Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Astazi la 18:21
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la No_name în TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
virgil | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 47 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 47 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Ciudat....
+2
mm
eugen
6 participanți
Pagina 1 din 1
Ciudat....
A venit , aproape vara.... Ce faceti domnilor cercetatori, v-a secat putul gandirii? Slaba activitate!
Dr. Eu- Vizitator
Re: Ciudat....
Intrebi ca oraseanul care vine duminica la tarani sa le culeaga porumbul... Ca ei au slaba activitate...
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Viata la tara
Asa mai baieti, dati cu sapa. Daca lasta va pricepeti, e bine si asa. Cu recolta mai vedem.
Dr. de tarani- Vizitator
Acuma, cu recolta , mai va. Trebuie sa aveti seminte bune . Voi ati cam uitat de seminte si asteptati rod. Asteptati.
Dr. de tarani voiosi- Vizitator
A venit , aproape vara.... Ce faceti domnilor cercetatori, v-a secat putul gandirii? Slaba activitate!
Zise musca la arat. ...Ca veni vorba de gandire, oare cat creier are o musca?
Zise musca la arat. ...Ca veni vorba de gandire, oare cat creier are o musca?
mm- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 24252
Data de inscriere : 21/08/2008
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Sper ca nu ati ramas numai voi, doi tarani pe forumul asta minune. Sad Hai, la arat, poate iese ceva si din piatra seaca.
. Cu matale suntem trei.
. Cu matale suntem trei.
mm- Foarte activ
Suficient, cat sa traiasca in armonie cu natura de multe milioane de ani. Sa vedem noi astia care am creat bomba atomica, cat vom supravietui.mm a scris:Ca veni vorba de gandire, oare cat creier are o musca?
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12458
Puncte : 56972
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Daca intra o musca in casa nu stiu daca putem trai in armonie cu ea. In privinta bombei atomice, nu putem fi toti in aceeasi oala. Japonezii au suportat, nu au produs bombele... Mustele aeriene cu bombe nu i-au infrant. Replica lor prin mobilizare si munca a produs miracolul. Banuiesc ca ei pot fi un exemplu si pentru acest forum...
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Eu m-am referit la specie, nu la indivizi. Noi nu reprezentam natura, ci creatia naturii care ajunsi in varful lantului trofic, agresam tot ce este in jurul nostru. O floare daca o vedem o rupem, o furnica o strivim fara motiv, iar o balena o ucidem pentru ca sa ne aratam suprematia.eugen a scris:Daca intra o musca in casa nu stiu daca putem trai in armonie cu ea. In privinta bombei atomice, nu putem fi toti in aceeasi oala. Japonezii au suportat, nu au produs bombele... Mustele aeriene cu bombe nu i-au infrant. Replica lor prin mobilizare si munca a produs miracolul. Banuiesc ca ei pot fi un exemplu si pentru acest forum...
virgil- Moderator
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Mie mi se pare ciudat ca un vizitator incearca sa neDr. Eu a scris:A venit , aproape vara.... Ce faceti domnilor cercetatori, v-a secat putul gandirii? Slaba activitate!
stimuleze activitatea. Sa fie tot vechiul nostru prieten,
seful puţului, care se plictiseste?
Ultima editare efectuata de catre virgil_48 in Vin 25 Mai 2018, 21:58, editata de 1 ori
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Rolul mustei in lantul trofic al naturii este important. Musca nu e buna direct la arat si semanat, dar are alte beneficii. Ea este un fel de gunoier, ce transforma gunoaiele. Cadavrele si alte resturi astfel se descompun mai repede, cand incepe viermuiala. Iar pasarile au o hrana mai bogata. Si pasarile sunt utile. Ce mai, Triasca Musca, sa-i dedicam o zi internaionala, asa cum are si albina..
Odata aici un "moderator incult si rauvoitor" mi-a sters o importata postare. Tocmai vazusem la un post TV un filmulet german documentar stiintific foarte serios despre folosirea larvelor sterile de musca special crescute pentru curatirea si vindecarea infectiilor purulente cu microbi la oameni. Larvele se hraneau exclusiv cu puroiul uman si metoda era superioara oricarui alt tratament. Asa ca daca azi veti ajunge intrun spital romanesc si va vor invada viermii, sa stiti ca e spre binele vostru. Mustele ar trebui incluse in cadrul personalului medical modern neplatit.
Odata aici un "moderator incult si rauvoitor" mi-a sters o importata postare. Tocmai vazusem la un post TV un filmulet german documentar stiintific foarte serios despre folosirea larvelor sterile de musca special crescute pentru curatirea si vindecarea infectiilor purulente cu microbi la oameni. Larvele se hraneau exclusiv cu puroiul uman si metoda era superioara oricarui alt tratament. Asa ca daca azi veti ajunge intrun spital romanesc si va vor invada viermii, sa stiti ca e spre binele vostru. Mustele ar trebui incluse in cadrul personalului medical modern neplatit.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Musca la arat
. Ai dreptate, musca e foarte utila in atatea domenii. Dar ai uitat ca cea mai de utilitate musca este la arat, dupa cum un celebru poet a remarcat. Sigur, daca poetul ar mai fi trait (pana la 165 ani, cum ne zice legea de crestere), poate ca ar fi scris o poezie mai de actualitate, gen: Musca si Pliciul.
mm- Foarte activ
Musca este doar un exemplu marunt, desi cu impact mare asupra omului fiind un fel de bombardier cu arme biologice de temut, la fel ca tantarul si alte insecte aparent insignifiante.mm a scris:. Ai dreptate, musca e foarte utila in atatea domenii. Dar ai uitat ca cea mai de utilitate musca este la arat, dupa cum un celebru poet a remarcat. Sigur, daca poetul ar mai fi trait (pana la 165 ani, cum ne zice legea de crestere), poate ca ar fi scris o poezie mai de actualitate, gen: Musca si Pliciul.
virgil- Moderator
Trebuie sa modificam genetic musca, sa prinda gustul florilor si sa munceasca si ea la polenizare.
Chiar acum sunt pe cale de reusita, experimentez si le hranesc numai cu dulciuri, fara carne si alte delicatese specifice.
Va fi raiul pe Pamant.
Chiar acum sunt pe cale de reusita, experimentez si le hranesc numai cu dulciuri, fara carne si alte delicatese specifice.
Va fi raiul pe Pamant.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Începând de la acest mesaj sunt de acord cu toate părerile lui virgil din acest topic.
Înțelept om!
De fapt, părerile sunt împărțite, dar eu o susțin pe a lui.
Înțelept om!
De fapt, părerile sunt împărțite, dar eu o susțin pe a lui.
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
Data de inscriere : 22/03/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum