Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Sa mai auzim si de bine in Romania :
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 20 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 20 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Propuneri cu privire la sancţiuni
+14
v0id
eugen
cris
CAdi
negativ
Syntax
meteor
curiosul
Dacu
virgil
WoodyCAD
Abel Cavaşi
omuldinluna
Razvan
18 participanți
Pagina 10 din 11
Pagina 10 din 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Propuneri cu privire la sancţiuni
Rezumarea primului mesaj :
Deschid acest topic pentru a afişa aici propunerile voastre cu privire la atenţionarea sau sancţionarea membrilor care încalcă în mod repetat şi cu bună ştiinţă normele acestui forum.
Astfel nu va mai părea că deciziile sunt luate de administratori în vreun mod abuziv, ci sunt conforme cu sugestiile şi dorinţele voastre.
Atunci când nominalizaţi pe cineva pentru sancţionare specificaţi motivul, normele din regulament încălcate, cât şi felul sancţiunii care consideraţi că trebuie aplicată.
Nu abuzaţi de această facilitate; fiţi obiectivi!
Astfel nu va mai părea că deciziile sunt luate de administratori în vreun mod abuziv, ci sunt conforme cu sugestiile şi dorinţele voastre.
Atunci când nominalizaţi pe cineva pentru sancţionare specificaţi motivul, normele din regulament încălcate, cât şi felul sancţiunii care consideraţi că trebuie aplicată.
Nu abuzaţi de această facilitate; fiţi obiectivi!
Ultima editare efectuata de catre Razvan in Sam 03 Noi 2012, 14:41, editata de 1 ori
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Re: Propuneri cu privire la sancţiuni
Sigur ca da. Omul trebuie sa reziste, dar stii cum e, daca nu mai arunci gunoiul din cand in cand, pana la urma te da afara din casa.
Daca la un topic de cercetare sunt 7 numai cu injuraturi si glume de mahala, numai forum de cercetare nu mai e. Trebuie sa veghem sa nu se depaseasca niste limite.
Daca la un topic de cercetare sunt 7 numai cu injuraturi si glume de mahala, numai forum de cercetare nu mai e. Trebuie sa veghem sa nu se depaseasca niste limite.
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Numarul mesajelor : 2728
Data de inscriere : 03/08/2011
omuldinluna a scris:Sigur ca da. Omul trebuie sa reziste, dar stii cum e, daca nu mai arunci gunoiul din cand in cand, pana la urma te da afara din casa.
.
Ironiile noastre sunt prea blande in raport cu jignirile pe care le arunci.
Propun mustrarea cu avertisment a omuluidinluna.
Incepe sa-si dea arama pe fata ,pardon bronzul selenar.
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Cu ce mi-am dat arama pe fata? Am facut o comparatie intre situatia dintr-o gospodarie in care nu duci gunoiul si situatia unui forum in care se acumuleaza mesaje ca cele postate de gafiteanu mai sus.
- Mulţumit de forum : Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30680
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
avertisment 8)
Bietul gafiteanus nu isi da seama ca isi taie singur craca de sub picioare. Intre toate emanatiile sale scoase din gaoaza, putinele momente de luciditate sunt complet futile.
Va scriu acest mesaj ca avertisment, sa-l pastrati ca amintire sa nu spuneti ca nu v-am spus!
Scopul meu pe care il declar cat se poate de clar este sa va fac sa-mi dati iar rolul de moderator. Dupa asta voi face prapad printre mesaje, voi sterge tot ce poate fi sters si atunci sa va vad, cu forumul vostru cu tot. Sunteti atat de usor de manipulat incat o veti face chiar avand acest avertisment.
Ca dovada, veti vedea cat de usor voi nega ca am scris acest mesaj, pana imi indeplinesc scopul. Iar voi veti crede si veti cadea in plasa.
Abea astept sa va fac forumul varza cu adevarat. Nu mai e mult!
Va scriu acest mesaj ca avertisment, sa-l pastrati ca amintire sa nu spuneti ca nu v-am spus!
Scopul meu pe care il declar cat se poate de clar este sa va fac sa-mi dati iar rolul de moderator. Dupa asta voi face prapad printre mesaje, voi sterge tot ce poate fi sters si atunci sa va vad, cu forumul vostru cu tot. Sunteti atat de usor de manipulat incat o veti face chiar avand acest avertisment.
Ca dovada, veti vedea cat de usor voi nega ca am scris acest mesaj, pana imi indeplinesc scopul. Iar voi veti crede si veti cadea in plasa.
Abea astept sa va fac forumul varza cu adevarat. Nu mai e mult!
_v0id_- Vizitator
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
nu contează pentru că dacă vrei să știi cu tot dinadinsul cine e, analiză log-uri ip-uri + implicat organele cercetătoare ale patriei șamd, ar curge prea multă transpirație
un pansament timid ar putea fi limitarea posibilității de a posta pentru vizitatorii anonimi în astfel de fire de discuție care țin mai mult de bucătăria internă a forumului
iar dacă e membru al forumului pentru astfel de limbaj, găoz & comp, ban permanent de la prima strigare
un pansament timid ar putea fi limitarea posibilității de a posta pentru vizitatorii anonimi în astfel de fire de discuție care țin mai mult de bucătăria internă a forumului
iar dacă e membru al forumului pentru astfel de limbaj, găoz & comp, ban permanent de la prima strigare
S-a rezolvat. Nu este omuldinluna. Am interzis posibilitatea vizitatorilor de a răspunde şi în această secţiune.
Este sau nu este ? Poate posteaza de la un vecin sau are mai multe adrese, legaturi la internet diferite, etc.....Poate unele sunt wireless, etc..Poate cere unui prieten din Luna sa posteze sub indicativul de vizitator v0id.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Abel, verifică dacă mesajul semnat _v0id_ corespunde ca IP şi cu alte mesaje scrise în perioada când aveau acces vizitatorii. Dacă da, publică te rog identitatea acelui troll.
Eventual dezvăluie-i şi IP-ul, poate găsim şi alte soluţii să aflăm cine e.
Eventual dezvăluie-i şi IP-ul, poate găsim şi alte soluţii să aflăm cine e.
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Nu ştiu dacă merită efortul. Important este că v-am dat eu asigurări că nu este omuldinluna, adică cineva (din alt colţ al ţării) a postat sub acest pseudonim sugestiv, probabil, pentru a-l denigra (fără succes) pe omuldinluna în ochii mei.
mai contează? teoria conspirației funcționează la turație maximă într-un astfel de context!
ca să ai un forum cu adevărat curat, interzis clonelor cu multiple personalități, ar trebui să folosești chestii grele, inventate acum zeci de ani, ușor de priceput pentru cineva cu pretenții de a descifra misterele universului dar greu de aplicat din cauză că toate implementările reale, disponibile acum nu peste alți 100 de ani, n-au fost deloc promovate de establisment!
de ce oare? cui nu-i convine un internet fără gunoaie implicit incluse în meniu, ci doar la cerere, explicit?
ca să ai un forum cu adevărat curat, interzis clonelor cu multiple personalități, ar trebui să folosești chestii grele, inventate acum zeci de ani, ușor de priceput pentru cineva cu pretenții de a descifra misterele universului dar greu de aplicat din cauză că toate implementările reale, disponibile acum nu peste alți 100 de ani, n-au fost deloc promovate de establisment!
de ce oare? cui nu-i convine un internet fără gunoaie implicit incluse în meniu, ci doar la cerere, explicit?
gafiteanu a scris:(O repostare corectata, adminul rog sa stearga anterioara)Abel Cavaşi a scris:Nu ştiu dacă merită efortul. Important este că v-am dat eu asigurări că nu este omuldinluna, adică cineva (din alt colţ al ţării) a postat sub acest pseudonim sugestiv, probabil, pentru a-l denigra (fără succes) pe omuldinluna în ochii mei.
Daca interesele superioare impun, ne facem frate si cu draqu (cu v0id inregistrat, cu v0id vizitator, etc. etc. etc.).
Cred ca cel mai potrivit pseudonim era de cameleonul sau demagogul..
Abel, cu ce te are la mana acel cineva pe care il protejezi ? Sunt sigur ca este unul dintre noi, dintre primii zece care posteaza. (As putea sa fiu chiar eu. Pot transmite sub IP dinamice diferite din orce colt al lumii, si eu am un program de rutare-labirint. Il recomand tuturor la navigarea pe internet.)
Daca am putea avea acces la postarile dinainte de 2013, l-as putea identifica sigur dupa stil si pistil. Tin minte niste postari in care a avut bruste derapaje lingvistice inexplicabile, surprinzatoare, nedemne. Dar parca nu merita sa caut prin....
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Domnule, daca vrei sa afli ceva, trebuie sa pui mana sa muncesti. Ia si cauta prin mesaje daca vrei sa il identifici pe acest "cineva", "protejat" de administrator.
gafiteanu a scris:Era odata o carte despre religie, cu multe ironii:
"Biblia hazlie".
Buna idee sa scriu si eu acuma:
"FIZICA HAZLIE"
Replica lui gafiteanu intr-o discutie ce priveste viitorul forumului. Vin catre toti utilizatorii cu rugamintea de a trata cu seriozitate problemele delicate ale forumului si de a nu incuraja astfel de iesiri in deriva, deoarece numai in acest mod va putea forumul sa creasca.
"Viitorul forumului" nu consta in "Propuneri cu privire la sancţiuni".
Nu stiu ce inseamna exact "forumul sa creasca", dar as prefera sa scada la capitolul sanctiuni chiar la zero.
Parca aceste limbaje de lemn postate de omuldinumbra imi aduc aminte de secretarii de partid din vremea lui Ceausescu. Sa fie urmasii lor ?
Nu stiu ce inseamna exact "forumul sa creasca", dar as prefera sa scada la capitolul sanctiuni chiar la zero.
Parca aceste limbaje de lemn postate de omuldinumbra imi aduc aminte de secretarii de partid din vremea lui Ceausescu. Sa fie urmasii lor ?
Astfel de insinuari sunt extrem de urate si va trebui sa te rog sa nu le mai faci.
Daca ne dorim un forum curat si liber, trebuie sa atragem atentia atunci utilizatorii lui mai si gresesc. Altfel totul degenereaza in haos.
Daca ne dorim un forum curat si liber, trebuie sa atragem atentia atunci utilizatorii lui mai si gresesc. Altfel totul degenereaza in haos.
gafiteanu a scris:(O repostare corectata, adminul rog sa stearga anterioara)Abel Cavaşi a scris:Nu ştiu dacă merită efortul. Important este că v-am dat eu asigurări că nu este omuldinluna, adică cineva (din alt colţ al ţării) a postat sub acest pseudonim sugestiv, probabil, pentru a-l denigra (fără succes) pe omuldinluna în ochii mei.
Daca interesele superioare impun, ne facem frate si cu draqu (cu v0id inregistrat, cu v0id vizitator, etc. etc. etc.).
Cred ca cel mai potrivit pseudonim era de cameleonul sau demagogul..
Abel, cu ce te are la mana acel cineva pe care il protejezi ? Sunt sigur ca este unul dintre noi, dintre primii zece care posteaza. (As putea sa fiu chiar eu. Pot transmite sub IP dinamice diferite din orce colt al lumii, si eu am un program de rutare-labirint. Il recomand tuturor la navigarea pe internet.)
Daca am putea avea acces la postarile dinainte de 2013, l-as putea identifica sigur dupa stil si pistil. Tin minte niste postari in care a avut bruste derapaje lingvistice inexplicabile, surprinzatoare, nedemne. Dar parca nu merita sa caut prin....
cu asta ce vrei să spui, că ți-au editat acel mesaj?
Atrag atentia asupra tonului nepoliticos al lui CAdi, nepotrivit pe un forum de cercetare.
CAdi a scris:Multumeste ,fiule, multumeste, dar vezi ca nu multumesti cui trebuie.
Hai ca te faci de ras .
Si eu propun pentru dublu caracter , cand ai postat cu numele de Void si antivoid sisub alte denumiri pe alte conturi cand ne-ai facut prosti sa fi sanctionat la randul tau....
Si eu propun pentru dublu caracter , cand ai postat cu numele de Void si antivoid sisub alte denumiri pe alte conturi cand ne-ai facut prosti sa fi sanctionat la randul tau....
CAdi- Foarte activ
Utilizatorii de care vorbesti (v0id si antiv0id) au fost banati pe termen nedefinit, deci nu stiu ce alta sanctiune li s-ar mai putea impune.
Pe a ta , ca este aceeasi persoana care a scris respectivele mesaje.
Nu te mai da mielusel.
Nu te mai da mielusel.
CAdi- Foarte activ
Sunt de acord că în aceste momente CAdi este nepoliticos, chiar și la adresa mea, acuzându-mă de lucruri pe care nu le-am făcut, fără să înțeleagă în profunzime lucrurile.
Eu inteleg in profunzime lucrurile .
Nu te mai ascunde dupa degete Abel Cavasi si nici tu omuledinluna zis void.
Sa va fie rusine.
Nu te mai ascunde dupa degete Abel Cavasi si nici tu omuledinluna zis void.
Sa va fie rusine.
CAdi- Foarte activ
Nu am inteles ce anume ne ai de reprosat. Elaboreaza putin, eventual intr-un topic dedicat discutiilor interne, astfel ca aceste certuri sa nu deturneze atentia vizitatorilor de la continutul stiintific al forumului.
Ai fost vOid si antivoid ,sau nu ?
CAdi- Foarte activ
Utilizatorul omuldinluna nu a fost nici v0id, nici antiv0id. Daca a fost sau nu o unica persoana in spatele acestor utilizatori, asta este foarte greu de dovedit, indiferent ce ar spune unii sau altii. In orice caz, utilizatorului "omuldinluna" nu ai ce sa-i reprosezi privitor la conduita lui "v0id" sau "antiv0id", din moment ce sunt utilizatori diferiti.
Administratorul spune ca ai fost tu .
Il contrazici ? Nici macar nu ai curajul raspunderii ?
Il contrazici ? Nici macar nu ai curajul raspunderii ?
CAdi- Foarte activ
Fiecare este liber sa spuna ce doreste, dar astfel de afirmatii trebuie si dovedite. Ori faptic, este extrem de greu sa dovedesti cine anume a fost in fata unui calculator la momentul la care s-a facut o postare de la o anumita adresa.
Cel mai bine este sa lasi resentimentele in urma si sa privesti spre viitor si spre ceea ce poti face pentru a ajuta acest forum sa creasca.
Cel mai bine este sa lasi resentimentele in urma si sa privesti spre viitor si spre ceea ce poti face pentru a ajuta acest forum sa creasca.
omuldinluna a scris:Fiecare este liber sa spuna ce doreste, dar astfel de afirmatii trebuie si dovedite. Ori faptic, este extrem de greu sa dovedesti cine anume a fost in fata unui calculator la momentul la care s-a facut o postare de la o anumita adresa.
Bla,bla ,bla, m-ai convins .Iti dau un verde pentru asta.
Sa ingropam securea razboiului . Totul pentru forum,pentru cercetare !
La munca, nu la ascutit sabiile .
Ce a fost a fost , omuldinluna are postari apreciate ...
P.S. Nu pot inca sa-ti dau verde ca trebuie sa astept 3600 de secunde.
Dar maine il ai negresit.
CAdi- Foarte activ
Sunt convins ca daca vei avea o atitudine mai prietenoasa fata de ceilalti utilizatori, si postarile tale vor fi din ce in ce mai apreciate. Conteaza continutul mesajelor, dar si felul in care acesta este prezentat.
Pagina 10 din 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Subiecte similare
» Cu privire la viteza luminii.
» Sondaj cu privire la articolele din meniul defilant
» Discuţii cu gafiteanu cu privire la alte topice
» Sondaj cu privire la articolele din meniul defilant
» Discuţii cu gafiteanu cu privire la alte topice
Pagina 10 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum