Ultimele subiecte
» ChatGPT este din ce în ce mai receptivScris de virgil Astazi la 20:48
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Meteorr Astazi la 17:10
» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al Universului
Scris de Dacu2 Astazi la 16:20
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de Dacu2 Astazi la 15:18
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12460) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
eugen | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Meteorr | ||||
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 64 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 63 Vizitatori virgil
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Democraţia directă, o soluţie bună?
+10
cris
Pacalici
virgil
Bordan
scanteitudorel
virgil_48
eugen
Razvan
gafiteanu
Abel Cavaşi
14 participanți
Forum pentru cercetare :: Cercetări pentru o lume mai bună :: Idei privind organizarea unei societăţi perfecte
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Democraţia directă, o soluţie bună?
Rezumarea primului mesaj :
Democrația reprezentativă, bazată pe alegeri, a eșuat, prin corupție. Am tot avut până acum alegeri peste alegeri. Nu vreau să mai aud de acest cuvânt! Alegerile anticipate nu sunt o soluție. Ele nu fac decât să propage în continuare sistemul corupt. Niciun om ajuns acolo sus nu mai poate fi onest, pentru că este ori mituit, ori amenințat.
De-acum singurul lucru în care mai am încredere este votul DIRECT al Poporului, prin internet. Poporul să propună legile direct pe internet, el să le voteze, el să le pună în aplicare. Nu mai este nevoie de Parlament. Parlamentul trebuia într-o societate în care nu exista internetul. Dar de-acum nu mai avem nevoie de porcăria asta numită „Parlament”.
Democrația reprezentativă, bazată pe alegeri, a eșuat, prin corupție. Am tot avut până acum alegeri peste alegeri. Nu vreau să mai aud de acest cuvânt! Alegerile anticipate nu sunt o soluție. Ele nu fac decât să propage în continuare sistemul corupt. Niciun om ajuns acolo sus nu mai poate fi onest, pentru că este ori mituit, ori amenințat.
De-acum singurul lucru în care mai am încredere este votul DIRECT al Poporului, prin internet. Poporul să propună legile direct pe internet, el să le voteze, el să le pună în aplicare. Nu mai este nevoie de Parlament. Parlamentul trebuia într-o societate în care nu exista internetul. Dar de-acum nu mai avem nevoie de porcăria asta numită „Parlament”.
Re: Democraţia directă, o soluţie bună?
Deocamdata un Guvern European competent si responsabil este neaparat necesar. Ultimele actiuni intreprinse de d-na Merkel a dovedit multa superficialitate in ce priveste masurile luate cu refugiatii. Inchipuiti-va in cazul unui conflict militar unde s-ar ajunge.gafiteanu a scris:Vrem Guvern Mondial !
Iesiti si strigati dupa mine: "Vrem Guvern Mondial !"
virgil- Moderator
- Numarul mesajelor : 12460
Data de inscriere : 25/05/2010
O ce veste minunata!
Mai multe detalii: http://www.stiripesurse.ro/oana-zavoranu-se-urca-pe-valul-protestelor-si-isi-face-partid_972476.html
Cu aceasta ocazie poate ne lamureste cum e cu gravitatia si efectele ei.
stiripesurse.ro a scris:Oana Zavoranu se urca pe valul protestelor si isi face partid
Autor: A. Dumitrescu, Redactor
Publicat: 07/11/2015
Mai multe detalii: http://www.stiripesurse.ro/oana-zavoranu-se-urca-pe-valul-protestelor-si-isi-face-partid_972476.html
Cu aceasta ocazie poate ne lamureste cum e cu gravitatia si efectele ei.
Nu văd care este legătura cu subiectul. De la tine am pretenții mai mari.
Legatura este foarte simpla. Intr-o democratie ca a noastra se poate si asa ceva.Asa ca atentie la ce veti propune.
Chiar daca Oana Zavoranu promite orice cu gura ei mare de mahalagioaica, nu poata da chiar la toti.
Vrem matriarhat de larga uniune si deschidere nationala. Sa se infiinteze cat mai multe Partide Sexy, ale blondelor, brunetelor, roscatelor, etc. Sa aiba sediile in Cluburi sexy Colective, unde barbatii sa ia foc. Intrarea libera pt. toti membrii.
Vrem matriarhat de larga uniune si deschidere nationala. Sa se infiinteze cat mai multe Partide Sexy, ale blondelor, brunetelor, roscatelor, etc. Sa aiba sediile in Cluburi sexy Colective, unde barbatii sa ia foc. Intrarea libera pt. toti membrii.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36103
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Dacă nu poate da, poate lua! În colectiv!!gafiteanu a scris:Chiar daca Oana Zavoranu promite orice cu gura ei mare de mahalagioaica, nu poata da chiar la toti.
Razvan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6183
Puncte : 33839
Data de inscriere : 18/03/2011
In Romania niciodata nu se va putea fara spaga.
Fara spaga nu intri in Partid (sau o rubedenie), nu misca nici un functionar din primarie, judecatorii si avocatii impart dreptatea dupa punga golita de impricinat, politia inventeaza nereguli, nu te trateaza nici un medic, nici la mort nu se uita popa.
Am da noi spaga, dar de unde ?
Scapi de spaga doar daca alegi sa spleci in strainatate definitiv.
Sau sa facem in tara ce au facut rusii in 1917.
Fara spaga nu intri in Partid (sau o rubedenie), nu misca nici un functionar din primarie, judecatorii si avocatii impart dreptatea dupa punga golita de impricinat, politia inventeaza nereguli, nu te trateaza nici un medic, nici la mort nu se uita popa.
Am da noi spaga, dar de unde ?
Scapi de spaga doar daca alegi sa spleci in strainatate definitiv.
Sau sa facem in tara ce au facut rusii in 1917.
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Păi, vezi? Tocmai de aceea ne trebuie o organizare prin internet ca să poată propune și vota marele public legile. Simplu ca bună ziua!
Şi ei tot prin internet votează, sau nu mai au dreptul?
Razvan- Foarte activ
Tot prin internet. Dacă nu știu să voteze, atunci nici nu au dreptul. Să facă un minim efort pentru a învăța, dacă vor să contribuie la bunul mers al societății.
Desigur, tot un minim de efort a făcut şi diaspora şi mă refer aici la cei care nu au mai apucat să voteze, nu că n-ar fi ştiut cum.
Problema e mult mai complexă: ce faci dacă pică netul? Ce faci dacă se blochează serverele? Ce faci dacă sunt probleme de conexiune? Cum demonstrezi că persoana care votează prin net este unică? Prin semnătură biometrică?
Problema e mult mai complexă: ce faci dacă pică netul? Ce faci dacă se blochează serverele? Ce faci dacă sunt probleme de conexiune? Cum demonstrezi că persoana care votează prin net este unică? Prin semnătură biometrică?
Razvan- Foarte activ
Acolo a fost cumva vot pe internet? Sau ce vorbești aiurea? Ai greșit topicul.Razvan a scris:Desigur, tot un minim de efort a făcut şi diaspora şi mă refer aici la cei care nu au mai apucat să voteze, nu că n-ar fi ştiut cum.
Aștepți să își revină, că doară nu-i nicio grabă. Doar nu-ți imaginezi că trebuie să voteze toți în aceeași zi, cum e acum porcăria?Problema e mult mai complexă: ce faci dacă pică netul? Ce faci dacă se blochează serverele? Ce faci dacă sunt probleme de conexiune?
Vai de mine, ce greu e! Păi, dai la fiecare om câte un token prin care să voteze. Vrei cumva să pui bețe în roate? Ai tu o soluție mai bună la care nu se pot găsi probleme?Cum demonstrezi că persoana care votează prin net este unică? Prin semnătură biometrică?
Ideea era că şi acolo au fost persoane care n-au putut, din cauză de logistică. Cum îţi imaginezi tu că vor coborî unii din vârful muntelui până când vor avea semnal la mobil, laptop sau tabletă? Şi ce te faci dacă vor cere urna, respectiv un mijloc de comunicare enumerat mai sus?Abel Cavaşi a scris:Acolo a fost cumva vot pe internet? Sau ce vorbești aiurea? Ai greșit topicul.
Păi da, că voturile astea nu au şi ele un termen de centralizare, trebuie să aşteptăm până votează şi ultimul elector?Aștepți să își revină, că doară nu-i nicio grabă. Doar nu-ți imaginezi că trebuie să voteze toți în aceeași zi, cum e acum porcăria?
Şi cine garantează că acel om va vota de pe el? Şi de unde semnal, că revenim la problema de mai sus? Gândeşte-te că încă mai sunt zone neelectrificate!Vai de mine, ce greu e! Păi, dai la fiecare om câte un token prin care să voteze.
Orice soluţie poate genera probleme, dar una pe care o văd eu ar fi următoarea: acordarea dreptului de vot persoanelor de peste 25 de ani şi / sau celor care deţin proprietăţi, astfel încât să fie direct interesaţi în mersul societăţii. Că puştanii de 18 ani, cu caş la bot şi fără o zi de muncă, îşi bagă palma-n dos, o taie dincolo, apoi strigă sus şi tare "jos corupţia", uitând ca prin minune că ei sunt generaţia "copy-paste" la referate şi la lucrări de diplomă!Vrei cumva să pui bețe în roate? Ai tu o soluție mai bună la care nu se pot găsi probleme?
Razvan- Foarte activ
La urma urmei, "toate-s vechi şi nouă toate", cum zicea un poet care nu se prea mai studiază de către generaţia contra .
Vizionare plăcută!
Vizionare plăcută!
Razvan- Foarte activ
Păi, n-au decât să rămână atunci acolo sus și să aștepte până or avea semnal. Și așa, cei din vârful muntelui nu prea se implică în bunul mers al societății. Ei își văd de coada vacii lor, fără să le pese cu adevărat de ceea ce se întâmplă la oraș. Poate unii de acolo nici măcar nu știu că Ceaușescu a picat. De ăia să-mi fac eu griji? Și încă primele griji. Nu ești realist. Pui probleme fără importanță. În viitor, se va rezolva semnalul și pentru cei care s-au ascuns în munți, dar prioritatea este cei care fac cu adevărat parte din societate.Razvan a scris:Cum îţi imaginezi tu că vor coborî unii din vârful muntelui până când vor avea semnal la mobil, laptop sau tabletă? Şi ce te faci dacă vor cere urna, respectiv un mijloc de comunicare enumerat mai sus?
Păi, e treaba lui dacă își dă tokenul altei persoane pe care o consideră de încredere. Dacă nu, să fie sănătos. Nu-l obligă nimeni să voteze.Şi cine garantează că acel om va vota de pe el?
Soluția asta nu rezolvă nici măcar 10% din problemele democrației reprezentative. Oricine ar reprezenta poporul, va putea fi mituit sau amenințat. Asta este problema ridicată în acest topic, distincția PROFUNDĂ între democrația reprezentativă și cea directă.una pe care o văd eu ar fi următoarea: acordarea dreptului de vot persoanelor de peste 25 de ani şi / sau celor care deţin proprietăţi, astfel încât să fie direct interesaţi în mersul societăţii. Că puştanii de 18 ani, cu caş la bot şi fără o zi de muncă, îşi bagă palma-n dos, o taie dincolo, apoi strigă sus şi tare "jos corupţia", uitând ca prin minune că ei sunt generaţia "copy-paste" la referate şi la lucrări de diplomă!
Până la democraţia directă invocată aici, să fim puţin realişti şi să deschidem bine ochii la situaţia actuală: o masă de manevră ieşită în stradă, care habar nu are ce vrea, dar tot strigă "Jos, Jos, Jos", va putea fi foarte uşor direcţionată de către un lider erijat în purtător de opinie ce va zbiera mai tare decât toţi "Să vină regele!"
Şi iată cum va dispărea orice urmă de democraţie, cât de şubredă pare ea acum şi ne vom întoarce frumuşel în evul mediu, conduşi de biserică şi de "măria sa regală", numitul domnului pe pământ!
Tare mi-ar place să nu am dreptate, dar din păcate... vom vedea!
Şi iată cum va dispărea orice urmă de democraţie, cât de şubredă pare ea acum şi ne vom întoarce frumuşel în evul mediu, conduşi de biserică şi de "măria sa regală", numitul domnului pe pământ!
Tare mi-ar place să nu am dreptate, dar din păcate... vom vedea!
Razvan- Foarte activ
Păi cum să nu tragă unul hois și celălalt cea din moment ce sunt atâția Gică-Contra pentru democrația directă? Ia mai terminați cu obiecțiile la acest sistem mult mai bun decât ceea ce este deja și apucați-vă și distribuiți informația. Și n-ai frică, lumea va începe să prindă coeziune.
Populaţia română încă nu a înţeles că democraţia nu înseamnă numai o formă de conducere a societăţii prin vot, de către popor, ci şi libertatea de a-ţi manifesta drepturile atâta timp cât nu le încalci pe ale altora.
Cât timp nu se va pricepe asta, adio orice formă de democraţie, fie ea şi directă, că orişicare va striga că el are dreptate ignorând drepturile celorlalţi. Aici trebuie lucrat!
Cât timp nu se va pricepe asta, adio orice formă de democraţie, fie ea şi directă, că orişicare va striga că el are dreptate ignorând drepturile celorlalţi. Aici trebuie lucrat!
Razvan- Foarte activ
Abel,
Ok, sunt de acord cu democratia directa, in particular cu votul electronic.
La o lege a pedepsirii furtului din avutia nationala , cu doua alternative de pedeapsa:
- taierea mainilor hotilor;
- inchisoare pe viata cu munca silnica,
Voi participa la vot prin net, voi fi indulgent, voi vota a doua varianta.
Ok, sunt de acord cu democratia directa, in particular cu votul electronic.
La o lege a pedepsirii furtului din avutia nationala , cu doua alternative de pedeapsa:
- taierea mainilor hotilor;
- inchisoare pe viata cu munca silnica,
Voi participa la vot prin net, voi fi indulgent, voi vota a doua varianta.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33348
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Răzvan, mă îndoiesc că adevărații români sunt egoiști. Egoiști sunt hoții care ne-au condus până acum.
Eugen, super! Și eu aș vota a doua variantă.
Eugen, super! Și eu aș vota a doua variantă.
Pai vezi ca in prezent avem asa ceva, o organizare prin interne.Abel Cavaşi a scris:Păi, vezi? Tocmai de aceea ne trebuie o organizare prin internet ca să poată propune și vota marele public legile. Simplu ca bună ziua!
Traiasca internele cu internetul lor. Se aude, internele ? Sunteti la datorie cu ochii pe forum ?
Aici este adevarata putere a Statului. Si asa e in toata lumea, impreuna cu Armata. Restul la vedere sunt trepadusii actori in relatia cu publicul.
Ministrul de Interne si sefii SRI si SIE sunt adevaratii conducatori, nu Iohannis sau Ponta.
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Dum 08 Noi 2015, 19:59, editata de 1 ori
Ce mai întrebi, nu vezi că mă uit?gafiteanu a scris:Traiasca internele cu internetul lor. Se aude, internele ? Sunteti la datorie cu ochii pe forum ?
Razvan- Foarte activ
Hai sa nu mai vorbim in teorie. Sa luam un exemplu practic:
http://www.petitieonline.com/signatures/limitarea_discrepantei_nesimtite_dintre_bogati_si_saraci/start/0
Prima semnatura 06-02-2015, ultima semnatura 18-10-2015. 13 semnatari in total in cele 8 luni!
4 din familie 2 fricosi care nu isi dau numele si unul din diaspora. Restul romani verzi.
Hai sa fim seriosi ca, dupa cum se vede, nu merge sistemul nici la aia care au internet....Slaba eficienta.
Q.E.D.
http://www.petitieonline.com/signatures/limitarea_discrepantei_nesimtite_dintre_bogati_si_saraci/start/0
Prima semnatura 06-02-2015, ultima semnatura 18-10-2015. 13 semnatari in total in cele 8 luni!
4 din familie 2 fricosi care nu isi dau numele si unul din diaspora. Restul romani verzi.
Hai sa fim seriosi ca, dupa cum se vede, nu merge sistemul nici la aia care au internet....Slaba eficienta.
Q.E.D.
Păi, saitul nu este unul oficial, în care investesc românii energie și timp. Sau știi tu vreun sait oficial în care mă pot baza pe faptul că îl cunosc TOȚI românii cu drept de vot și în care pot eu, un om de rând, propune legi?
Pai? Cine te opreste sa faci unul.Il trimiti la toate televiziunile si radiourile din tara.Pe urma vezi tu cati or vota.Astepti sa dea guvernul lege de infiintare?
N-ai înțeles nimic. Wikidemocrația trebuie să fie găzduită pe un sait OFICIAL, plătit din banii contribuabilului și care să aibă siguranță, credit și toate cele.
De inteles, este evident ca nu am inteles, ca asa sunt eu mai p.rost , dupa parerea ta, da tu de unde sti ca oficialii or sa fie corecti? Ca parca si de corectitudine vorbim, nu?
Ce are Wiki cu votatul???? Nu asta este scopul lui Wiki (ma refer la modelul de sit, nu la Wikipedia)
Ce are Wiki cu votatul???? Nu asta este scopul lui Wiki (ma refer la modelul de sit, nu la Wikipedia)
Iata ce scrie Ion Cristoiu:
http://www.evz.ro/ce-ar-fi-trebuit-sa-spuna-klaus-iohannis-daca-era-cu-adevarat-seful-statului-ca-romania-o-constitutie-si-ca-intr-o-democratie-asezata-nici-o-emotie-nu-poate-fringe-constitutia-romania-lui-cristoiu.html
Ion Cristoiu a scris:În calitate de comunist, cuvîntul Revoluție nu poate decît să mă bucure.
Nu poate decît să mă bucure punerea la îndoială în stradă și întărită de moderatori, de fătuce, de comentatori, de dătători cu gura, de facebookiști, a Sistemului democratic.
Nu spunea Lenin, Părintele nostru, al comuniștilor din toată lumea, că instituțiile burgheze – Parlament, partide politice, alegeri libere, presă liberă – sînt în realitate niște fantoșe, adevărata putere deținînd-o trusturile?
Și nu spunea Lenin că democrația adevărată e cea a Poporului, a Străzii? (Pe vremea lui Lenin, nu exista inca internet-ul...)
Nu se înființaseră pe vremea lui Lenin faimoasele Soviete de muncitori, soldați și țărani?
Nu striga Lenin de la tribună, după ce venise cu locomotiva din Finlanda, Toată puterea Sovietelor?!
După căderea țarismului, în februarie 1917, Kerenski a propus Rusiei o democrație autentică, bazată pe alegeri libere, din care să rezulte Parlamentul rus, numit Dumă.
A venit însă Lenin și a zis că nu asta e calea pentru Rusia.
Calea pentru Rusia e democrația sovietelor, democrația revoluționară, democrația populară cum i s-a zis la noi pe vremea Anei Pauker.
Cine il combate? Are Cristoiu dreptate?
http://www.evz.ro/ce-ar-fi-trebuit-sa-spuna-klaus-iohannis-daca-era-cu-adevarat-seful-statului-ca-romania-o-constitutie-si-ca-intr-o-democratie-asezata-nici-o-emotie-nu-poate-fringe-constitutia-romania-lui-cristoiu.html
Păi, cum ar putea fi incorecți aici? Ia inventează ceva.Pacalici a scris:De inteles, este evident ca nu am inteles, ca asa sunt eu mai p.rost , dupa parerea ta, da tu de unde sti ca oficialii or sa fie corecti? Ca parca si de corectitudine vorbim, nu?
Wiki, de la faptul că oricine poate propune, edita, vota o lege, exact ca în genul Wikipediei. Care-i problema?Ce are Wiki cu votatul???? Nu asta este scopul lui Wiki (ma refer la modelul de sit, nu la Wikipedia)
Tu ai solicitat "OPEN SOURCE", nu eu.
Abel Cavasi a scris:Așadar, este nevoie de un sait oficial cu sursă deschisă
cris- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Cristian
Numarul mesajelor : 1087
Puncte : 19997
Data de inscriere : 31/01/2010
Obiective curente : Astrofizica
Felicitari Cris! Ai un verde de la mine! Foarete buna postare.
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Forum pentru cercetare :: Cercetări pentru o lume mai bună :: Idei privind organizarea unei societăţi perfecte
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum