Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 35 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 34 Vizitatori :: 1 Motor de căutareAbel Cavaşi
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Moderator pe forum: omuldinluna [INCHIS]
+7
meteor
CAdi
virgil_48
Abel Cavaşi
Pacalici
omuldinluna
Razvan
11 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Propuneri cu privire la numirea unui moderator autoritar.
Moderator pe forum: omuldinluna [INCHIS]
Rezumarea primului mesaj :
După cum se poate observa în utimul timp, pe acest forum se face simţită nevoia unui moderator care să se implice în buna desfăşurare a discuţiilor şi totodată să fie respectat de către utilizatori.
După cum se poate observa în utimul timp, pe acest forum se face simţită nevoia unui moderator care să se implice în buna desfăşurare a discuţiilor şi totodată să fie respectat de către utilizatori.
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Re: Moderator pe forum: omuldinluna [INCHIS]
Eugen, înțeleg că ești speriat de acțiunile curente ale noului moderator. Și eu sunt pus în dificultate.
Totuși, consider că 80% din ceea ce face este necesar, deocamdată. Eu invit să avem răbdare. Trebuie să ne bucurăm că există un om care are energia și capacitatea să se apuce de moderare pe acest forum. Acțiunile lui (și cunoștințele sale științifice) denotă că este interesat de cercetare, deci consider că merită să-i acceptăm dorințele, cel puțin pentru început.
Dacă a greșit ceva recent, putem spera că pe viitor va fi mai atent și își va optimiza acțiunea de moderare. În ultimă instanță, tocmai acesta este rolul unui moderator, să-i scuture puțin pe cei pe care consideră el de bună cuviință că trebuie scuturați. Iar eu am ajuns să am încredere în deciziile sale și consider că are dreptul să se manifeste pe acest forum pe care a contribuit atât.
Vreau să vă mai liniștesc într-o privință: există copii zilnice ale forumului în baza de date, așa că putem reveni oricând la o versiune mai veche a acestuia, dacă vreodată va fi necesar așa ceva. Dar eu sper să nu ajungem într-o asemenea situație.
Totuși, consider că 80% din ceea ce face este necesar, deocamdată. Eu invit să avem răbdare. Trebuie să ne bucurăm că există un om care are energia și capacitatea să se apuce de moderare pe acest forum. Acțiunile lui (și cunoștințele sale științifice) denotă că este interesat de cercetare, deci consider că merită să-i acceptăm dorințele, cel puțin pentru început.
Dacă a greșit ceva recent, putem spera că pe viitor va fi mai atent și își va optimiza acțiunea de moderare. În ultimă instanță, tocmai acesta este rolul unui moderator, să-i scuture puțin pe cei pe care consideră el de bună cuviință că trebuie scuturați. Iar eu am ajuns să am încredere în deciziile sale și consider că are dreptul să se manifeste pe acest forum pe care a contribuit atât.
Vreau să vă mai liniștesc într-o privință: există copii zilnice ale forumului în baza de date, așa că putem reveni oricând la o versiune mai veche a acestuia, dacă vreodată va fi necesar așa ceva. Dar eu sper să nu ajungem într-o asemenea situație.
Abel,
Eu te respect foarte mult, este motivul nr 1 pentru care inca mai sunt pe acest forum.
Un moderator poate modera tehnic, postarile.
Dar nu poate modera caracterele.
Aceasta tine de bun simt, nu de constrangere.
Marturia caracterelor reiese din istoria postarilor.
In spatele unui nume sau unor nume de utilizatori se ascunde un om.
De unde stim cu adevarat cu cine avem de a face ?
Acest forum a trait si traieste prin respiratia comuna a tuturor colegilor forumisti.
Ar trebui sa existe o contra- putere data forului constituit din toti colegii forumisti. Care sa fie un fel de moderator- colectiv pentru cazurile cand un moderator devine dictator.
Abel, suntem patiti.
Puterea schimba mintile!
Este optiunea ta sa mergi pe mana Omuluidinluna .
Eu nu ma pot opune.
Este firesc sa se dea credit unui om cu potential.
Dar daca ceva vad si simt cu toate fibrele mele ca este anormal, imi voi rezerva dreptul sa atac pe directia pe care voi simti ca se joaca stramb.
Eu am o vorba :
Omul se vede la drum lung.
Cine rupe lantul pe termen scurt nu ma impresioneaza.
Sper ca ai invatat ceva din parteneriatul cu Razvan, din perioada lui Razvan post- administrator!
Recomand
Prudenta afectuoasa, vorba lui Marin Preda.
PS:
Postarile lui Gafiteanu, CAdi, etc blocate de Omuldinluna, doresc sa fie lasate publice.
Intai trebuie lasati oamenii sa se exprime.
Nu pumnul in gura .
Eu te respect foarte mult, este motivul nr 1 pentru care inca mai sunt pe acest forum.
Un moderator poate modera tehnic, postarile.
Dar nu poate modera caracterele.
Aceasta tine de bun simt, nu de constrangere.
Marturia caracterelor reiese din istoria postarilor.
In spatele unui nume sau unor nume de utilizatori se ascunde un om.
De unde stim cu adevarat cu cine avem de a face ?
Acest forum a trait si traieste prin respiratia comuna a tuturor colegilor forumisti.
Ar trebui sa existe o contra- putere data forului constituit din toti colegii forumisti. Care sa fie un fel de moderator- colectiv pentru cazurile cand un moderator devine dictator.
Abel, suntem patiti.
Puterea schimba mintile!
Este optiunea ta sa mergi pe mana Omuluidinluna .
Eu nu ma pot opune.
Este firesc sa se dea credit unui om cu potential.
Dar daca ceva vad si simt cu toate fibrele mele ca este anormal, imi voi rezerva dreptul sa atac pe directia pe care voi simti ca se joaca stramb.
Eu am o vorba :
Omul se vede la drum lung.
Cine rupe lantul pe termen scurt nu ma impresioneaza.
Sper ca ai invatat ceva din parteneriatul cu Razvan, din perioada lui Razvan post- administrator!
Recomand
Prudenta afectuoasa, vorba lui Marin Preda.
PS:
Postarile lui Gafiteanu, CAdi, etc blocate de Omuldinluna, doresc sa fie lasate publice.
Intai trebuie lasati oamenii sa se exprime.
Nu pumnul in gura .
eugen- Moderator
- Numarul mesajelor : 3969
Data de inscriere : 19/03/2010
Suntem prudenți. Dar și toleranți. Desigur, nu-i vom putea împăca pe toți niciodată.
În plus, eu am speranța că oamenii foarte inteligenți se pot schimba în bine, spre deosebire de cei limitați. Iar eu sper că omuldinluna face parte din prima categorie. Sper.
În plus, eu am speranța că oamenii foarte inteligenți se pot schimba în bine, spre deosebire de cei limitați. Iar eu sper că omuldinluna face parte din prima categorie. Sper.
Am deblocat subiectul, din moment ce administratorii au decis sa exprime gandurile de mai sus. Tot ceea ce am scris la avertisment ramane valabil insa, deci postati civilizat.
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30680
Data de inscriere : 03/08/2011
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Şi ce te-a oprit să iei atitudine? Ai toate uneltele necesare.eugen a scris:Razvan,
Ai fost la dreapta lui Abel acum cativa ani.
De la tine asteptam sa fii exemplu.
In schimb, ai manifestat atitudine ostila forumului.
Impreuna cu utilizatorii Orakle si Pacalici, ati intretinut o atmosfera de bruiaj, zazanie, cu numeroase postari off topic.
Crezi că mie îmi convenea când mi se comentau acţiunile de administrare? Adu-ţi aminte doar de subiectul Keshe ce polemici s-au iscat. Să nu mai vorbesc de miştourile lui gafiteanu sau de conturile multiple ale lui Bordan, (pe care trebuia să stau să le descopăr şi să le anulez), de tot soiul de atenţionări atunci când discuţiile o luau pe arătură, care la rândul lor creau alte discuţii şi aşa mai departe.
Să vedeţi şi voi cum este când unii vor conversaţii serioase şi alţii fac mişto, postează aiurea sau trolează subiectele.
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Hai sa incercam sa nu intretinem o discutie fara de sfarsit si fara sens. Trecutul e trecut, mai bine ne gandim la viitor.
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Eu m-am gandit la viitor. Daca pana maine nu pui inapoi tot ce ai sters, nu voi mai posta aici cel putin un an. Te-am avertizat de mai multe ori sa nu intreci masura si sa analizam de comune acord ce trebuie sters.
Il sfatuiesc pe Abel sa se mai uite inapoi cine a fost si este omuldinluna si clonele lui, cum au postat pana acum. Este incredibil cat tupeu si lipsa de caracter plus cameleonism. Este bun de a candita la Presedentia Romaniei.
Il sfatuiesc pe Abel sa se mai uite inapoi cine a fost si este omuldinluna si clonele lui, cum au postat pana acum. Este incredibil cat tupeu si lipsa de caracter plus cameleonism. Este bun de a candita la Presedentia Romaniei.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Nu se poate autoritate fara integritate
Omuldinluna,
Nu poti avea autoritate fara integritate.
Da curs cererii lui Gafiteanu, nu vad de ce te cramponezi.
Daca numirea ta ca moderator te ajuta sa te razbuni pe Gafiteanu,
inseama odata in plus ca nu esti bun de moderator.
Daca acum ca moderator n-ai flexibilitate, ce va fi dupa un timp?
Ne vei lua la rand pe toti daca te contram?
Nu cred ca trebuie sa faci pe lupul moralist.
Ai antecedente, Omuledinluna.
Vrei sa rascolim arhiva forumului si sa dam cartile pe fata?
Eu acum discut cu omul din spatele etichetelor Omuldinluna, Void, etc.
Ti se pare corecta atitudinea ta?
Intai trebuia sa-ti ceri scuze- daca ai constiinta- in fata tururor colegilor forumisti pentru cazul Void.
Daca ai constiinta, arat-o!
Omuldinluna,
Nu poti avea autoritate fara integritate.
Da curs cererii lui Gafiteanu, nu vad de ce te cramponezi.
Daca numirea ta ca moderator te ajuta sa te razbuni pe Gafiteanu,
inseama odata in plus ca nu esti bun de moderator.
Daca acum ca moderator n-ai flexibilitate, ce va fi dupa un timp?
Ne vei lua la rand pe toti daca te contram?
Nu cred ca trebuie sa faci pe lupul moralist.
Ai antecedente, Omuledinluna.
Vrei sa rascolim arhiva forumului si sa dam cartile pe fata?
Eu acum discut cu omul din spatele etichetelor Omuldinluna, Void, etc.
Ti se pare corecta atitudinea ta?
Intai trebuia sa-ti ceri scuze- daca ai constiinta- in fata tururor colegilor forumisti pentru cazul Void.
Daca ai constiinta, arat-o!
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Eu chiar nu înțeleg de ce vă agitați atât, pentru mine înseamnă cercetare inclusiv această numire de moderator, fiindcă ʺoamenii sunt extrem de valoroșiʺ, și vreau să văd dacă această valoare e cea pe care o văd și eu. După mine în fiecare om stă cuibărită întreaga cunoaștere universală, trebuie doar să o și priceapă.
Puteți să vă faceți fiecare un forum personal, unde să fiți și proprii moderatori, dacă vă deranjează atât să vă modereze omuldinluna, iar politica forumului poate să o facă administratorul cum dorește, fără să întrebe pe nimeni. Că nu poate face politica utilizatorilor asta e clar, utilizatorii fiind stăpâni supremi pe alegerile lor. Așa că, de unde atâtea vaiete, că universul nu duce lipsă de nimic? Sau credeți că o să fie cuiva milă de voi? Vă înșelați! ʺTrăiesc acei ce vor să lupte, iar cei fricoși se plâng și mor ...ʺ
Puteți să vă faceți fiecare un forum personal, unde să fiți și proprii moderatori, dacă vă deranjează atât să vă modereze omuldinluna, iar politica forumului poate să o facă administratorul cum dorește, fără să întrebe pe nimeni. Că nu poate face politica utilizatorilor asta e clar, utilizatorii fiind stăpâni supremi pe alegerile lor. Așa că, de unde atâtea vaiete, că universul nu duce lipsă de nimic? Sau credeți că o să fie cuiva milă de voi? Vă înșelați! ʺTrăiesc acei ce vor să lupte, iar cei fricoși se plâng și mor ...ʺ
Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21779
Data de inscriere : 18/02/2012
Deși subiectul a fost redeschis, aș prefera să ne consolăm cu toții pentru autoritatea pe care o are (pe merit, ori ba) omuldinluna. Îi rog pe Eugen și pe gafiteanu să îmi acorde și mie puțină încredere și să tolereze decizia mea, măcar pentru o vreme. Intuiția îmi spune că nu m-am înșelat în ceea ce-l privește pe omuldinluna.
După cum am mai spus, consider că oamenii foarte inteligenți se pot schimba în bine, atunci când constată că este în avantajul lor aceasta. De aceea, vă rog să lăsați și viitorul să vorbească, indiferent de cele pe care ni le-a spus trecutul.
Ar fi bine să ne obișnuim să nu-i presăm pe oameni să-și ceară iertare în mod direct, prin cuvinte, ci să-i lăsăm s-o facă prin fapte.
După cum am mai spus, consider că oamenii foarte inteligenți se pot schimba în bine, atunci când constată că este în avantajul lor aceasta. De aceea, vă rog să lăsați și viitorul să vorbească, indiferent de cele pe care ni le-a spus trecutul.
Ar fi bine să ne obișnuim să nu-i presăm pe oameni să-și ceară iertare în mod direct, prin cuvinte, ci să-i lăsăm s-o facă prin fapte.
Mai sunt cateva ore. Poate sa-mi stearga totul, dar sa le puna undeva la mine in mesaje private sau intrun topic unde doar eu sa am acces.. Nu contest pe nimeni, poate sa fie moderator absolut oricine din tara asta, doar sa ne returneze mesajele normale (nu contin injurii) in loc sa le stearga retroactiv, dupa cum vrea musculatura.
Eu n-am avut limbajul pe care l-a practicat omuldinluna.
Eu n-am avut limbajul pe care l-a practicat omuldinluna.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
[Offtopic]{
Am rezolvat problema. Am creat un forum al tău în care am repus mesajele tale. Vezi dacă e bine.}[/Offtopic]gafiteanu a scris:Poate sa-mi stearga totul, dar sa le puna undeva la mine in mesaje private sau intrun topic unde doar eu sa am acces..
Cred ca e bine, sper ca nimeni sa nu umble prin trecutul forumului si sa stearga mesajele oricui care nu-i convin gandirii, fara sa ne avertizeze.
Daca voi constata vreodata ca forumul este coafat si aranjat si in trecut, nu mai are rost sa trec pe aici.
Deci nu contest daca din prezent se aplica oricefel de cenzura, dar sa nu fie si in trecut.
Mesajele nedorite si sterse trebuie returnate.
Daca voi constata vreodata ca forumul este coafat si aranjat si in trecut, nu mai are rost sa trec pe aici.
Deci nu contest daca din prezent se aplica oricefel de cenzura, dar sa nu fie si in trecut.
Mesajele nedorite si sterse trebuie returnate.
Există mai multe categorii de coșuri de gunoi: unul invizibil pentru vizitatori, altul invizibil pentru membri și altul vizibil doar de către administratori. Moderatorul nu face decât să mute mesajele sau subiectele la unul dintre coșurile de gunoi decise de el (mai puțin în cel al administratorilor).
De asemenea, există opțiunea ca o parte a mesajului să fie ascunsă, așa cum proceda mai demult Dacu.
Nu putem avea pretenția să lăsăm vizibile (pentru copii, de exemplu) chiar toate certurile care mai apar între noi, din păcate.
De asemenea, există opțiunea ca o parte a mesajului să fie ascunsă, așa cum proceda mai demult Dacu.
Nu putem avea pretenția să lăsăm vizibile (pentru copii, de exemplu) chiar toate certurile care mai apar între noi, din păcate.
Abel. E foarte rau ceea ce ai scris mai sus. Una zici si alta lasi sa se faca. Dupa capul unui nou moderator care stim cum a fost in stare sa se compromita in limbaj-atitudine.
De acord, Nu lasi vizibile, dar le muti si le returnezi autorilor absolut pe toate, asta era ideea. Am crezut ca este clar ce inseamna asta.
Deci, cum ramane ?
De acord, Nu lasi vizibile, dar le muti si le returnezi autorilor absolut pe toate, asta era ideea. Am crezut ca este clar ce inseamna asta.
Deci, cum ramane ?
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Lun 13 Oct 2014, 08:36, editata de 1 ori
gafiteanu- Foarte activ
Pe forum trebuie sa fie un moderator ca mine!
Dacu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2613
Puncte : 22430
Data de inscriere : 28/07/2012
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Cum dumnezeu să le returnez autorilor pe toate? Tu te auzi ce zici? Crezi că eu nu am altceva mai bun de făcut decât să caut mesaje și „să le returnez” autorilor? Cum să fac asta? Să ți le trimit prin poștă? Sau vrei să creez câte un forum pentru fiecare utilizator în parte? De unde atâta energie și timp? Ce legătură ar avea toate astea cu cercetarea?
Stim ca e mai usor doar sa stergi, dar nu e greu pe cele pe care tot le stergi (din ce pieptanati din forumul vechi) sa le pui in folderul autorului. cut-paste.
Nu se stie ce ganduri diabolice ii vin in minte lui "omuldinluna", dupa cum s-a comportat pana acum..
De fapt daca am timp si imi fac o copie a ceea ce am postat, nu ma mai intereseaza ce stergeti apoi.
Intreaga Romanie a ajuns pe mana unor sub-oameni din luna, care au sters totul. Au daramat totul, sa faca loc curat de arat si semanat pentru straini.
Nu se stie ce ganduri diabolice ii vin in minte lui "omuldinluna", dupa cum s-a comportat pana acum..
De fapt daca am timp si imi fac o copie a ceea ce am postat, nu ma mai intereseaza ce stergeti apoi.
Intreaga Romanie a ajuns pe mana unor sub-oameni din luna, care au sters totul. Au daramat totul, sa faca loc curat de arat si semanat pentru straini.
gafiteanu- Foarte activ
Pun preț pe înțelepciunea ta că te vei consola cu gândul că omuldinluna este moderator. Asta înseamnă că sper să nu îți sară țandăra la orice acțiune de moderare din partea lui.
Pentru oameni care vor să aibă locul lor pe forum (sper să nu dorească asta toți!), după cum ai văzut, există forumuri speciale. Încearcă să postezi doar ce și cum și cât nu riscă să fie moderat.
În ultimă instanță, nu putem spune că omuldinluna a exagerat cu ștergerile (a se citi „mutările la coșul de gunoi invizibil pentru membri”).
Pentru oameni care vor să aibă locul lor pe forum (sper să nu dorească asta toți!), după cum ai văzut, există forumuri speciale. Încearcă să postezi doar ce și cum și cât nu riscă să fie moderat.
În ultimă instanță, nu putem spune că omuldinluna a exagerat cu ștergerile (a se citi „mutările la coșul de gunoi invizibil pentru membri”).
gafiteanu a scris:De fapt daca am timp si imi fac o copie a ceea ce am postat, nu ma mai intereseaza ce stergeti apoi.
Exista o solutie: de acum in colo, intai scrieti pe o ciorna pe care o salvati in propriul calculator si postati din ea prin copy/paste.
Sau, cereti pe un CD, back-up-ul saptamanal al sit-eului de la Cavasi.Evident, contra cost.
Sau, folositi: http://www.makeuseof.com/tag/how-do-i-download-an-entire-website-for-offline-reading/
sau: etc....
Si mai terminati o data cu cererile astea absurde!
Inteleg ca nu ne intelegem.
Am terminat cu acest forum.
Am terminat cu acest forum.
Cine renunță atât de ușor, nici n-a fost atașat prea tare. Nu-i așa?
Se vede bine din ultimele mesaje ca unii puneau mult mai mult pret pe cearta si mistouri decat pe discutii serioase.
Cum administratorul si-a exprimat in mod foarte clar punctul de vedere, inchid oficial acest subiect si il las inchis. Rog pe toata lumea, inclusiv pe administrator si pe administratorul onorific, sa respecte aceasta decizie de moderare si sa nu mai posteze in acest subiect.
Cine doreste sa revoce numirea mea, sa o faca atunci cand va considera ca activitatea mea ca moderator nu este echidistanta, in spiritul bunei conduite si discutiei civilizate, si sa vina cu fapte concrete. Gata cu temerile si paranoia ca sterg forumul sau mai stiu eu ce. Dupa cum se poate observa, discutiile stiintifice decurg foarte armonios, acesta a ramas ultimul germene de scandal si isterie.
Cum administratorul si-a exprimat in mod foarte clar punctul de vedere, inchid oficial acest subiect si il las inchis. Rog pe toata lumea, inclusiv pe administrator si pe administratorul onorific, sa respecte aceasta decizie de moderare si sa nu mai posteze in acest subiect.
Cine doreste sa revoce numirea mea, sa o faca atunci cand va considera ca activitatea mea ca moderator nu este echidistanta, in spiritul bunei conduite si discutiei civilizate, si sa vina cu fapte concrete. Gata cu temerile si paranoia ca sterg forumul sau mai stiu eu ce. Dupa cum se poate observa, discutiile stiintifice decurg foarte armonios, acesta a ramas ultimul germene de scandal si isterie.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Avertisment pentru Omuldinluna
» Ce vă nemulţumeşte pe forum?
» omul din luna un moderator foarte periculos
» Ce vă nemulţumeşte pe forum?
» omul din luna un moderator foarte periculos
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum