Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Astazi la 09:16
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de Meteorr Ieri la 21:12
» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al Universului
Scris de Dacu2 Ieri la 16:20
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de Dacu2 Ieri la 15:18
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
» Mesaj de la eugen în Ce fel de popor suntem
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12460) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Meteorr | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Meteorr | ||||
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
virgil | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
Abel Cavaşi | ||||
eugen |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 13 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 13 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Ori mă excluzi de tot, ori îmi dai drepturi depline
+8
Pacalici
virgil
Abel Cavaşi
eugen
omuldinluna
isabau
gafiteanu
Razvan
12 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doriţi ca Răzvan să fie eliminat de tot, sau să revină la drepturi depline?
Ori mă excluzi de tot, ori îmi dai drepturi depline
Rezumarea primului mesaj :
Sondaj de opinie:
Votaţi pentru excluderea mea definitivă sau pentru acordarea de drepturi depline.
Sondaj de opinie:
Votaţi pentru excluderea mea definitivă sau pentru acordarea de drepturi depline.
Puncte : 33842
Data de inscriere : 18/03/2011
Re: Ori mă excluzi de tot, ori îmi dai drepturi depline
curiosul a scris:Oricum, votul meu e impotriva.
Oare de ce , nu ma mai uimesc astfel de postari ale semenilor mei?
Pacalici a scris:curiosul a scris:Oricum, votul meu e impotriva.
Oare de ce , nu ma mai uimesc astfel de postari ale semenilor mei?
Pentru ca Razvan este prietenul tau.
E normal.
Ce-ai vrea, sa fii de acord cu mine ?
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Numarul mesajelor : 6790
Data de inscriere : 22/03/2011
Neah, nu are legatura cu ce spui. Ceva te apasa rau, de simti nevoia unei destainuiri publice....
[Offtopic]{
În această secțiune („Impresii ale vizitatorilor”) am permis chiar și vizitatorilor să deschidă subiecte, așa că i-am permis și lui Răzvan. Nu este o permisiune valabilă în tot forumul, ci doar aici.}[/Offtopic]curiosul a scris:Dar parca Razvan era exclus.
Are dreptul sa deschida subiecte?
Prin urmare am participat la sondaj degeaba?Abel Cavaşi a scris:[Offtopic]{În această secțiune („Impresii ale vizitatorilor”) am permis chiar și vizitatorilor să deschidă subiecte, așa că i-am permis și lui Răzvan. Nu este o permisiune valabilă în tot forumul, ci doar aici.}[/Offtopic]curiosul a scris:Dar parca Razvan era exclus.
Are dreptul sa deschida subiecte?
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44927
Data de inscriere : 03/12/2013
Ai participat la un sondaj irelevant în prezent. El va fi relevant doar peste ani, când se vor fi uitat circumstanțele în care acesta a apărut.
Sondaj irelevant.
Relevant sau nu...2/3 il vor inapoi pe Razvan.Si acest lucru este cat se poate de relevant.
AdrianManolescu- Vizitator
Si din mine 2/3 il vrea inapoi, restul de 1/3 il vrea inainte. Inca nu m-am decis 100% = 3/3. Sa mai asteptam putin, pana la Inaltare.
De fapt nu prea inteleg ce s-a intamplat, ce cere martirul Razvan ? Sa se ridice si sa stea de-a dreapta Tatalui din nou, sa ne judece din inaltul cerului ?
Si Domnul si-a sacrificat odata Fiul. Dar Fiul nu a ridicat pretentii, a acceptat chiar si rastignirea fara nici o vina. Dar finalul a fost cu happy-end.
Razvane, prin sacrificiul tau si noi am fost izbaviti de pacatele anterioare.
De fapt nu prea inteleg ce s-a intamplat, ce cere martirul Razvan ? Sa se ridice si sa stea de-a dreapta Tatalui din nou, sa ne judece din inaltul cerului ?
Si Domnul si-a sacrificat odata Fiul. Dar Fiul nu a ridicat pretentii, a acceptat chiar si rastignirea fara nici o vina. Dar finalul a fost cu happy-end.
Razvane, prin sacrificiul tau si noi am fost izbaviti de pacatele anterioare.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36106
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Două treimi dintre cei care au votat. Deci, irelevant, având în vedere că aici au votat vizitatorii, care vizitatori nu sunt relevanți pentru propășirea forumului.AdrianManolescu a scris:Relevant sau nu...2/3 il vor inapoi pe Razvan.Si acest lucru este cat se poate de relevant.
Acest forum trebuie să se remarce nu prin bătaia de joc adresată utilizatorilor care nu știu una sau alta, ci prin capacitatea de a valorifica ceea ce știe fiecare. Ori, Răzvan face parte din prima categorie de oameni, cei care și-au bătut joc de ceilalți, deci nu va mai fi niciodată administrator al acestui forum (atâta timp cât mai rămân eu).
Mă bucur că şi din postura de vizitator v-am oferit subiect de cercetare. Iată că topicul are deja două pagini de studii amănunţite!
Trebuie subliniat ca in acest poll Razvan nu a cerut sa fie repus in drepturile de administrator, ci sa aiba drepturile oricarui utilizator obisnuit, iar cu privire la acest lucru a primit sprijinul zdrobitor al celor care au votat.
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30686
Data de inscriere : 03/08/2011
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Așa cum spuneam mai sus,
șanse are. Ca utilizator deplin. Dar nu în condițiile în care continuă să-și bată joc și să facă pe deșteptul cu măgării de genul:
Abel Cavaşi a scris:este un semn bun că vrei să revii pe forum și asta mă bucură. Șanse ai, dar mi-ar plăcea să văd că meriți.
șanse are. Ca utilizator deplin. Dar nu în condițiile în care continuă să-și bată joc și să facă pe deșteptul cu măgării de genul:
Razvan a scris:Mă bucur că şi din postura de vizitator v-am oferit subiect de cercetare. Iată că topicul are deja două pagini de studii amănunţite!
Atunci cand primesti un sprijin "zdrobitor", nu te mai ridici intreg. Mai usor baieti, ca se alege cu tzescovina sparta.
Abel, deocamdata Razvan are dreptul la un forum special personal ? Acesta este o mare cinste, un supra-drept, acordat celor mai merituosi.
Abel, deocamdata Razvan are dreptul la un forum special personal ? Acesta este o mare cinste, un supra-drept, acordat celor mai merituosi.
gafiteanu- Foarte activ
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Mesajul meu de mai sus era doar o constatare, nicicum o bătaie dejoc. Vă mulţumesc pe această cale pentru continuarea cercetărilor voastre asupra constatării mele!
Da. I-aș putea crea un asemenea forum, dacă ar avea nevoie de el.gafiteanu a scris:Abel, deocamdata Razvan are dreptul la un forum special personal ?
Mai sunt și constatări care sunt bătăi de joc. Sau nu știai?Razvan a scris:Mesajul meu de mai sus era doar o constatare, nicicum o bătaie dejoc.
Nu orice discuție de administrare a forumului trebuie să fie cercetare. Sau nu știai?Vă mulţumesc pe această cale pentru continuarea cercetărilor voastre asupra constatării mele!
Ca sa stim daca are nevoie de el, ar trebui sa existe. Nu cred caAbel Cavaşi a scris:Da. I-aș putea crea un asemenea forum, dacă ar avea nevoie de el.gafiteanu a scris:Abel, deocamdata Razvan are dreptul la un forum special personal ?
Razvan ar rezista mult timp departe de noi.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44927
Data de inscriere : 03/12/2013
Mda...desconsiderare a vizitatorilor.............
Vasilescu Adrian- Vizitator
Abel, te rog sa deschizi tu personal, cat mai rapid si accelerat "Forumul lui Razvan si al invitatilor sai vizitatorii".
Sa aiba cu cine dialoga.
Sa aiba cu cine dialoga.
gafiteanu- Foarte activ
Interesant rezultat 30% impotriva si restul pentru. E clar, aici este vorba de mofturile adminului. Ciudat forum!
Cercetorescu Cercetel- Vizitator
Razvane, adu-i si lamureste-i pe toti vizitatorii "ghost si ghest" sa se inscrie aici, sa-i avem activi. Sa crestem de la 7 la 79.
Pt aceasta fapta buna vei fi ras-platit si ras-tihnit. Sa-ti tihneasca.
Pt aceasta fapta buna vei fi ras-platit si ras-tihnit. Sa-ti tihneasca.
gafiteanu- Foarte activ
Ce naiba, măi băieţi! Aveţi impresia că toţi vizitatorii sunt clonele mele?
Să fim serioşi! Dacă există vizitatori, înseamnă că forumul este citit şi de alte persoane, care dintr-un motiv sau altul evită să-şi creeze cont aici.
La urma urmei se poate stabili cine postează după IP, nu-i aşa Abel?
Să fim serioşi! Dacă există vizitatori, înseamnă că forumul este citit şi de alte persoane, care dintr-un motiv sau altul evită să-şi creeze cont aici.
La urma urmei se poate stabili cine postează după IP, nu-i aşa Abel?
Ma intreb, de ce nimeni nu baga in seama numarul votantilor inpotriva user-ului Razva? 24!
Pai activi in ultimele 96 de ore au fost urmatorii:
Membrii conectati in decursul ultimelor 96 ore: Abel Cavaşi, Adrian Gheorghe, cris, Dacu, eugen, Forever_Man, gafiteanu, george, isabau, mm, presura, sandokhan, scanteitudorel, Vasile Tudor, virgil, virgil_48
17 persoane, si atunci de unde Dzeu 24 de voturi, daca nu de la diversi vizitatori ?
Admin-ul ar trebui sa ia o decizie corecta, care ar implica revenirea userului Razvan si punerea in transparenta a tuturor postarilor, fata de vizitatori. Ascunderea lor da numai senzatia de gunoi ascuns sub un presh si nu cred ca asta a fost intentia Adminului sau ca, chiar este vorba de gunoi....
Pai activi in ultimele 96 de ore au fost urmatorii:
Membrii conectati in decursul ultimelor 96 ore: Abel Cavaşi, Adrian Gheorghe, cris, Dacu, eugen, Forever_Man, gafiteanu, george, isabau, mm, presura, sandokhan, scanteitudorel, Vasile Tudor, virgil, virgil_48
17 persoane, si atunci de unde Dzeu 24 de voturi, daca nu de la diversi vizitatori ?
Admin-ul ar trebui sa ia o decizie corecta, care ar implica revenirea userului Razvan si punerea in transparenta a tuturor postarilor, fata de vizitatori. Ascunderea lor da numai senzatia de gunoi ascuns sub un presh si nu cred ca asta a fost intentia Adminului sau ca, chiar este vorba de gunoi....
Vizitez acest forum des- Vizitator
"Vizitatorule", Atata timp cat poti posta undeva orice subiect si nu-ti sterge nimeni, este perfect.
Alti moderatori cam nemoderati si nemanierati au sters si au exclus cum au crezut de cuviinta.
Daca vrei sa verifici cum e in restul lumii, du-te direct la Keshe si spune-ti deschis părerea despre el si munca lui. Nu vei fi cenzurat. Il poti si pupa in pupă (pupa este partea din spate a navei. Exista expresia “Sa ai vant din pupa!”, ceea ce iti si doresc.).
Alti moderatori cam nemoderati si nemanierati au sters si au exclus cum au crezut de cuviinta.
Daca vrei sa verifici cum e in restul lumii, du-te direct la Keshe si spune-ti deschis părerea despre el si munca lui. Nu vei fi cenzurat. Il poti si pupa in pupă (pupa este partea din spate a navei. Exista expresia “Sa ai vant din pupa!”, ceea ce iti si doresc.).
gafiteanu- Foarte activ
Vizitatorii aceia nu trebuie să fie neapărat alții. Pot fi unul sau doi care au votat în prostie.Vizitez acest forum des a scris:17 persoane, si atunci de unde Dzeu 24 de voturi, daca nu de la diversi vizitatori ?
In Romania de ieri, de azi si de maine exista legalizata profesia de "votant de meserie". Certificatul este valabil pe termen nedefinit, chiar si dupa moartea fizica.
gafiteanu- Foarte activ
De ce domnule în prostie? Poate au votat din inteligență. Ar fi frumos să-i apreciem, nu să-i jignim pe eventualii vizitatori.Abel Cavaşi a scris:Vizitatorii aceia nu trebuie să fie neapărat alții. Pot fi unul sau doi care au votat în prostie.
Nicaieri in lume nu voteaza turistii electorali, cu exceptia Romaniei.
La noi soarta o hotarasc "vizitatorii", migratorii.
Marea majoritate a "alesilor" parlamentari sunt de origine straina, recent "aclimatizati". Ouvrei, rusi, germani, turci, unguri, bulgari, tzjgani, sarbi, greci, cumani, italieni, albanezi, arabi, georgieni, armeni, mongoloizi (primul ministru), si doar cativa vechi romani sadea.
Marea Adunatura Internationala.
"Au venit si-n tara noastra si-au cerut drepturi depline, "totul pe masa"."
Grea napasta si boala pe romani.
La noi soarta o hotarasc "vizitatorii", migratorii.
Marea majoritate a "alesilor" parlamentari sunt de origine straina, recent "aclimatizati". Ouvrei, rusi, germani, turci, unguri, bulgari, tzjgani, sarbi, greci, cumani, italieni, albanezi, arabi, georgieni, armeni, mongoloizi (primul ministru), si doar cativa vechi romani sadea.
Marea Adunatura Internationala.
"Au venit si-n tara noastra si-au cerut drepturi depline, "totul pe masa"."
Grea napasta si boala pe romani.
gafiteanu- Foarte activ
Nu te poți pune cu diaspora!
Daca se va trezi si destepta diaspora romana si se va reintoarce acasa, vai de "alesii" nostri votati multiplu in prostie si la betie.
Razvan, cum ai devenit tu din fost fruntas un biet minoritar. Chiar nu stiu cum ai cazut in...asta, cum ii spune...aaa, din gratie in disgratie (din piscina in putz).
Razvan, cum ai devenit tu din fost fruntas un biet minoritar. Chiar nu stiu cum ai cazut in...asta, cum ii spune...aaa, din gratie in disgratie (din piscina in putz).
gafiteanu- Foarte activ
Eh, și tu acum! Politica, lupta de clasă, etc... Ce să-i faci, dacă între timp mi s-au înnăsprit buzele și am devenit dizident!? Mi-au luat locul alții, cu buzele fierbinți și mai moi!
Razvan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6183
Pentru cei care nu dispunem de prealabil, cum putem verifica?
Il pui variacul intrun lighean-(copae) de cupru bine impamantat, ca ala e prealabilul pe care nu-l stia olteanul nostru. E o buna masura de siguranta, sa nu se ilectrocuteze.
gafiteanu- Foarte activ
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum