Ultimele subiecte
» Ce anume "generează" legile fizice?Scris de Forever_Man Ieri la 23:49
» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al Universului
Scris de Forever_Man Ieri la 23:03
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Ieri la 21:21
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Forever_Man Ieri la 09:16
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de Meteorr Sam 23 Noi 2024, 21:12
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de Dacu2 Sam 23 Noi 2024, 15:18
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la virgil în NEWTON
( 1 )
» Mesaj de la Meteorr în Global warming is happening?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12460) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3970) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Meteorr | ||||
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Niciun utilizator |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 10 Vizitatori :: 1 Motor de căutareAbel Cavaşi
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Despre brevete de inventie
+2
scanteitudorel
Pacalici
6 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: Despre brevete de inventie
Centura mea pentru salvat copiii de la inec nu a primit Brevet de inventie si prin urmare nici nu s-a construit in Romania . La altii se poate . De ce ? Pentru ca privesc lucrurile cu seriozitate, nu in,, ras de batjocora"
https://www.facebook.com/videowow.ro/videos/299360933731020/
https://www.facebook.com/videowow.ro/videos/299360933731020/
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25908
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
scanteitudorel a scris:Centura mea pentru salvat copiii de la inec nu a primit Brevet de inventie si prin urmare nici nu s-a construit in Romania . La altii se poate . De ce ? Pentru ca privesc lucrurile cu seriozitate, nu in ,, ras de batjocora"
Lasa cum au privit alti lucrurile. Aici trebuie sa te intrebi , de ce OSIM a respins-o!
1. Ai platit cererea de examinare?
2. Ai vre un raspuns de la OSIM? Daca , da, arata-ne si noua motivul respingerii.
4. Daca nu, de ce nu ii intrebi pe cei de la OSIM de ce nu ti-au dat brevet (si acuzi atitudine altora fata de inventia ta)?
Daca ai platit, te-au respins cu inventia, acum poti sa ii dai in judecata pentru pierderile avute prin respingere brevetului. Pentru asta insa trebuie sa ai argumente serioase.
Ai si un exemplu de pret, 90$. Presupunand ca ai fi vandut 100000 de echipamente , le poti cere daune interese de 9.000.000$, o suma frumusica.
Uite sit-ul lor: http://www.kingii.com/
https://youtu.be/NjV9dut6w2k
P.S.
scanteitudorel a scris:Pentru ca privesc lucrurile cu seriozitate, nu in ,,ras de batjocora"
Daca ai vrut sa acuzi ca din cauza noastra nu ti s-a dat brevet, ai zbarcit-o! Noi nu avem nici o vina.
Pacalici a scris:Lasa cum au privit alti lucrurile. Aici trebuie sa te intrebi , de ce OSIM a respins-o!Ai platit la ce trebuia? Normal .Ai vre un raspuns de la OSIM? Sa vad motivarea . Daca , da, arata-ne si noua motivul respingerii. Am sa caut notificarea si postez o fotografie . Daca nu, de ce nu ii intrebi de ce nu ti-au dat brevet?
Foarte important este de stiut care a fost revendicarea ceruta de tine!
Vezi ca astia au prevazut si fluier, a ta nu are.
https://youtu.be/P7lzyoORS3k
Iata cum a procedat inventatorul american:
https://www.indiegogo.com/projects/kingii-the-new-standard-in-water-safety#/
A construit prototipul si a ridicat o suma de: $636,164 USD total funds raised
(951% funded on August 29, 2015). Cu suma asta a dat drumul la afacere(frumusica suma!).
Cauta patentul lui (cica in Martie 2014 a inventat-o) si vezi daca a furat ceva de la tine, ca sti cum e...nu e scurt de coada numai un caine, mai sunt si altii.
https://www.indiegogo.com/projects/kingii-the-new-standard-in-water-safety#/
A construit prototipul si a ridicat o suma de: $636,164 USD total funds raised
(951% funded on August 29, 2015). Cu suma asta a dat drumul la afacere(frumusica suma!).
Cauta patentul lui (cica in Martie 2014 a inventat-o) si vezi daca a furat ceva de la tine, ca sti cum e...nu e scurt de coada numai un caine, mai sunt si altii.
Uite si tu poti sa dai start-ul la o campanie de strangere de fonduri daca ai un brevet interesant pe care vrei sa il exploatezi:
https://www.indiegogo.com/choose-your-platform
Cum businessul e business peste tot, daca incepi campania, ai de platit 5% din suma pe care vrei sa o strangi! Scrie pe acolo.
Succes!
https://www.indiegogo.com/choose-your-platform
Cum businessul e business peste tot, daca incepi campania, ai de platit 5% din suma pe care vrei sa o strangi! Scrie pe acolo.
Succes!
O singura revendicare .Pacalici a scris:Foarte important este de stiut care a fost revendicarea ceruta de tine!
In scopul evitari de accidente provocate prin inec asupra copiilor , este prezentata inventia caracterizata prin aceia ca : o centura din cauciuc (1 ) ,permite aerului din rezervorul ( 2 ), sa patrunda in interior prin orificiul (a) , datorita actionarii clapetei (3), in directa legatura cu inelul ( 4), mentinuta la pozitie de catre axul ( 5 ), pentru a actiona asupra cilindrului ( 6 ) in vederea deplasarii , cuplarea efectuindu-se prin ansamblul filetat (7).
Si daca a furat ce se intampla . OSIM-ul nu mi-a acordat Brevetul . Ce vina are inventatorul din America.Pacalici a scris:Cauta patentul lui (cica in Martie 2014 a inventat-o) si vezi daca a furat ceva de la tine, ca sti cum e...nu e scurt de coada numai un caine, mai sunt si altii.
Am gasit dosarul , dar vad ca nu am motivarea respingerii inventiei . Sa mai caut .Pacalici a scris:Pai asta este si sistemul grecului. Ce raspuns ai primit?
scanteitudorel a scris:Si daca a furat ce se intampla . OSIM-ul nu mi-a acordat Brevetul .
Pai ti-am explicat mai sus ce se poate intampla. Asta , daca poti demonstra ca ti-au respins inventia pentru o cauza inchipuita. Cum ziceam, importanta este motivatia lor.
Vezi inca o data: https://cercetare.forumgratuit.ro/t2371-despre-brevete-de-inventie#75593
OK . Am inceput sa caut notificarea respectiva.Pacalici a scris:scanteitudorel a scris:Si daca a furat ce se intampla . OSIM-ul nu mi-a acordat Brevetul .
Pai ti-am explicat mai sus ce se poate intampla. Asta , daca poti demonstra ca ti-au respins inventia pentru o cauza inchipuita. Cum ziceam, importanta este motivatia lor.
Vezi inca o data: https://cercetare.forumgratuit.ro/t2371-despre-brevete-de-inventie#75593
Si acum una dura.
Ref. Cerere de brevet inventie cu nr. a 2001/ 00049 cu titlul DISPOZITIV PENTRU PANOURI PUBLICITARE
1. Examinarea de fond a cereri dv. de brevet s-a incheiat , urmand sa se ia hotararea de acordare a brevetului de inventie si multe altele pe acolo.
2. In vederea eliberarii brevetului este necesar sa platiti in contul OSIM taxa de publicare , tiparire si eliberare a brevetului in termenul prevazut de lege si in cuantumul care va fi comunicat odata cu hotararea. Pe documentul de plata se va preciza numarul cereri de brevet si natura taxei.
OK . Cand vine hotararea platesc , ca asa este scris mai sus . Astept si astept si nu vine nimic.
Si acum .
Proces verbal NR2/186 din 30.04.2015
Comisia formata din .....
Constata ca nu a fost achitata taxa pentru tiparirea si eliberarea brevetului , astfel ca nu pot fi puse in aplicare prevederele art. 27 alin. 7 si ale art . 29 alin. 1 in legatura cu publicarea mentiunii acordari brevetului si cu eliberarea brevetului si
revoca Hotararea nr. 3/30 din 21 .09 2007 de acordare a brevetului si declara .......ca fiind retrasa .
In concluzie : Inregistrata inventia in anul 2001 . Hotarare pentru acordarea brevetului in anul 2007 ,( viteza hipersonica) si retrasa hotararea in 2015.
Bravo's OSIM. Sa fie la voi acolo.
Inventeaza matale ceva de "spalat putina".
Ia angajeaza-te la OSIM, sa vezi daca nu inebunesti intro saptamana.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36109
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
P.S. Zicea cineva din interior:
-Decat sa lucrezi la OSIM, mai bine la "Spitalul de Nebuni". Cel putin ultimilor nu esti obligat sa le raspunzi in scris si exista anumite leacuri pt ei.
-Decat sa lucrezi la OSIM, mai bine la "Spitalul de Nebuni". Cel putin ultimilor nu esti obligat sa le raspunzi in scris si exista anumite leacuri pt ei.
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Am cautat sa-i raspund lui Pacalici si lui gafiteanu si mi-a aparut asa ceva .
Your request timed out. Please retry the request.
Forum . Sanatate.
Your request timed out. Please retry the request.
Forum . Sanatate.
Adica ai depasit timpul alocat emisiei, mocaindu-te. Trebuie sa revii cu forte proaspete.
Si tot ei din "Conspiratie" iti ureaza sanatate.
Aici e ca la femei, daca nu poti in 15 minute, altul.
The time is money.
The time is money.
Adica mie imi ia 15 minute sa scriu acest text si sa postez o fotografie ?gafiteanu a scris:Adica ai depasit timpul alocat emisiei, mocaindu-te. Trebuie sa revii cu forte proaspete.
The time is money.
E grele .
Pacalici, am gasit notificarea.
Sunt fotografiate paginile respective si am vrut sa le postez dar m-am lasat pagubas din motivul scris mai sus . Pe scurt. Inventia se aseamana cu aceea inregistrata de japonez si ar fi avut niste avantaje fata de -a acestuia pe care eu trebuia sa le prezint. Dar dupa ce am asteptat 7 ani de la data inregistrarii cine a mai avut chef sa poarte discutii cu OSIM-ul .
Ai in aceasta fotografie data la care am primit notificarea. 18 apr. 2008
Sunt fotografiate paginile respective si am vrut sa le postez dar m-am lasat pagubas din motivul scris mai sus . Pe scurt. Inventia se aseamana cu aceea inregistrata de japonez si ar fi avut niste avantaje fata de -a acestuia pe care eu trebuia sa le prezint. Dar dupa ce am asteptat 7 ani de la data inregistrarii cine a mai avut chef sa poarte discutii cu OSIM-ul .
Ai in aceasta fotografie data la care am primit notificarea. 18 apr. 2008
Sa fim seriosi. Scuzele unui incompetent.gafiteanu a scris:Inventeaza matale ceva de "spalat putina".
Da nea tudorele...am inteles. nu stiu despre ce japonez vobesti mata, ca nu am citit raspunsul OSIM din lipsa, da acuma e clar prea tarziu.
P.S.
Auzi da, parca vorbeam de aia pentru salvat copii de la inec frate!? Nu? Io chiar ma intrebam despre care japonez discutam ca eu stiam ca baiatu e grec(dupa nume) din SUA....
Pai, e vina lu` mata. Afirmatia de mai sus inchide orice discutie din pacate.scanteitudorel a scris:Dar dupa ce am asteptat 7 ani de la data inregistrarii cine a mai avut chef sa poarte discutii cu OSIM-ul .
P.S.
scanteitudorel a scris:Ref. Cerere de brevet inventie cu nr. a 2001/ 00049 cu titlul DISPOZITIV PENTRU PANOURI PUBLICITARE
Auzi da, parca vorbeam de aia pentru salvat copii de la inec frate!? Nu? Io chiar ma intrebam despre care japonez discutam ca eu stiam ca baiatu e grec(dupa nume) din SUA....
Poanta-i veche.gafiteanu a scris:http://www.memecenter.com/fun/36064/Eternal-engine-Version-20
Atunci cand mi-a fost respinsa inventia ,,Centura pentru .... una din motivatii a fost si aceea ca un japonez a inventat inaintea mea ceva asemanator.Pacalici a scris:Da nea tudorele...am inteles. nu stiu despre ce japonez vobesti mata, ca nu am citit raspunsul OSIM din lipsa, da acuma e clar prea tarziu.
Normal, faci contestatie in termen de 6 luni.Pai, e vina lu` mata. Afirmatia de mai sus inchide orice discutie din pacate. Asa consider si eu.scanteitudorel a scris:Dar dupa ce am asteptat 7 ani de la data inregistrarii cine a mai avut chef sa poarte discutii cu OSIM-ul .
P.S.scanteitudorel a scris:Ref. Cerere de brevet inventie cu nr. a 2001/ 00049 cu titlul DISPOZITIV PENTRU PANOURI PUBLICITARE
Nu ai citit toate postarile mele .Fac un rezumat .
1 . Am prezentat centura de salvare .
2 . Ai cerut motivarea respingeri.
3 . Ti-am scris ca am sa o caut .
4. Intre timp ti-am prezentat situatia care s-a petrecut cu inventia Panouri publicitare .
5 .Am gasit notificarea despre centura de salvare si ti-am scris. [/b]
DAPacalici a scris:Raspuns: Aia e...
P.S. Crezi ca daca plangem amandoi se rezolva?
Maine ca este ziua mai scurta.Pacalici a scris:Daca zici ca DA...cand incepem?
Interesanta combinatie . Tom Agapiades inventator american da drept de licenta firmei Kingii din Japonia pe inventia unui japonez.
Incepi tu primul si imi zici cand ai terminat.scanteitudorel a scris:Maine ca este ziua mai scurta.
scanteitudorel a scris:Interesanta combinatie . Tom Agapiades inventator american da drept de licenta firmei Kingii din Japonia pe inventia unui japonez.
Eu nu cred ce spui tu. Daca era deja patentat, in japonia intri la mititica daca nu platesti royaliy fee de exploatare si japonezului ala de care zici tu. Dar daca japonezul l-a protejat numa in Europa, atunci poti sa vinzi in Japonia linistit. Important este sa nu vinzi acolo unde e protejat. Eu cred insa ca si chestia asta poate fi ocolita. Faci un magazin in internet si oricine de oriunde poate cumpara...sau poate i se refuza dreptul de a exporta produsul...ca e un soi de export...in fine multe sunt caile domnului. Trebuie intrebata Iakuza.Astia stiu mai bine ce si cum.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Rost de o inventie?
» Inventie romaneasca – Turbina gravitationala
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum