Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la No_name în How Self-Reference Builds the World - articol nou
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la No_name în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 30 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 30 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Motor magnetic
4 participanți
Pagina 1 din 1
Motor magnetic
Inteligenta ancestrala a romanului nu se desminte. Iata un motor magnetic prezentat la unul din targurile de inventii romanesti , de la care se astepta salvarea economiei romanesti. Sa ii uram succes inventatorului:
Ops! ....nerecunoscatoare societate...:
http://www.bzb.ro/stire/motorul-viitorului-trecut-pe-linia-moarta-a75392
http://observator.tv/social/un-brasovean-crede-ca-a-inventat-motorul-viitorului-95941.html
Ops! ....nerecunoscatoare societate...:
http://www.bzb.ro/stire/motorul-viitorului-trecut-pe-linia-moarta-a75392
Gabriel Diaconu a scris:“Vreo cativa ani am avut niste magneti in buzunar si tot timpul ii luam si-i faceam asa, ba la pozitia de atrgare, ba la pozitia de respingere. Dupa aia au inceput sa-mi vina ideiile cu diverse dispozitive. Am inceput cu mai simple. Apoi cu mai complexe”, spune Gabriel Diaconu.
http://observator.tv/social/un-brasovean-crede-ca-a-inventat-motorul-viitorului-95941.html
Re: Motor magnetic
Tudorele ATENTIE! Concurenta te-a lucrat....
Domnul Diaconu a primit deja un brevet pentru invetie. Un lucru nobil, care i-a incununat cercetarea, dar care nu il ajuta deloc la constructie. Pentru asta are nevoie de 10 mii de euro. Un pret de nimic pentru un viitor in care am putea scopa de dependenta de combustibili fosili. Daca momentan statul nu pare interesat de inventia brasoveanului, omul este in discutii cu posibili investitori care au mirosit ca profitul pe care il poate genera bateria pe magneti.
Deja cred ca intra in conflict cu Tudorel o sa fie scandal.
cris- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Cristian
Numarul mesajelor : 1087
Puncte : 19994
Data de inscriere : 31/01/2010
Obiective curente : Astrofizica
Iata un comentariu competent care ar putea pune capat mistoului.Stefan
2014-09-24 23:45:25
Bun gasit, sunt fizician de formatie si ma ocup de multa vreme de problema perfectionarii grupurilor de forta cu alimentare electrica. Cea mai mare parte a comentariilor sunt de fapt pe langa subiect. Disputa s-a mutat pe un taram foarte general si abstract, care deja nu mai are nicio legatura cu inventia lui G. Diaconescu. Aceasta situatie sau mai bine zis, acest derapaj se datoreaza modului complet neadecvat in care atat inventatorul cat si jurnalistii au inteles sa faca prezentarea inventiei: prin fraze mari, in stil senzationalist si fara a spune despre ce este vorba de fapt. Pentru a lamuri situatia, este de ajuns sa consultati brevetul RO122470 aflat in baze publice de date (espacenet) caci brevetul acesta nu este secretizat. Din descrierea si desenele de acolo veti vedea ca este de fapt vorba despre un asa-numit MOTOR CU RELUCTANTA VARIABILA, care utilizeaza deopotriva magneti permanenti si piese polare quasi-clasice alimentate in curent continuu. Inventia lui G. Diaconescu se refera la un model perfectionat de motor de curent continuu cu magneti permanenti si reluctanta variabila; evident, nu este un asa-zis "over-unity" ci doar un motor electric de curent continuu care ofera un randament ceva mai bun decat in cazul schemelor clasice, consacrate. Comentatorii s-au impartit din pacate in doua tabere: pe de o parte entuziastii creduli care sustin utopia "over-unity" si sunt gata sa creada ca acest motor de cc al lui Diaconu va face minuni; pe de alta parte, tabara acelora care fara sa cunosca realmente despre ce este vorba si fara sa fi citit brevetul, se reped la beregata inventatorului acuzandu-l ca a incercat sa realizeze un perpetuum-mobile. In realitate, ceea ce a inventat el este o varianta ameliorata a motorului de curent continuu- se realizeaza tehnologic mai usor, fiind totodata si mai ieftin si nu in ultimul rand, consuma mai putin pentru acelasi cuplu dezvoltat. Nici vorba de over-unity sau perpetuum nu-stiu-ce...! By the way, vin cu un sfat: inainte de a lauda sau arunca cu noroi intr-un inventator, macar aruncati-va nitel privirea peste brevetul lui ca sa intelegeti de ce comisia de la OSIM a acceptat sa i-l acorde.
Este vorba despre o inventie, dar nu aceea dorita.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
1.Domnul fizician se inseala cu privire la numele inventatorului. Trebuie sa se hotarasca daca e Diaconescu sau Diaconu. Face parte deja din istoria cercetarii romanesti si este rusinos sa gresesti numele autorului.
2.Uite aici brevetul Dl. Diaconu Gabriel din Sat Prejmer, Com. Lunca Calnicului:
http://www.osim.ro/servicii/a201300157.pdf
3.Spuneam eu ca o sa salveze economia nationala? Spuneam.
4.virgil_48, cu numai 10.000USD te faci cu drept de explatare a brevetului si treci la productia de serie. In cateva luni, ai scos si banii pentru inventator si pentru Fisc si pentru tine. Baga mare!
5.
P.S. Zice inventatorul:
P.P.S. Apropos virgil_48...am uitat sa iti zic ca este vorba de o CERERE DE BREVET depusa 18.02.2013. Asa ca...ai grija cand cumperi cererea.Vezi daca OSIM a acordat BREVET intre timp, ca fizicianu`ne-a dat numai informatia asta....
2.Uite aici brevetul Dl. Diaconu Gabriel din Sat Prejmer, Com. Lunca Calnicului:
http://www.osim.ro/servicii/a201300157.pdf
3.Spuneam eu ca o sa salveze economia nationala? Spuneam.
4.virgil_48, cu numai 10.000USD te faci cu drept de explatare a brevetului si treci la productia de serie. In cateva luni, ai scos si banii pentru inventator si pentru Fisc si pentru tine. Baga mare!
5.
De unde sti tu ca e dorita sau nu?Este vorba despre o inventie, dar nu aceea dorita.
P.S. Zice inventatorul:
Un motor care a fost deja testat pe un Trabant
Inventatorul povesteşte că această invenţie ar putea revoluţiona şi industria auto: „Este posibilă injectarea energiei magnetice în motoare la fel ca orice combustibil. Nu mai ai nevoie nici de benzină, nici de motorină, nici de altceva. Am folosit un motor asemănător cu magnet cu succes la un Trabant. Avantajul este că este o sursă inepuizabilă şi nepoluantă de energie”. Diaconu a explicat că a folosit la invenţia sa magneţi permanenţi industriali, însă singurul impediment în continuarea proiectului este lipsa banilor.
A şi testa oficial motorul pentru a se convinge de capacitatea sa. „Am făcut cu el teste oficiale de laborator la Electroprecizia. Deci a fost alimentat cu sursă de energie, iar în timp ce energia electrica absorbită era în scădere, energia mecanică debitată la ax era în creştere. E ceva inadmisibil din punct de vedere al legilor fizicii”, a explicat inventatorul din Lunca Câlnicului.
P.P.S. Apropos virgil_48...am uitat sa iti zic ca este vorba de o CERERE DE BREVET depusa 18.02.2013. Asa ca...ai grija cand cumperi cererea.Vezi daca OSIM a acordat BREVET intre timp, ca fizicianu`ne-a dat numai informatia asta....
Daca socotesti ca inventia aceasta este alt balon de sapun, dece
mama... saraciei o mai aduci aici ? E drept ca afirmatia fizicianului
precum ca inventia a primit brevet, este indoielnica. Ritmul in care
stiu ca se misca OSIM, nu confirma aceasta afirmatie. Dar poate ca
s-a imbunatatit situatia !
mama... saraciei o mai aduci aici ? E drept ca afirmatia fizicianului
precum ca inventia a primit brevet, este indoielnica. Ritmul in care
stiu ca se misca OSIM, nu confirma aceasta afirmatie. Dar poate ca
s-a imbunatatit situatia !
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Bucuresti data eliberari 30. 06. 2009. Minutul 4 si 22 sec. Observator de Brasov.Pacalici a scris:P.P.S. Apropos virgil_48...am uitat sa iti zic ca este vorba de o CERERE DE BREVET depusa 18.02.2013. Asa ca...ai grija cand cumperi cererea.Vezi daca OSIM a acordat BREVET intre timp, ca fizicianu`ne-a dat numai informatia asta....
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Ce tare esti Tudorele!
Mai citeste o data: http://www.osim.ro/servicii/a201300157.pdf
scantei tudorel a scris:Bucuresti data eliberari 30. 06. 2009. Minutul 4 si 22 sec.
Mai citeste o data: http://www.osim.ro/servicii/a201300157.pdf
.....CERERE DE BREVET depusa 18.02.2013
Asta nu am citit-o , urmeaza maine , poimaine , sau cand am timp.Pacalici a scris:Mai citeste o data: http://www.osim.ro/servicii/a201300157.pdf
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Subiecte similare
» Motor gravito-magnetic?
» Motor magnetic in 3 timpi care nu functioneaza.
» Motor magnetic cuantic fără niciun timp
» Motor magnetic in 3 timpi care nu functioneaza.
» Motor magnetic cuantic fără niciun timp
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum