Ultimele subiecte
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...Scris de eugen Ieri la 23:44
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de ilasus Ieri la 23:23
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de eugen Ieri la 22:33
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Ieri la 22:15
» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al Universului
Scris de Forever_Man Ieri la 15:37
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Lun 25 Noi 2024, 18:02
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Forever_Man Dum 24 Noi 2024, 09:16
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de Meteorr Sam 23 Noi 2024, 21:12
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la virgil în NEWTON
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12469) | ||||
CAdi (12407) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3975) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
Forever_Man | ||||
ilasus | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 33 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 33 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Vimana descoperita intr-o pestera din Afganistan !
3 participanți
Pagina 1 din 1
Vimana descoperita intr-o pestera din Afganistan !
O descoperire epocală, ţinută secret de armata americană, s-a produs anul trecut într-o peşteră din Afganistan. Mai mulţi soldaţi americani, fiind într-o misiune de recunoaştere, au intrat într-o peşteră oarecare dintr-o zonă muntoasă din Afganistan şi au făcut o descoperire importantă pentru omenire. Un obiect misterios se afla în această peşteră, fiind identificat cu un avion străvechi, un “Vimana” care are o vechime de mai bine de 5000 de ani, a fost descoperit de mai mulţi soldaţi care au participat la extragerea sa din peşteră. Cel mai ciudat este că opt dintre ei au fost declaraţi dispăruţi.
Vimana este un avion ciudat, care seamănă cu bombele din ziua noastră, fiind menţionat în epopeele sanscrite. Arheologii susţin că Vimana sunt primele avioane pe care le-a cunoscut omul de-a lungul timpului şi erau folosite de sanscriţi pentru efectuarea diverselor misiuni chiar înainte de “ultima răsturnare a Pământului“. Până în prezent, nimeni nu credea cu adevărat că aceste avioane străvechi chiar au existat cu adevărat, dar descoperirea aceasta poate să răstoarne foarte multe credinţe referitoare la trecutul îndepărtat al omenirii.
Vimana sunt mai mult decât nişte simple avioane, ele pot să călătorească pe distanţe foarte lungi în Univers cu viteze impresionante. Cercetătorii chinezi pretind că au descoperit mai multe documente sanscrite în Lhasa, Tibet, în care este specificat modul de construire al navelor interstelare. Documentele au fost trimise la Universitatea din Chandrigarh pentru a fi traduse.
Avioanele civilizatiei sanscrite erau capabile să ignore gravitaţia şi motoarele erau bazate pe principiul “laghima“, o putere încă necunoscută omului din ziua de astăzi. Acest principiu presupune o forţă centrifugă impresionantă care contracarează orice formă gravitaţională. Principiul este acelaşi pe care yoghinii îl folosesc pentru a levita.
Re: Vimana descoperita intr-o pestera din Afganistan !
Deci misiunea secreta din Afganistan s-a incheiat, armatele straine vor pleca acasa cu prada.
Atatia ani de razboi au meritat. Nu pe Osama bin Laden il cautau, ci aceasta nava extratereastra si docomentele din pestera.
Rusii tot asta cautau, dar au renuntat, pierderi prea mari. Americanii si-au fabricat un motiv cu 11 sept 2001, zicand ca capul "creierul" se ascunde in Afganistan.
Dar romanii ce-au cautat in Afganistan ? Ce, la noi nu sunt pesteri, unde se ascund extraterestrii ?
Aoleu, daca afla rusii si americanii, ne invadeaza.
http://www.disclose.tv/forum/vimana-ufo-found-in-cave-in-afghanistan-t43406.html
http://www.bibliotecapleyades.net/vimanas/esp_vimanas_12.htm
http://beforeitsnews.com/strange/2013/05/8-soldiers-disappear-removing-ancient-flying-machine-from-afghan-cave-2448978.html
Atatia ani de razboi au meritat. Nu pe Osama bin Laden il cautau, ci aceasta nava extratereastra si docomentele din pestera.
Rusii tot asta cautau, dar au renuntat, pierderi prea mari. Americanii si-au fabricat un motiv cu 11 sept 2001, zicand ca capul "creierul" se ascunde in Afganistan.
Dar romanii ce-au cautat in Afganistan ? Ce, la noi nu sunt pesteri, unde se ascund extraterestrii ?
Aoleu, daca afla rusii si americanii, ne invadeaza.
http://www.disclose.tv/forum/vimana-ufo-found-in-cave-in-afghanistan-t43406.html
http://www.bibliotecapleyades.net/vimanas/esp_vimanas_12.htm
http://beforeitsnews.com/strange/2013/05/8-soldiers-disappear-removing-ancient-flying-machine-from-afghan-cave-2448978.html
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36112
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Astazi au fost raniti grav patru mercenari romani in Afganistan de explozia unui OZN capcana. Cand sa puna si romanasii nostri mana pe el, a explodat.
gafiteanu- Foarte activ
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Ti-am spus eu Pacalici , dar tu,, nu "si ,,nu" : Batman,Batman !
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12407
Puncte : 59090
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
CAdi a scris:Ti-am spus eu Pacalici , dar tu,, nu "si ,,nu" : Batman,Batman !
Da, da dadeam si din aripi in acelasi timp.
Dragi si stimati colegi, un document de o inestimabila valoare descriindRukma Vimana:
http://www.researchgate.net/profile/Kavya_Vaddadi/publication/260480893_Research_on_Rukma_Vimana/links/0c9605316a17ed150d000000.pdf?origin=publication_detail
Cu neprecupetita stima pentru adevaratii cautatori ai adevarului, al dumneavoastra,
Pacalici
http://www.researchgate.net/profile/Kavya_Vaddadi/publication/260480893_Research_on_Rukma_Vimana/links/0c9605316a17ed150d000000.pdf?origin=publication_detail
Cu neprecupetita stima pentru adevaratii cautatori ai adevarului, al dumneavoastra,
Pacalici
Ultima editare efectuata de catre Pacalici in Mar 05 Mai 2015, 08:16, editata de 1 ori (Motiv : link direct spre fisier)
Iata mai sus un exemplu de lipsa de colegialitate. "Rosu" Ma intreb cu ce logica s-a acordat?....
Cu aceeasi deosebita stima pentru dragii mei colegi de cercetare care dau cu "rosu",
al dumneavoastra domnilor,
Pacalici
Cu aceeasi deosebita stima pentru dragii mei colegi de cercetare care dau cu "rosu",
al dumneavoastra domnilor,
Pacalici
Pacalici, bucura-te ca esti citit si nu ignorat, ca provoci chiar "revolta" in sufletele unora mai revoltati.
Ce ai fost intro viata anterioara, de te infurie rosu ?
Trebuie sa recunoasteti ca "terenul" din Afganistan este ideal pt antrenamente si actiuni militare. E ceva de vis, unde mai gasesti. Pacat de bietii localnici ca s-au nascut unde nu trebuia si acum sunt pe post de tinte teroriste vii-miscatoare.
Ce ai fost intro viata anterioara, de te infurie rosu ?
Trebuie sa recunoasteti ca "terenul" din Afganistan este ideal pt antrenamente si actiuni militare. E ceva de vis, unde mai gasesti. Pacat de bietii localnici ca s-au nascut unde nu trebuia si acum sunt pe post de tinte teroriste vii-miscatoare.
gafiteanu- Foarte activ
gafiteanu a scris:Ce ai fost intro viata anterioara, de te infurie rosu ?
Pe mine? Neah! Cum sa ma infurie, ce-s taur? ma distreaza numai prostia afisata.Atat.
Pai nu se poate fara "afisata". Stii proverbul cu "nu e si fudul".
Oare exista prosti si la extraterestrii ? Care dintre EI ne viziteaza ? Cica NOI suntem urmasii LOR. NOI suntem singurele lor urme.
Oare exista prosti si la extraterestrii ? Care dintre EI ne viziteaza ? Cica NOI suntem urmasii LOR. NOI suntem singurele lor urme.
gafiteanu- Foarte activ
Subiecte similare
» A fost descoperita inca o societate perfecta
» Un experiment de Fizica. Vortex intr-un ibric ?
» Cum s-ar mişca o bilă sferică într-un mediu omogen?
» Un experiment de Fizica. Vortex intr-un ibric ?
» Cum s-ar mişca o bilă sferică într-un mediu omogen?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum