Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 46 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 46 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Free energy
+21
Pacalici
virgil_48
omuldinluna
synthesis
meteor
Abel Cavaşi
sandokhan
intelegatorul
gafiteanu
WoodyCAD
totedati
Razvan
cris
CAdi
sadang
virgil
cornili
nic
mm
eugen
george
25 participanți
Pagina 21 din 22
Pagina 21 din 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Free energy
Rezumarea primului mesaj :
Depindem foarte mult de sistemele de furnizare a energiei centralizate.Ce e mai rau;nu faptul ca facturile sunt adesea greu de suportat ci faptul ca te pot lasa atunci cand ai cea mai mare navoie.Nu vreau sa-mi imaginez un scenariu in care furnizarea energiei electrice s-ar sista intr-un intreg orasi,pe o perioada de cateva zile,in conditii de ger extrem.Ar genera imposibilitate in furnizarea apei potabile,a agentului termic...Asemenea pericole planeaza permanent asupra noastra,fara sa le constietizam.Un sistem propriu de producere a energiei electrice independent e visul fiecarui utilizator.Cum trebuie sa arate un astfel de generator? Spre conversia carei energii ne indreptam?Cat va fi el de eficient?
george, am mutat aici topicul tău de la „Propuneri cu formă brută”, deoarece am considerat că nu este o propunere de idee interesantă, ci este doar o problemă ridicată ce trebuie rezolvată (cu o idee interesantă). Te rog, corectează-mă dacă am greşit! Abel
Depindem foarte mult de sistemele de furnizare a energiei centralizate.Ce e mai rau;nu faptul ca facturile sunt adesea greu de suportat ci faptul ca te pot lasa atunci cand ai cea mai mare navoie.Nu vreau sa-mi imaginez un scenariu in care furnizarea energiei electrice s-ar sista intr-un intreg orasi,pe o perioada de cateva zile,in conditii de ger extrem.Ar genera imposibilitate in furnizarea apei potabile,a agentului termic...Asemenea pericole planeaza permanent asupra noastra,fara sa le constietizam.Un sistem propriu de producere a energiei electrice independent e visul fiecarui utilizator.Cum trebuie sa arate un astfel de generator? Spre conversia carei energii ne indreptam?Cat va fi el de eficient?
george, am mutat aici topicul tău de la „Propuneri cu formă brută”, deoarece am considerat că nu este o propunere de idee interesantă, ci este doar o problemă ridicată ce trebuie rezolvată (cu o idee interesantă). Te rog, corectează-mă dacă am greşit! Abel
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Joi 23 Ian 2014, 09:23, editata de 2 ori (Motiv : Am transformat majusculele din titlu în minuscule.)
george- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1181
Puncte : 21162
Data de inscriere : 07/04/2009
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Re: Free energy
Orice energie obtinuta prin invartirea unor magneti nuCAdi a scris:Avand in vedere cresterea pretului la energie, iata o metoda ,,free " pentru functionarea frigiderului si a catorva becuri la tara :
. . . . .
Ar fi bine sa aveti si un generator eolian de putere mai mare . Puteti avea mai multe avantaje.
Nu strica si un panou fotovoltaic pe casa...
Dar astea costa mult mai mult. Turbina magnetica este mai ieftina si nu depinde de vreme.
este free. Consuma ca un generator, energia motorului
care produce rotatia, sau consuma chiar energia inglobata
in magneti, iar aceasta se epuizeaza repede.
Dece crezi ca nu sparg piata motoarele acelea cu magneti
de pe YouTube ? In cateva zile se opresc, dar filmul opririi
nu-l mai vezi.
Orice free energy, daca exista, tot provine dintr-o sursa. Asa
cum sunt panourile fotovoltaice sau turbinele hidraulice.
Energia produsa de ele vine de la Soare.
virgil_48- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 11380
Data de inscriere : 03/12/2013
virgil_48 a scris:Orice energie obtinuta prin invartirea unor magneti nuCAdi a scris:Avand in vedere cresterea pretului la energie, iata o metoda ,,free " pentru functionarea frigiderului si a catorva becuri la tara :
. . . . .
Ar fi bine sa aveti si un generator eolian de putere mai mare . Puteti avea mai multe avantaje.
Nu strica si un panou fotovoltaic pe casa...
Dar astea costa mult mai mult. Turbina magnetica este mai ieftina si nu depinde de vreme.
este free. Consuma ca un generator, energia motorului
care produce rotatia, sau consuma chiar energia inglobata
in magneti, iar aceasta se epuizeaza repede.
Dece crezi ca nu sparg piata motoarele acelea cu magneti
de pe YouTube ? In cateva zile se opresc, dar filmul opririi
nu-l mai vezi.
Orice free energy, daca exista, tot provine dintr-o sursa. Asa
cum sunt panourile fotovoltaice sau turbinele hidraulice.
Energia produsa de ele vine de la Soare.
Crezi ca nu am studiat problema ? Puterea magnetilor din neodim este permanenta nu scade in timp decat daca sunt expusi la caldura de 80*C :
https://www.facebook.com/Hobber.Ro/posts/scade-forta-unui-magnet-in-timpin-conditii-normale-magnetii-neodim-si-ferita-ben/697065560412649/
Apoi mai este si efectul Dromgoole . Dupa cum observi miscarea se autointretine prin acel motor alimentat de turbina, dar din circuit se pot trage si niste fire prin care trece un curent cu
o anumita tensiune calculata si care poate sa alimenteze un frigider si niste becuri....Vreti tot mura-n-gura vorba lui gafiteanu....
CAdi- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 12397
Data de inscriere : 16/02/2011
Foarte frumos ! Crezi tu asta. Uite ce scrie in textul de peCAdi a scris:
Crezi ca nu am studiat problema ? Puterea magnetilor din neodim este permanenta nu scade in timp decat daca sunt expusi la caldura de 80*C :
https://www.facebook.com/Hobber.Ro/posts/scade-forta-unui-magnet-in-timpin-conditii-normale-magnetii-neodim-si-ferita-ben/697065560412649/
facebook:
• Caldura: cei mai multi magneti neodim nu trebuie expusi la temperaturi peste 80 °C
• Alte campuri magnetice puternice (ex. electromagneti)
Si acum uita-te la montajul postat de tine despre care discutam.
Bobina aceea, daca functioneaza, produce niste impulsuri din
cauza magnetilor.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44924
Nu ai demonstrat nimic
Nu avem alte campuri magnetice care sa interfereze cu campul deja creat.
,,Bobina aceea, daca functioneaza, produce niste impulsuri din cauza magnetilor"
care este problema ta ?
Bobina aceea produce un curent care alimenteaza motorul turbinei magnetice si becurile din casa .
,,Bobina aceea, daca functioneaza, produce niste impulsuri din cauza magnetilor"
care este problema ta ?
Bobina aceea produce un curent care alimenteaza motorul turbinei magnetice si becurile din casa .
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59041
Cine ar putea relua aceasta experienta cu turbina magnetica sa vedem cum lucreaza si ce curenti dezvolta bobina?
Din pacate fostul nostru coleg Scantei Tudorel (Dumnezeu sa-l odihneasca) nu mai este printre noi , poate Eugen?
Din pacate fostul nostru coleg Scantei Tudorel (Dumnezeu sa-l odihneasca) nu mai este printre noi , poate Eugen?
CAdi- Foarte activ
Daca energia electrica produsa de un astfel de montaj chiarCAdi a scris:Nu ai demonstrat nimic
care este problema ta ?
poate fi pusa in evidenta, ea provine numai din energia
inglobata in magneti la fabricarea lor si aceea se epuizeaza
repede prin demagnetizare.
Dece crezi ca in afara de filmarile de pe YouTube, nu ai mai
auzit nimic despre acele motoare magnetice prezentate ca
realizari deosebite ?
Au uitat ideea toti participantii la lansarea lor, sau au inteles
ca este pierdere de timp si de bani ?
Dar tu cunosti situatia reala, si vrei sa determini pe cineva
dintre noi sa-si piarda timpul, ca sa-i poti explica pe urma
dece s-a oprit. Ca un adevarat scientist !
Daca "energia libera" provine dintr-un sistem inchis, ea este
limitata si se epuizeaza.
Numai provenind din Univers/spatiu poate fi permanenta.
virgil_48- Foarte activ
Parca am discutat de demagnetizare ! Magnetii cu neodim sunt permanenti. Bineinteles ca nu cunosc situatia reala, curentii , marimea magnetilor,
marimea bobinei, tipul de motor pentru angrenarea turbinei magnetice etc, nu sunt prezentate in film , (mare observatie ai facut Virgil_48 ) si nici nu am posibilitatea
din motive obiective sa realizez un asemenea montaj, dar schema de functionare este operationala.
Bineinteles ca o parte din energie se pierde datorita frecarilor, deteriorarilor din lagare etc dar acest lucru se petrece intr-un timp foarte lung deoarece
sistemul are putine parti in miscare , iar celelate componente ale sistemului sunt statice.
In concluzie sistemul este functional si ar putea constitui o oportunitate de utilizare a unei energii free , cu costuri mici - doar pentru intretinere.
marimea bobinei, tipul de motor pentru angrenarea turbinei magnetice etc, nu sunt prezentate in film , (mare observatie ai facut Virgil_48 ) si nici nu am posibilitatea
din motive obiective sa realizez un asemenea montaj, dar schema de functionare este operationala.
Bineinteles ca o parte din energie se pierde datorita frecarilor, deteriorarilor din lagare etc dar acest lucru se petrece intr-un timp foarte lung deoarece
sistemul are putine parti in miscare , iar celelate componente ale sistemului sunt statice.
In concluzie sistemul este functional si ar putea constitui o oportunitate de utilizare a unei energii free , cu costuri mici - doar pentru intretinere.
CAdi- Foarte activ
https://youtu.be/TYhJwF-H3sY?t=1
Parca am discutat de demagnetizare ! Magnetii cu neodim sunt permanenti. Bineinteles ca nu cunosc situatia reala, curentii , marimea magnetilor,
marimea bobinei, tipul de motor pentru angrenarea turbinei magnetice etc, nu sunt prezentate in film , (mare observatie ai facut Virgil_48 Very Happy ) si nici nu am posibilitatea
marimea bobinei, tipul de motor pentru angrenarea turbinei magnetice etc, nu sunt prezentate in film , (mare observatie ai facut Virgil_48 Very Happy ) si nici nu am posibilitatea
CAdi- Foarte activ
Poti sa o spui si de zece ori, in lumea aceasta nici un lucruCAdi a scris:. . . . .
nu este permanent. Mai ales o proprietate a lui care este
utilizata intensiv!
Eu am spus ce aveam de spus, nu are rost sa continuam o
disputa fara viitor.
virgil_48- Foarte activ
CAdi- Foarte activ
Multumim pentru schema.
Totusi, nu inteleg de ce punctul cu potential 2 kv ( liniuta albastra ) este legat direct la pamant prin ampermetru.
N-ar fi trebuit ca acest punct sa fie legat prin rezistenta R( rezistenta de sarcina ?) la pamant ?
Este corecta schema ?
Sau e intentionat eronata...?
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33348
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Acel punct-(armatura) al condensatorului (mai bine nu desenam acea linie albastra inutila) nu este la 2 kV fata de masa-pamant, nici nu putea sa fie, deoarece un ampermetru are rezistenta mica. Cu Uc = 2 kV am indicat tensiunea cu care e incarcat condensatorul. Condensatorul are terminalul armatura + spre ampermetru si spre masa-pamant.
Carcasa aparatului e preferabil sa fie de Cooper, disipa mai usor caldura in exterior si fiind metalica, se incarca si cu o anumita energie negativa, preferabil cu o tensiune mica. Dar va avea o capacitate in lucru fff mare la aceasta tensiune mica si trebuie descarcata imediat la masa-pamant si inapoi la filament printro rezistenta fff mica dar pe mare putere. Daca tensiunea corpului devine in functiune -5V, atunci la o putere de 1 kW avem un curent spre exterior de 200 Amperi si ne trebuie o rezistenta externa de 0,025 ohmi. Cam ca serpentina de cupru a unui alambic de tzuica. Evident ca in interior nu avem un asa mare curent, ci de 0,5 A.. Aparatul lucreaza si ca un transformator de curent, creste curentul si scade tensiunea, pe langa faptul ca produce multa energie gratis. Rezistenta externa de 0,025 ohmi si 1 kW poate sa fie chiar un corp mare de cupru, o teava dreapta sau spiralata scufundata in apa sau ulei. Rezistenta se incarca si apoi descarca termic intrun volum mai mare de agent termic si disipa energia apoi in mediu exterior. Schema e f.corecta, dar e surprinzatoare si de neinteles pt cei ce au insuficiente cunostinte despre fizica cuantica si electricitatea de liceu. Cei ce construiesc identic montajul vor avea surpriza ca merge perfect, in ciuda celor ce il neaga oficial, ca nu poate exista perpetuum mobile si energie din nimic, ca asa au auzit sau citit ei si asa trebuie sa credem si sa zicem..
In stanga corpului de cooper se afla desenat cu verde un capac izolator de glass-sticla. Acesta se poate lipi si cu adeziv epoxidic sau cu silicon, astfel ca ulterior sa pastreze vidul, preferabil sub un mili-bar. Piesele din interior, filamentul si acea tabla curbata si colorata cu albastru si rosu si legata la minusul condensatorului se construiesc cumva si se vor sustine prin fire de trecere ce trec prin izolatoare spre exterior, dar asigura etansietatea. (se pot folosi si bucati din soclul tubului PL500, PY88, etc.)
Nu are rost sa spun cum facem si mentinem vidul, e la mintea cocosului, sunt multe metode.
Exista totusi o indicatie oarecum ambigua si eronata, acel curent extern notat cu 0,5 A. ce se scurge prin instrument si rezistenta externa R la masa. In functie de calitatea si tratamentul aplicat la interiorul corpului principal captor de cooper, obtinem tensiuni si curenti la iesire foarte diferiti, dar puterea e aceeasi. Intre zero si peste 200 A si tensiuni intre 0 si 2000 V sau chiar mai mult. Observati oarecum asemanarea cu un generator Van der Graaff.
Va doresc succesuri multe, tovarasi. Fiti f.prudenti, sa nu va electrocutati si omorati cu curentul, ca cu cartea si gandirea nu o sa reusiti.
Carcasa aparatului e preferabil sa fie de Cooper, disipa mai usor caldura in exterior si fiind metalica, se incarca si cu o anumita energie negativa, preferabil cu o tensiune mica. Dar va avea o capacitate in lucru fff mare la aceasta tensiune mica si trebuie descarcata imediat la masa-pamant si inapoi la filament printro rezistenta fff mica dar pe mare putere. Daca tensiunea corpului devine in functiune -5V, atunci la o putere de 1 kW avem un curent spre exterior de 200 Amperi si ne trebuie o rezistenta externa de 0,025 ohmi. Cam ca serpentina de cupru a unui alambic de tzuica. Evident ca in interior nu avem un asa mare curent, ci de 0,5 A.. Aparatul lucreaza si ca un transformator de curent, creste curentul si scade tensiunea, pe langa faptul ca produce multa energie gratis. Rezistenta externa de 0,025 ohmi si 1 kW poate sa fie chiar un corp mare de cupru, o teava dreapta sau spiralata scufundata in apa sau ulei. Rezistenta se incarca si apoi descarca termic intrun volum mai mare de agent termic si disipa energia apoi in mediu exterior. Schema e f.corecta, dar e surprinzatoare si de neinteles pt cei ce au insuficiente cunostinte despre fizica cuantica si electricitatea de liceu. Cei ce construiesc identic montajul vor avea surpriza ca merge perfect, in ciuda celor ce il neaga oficial, ca nu poate exista perpetuum mobile si energie din nimic, ca asa au auzit sau citit ei si asa trebuie sa credem si sa zicem..
In stanga corpului de cooper se afla desenat cu verde un capac izolator de glass-sticla. Acesta se poate lipi si cu adeziv epoxidic sau cu silicon, astfel ca ulterior sa pastreze vidul, preferabil sub un mili-bar. Piesele din interior, filamentul si acea tabla curbata si colorata cu albastru si rosu si legata la minusul condensatorului se construiesc cumva si se vor sustine prin fire de trecere ce trec prin izolatoare spre exterior, dar asigura etansietatea. (se pot folosi si bucati din soclul tubului PL500, PY88, etc.)
Nu are rost sa spun cum facem si mentinem vidul, e la mintea cocosului, sunt multe metode.
Exista totusi o indicatie oarecum ambigua si eronata, acel curent extern notat cu 0,5 A. ce se scurge prin instrument si rezistenta externa R la masa. In functie de calitatea si tratamentul aplicat la interiorul corpului principal captor de cooper, obtinem tensiuni si curenti la iesire foarte diferiti, dar puterea e aceeasi. Intre zero si peste 200 A si tensiuni intre 0 si 2000 V sau chiar mai mult. Observati oarecum asemanarea cu un generator Van der Graaff.
Va doresc succesuri multe, tovarasi. Fiti f.prudenti, sa nu va electrocutati si omorati cu curentul, ca cu cartea si gandirea nu o sa reusiti.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36103
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Schema prezentate de tine nu este doar o schema de lucru pentru "executanti" care nu pun intrebari si se apuca " orbeste" de lucru.
Este si o tema de cercetare
De exemplu ce se produce in tubul vidat ?
Observam in schema doua puncte de impamantare diferite.
Probabil trebuie sa existe o minima distanta intre ele.
Urmarind sensul curentului, acesta se inchide prin pamant.
Vidul din tub si conductivitatea Pamantului, sursa de recirculare a electronilor - sunt doua aspecte pe care eu cel putin nu le inteleg complet .Ceea ce lasa loc la ...cercetare individuala...
Este si o tema de cercetare
De exemplu ce se produce in tubul vidat ?
Observam in schema doua puncte de impamantare diferite.
Probabil trebuie sa existe o minima distanta intre ele.
Urmarind sensul curentului, acesta se inchide prin pamant.
Vidul din tub si conductivitatea Pamantului, sursa de recirculare a electronilor - sunt doua aspecte pe care eu cel putin nu le inteleg complet .Ceea ce lasa loc la ...cercetare individuala...
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33348
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Redesenati mai intuitiv schema si nu mai puneti nici pamantul, masa adica. Un fir comun ajunge. Electronii nu se pierd, nu se inmultesc, sunt ca numar constanti. Cu energia e altcumva.
Executati orbeste fizic schema si nu incercati sa-i mai aflati descifrarea, secretele, daca inca nu ati reusit dintro privire.
In tubul vidat se produce energia din vid. Daca acolo e aer sau altceva, nu se mai produce. Ati mai auzit sau citit de energia vidului.
https://www.science-et-vie.com/archives/le-vide-c-est-un-concentre-d-energie-40746
https://www.franceculture.fr/emissions/la-methode-scientifique/la-methode-scientifique-emission-du-mardi-12-janvier-2021
https://scienceetonnante.com/2015/06/01/lenergie-du-vide-la-plus-grosse-erreur-de-toute-lhistoire-de-la-physique-video/
Executati orbeste fizic schema si nu incercati sa-i mai aflati descifrarea, secretele, daca inca nu ati reusit dintro privire.
In tubul vidat se produce energia din vid. Daca acolo e aer sau altceva, nu se mai produce. Ati mai auzit sau citit de energia vidului.
https://www.science-et-vie.com/archives/le-vide-c-est-un-concentre-d-energie-40746
https://www.franceculture.fr/emissions/la-methode-scientifique/la-methode-scientifique-emission-du-mardi-12-janvier-2021
https://scienceetonnante.com/2015/06/01/lenergie-du-vide-la-plus-grosse-erreur-de-toute-lhistoire-de-la-physique-video/
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
De-asta este bine sa ai in cămară o rezerva de vid. Chiar si capetelegafiteanu a scris:Redesenati mai intuitiv schema si nu mai puneti nici pamantul, masa adica. Un fir comun ajunge. Electronii nu se pierd, nu se inmultesc, sunt ca numar constanti. Cu energia e altcumva.
. . . . .
vidate produc energie ! Grabiti-va pana nu se rationalizeaza.
virgil_48- Foarte activ
Fa sfatuiesc sa realizati aceste montaje acasa ca sa nu mai cosumati si sa platiti energie la companii straine :
https://youtu.be/sbK-TREMmVU?t=12
https://youtu.be/JDiXm_V1ae0?t=462
CAdi- Foarte activ
Mulţumim de sfaturi!
Tu mai dai bani la curent, sau n-ai o cheie de 13 prin casă şi un magnet?
Tu mai dai bani la curent, sau n-ai o cheie de 13 prin casă şi un magnet?
Puncte : 33839
Data de inscriere : 18/03/2011
CAdi a scris:Fa sfatuiesc sa realizati aceste montaje acasa ca sa nu mai cosumati si sa platiti energie la companii straine :
Povesti ! Microundele pot aprinde un bec fara sa fie cuplat cu o sursa.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56979
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Incercati.Sa vedem daca va iesevirgil a scris:
Povesti ! Microundele pot aprinde un bec fara sa fie cuplat cu o sursa.
CAdi- Foarte activ
Am construit montajul de mai sus recomandat, ala cu cheia si magnetul, dar are un mare neajuns si anume de fiecare data cand il conectez, da prea multa energie-putere-tensiune si arde becul. Am redus dimensiunea cheii si puterea magnetului, dar atunci nu a mai functionat deloc. Astea sunt critice.
Va recomand sa revedeti cu cea mai mare atentie, rand cu rand, ce mai spunea in trecut in epoca free energy marele savant rus Alexander Frolov.
https://www.academia.edu/49058835/Free_energy
Nici un perpetuum mobile nu poate sa fie patentat, chiar daca se prezinta dovada unei machete ce functioneaza. Sursa de energie este CAMPUL. Oficial campul este o forta. Dar orice forta da energie, doar daca actioneaza asupra cui si cum trebuie. Campul este un curent gratuit de energie gratuita, asa cum zicea si Frolov..
Si gandirea este o forta, contine un curent de cuante de energie creativa, dar nu are efecte asupra marii majoritati a oamenilor, nu se prinde, trece prin capetele tuturor si se lasa doar cu un cascat molipsitor. Atentie, cand cascati inseamna ca v-a trecut prin cap un camp gratuit cu o idee geniala, cine stie de cine emis si cand. (veti observa cum casca cam in acelasi timp toata lumea pe o raza de cativa zeci de metri, chiar daca sunt separati de ziduri). Dar cum a intrat, asa a si iesit campul de gandire geniala, singurul efect fiind deschiderea cat mai mare a gaurii cea mai mare din cap (a gurii, a orificiului bucal, nu celalalt...), ca sa iasa mai repede.. S-ar putea sa reusiti sa prindeti campul cu idei, daca veti face o sfortate supra-omeneasca si sa va inhibati-blocati cascatul cand va vine. Dar multi au murit subit la acest experiment, ducand cu ei secretul pe cealalta lume.
Spor la cascat... Degeaba va puneti pe cap orice tip de casca protectoare, campul gandirii trece prin orice casca.
Va recomand sa revedeti cu cea mai mare atentie, rand cu rand, ce mai spunea in trecut in epoca free energy marele savant rus Alexander Frolov.
https://www.academia.edu/49058835/Free_energy
Nici un perpetuum mobile nu poate sa fie patentat, chiar daca se prezinta dovada unei machete ce functioneaza. Sursa de energie este CAMPUL. Oficial campul este o forta. Dar orice forta da energie, doar daca actioneaza asupra cui si cum trebuie. Campul este un curent gratuit de energie gratuita, asa cum zicea si Frolov..
Si gandirea este o forta, contine un curent de cuante de energie creativa, dar nu are efecte asupra marii majoritati a oamenilor, nu se prinde, trece prin capetele tuturor si se lasa doar cu un cascat molipsitor. Atentie, cand cascati inseamna ca v-a trecut prin cap un camp gratuit cu o idee geniala, cine stie de cine emis si cand. (veti observa cum casca cam in acelasi timp toata lumea pe o raza de cativa zeci de metri, chiar daca sunt separati de ziduri). Dar cum a intrat, asa a si iesit campul de gandire geniala, singurul efect fiind deschiderea cat mai mare a gaurii cea mai mare din cap (a gurii, a orificiului bucal, nu celalalt...), ca sa iasa mai repede.. S-ar putea sa reusiti sa prindeti campul cu idei, daca veti face o sfortate supra-omeneasca si sa va inhibati-blocati cascatul cand va vine. Dar multi au murit subit la acest experiment, ducand cu ei secretul pe cealalta lume.
Spor la cascat... Degeaba va puneti pe cap orice tip de casca protectoare, campul gandirii trece prin orice casca.
Eu stiu ca unele becuri de felul acela dau putina lumina si daca legafiteanu a scris:Am construit montajul de mai sus recomandat, ala cu cheia si magnetul, dar are un mare neajuns si anume de fiecare data cand il conectez, da prea multa energie-putere-tensiune si arde becul. Am redus dimensiunea cheii si puterea magnetului, dar atunci nu a mai functionat deloc. Astea sunt critice.
. . . . .
tii in mana de fasung.
Dar daca iti dai cuvantul ca acum nu suguiesti, voi incerca si eu sa
refac montajul. Cand voi gasi un magnet suficient de mare.
virgil_48- Foarte activ
virgil_48 a scris: ........
Eu stiu ca unele becuri de felul acela dau putina lumina si daca le
tii in mana de fasung.
Dar daca iti dai cuvantul ca acum nu suguiesti, voi incerca si eu sa
refac montajul. Cand voi gasi un magnet suficient de mare.
Becul nu trebuie sa fie tinut in mana, ci in cap... Atentie cand incepe sa ne de-fileze lampa.
Cel mai mare magnet este Pamantul.. Sunt insa in Univers si stele electronice, care se invart incredibil de repede si au un magnetism incredibil de puternic. Acestea dau si multa energie, sunt pitice albe sau quasarii, gaurile zise negre, etc... Despre magnetismul gaurilor negre ce sa mai spun, este cel mai puternic care poate sa fie obtinut, deoarece o gaura neagra este un curent de electroni vortexial, care intro parte unde e rotorul are o mare gaura iar in cealalta parte o mare concentrare, apoi o divergenta, care expulzeaza ce a inghitit si distrus "gaura". Inchipuiti-va un curent de miliarde de miliarde de amperi.
Nimic nu se pierde, totul se transforma. GN este un transformator.
Formula matematica a gaurii negre este:
NEGRU=ALB
Sa nu cumva sa fiti de acord si sa va insusiti aceste baliverne pe care le-am debitat sau sa le mai si raspanditi. Inchinati-va si urmati calea trasata de marele nostru ctitor si mestru carmaci.
Asa-i ca nu a construit nimeni generatorul acela simplu si ieftin de energie termica si electrica gratuita, pe care vi l-am mai dat acum cateva luni ? S-a scumpit energia, dar tot nu va arde inca la buzunar.
Piesa metalica din stanga este tinuta incarcata puternic negativ fatza de pamant si de filament si face in jurul ei un camp electric de fortze, ce resping si energetizeaza sarcinile electrice libere negative pe care le intalnesc. In jurul filamentului incandescent se elibereaza si joaca un nor de electroni, care vor fi respinsi de acest camp. Asta este mult cautata sursa de energie gratuita, este campul neutrinic-etheronic emis de sarcinile electrice si captat in final de electroni. Atentie insa, este obligatoriu ca electronii sa se deplaseze in vid, altfel isi vor pierde energia capatata gratuit la ciocnirile cu moleculele de aer. Piesa recipient facuta din cupru si desenata in dreapta va capta electronii si se va incalzi si se va incarca electric. De aici culegeti ce energie gratuita vreti. Energia/puterea finala obtinuta este mult mai mare (sute sau mii de wati) decat cea cheltuita la filament (doar cativa wati), depinzand mai ales de tensiunea placii din stanga. Energia continua obtinuta o puteti printrun convertor-inverter transforma in energie de curent alternativ de 230V.
V-am dat mura-n gura, ca nu va place sa mai ganditi nici cand tremurati de frig iarna sau va coaceti de caldura vara si nu aveti aer conditionat. Orice elev de scoala o poate intelege, nu insa si marii nostri savanti cercetatori, ce o tot dau cu matematica si habar n-au de fizica elementara. Matematica prea multa si inutila este un drog, ce v-a stricat la cap.
Valoarea acestei informatii face cat tot aurul, energia electrica, petrolul si gazele din lume.
Piesa metalica din stanga este tinuta incarcata puternic negativ fatza de pamant si de filament si face in jurul ei un camp electric de fortze, ce resping si energetizeaza sarcinile electrice libere negative pe care le intalnesc. In jurul filamentului incandescent se elibereaza si joaca un nor de electroni, care vor fi respinsi de acest camp. Asta este mult cautata sursa de energie gratuita, este campul neutrinic-etheronic emis de sarcinile electrice si captat in final de electroni. Atentie insa, este obligatoriu ca electronii sa se deplaseze in vid, altfel isi vor pierde energia capatata gratuit la ciocnirile cu moleculele de aer. Piesa recipient facuta din cupru si desenata in dreapta va capta electronii si se va incalzi si se va incarca electric. De aici culegeti ce energie gratuita vreti. Energia/puterea finala obtinuta este mult mai mare (sute sau mii de wati) decat cea cheltuita la filament (doar cativa wati), depinzand mai ales de tensiunea placii din stanga. Energia continua obtinuta o puteti printrun convertor-inverter transforma in energie de curent alternativ de 230V.
V-am dat mura-n gura, ca nu va place sa mai ganditi nici cand tremurati de frig iarna sau va coaceti de caldura vara si nu aveti aer conditionat. Orice elev de scoala o poate intelege, nu insa si marii nostri savanti cercetatori, ce o tot dau cu matematica si habar n-au de fizica elementara. Matematica prea multa si inutila este un drog, ce v-a stricat la cap.
Valoarea acestei informatii face cat tot aurul, energia electrica, petrolul si gazele din lume.
S-a mai avansat o idee geniala: Sa trimitem in Cosmos o statie speciala, care sa colecteze electronii ce vin de la Soare si vin berechet.. Pt a nu se respinge intre ei, trebuie sa-i invartim vortexial tot timpul, deci sa capete toti aceeasi orientare in miscarea spiralata. Se construieste o palnie imensa dintrun material izolator. Apoi electronii care ajung in gatul subtire al palniei vor fi accelerati suplimentar de catre un camp electric negativ de respingere potrivit orientat, cu vectorul inspre iesirea palniei, care sa le dea o mare energie suplimentara in mod gratuit. In final se culege cumva aceasta energie si se trimite spre pamant..(sub forma de fulgere globulare inchise in recipiente izolatoare aflate in navete spatiale de exemplu.)
Pentru cei ce vor sa stie cum se modifica electronul supus si accelerat sub diferite tensiuni, de la viteza zero la viteza luminii. Adica o mai corecta interpretare a teoriei relativitatii.
In graficul urmator tensiunea este la scara logaritmica si viteza la scara liniara. Va puteti reface graficul-functia pe alta hartie cu gradatiile respective si sa suprapuneti si energia=masa corespunzatoare fiecarei tensiuni sau viteze, pe care o calculati cu formula relativitatii a lui Einstein. Puteti face si un grafic, in care marimile sa fie la scara liniara nu logaritmica. Prinde bine in a intelege ce inseamna relativitatea cu modificarea energiei-masei.
Deja accelerat la un milion de volti electronul are 0,95 din viteza luminii, apoi este tot mai greu sa-i crestem viteza prin marirea tensiunii de accelerare in accelerator. La 10 milioane de Volti are cam viteza luminii. Tensiunea asta o poate da un mare generator Van der Graaff. Liniile de inalta tensiune au 400.000 V ac sau maxim 750.000 V ac. sau 1 milion Volti cc. Doar experimental s-au realizat de 1 milion sau 1,2 milioane Volti ac. Aici este limita, peste care nu se poate trece, chiar daca exista surse de tensiune mult mai mare, dar de forma sferica mare in diametru..
Dar ceea ce nu stiti e ca maximul de energie pe care o poate capata un electron prin tensionare si accelerare este de 207 ori fatza de energia lui de repaus egala cu 511.000 eV. (adica isi modifica masa de 207 ori fata de masa electronului in repaus). Adica in final cam 105.777.000 eV, = 105 MeV. Ajuns aici electronul se transforma in alta particula mezonica, un electron greu, care se descompune dupa cca doua microsecunde. Se descompune intrun electron mai mic sau mai multi si multi diversi neutrini electronici, care se imprastie, se pierd sub forma de camp, tot o forma de energie radianta.
Daca ati stii ca fulgerul este o colosala astfel de transformare electronica-mezonica-miuonica, o auto-energetizare si auto-creare de energie gratuita.!
In graficul urmator tensiunea este la scara logaritmica si viteza la scara liniara. Va puteti reface graficul-functia pe alta hartie cu gradatiile respective si sa suprapuneti si energia=masa corespunzatoare fiecarei tensiuni sau viteze, pe care o calculati cu formula relativitatii a lui Einstein. Puteti face si un grafic, in care marimile sa fie la scara liniara nu logaritmica. Prinde bine in a intelege ce inseamna relativitatea cu modificarea energiei-masei.
Deja accelerat la un milion de volti electronul are 0,95 din viteza luminii, apoi este tot mai greu sa-i crestem viteza prin marirea tensiunii de accelerare in accelerator. La 10 milioane de Volti are cam viteza luminii. Tensiunea asta o poate da un mare generator Van der Graaff. Liniile de inalta tensiune au 400.000 V ac sau maxim 750.000 V ac. sau 1 milion Volti cc. Doar experimental s-au realizat de 1 milion sau 1,2 milioane Volti ac. Aici este limita, peste care nu se poate trece, chiar daca exista surse de tensiune mult mai mare, dar de forma sferica mare in diametru..
Dar ceea ce nu stiti e ca maximul de energie pe care o poate capata un electron prin tensionare si accelerare este de 207 ori fatza de energia lui de repaus egala cu 511.000 eV. (adica isi modifica masa de 207 ori fata de masa electronului in repaus). Adica in final cam 105.777.000 eV, = 105 MeV. Ajuns aici electronul se transforma in alta particula mezonica, un electron greu, care se descompune dupa cca doua microsecunde. Se descompune intrun electron mai mic sau mai multi si multi diversi neutrini electronici, care se imprastie, se pierd sub forma de camp, tot o forma de energie radianta.
Daca ati stii ca fulgerul este o colosala astfel de transformare electronica-mezonica-miuonica, o auto-energetizare si auto-creare de energie gratuita.!
virgil apreciază acest mesaj
Cu o astfel de instalatie puteti obtine o cadere de apa gratuita de cativa metri, care ar putea sa puna in miscare o turbina si un generator electric. Apa care cade, trebuie sa cada inapoi in fantana. Acolo deasupra apei se monteaza turbina si generatorul. Foloseste presiunea aerului si forta gravitationala. Sa va vedem acum la discutii. La ce inaltime maxima fata de nivelul apei din fantana poate sa fie montat rezervorul acela mare, in care se face vid si absoarbe continuu ? https://www.youtube.com/watch?v=dV9B_yWgYEs sau aici https://www.youtube.com/watch?v=lkR9i2Qg7YI sau https://www.youtube.com/watch?v=JfajTstW79w sau https://www.youtube.com/watch?v=b3AEQsadrpQ sau aici: https://www.youtube.com/watch?v=23Afu1ViH3E
Oare este adevarat sau ceva ne inseala ? Vezi aici :
https://www.youtube.com/watch?v=qdIxw6-bOfw
Oare este adevarat sau ceva ne inseala ? Vezi aici :
https://www.youtube.com/watch?v=qdIxw6-bOfw
In ciuda faptului ca functioneaza, domn profesor din videoclipul dat anterior la sfarsit ne spune sa nu credem ceea ce vedem, ca este o iluzie. Legile fizicii pe care a invatat-o dumnealui nu permit sa functioneze. Dar ceva teorie si observatii ii scapa dumnealui, pune problema gresit.
Ziceam ca daca folosim aceasta cadere de apa de cativa metri, putem invarti o turbina si un generator electric. Debitul il putem face mai mare iar inaltimea pana la care putem ridica apa cu ajutorul vidului si a presiunii atmosferice este de peste 10 m teoretic. Iata mai jos in videoclipuri doua demonstratii clare. Observati cat de simpli sunt domnii savanti de acolo, adevarati oameni de stiinta buni pt premiul Nobel.:
Eu am asa ceva la curte la mine, din fantana trag apa gratis de la adancimea de 6 metri. Deasupra rezervorului in care se face vid in loc de capac am lipit cu silicon un geam transparent de sticla si am pus si un manometru de vid.
1)- https://www.youtube.com/watch?v=E7wJWm65fsE
2)- https://www.youtube.com/watch?v=9eBf6_W0vlohttps://www.youtube.com/watch?v=dV9B_yWgYEs
3)- https://www.youtube.com/watch?v=5bQByTWffes
4)- https://www.youtube.com/watch?v=tTDmKWwFkpU
5)- https://www.youtube.com/watch?v=QE9wHXigokc
6)- https://www.youtube.com/watch?v=FOjBuFvTQhM
7)- https://www.youtube.com/watch?v=cmoH0A9mcbk
8 )- https://www.youtube.com/watch?v=oKFMWNP-LMg
Ziceam ca daca folosim aceasta cadere de apa de cativa metri, putem invarti o turbina si un generator electric. Debitul il putem face mai mare iar inaltimea pana la care putem ridica apa cu ajutorul vidului si a presiunii atmosferice este de peste 10 m teoretic. Iata mai jos in videoclipuri doua demonstratii clare. Observati cat de simpli sunt domnii savanti de acolo, adevarati oameni de stiinta buni pt premiul Nobel.:
Eu am asa ceva la curte la mine, din fantana trag apa gratis de la adancimea de 6 metri. Deasupra rezervorului in care se face vid in loc de capac am lipit cu silicon un geam transparent de sticla si am pus si un manometru de vid.
1)- https://www.youtube.com/watch?v=E7wJWm65fsE
2)- https://www.youtube.com/watch?v=9eBf6_W0vlohttps://www.youtube.com/watch?v=dV9B_yWgYEs
3)- https://www.youtube.com/watch?v=5bQByTWffes
4)- https://www.youtube.com/watch?v=tTDmKWwFkpU
5)- https://www.youtube.com/watch?v=QE9wHXigokc
6)- https://www.youtube.com/watch?v=FOjBuFvTQhM
7)- https://www.youtube.com/watch?v=cmoH0A9mcbk
8 )- https://www.youtube.com/watch?v=oKFMWNP-LMg
Până să învăţaţi apa cum să curgă în sus, încercaţi mai întâi să o faceţi să se rotească după ce ridicaţi paharul, ca în clipul de mai jos:
Tips: paharul trebuie să fie neapărat conic şi fără imperfecţiuni. Cu pahar cilindric, sau de altă formă, nu merge!
Tips: paharul trebuie să fie neapărat conic şi fără imperfecţiuni. Cu pahar cilindric, sau de altă formă, nu merge!
virgil apreciază acest mesaj
Vrajeala si trucaj pentru fraieri ! Incercarea nu da rezultat nici dacaRazvan a scris:Până să învăţaţi apa cum să curgă în sus, încercaţi mai întâi să o faceţi să se rotească după ce ridicaţi paharul, ca în clipul de mai jos:
paharul este plin complet cu lichid(fara aer).
Sa incercam de Craciun cu piftie !
virgil_48- Foarte activ
De unde ştii? Ai încerat de mai multe ori şi nu ţi-a ieşit?
Nu iese din prima, trebuie antrenament!
In film orice devine posibil !Razvan a scris:De unde ştii? Ai încerat de mai multe ori şi nu ţi-a ieşit?
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56979
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Din alte topice
Scris de gafiteanu Astazi la 08:51
Gravitatia este sursa de energie gratuita. Ea gravitatia mereu produce energie de miliarde de ani si nu se termina. Nu este o stare energetica care se conserva, ci se tot creaza perpetuu.
Campul gravitational al tuturor corpurilor ceresti creste in fiecare secunda, deoarece creste masa acestor corpuri prin atragerea din cosmos a unor noi si noi particule, mai mici sau mai mari. Variatiile-modificarile zilnice sau anuale sunt f.f.mici, dar sunt mereu crescatoare si se simt doar in milioane de ani in cazul Pamantului.
Cu toate ca permanent Pamantul emite in spatiu energie gravitationala, masa lui nu se pierde, nu scade.
Cand corpurile cad pe Pamant, acestea capata in plus o energie si o masa suplimentara prin captarea a ceea ce a emis Pamantul sub forma de energie gravitationala subtila. La impactul cu suprafata Pamantului sau cu frecarea prin aer, aceasta noua energie este transferata Pamantului, care si pe aceasta cale isi creste masa si gravitatia, desigur ca fff putin.
Dar mai este inca un fenomen ce a scapat analizei, energia termica emanata de Pamant sub forma de radiatii infrarosii. Aceasta energie radiativa de natura fotono-electro-magnetica se pierde in spatiu. Este un anumit mecanism subtil care produce energie termica si fotonica mai ales in profunzimea Pamantului si este inepuizabil, chiar f.putin crescator in timp.
V-am expus deocamdata doua surse de energie gratuita si metode de captare si transformare a ei. Mai sunt si altele de producere.
Gravitatia este sursa de energie gratuita. Ea gravitatia mereu produce energie de miliarde de ani si nu se termina. Nu este o stare energetica care se conserva, ci se tot creaza perpetuu.
Campul gravitational al tuturor corpurilor ceresti creste in fiecare secunda, deoarece creste masa acestor corpuri prin atragerea din cosmos a unor noi si noi particule, mai mici sau mai mari. Variatiile-modificarile zilnice sau anuale sunt f.f.mici, dar sunt mereu crescatoare si se simt doar in milioane de ani in cazul Pamantului.
Cu toate ca permanent Pamantul emite in spatiu energie gravitationala, masa lui nu se pierde, nu scade.
Cand corpurile cad pe Pamant, acestea capata in plus o energie si o masa suplimentara prin captarea a ceea ce a emis Pamantul sub forma de energie gravitationala subtila. La impactul cu suprafata Pamantului sau cu frecarea prin aer, aceasta noua energie este transferata Pamantului, care si pe aceasta cale isi creste masa si gravitatia, desigur ca fff putin.
Dar mai este inca un fenomen ce a scapat analizei, energia termica emanata de Pamant sub forma de radiatii infrarosii. Aceasta energie radiativa de natura fotono-electro-magnetica se pierde in spatiu. Este un anumit mecanism subtil care produce energie termica si fotonica mai ales in profunzimea Pamantului si este inepuizabil, chiar f.putin crescator in timp.
V-am expus deocamdata doua surse de energie gratuita si metode de captare si transformare a ei. Mai sunt si altele de producere.
virgil_48- Foarte activ
Pagina 21 din 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Pagina 21 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum