Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la eugen în Global warming is happening?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 25 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 25 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Documentatie "Free Energy"
5 participanți
Pagina 1 din 1
sadang- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1774
Puncte : 24679
Data de inscriere : 31/05/2010
Re: Documentatie "Free Energy"
SADANG,
Multumim.Consider cele doua materiale o foarte binevenita introducere in documentatii free energy.
Apreciez munca ta generoasa.Cu astfel de eforturi generoase, lumea va fi transformata.
Vorbele lui Tesla ca suntem inconjurati de un ocean de energie inepuizabila au fost spuse de unul care experimenta zi si noapte.Omul acesta nu-si pierdea timpul cu teorii.
Ca el sunt si altii care afirma acelasi lucru, ca putem colecta energie inepuizabila pe diferite cai.
Un tabu se prabuseste:tabuul crizei!
Revolutia energetica prefigurata de valul de inventatori care vor sparge obisnuinta si vor pune "pe masa" inventiile , intr-un act generos fara precedent in istorie, poate intoarce lumea pe dos, aducand sperante .
Oameni ca Bob Boyce si altii au dat drumul deja la "secrete".Vom lasa sa treaca acesta oportunitate uriasa?
Sau vom intoarce pe toate fetele sute si mii de inventii pana vom reusi sa intelegem si sa construim noi insine ceea ce parea un vis la inceput?
Devine tot mai evident citind literatura free-energy si continutul a sute de brevete ca -potrivit acestor surse de informare -se poate obtine energie supraunitar, mai mult decat se cheltuie.
Ceea ce s-a camuflat cat s-a putut prin modul in care am fost educati,nu mai poate tine! Adevarul generoziratii naturii, in opozitie cu zcarcenia si naravurile tribale ale elitelor globaliste-care proclama obsesiv criza- trebuie sa triumfe.
Ce vom face?
Sa redecoperim laboratorul , creativitatea.
Sa mergem pe mana inventatorilor -de data asta -si sa incercam macar sa reproducem ceva din munca lor.
Si in aceasta munca, cine stie,vor rasari idei noi, originale.
De asemeni, cred ca literatura free energy si realizarile de exceptie ale unor inventatori sunt baza informationala
de prima mana-neglijata in reevaluarea conceptiilor stiintifice.
Cred ca trebuie plecat de la experimente si apoi formulate concluzii , fie ca teorii, fie -mai mult -ca certitudini.
Multumim.Consider cele doua materiale o foarte binevenita introducere in documentatii free energy.
Apreciez munca ta generoasa.Cu astfel de eforturi generoase, lumea va fi transformata.
Vorbele lui Tesla ca suntem inconjurati de un ocean de energie inepuizabila au fost spuse de unul care experimenta zi si noapte.Omul acesta nu-si pierdea timpul cu teorii.
Ca el sunt si altii care afirma acelasi lucru, ca putem colecta energie inepuizabila pe diferite cai.
Un tabu se prabuseste:tabuul crizei!
Revolutia energetica prefigurata de valul de inventatori care vor sparge obisnuinta si vor pune "pe masa" inventiile , intr-un act generos fara precedent in istorie, poate intoarce lumea pe dos, aducand sperante .
Oameni ca Bob Boyce si altii au dat drumul deja la "secrete".Vom lasa sa treaca acesta oportunitate uriasa?
Sau vom intoarce pe toate fetele sute si mii de inventii pana vom reusi sa intelegem si sa construim noi insine ceea ce parea un vis la inceput?
Devine tot mai evident citind literatura free-energy si continutul a sute de brevete ca -potrivit acestor surse de informare -se poate obtine energie supraunitar, mai mult decat se cheltuie.
Ceea ce s-a camuflat cat s-a putut prin modul in care am fost educati,nu mai poate tine! Adevarul generoziratii naturii, in opozitie cu zcarcenia si naravurile tribale ale elitelor globaliste-care proclama obsesiv criza- trebuie sa triumfe.
Ce vom face?
Sa redecoperim laboratorul , creativitatea.
Sa mergem pe mana inventatorilor -de data asta -si sa incercam macar sa reproducem ceva din munca lor.
Si in aceasta munca, cine stie,vor rasari idei noi, originale.
De asemeni, cred ca literatura free energy si realizarile de exceptie ale unor inventatori sunt baza informationala
de prima mana-neglijata in reevaluarea conceptiilor stiintifice.
Cred ca trebuie plecat de la experimente si apoi formulate concluzii , fie ca teorii, fie -mai mult -ca certitudini.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Asa este Eugen. Insa intelegerea functionarii acestor dispozitive "free energy", nu se poate face decat cu reevaluarea tuturor cunostintelor actuale care sunt fundamentate pe ideea primordiala ca spatiul este gol. O mare si sfruntata minciuna! Doar prin prisma existentei unui spatiu gol, se poate controla si manipula omenirea. Pe acest spatiu gol, care are diferite forme si intelesuri, de la cele stiintifice pana la cele mai abracadabrante dogme religioase, se bazeaza intreaga sclavie moderna. Cine nu ma crede sa extrapoleze singur, valentele si intelesurile spatiului gol, aplicat la societatea actuala in toate sistemele care o compun.
Lumea, in starea actuala de evolutie nu este pregatita sa inteleaga si sa foloseasca aceste dispozitive asa zise "free energy". Ca sa poti realiza un asemenea dispozitiv, trebuie sa intelegi cum functioneaza, si daca intelegi cum functioneaza, pe langa faptul ca iti dai seama cat de urat ai fost mintit atat tu ca individ, cat si omenirea in general, vei deveni muuuult mai responsabil fata de tot si toate, pentru ca intelegi! Pentru ca responsabilitatea devine ceva sine qua non!
Asta este unul din motivele pentru care am facut traducerea experimentului Morley-Michelson, de asta am pus filmuletele lui Bearden, de asta voi reveni curand cu cateva traduceri dupa documentele lui Felix Ehrenhaft, cel care a sustinut existenta sarcinilor electrice mai mici decat ale electronului.... precum si cu multe alte traduceri si surse informative. Sunt multi cei pe care as vrea sa-i prezint aici in acest topic. Si multe materiale informative despre fiecare in parte cat si despre "free energy" in general.
Si mai am un capitol, drag mie, lui WoodyCad, lui MM, cat si altora sunt sigur, pe care as vrea sa-l dezvolt. Insa toate pe rand. Iar randuiala mea o randuiesc eu! Bineinteles cat i-mi va fi permis.
Si ai dreptate, trebuie experimente multe. 'Geaba o roaba de teorii, fara o singura spira bobinata! Zero barat!
Hai sa ne limitam pe acest topic doar la postarea de materiale informative si strict comentarii scurte pe marginea lor.
Multumesc!
Lumea, in starea actuala de evolutie nu este pregatita sa inteleaga si sa foloseasca aceste dispozitive asa zise "free energy". Ca sa poti realiza un asemenea dispozitiv, trebuie sa intelegi cum functioneaza, si daca intelegi cum functioneaza, pe langa faptul ca iti dai seama cat de urat ai fost mintit atat tu ca individ, cat si omenirea in general, vei deveni muuuult mai responsabil fata de tot si toate, pentru ca intelegi! Pentru ca responsabilitatea devine ceva sine qua non!
Asta este unul din motivele pentru care am facut traducerea experimentului Morley-Michelson, de asta am pus filmuletele lui Bearden, de asta voi reveni curand cu cateva traduceri dupa documentele lui Felix Ehrenhaft, cel care a sustinut existenta sarcinilor electrice mai mici decat ale electronului.... precum si cu multe alte traduceri si surse informative. Sunt multi cei pe care as vrea sa-i prezint aici in acest topic. Si multe materiale informative despre fiecare in parte cat si despre "free energy" in general.
Si mai am un capitol, drag mie, lui WoodyCad, lui MM, cat si altora sunt sigur, pe care as vrea sa-l dezvolt. Insa toate pe rand. Iar randuiala mea o randuiesc eu! Bineinteles cat i-mi va fi permis.
Si ai dreptate, trebuie experimente multe. 'Geaba o roaba de teorii, fara o singura spira bobinata! Zero barat!
Hai sa ne limitam pe acest topic doar la postarea de materiale informative si strict comentarii scurte pe marginea lor.
Multumesc!
sadang- Ne-a părăsit
Mutat la... Atentie la "Free Energy"
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Vin 21 Oct 2011, 21:22, editata de 5 ori
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
O perspectiva de dezvoltare buna o au pompele de caldura.
cris- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Cristian
Numarul mesajelor : 1087
Puncte : 19994
Data de inscriere : 31/01/2010
Obiective curente : Astrofizica
Deoarece eu nu am posibilitatea sa intervin solicit adminului sa mute ultimele doua posturi cat si acesta al meu, de pe acest topic in sectiunea "Posturi Irelevante". Multumesc.
sadang- Ne-a părăsit
Dece pompa de caldura care extrage energia din mediul inconjurator ar fi irelevanta iar energia extrasa din vid care este la ora actuala un simplu vis ar fi relevant?
cris- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Cristian
Numarul mesajelor : 1087
Puncte : 19994
Data de inscriere : 31/01/2010
Obiective curente : Astrofizica
Într-adevăr, moderatorii nu puteau acţiona asupra acestui forum. Cer scuze pentru că nu am observat asta. Acum am reparat, adică moderatorii pot acţiona şi aici, deci, sadang, poţi tăia ce crezi de cuviinţă (inclusiv acest post al meu), doar să nu abuzezi.sadang a scris:Deoarece eu nu am posibilitatea sa intervin solicit adminului sa mute ultimele doua posturi cat si acesta al meu, de pe acest topic in sectiunea "Posturi Irelevante". Multumesc.
Şi, ca să nu atentăm la libertatea de exprimare a celorlalţi utilizatori, vrei să deschid un forum al tău în secţiunea dedicată în care să poţi vorbi doar cu cine doreşti tu?
Multumesc Abel, nu doresc deschiderea unei sectiuni dedicate. Am sa gasesc o solutie viabila aici pe acest topic, cu drepturile care i-mi sunt arondate.
sadang- Ne-a părăsit
sadang- Ne-a părăsit
sadang- Ne-a părăsit
Pentru cei interesati...
Pentru cine este interesat nu doar sa se documenteze ci sa si construiasca si sa experimenteze diverse dispozitive tip free energy recomand link-ul energiialternative.proboards.com .
visitor- Vizitator
sadang- Ne-a părăsit
Am oscilat intre a-l pune aici sau in topicul Magnetism. Am ales sa-l pun aici.
sadang- Ne-a părăsit
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum