Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la eugen în Ce fel de popor suntem
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 34 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 34 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Avertisment public pentru scandalagii
Pagina 1 din 1
Avertisment public pentru scandalagii
Terminati cu cearta. Terminati cu scandalul. Terminati cu spamul. Subiectele spamate ajung intr-un cos de gunoi la care nu aveti acces. Mesajele individuale ce contin numai certuri si amenintari vor fi sterse imediat ce vor fi observate. Mesajele care contin partial certuri, amenintari, insulte, vor avea partea de certuri, amenintari si insulte stearsa. Insistati sa va purtati necuviincios si veti fi dati afara de pe forum pana veti invata sa va purtati civilizat.
Nimeni nu va ingradeste libertatea de exprimare in discutii stiintifice sau de interes divers, dar din acest moment, pe acest forum este toleranta 0 pentru comportamentul nepoliticos.
Nimeni nu va ingradeste libertatea de exprimare in discutii stiintifice sau de interes divers, dar din acest moment, pe acest forum este toleranta 0 pentru comportamentul nepoliticos.
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30680
Data de inscriere : 03/08/2011
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Re: Avertisment public pentru scandalagii
Pentru ca vad ca s-a comentat pe forum subiectul, fac urmatoarea precizare. Am zis initial ca nu e necesara, dar se pare ca m-am inselat.
Atata timp cat sunt eu moderator, oricine care deschide un topic nou numai ca sa continue certuri pe subiecte precum cine cui i-a dat cartonas rosu sau alte asemenea copilarii, asta dupa ce am rugat (verbal si prin inchiderea temporara a topicului initial) incetarea unui scandal inutil, primeste ban instantaneu, pe o perioada de ordinul zilelor.
Atata vreme cat utilizatorii isi pastreaza conduita in limitele extinse ale bunului simt, nu vad sa fie nici o problema sau nevoie de vreo actiune din partea mea. Am fost insa extrem de serios cand am spus ca vreau ca acest forum sa fie curat si civilizat, si o sa actionez in consecinta cata vreme sunt moderator.
Atata timp cat sunt eu moderator, oricine care deschide un topic nou numai ca sa continue certuri pe subiecte precum cine cui i-a dat cartonas rosu sau alte asemenea copilarii, asta dupa ce am rugat (verbal si prin inchiderea temporara a topicului initial) incetarea unui scandal inutil, primeste ban instantaneu, pe o perioada de ordinul zilelor.
Atata vreme cat utilizatorii isi pastreaza conduita in limitele extinse ale bunului simt, nu vad sa fie nici o problema sau nevoie de vreo actiune din partea mea. Am fost insa extrem de serios cand am spus ca vreau ca acest forum sa fie curat si civilizat, si o sa actionez in consecinta cata vreme sunt moderator.
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Tocmai am terminat de facut curat pe topicul EmDrive. Virgil_48, Pacalici, orakle, riscati excluderea pana in 2015. Forumul nu e tot una cu spatele blocului.
Domnilor, nu aveti alta optiune decat sa intelegeti ca pe acest forum ironia ieftina, barfele si luptele cu conspirationisti imaginari nu mai au viitor. Faceti bine si luati exemplu de la utilizatorii care cinstesc acest forum prin activitatea lor.
Vedeti-va in mod constructiv de treaba si nu va mai luptati cu mine, ca nu sunt pus aici ca sa va inchid gura ci ca sa mentin forumul un loc civilizat si dedicat cercetarii. Daca ma provocati in mod repetat, nu va asteptati la alta finalitate in afara excluderii.
Vedeti-va in mod constructiv de treaba si nu va mai luptati cu mine, ca nu sunt pus aici ca sa va inchid gura ci ca sa mentin forumul un loc civilizat si dedicat cercetarii. Daca ma provocati in mod repetat, nu va asteptati la alta finalitate in afara excluderii.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum