagini de EM Drive si linkurile necesare !
CAdi- Foarte activ
Parca tu, daca stii cele 7 pagini si continutul adiacent, poti spuneCAdi a scris:Razvan a scris:Nu am studiat fenomenul îndeajuns încât să fiu capabil de a-mi exprima o părere.
Studiaza , ai 7 pagini de EM Drive si linkurile necesare !
mare lucru!? Adevarul despre EmDrive nu se poate spune din fata
P.C. ului, dar daca tot avem libertatea de a emite niste pareri...
Unii sunt mai retinuti, altii mai putin. Dar sa-l trimiti pe alt forumist
sa studieze ce propui tu, este exagerat. Mai ales daca esti fan
ecologist.
virgil_48- Foarte activ
Nu inteleg ! de ce este exagerat ?
Parca acum cateva articole ne invitai sa ne spunem parerile.
Ai ceva impotriva ?
Ai ceva impotriva ?
CAdi- Foarte activ
Nu aveam nimic impotriva daca ti-ai fi spus parerea despreCAdi a scris:Nu inteleg ! de ce este exagerat ?
Ai ceva impotriva ?
subiect. Ba chiar asta voiam sa aflu!
virgil_48- Foarte activ
Pagina 7 din 23 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23
Pagina 7 din 23
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum