Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 27 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 27 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
+5
curiosul
virgil
CAdi
Dacu
Forever_Man
9 participanți
Pagina 4 din 4
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Rezumarea primului mesaj :
Pentru ca mi-am terminat cariera de cercetator, descoperind tot ce era de descoperit, acum nu mai pot face altceva decat sa tot scriu despre lucrurile astea pana ma plictisesc. Si daca in engleza am tot scris, am zis hai sa scriu si in romana. Cine stie, poate ajung faimos aici si pe urma afla mai usor strainii de mine si in sfarsit imi dau premiul Nobel cel mult meritat. Ca efect secundar, beneficiati si voi de ideile mele in romana ca sa le puteti citi. Prezint aici prima pagina:
Eu sunt Dumnezeu
Dacă te-ai întrebat vreodată ce este lumea în care ne găsim, această carte îți va oferi răspunsul. Este măcar posibil așa ceva? Răspunsul nu va veni oare peste mii de ani când știința va fi mult mai avansată decât astăzi? Cum să fie răspunsul fix în această carte? Contrar senzației pe care starea curentă a științei o creează cum că mai sunt multe de descoperit, răspunsul este defapt deja cunoscut. Senzația creată de știință de a mai avea mult până la aflarea răspunsului se datorează căii greșite pe care se află știința în ziua de azi. Din fericire, calea corectă e la dispoziția oricui, iar această carte este un ghid pe care orice cititor îl poate urma pentru a afla răspunsul. Defapt, pentru a nu crea suspans, voi oferi răspunsul chiar acum: Eu sunt Dumnezeu. Dar probabil, prin această afirmație am înlocuit suspansul cu suspiciune. Ce înseamnă defapt această propoziție? Cum adică sunt Dumnezeu? Parcurgând această carte pas cu pas, cititorul va descoperi semnificația acestei propoziții, iar la sfârșit va exclama: “Așa e, Eu sunt Dumnezeu!”. Defapt, acest lucru este cunoscut de mii de ani, nu e ceva nou. Și o să menționez aici doar 2 surse: advaita vedanta în cultura indiană cu “Atman e Brahman” și idealismul în cultura europeană, cu exemplul “Lumea ca Voință și Reprezentare” a lui Schopenhauer. Dar deoarece calea pe care o parcurge această carte spre același adevăr revelat de advaita vedanta și de idealism este diferită de scrierile precedente, nicio altă referință nu va mai apărea în cuprinsul ei. Scopul cărții nu este o antologie de texte deja existente, ci este acela de ghid pe care orice cititor să îl poată urma, fără să fie trimis la diferite surse externe și astfel să fie descurajat de a mai parcurge ghidul datorită complexității pe care astfel de referințe externe ar crea-o. Tot ce va avea nevoie cititorul se va găsi în paginile acestei cărți, iar la sfârșit va putea exclama cu toată încrederea că într-adevăr este Dumnezeu.
Cum este posibil un astfel de adevăr să fie relevat? De unde se poate începe o astfel de călătorie? Vom trebui să studiem cele mai îndepărtate galaxii? Vom trebui să ne uităm adânc în structura atomului? Din fericire, adevărul se află în fiecare dintre noi. Așadar, modul prin care vom ajunge la el e prin analiza propriei conștiințe. Ba chiar mai mult decât atât, analizând propria conștiință vom realiza că defapt nici măcar nu există ceva în afara ei. Conștiința e tot ce e. “Galaxii”, “atomi” nu sunt altceva decât idei în conștiință. Aceste obiecte nu există defapt, sunt doar idei pe care conștiința le imaginează. Pare greu de crezut așa ceva având în vedere sistemul de învățământ global care ne antrenează pe fiecare dintre noi din școli în a crede în existența unui univers extern nouă în care noi ne întâmplăm să ne găsim. Dar parcurgând paginile acestei cărți vom vedea cum un astfel de univers nu există, nefiind altceva decât ceva imaginat de conștiințe.
Sunt aceste afirmații solide? Este într-adevăr posibil a argumenta pentru o astfel de poziție? Este, și vom vedea pe măsură ce parcurgem cartea cum anume concluziile acestea sunt inevitabile din mai multe considerente. Pentru început, vom parcurge o analiză fenomenologică a conștiinței. Apoi, pe măsură ce intuiția va fi dezvoltată cu ajutorul analizei fenomenologice, vom aduce și argumente raționale pentru fenomenologie și astfel vom vedea cum e absolut logic necesar ca realitatea să fie un vis al conștiinței. Astfel, înțelegând conștiința vom înțelege și cum Eul este etern și cum același Eu se află în toate ființele. Pus în alte cuvinte, fiecare dintre noi suntem unul și același Dumnezeu visând o infinitate de vise. Să începem așadar călătoria și să descoperim rațiunile din spatele acestor afirmații.
Pentru ca mi-am terminat cariera de cercetator, descoperind tot ce era de descoperit, acum nu mai pot face altceva decat sa tot scriu despre lucrurile astea pana ma plictisesc. Si daca in engleza am tot scris, am zis hai sa scriu si in romana. Cine stie, poate ajung faimos aici si pe urma afla mai usor strainii de mine si in sfarsit imi dau premiul Nobel cel mult meritat. Ca efect secundar, beneficiati si voi de ideile mele in romana ca sa le puteti citi. Prezint aici prima pagina:
Eu sunt Dumnezeu
Dacă te-ai întrebat vreodată ce este lumea în care ne găsim, această carte îți va oferi răspunsul. Este măcar posibil așa ceva? Răspunsul nu va veni oare peste mii de ani când știința va fi mult mai avansată decât astăzi? Cum să fie răspunsul fix în această carte? Contrar senzației pe care starea curentă a științei o creează cum că mai sunt multe de descoperit, răspunsul este defapt deja cunoscut. Senzația creată de știință de a mai avea mult până la aflarea răspunsului se datorează căii greșite pe care se află știința în ziua de azi. Din fericire, calea corectă e la dispoziția oricui, iar această carte este un ghid pe care orice cititor îl poate urma pentru a afla răspunsul. Defapt, pentru a nu crea suspans, voi oferi răspunsul chiar acum: Eu sunt Dumnezeu. Dar probabil, prin această afirmație am înlocuit suspansul cu suspiciune. Ce înseamnă defapt această propoziție? Cum adică sunt Dumnezeu? Parcurgând această carte pas cu pas, cititorul va descoperi semnificația acestei propoziții, iar la sfârșit va exclama: “Așa e, Eu sunt Dumnezeu!”. Defapt, acest lucru este cunoscut de mii de ani, nu e ceva nou. Și o să menționez aici doar 2 surse: advaita vedanta în cultura indiană cu “Atman e Brahman” și idealismul în cultura europeană, cu exemplul “Lumea ca Voință și Reprezentare” a lui Schopenhauer. Dar deoarece calea pe care o parcurge această carte spre același adevăr revelat de advaita vedanta și de idealism este diferită de scrierile precedente, nicio altă referință nu va mai apărea în cuprinsul ei. Scopul cărții nu este o antologie de texte deja existente, ci este acela de ghid pe care orice cititor să îl poată urma, fără să fie trimis la diferite surse externe și astfel să fie descurajat de a mai parcurge ghidul datorită complexității pe care astfel de referințe externe ar crea-o. Tot ce va avea nevoie cititorul se va găsi în paginile acestei cărți, iar la sfârșit va putea exclama cu toată încrederea că într-adevăr este Dumnezeu.
Cum este posibil un astfel de adevăr să fie relevat? De unde se poate începe o astfel de călătorie? Vom trebui să studiem cele mai îndepărtate galaxii? Vom trebui să ne uităm adânc în structura atomului? Din fericire, adevărul se află în fiecare dintre noi. Așadar, modul prin care vom ajunge la el e prin analiza propriei conștiințe. Ba chiar mai mult decât atât, analizând propria conștiință vom realiza că defapt nici măcar nu există ceva în afara ei. Conștiința e tot ce e. “Galaxii”, “atomi” nu sunt altceva decât idei în conștiință. Aceste obiecte nu există defapt, sunt doar idei pe care conștiința le imaginează. Pare greu de crezut așa ceva având în vedere sistemul de învățământ global care ne antrenează pe fiecare dintre noi din școli în a crede în existența unui univers extern nouă în care noi ne întâmplăm să ne găsim. Dar parcurgând paginile acestei cărți vom vedea cum un astfel de univers nu există, nefiind altceva decât ceva imaginat de conștiințe.
Sunt aceste afirmații solide? Este într-adevăr posibil a argumenta pentru o astfel de poziție? Este, și vom vedea pe măsură ce parcurgem cartea cum anume concluziile acestea sunt inevitabile din mai multe considerente. Pentru început, vom parcurge o analiză fenomenologică a conștiinței. Apoi, pe măsură ce intuiția va fi dezvoltată cu ajutorul analizei fenomenologice, vom aduce și argumente raționale pentru fenomenologie și astfel vom vedea cum e absolut logic necesar ca realitatea să fie un vis al conștiinței. Astfel, înțelegând conștiința vom înțelege și cum Eul este etern și cum același Eu se află în toate ființele. Pus în alte cuvinte, fiecare dintre noi suntem unul și același Dumnezeu visând o infinitate de vise. Să începem așadar călătoria și să descoperim rațiunile din spatele acestor afirmații.
Forever_Man- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1001
Puncte : 16147
Data de inscriere : 25/11/2012
Obiective curente : https://philpeople.org/profiles/cosmin-visan
Re: Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Si de ce nu mai lucrezi la CERN ? de ce nu predai fizica ? de ce te crezi D-zeu? Se intampla des acest lucru ?Forever_Man a scris:Esti haios. Autorul acestei carti a absolvit fizica la universitate de top 20 mondial si a lucrat la CERN. Tu ce-ai facut ? =)))))))))
virgil- Moderator
- Numarul mesajelor : 12459
Data de inscriere : 25/05/2010
Într-adevăr? Poți aminti vreunul?Meteorr a scris:Eu am realizat intradevar lucruri demonstrate importante
ilasus- Dinamic
- Numarul mesajelor : 153
Data de inscriere : 14/03/2015
@Virgil, tu de ce nu mai lucrezi la gradinita ? De ce nu propovaduiesti din usa in usa Capra cu 3 iezi ? Ca sa afli de ce sunt Dumnezeu (si tu la fel) te invit sa imi citesti articolele. Sau daca nu stii engleza asteapta pana apare cartea.
Forever_Man- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1001
Puncte : 16147
Data de inscriere : 25/11/2012
Obiective curente : https://philpeople.org/profiles/cosmin-visan
Mai baeti asta nu e forum , asta e un loc unde cui nu e lene poate sa își descarce gunoiul.
Sunt unii ca Virgil, Cadi și alții care mai gindesc dar eu idee nu am de ce chiar în asa hal sa se dea drept sa scrie absolut orice oricine, eeei și da numai sa nu fie cuvinte necenzurate asta da regula de la Abel...
Degradare completa nici demografie nici educație nici viitor mai ramine sa se legalizeze homosexualii și alte anomalii și aici e finisata tara
Sunt unii ca Virgil, Cadi și alții care mai gindesc dar eu idee nu am de ce chiar în asa hal sa se dea drept sa scrie absolut orice oricine, eeei și da numai sa nu fie cuvinte necenzurate asta da regula de la Abel...
Degradare completa nici demografie nici educație nici viitor mai ramine sa se legalizeze homosexualii și alte anomalii și aici e finisata tara
Meteorr- Statornic
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 73
Puncte : 498
Data de inscriere : 23/09/2024
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Limba română
» Limba română corectă
» Video despre constiinta - natura realitatii si faptul ca Eu sunt Dumnezeu
» Limba română corectă
» Video despre constiinta - natura realitatii si faptul ca Eu sunt Dumnezeu
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum