Ultimele subiecte
» Căderea liberă în câmp gravitațional Scris de virgil_48 Astazi la 11:47
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Astazi la 08:35
» Fotografia astronomica.
Scris de Razvan Ieri la 22:05
» Ce este FOIP?
Scris de virgil_48 Ieri la 16:42
» V-a supraviețui omenirea și vietățile pe Terra sau nu ?
Scris de Vizitator Ieri la 08:00
» Idei de cercetari in fiizca nu ocupatii cu balade
Scris de Vizitator Dum 26 Mar 2023, 16:45
» Basarabia, Bucovina - pământ românesc
Scris de CAdi Dum 26 Mar 2023, 15:32
» X la puterea -1
Scris de virgil_48 Sam 25 Mar 2023, 09:28
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de virgil_48 Vin 24 Mar 2023, 18:30
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Mar 21 Mar 2023, 21:47
» Ce fel de muzica ascultati?
Scris de CAdi Dum 19 Mar 2023, 21:44
» VARIABILITATEA CONSTANTEI GRAVITAȚIONALE G
Scris de virgil_48 Dum 19 Mar 2023, 08:00
» EmDrive
Scris de eugen Sam 18 Mar 2023, 11:10
» Demonstratie ca Forever_Man are dreptate
Scris de virgil_48 Sam 11 Mar 2023, 23:40
» O altă perspectivă a relativității
Scris de virgil Vin 10 Mar 2023, 20:45
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de gafiteanu Joi 09 Mar 2023, 21:01
» Bancuri......
Scris de virgil_48 Mar 07 Mar 2023, 17:37
» Despre conservarea momentului cinetic
Scris de virgil_48 Dum 26 Feb 2023, 09:39
» Lucrul mecanic - definitie si exemple (Secţiunea 2)
Scris de virgil_48 Mier 22 Feb 2023, 21:45
» Evaporarea sau inflatia universului.
Scris de virgil Mier 22 Feb 2023, 15:35
» Legea a treia a lui Kepler dedusă în Fizica elicoidală, fără a face apel la gravitație!
Scris de virgil Mar 21 Feb 2023, 07:44
» Baloane de spionaj
Scris de cris Mier 15 Feb 2023, 15:38
» Transformările Galilei și Lorentz.
Scris de virgil_48 Dum 29 Ian 2023, 16:07
» Experimentul Morley-Michelson
Scris de gafiteanu Dum 29 Ian 2023, 12:38
» Stiinta neoficiala....
Scris de Vizitator Lun 23 Ian 2023, 18:35
» Bibliografie
Scris de Vizitator Vin 20 Ian 2023, 13:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de gafiteanu Dum 15 Ian 2023, 08:42
» Antimateria se mișcă pe elice cu torsiunea opusă celei pe care se mișcă materia
Scris de virgil Joi 12 Ian 2023, 18:30
» Freamătul căutării
Scris de gafiteanu Joi 12 Ian 2023, 00:25
» Urări de sărbători
Scris de CAdi Mier 04 Ian 2023, 23:23
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la Razvan în Fotografia astronomica. ( 2 )
» Mesaj de la Razvan în Fotografia astronomica.
( 2 )
» Mesaj de la virgil_48 în Căderea liberă în câmp gravitațional
( 1 )
» Mesaj de la virgil în TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
( 1 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
( 1 )
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (11566) |
| |||
CAdi (10253) |
| |||
virgil_48 (9960) |
| |||
Abel Cavaşi (7764) |
| |||
gafiteanu (7596) |
| |||
Razvan (6077) |
| |||
curiosul (5974) |
| |||
Pacalici (5571) |
| |||
scanteitudorel (4989) |
| |||
eugen (3476) |
|
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi |
| |||
Pacalici |
| |||
CAdi |
| |||
curiosul |
| |||
Dacu |
| |||
Razvan |
| |||
virgil |
| |||
meteor |
| |||
gafiteanu |
| |||
scanteitudorel |
|
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil_48 |
| |||
virgil |
| |||
eugen |
| |||
CAdi |
| |||
curiosul |
| |||
gafiteanu |
| |||
Abel Cavaşi |
| |||
Razvan |
| |||
Forever_Man |
| |||
Turcu Vasile |
|
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 13 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori virgil_48
Recordul de utilizatori conectați a fost de 49, Dum 20 Mar 2011, 14:29
Subiecte similare
Teoria Big Bang incompleta sau greșită
Pagina 1 din 1
Teoria Big Bang incompleta sau greșită
Dacă ar fi corecta teoria Big Bang, atunci apare o observație foarte importanta pe care mi se pare nimeni nu o înțelege.
După singularitate, sau după perioada inflaționiste, atunci cind Universul avea totul distribuit omogen egal peste tot.
Dacă cineva nu e deacord ca trebuie sa fie aceasta condiție, atunci trebuie sa înțeleagă ca neomogenitatea Universului la acele dimensiuni însemna existenta a hiperconcentratii care necesita existenta limite Planck și mărirea razei inițiale a singularitatii, apoi iar și iar deci contrazici de teoria Big Bang.
Apare întrebare fundamentala : ce a determinat ca Universul după singularitate sa fie neomogen. Știu ca o sa îmi ziceți ca este omogen. Nu este omogen. În un punct în Univers este un atom iar în alt punct alt atom, aceasta deja semnifica - neomigenitatea.
Apoi, în interiorul Universului de după Big Bang apar corpuri care iarăși au proprietăți care depășesc limitele Plank, adică în interiorul a ceea ce noi se pare ca știm cum a apărut, apar spatii ca găurile negre despre care se știe ca nu se poate aplica ceea ce noi știm, apar un fel de singularitati.
Amuzant nu ?!
E interesant cind nimeni nu înțelege și totii se rușinează sa întrebe sau nu vor probabil
( in afara subiectului) Înghițirea materiei de către gaura neagra și transformarea materiei în ceva super dens inseamna eliberarea unui volum imens de materiei, iar cei de prin prejur desigur ca se vor extinde ca natura materiala nu suporta vaccumuul.
După singularitate, sau după perioada inflaționiste, atunci cind Universul avea totul distribuit omogen egal peste tot.
Dacă cineva nu e deacord ca trebuie sa fie aceasta condiție, atunci trebuie sa înțeleagă ca neomogenitatea Universului la acele dimensiuni însemna existenta a hiperconcentratii care necesita existenta limite Planck și mărirea razei inițiale a singularitatii, apoi iar și iar deci contrazici de teoria Big Bang.
Apare întrebare fundamentala : ce a determinat ca Universul după singularitate sa fie neomogen. Știu ca o sa îmi ziceți ca este omogen. Nu este omogen. În un punct în Univers este un atom iar în alt punct alt atom, aceasta deja semnifica - neomigenitatea.
Apoi, în interiorul Universului de după Big Bang apar corpuri care iarăși au proprietăți care depășesc limitele Plank, adică în interiorul a ceea ce noi se pare ca știm cum a apărut, apar spatii ca găurile negre despre care se știe ca nu se poate aplica ceea ce noi știm, apar un fel de singularitati.
Amuzant nu ?!
E interesant cind nimeni nu înțelege și totii se rușinează sa întrebe sau nu vor probabil
( in afara subiectului) Înghițirea materiei de către gaura neagra și transformarea materiei în ceva super dens inseamna eliberarea unui volum imens de materiei, iar cei de prin prejur desigur ca se vor extinde ca natura materiala nu suporta vaccumuul.
Cineva- Vizitator
Re: Teoria Big Bang incompleta sau greșită
Motane Cadi, ce temperatura au găurile negre ???
Întrebare lipsita de sens probabil deoarece acolo nu se pot aplica legile fizicii materiei- conform stiintei actuale.
Atunci cind se spune ca spațiul este omogen peste tot și atunci cind se spune de radiația de fond este peste tot în Univers oare nu se face eroare ? Ca după cum se vede nu e asa de omogen peste tot, găurile negre exemplu
Întrebare lipsita de sens probabil deoarece acolo nu se pot aplica legile fizicii materiei- conform stiintei actuale.
Atunci cind se spune ca spațiul este omogen peste tot și atunci cind se spune de radiația de fond este peste tot în Univers oare nu se face eroare ? Ca după cum se vede nu e asa de omogen peste tot, găurile negre exemplu
Motănel- Vizitator
Se gasesc destule explicatii fanteziste daca doresti sa sustii oCineva a scris:Dacă ar fi corecta teoria Big Bang, atunci apare o observație foarte importanta pe care mi se pare nimeni nu o înțelege.
Apare întrebare fundamentala : ce a determinat ca Universul după singularitate sa fie neomogen. Știu ca o sa îmi ziceți ca este omogen. Nu este omogen. În un punct în Univers este un atom iar în alt punct alt atom, aceasta deja semnifica - neomigenitatea. . . . .
teorie la moda. BB nu a avut loc niciodata, Universul este infinit
in timp, spatiu, cantitate de materie si energie.
Dar infinit de-a binelea, fara exceptii, expansiuni sau convertiri.
Singura lui conditionare specifica este conservarea raportului
general intre spatiu / materie / energie(densitati), permitand
totusi mari abateri locale.
Nu intreba ce teorie invoc aici. Pe forumul acesta sunt multe
surprize !

virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 9960
Puncte : 39647
Data de inscriere : 03/12/2013
Eu nu am cunoștințe de astrofizica, deaceea orice calcule și ipoteze pot însemna - cosmogonie.
Și la orice alte științe e la fel. În oarecare măsură pe Păcălici se poate de înțeles.
Apoi, toată munca si rezultatele invatatilor stiintei oficiale sa le luam, le aplicam bine mersi, apoi zicem ca ele sunt false sau ca invitații nu știu ce au făcut- eroare.
Nu mai este chiar asa. Tot ce au făcut ei sa fie de nimic.
Numerele imaginare eu am cercetat și am ajuns la concluzia ca absolut nici un om viu de pe pământ pina în ziua de azi nu l-au înțeles. Un timp credeam ca ele nici nu sunt sau ca is gresite. Apoi am văzut tot cu stiinta oficiala ca ele sunt dar sa le înțelegem nu suntem capabili.
Fizica cuantica are la baza ecuații care aplica numerele imaginare.
Adevărații fizicieni spun - noi nu putem înțelege pina la capat fizica cuantica dar noi știm ca ea exista și e adevarata
Teoria Big Bang am presupus eu are eroarea aceasta, dar ia mai vezi ca ea are alte puncte puternice la care trebuie sa le explici - radiația de fond ( excepție găurile negre), existenta unei virste mai îndepărtat nu se găsesc alte artefacte,...
Ocupația asta a multora cu cosmologia e pierdere de timp cred ei, noi nu știm ce sta sub noi, dar noi vrem sa găsim răspuns cum sa creat Universul
Și la orice alte științe e la fel. În oarecare măsură pe Păcălici se poate de înțeles.
Apoi, toată munca si rezultatele invatatilor stiintei oficiale sa le luam, le aplicam bine mersi, apoi zicem ca ele sunt false sau ca invitații nu știu ce au făcut- eroare.
Nu mai este chiar asa. Tot ce au făcut ei sa fie de nimic.
Numerele imaginare eu am cercetat și am ajuns la concluzia ca absolut nici un om viu de pe pământ pina în ziua de azi nu l-au înțeles. Un timp credeam ca ele nici nu sunt sau ca is gresite. Apoi am văzut tot cu stiinta oficiala ca ele sunt dar sa le înțelegem nu suntem capabili.
Fizica cuantica are la baza ecuații care aplica numerele imaginare.
Adevărații fizicieni spun - noi nu putem înțelege pina la capat fizica cuantica dar noi știm ca ea exista și e adevarata
Teoria Big Bang am presupus eu are eroarea aceasta, dar ia mai vezi ca ea are alte puncte puternice la care trebuie sa le explici - radiația de fond ( excepție găurile negre), existenta unei virste mai îndepărtat nu se găsesc alte artefacte,...
Ocupația asta a multora cu cosmologia e pierdere de timp cred ei, noi nu știm ce sta sub noi, dar noi vrem sa găsim răspuns cum sa creat Universul
Meteoru cineva- Vizitator
Radiatia de fond te tulbura ? Ti se pare punct puternic ?Meteoru cineva a scris:. . . . .
Poate fi foarte bine rezultatul cumularii si uniformizarii radiatiilor
din prezent, ale tuturor corpurilor incandescente . Adica
ceace poate impresiona aparatura omenesca, dintr-un flux general
si omnidirectional de particule din Univers.
Dece trebuie sa provina din B. B, fiindca asa isi imagineaza unii
care vor sa se remarce ?
"Progresul" teoriilor actuale este determinat de "goana dupa prioritati"
a unora mai smecheri.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 9960
Puncte : 39647
Data de inscriere : 03/12/2013

» Nu sunt de acord cu Big Bang-ul
» INTERPRETAREA PERSONALA A BIG BANG-ULUI
» Ce a fost inainte de Big-Bang? Alte aspecte in Univers
» INTERPRETAREA PERSONALA A BIG BANG-ULUI