Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 15 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 15 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Concepţia lui Dan despre divinitate
+4
virgil
gafiteanu
Abel Cavaşi
WoodyCAD
8 participanți
Pagina 1 din 1
Concepţia lui Dan despre divinitate
[Provine din topicul „Demontarea teoriei Dan Preda”]
...eu ma sterg cu divinitatea pe picioare....o joc in picioare....imi fac pantofii cu ea...CACI E...O CARPA IN MAINILE MELE!
.....
Mintea Maimutei Savante este....primitiva, are cel putin 2000 de ani vechime, si acolo a ramas cu mentalitea....!
...eu ma sterg cu divinitatea pe picioare....o joc in picioare....imi fac pantofii cu ea...CACI E...O CARPA IN MAINILE MELE!
.....
Mintea Maimutei Savante este....primitiva, are cel putin 2000 de ani vechime, si acolo a ramas cu mentalitea....!
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 13 Aug 2011, 11:21, editata de 1 ori (Motiv : Provine din topicul...)
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23108
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Re: Concepţia lui Dan despre divinitate
Dane, oricât de ateu ai fi (şi eu sunt ateu), trebuie să ţii seama de faptul că milioane de oameni cred în Dumnezeu şi că este o lipsă de respect să vorbeşti atât de urât în faţa lor. Ştiu că vrei să atragi atenţia cu orice preţ, dar mă tem că întreci anumite limite. În adolescenţă aveam şi eu o atitudine asemănătoare, dar am crescut şi am învăţat să-i respect ceva mai mult pe cei din jurul meu, chiar dacă nu sunt de acord cu ei întotdeauna. Te rog să faci şi tu un efort pozitiv!
Sunt de acord, de aceea si eu te rog sa-mi respecti dreptul de a avea o parere, fara sa-mi trasezi tu sau altcineva.....VREO LIMITA!
...
DACA VORBESC URAT....NU ESTI TU IN MASURA SA JUDECI ASTA....DE CAND TU SI ALTII DETINETI ADEVARUL SUPREM!
FRUMOSUL SI URATUL...sunt realtive...NIMENI NU DETINE MONOPOL!
....
MAN....EU NU IAU DROGURI...asa ca nu-mi servi gogosi!
http://www.thefundamentaluniverse.ro/files/downloads/REVOLTA_DEPENDENTULUI.pdf
...
DACA VORBESC URAT....NU ESTI TU IN MASURA SA JUDECI ASTA....DE CAND TU SI ALTII DETINETI ADEVARUL SUPREM!
FRUMOSUL SI URATUL...sunt realtive...NIMENI NU DETINE MONOPOL!
....
MAN....EU NU IAU DROGURI...asa ca nu-mi servi gogosi!
WoodyCAD- Foarte activ
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Pareri poti avea cat te duce intelectul, dar..........
Democratia nu inseamna ca fiecare isi da drumul la gura FARA LIMITA, in fata celorlalti. Poti vorbi oricat de urat, dar....fa-o in cadrul familial, sau intro mica baraca sau in salbaticie, cum fac maimutele.
Nu e cazul sa tot amestecam subiectele, daca intelegi.
Nu trebuie sa iei droguri neaparat, dar anumite pastilute, cu recomandarea cuiva, in astfel de momente de criza...mondiala...
Democratia nu inseamna ca fiecare isi da drumul la gura FARA LIMITA, in fata celorlalti. Poti vorbi oricat de urat, dar....fa-o in cadrul familial, sau intro mica baraca sau in salbaticie, cum fac maimutele.
Nu e cazul sa tot amestecam subiectele, daca intelegi.
Nu trebuie sa iei droguri neaparat, dar anumite pastilute, cu recomandarea cuiva, in astfel de momente de criza...mondiala...
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Sam 13 Aug 2011, 13:24, editata de 1 ori
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Moderatorul are toate parghiile, membrii forumului pot doar sa ignore.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12458
Puncte : 56972
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
....iata un caz concret de gandire primitiva a maimutei savante!
....TOATE FRAZELE ACESTEIA....INCEP CU ...NU si...se adreseaza altora!....ca sfaturi!
...
DIN PACATE, STIMATI DOMNI, VINDETI DROGURI AMBALATE ...IN GOGOSI!...
....LIMITA MEA....ESTE LIMITA PE CARE EU O TRASEZ....SI NU VOI...
...VOI PUTETI SA VA LIMITATI RATIONAMENTELE, GANDIREA, MODUL DE A PERCEPE REALITATEA...ORICE.DACA SUNTETI LIMITATI....SI INCERCATI A LIMITA SI PE ALTII......sunteti sub EFECTUL DROGULUI!
....VOI SUNTETI AUTO-LIMITATI....EU NU!
.....
si ...virgil zice bine, unul care face pipi pe divinitate....il poti ignora, este o logica elementara, de bun simt.... ce-i lipseste insa maimutei savante!
....TOATE FRAZELE ACESTEIA....INCEP CU ...NU si...se adreseaza altora!....ca sfaturi!
...
DIN PACATE, STIMATI DOMNI, VINDETI DROGURI AMBALATE ...IN GOGOSI!...
....LIMITA MEA....ESTE LIMITA PE CARE EU O TRASEZ....SI NU VOI...
...VOI PUTETI SA VA LIMITATI RATIONAMENTELE, GANDIREA, MODUL DE A PERCEPE REALITATEA...ORICE.DACA SUNTETI LIMITATI....SI INCERCATI A LIMITA SI PE ALTII......sunteti sub EFECTUL DROGULUI!
....VOI SUNTETI AUTO-LIMITATI....EU NU!
.....
si ...virgil zice bine, unul care face pipi pe divinitate....il poti ignora, este o logica elementara, de bun simt.... ce-i lipseste insa maimutei savante!
Ultima editare efectuata de catre WoodyCAD in Sam 13 Aug 2011, 13:27, editata de 1 ori
WoodyCAD- Foarte activ
Aoleu, vine criza.....
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
WoodyCAD a scris:DACA VORBESC URAT....NU ESTI TU IN MASURA SA JUDECI ASTA
LOL! da' cine e în măsură să judece asta? sfântul duh?! ce vrei să spui, ăla care dă judecă sau cel care primește? care poate știi mai bine valoarea a ceea ce primește!?
nu ar trebui să observi faptul că ceea ce dai nu are aceeași valoare? că e o incompatibilitate? o diferență între realitate și ficțiunea din capul tău? că tot faci mare caz de realitate, opusă ficțiunii, ai o percepție foarte personalizată a acestei realități!
trăiești într-o lume fictivă, în care doar tu poți judeca valoarea a ceea ce dai iar cei care primesc să facă ciocu' mic, altfel vor primi și mai mult din ceea ce deja le pute urât pe sub nas!
cine visează cel care dă și nu vede ce dă sau cel care primește și continuă să strâmbe din nas?
EU NU AM CERUT MAIMUTEI ..... SA GANDEASCA CA MINE....
....MAIMUTA SAVANTA ......DORESTE CA EU SA GANDESC CA EA....SA MA COMPORT CA EA....INCEARCA SA-MI VANDA GOGOSI.....
.....
STIMATE MAIMUTE.....NU CUMPAR...MULTIMESC!
REALITATEA VOASTRA.....se datoreaza drogurilor ce vi le serviti intre voi....ZILNIC!
....
REALITATEA LUI FAT-FRUMOS si a SPIRIDUSILOR DIVINI nu este a mea....
Eu ma usurez..... pe aceasta realitate...a celor ce-si injecteaza DZRB(doza zilnica recomandata de biserica)
.....VOI NU PUTETI TRAI FARA ACEST DROG.......MINTEA ZBURDA....CAND CINEVA INCEARCA SA VI-L IA.....SUNTETI CAPABILI DE ORICE! pentru a va apara ...REALITATEA BASMELOR CU ZEI si ZEITE!
....
SOMN USOR....in REALITATEA VOASTRA!
....MAIMUTA SAVANTA ......DORESTE CA EU SA GANDESC CA EA....SA MA COMPORT CA EA....INCEARCA SA-MI VANDA GOGOSI.....
.....
STIMATE MAIMUTE.....NU CUMPAR...MULTIMESC!
REALITATEA VOASTRA.....se datoreaza drogurilor ce vi le serviti intre voi....ZILNIC!
....
REALITATEA LUI FAT-FRUMOS si a SPIRIDUSILOR DIVINI nu este a mea....
Eu ma usurez..... pe aceasta realitate...a celor ce-si injecteaza DZRB(doza zilnica recomandata de biserica)
.....VOI NU PUTETI TRAI FARA ACEST DROG.......MINTEA ZBURDA....CAND CINEVA INCEARCA SA VI-L IA.....SUNTETI CAPABILI DE ORICE! pentru a va apara ...REALITATEA BASMELOR CU ZEI si ZEITE!
....
SOMN USOR....in REALITATEA VOASTRA!
Ultima editare efectuata de catre WoodyCAD in Sam 13 Aug 2011, 13:51, editata de 1 ori
WoodyCAD- Foarte activ
Am zis sa nu va puneti cu el ca are mintea odihnita.
cris- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Cristian
Numarul mesajelor : 1087
Puncte : 19994
Data de inscriere : 31/01/2010
Obiective curente : Astrofizica
Cris,gogosile tale de 2 lei...nu au cautare...esti cel mai slab cotat pe bursa maimutelor.....NU POTI SA VINZI....GOGOSILE SUNT STRICATE....miros de la o posta!
WoodyCAD- Foarte activ
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30680
Data de inscriere : 03/08/2011
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
DIVINITATEA.....ESTE IRATIONAL.......ADICA POVESTE.....
.....
SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRII.......o invitatie perfida.....LA .....A NU GANDI...
BISERICA, INAINTE DE ATI ADMINISTRA DOZA.....TE INDEAMNA.....SA NU GANDESTI, SA NU FI RATIONAL, CA ALTFEL ESTE DE RAU.....VINE BAU BAU!.....VA FI VAI SI AMAR DE TINE.....!
....astfel naiva maimuta sta cuminte, si isi ia DZRB!
...si devine tare fericita.....in visele ei!
....
Dati-mi voie sa ma usurez pe aceste droguri, vor avea un gust amar....daca vreti sa va drogati....este treaba voastra!
.....
SOMNUL RATIUNII NASTE MONSTRII.......o invitatie perfida.....LA .....A NU GANDI...
BISERICA, INAINTE DE ATI ADMINISTRA DOZA.....TE INDEAMNA.....SA NU GANDESTI, SA NU FI RATIONAL, CA ALTFEL ESTE DE RAU.....VINE BAU BAU!.....VA FI VAI SI AMAR DE TINE.....!
....astfel naiva maimuta sta cuminte, si isi ia DZRB!
...si devine tare fericita.....in visele ei!
....
Dati-mi voie sa ma usurez pe aceste droguri, vor avea un gust amar....daca vreti sa va drogati....este treaba voastra!
WoodyCAD- Foarte activ
... drogurile la liber....!
Un amic imi spunea ca a facut involuntar un experiment. Omul, fara preocupari politice, s-a trezit cu un televizor in birou. Si pe ce sa-l tina, la serviciu fiind, ca doar nu era sa se uite la filme sau documentare?
Ne imbolnavim de nervi!
L-a fixat pe Realitatea TV, care l-a insotit vreme de 8 ore cateva zile la rand. Zile dupa care a constatat ca este deprimat, nervos, ca a inceput sa se certe sistematic cu nevasta si ca devenit un sofer agresiv. A inchis televizorul si a redevenit omul dinainte.
TOT ARICOLUL
https://2blackjack1.wordpress.com/2011/08/08/ne-imbolnavim-de-nervi/
Un amic imi spunea ca a facut involuntar un experiment. Omul, fara preocupari politice, s-a trezit cu un televizor in birou. Si pe ce sa-l tina, la serviciu fiind, ca doar nu era sa se uite la filme sau documentare?
Ne imbolnavim de nervi!
L-a fixat pe Realitatea TV, care l-a insotit vreme de 8 ore cateva zile la rand. Zile dupa care a constatat ca este deprimat, nervos, ca a inceput sa se certe sistematic cu nevasta si ca devenit un sofer agresiv. A inchis televizorul si a redevenit omul dinainte.
TOT ARICOLUL
https://2blackjack1.wordpress.com/2011/08/08/ne-imbolnavim-de-nervi/
WoodyCAD- Foarte activ
Bine, gata, este ora 17:00, vizitele la Maestrul s-au terminat.
Sa lasam Maestrul sa inventeze experimentul secolului.
http://2blackjack1.wordpress.com/stiinta/
Astia de la Geneva cauta Particula lui Dumnezeu. Adica Plinul cel mai plin.
Marele Maistru va inventa particula Anti-Dumnezeu. Adica Golul cel mai gol. Cea mai gaurita gaura.
Ce a fost mai intai, Plinul sau Golul ?
Sa lasam Maestrul sa inventeze experimentul secolului.
http://2blackjack1.wordpress.com/stiinta/
Astia de la Geneva cauta Particula lui Dumnezeu. Adica Plinul cel mai plin.
Marele Maistru va inventa particula Anti-Dumnezeu. Adica Golul cel mai gol. Cea mai gaurita gaura.
Ce a fost mai intai, Plinul sau Golul ?
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Sam 13 Aug 2011, 17:16, editata de 3 ori
gafiteanu- Foarte activ
-----MAIMUTE SAVANTE.....PESTE TOT.....
EU NU FAC....YOGA
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5528
EU NU FAC....YOGA
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5528
WoodyCAD- Foarte activ
maimuța savantă = cimpanzeul cu papion nu dorește decât să îți definești mai bine termenii cu care lucrezi!
că, până la urmă, și problema existenței lui dumnezeu se reduce tot la asta, la precizarea termenilor folosiți, ce e dumnezeu!? problema e că noțiunea nu e bine definită și de-aia e folosită de fiecare după cât poate duce, pricepe și transmite mai departe!
informația nu există dacă nu are capacitatea de a se transmite de la emițător la receptor!
am mai combătut asta prin alte locuri nu există adevăruri interioare și relevații private pe care le știi doar tu și ceilalți nu pentru că sunt toți proști și doar tu deștept!
adevărul se naște când devine bun public, cunoscut de toți! pentru asta maimuța savantă cu papion a inventat limbajul pentru a transmite informații ... limbajul are nevoie de cuvinte cu același înțeles pentru a putea transmite informații ... progresul științei oficiale e în mare parte un efort continuu de definire a termenilor, noțiunilor și cuvintelor folosite ... revoluția științifică a ultimilor 200 de ani în asta constă în progresul uriaș făcut în definirea noțiunilor folosite! și matematica e în centrul acestei revoluții!
oricât vrei să o ridiculizezi nu vei reuși decât tot în limbajul ei, matematic! cât timp crezi că doar intuiția e suficientă ignori faptul că aceasta îți spune ție unde e adevărul dar acesta e netransmisibil! descoperirea vine când reușești să transmiți informația, adevărul, așa cum îl consideri tu corect, neviciat, dar pentru asta nu poți ocoli mediul de transmisie a informației care e limbajul și în cazul științei oficiale matematica!
ți-am arătat că bobina preda nu poate fi un sistem generator de monopol magnetic și că ceea ce înțelegi tu prin monopol e incorect, pentru că sistemul tău are și IN și OUT!
cât timp refuzi să recunoști un lucru atât de simplu și elementar și rămâi blocat în universul tău interior în care monopolul are și IN și OUT dar e definit ca IN-IN nu ai cum descoperi ceva pentru simplul fapt că nu vei reuși să îl transmiți mai departe!
la modul grosier vei sfârși prin a zice uite! porcul zboară! și noi, ceilalți, vom zice unde? unde zboară că e tot pe pământ!?
cam cum ai zis în cazul bobinei preda, uite monopolul magnetic! unde e dom'le monopolul!? aaaaa ... păi ce înțelegem prin monopol!? și uite așa ajung babele să râdă de noi ba e monopol ba nu e monopol, asta nu mai e știință, e circ!
adevărurile netransmisibile și pur intuitive, fatalmente blocate pentru eternitate în universul tău interior din lipsa mediului de transmisie care să le scoată afară, în agora, în piața publică, NU SUNT ADEVĂRATE!
adevărul e indentitatea dintre universul interior și cel exterior! deaia adevărul nu e o stare interioară, intuitivă, zen, ci un proces! adevărul îl cauți în timp și îl verifici cu ajutorul celorlalți! de-aia e musai să îl poți comunica și altora! ca să verifici cât de adevărat e!
eu nu pot decât să sper că vei reuși să depăsești blocajul datorat buclucașului monopol magnetic preda și să pricepi pilda porcului zburător pe care doar tu îl vezi cum zboară
orgoliul rănit se va pansa și trata cu progrese în teorie care nu poate decât să înainteze mai repede și mai sigur în drumul ei spre descoperirea adevărului cu cât sunt mai multe noțiuni mai bine precizate și definite!
că, până la urmă, și problema existenței lui dumnezeu se reduce tot la asta, la precizarea termenilor folosiți, ce e dumnezeu!? problema e că noțiunea nu e bine definită și de-aia e folosită de fiecare după cât poate duce, pricepe și transmite mai departe!
informația nu există dacă nu are capacitatea de a se transmite de la emițător la receptor!
am mai combătut asta prin alte locuri nu există adevăruri interioare și relevații private pe care le știi doar tu și ceilalți nu pentru că sunt toți proști și doar tu deștept!
adevărul se naște când devine bun public, cunoscut de toți! pentru asta maimuța savantă cu papion a inventat limbajul pentru a transmite informații ... limbajul are nevoie de cuvinte cu același înțeles pentru a putea transmite informații ... progresul științei oficiale e în mare parte un efort continuu de definire a termenilor, noțiunilor și cuvintelor folosite ... revoluția științifică a ultimilor 200 de ani în asta constă în progresul uriaș făcut în definirea noțiunilor folosite! și matematica e în centrul acestei revoluții!
oricât vrei să o ridiculizezi nu vei reuși decât tot în limbajul ei, matematic! cât timp crezi că doar intuiția e suficientă ignori faptul că aceasta îți spune ție unde e adevărul dar acesta e netransmisibil! descoperirea vine când reușești să transmiți informația, adevărul, așa cum îl consideri tu corect, neviciat, dar pentru asta nu poți ocoli mediul de transmisie a informației care e limbajul și în cazul științei oficiale matematica!
ți-am arătat că bobina preda nu poate fi un sistem generator de monopol magnetic și că ceea ce înțelegi tu prin monopol e incorect, pentru că sistemul tău are și IN și OUT!
cât timp refuzi să recunoști un lucru atât de simplu și elementar și rămâi blocat în universul tău interior în care monopolul are și IN și OUT dar e definit ca IN-IN nu ai cum descoperi ceva pentru simplul fapt că nu vei reuși să îl transmiți mai departe!
la modul grosier vei sfârși prin a zice uite! porcul zboară! și noi, ceilalți, vom zice unde? unde zboară că e tot pe pământ!?
cam cum ai zis în cazul bobinei preda, uite monopolul magnetic! unde e dom'le monopolul!? aaaaa ... păi ce înțelegem prin monopol!? și uite așa ajung babele să râdă de noi ba e monopol ba nu e monopol, asta nu mai e știință, e circ!
adevărurile netransmisibile și pur intuitive, fatalmente blocate pentru eternitate în universul tău interior din lipsa mediului de transmisie care să le scoată afară, în agora, în piața publică, NU SUNT ADEVĂRATE!
adevărul e indentitatea dintre universul interior și cel exterior! deaia adevărul nu e o stare interioară, intuitivă, zen, ci un proces! adevărul îl cauți în timp și îl verifici cu ajutorul celorlalți! de-aia e musai să îl poți comunica și altora! ca să verifici cât de adevărat e!
eu nu pot decât să sper că vei reuși să depăsești blocajul datorat buclucașului monopol magnetic preda și să pricepi pilda porcului zburător pe care doar tu îl vezi cum zboară
orgoliul rănit se va pansa și trata cu progrese în teorie care nu poate decât să înainteze mai repede și mai sigur în drumul ei spre descoperirea adevărului cu cât sunt mai multe noțiuni mai bine precizate și definite!
cris- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Cristian
Numarul mesajelor : 1087
Puncte : 19994
Data de inscriere : 31/01/2010
Obiective curente : Astrofizica
....din pacate eu....NU PIERD VREMEA SA EXPLIC...!
....pot doar sa fac doar precizari....
...EU ARAT CALEA.....FIECARE O POATE URMA ...SAU NU!...iar aceasta cale....NU ESTE PENTRU MAIMUTE!
....pot doar sa fac doar precizari....
...EU ARAT CALEA.....FIECARE O POATE URMA ...SAU NU!...iar aceasta cale....NU ESTE PENTRU MAIMUTE!
WoodyCAD- Foarte activ
Totedati nu e corect. Ce faci tu este acelasi lucru cu ce fac ceilalti; incerci sa-l aduci pe "calea cea bune", de parca ai sti care este!
Ce te face sa crezi ca "porcul lui zurator" nu este mai real decat al tau, "cel terestru"? Pentru ca ai o anumita intelegere a lumii, niste fundamente morale, stiintifice, culturale...? Conventii, cuvinte, concepte, asta sunt toate. Cu care suntem indusi in eroare, manipulati, si pana la urma constransi sa actionam si gandim intre anumite limite. Asta este asa zisa "calea cea buna". Si de ce trebuie sa fie el de acord cu asa ceva? Sau eu? Sau voi? Pentru ca e mai usor "de trait" in ciurda?
------===#===------
Cum sa definesti ceva ce nu exista (decat in mintile manipulate) si in acelasi timp exista pretutindeni? Cum sa definesti totul si nimicul? Definirea lui Dumnezeu inseamna fragmentare si este specifica lumii materiale. Care are (sau mai bine zis a avut) nevoie de tot felul de Dumne-Zei pe drumul cunoasterii, cunoastere care le-a fost ocultata chiar de catre acestia.
------===#===------
Partial adevarat. Intotdeuna receptorul se acordeaza cu emitatorul, nu viceversa. Informatia nu exista atat timp cat nu o cuati, si te vaiti ca in pilda cu drobul de sare de pe cuptior! Adevarurile sunt intotdeuna interioare, eventual manifestarea lor este exterioara si este limitata la cat intelege si poate manifesta respectivul. Si acestea exista din totdeuna, doar noi trebuie sa facem efortul de a le cauta. Si baiul e ca le cautam inafara. Era bine daca revolutia din ultimii 200 de ani ar fi fost una a liberei exprimari, nu a pumnului in gura. Asta a este adevarata revolutie stiintifica. Una a indoctrinarii, a transmiterii informatiilor stratificate ca sa nu zic clasificate, pe nivele de acces si intelegere. La ce bun aceaste limitari? Firesc, la controlul prin indoctrinare si manipulare (indiferent ca este politica, religioasa, stiintifica sau mai stiu cum, toate au acelasi scop) a acestei lumi.
------===#===------
Poate pentru tine. Pentru mine sunt adevaruri. Sunt adevarurile lui! Si le respect. Si caut sa le inteleg. Pentru ca ma intereseaza! Nu va obliga nimeni sa incercati sa intelegeti, si daca nu reusiti, sa dati cu bolovani, aducand tot felul de acuze, din cuvinte mestesugit inlantuite!
------===#===------
Concluzionand, voi ve-ti ramane in continuare mari povestitori, emanand tot felul de mari conceptii si teorii imbracate frumos in vorbe mestesugite (toate fiind fundamentate pe spiritul de ciurda) pentru a prosti mintile tugulanilor de rand, iar WoodyCad va merge mai departe infaptuind, fiind liber in gandire. Cine si ce are de pierdut sau de castigat din aceasta, fiecare dintre voi trebuie sa analizeze!
Ce te face sa crezi ca "porcul lui zurator" nu este mai real decat al tau, "cel terestru"? Pentru ca ai o anumita intelegere a lumii, niste fundamente morale, stiintifice, culturale...? Conventii, cuvinte, concepte, asta sunt toate. Cu care suntem indusi in eroare, manipulati, si pana la urma constransi sa actionam si gandim intre anumite limite. Asta este asa zisa "calea cea buna". Si de ce trebuie sa fie el de acord cu asa ceva? Sau eu? Sau voi? Pentru ca e mai usor "de trait" in ciurda?
------===#===------
Cum sa definesti ceva ce nu exista (decat in mintile manipulate) si in acelasi timp exista pretutindeni? Cum sa definesti totul si nimicul? Definirea lui Dumnezeu inseamna fragmentare si este specifica lumii materiale. Care are (sau mai bine zis a avut) nevoie de tot felul de Dumne-Zei pe drumul cunoasterii, cunoastere care le-a fost ocultata chiar de catre acestia.
------===#===------
Partial adevarat. Intotdeuna receptorul se acordeaza cu emitatorul, nu viceversa. Informatia nu exista atat timp cat nu o cuati, si te vaiti ca in pilda cu drobul de sare de pe cuptior! Adevarurile sunt intotdeuna interioare, eventual manifestarea lor este exterioara si este limitata la cat intelege si poate manifesta respectivul. Si acestea exista din totdeuna, doar noi trebuie sa facem efortul de a le cauta. Si baiul e ca le cautam inafara. Era bine daca revolutia din ultimii 200 de ani ar fi fost una a liberei exprimari, nu a pumnului in gura. Asta a este adevarata revolutie stiintifica. Una a indoctrinarii, a transmiterii informatiilor stratificate ca sa nu zic clasificate, pe nivele de acces si intelegere. La ce bun aceaste limitari? Firesc, la controlul prin indoctrinare si manipulare (indiferent ca este politica, religioasa, stiintifica sau mai stiu cum, toate au acelasi scop) a acestei lumi.
------===#===------
Poate pentru tine. Pentru mine sunt adevaruri. Sunt adevarurile lui! Si le respect. Si caut sa le inteleg. Pentru ca ma intereseaza! Nu va obliga nimeni sa incercati sa intelegeti, si daca nu reusiti, sa dati cu bolovani, aducand tot felul de acuze, din cuvinte mestesugit inlantuite!
------===#===------
Nu exista interior si exterior, decat ca o conventie acceptata. Din aceasta cauza adevarul doar exista si atat. El trebuie doar inteles. De fiecare individual nu in ciurda. Daca din varii motive, eu nu mai rezonez decat abia pe frecventa a 8 cu emitatorul, nu e vina lui, ci trebuie sa fie efortul meu sa refac acordul pe fundamentala.adevărul e indentitatea dintre universul interior și cel exterior! deaia adevărul nu e o stare interioară, intuitivă, zen, ci un proces! adevărul îl cauți în timp și îl verifici cu ajutorul celorlalți! de-aia e musai să îl poți comunica și altora! ca să verifici cât de adevărat e!
Concluzionand, voi ve-ti ramane in continuare mari povestitori, emanand tot felul de mari conceptii si teorii imbracate frumos in vorbe mestesugite (toate fiind fundamentate pe spiritul de ciurda) pentru a prosti mintile tugulanilor de rand, iar WoodyCad va merge mai departe infaptuind, fiind liber in gandire. Cine si ce are de pierdut sau de castigat din aceasta, fiecare dintre voi trebuie sa analizeze!
sadang- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1774
Puncte : 24679
Data de inscriere : 31/05/2010
Daca vreodata Marele Maistru isi va gasi calea proprie si i se vor clarifica conceptele despre Natura, Univers, atunci va denumi aceasta mare revelatie DUMNEZEUL lui. Si nu se va mai sterge cu El pe picioare. Deocamdata nu are nici o conceptie stiintifica si ideologica clara, nu are nici un Dumnezeu. Are doar anumite probleme....
Se pare ca la Baricada a fost rejectat, au primit avertismente realizatorii TV.
Zice WoodyCAD ca el nu explica, doar arata calea, cheia, etc..
Pai intai sa verifice pe pielea lui calea, daca duce aiurea in prapastie ?
Se pare ca la Baricada a fost rejectat, au primit avertismente realizatorii TV.
Zice WoodyCAD ca el nu explica, doar arata calea, cheia, etc..
Pai intai sa verifice pe pielea lui calea, daca duce aiurea in prapastie ?
gafiteanu- Foarte activ
WoodyCAD a scris:NU PIERD VREMEA SA EXPLIC
clar ... nu mai are rost să continuăm ... am încheiat transmisia!
cine nu pricepe, să nu ceară explicații, că pierdem vremea degeaba! de acum încolo vom comunica doar telepatic, instantaneu, prin contact direct, eteric, între idei și spirite ... canalele primitive fatalmente materiale de transmisie a informației, scris, citit, vorbit, dans, poezie, tv, internet șamd sunt specifice maimuțelor savante, noi, intuitivii, am depășit de mult această formă primitivă de comunicare
gata maestre, am priceput în sfârșit ce vrei să spui! e timpul să te lăsăm în pace, nu te mai încurcăm degeaba în progresul tău spiritual, explicațiile sunt inutile și neproductive!
...eu nu stric orzul pe gaste!
Imi pare rau,insa bea o bere si in contul meu!
Imi pare rau,insa bea o bere si in contul meu!
WoodyCAD- Foarte activ
In schimb eu stric orzul pe gaste. Ca merita, noaptea stau de straja la portile Cetatii Roma si dau alarma, cand vin Rromii sa le fure.
Zi-ne te rugam adevarul cu BaricadaTV. Mai lupti acolo cu maimutele, cu credinciosii, chiar si cu Dumnezeu ?
Ne vei prezenta in premiera mondiala dipolul gravitational promis (atractie-respingere)?
Prelucrare dupa https://cercetare.forumgratuit.ro/t369-concepia-lui-dan-despre-divinitate#7197
"""Televizorul primit cadou l-a fixat pe BaricadaTV--Ghiulea Show--invitat Dan Preda, care l-a insotit vreme de 8 ore cateva zile la rand. Zile dupa care a constatat ca este mai calm, ca nu se mai cearta sistematic cu nevasta si ca a devenit un sofer model de amabil.
Cand a inchis televizorul, a redevenit omul artagos dinainte."""
Imi lipseste Maeste spectacolul cu matale contra tuturor, pe mine ma amuza si ma calmeaza.
Zi-ne te rugam adevarul cu BaricadaTV. Mai lupti acolo cu maimutele, cu credinciosii, chiar si cu Dumnezeu ?
Ne vei prezenta in premiera mondiala dipolul gravitational promis (atractie-respingere)?
Prelucrare dupa https://cercetare.forumgratuit.ro/t369-concepia-lui-dan-despre-divinitate#7197
"""Televizorul primit cadou l-a fixat pe BaricadaTV--Ghiulea Show--invitat Dan Preda, care l-a insotit vreme de 8 ore cateva zile la rand. Zile dupa care a constatat ca este mai calm, ca nu se mai cearta sistematic cu nevasta si ca a devenit un sofer model de amabil.
Cand a inchis televizorul, a redevenit omul artagos dinainte."""
Imi lipseste Maeste spectacolul cu matale contra tuturor, pe mine ma amuza si ma calmeaza.
gafiteanu- Foarte activ
Subiecte similare
» Despre plăcerea sadică de a vorbi despre „pseudoștiință”
» Despre unii şi despre alţii
» Despre falsificabilitate
» Despre unii şi despre alţii
» Despre falsificabilitate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum