Ultimele subiecte
» Gravitatia sub spectrul lui Einstein si Newton.Cine are dreptate?Scris de virgil Astazi la 19:02
» Din nou despre rezonanța orbitală
Scris de virgil Ieri la 13:26
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de virgil_48 Ieri la 08:20
» Teoria lui Virgil, argumente pro şi contra
Scris de virgil Vin 01 Iul 2022, 06:32
» Lucrul mecanic - definitie si exemple (Secţiunea 2)
Scris de virgil_48 Dum 26 Iun 2022, 16:51
» Free energy
Scris de gafiteanu Dum 26 Iun 2022, 02:48
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Joi 23 Iun 2022, 21:26
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Sam 18 Iun 2022, 15:38
» Inventatori romani
Scris de gafiteanu Mier 08 Iun 2022, 05:46
» Legi de conservare (2)
Scris de virgil_48 Sam 04 Iun 2022, 23:38
» Basarabia, Bucovina - pământ românesc
Scris de eugen Joi 02 Iun 2022, 21:44
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de eugen Joi 02 Iun 2022, 20:03
» Urări de sărbători
Scris de gafiteanu Joi 02 Iun 2022, 04:26
» Relatiile lui Virgil
Scris de virgil Dum 29 Mai 2022, 07:55
» Campul Higgs
Scris de virgil_48 Sam 28 Mai 2022, 16:25
» Despre unii care vorbesc si aici despre MC
Scris de gafiteanu Vin 27 Mai 2022, 14:54
» Ce fel de muzica ascultati?
Scris de gafiteanu Lun 23 Mai 2022, 02:22
» Catedre noi la facultatile de medicina si farmacie.
Scris de virgil_48 Sam 21 Mai 2022, 19:57
» Nu întrați în război, opriti-l nedorind războaie și inarmari
Scris de gafiteanu Joi 19 Mai 2022, 05:11
» Fiat Lux
Scris de CAdi Mar 17 Mai 2022, 11:45
» Ce este FOIP?
Scris de virgil_48 Dum 15 Mai 2022, 18:11
» In ce consta campul electric?
Scris de virgil Vin 13 Mai 2022, 10:29
» Fotografia astronomica.
Scris de Razvan Joi 12 Mai 2022, 19:22
» Relatia lui Einstein pentru Gravitatie
Scris de virgil Joi 12 Mai 2022, 06:53
» Filme SF de scurt metraj
Scris de CAdi Mier 11 Mai 2022, 11:54
» Efectul Allais
Scris de virgil_48 Mar 10 Mai 2022, 23:25
» Mecanica FOIP si actiunea acestuia asupra corpurilor.(secţiunea 4)
Scris de virgil_48 Mar 10 Mai 2022, 23:21
» Globalizarea
Scris de eugen Lun 09 Mai 2022, 21:46
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Dum 01 Mai 2022, 13:28
» Electricitatea
Scris de virgil Sam 30 Apr 2022, 20:04
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la gafiteanu în TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT... ( 1 )
» Mesaj de la eugen în PROFILUL CERCETATORULUI...
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Lucrul mecanic - definitie si exemple (Secţiunea 2)
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Lucrul mecanic - definitie si exemple (Secţiunea 2)
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Teoria lui Virgil, argumente pro şi contra
( 1 )
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (11260) |
| |||
CAdi (10203) |
| |||
virgil_48 (9514) |
| |||
Abel Cavaşi (7697) |
| |||
gafiteanu (7481) |
| |||
Razvan (6006) |
| |||
curiosul (5870) |
| |||
Pacalici (5571) |
| |||
scanteitudorel (4989) |
| |||
eugen (3455) |
|
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi |
| |||
Pacalici |
| |||
CAdi |
| |||
curiosul |
| |||
Dacu |
| |||
Razvan |
| |||
virgil |
| |||
meteor |
| |||
gafiteanu |
| |||
scanteitudorel |
|
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 5 Vizitatori :: 1 Motor de căutaregafiteanu
Recordul de utilizatori conectați a fost de 49, Dum 20 Mar 2011, 14:29
Merry Christmas!
3 participanți
Forum pentru cercetare :: Diverse :: Coş de gunoi invizibil pentru vizitatori :: Deschise de Pacalici
Pagina 1 din 1
Re: Merry Christmas!
Cred că alta ar trebui să fie egalitatea pentru ca să rezulte "Merry Christmas!".Pacalici a scris:

Mai studiază!

Dacu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2520
Puncte : 19611
Data de inscriere : 28/07/2012
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Unde este Christ?Ce înseamnă "mas" în Limba Engleză?Pacalici a scris:Cata adevaraciune, Mare Guru!![]()
![]()
![]()

Cel mai simplu exemplu de codificare a felicitării de 25 Decembrie ar fi prin scrierea unei ecuații de gradul

---------------------------------------------------------------------------------------
O problemă de logică:
În ce an se sărbătorește atât Crăciunul cât și Anul Nou?

Dacu- Foarte activ
Hai sa revin, poate iti va fi util.
Ca sa poti intelege postare mea, iti trebuie putin simt al umorului, ceva inteligenta , evident si ceva cunostinte de matematica si de limba engleza...(adica, d-ale de imi recomanzi mie), de-asta ziceam Mare Guru:
Da, in fine... Iata "misterul":
Xmas is a common abbreviation of the word Christmas. The "X" comes from the Greek letter Chi, which is the first letter of the Greek word Χριστός, which in English is "Christ".The "-mas" part is from the Latin-derived Old English word for Mass.
Evident, banui ca esti un bun cunoscator al limbii engleze, altfel nici nu imi permiteam.
Asta nu e nici o codificare!

Bibliografie: http://www.dictionary.com/e/xmas-christogram/
Ca sa poti intelege postare mea, iti trebuie putin simt al umorului, ceva inteligenta , evident si ceva cunostinte de matematica si de limba engleza...(adica, d-ale de imi recomanzi mie), de-asta ziceam Mare Guru:

Da, in fine... Iata "misterul":
Dacul a scris:Unde este Christ?Ce înseamnă "mas" în Limba Engleză?
Xmas is a common abbreviation of the word Christmas. The "X" comes from the Greek letter Chi, which is the first letter of the Greek word Χριστός, which in English is "Christ".The "-mas" part is from the Latin-derived Old English word for Mass.
Evident, banui ca esti un bun cunoscator al limbii engleze, altfel nici nu imi permiteam.

Intr-adevar, solutia ta este uluitor de simpla! Eu o prefer insa pe a mea.Dacul a scris:Cel mai simplu exemplu de codificare a felicitării de 25 Decembrie ar fi prin scrierea unei ecuații de gradul XIV () în care necunoscutele sunt numere naturale diferite de zero și aceste numere naturale corespund pozițiilor literelor pe care le ocupă în alfabetul român cum ar fi a=1 , C=5 , e=7 , etc. , iar apoi prin anagramare obținem felicitarea "Merry Christmas" din data de 25 Decembrie

Bibliografie: http://www.dictionary.com/e/xmas-christogram/
1) Ai revenit , dar explicațiile tale sunt explicații protestante și deci nu sunt explicații de dreaptă credință!Pacalici a scris:Hai sa revin, poate iti va fi util. Ca sa poti intelege postare mea, iti trebuie putin simt al umorului, ceva inteligenta , evident si ceva cunostinte de matematica si de limba engleza...(adica, d-ale de imi recomanzi mie), de-asta ziceam Mare Guru:![]()
![]()
![]()

2) În limba Engleză la Crăciun se spune "Christmas" iar la Hristos se spune "Christ" iar cuvântul "mas" nu există în limba Engleză...Există în limba Engleză cuvântul "mass" care în limba Română înseamnă și "mulțime" , dar nu văd legătura cu "Christmas".....Vezi bine că în limba Greacă există cuvântul Χριςτος care se citește în limba Greacă ca și în limba Română , adică Hristos.

"Merry Christmas!" înseamnă mot a mot "Crăciun Vesel!" , dar și "Crăciun Fericit!"
-----------------------------------
Ce răspuns dai la problema de logică?

Ultima editare efectuata de catre Dacu in Joi 28 Dec 2017, 09:44, editata de 1 ori
Dacu- Foarte activ
Recunosc, ti-a fost complet inutil. Mi-am pierdut vremea.Pacalici a scris:Hai sa revin, poate iti va fi util.
P.S. Imi pare cu regret , dar eu nu is credincios, respect insa datinile oricarei religii atata timp cat imi ofera un moment de relaxare.
Fiecare om are o credință , chiar și ateii au o anumită credință....Eu cred că DUMNEZEU există și dacă aș avea credință în Domnul Iisus Hristos , atunci aș face si eu Lucrările Lui.Eu cred că Biblia Ortodoxă este adevărată în proporție de 99,99 %.Pacalici a scris:Recunosc, ti-a fost complet inutil. Mi-am pierdut vremea.Pacalici a scris:Hai sa revin, poate iti va fi util.
P.S. Imi pare cu regret , dar eu nu is credincios, respect insa datinile oricarei religii atata timp cat imi ofera un moment de relaxare.
Crezi că există DUMNEZEU?
Dacu- Foarte activ
Dacu a scris:Fiecare om are o credință , chiar și ateii au o anumită credință....Eu cred că DUMNEZEU există și dacă aș avea credință în Domnul Iisus Hristos (Da, nu ai, este?) , atunci aș face si eu Lucrările Lui.Eu cred că Biblia Ortodoxă este adevărată în proporție de 99,99 %.
In ce crezi tu este strict problema ta . Sa iti fie de bine. ...Cu toate ca ma intreb, daca tot esti Dac, de ce nu crezi mai curand in Zalmoxe?
citez:
Apare o singura concluzie: Esti un fals DAC, pentru ca esti monoteist.Religia geto-dacilor a fost politeistă, eventual henoteistă, centrată în jurul zeului important Zalmoxis. Herodot afirma că dacii erau monoteiști, dar opinia majoritară a istoricilor de azi este că dacii nu erau monoteiști și că nu se poate avea prea multă încredere în afirmațiile lui Herodot.
Evident ca NU.Dacu a scris:Crezi că există DUMNEZEU?
P.S. Vad ca te indepartezi de subiectul discutiei initiale, asa ca , in continuare o sa vorbesti singur.
Pacalici a scris:Evident ca NU.Dacu a scris:Crezi că există DUMNEZEU?
Bănuiesc că în Moș Crăciun crezi din moment ce ai deschis subiectul ăsta, nu?

Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2196
Puncte : 19090
Data de inscriere : 18/02/2012
Bordan a scris:Bănuiesc că în Moș Crăciun crezi din moment ce ai deschis subiectul ăsta, nu?
Daca ai fi urmarit firul discutiei, nu ai mai fi banuit, ai fi fost sigur.
Uite aici raspunsul: https://cercetare.forumgratuit.ro/t2727-merry-christmas#86750
Forum pentru cercetare :: Diverse :: Coş de gunoi invizibil pentru vizitatori :: Deschise de Pacalici
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum