Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Astazi la 09:16
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de Meteorr Ieri la 21:12
» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al Universului
Scris de Dacu2 Ieri la 16:20
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de Dacu2 Ieri la 15:18
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12460) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Meteorr | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Meteorr | ||||
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
virgil | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
Abel Cavaşi | ||||
eugen |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 14 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 14 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Legea dreptului de autor
+6
CAdi
mm
george
virgil
joben
Abel Cavaşi
10 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Legea dreptului de autor
Rezumarea primului mesaj :
Cu siguranţă, sunt şi vor fi membri ai forumului nostru interesaţi de legea dreptului de autor şi de corectitudinea acesteia. Dacă aveţi vreo părere interesantă despre o asemenea lege, nu vă sfiiţi să ne-o dăruiţi şi nouă.
Cu siguranţă, sunt şi vor fi membri ai forumului nostru interesaţi de legea dreptului de autor şi de corectitudinea acesteia. Dacă aveţi vreo părere interesantă despre o asemenea lege, nu vă sfiiţi să ne-o dăruiţi şi nouă.
Re: Legea dreptului de autor
Am înţeles că nu ştii, dar eu ţi-am cerut să te asiguri. Ţi-am cerut aşa de mult?
Nu am posibilitatea sa ma asigur .L-am primit !
Ca sa fim siguri sterge-l .
Ca sa fim siguri sterge-l .
Ultima editare efectuata de catre CAdi in Mier 10 Oct 2012, 23:15, editata de 1 ori
CAdi- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 12397
Data de inscriere : 16/02/2011
Bine, s-o lăsăm baltă atunci. Cu tine n-o scot la capăt, ca de multe alte dăţi... Am încercat, asta e. Nu mi se poate reproşa că nu am încercat. Dacă vor fi reclamaţii, vom şterge articolul.
Acum vad ca nu mai vrei sa-l stergi !
Sterge-l , ti-am spus ca nu vreau sa periclitez in nici un fel forumul si
te-as ruga sa stergi toate articolele care au conotatie cu acest subiect
Sterge-l , ti-am spus ca nu vreau sa periclitez in nici un fel forumul si
te-as ruga sa stergi toate articolele care au conotatie cu acest subiect
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59044
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Hai să fim realişti şi să nu cădem în extreme. Deocamdată nu distribuim filme şi nici nu suntem un site de file-sharing.
Dacă e să fim riguroşi, mai multe documente piratate şi distribuite avem chiar în secţiunea Carti sau documente de care avem nevoie. Ce să facem? Să renunţăm la ea? Sau să o considerăm o adevărată bibliotecă!?
Oricum, documentele afişate acolo pot fi găsite pe net şi în alte surse decât acest forum, aşa că nu se poate spune concret cine pe cine copiază.
Dacă e să fim riguroşi, mai multe documente piratate şi distribuite avem chiar în secţiunea Carti sau documente de care avem nevoie. Ce să facem? Să renunţăm la ea? Sau să o considerăm o adevărată bibliotecă!?
Oricum, documentele afişate acolo pot fi găsite pe net şi în alte surse decât acest forum, aşa că nu se poate spune concret cine pe cine copiază.
Puncte : 33842
Data de inscriere : 18/03/2011
Ok. Eu, încet, încet, o să las responsabilitatea asta a legii dreptului de autor pe umerii voştri. Am scris destule pe această temă. Doar să nu ne trezim odată că din senin forumul dispare... Ar fi păcat...
Deocamdată eu nu văd să se fi încălcat pe undeva această lege. Dacă au fost prezentate documente publice, atunci ele nu fac obiectul Legii drepturilor de autor. Indiferent că provin din file-sharing sau alte surse.
Totuşi într-adevăr, cel mai bine este ca atunci când se expun documente, ele să nu fie prezentate pe de-a-ntregul, ci doar în limita a maxim 250 de cuvinte, urmate de link-ul spre sursă. Sau doar link spre sursă. Asta, în cazul când nu se face un rezumat în cuvinte proprii, despre articolul respectiv, în limita a 500 de cuvinte.
Totuşi într-adevăr, cel mai bine este ca atunci când se expun documente, ele să nu fie prezentate pe de-a-ntregul, ci doar în limita a maxim 250 de cuvinte, urmate de link-ul spre sursă. Sau doar link spre sursă. Asta, în cazul când nu se face un rezumat în cuvinte proprii, despre articolul respectiv, în limita a 500 de cuvinte.
Puncte : 33842
Data de inscriere : 18/03/2011
Abel Cavaşi a scris:
Doar să nu ne trezim odată că din senin forumul dispare... Ar fi păcat...
Te-am rugat de 4 ori sa stergi articolul respectiv , daca pericliteaza activitatea forumului !
De ce nu-l stergi ? Urmaresti altceva ?
CAdi- Foarte activ
Care, pina la urma este procedeul de obtinere a unui dept de autor, de la A la Z, asupra unei realizari stiintifice (de profil real, parte teoretica, adica fie din matematica, fie chimie, fie fizica, etc. ) ???
0) Intii se inainteaza o cerere la o anumita agentie?!
1) Trebue neaparat sa scrii o carte?!
2) Garanteaza cineva ca din momentul depunerii unei cereri, pina in momentul obtinerii dreptului, cineva nu iti va fura lucrarea?!
3) Daca, cineva, cu 10 secunde, cu jumate de ora, sau cu jumate de an, depune si el o cerere de obtinere a dreptului, insa sensul logic fiind exact ca lucrarea(realizarea) ta, si fie ca caracterile difera peste 90 % (fie si 100%) intre ambele lucrari, atunci cum???
A cui se va numi acea teorema?!
4) Dar daca cu jumatate de ora in tara vecina o alta persona depune si ea aceeasi cerere, a cui pina la urma se va numi teorema???
Sau se va numi cu un nume ce cuprinte ambele persoane X- Y, este corect?!
5) De ce la majoritatea(daca nu gresesc, chiar la toate) agentiilor, aceasta oferta este cu plata?!
Presupun, ca Abel trebue sa stie foarte bine, ar fi bine sa explice la toata lumea cum a procedat (pentru obtinerea dreptului), pas cu pas.
2) Garanteaza cineva ca din momentul depunerii unei cereri, pina in momentul obtinerii dreptului, cineva nu iti va fura lucrarea?!
3) Daca, cineva, cu 10 secunde, cu jumate de ora, sau cu jumate de an, depune si el o cerere de obtinere a dreptului, insa sensul logic fiind exact ca lucrarea(realizarea) ta, si fie ca caracterile difera peste 90 % (fie si 100%) intre ambele lucrari, atunci cum???
4) Dar daca cu jumatate de ora in tara vecina o alta persona depune si ea aceeasi cerere, a cui pina la urma se va numi teorema???
5) De ce la majoritatea(daca nu gresesc, chiar la toate) agentiilor, aceasta oferta este cu plata?!
Presupun, ca Abel trebue sa stie foarte bine, ar fi bine sa explice la toata lumea cum a procedat (pentru obtinerea dreptului), pas cu pas.
meteor- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2203
Puncte : 25849
Data de inscriere : 19/06/2011
Care vrea sa le dea de gratis si nu trebuiesc la nimeni, ce face cu ele? La ala nici nu i le poate fura nimeni ...
Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21785
Data de inscriere : 18/02/2012
Parerea ta, evident.Bordan a scris:Care vrea sa le dea de gratis si nu trebuiesc la nimeni, ce face cu ele? La ala nici nu i le poate fura nimeni ...
Si vorbesti de tine, tot evident.
Si cu absolut nimic bun si nou nu poti veni in lumea stiintifica, insa dai la fuga cu comentariile, si aceasta este evident!!!
......
meteor- Foarte activ
Evident!!! Daca nu incap de tine, meteor, in lumea stiintifica ... de bunatatile si noutatile tale ... ce sa fac?meteor a scris:
Si cu absolut nimic bun si nou nu poti veni in lumea stiintifica, insa dai la fuga cu comentariile, si aceasta este evident!!!
......
Bordan- Foarte activ
meteor a scris:Care, pina la urma este procedeul de obtinere a unui dept de autor, de la A la Z, asupra unei realizari stiintifice (de profil real, parte teoretica, adica fie din matematica, fie chimie, fie fizica, etc. ) ???
Razvan a publicat un link , poate te ajuta :
http://www.ecopyright.ro/
CAdi- Foarte activ
Problemele ridicate de tine sunt interesante şi legitime, dar din păcate eu nu am obţinut niciun drept asupra teoremei. E a voastră, o puteţi folosi gratuit. Mie mi-au dat destul strămoşii mei...meteor a scris:Presupun, ca Abel trebue sa stie foarte bine, ar fi bine sa explice la toata lumea cum a procedat (pentru obtinerea dreptului), pas cu pas.
De juridica is satul si citit fel de fel de drepturi, am vrut doar rapunsul.
Plus la toate astea, parese, ca in fiecare tara exista diferite legi in acest sens.
Si in acest sens, nu stiu daca exista o lege (internationala), la care sa fi aderat mai toate tarile.
Plus la toate astea, parese, ca in fiecare tara exista diferite legi in acest sens.
Si in acest sens, nu stiu daca exista o lege (internationala), la care sa fi aderat mai toate tarile.
meteor- Foarte activ
Asa zic si eu Abel, n-o sa poti izola nimic, oricate lacate vei pune ... nu exista matematicieni ... exista doar matematica ...
Bordan- Foarte activ
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Legea atracţiei universale şi Legea respingerii universale.
» Subiect-autor-comentator.
» Legea artificului
» Subiect-autor-comentator.
» Legea artificului
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum