Ultimele subiecte
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?Scris de Forever_Man Ieri la 21:41
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de Forever_Man Ieri la 21:38
» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al Universului
Scris de Forever_Man Ieri la 21:37
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Ieri la 18:02
» Ce fel de popor suntem
Scris de virgil Ieri la 17:40
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Forever_Man Dum 24 Noi 2024, 09:16
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de Meteorr Sam 23 Noi 2024, 21:12
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12466) | ||||
CAdi (12400) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3970) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 18 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 18 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Gravitatia este de natura electrica, daca nu stiati.
+2
negativ
Pacalici
6 participanți
Forum pentru cercetare :: Diverse :: Coş de gunoi invizibil pentru vizitatori :: Deschise de Pacalici
Pagina 1 din 1
Gravitatia este de natura electrica, daca nu stiati.
Dimaca Nicolae a scris:
Gravitatia, este de natura electrica
Astăzi la 11:14:29
Gravitaţia, este de natură electrică.
Cum se desfaşoară şi care sunt elementele acestei atracţii electrice, le veţi găsi in lucrarea "Din alt punct de vedere".
Ca să descoperiţi acest fenomen, vă invit să citiţi lucrarea de pe site-ul www.dinaltpunctdevedere.ro
Mai sunt caţiva paşi pînă la punerea în practică a acestui fenomen, aşa cum de altfel, în filmuleţele pe care le veţi gasi pe site, se demonstrează experimental că un magnet nu este altceva decît un element care retransmite campul magnetic emanat de nucleul magnetic terestru. Totodată, veţi vedea ce rol are magnetismul în angrenajul mişcărilor planetare şi multe, multe altele.
Cu mult respect,
Dimaca Nicolae
Mai sunt caţiva paşi pînă la punerea în practică a acestui fenomen
Un alt cercetator schimba istoria lumii! Voi sunteti pregatiti?
Astazi este o zi memorabila in istoria FIZICII! Un alt roman verde, vine cu o teorie de mare importanta pentru "fizica neoficiala". Doamne ajuta!
Re: Gravitatia este de natura electrica, daca nu stiati.
Stie omul ceva...
Nu cred ca stie ce, dar nu e pe drumul cel bun. Altfel, nici un pericol.
Nu cred ca stie ce, dar nu e pe drumul cel bun. Altfel, nici un pericol.
Prin intermediul magnetismului tornada gravitationala poatate influenta tornada elecrica!
Tornadele electrice induc (TC sau CC) dinamici in tornadele magnetice acestea din urma inducand dinamici in tornadele gravitationale! Procesul are loc si invers!
Exemplu, repozitionarea gravitationala a soarelui, cu pozitii opuse din 11 in 11 ani.... MAGNETISMUL SOLAR SE SCHIMBA LA 11 ANI!
Este vorba de interactiuni intre stringurile magnetice si cele gravitationale!(desigur...si campul electric este "deranjat")
CEL CE NU ESTE PREGATIT SA GANDEASCA ALTFEL....VA RAMANE "O AUTENTICA GANDIRE PRIMITIVA", eu numesc asta "primata", popular...maimutica!
Aceste "elemente primitive" nu vor inceta sa ia in ras pe cei ce gandesc....ALTFEL!
Aceste maimutici nu vor incuraja vreodata.... CREATIVITATEA...!
....
Aceste primate populeaza si copaci...deseori numiti "forum"!
Prin intermediul magnetismului tornada gravitationala poatate influenta tornada elecrica!
Tornadele electrice induc (TC sau CC) dinamici in tornadele magnetice acestea din urma inducand dinamici in tornadele gravitationale! Procesul are loc si invers!
Exemplu, repozitionarea gravitationala a soarelui, cu pozitii opuse din 11 in 11 ani.... MAGNETISMUL SOLAR SE SCHIMBA LA 11 ANI!
Este vorba de interactiuni intre stringurile magnetice si cele gravitationale!(desigur...si campul electric este "deranjat")
CEL CE NU ESTE PREGATIT SA GANDEASCA ALTFEL....VA RAMANE "O AUTENTICA GANDIRE PRIMITIVA", eu numesc asta "primata", popular...maimutica!
Aceste "elemente primitive" nu vor inceta sa ia in ras pe cei ce gandesc....ALTFEL!
....
Ultima editare efectuata de catre WoodyCAD in Lun 21 Noi 2016, 13:12, editata de 1 ori
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23120
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Nu am citit ce scrie d-l Dimanca, poate am sa o fac, dar suntemPacalici a scris:Dimaca Nicolae a scris:
Gravitatia, este de natura electrica
Astăzi la 11:14:29
Gravitaţia, este de natură electrică.
Cum se desfaşoară şi care sunt elementele acestei atracţii electrice, le veţi găsi in lucrarea "Din alt punct de vedere".
Ca să descoperiţi acest fenomen, vă invit să citiţi lucrarea de pe site-ul www.dinaltpunctdevedere.ro
Mai sunt caţiva paşi pînă la punerea în practică a acestui fenomen, aşa cum de altfel, în filmuleţele pe care le veţi gasi pe site, se demonstrează experimental că un magnet nu este altceva decît un element care retransmite campul magnetic emanat de nucleul magnetic terestru. Totodată, veţi vedea ce rol are magnetismul în angrenajul mişcărilor planetare şi multe, multe altele.
Cu mult respect,
Dimaca NicolaeUn alt cercetator schimba istoria lumii! Voi sunteti pregatiti?Mai sunt caţiva paşi pînă la punerea în practică a acestui fenomen
Astazi este o zi memorabila in istoria FIZICII! Un alt roman verde, vine cu o teorie de mare importanta pentru "fizica neoficiala". Doamne ajuta!
mai multi aici care vor sa schimbe stiinta. Nu istoria lumii, asta mi
se pare cam exagerat. Asa ca sa stea la coada. Eu am zis asa:
Gravitatia este de natura mecanica!
Bineinteles ca el nu stie dece. Are ocazia sa afle de la noi!
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44933
Data de inscriere : 03/12/2013
Dupa cum vedem si cercetatorul Dimaca Nicolae se aflaWoodyCAD a scris:. . . . .
....
tot in pomul nostru. Daca nu zice nimic de tornade si elicoide,
mi se parea natural sa se intample asta.
Iar WoodyCAD, ametit bine de tornadele cerebrale proprii, se
maimutareste mai departe intr-un avant de creativitate.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44933
Data de inscriere : 03/12/2013
Bineinteles ca este obligatoriu electrica, avand in vedere ca numai electricul poate modifica o sarcina electrica. Atomul ca ansamblu si neutronul este o sarcina electrica foarte complexa, contine multe sarcini pozitive si tot atatea negative, deci in cantitati egale si rezulta ceva neutru.
Deci gravitatia (prin purtatorii ei gravitonii) este neutra si influenteaza energetic intreg atomul, care ramane neutru, oricata gravitatie si viteza ar primi. Adica gravitonii contin in cantitati egale si sarcini pozitive si negative, care se duc unde trebuie in atomi, in sarcinile interne ale atomului.
Orice sarcina electrica stationara sau in miscare este insotita de un magnetism aferent si corespunzator energetic. Simultan electricul este si magneticul, nu se pot separa. Mai mult, din punct de vedere energetic sunt identic egale.
Ce mai ramane e doar sa aflam cum arata gravitonii si cum se descompun in doua sarcini electrice egale. Sau poate ca se propaga gata descompuse aceste doua sarcini opuse si gravitationale. Adica avem gravitoni pozitivi si negativi in cantitati egale.
Puteti verifica aceasta ipoteza f.simplu, luati doua corpuri incarcate electric opus si apropiati-le. Veti simti cum creste atractia gravitationala spre aceste doua corpuri incarcate opus si luate ca un ansamblu. Nu uitati, fiecare atom este format din doua feluri de sarcini opuse..
Deci gravitatia (prin purtatorii ei gravitonii) este neutra si influenteaza energetic intreg atomul, care ramane neutru, oricata gravitatie si viteza ar primi. Adica gravitonii contin in cantitati egale si sarcini pozitive si negative, care se duc unde trebuie in atomi, in sarcinile interne ale atomului.
Orice sarcina electrica stationara sau in miscare este insotita de un magnetism aferent si corespunzator energetic. Simultan electricul este si magneticul, nu se pot separa. Mai mult, din punct de vedere energetic sunt identic egale.
Ce mai ramane e doar sa aflam cum arata gravitonii si cum se descompun in doua sarcini electrice egale. Sau poate ca se propaga gata descompuse aceste doua sarcini opuse si gravitationale. Adica avem gravitoni pozitivi si negativi in cantitati egale.
Puteti verifica aceasta ipoteza f.simplu, luati doua corpuri incarcate electric opus si apropiati-le. Veti simti cum creste atractia gravitationala spre aceste doua corpuri incarcate opus si luate ca un ansamblu. Nu uitati, fiecare atom este format din doua feluri de sarcini opuse..
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36112
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
vitgil_48 a scris:Dupa cum vedem si cercetatorul Dimaca Nicolae se afla
tot in pomul nostru.
Fals! Cercetatorul Dimaca este in pomul scientia.ro/forum. Ala e alt pom. Poame multe pe campii, hai sa le adunam copii.
Concurentia vine tare din urma, asa ca accelerati mai baieti, hai la deal cu boii mici, hai, hai, hai.
Motorul cu aburi a fost inventat, motorul electric a fost inventat, motorul magnetic asisderea, motorul cu camp gravitational si el, ce ar mai fi ? Motorul cu unde EM si cu fotoni stationari. Motorul doar cu camp electric. Motorul cu vorbe. Racheta cu fasole.
Motorul cu aburi a fost inventat, motorul electric a fost inventat, motorul magnetic asisderea, motorul cu camp gravitational si el, ce ar mai fi ? Motorul cu unde EM si cu fotoni stationari. Motorul doar cu camp electric. Motorul cu vorbe. Racheta cu fasole.
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Daca gravitatia ar fi de natura electrica, atunci campul gravitational ar putea fi ecranat la fel cu campul electric.
Se poate asimila campul gravitational cu un camp pseudoelectric, pentru ca se afla pe un alt nivel cosmic, iar de aici rezulta cu totul alti parametri (epsilon si miu) pentru vidul macrocosmic.
Se poate asimila campul gravitational cu un camp pseudoelectric, pentru ca se afla pe un alt nivel cosmic, iar de aici rezulta cu totul alti parametri (epsilon si miu) pentru vidul macrocosmic.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12466
Puncte : 57013
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
virgil, tu nu intelegi ca gravitonul e dublu-electric, adica neutru ca fotonul, dar mult mai mic si concentrat ? D`aia nu poate fi ecranat usor de mai nimic. Trebuie sa stii cum sa ecranezi in extremis si gravitonii, de exemplu cu ceva ultra-dens si ultra-energic, ceva mai tare decat ei.
Fie il distrugi prin forfecare, fie il reflexi cu o oglinda gravitationala. Ai lipsit de la lectia asta despre UFO-OZN.
Fie il distrugi prin forfecare, fie il reflexi cu o oglinda gravitationala. Ai lipsit de la lectia asta despre UFO-OZN.
un ...corect a scris:Daca gravitatia ar fi de natura electrica, atunci campul gravitational ar putea fi ecranat la fel cu campul electric.
Un submarin al carui invelis este ...burete...cu pretentia de "ecranare"!
Natura tornadelor(compozitie), aspectul(geometria) si energia lor(viteze)...fac "INTERACTIUNEA"!
"DUMNEZEUL" ESTE ACELASI (cod fundamental)...INDIFERENT DE MARIME, GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA ARE ACELEASI REGULI!
Interactiuni exista fara ca EFECTUL "sa se simte la aparat" iar atunci maimutica "vede" dar nu intelege...INCEPE CIRCUL!
WoodyCAD- Foarte activ
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
De unde stii tu toate astea? eu am dezvoltat o teorie, am calculat, am verificat cu datele care le avem la dispozitie, pe cand tu iti dai cu parerea.gafiteanu a scris:virgil, tu nu intelegi ca gravitonul e dublu-electric, adica neutru ca fotonul, dar mult mai mic si concentrat ? D`aia nu poate fi ecranat usor de mai nimic. Trebuie sa stii cum sa ecranezi in extremis si gravitonii, de exemplu cu ceva ultra-dens si ultra-energic, ceva mai tare decat ei.
Atunci cand la un anumit nivel cosmic se produce local o abatere de la una din legile de conservare, automat apare in nivelul cosmic inferior, o contrapondere pentru echilibrarea abaterii. De exemplu cand incarci un condensator cu electricitate statica, la nivel microcosmic se produce un dezechilibru electric local. Imediat la nivelul cosmic inferior, adica in vidul microcosmic apare o contramanifestare prin campul electric, care tinde sa descarce condensatorul pentru reechilibrarea sistemului. Acelasi lucru s-ar intampla si in macrocosmos, daca am putea misca planetele de la locul lor.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12466
Puncte : 57013
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Universul este "electric" si...respecta cateva "reguli vizuale"!
...
GANDITI DOAR IN TORNADE ABSOLUT TOTUL...SI VETI INTELEGE de 100 de ori mai repede!
...
GANDITI DOAR IN TORNADE ABSOLUT TOTUL...SI VETI INTELEGE de 100 de ori mai repede!
WoodyCAD- Foarte activ
Subiecte similare
» Cât de simplă este natura?
» Gravitatia este o forta de atractie, sau de respingere?
» Ce este sarcina electrică?
» Gravitatia este o forta de atractie, sau de respingere?
» Ce este sarcina electrică?
Forum pentru cercetare :: Diverse :: Coş de gunoi invizibil pentru vizitatori :: Deschise de Pacalici
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum