Forum pentru cercetare
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Meteorr Ieri la 21:34

» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31

» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57

» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07

» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00

» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26

» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50

» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30

» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44

» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05

» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06

» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14

» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59

» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56

» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06

» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04

» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11

» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43

» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01

» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51

» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34

» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59

» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01

» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06

» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03

» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57

» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50

» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37

» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49

» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37

Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )

» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )

» Mesaj de la CAdi în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )

» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )

» Mesaj de la eugen în Global warming is happening?
( 1 )

Top postatori
virgil (12459)
Rebanarea lui v0id Vote_lcapRebanarea lui v0id Voting_barRebanarea lui v0id Vote_rcap 
CAdi (12397)
Rebanarea lui v0id Vote_lcapRebanarea lui v0id Voting_barRebanarea lui v0id Vote_rcap 
virgil_48 (11380)
Abel Cavaşi (7963)
gafiteanu (7617)
curiosul (6790)
Razvan (6183)
Pacalici (5571)
scanteitudorel (4989)
eugen (3969)

Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi
Pacalici
CAdi
curiosul
Dacu
Razvan
virgil
meteor
gafiteanu
scanteitudorel

Cei mai activi postatori ai lunii
virgil
No_name
CAdi
ilasus
Dacu2
eugen
Forever_Man
Meteorr
Abel Cavaşi

Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man
virgil
Dacu2
Meteorr
ilasus
CAdi
eugen
Abel Cavaşi

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 47 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 47 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57

Rebanarea lui v0id

+2
v0id
curiosul
6 participanți

In jos

Rebanarea lui v0id Empty Rebanarea lui v0id

Mesaj Scris de curiosul Sam 26 Apr 2014, 12:15

Mi se parte inadmisibil, ca din partea unuia ce se consideră expert, pe bună dreptate la nivel de școlarizare, să auzim cuvinte de genul !
Se pare că personalitatea lui ascunsă este ghidată de acest caracter , deși aparent pare să fie o persoană diplomatică, educată și foarte inteligentă.

Propun în acest subiect rebanarea lui v0id, pentru simplul motiv că dovedește din nou o lipsă totală de respect față de cei cu care discută.
Propun banarea imediată a lui v0id, propun ca aceasta să fie o decizie administrativă iremediabilă și irevocabilă !

Contravine regulilor forumului privind atacurile la persoană, indiferent cine este v0id !

Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 26 Apr 2014, 20:05, editata de 1 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător.)

curiosul
Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit

Mulţumit de forum :
Rebanarea lui v0id Left_bar_bleue10 / 1010 / 10Rebanarea lui v0id Right_bar_bleue
Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41554
Data de inscriere : 22/03/2011

Sus In jos

Rebanarea lui v0id Empty Re: Rebanarea lui v0id

Mesaj Scris de curiosul Sam 26 Apr 2014, 12:31

Repet, adresându-mă administrației forumului, propun banarea lui v0id, chiar dacă nu definitivă, măcar temporară, cât consideră administrația forumului, o zi, o săptămână, o lună etc.

Nu putem admite asemenea cuvinte, indiferent cât de suntem, citând afirmațiile utilizatorului în cauză  !!!
este inadmisibil din punct de vedere moral și al regulamentului forumului !
Este inadmisibil, mai ales că există precedent de genul .

Propun banarea imediată a utilizatorului v0id !!!

Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 26 Apr 2014, 20:06, editata de 1 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător.)

curiosul

Mulţumit de forum :
Rebanarea lui v0id Left_bar_bleue10 / 1010 / 10Rebanarea lui v0id Right_bar_bleue

Sus In jos

Mesaj Scris de v0id Sam 26 Apr 2014, 12:35

Te vad cam agitat. Ti-ar prinde mai bine tie o banare, sa te mai relaxezi. Te rog totodata sa imi indici mesajele in care in mod explicit "m-am considerat expert" si cele in care am facut caz de nivelul meu de scolarizare, altfel voi interpreta afirmatiile tale ca fiind calomnii si provocari, si voi cere administratiei sa ia masuri.

Si acum, fuga la plimbare, ca e prea frumos afara ca sa faci in fata monitorului.  Smile

Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 26 Apr 2014, 20:08, editata de 1 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător.)

v0id
Banat pe termen nedefinit

Mulţumit de forum :
Numarul mesajelor : 424
Puncte : 13014
Data de inscriere : 01/02/2014
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...

Sus In jos

Mesaj Scris de curiosul Sam 26 Apr 2014, 12:38

v0id a scris:Ti-ar prinde mai bine tie o banare, sa te mai relaxezi.
Sunt absolut de acord !!!
Propun și banarea mea, dacă se poate definitivă, pentru că așa cum se pare, fac presiuni foarte mari asupra acestor tipuri de decizii administrative, pe care le consider totuși obiective, deși eu folosesc cuvinte de genul , care se pare că te caracterizează indiscutabil și iremediabil.

Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 26 Apr 2014, 20:07, editata de 1 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător.)

curiosul

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Sam 26 Apr 2014, 12:51

v0id a scris: Si acum, fuga la plimbare, ca e prea frumos afara ca sa faci spume si hemoroizi in fata monitorului.  Smile 
Cineva astfel  isi bate joc si de forumul lui Abel. Propun banarea forumului intreg. Sau Abel sa curete cuvintele astea romanesti si sa le inlocuiasca cu latinesti. Ca cine mai stie azi limba latrina ?

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Rebanarea lui v0id Left_bar_bleue0 / 100 / 10Rebanarea lui v0id Right_bar_bleue
Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36103
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.

Sus In jos

Mesaj Scris de v0id Sam 26 Apr 2014, 13:02

Cred ca termenul e grecesc, deci e chiar mai smecher ca-n latina.

v0id

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de curiosul Sam 26 Apr 2014, 13:05

Nu gafiteanule, să nu-i băgăm în aceeași oală pe toți, ci doar pe cei care nu-și pot stăpâni instinctul de a jigni, indiferent din ce punct de vedere este îndreptățit s-o facă.
Da este calomnie v0id și propun și banarea mea, , îi jignești constant pe ceilalți fără să ai nici cea mai mică urmă de remușcare, te crezi expert și academician în timp ce te pricepi cel mai bine la a-i jigni pe ceilalți care nu satisfac tiparul principiilor și convingerilor tale academice.

Este o calomnie directă și evidentă, motiv pentru care propun banarea mea, ce s-o mai tot lungim atât.

Să fie evidențiat totuși în mintea fiecăruia .

Propun rebanarea lui v0id, indiferent că vorbim de un profesor universitar sau de un simplu caracter care nu-și poate stăpâni instinctul.
După cum se vede, tendința de jignire și atac la persoană persistă !

Vezi că-i frumos afară v0id, scoate-ți câinele la plimbare, nu-l mai chinui și pe el săracul, că el n-are nicio vină că nu poate înțelege fizica modernă !

Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 26 Apr 2014, 20:10, editata de 1 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător.)

curiosul

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de v0id Sam 26 Apr 2014, 13:13

Doarme acuma catelul, la umbra.  Smile 

Pe el il scot la plimbare mai pe seara, ca neamul lor (al cainilor in general) nu are instalatia de racire prea bine pusa la punct, si imediat se incing daca-i cald afara.

v0id

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Sam 26 Apr 2014, 13:16

Curiosule dar de ce te consideri tu jignit si sari ca ars ?
Expresia s-a folosit intr-o discutie in care tu nici macar nu erai parte.Te-ai autosesizat din principiu? Stii tu ceva ce nu stim noi ? Esti avocatul celor vizati ?

Expresia s-a folosit la modul general cine se simte se simte cine nu nu.Care este marea problema ?

Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 26 Apr 2014, 20:12, editata de 1 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător.)

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de curiosul Sam 26 Apr 2014, 13:22

Care-i diferența Orakle dintre ?
Dacă tot considerăm că v0id este atent la acest tip de detalii gramaticale, după cum o demonstrează prin toate postările lui, iar în esența ei, postarea în care a apărut cuvântul la plural era adresată doar unui singur utilizator ?
Să fi fost eugen de fapt niște eugenii ?

Care-i logica ?
De ce să considerăm că a făcut v0id o greșeală gramaticală exact în această situație ?
Că eu sunt mai prost, nu mă duce mintea, după cum ai observat și tu !

Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 26 Apr 2014, 20:12, editata de 1 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător.)

curiosul

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Sam 26 Apr 2014, 13:26

Nu !
S-a referit la toti in general.Nu este o greseala gramaticala.
Cine se considera vizat sare ca ars cine nu sta si croseteaza in continuare.

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de curiosul Sam 26 Apr 2014, 13:29

Nu !!!
Linia logică nu-i asta Orakle !
El s-a referit de fapt la toți cei pe care i-a etichetat la un moment dat

De aia a folosit pluralul, Orakle, îți spun eu sigur !
Și nu numai lor, ci tuturor celor care din punctul său de vedere sunt etichetați ca mai sus !

Propun administrației banarea lui v0id !
Sau a mea măcar, pentru că nu las în niciun caz telenuvela neterminată !

Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 26 Apr 2014, 20:14, editata de 1 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător.)

curiosul

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de curiosul Sam 26 Apr 2014, 13:34

Vreți telenuvelă ?
V-o ofer eu dacă Abel, pe bună dreptate, nu sancționează pe nimeni.
Fie pe mine, că îi spun lui v0id că are un , fie pe v0id că jignește fără scrupule !

Propun banarea lui v0id, indiferent cine este v0id !
Se joacă cu tine Abel, ții minte când îți spunea că nu ai cojones ?
Știa el ce știa !
Poate chiar n-ai cojones, așa cum spunea v0id când îl făcea pe CAdi prost fără nicio remușcare, de parcă era conștient că nimeni nu-i poate face nimic !
Situația se repetă evident !
Fie v0id are cojones, fie tu nu ai cojones, așa cum bine știa v0id !
Alege tu !

Sau propune măcar un sondaj în care să se voteze măcar obiectivitatea situației !
Dovedește că ai o notă de înțelepciune, adică ai vreun fel de cojones cum ar spune v0id !

Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 26 Apr 2014, 20:15, editata de 1 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător.)

curiosul

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Sam 26 Apr 2014, 13:42

Sunt de acord cu tine !
Ti-ar prinde bine o pauza,a venit primavara ai avea timp sa mai iesi din casa sa mai vezi un cour de femeie,un copac,un munte o floare ceva.
In ultimele luni prea ai exagerat cu comentatul pe forum.Inainte lucrai pe matematica si pe urma comentai.Mai nou parca ai intrat in sevraj doar comentezi ! Si comentatul nu duce la nici un rezultat este doar o pierdere placuta de vreme.

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de v0id Sam 26 Apr 2014, 13:45

Sa iertam greseala de redactare a lui orakle. Logica imi spune ca a vrut sa sa scrie "un coeur de femeie", ca vorbea de inima, suflet, spirit.

v0id

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de curiosul Sam 26 Apr 2014, 13:56

Stai liniștit, că n-ai avut tu femei câte am avut eu Orakle, dacă tot vorbești despre asta !
De toate neamurile, una se credea mai deșteaptă ca alta, profesoare-doctor etc.
Nici n-ai idee cât de bine le pot manipula dacă vreau cu adevărat.
Dar eu nu vreau să le prostesc, ci să le fac să-și dorească asta din tot coerul lor.
Mai exact să creadă că-și doresc asta !
Pentru că de fapt la asta se rezumă realitatea, la a crede că-i adevărat.
Ca așa cum o pot face eu, puțini o pot face !
Dar deocamdată efectiv nu mă preocupă femeile, ci aberațiile fizicii moderne,
precum și banarea lui v0id .

Deci Abel, tu chiar nu ai niciun cuvânt de spus ?
Propun banarea lui v0id !
Măcar zi și tu ceva de genul curiosule n-ai dreptate, sau ce vrei tu, dar zi ceva, că așa nu se poate !

curiosul

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Abel Cavaşi Sam 26 Apr 2014, 14:02

Dragii mei, abia acum am avut oarece timp de citit ce aţi început să scrieţi pe aici, aşa că încă mă dumiresc şi eu ce s-a întâmplat.
Abel Cavaşi
Abel Cavaşi
Fondator
Fondator

Mulţumit de forum :
Rebanarea lui v0id Left_bar_bleue9 / 109 / 10Rebanarea lui v0id Right_bar_bleue
Prenume : Abel
Numarul mesajelor : 7963
Puncte : 34619
Data de inscriere : 28/02/2008
Obiective curente : Sunt în căutarea unei aplicații a Fizicii elicoidale.

http://abelcavasi.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de v0id Sam 26 Apr 2014, 14:05

Cred ca e destul de simplu. Am adresat eu o insulta colectiva la adresa electrotehnistilor (i-am numit ), dupa care curiosul a deschis acest topic.

Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 26 Apr 2014, 20:18, editata de 1 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător.)

v0id

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de curiosul Sam 26 Apr 2014, 14:07

Păi și nu-i suficient să stabilim natura a caracterul tău ?

Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 26 Apr 2014, 20:18, editata de 1 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător.)

curiosul

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Abel Cavaşi Sam 26 Apr 2014, 14:15

O să revin mai târziu şi voi încerca să remediez ce se mai poate. Din păcate, acum nu am suficient timp...
Abel Cavaşi
Abel Cavaşi
Fondator
Fondator

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Sam 26 Apr 2014, 14:17

curiosul a scris:Stai liniștit, că n-ai avut tu femei câte am avut eu Orakle, dacă tot vorbești despre asta !

Sunt linistit din privinta asta.Eu am fost si sunt un baiat cuminte dar pe viitor nu garantez aceasta calitate (su defect)!  Smile  Smile  Smile

curiosul a scris:...deocamdată efectiv nu mă preocupă femeile, ci aberațiile fizicii moderne...

Daca te preocupa cu adevarat pune mana si citeste.Sa stii ce vrei sa demontezi.Din vorbe si povesti gen doua babe la coltul blocului nu demontezi nimic,doar pierzi vremea.Este ca si cum ai vedea prima data in viata ta un avion pe cer si te gandesti sa aduci inbunatatiri sistemului de franare.

Sa fim seriosi.De fapt tu ce faci efectiv ? Te complaci cu ideea ca faci ceva "stiintific" si esti foarte ocupat pe cand doar o freci toata ziua pe net.
Cunosc sentimentul!  Smile

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de curiosul Sam 26 Apr 2014, 14:32

OK Orakle, hai să-ți explic atunci !
Indiferent ce ecuații aș face și cum aș demonstra, ce importanță vor avea pentru mine însumi ?
Exact una egală cu zero !
Eu am nevoie să-mi împărtășesc bezna minții, nu să beneficiez de vreun fel de recompensă.
Aceasta mă determină să nu mă apuc de citit decât ceea ce am nevoie să înțeleg cu adevărat.
Tu, când ai terminat facultatea și ulterior te-ai apucat de globalizare, ai fost pus în fața faptului împlinit.
Adică ți-a fost impus să înveți și accepți acele noțiuni, pentru că altfel nu ai mai fi absolvit aceea facultate dacă te tot contraziceai cu profesorii așa cum o fac eu acum.
Deci reține ideea că eu expun idei, nu vreau să demonstrez nimic, sau cel puțin nu vreau mi se par iraționale principiile pe care este fundamentată fizica modernă.
Dar, din curiozitate, eu mai citesc din când în când câte ceva care mi se pare interesant.
În mintea mea se realizează automat un fel de algoritm care stabilește că din punct de vedere logic raționamentul este inconsistent.
Faptul că tu nu poți vede aceste inconsistențe se dovedește a se datora faptului că mintea ți-a fost îndoctrinată, nu diferă cu nimic de principiul prin care oamenii cred în Dumnezeu, în divinitate.
Se rezumă doar la profunzimea convingerilor personale.

Sincer, eu te înțeleg, nu-i vina ta, acesta este de altfel mecanismul prin care funcționează conștientul uman.
Dar măcar nu mă contrazice nici tu și nu încerca să-mi aduci dovezi absurde doar ca să-ți susții convingerile cu care ești îndoctrinat științific.

Stai, gândește și fă ce ecuații vrei, că la urma urmei ecuațiile sunt tot rezultatul unor principii logice determinate de gândire. Nu te poți baza numai pe veridicitatea corectitudinii unui aparat matematic. Nu-i corect și nici complet.

Dar să nu uităm,
propun banarea lui v0id !
Eventual și a mea.
Este inadmisibil să acceptăm la infinit, doar de dragul valorii lui v0id, jignirile și atacurile la persoană constante.

curiosul

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Abel Cavaşi Sam 26 Apr 2014, 20:44

Am ascuns textele care mi s-au părut mie a fi greu de citit pentru tinerii care citesc acest forum şi sper să nu mă mai obosiţi vreodată cu o asemenea muncă inutilă. Sunteţi cu toţii extraordinar de deştepţi, inteligenţi, perspicace, dar cu toţii sunteţi oameni şi puteţi greşi. Dacă nu veţi uita asta şi veţi păstra mereu în minte umilinţa, vom putea convieţui bucuroşi pe acest forum. Altfel, mă văd nevoit să-l închid din ce în ce mai des, eventual cu o anumită regularitate.

Şi chiar m-am gândit să închid forumul în zilele de lucru şi să-l deschid doar sâmbăta şi duminica. Îmi veţi spune voi cum vi se pare ideea. Căci aşa aţi putea avea timp să vă muşcaţi buzele înainte de a adresa jigniri altor oameni atât de valoroşi.
Abel Cavaşi
Abel Cavaşi
Fondator
Fondator

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Razvan Sam 26 Apr 2014, 22:41

Ce se întâmplă, e cumva Mercur retrograd?  Luna în opoziţie cu Marte? Smile 
Măi, dacă aţi fi la fel de sensibili şi la aiurelile debitate pe aici, ar fi un lucru mare!

Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Numarul mesajelor : 6183
Puncte : 33839
Data de inscriere : 18/03/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Dum 27 Apr 2014, 02:15

Aiureli zic unii neimaginativi, incremeniti in proiect, care cred doar ce invata bine si tot ce primesc pe canalul oficial.
Dar unii mai nevricosi in plus incearca din rasputeri sa ii blocheze pe altii necomformisti, sa nu cumva altii sa gandeasca, sa faca ceva, ce le-ar detrona "cunostintele". Ii roade pizma.
Nici o grija, cunostintele adevarate si valoroase in detaliu explicate si in clar nu se dau niciodata pe acel canal oficial si nici la biserica. Sunt doar in circuit inchis, inaccesibil celor ce nu merita.
Ii propun lui Abel sa imparta forumistii in forumisti "sfinti de duminica" si "pacatosi de zile lucratoare". Sa posteze numai in acele zile dedicate si in topicuri dedicate fiecarei categorii. Oficialii si necomformistii.
Si bine ar fi ca fiecare sa fie cunoscut si sub numele real-oficial, CNP, fotografie, adresa si loc de munca sau loc de veci.  Poate ca unii ne vorbesc deja de dincolo. Poate ca pe ei ii pune draku sa zica ce zic.

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.

Sus In jos

Mesaj Scris de Bordan Dum 27 Apr 2014, 06:29

Până la urmă se adevereşte faptul că nu e nici o diferenţă între Omuldinlună şi AMOT ... şi chiar nu e, vă garantez eu ... cum nu există nici o diferenţă între credincioşi şi atei ... Smile)

Şi vă mai garantez că dacă prindeaţi şi voi 4 ceasuri bune de coasă ieri nu mai aveaţi chef de ciondăneli, nu vă lăsa materia să deschideţi gura ... Smile)
Bordan
Bordan
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21782
Data de inscriere : 18/02/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Razvan Dum 27 Apr 2014, 07:37

Şi-acum te-ai apucat să vinzi fân pe-aici!

Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Numarul mesajelor : 6183
Puncte : 33839
Data de inscriere : 18/03/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Dum 27 Apr 2014, 10:41

Bordan a scris:  Şi vă mai garantez că dacă prindeaţi şi voi 4 ceasuri bune de coasă ieri nu mai aveaţi chef de ciondăneli
Nici n-a dat bine coltul ierbii si ai fost la coasa ieri ?  Ca nu oi fi "Domnul cu coasa".

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum