Ultimele subiecte
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICEScris de CAdi Astazi la 07:21
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Astazi la 06:40
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Ieri la 12:49
» Tesla, omul- munca, geniu, rezultate
Scris de eugen Ieri la 12:36
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de eugen Ieri la 12:26
» Ce fel de popor suntem
Scris de CAdi Vin 11 Oct 2024, 19:46
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de CAdi Vin 11 Oct 2024, 19:20
» OZN in Romania
Scris de CAdi Vin 11 Oct 2024, 18:59
» Fenomene Electromagnetice
Scris de eugen Joi 10 Oct 2024, 23:26
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Mier 09 Oct 2024, 02:58
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de Meteorr Lun 07 Oct 2024, 07:44
» Globalizarea
Scris de CAdi Dum 06 Oct 2024, 20:06
» EMINESCU, Templu National
Scris de eugen Sam 05 Oct 2024, 21:38
» Conjectura Goldbach, Ternary, Chen, Sun,..Prime Gaps,..Firoozbakht,.. și altele
Scris de No_name Vin 04 Oct 2024, 21:40
» Intrebari-Raspunsuri
Scris de eugen Vin 04 Oct 2024, 09:59
» Politică şi religie
Scris de eugen Mier 02 Oct 2024, 07:54
» URME ALE EXTRATERESTRILOR PE PAMANT. DESCOPERIRI INEXPLICABILE SI FENOMENE OZN 1
Scris de Meteorr Dum 29 Sept 2024, 21:35
» Despre credinţă şi religie
Scris de virgil Mier 25 Sept 2024, 21:57
» Basarabia, Bucovina - pământ românesc
Scris de virgil Mar 24 Sept 2024, 20:16
» New topic
Scris de ilasus Joi 19 Sept 2024, 19:17
» Fotografia astronomica.
Scris de Razvan Mier 18 Sept 2024, 20:53
» Grup de cercetare pentru constiinta
Scris de virgil Lun 09 Sept 2024, 21:10
» Structura atomului
Scris de virgil Lun 02 Sept 2024, 20:16
» Experimentul Pound Rebka
Scris de virgil Lun 19 Aug 2024, 18:14
» Microundele
Scris de CAdi Vin 16 Aug 2024, 11:11
» Transilvania-pamant stramosesc
Scris de CAdi Mier 14 Aug 2024, 06:55
» Scrierea dacilor
Scris de CAdi Lun 12 Aug 2024, 19:58
» Sanatate- Diverse
Scris de eugen Sam 10 Aug 2024, 10:01
» Daci nemuritori
Scris de eugen Vin 09 Aug 2024, 22:10
» Suntem indexaţi de motoarele de căutare?
Scris de CAdi Mar 06 Aug 2024, 15:58
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la CAdi în Fotografia astronomica. ( 3 )
» Mesaj de la Razvan în Fotografia astronomica.
( 2 )
» Mesaj de la eugen în Unde a ajuns stiinta ?
( 2 )
» Mesaj de la Meteorr în Conjectura Goldbach, Ternary, Chen, Sun,..Prime Gaps,..Firoozbakht,.. și altele
( 2 )
» Mesaj de la eugen în Tesla, omul- munca, geniu, rezultate
( 2 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12391) | ||||
CAdi (12332) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7957) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6172) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3944) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 8 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 8 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Un grafic
5 participanți
Pagina 1 din 1
Un grafic
Sa se construiasca graficul functiei .
Puncte : 18375
Data de inscriere : 07/12/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Re: Un grafic
Aşa zic şi eu: să se construiască!
Puncte : 33681
Data de inscriere : 18/03/2011
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12391
Puncte : 56628
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Deci care e graficul???????? Daca nici asta nu stii sa desenezi acel grafic atunci ce pot eu sa mai zic ca tu habar n-ai cat este radical de indice 2 din patru???!!!......Fa graficul si arata-l sa-l vada toti!!!!!!!!!!Nu te eschiva dand replici penibile!!!!Razvan a scris:Aşa zic şi eu: să se construiască!
Gresit!!!!! Confunzi parabola cu o jumate de hiperbola si nicio hiperbola nu poate avea varful in punctul de coordonate x=0 si y=0.....Daca nu stii intreaba un prieten matematician sau pune mana pe carte sau pe un creion si o hartie ca nu urzica!!!!Sau intreaba calculatorul???????Tasteaza!!!!!!!
AMOT, tu n-ai înţeles ceva foarte important de pe forumul nostru şi încerc să-ţi reamintesc. La noi este mai important să vorbeşti frumos cu celălalt decât să-i scoţi în evidenţă greşelile. Noi n-avem nevoie de un Electron pe-aici. O atmosferă prietenească este mult mai eficientă în cercetare decât una în care ne bombardăm reciproc cu critici.
E-adevărat, parabola nu este totuna cu hiperbola, dar atitudinea ta este mai greşită de un milion de ori decât greşeala pe care a făcut-o Virgil. Deci, nu uita, pe forumul nostru vrem să întreţinem o atmosferă degajată, prietenească, plină de calm. Este singura atmosferă care ne va permite să ne ajutăm reciproc pentru a gândi lucid, pentru a ne putea accepta greşelile şi pentru a avea idei valoroase.
E-adevărat, parabola nu este totuna cu hiperbola, dar atitudinea ta este mai greşită de un milion de ori decât greşeala pe care a făcut-o Virgil. Deci, nu uita, pe forumul nostru vrem să întreţinem o atmosferă degajată, prietenească, plină de calm. Este singura atmosferă care ne va permite să ne ajutăm reciproc pentru a gândi lucid, pentru a ne putea accepta greşelile şi pentru a avea idei valoroase.
Ai dreptate!!!!!!Dar ia vezi ca unii cand gresesc nu inteleg de ce nu recunosc ca ei gresesc dar ma iau peste picior si vad ca lor nu li se spune nimic....... Eu le-am vorbit frumos tuturor dar nu pot sa spun ca este bine cand cineva greseste si persista in greseala........Acest grafic arata clar ca radical indice 2 din 4 este 2 si nicidecum si -2...... Am dreptate??????Daca si tu zici ca acel grafic are puncte situate sub axa absciselor x atunci eu nu mai stau pe acest forum...........Abel Cavaşi a scris:AMOT, tu n-ai înţeles ceva foarte important de pe forumul nostru şi încerc să-ţi reamintesc. La noi este mai important să vorbeşti frumos cu celălalt decât să-i scoţi în evidenţă greşelile. Noi n-avem nevoie de un Electron pe-aici. O atmosferă prietenească este mult mai eficientă în cercetare decât una în care ne bombardăm reciproc cu critici.
AMOT- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1122
virgil- Moderator
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Lor nu li se spune nimic pentru că greşelile lor sunt de un milion de ori mai mici decât ale tale.AMOT a scris:unii cand gresesc nu inteleg de ce nu recunosc ca ei gresesc dar ma iau peste picior si vad ca lor nu li se spune nimic
Asta-i o mare exagerare. Se pare că nu ştii ce înseamnă să vorbeşti frumos. Uite, ia-i ca exemplu pe eugen, curiosul, sadang, virgil şi alţii. Urmăreşte-i timp de o lună să vezi cum vorbesc ei şi încearcă să vorbeşti şi tu frumos o lună de zile. Ai să vezi că nimeni nu te va mai lua peste picior pentru că toţi vor simţi că, în sfârşit, tu vrei să faci cercetare şi nu ai venit pe forum doar ca să scoţi paiul din ochiul celuilalt.Eu le-am vorbit frumos tuturor
Dacă nu ştii să spui frumos (adică într-o manieră înţelegătoare care să ţină seama şi de motivul greşelii), atunci taci din gură până când vei învăţa să vorbeşti frumos. Până când înveţi (o lună sau mai mult), lasă-i pe alţii, care ştiu să scoată frumos în evidenţă greşelile, fără să atace şi fără să jignească.dar nu pot sa spun ca este bine cand cineva greseste si persista in greseala
Da, radical din 4 este 2, prin definiţie, dar ai făcut atâta tamtam pe forum din această definiţie fără prea multă valoare, încât nu se poate să nu fim revoltaţi. Noi n-am venit aici să redescoperim focul sau să vedem câte foi are plăcinta. Noi am venit aici să încercăm să rezolvăm probleme nerezolvate încă, nu bazaconii demult fumate.Acest grafic arata clar ca radical indice 2 din 4 este 2 si nicidecum si -2...... Am dreptate??????Daca si tu zici ca acel grafic are puncte situate sub axa absciselor x atunci eu nu mai stau pe acest forum.
Există secţiuni ale forumului (aproape goale deocamdată) unde chiar nu pot ajunge decât ideile foarte riguroase şi foarte clar exprimate. Nu face din tot acest forum o asemenea secţiune. Chiar nu ne dorim ca el să fie foarte riguros. Dimpotrivă, ne dorim ca forumul să fie o „sală de discuţii” relaxante şi aducătoare de soluţii. Dacă ai ceva de propus pentru secţiunile mai riguroase (cum ar fi „Idei interesante în formă finală”), foarte bine, dar nu face atâta tamtam pe forum unde nu trebuie.
Graficul postat de tine este gresit total........ Cum poti sa spui ca graficul postat de tine este graficul functiei ???????!!!!!!!! Care este ecuatia generala a unei parabole si care este ecuatia generala a unei hiperbole??? In ce conditii o jumatate de hiperbola poate fi o parabola????? In ce conditii punctul de coordonate x=0 si y=0 se afla pe o hiperbola?????? Hiperbola are un varf????????
Ce vrei mai mult?Dar ai dreptate arata ca o parabola.
virgil- Moderator
Vreau sa construiesti corect graficul functiei !!!!!!!!virgil a scris:Ce vrei mai mult?Dar ai dreptate arata ca o parabola.
Eu nu am construit-o, doar am cautat pe google cum arata o curba asemanatoare. Dar daca vrei, poti s-o construiesti tu, de exemplu.Vreau sa construiesti corect graficul functiei
virgil- Moderator
Uite ce se intampla cand nu pui mana pe creion si pe hartie si dai raspunsuri copiate fara sa le intelegi!!!!!!! Du-te pe orice program de desenare a graficelor de functii si ai sa vezi cum arata graficul functiei din acest subiect si poate asa ai sa intelegi ca radical indice 2 din 4 are doar valoarea 2 si nicidecum si -2 cum spun unii cercetatori de pe acest forum........virgil a scris:Eu nu am construit-o, doar am cautat pe google cum arata o curba asemanatoare. Dar daca vrei, poti s-o construiesti tu, de exemplu.Vreau sa construiesti corect graficul functiei
Functia ta se mai poate scrie y^2=x; iar graficul functiei este doar ramura pozitiva a parabolei din desen.
Radical din patru este egal cu 2 numai in cazul ecuatiilor de gradul intai. In cazul ecuatiilor de gradul doi, (x^2-4=0); radical din patru inseamna +/- 2, pentru ca x trebuie sa aiba doua solutii. Tu nu ai specificat de la inceput la ce fel de ecuatie te referi cand ai intrebat cu cat este egal radical din patru.
Radical din patru este egal cu 2 numai in cazul ecuatiilor de gradul intai. In cazul ecuatiilor de gradul doi, (x^2-4=0); radical din patru inseamna +/- 2, pentru ca x trebuie sa aiba doua solutii. Tu nu ai specificat de la inceput la ce fel de ecuatie te referi cand ai intrebat cu cat este egal radical din patru.
virgil- Moderator
Gresit!Functia nu se mai poate scrie ca fiind functia deoarece ......Graficul functiei este o parabola formata din puncte de coordonate avand valori mai mari sau egale cu zero si putem spune ca e jumatatea graficului parabolei formata din puncte de coordonate avand valori mai mari sau egale cu zero.......si deci radical de indice 2 din 4 este doar 2 si numai 2...... daca nici acum n-ai inteles ca radical de indice 2 din 4 este doar 2 atunci te las sa fii convins de Dumnezeu Tatal Ceresc........ Noapte buna!Dumnezeu Tatal Ceresc sa te Binecuvanteze si sa te Lumineze!AMIN!virgil a scris:Functia ta se mai poate scrie y^2=x; iar graficul functiei este doar ramura pozitiva a parabolei din desen.
Degeaba o intorci pe toate fetele, ca acelasi lucru am spus si eu.
iar graficul functiei este doar ramura pozitiva a parabolei din desen.
virgil- Moderator
Cum poti sa spui ca radical indice 2 din 4 este +/-2 cand din desenarea graficului y=radical indice 2 din x rezulta clar ca radical indice 2 din 4 este 2 si numai 2 si nicicum si -2...Lasa ecuatiile de gradul 2. si nu o mai da cotita cu aceste ecuatii de gradul 2 ca nu are legatura cu graficul cerut si nici cu intrebarea "Cat este radical indice 2 din 4?"...Ce grad are functia ?Raspunde! Functia se poate scrie si deci este diferita de functia iar daca nu intelegi asta inseamna ca nu intelegi ca ... Cand eu scriu este acelasi lucru cu intrebarea "Cat este radical indice 2 din 4?" deoarece aceasta intrebare inseamna de fapt sa raspunzi cat este ,iar raspunsul corect este ... Daca ai inteles bine si daca n-ai inteles e grav daca mai esti si [atac la persoană]... Esti [atac la persoană]?virgil a scris:Degeaba o intorci pe toate fetele, ca acelasi lucru am spus si eu.iar graficul functiei este doar ramura pozitiva a parabolei din desen.
[AMOT, încearcă pe viitor să nu mai aduci legături între calitatea mesajelor şi ocupaţia sau studiile pe care le are cel cu care ai ocazia să vorbeşti]
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Mier 25 Apr 2012, 13:25, editata de 2 ori (Motiv : Am eliminat atacul la persoană şi am purificat mesajul de elemente repetitive absurde)
Dupa cum am mai spus, depinde de context;
Dar, cu oameni ca tine e bine sa nu ai de-a face. Buna ziua ti-am dat, belea mi-am capatat.
Dar, cu oameni ca tine e bine sa nu ai de-a face. Buna ziua ti-am dat, belea mi-am capatat.
virgil- Moderator
AMOT, înainte de a face orice activitate de cercetare pe acest forum, înainte de a scoate în evidenţă orice adevăr oricât de important ar fi el, înainte de orice alt aspect care ţi se pare ţie important este respectul faţă de ceilalţi.
La proverbe si zicatori esti bun dar de ce nu recunosti ca ai gresit??????????!!!!!virgil a scris:Dupa cum am mai spus, depinde de context;
Ai dreptate!Aici trebuie sa fie o confruntare de idei si nu atacuri la persoana.......Daca eu ti-as spune ca ti-ai pierdut "busola" tu ce ai intelege????? Asa mi s-a adresat ieri un forumist dar tu care esti impartial nu intervii....... Mie poate sa-mi spuna orcine orice si atunci cand eu le zic ca sunt oameni hindusi in greseala consider ca nu i-am jignit caci le-am spus decent ca gresesc daca ei cred in hinduism........Abel Cavaşi a scris:AMOT, înainte de a face orice activitate de cercetare pe acest forum, înainte de a scoate în evidenţă orice adevăr oricât de important ar fi el, înainte de orice alt aspect care ţi se pare ţie important este respectul faţă de ceilalţi.
Sunt de acord că şi alţii uită de respect, dar problema este când această uitare se generalizează şi se amplifică în tot forumul. Tu eşti un caz special la care trebuie să intervin repetat. Ceilalţi se autocorectează în timp, dar tu încă mai persişti în mesaje aiurea, scrise cu tot felul de semne ciudate, urlete, ţipete, jigniri, abateri de la subiect. Eu chiar nu pot să intervin în toate situaţiile ca să pot fi atât de imparţial cum ai vrea tu, aşa că nu-mi rămâne decât să intervin în situaţiile pe care eu le consider mai grave. Deocamdată consider că sunt mai grave jignirile tale şi modul în care îi porneşti pe ceilalţi. Vorba aia, cine seamănă vânt culege furtună. Ia nu mai face nici tu pe deşteptul pe-aici căutând paiele din ochii celorlalţi şi ai să vezi ce liniştit va fi forumul.
Tu nu ai ochi sa vezi daca ai avea ai vedea ca prietenii tai ma jignesc tot timpul iar eu nu fac decat sa le dau replici corespunzatoare dar decente......Daca eu ti-as spune ca ti-ai pierdut busola tu ce-ai intelege???????Raspunde!!!!!!!Abel Cavaşi a scris:Sunt de acord că şi alţii uită de respect, dar problema este când această uitare se generalizează şi se amplifică în tot forumul. Tu eşti un caz special la care trebuie să intervin repetat. Ceilalţi se autocorectează în timp, dar tu încă mai persişti în mesaje aiurea, scrise cu tot felul de semne ciudate, urlete, ţipete, jigniri, abateri de la subiect. Eu chiar nu pot să intervin în toate situaţiile ca să pot fi atât de imparţial cum ai vrea tu, aşa că nu-mi rămâne decât să intervin în situaţiile pe care eu le consider mai grave. Deocamdată consider că sunt mai grave jignirile tale şi modul în care îi porneşti pe ceilalţi. Vorba aia, cine seamănă vânt culege furtună. Ia nu mai face nici tu pe deşteptul pe-aici căutând paiele din ochii celorlalţi şi ai să vezi ce liniştit va fi forumul.
Tu chiar nu înţelegi???????? Răspunde!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ţi-am spus că nu am timp să corectez greşelile tuturor, aşa că le corectez doar pe ale celui care greşeşte cel mai mult pe acest forum, iar acela eşti tu, marele AMOT.
,,Ti-ai pierdut busola'' inseamna ca nu esti pe directia cea buna Amot...
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12332
Puncte : 58702
Data de inscriere : 16/02/2011
Si eu iti zic ca tu esti cel care si-a pierdut busola cu adevarat dar Dumnezeu Tatal Ceresc se va milostivi si iti va arata directia adevarata si atunci ai sa plangi de fericire cum si eu am plans de fericire cand am vazut cat de dezorientat adica debusolat am fost o vreme........CAdi a scris:,,Ti-ai pierdut busola'' inseamna ca nu esti pe directia cea buna Amot...
Multumesc! Sper sa fie asa cum spui tu :
Dumnezeu sa imi arate in continuare calea dreapta!
..Si mai sper sa le arate si la altii acelasi lucru,
pentru ca au mare nevoie!
Dumnezeu sa imi arate in continuare calea dreapta!
..Si mai sper sa le arate si la altii acelasi lucru,
pentru ca au mare nevoie!
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12332
Puncte : 58702
Data de inscriere : 16/02/2011
Ce greseli am facut eu la matematica ?[...]Abel Cavaşi a scris:Tu chiar nu înţelegi???????? Răspunde!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ţi-am spus că nu am timp să corectez greşelile tuturor, aşa că le corectez doar pe ale celui care greşeşte cel mai mult pe acest forum, iar acela eşti tu, marele AMOT.
Ultima editare efectuata de catre Razvan in Joi 26 Apr 2012, 13:51, editata de 1 ori (Motiv : Eliminat punctuaţie inutilă)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|