Ultimele subiecte
» ChatGPT este din ce în ce mai receptivScris de Meteorr Astazi la 17:19
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Meteorr Astazi la 17:10
» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al Universului
Scris de Dacu2 Astazi la 16:20
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de Dacu2 Astazi la 15:18
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la eugen în Global warming is happening?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
eugen | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Meteorr | ||||
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
virgil | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
Abel Cavaşi | ||||
eugen |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 8 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 8 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Democraţia directă, o soluţie bună?
+10
cris
Pacalici
virgil
Bordan
scanteitudorel
virgil_48
eugen
Razvan
gafiteanu
Abel Cavaşi
14 participanți
Forum pentru cercetare :: Cercetări pentru o lume mai bună :: Idei privind organizarea unei societăţi perfecte
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Democraţia directă, o soluţie bună?
Democrația reprezentativă, bazată pe alegeri, a eșuat, prin corupție. Am tot avut până acum alegeri peste alegeri. Nu vreau să mai aud de acest cuvânt! Alegerile anticipate nu sunt o soluție. Ele nu fac decât să propage în continuare sistemul corupt. Niciun om ajuns acolo sus nu mai poate fi onest, pentru că este ori mituit, ori amenințat.
De-acum singurul lucru în care mai am încredere este votul DIRECT al Poporului, prin internet. Poporul să propună legile direct pe internet, el să le voteze, el să le pună în aplicare. Nu mai este nevoie de Parlament. Parlamentul trebuia într-o societate în care nu exista internetul. Dar de-acum nu mai avem nevoie de porcăria asta numită „Parlament”.
De-acum singurul lucru în care mai am încredere este votul DIRECT al Poporului, prin internet. Poporul să propună legile direct pe internet, el să le voteze, el să le pună în aplicare. Nu mai este nevoie de Parlament. Parlamentul trebuia într-o societate în care nu exista internetul. Dar de-acum nu mai avem nevoie de porcăria asta numită „Parlament”.
Re: Democraţia directă, o soluţie bună?
Poporul ca majoritate nu este capabil niciodata sa aleaga conducatorii cei mai cinstiti si capabili. Intotdeauna vor ajunge sus cei ce stiu sa se organizeze si sa se prefaca, sa promita mai bine. Cei ce urmaresc in ascuns alte interese. Sunt marii actori politici.
Mai mult, sunt mari interese straine in joc si Romania este impartita intre mai multe puteri. De Marile Puteri Straine asculta Partidele, la Satane se inchina politicienii satanisti.
Va fi bine pt romani doar atunci cand vor apare cativa romani cu adevarat mai "luminati" si cand vor ajunge la conducere doar prin forte propri. Adica printro lovitura de stat care nu va putea fi anihilata de interventia puterilor straine. Cristian Negureanu ii spunea in una din cartite sale „dictatura stiintifica”.
Deci domnilor savanti, la treaba, caci prin munca voastra de azi puteti salva Romania de maine.
Vox Populi sau Vax Populi, nu stiu exact cum se spune..
Nici romanii nu stiu pe ce lume traiesc: http://www.gandul.info/magazin/vi-se-pare-imposibil-ca-un-roman-sa-nu-stie-in-ce-tara-traieste-nu-este-13370362
Daca insa vorbim suflete, de SOS, (de Salvati Sufletele Noastre), atunci avem deja tot ce ne trebuie, suntem ultra dotati.
http://www.gandul.info/gandul-meu/gandul-meu-patriarhul-se-roaga-in-mercedes-de-ce-nu-a-oprit-coloana-oficiala-la-colectiv-14871722
Cica IPF Daniel este in realitate frate cu draqu.
Mai mult, sunt mari interese straine in joc si Romania este impartita intre mai multe puteri. De Marile Puteri Straine asculta Partidele, la Satane se inchina politicienii satanisti.
Va fi bine pt romani doar atunci cand vor apare cativa romani cu adevarat mai "luminati" si cand vor ajunge la conducere doar prin forte propri. Adica printro lovitura de stat care nu va putea fi anihilata de interventia puterilor straine. Cristian Negureanu ii spunea in una din cartite sale „dictatura stiintifica”.
Deci domnilor savanti, la treaba, caci prin munca voastra de azi puteti salva Romania de maine.
Vox Populi sau Vax Populi, nu stiu exact cum se spune..
Nici romanii nu stiu pe ce lume traiesc: http://www.gandul.info/magazin/vi-se-pare-imposibil-ca-un-roman-sa-nu-stie-in-ce-tara-traieste-nu-este-13370362
Daca insa vorbim suflete, de SOS, (de Salvati Sufletele Noastre), atunci avem deja tot ce ne trebuie, suntem ultra dotati.
http://www.gandul.info/gandul-meu/gandul-meu-patriarhul-se-roaga-in-mercedes-de-ce-nu-a-oprit-coloana-oficiala-la-colectiv-14871722
Cica IPF Daniel este in realitate frate cu draqu.
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Vin 06 Noi 2015, 10:25, editata de 2 ori
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36103
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Mai bine să vină minerii!
Razvan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6183
Puncte : 33839
Data de inscriere : 18/03/2011
Sa vina minerii din Baia Mare si Satu Mare, condusi de Abel al nostru.
L-am vazut la televizor pe mentorul forumului nostru Abel, cum ii insuruba elicoidal dupa o energetizare cu palinca.
L-am vazut la televizor pe mentorul forumului nostru Abel, cum ii insuruba elicoidal dupa o energetizare cu palinca.
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Ia uite ce a votat poporul prin internet: https://cercetare.forumgratuit.ro/t1709-dorii-sa-redevina-razvan-administrator !Abel Cavaşi a scris:De-acum singurul lucru în care mai am încredere este votul DIRECT al Poporului, prin internet.
Razvan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6183
Puncte : 33839
Data de inscriere : 18/03/2011
A fost virusat atunci internetul, s-a multiplicat votul cuiva si au fost sterse alte voturi.
Si-a bagat draqu coada in internet.
Si-a bagat draqu coada in internet.
Nu mai trebuie să ajungă sus nimeni. Nu mai este nevoie. Știu că e greu pentru cei obișnuiți cu democrația reprezentativă să înțeleagă așa ceva, dar țara poate funcționa numai prin ceea ce votează Poporul pe internet.gafiteanu a scris:Poporul ca majoritate nu este capabil niciodata sa aleaga conducatorii cei mai cinstiti si capabili. Intotdeauna vor ajunge sus cei ce
Internetul nu e sigur, e chiar in mainile unora.
Si apoi cine propune ce se voteaza ? Daca se propune serviciul fara frecventa, prin corespondenta, inca 10.000 biserici si cluburi si inca 10.000 lei pt fiecare, vor iesi votate sigur cu 100%. Daca insa se propune o reducere, ca se va ajunge repede la fund, vor vota doar guvernantii.
Voi acolo in fundul tarii la Satu al Mare, in ce lume utopica traiti si visati ? (Utopia salveaza Romania).
Si apoi cine propune ce se voteaza ? Daca se propune serviciul fara frecventa, prin corespondenta, inca 10.000 biserici si cluburi si inca 10.000 lei pt fiecare, vor iesi votate sigur cu 100%. Daca insa se propune o reducere, ca se va ajunge repede la fund, vor vota doar guvernantii.
Voi acolo in fundul tarii la Satu al Mare, in ce lume utopica traiti si visati ? (Utopia salveaza Romania).
Dar este mai sigur decât porcăriile de hârtii pe care am votat până acum. Se pot face plăți în siguranță prin internet. Deci, dacă vrem, putem. Nesiguranța este un argument pueril.gafiteanu a scris:Internetul nu e sigur, e chiar in mainile unora.
Simplu ca „bună ziua”! Poporul!Si apoi cine propune ce se voteaza ?
Dacă vor fi votate, atunci să fie respectate. Mă îndoiesc că milioane de oameni pot vota ceva greșit.Daca se propune serviciul fara frecventa, prin corespondenta, inca 10.000 biserici si cluburi si inca 10.000 lei pt fiecare, vor iesi votate sigur cu 100%.
În dreptul fiecărei legi vor apărea și comentarii. Fiecare om va putea învăța din comentarii. Dacă vor veni deștepți ca tine care să le deschidă ochii că nu e bine ce votează, vor putea schimba cursul votului.Daca insa se propune o reducere, ca se va ajunge repede la fund, vor vota doar guvernantii.
Tu rămâi atunci la realitatea actuală, dacă-ți place atât de mult. Eu voi visa mereu la ceva mai bun.Voi acolo in fundul tarii la Satu al Mare, in ce lume utopica traiti si visati ? (Utopia salveaza Romania).
Meritocratia, actualitatea romaneasca, 5 noiembrie 2015
Unde duc firele
https://youtu.be/hBbZGqKDPus
Constitutia meritocrata
http://meritocratia.ro/constitutia-meritocrata/
Unde duc firele
https://youtu.be/hBbZGqKDPus
Constitutia meritocrata
http://meritocratia.ro/constitutia-meritocrata/
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33348
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Din păcate, nu sunt de acord, Eugen, cu meritocrația, decât ca o alternativă la porcăria actuală. Da, ar putea fi ceva mai bun decât este acum, dar tot nu este suficient. Pentru că, așa cum spuneam mai sus, nu există om care să nu cedeze la presiunile de care se lovește când miliardarii lumii îi impun ce să facă.
Din moment ce există o alternativă mai bună decât meritocrația, atunci să beneficiem de ea. Eu propun ceva de genul:
http://www.democratiedirecta.com/
Din moment ce există o alternativă mai bună decât meritocrația, atunci să beneficiem de ea. Eu propun ceva de genul:
http://www.democratiedirecta.com/
Democratia cu "o directa" e cea mai sigura.
Crezi ca Universul e condus dupa legi democratice ?
Si forumul acesta e o dicta-tura (nu merito-cratica), dar lu-minata di-rect. Altfel nu func-tiona. Facem pariu ?
Crezi ca Universul e condus dupa legi democratice ?
Si forumul acesta e o dicta-tura (nu merito-cratica), dar lu-minata di-rect. Altfel nu func-tiona. Facem pariu ?
Un examen de sustinut
Abel,
Din linkul tau reiese ca Programul Democratiei directe este inspirat din democratia suedeza.
Deci se presupune ca democratia directa a trecut examenul suedez.
Pentru a elimina din viziunea romantica despre Suedia vazuta dinafara, mentionez cateva probleme ale societatii suedeze:
- o prezenta foarte mare de imigranti neproductivi, in crestere, care primesc ajutoare sociale nemeritate, care seaca resursele vitale suedeze, un fel de dictatura stat- emigranti asiatici contra paturii productive, active, contribuabile;
- un grad ridicat de taxe pe venituri, care forteaza creatorii de venit si forta de munca sa -si mute afacerile in alte tari;
- exploatarea imigrantilor capabili, buni de munca, imigrantii lucratori facand cele mai ingrate munci, inclusiv sters la fund suedezii handicapati;
- un grad ridicat de avorturi;
- un grad larg de concubinaj, de mariaj formal, in afara formei oficiale de casatorie;
- un grad sporit de independenta a tinerilor fata de familii, de libertinaj;
- un grad vizibil de apatie participativa la hotararile de interes national, etc
In aceste conditii, insasi democratia participativa suedeza inspiratoare- pe care o invoca linkul tau - are de dat un examen dur.
Abel,
Din linkul tau reiese ca Programul Democratiei directe este inspirat din democratia suedeza.
Pentru a elimina din viziunea romantica despre Suedia vazuta dinafara, mentionez cateva probleme ale societatii suedeze:
- o prezenta foarte mare de imigranti neproductivi, in crestere, care primesc ajutoare sociale nemeritate, care seaca resursele vitale suedeze, un fel de dictatura stat- emigranti asiatici contra paturii productive, active, contribuabile;
- un grad ridicat de taxe pe venituri, care forteaza creatorii de venit si forta de munca sa -si mute afacerile in alte tari;
- exploatarea imigrantilor capabili, buni de munca, imigrantii lucratori facand cele mai ingrate munci, inclusiv sters la fund suedezii handicapati;
- un grad ridicat de avorturi;
- un grad larg de concubinaj, de mariaj formal, in afara formei oficiale de casatorie;
- un grad sporit de independenta a tinerilor fata de familii, de libertinaj;
- un grad vizibil de apatie participativa la hotararile de interes national, etc
In aceste conditii, insasi democratia participativa suedeza inspiratoare- pe care o invoca linkul tau - are de dat un examen dur.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33348
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Ai aflat tu de undeva ca suedezii nu au parlament? Asta inseamnaeugen a scris:Un examen de sustinut
Abel,
democratie directa. Sa elimini "intermediarii" verosi. Nu cred ca
este posibil acum. Acesta poate fi un obiectiv mai realist,
http://www.i74.ro/
si reducerea la 300 a numarului de parlamentari. Eu mi-am
propus ca prim pas, sa nu mai paricip la alegeri parlamentare, daca
nu se limiteaza numarul lor, conform referendumului. Ce vor sa faca,
este o sfidare a unui scrutin popular, indiferent cine l-a initiat.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44924
Data de inscriere : 03/12/2013
Eugen, democrația directă este mai degrabă inspirată din cea a Elveției. Așadar, scoate eventual în evidență problemele Elveției. Dar nu uita că eu am propus mai mult de atât, ceva ce nu regăsești în nicio țară de până acum: propunere, votare și aplicare online.
Eu nu sustin democratia , deoarece nu intotdeuna cei multi au si dreptate. Exista o respect , doar atat.
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25902
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Democrația directă a funcționat la mine în comună, unde sunt cinci sate, până la începutul secolului trecut. Adică toată comuna se gospodărea pe plan local, începând de la mâncare, îmbrăcăminte, locuințe, etc. Comuna era condusă de primar, dar cu reguli stabilite de un sfat al bătrânilor. Fiecare locuitor era la dispoziția primarului orice se intreprindea în comunitate, după care veneau obligațiile familiare și dorințele personale, care erau pe ultimul loc.
Au mai rămas de atunci, în primul rând la bătrânii satului, bunul simț, cinstea, omenia, demnitatea, și o credință și știință pe care noi nici nu le percepem. Își cer iertare firului ierbii când îl taie, porcului de Crăciun sau mielului de Paște, și copiilor lor toată viața, ei fiind obligați copiilor că i-au adus în lumea asta, ne-așteptând nici un ajutor din partea nimănui. Dar, de obicei, așchia nu sare departe de tăietor, așa cum l-ai crescut și educat pe copilul tău așa îl ai, cam capeți ceea ce meriți.
Și multe, poate o să le pun odată pe toate pe hârtie. Inclusiv cunoașterea locului fiecăruia, fără să aștepte să-l pună cineva pe un loc, dar și fără să dea el indicații altora. Și toate astea vin dintr-o societate sălbatică, fără știință ...
Au mai rămas de atunci, în primul rând la bătrânii satului, bunul simț, cinstea, omenia, demnitatea, și o credință și știință pe care noi nici nu le percepem. Își cer iertare firului ierbii când îl taie, porcului de Crăciun sau mielului de Paște, și copiilor lor toată viața, ei fiind obligați copiilor că i-au adus în lumea asta, ne-așteptând nici un ajutor din partea nimănui. Dar, de obicei, așchia nu sare departe de tăietor, așa cum l-ai crescut și educat pe copilul tău așa îl ai, cam capeți ceea ce meriți.
Și multe, poate o să le pun odată pe toate pe hârtie. Inclusiv cunoașterea locului fiecăruia, fără să aștepte să-l pună cineva pe un loc, dar și fără să dea el indicații altora. Și toate astea vin dintr-o societate sălbatică, fără știință ...
Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21782
Data de inscriere : 18/02/2012
Tudorele, mai vezi statisticile. Ele îți vor spune că cei mulți au gândit mai bine decât un grup de specialiști.
Bordane, ce zici tu nu era democrație directă, ci era meritocrație. Democrație directă așa cum propun eu poate exista numai prin internet.
Bordane, ce zici tu nu era democrație directă, ci era meritocrație. Democrație directă așa cum propun eu poate exista numai prin internet.
Da Bordan si vreau sa mai adaug ceva :Stiinta fara credinta = dezastru.Bordan a scris:Și toate astea vin dintr-o societate sălbatică, fără știință ...
Am scris mai sus . Nu intotdeuna cei multi au si dreptate. Sunt nenumarate exemple in istorie. Galilei , Gordano Bruno , s.a.m.d.Abel Cavaşi a scris:Tudorele, mai vezi statisticile. Ele îți vor spune că cei mulți au gândit mai bine decât un grup de specialiști.
Exemplele tale nu dovedesc că cei mulți nu au dreptate. Acolo nu au fost implicați „cei mulți”.
Abel Cavaşi a scris:Exemplele tale nu dovedesc că cei mulți nu au dreptate. Acolo nu au fost implicați „cei mulți”.
Bine , exemplul poate nu a fost cel mai reusit .
In cazul acesta se poate desprinde o singura concluzie : Pot fi considerat un fel de ,,Gica contra " , dar numai atunci cand am argumente si datorita acestui defect , sau poate calitati, am pierdut foarte mult in viata . Nu imi pare rau.
Văd că s-a mai propus.
https://en.wikipedia.org/wiki/E-democracy#Wikidemocracy
Perfect. Urmează implementarea. Atunci când vor fi cât mai puțini Gigă-Contra și cât mai mulți Gigă-Pentru.
Perfect. Urmează implementarea. Atunci când vor fi cât mai puțini Gigă-Contra și cât mai mulți Gigă-Pentru.
In state mult mai dezvoltate sa ridicat aceasta problema . Democratia mai poate sau nu sa fie acceptata in actuala situatie . Eu cred ca a venit vremea schimbarii. Ce se pune in loc este treaba celor care se ocupa cu asa ceva . Eu am alte probleme de rezolvat . Sper sa le rezolv cu bine.Abel Cavaşi a scris:Văd că s-a mai propus.
Cei multi au dreptate in masura in care sunt bine informati. Daca sunt manipulati, hotararile vor fi deturnate de la sensul adevarat. oricum hotararile ce privesc soarta tarii nu trebuiesc luate numai de o mana de oameni. vezi ce a facut Hitler, sau Stalin, sau dictatorii din tarile arabe.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56979
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Vrem Guvern Mondial !
Iesiti si strigati dupa mine: "Vrem Guvern Mondial !"
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Sam 07 Noi 2015, 14:50, editata de 1 ori
Tocmai. Iar ceea ce propun eu va determina o mai bună informare a votanților. Comentariile ce vor apărea sub fiecare lege propusă vor contribui la o informare consistentă a populației.virgil a scris:Cei multi au dreptate in masura in care sunt bine informati.
Și asta se întâmplă astăzi în mizeria de Parlament.oricum hotararile ce privesc soarta tarii nu trebuiesc luate numai de o mana de oameni. vezi ce a facut Hitler, sau Stalin, sau dictatorii din tarile arabe.
Teoretic este o solutie buna. Dar:Abel Cavaşi a scris:Tocmai. Iar ceea ce propun eu va determina o mai bună informare a votanților. Comentariile ce vor apărea sub fiecare lege propusă vor contribui la o informare consistentă a populației.virgil a scris:Cei multi au dreptate in masura in care sunt bine informati.Și asta se întâmplă astăzi în mizeria de Parlament.oricum hotararile ce privesc soarta tarii nu trebuiesc luate numai de o mana de oameni. vezi ce a facut Hitler, sau Stalin, sau dictatorii din tarile arabe.
Ai nevoie de un anumit fel de popor ca sa o aplici. Sa-si doreasca
toti democratie, sa cunoasca toti operarea pe internet, sa fie toti
cetateni de calitate. Daca ai un mic procent de rebuturi, treaba se
strica, fiindca isi pot impune vointa prin frauda.
Tot trebuie uneori sa hotarasca unul singur in locul lor. O masa
nu poate avea strategii si obiective, ea se conduce permanent
dupa interese. Ideea au aplicat-o americanii când au admis mai
multe mandate prezidentiale in timp de razboi.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44924
Data de inscriere : 03/12/2013
Deocamdata un Guvern European competent si responsabil este neaparat necesar. Ultimele actiuni intreprinse de d-na Merkel a dovedit multa superficialitate in ce priveste masurile luate cu refugiatii. Inchipuiti-va in cazul unui conflict militar unde s-ar ajunge.gafiteanu a scris:Vrem Guvern Mondial !
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56979
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
O ce veste minunata!
Mai multe detalii: http://www.stiripesurse.ro/oana-zavoranu-se-urca-pe-valul-protestelor-si-isi-face-partid_972476.html
Cu aceasta ocazie poate ne lamureste cum e cu gravitatia si efectele ei.
stiripesurse.ro a scris:Oana Zavoranu se urca pe valul protestelor si isi face partid
Autor: A. Dumitrescu, Redactor
Publicat: 07/11/2015
Mai multe detalii: http://www.stiripesurse.ro/oana-zavoranu-se-urca-pe-valul-protestelor-si-isi-face-partid_972476.html
Cu aceasta ocazie poate ne lamureste cum e cu gravitatia si efectele ei.
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Forum pentru cercetare :: Cercetări pentru o lume mai bună :: Idei privind organizarea unei societăţi perfecte
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum