Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
» Mesaj de la eugen în Ce fel de popor suntem
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 48 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 47 Vizitatori :: 1 Motor de căutareForever_Man
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Ce se intampla cu forumul ?
+7
omuldinluna
Razvan
Abel Cavaşi
Scriabin
Pacalici
gafiteanu
CAdi
11 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Ce se intampla cu forumul ?
Au aparut modificari de continut pe forum !
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Re: Ce se intampla cu forumul ?
Forumul s-a umplut de caricaturi .
Asta-i forum stiintific Abel , sau gazeta de caricaturi ?(stil Catavencu)
Propun ca Pacalici sa fie avertizat
Asta-i forum stiintific Abel , sau gazeta de caricaturi ?(stil Catavencu)
Propun ca Pacalici sa fie avertizat
CAdi- Foarte activ
Revista "Pacalici", forum pentru cei mici.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Va salut pe toti cu drag.Eu sunt foarte nou pe forum.Vad ca nu pot posta decat aici. Pacat.
Scriabin- Banat pentru cont multiplu
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 16
Puncte : 11184
Data de inscriere : 20/09/2014
Obiective curente : Ma uit in jurul meu si ma felicit. Paranoia la patrat este difuzata continuu. Este un forum "deosebit", trebuie sa recunosc.
Au mai ramas 3-4 postaci si aia "chinuiti" de admin.... :-(
Pentru "omuletzuldinluna: Paraciosule. Nu , nu sunt Pacalici, dar iti recomand sa nu mai "scancesti" atat pe la portile lui Cavasi.Este disgratios. By the way , ti-am dat un vot la DA.Poate iti da voie si tie la "nisip si galetuse".
Salut și bine ai venit printre noi! Mă duc să verific ce se întâmplă și te voi anunța aici.
Am verificat. Constat că ai permisiuni obișnuite. Problema este că nu poți scrie mesaje decât unul pe oră și poate acesta este motivul pentru care ai tras concluzia că nu poți scrie decât aici.
Va trebui să înțelegi că există secțiuni în care nu poți scrie deocamdată din diferite motive. Dacă dorești detalii despre o anumită secțiune, îți stau la dispoziție.
Va trebui să înțelegi că există secțiuni în care nu poți scrie deocamdată din diferite motive. Dacă dorești detalii despre o anumită secțiune, îți stau la dispoziție.
Abel Cavaşi a scris:. Problema este că nu poți scrie mesaje decât unul pe oră și poate acesta este motivul pentru care ai tras concluzia că nu poți scrie decât aici.
.
Uite aici o situatie sau mai multe de cand au aparut modificarile pe forum :
Daca vreau sa dau raspunsuri sau sa postez diverse articole interesante
pe 4 sau 5 topice ,asta inseamna ca trebuie sa stau 4 ,5 ore pe zi aproape
toata ziua ca sa postez ?! !(Noi avem servici,facem piata ,mai avem si familii...)
O alta problema :
daca am o greseala de ortografie ,am avut pana acum timp cca 15 min ca sa o corectez,
acum daca stau 1 ora dispare timpul de editare !!!
P.S. Modifica te rog si la articolul meu din topicul,,Misiuni ale unor nave de cercetare "
si in loc de ,,navete" scrie te rog nave de cercetare...
CAdi- Foarte activ
Aşa e în democraţie, pentru unul suferă toţi (de la lozinca "toţi pentru unul, unul pentru toţi").
Astea sunt trecute la daune colaterale şi trebuie să te obişnuieşti cu ele, nu să te ridici împotriva lor!
Astea sunt trecute la daune colaterale şi trebuie să te obişnuieşti cu ele, nu să te ridici împotriva lor!
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Păi, tocmai acesta este scopul acelei ore dintre două mesaje: SĂ NU TE GRĂBEȘTI. Du-te liniștit la piață, ocupă-te liniștit de familie, gândește problema și când ești relaxat te hotărăști unde vrei să scrii mai degrabă și nu dai un răspuns superficial, ci unul care ține seama de tot ceea ce au spus ante-forumiștii pe topicul respectiv. Nu te grăbește nimeni să postezi aiurea în 100 de topice pe zi și să iasă varză totală.CAdi a scris:Daca vreau sa dau raspunsuri sau sa postez diverse articole interesante
pe 4 sau 5 topice ,asta inseamna ca trebuie sa stau 4 ,5 ore pe zi aproape
toata ziua ca sa postez ?! !(Noi avem servici,facem piata ,mai avem si familii...)
Păi, ia fă tu bine și scrie frumos pe o ciornă în calculator, deschide ochii asupra acelui mesaj mai bine înainte de a-l posta și te asigur eu că nu vei mai avea greșeli de ortografie care să trebuiască neapărat corectate. Iar dacă totuși vei avea nevoie neapărată să corectezi ceva ce n-ai observat nici în ditamaiul timp de o oră, atunci te pot ajuta eu. Doar că, pe viitor te voi ruga să-mi dai și lincul către greșeala pe care vrei să ți-o corectez, că și eu fac piața, am familie și alte alea.O alta problema :
daca am o greseala de ortografie ,am avut pana acum timp cca 15 min ca sa o corectez,
acum daca stau 1 ora dispare timpul de editare !!!
Frumos mesaj din partea unui administrator .
Multumesc !
Ai dreptate ,imi cam pierd vremea cu tine ...
Multumesc !
Ai dreptate ,imi cam pierd vremea cu tine ...
CAdi- Foarte activ
реинкарнация Моисила
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Mier 24 Sept 2014, 07:38, editata de 1 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător.)
Aurika- Vizitator
Cu ocazia asta sunt nevoit să te avertizez și pe tine, Răzvane, ca și pe orakle. Lasă copilăriile și rezumă-te la argumente, dacă ai așa ceva, altfel ne vom lua un pic de rămas bun.
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Mier 24 Sept 2014, 07:45, editata de 2 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător şi am formulat avertismentul.)
Hei
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Mier 24 Sept 2014, 07:48, editata de 1 ori (Motiv : Am ascuns text necorespunzător.)
miţa biciclista- Vizitator
Propun sa transam scurt problema, fara ranchiuna si fara a ingradi libertatea de exprimare a utilizatorilor care frecventeaza acest forum pentru cercetare.
Administratorii sa trimita la o pauza de aerisire de o lunaa toti glumetii care nu s-au ocupat decat cu misocareli si subminari penibile, si sa anuleze limita de timp exagerat de mare dintre mesaje. Aceasta limita, care ingradeste libertatea de exprimare a utilizatorilor de buna cuviinta, nu va conduce la cresterea nivelului discutiilor, ci la moartea forumului. Sunt multe exemple pe Internet de forumuri infloritoare unde nu exista aceasta masura, dar in schimb pacalicii si mistocarii sunt tratati fara menajamente de catre administratori, astfel ca discutiile de acolo raman curate, civilizate si concentrate la temele de interes pentru respectivele comunitati.
Administratorii sa trimita la o pauza de aerisire de o lunaa toti glumetii care nu s-au ocupat decat cu misocareli si subminari penibile, si sa anuleze limita de timp exagerat de mare dintre mesaje. Aceasta limita, care ingradeste libertatea de exprimare a utilizatorilor de buna cuviinta, nu va conduce la cresterea nivelului discutiilor, ci la moartea forumului. Sunt multe exemple pe Internet de forumuri infloritoare unde nu exista aceasta masura, dar in schimb pacalicii si mistocarii sunt tratati fara menajamente de catre administratori, astfel ca discutiile de acolo raman curate, civilizate si concentrate la temele de interes pentru respectivele comunitati.
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30680
Data de inscriere : 03/08/2011
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Observ ca s-a cam terminat cercetarea, nu mai e nimic de descoperit si nu mai apar rezultate demne. Oare e cazul sa tot reluam, sa repetam ceea ce am mai spus in atatea topice? Fiecare se mentine rigid pe pozitie.
Poate vor mai veni unora idei noi, dar cu timpul si accidental. Nu apar pe banda rulanta. Cu cat vom fi mai seriosi, sobri, snobi si incrancenati, cu atat mai greu vor veni ideile traznite (oamenii seriosi sunt stupizi si lipsiti de imaginatie, ei doar invata si repeta pozitia oficiala cu Dumnezeu la Centru si totul merge snur in linie dreapta).
Aluziile si metaforele si alte figuri de stil sunt necesare atunci cand ceva trebuie spus pe ocolite. Cei ageri de minte se vor prinde, ceilalti se vor alege doar cu tensiunea marita, care va duce la un curent si mai mare in reteaua neuronala si la arderea unor circuite cerebrale si asa inutile.
Eu sunt pt flexibilitate si toleranta, sa vedem ce are fiecare in gusa si-n cap-usa. Nu poti pretinde sa fie fiecare usa de biserica si sa vina cu lumanarea aprinsa la spovedanie.
Poate vor mai veni unora idei noi, dar cu timpul si accidental. Nu apar pe banda rulanta. Cu cat vom fi mai seriosi, sobri, snobi si incrancenati, cu atat mai greu vor veni ideile traznite (oamenii seriosi sunt stupizi si lipsiti de imaginatie, ei doar invata si repeta pozitia oficiala cu Dumnezeu la Centru si totul merge snur in linie dreapta).
Aluziile si metaforele si alte figuri de stil sunt necesare atunci cand ceva trebuie spus pe ocolite. Cei ageri de minte se vor prinde, ceilalti se vor alege doar cu tensiunea marita, care va duce la un curent si mai mare in reteaua neuronala si la arderea unor circuite cerebrale si asa inutile.
Eu sunt pt flexibilitate si toleranta, sa vedem ce are fiecare in gusa si-n cap-usa. Nu poti pretinde sa fie fiecare usa de biserica si sa vina cu lumanarea aprinsa la spovedanie.
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Aş dori să argumentezi mai serios presupunerile acestea, căci pe mine încă nu m-ai convins.omuldinluna a scris:limita de timp exagerat de mare dintre mesaje. Aceasta limita, care ingradeste libertatea de exprimare a utilizatorilor de buna cuviinta, nu va conduce la cresterea nivelului discutiilor, ci la moartea forumului.
Răzvan, faci cum vrei, eu îți repet avertismentul.
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Mier 24 Sept 2014, 08:50, editata de 2 ori (Motiv : Am ascuns ironie şi am reiterat avertismentul.)
Nu e ironie, e purul adevăr.
Gata, plec iarăşi la piaţă!
Acest vizitator este avertizat pentru promovarea ştiinţei pe forum!
Gata, plec iarăşi la piaţă!
Raz- Vizitator
Aşa este. Ştiinţa se bazează pe confirmări, nu pe păreri personale.Abel Cavaşi a scris:Răzvan, știi ce reiese din mesajul tău? Că nimic din ceea ce nu este verificat în laboratoare nu are șanse să fie științific. Am concluzionat bine?
Ba, ţi s-a argumentat şi cu exemple ca la grădiniţă şi cu demonstraţii matematice. Dacă tu nu le poţi pricepe, nu este vina noastră.virgil_48 a scris:Ce vrei topic mai pseudostiintific decat Mecanica FOIP? Si totusi
nici participantii cei mai critici nu se inghesuie sa replice ceva la
ideea sintetizata aici.
Precesia periheliului are loc în acelaşi plan cu traiectoria orbitei. Unde vezi tu elicoide, când precesia are loc în acelaşi plan?Abel Cavaşi a scris:Contraexemplul tău nu ține seama de faptul că orice orbită precesează.
Raz- Vizitator
Ce s-a intamplat Razvan? Ti-ai uitat parola?
bate capul si ai raspuns fara sa citesti despre ce era vorba. De fapt
nu este pentru prima oara, dar acum chiar ca nu era nevoie
de exemple ca la gradinita sau de demonstratii matematice. Puteai
spune DA sau NU. De fapt tu n-ai fi putut spune decat NU, desi este
DA evident. Blestemata asta de pseudostiinta, da unora batai de cap!!!
Ai adoptat atitudinea aceasta ofensata si hotararea de a nu-ti maiRaz a scris:Ba, ţi s-a argumentat şi cu exemple ca la grădiniţă şi cu demonstraţii matematice. Dacă tu nu le poţi pricepe, nu este vina noastră.virgil_48 a scris:Ce vrei topic mai pseudostiintific decat Mecanica FOIP? Si totusi
nici participantii cei mai critici nu se inghesuie sa replice ceva la
ideea sintetizata aici.
bate capul si ai raspuns fara sa citesti despre ce era vorba. De fapt
nu este pentru prima oara, dar acum chiar ca nu era nevoie
de exemple ca la gradinita sau de demonstratii matematice. Puteai
spune DA sau NU. De fapt tu n-ai fi putut spune decat NU, desi este
DA evident. Blestemata asta de pseudostiinta, da unora batai de cap!!!
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Nicidecum! Controlul flood e de vină, că nu mă lasă să postez mai multe mesaje la rând. Trebuie să dau o tură pe la piaţă între ele!virgil_48 a scris:Ce s-a intamplat Razvan? Ti-ai uitat parola?
Lasă vrăjeala şi fă ce ţi-am zis: documentează-te să te convingi.Abel Cavaşi a scris:Ai scăldat-o și de data asta. Pseudo...
Hai că ai timp, tu nu trebuie să dai ture pe la piaţă între mesaje!
Raz- Vizitator
Păi, după ce ai googălit tu și ai văzut că nu găsești ce trebuie, ai aruncat mâța moartă... Exact pseudo.Raz a scris:Lasă vrăjeala şi fă ce ţi-am zis: documentează-te să te convingi.Abel Cavaşi a scris:Ai scăldat-o și de data asta. Pseudo...
Hai că ai timp, tu nu trebuie să dai ture pe la piaţă între mesaje!
Mei Moisilas !
Tin sa te anunt ca sunt bine cea ce iti doresc si tie !
Aici in Dubai e tare cald dar iesim rar din hotel doar asa de distractie sa mai facem piata.
Sper ca si tu esti bine si sanatos si facutul pietii si toare activitatile tale sunt in linie dreapta ! (pardon eli-koidala)
Al tau vesnic prieten
Orakle
Tin sa te anunt ca sunt bine cea ce iti doresc si tie !
Aici in Dubai e tare cald dar iesim rar din hotel doar asa de distractie sa mai facem piata.
Sper ca si tu esti bine si sanatos si facutul pietii si toare activitatile tale sunt in linie dreapta ! (pardon eli-koidala)
Al tau vesnic prieten
Orakle
Lucika- Vizitator
@Virgil_48
1.Vezi că ai greşit la calcul. Distanţa o exprimi în km, nu în metri.
2. Alpinistul nu „aduce” energia potenţială în câmpul gravitaţional, ci capătă acea energie potenţială în prezenţa câmpului gravitaţional.
Acea energie potenţială există numai în prezenţa câmpului şi se transformă în energie cinetică (dacă pică de la 8,848 km) numai în prezenţa câmpului.
Este ca şi cum împrumuţi o carte de la bibliotecă, dar nu o iei acasă, ci o citeşti doar în sala de lectură. Ea îţi aparţine doar în incinta bibloitecii de la care o împrumuţi. Când pleci o cedezi din nou bibliotecii.
Care 20 că 9 suntem cu toţii? Minus 3 suspendaţi aţi mai rămas 6, din care 2 administratori care n-ar trebui să voteze. Teoretic poţi avea maxim 4 voturi!
Sau în matematica elicoidală rezultă 20?
Dar te pomeneşti că s-o baza şi aia pe vreo matematică elicoidală, de ţi-a atras atenţia!
Vizitator exclus pentru promovarea ştiinţei pe forum!
1.Vezi că ai greşit la calcul. Distanţa o exprimi în km, nu în metri.
2. Alpinistul nu „aduce” energia potenţială în câmpul gravitaţional, ci capătă acea energie potenţială în prezenţa câmpului gravitaţional.
Acea energie potenţială există numai în prezenţa câmpului şi se transformă în energie cinetică (dacă pică de la 8,848 km) numai în prezenţa câmpului.
Este ca şi cum împrumuţi o carte de la bibliotecă, dar nu o iei acasă, ci o citeşti doar în sala de lectură. Ea îţi aparţine doar în incinta bibloitecii de la care o împrumuţi. Când pleci o cedezi din nou bibliotecii.
Ia uite băsescu unde era! Se ascundea pe forum!Abel Cavaşi a scris:Ok, eu nu votez, dar am nevoie de cel puţin 20 de voturi ca să iau o decizie.
Care 20 că 9 suntem cu toţii? Minus 3 suspendaţi aţi mai rămas 6, din care 2 administratori care n-ar trebui să voteze. Teoretic poţi avea maxim 4 voturi!
Sau în matematica elicoidală rezultă 20?
Hoo, nu sări ca fata mare. Lucrarea aceea nu-i trecută încă prin peer-review şi se referă doar la găurile negre de provenienţă stelară, nu şi la cele supermasive.Uite gaura, nu e gaura. Cică și-au dat seama că nu există găuri negre.
Dar te pomeneşti că s-o baza şi aia pe vreo matematică elicoidală, de ţi-a atras atenţia!
Mulţumesc băieţi! Am sosit deja, sunt pe aeroport!Daca totusi insisti sa vii te asteptam cu bratele deschise!
Raz- Vizitator
Altă minciună. Unde vezi tu doar 9? N-am zis că votul trebuie să se termine astăzi. O să așteptați frumos până s-or strânge 20.Raz a scris:Care 20 că 9 suntem cu toţii? Minus 3 suspendaţi aţi mai rămas 6, din care 2 administratori care n-ar trebui să voteze. Teoretic poţi avea maxim 4 voturi!
Da, așa începe totul. Voi nu înțelegeți din prima ceva, ci vă trebuie zeci de ani.Hoo, nu sări ca fata mare. Lucrarea aceea nu-i trecută încă prin peer-review şi se referă doar la găurile negre de provenienţă stelară, nu şi la cele supermasive.Uite gaura, nu e gaura. Cică și-au dat seama că nu există găuri negre.
Poţi să aştepţi tu mult şi bine să strângi 20 de membrii activi. Nici în cele mai bune zile ale forumului n-ai avut atâţia şi oricum nu vor vota toţi. Dai dovadă de parşivitate aici.
Nu mai bine spui că asta e decizia ta în calitate de administrator şi ea nu trebuie discutată, decât să te ascunzi în spatele unui fals vot democratic, ale cărui criterii le schimbi de la o zi la alta?
Care minciună? Sunteţi mai mulţi? Oare cine minte?Abel Cavaşi a scris:Altă minciună. Unde vezi tu doar 9? N-am zis că votul trebuie să se termine astăzi. O să așteptați frumos până s-or strânge 20.
Poţi să aştepţi tu mult şi bine să strângi 20 de membrii activi. Nici în cele mai bune zile ale forumului n-ai avut atâţia şi oricum nu vor vota toţi. Dai dovadă de parşivitate aici.
Nu mai bine spui că asta e decizia ta în calitate de administrator şi ea nu trebuie discutată, decât să te ascunzi în spatele unui fals vot democratic, ale cărui criterii le schimbi de la o zi la alta?
Bineînţeles, cei care sunt incapabili să priceapă lucrurile elementare sunt ăia deştepţii. Proştii sunt cei ce pricep lucruri mai avansate!Oamenii care caută, chiar dacă încă nu au reuşit să înţeleagă lucruri elementare, nu sunt proşti.
3559, că e sub 3600 şi peste 60!
Mi-ar plăcea ca între timp, în ipoteza că se va vota împotrivă, să vă gândiţi şi la o altă valoare, decât 3600, dar nici să fie sub 60.
Raz- Vizitator
Iepurele si broasca testoasa - Fabula de Esop
Odata , iepurele se lauda in fata celorlalte animale cu rapiditatea lui de a alerga ."Nimeni nu m-a invins inca " , spunea el , "atunci cand fug cu toata viteza de care sunt in stare.Provoc pe oricine doreste , sa se ia la intrecere cu mine."
Broasca testoasa a spus linistita :"Eu accept provocarea ta ."
"Asta chiar ca este o gluma buna " , a zis iepurele ; "as putea sa dansez in jurul tau cat este ziua de lunga".
"N-ai decat sa te lauzi pana cand te voi infrange" , i-a raspuns broasca testoasa."Vrei sa te intreci cu mine ?".
Concursul de alergare a fost stabilit si , la momentul potrivit , s-a dat startul.Iepurele a pornit ca din sageata si a disparut din vedere, dar , in curand, s-a oprit si , pentru a-si arata dispretul fata de broasca testoasa , s-a intins pe pamant sa traga un pui de somn.Broasca testoasa nu s-a lasat , s-a straduit o data si inca o data , inaintand cu greu cu pasii ei marunti si , atunci cand iepurele s-a trezit din somn , ea ajunsese atat de aproape de finis incat iepurele nu a putut sa o mai ajunga.Atunci, broasca testoasa a spus :
Numai prin perseverenta poti castiga o cursa.
Odata , iepurele se lauda in fata celorlalte animale cu rapiditatea lui de a alerga ."Nimeni nu m-a invins inca " , spunea el , "atunci cand fug cu toata viteza de care sunt in stare.Provoc pe oricine doreste , sa se ia la intrecere cu mine."
Broasca testoasa a spus linistita :"Eu accept provocarea ta ."
"Asta chiar ca este o gluma buna " , a zis iepurele ; "as putea sa dansez in jurul tau cat este ziua de lunga".
"N-ai decat sa te lauzi pana cand te voi infrange" , i-a raspuns broasca testoasa."Vrei sa te intreci cu mine ?".
Concursul de alergare a fost stabilit si , la momentul potrivit , s-a dat startul.Iepurele a pornit ca din sageata si a disparut din vedere, dar , in curand, s-a oprit si , pentru a-si arata dispretul fata de broasca testoasa , s-a intins pe pamant sa traga un pui de somn.Broasca testoasa nu s-a lasat , s-a straduit o data si inca o data , inaintand cu greu cu pasii ei marunti si , atunci cand iepurele s-a trezit din somn , ea ajunsese atat de aproape de finis incat iepurele nu a putut sa o mai ajunga.Atunci, broasca testoasa a spus :
Numai prin perseverenta poti castiga o cursa.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Da, ai dreptate. Greşeala este a mea.Virgil_48 a scris:Adica un joule nu este egal cu un N m? Ai vazut calculul de mai sus?
Nu am spus că scade valoarea energiei câmpului odată cu creşterea energiei potenţiale a alpinistului. Valoarea energiei potenţiale a câmpului gravitaţional depinde de poziţia alpinistului în câmp. Energia potenţială a alpinistului este chiar energia potenţială a câmpului în punctul respectiv.Voi analiza
si varianta propusa de tine, ca energia campului scade când creste
energia potentiala a alpinistului
Răspund doar acolo unde pot posta vizitatorii. După cum vezi, am fost exclus de pe forum deoarece nu împărtăşesc ideile vizionare despre free energy, teoria eterului, sau fizica eicoidală, promovate cu îndârjire pe-aici.Daca mai raspunzi prin alte parti, este posibil sa nu ne mai întâlnim.
Nici eu nu sustin controlul flood.
Raz- Vizitator
Tovarase Raz, poti sustine orice contra sau oficial si nu vei fi niciodata exclus. Este exclus sa fii exclus.
Poate din alte cauze, poate ai Râs sau ai Plâns sau ai strigat in biserica contra Lui. Sau ti-ai facut nevoile in public.
Aici pe forum e mare nevoie de critici, dar sa fie imbracati decent cat de cat.
Poate din alte cauze, poate ai Râs sau ai Plâns sau ai strigat in biserica contra Lui. Sau ti-ai facut nevoile in public.
Aici pe forum e mare nevoie de critici, dar sa fie imbracati decent cat de cat.
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Forumul liniştit s-a transformat în forumul neliniştiţilor
» Ce se intampla Dotore
» Legi de conservare (2)
» Ce se intampla Dotore
» Legi de conservare (2)
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum