Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la Razvan în Global warming is happening?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 41 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 41 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Avertisment pentru Abel
5 participanți
Pagina 1 din 1
Avertisment pentru Abel
Se constata cam de multisor lipsa totala de implicare a iubitului nostru fondator Abel in stimularea creativitatii noastre. Nu mai deschide noi topice, nu mai lauda si premiaza pe nimeni. Nu mai scrie nimic la nici un subiect, cu exceptia sanctiunilor. Asa ceva nu prea e de explicat. Ce sa fie, ce sa fie ?
Faptul e f.grav, deoarece poate duce la moartea forumului si poate chiar a unor forumisti deveniti dependenti.
Propun deci sa-l avertizam in mod delicat pe fondator ca nu suntem pe calea cea buna, trebuie sa gaseasca o alta solutie.. Prima ar fi sa inchida gura celor mai galagiosi (sa ramana tacutii) si mai ales sa le stearga toate postarile. Caci nu e moral sa-i dea afara, dupa ce le-a confiscat si insusit munca foarte valoroasa. Asta e furt intelectual si se pedepseste.
Trebuie sa ramana numai postarile celor activi si loiali in ochii fondatorului, care sunt mandria forumului...
Faptul e f.grav, deoarece poate duce la moartea forumului si poate chiar a unor forumisti deveniti dependenti.
Propun deci sa-l avertizam in mod delicat pe fondator ca nu suntem pe calea cea buna, trebuie sa gaseasca o alta solutie.. Prima ar fi sa inchida gura celor mai galagiosi (sa ramana tacutii) si mai ales sa le stearga toate postarile. Caci nu e moral sa-i dea afara, dupa ce le-a confiscat si insusit munca foarte valoroasa. Asta e furt intelectual si se pedepseste.
Trebuie sa ramana numai postarile celor activi si loiali in ochii fondatorului, care sunt mandria forumului...
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Re: Avertisment pentru Abel
Din păcate, nu mai pot investi aici timp așa cum investeam înainte, din moment ce văd că tolerați (și chiar încurajați uneori) Pacalici și gafiteni. Nu este forumul pe care mi l-am dorit.
Abel, dar nici Einstein n-a inventat prea mult, doar una sau doua ecuatii (dar ce ecuatii !!!), in rest "baliverne". Daca mintea lui nu ar fi fost capabila de acele "baliverne", nu ar fi fost capabila nici de acele ecuatii.
Nu se poate stiinta si buna si multa, chiar daca ai tipa la noi si ne-ai excomunica in fiecare zi. Ca nu suntem boi, sa tragem ca cu biciul la munca stiintifica. Mintea noastra se coace incet, la foc mic. Mai cu bancuri, mai cu susoteli,...Pana apare o minuscula sclipire si scanteie geniala ca la ScanteiTudorel.
Altfel muncim si debitam dea boulea ca Presura sub presiune, pana ies din noi numai rotocoale de FOIPuri.
Dar daca am REscrie si noi carti din adunaturi din alea ca ale lui Presura pe bani grei si pt glorie, pentru uzul populimii, ne-ai lauda ? Vezi macar ultimele mele observatii rationale despre inertia prin eter, le gasesti macar specificate altundeva ?
Nu se poate stiinta si buna si multa, chiar daca ai tipa la noi si ne-ai excomunica in fiecare zi. Ca nu suntem boi, sa tragem ca cu biciul la munca stiintifica. Mintea noastra se coace incet, la foc mic. Mai cu bancuri, mai cu susoteli,...Pana apare o minuscula sclipire si scanteie geniala ca la ScanteiTudorel.
Altfel muncim si debitam dea boulea ca Presura sub presiune, pana ies din noi numai rotocoale de FOIPuri.
Dar daca am REscrie si noi carti din adunaturi din alea ca ale lui Presura pe bani grei si pt glorie, pentru uzul populimii, ne-ai lauda ? Vezi macar ultimele mele observatii rationale despre inertia prin eter, le gasesti macar specificate altundeva ?
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Ei , nu te mai da asa mare! Vrei sa caut unde am scris ca eterulgafiteanu a scris:. . . . . Vezi macar ultimele mele observatii rationale despre inertia prin eter, le gasesti macar specificate altundeva ?
inert ca si eterul dinamic, ar produce aceeasi franare corpurilor
din Univers? Asimilam eterul inert cu un gaz si eterul mecanic cu
FOIP. Dar mai bine sa nu vrei, ca sunt prea multe pagini de cautat
si sunt sigur ca asta s-a spus mult inainte de forumul nostru.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Abel Cavasi a scris:Să vedem cum mă convinge Pacalici.
Cu regret trebuie sa o spun, dar, Pacalici nu are nici o intentie sa convinga pe cineva.
Gafiteanu,
Il acuzi pe Abel ca datorita lui nu suntem stimulati sa fim creativi?
Dar tu de exemplu, cum sa fii creativ daca te preocupa obsesii de genul:
"1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte."
Cu asemenea preocupari, arati un tablou psihologic ingrijorator.
Obiectivele tale curente pe care le declari mai sus nu arata nici o preocupare pentru creativitate.
De ce esti fatarnic si acuzi pe altcineva de lipsa ta de inspiratie, cand tu insuti ai alte prioritati declarate, decat cele pe care le invoci la altii ?
Il acuzi pe Abel ca datorita lui nu suntem stimulati sa fim creativi?
Dar tu de exemplu, cum sa fii creativ daca te preocupa obsesii de genul:
"1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte."
Cu asemenea preocupari, arati un tablou psihologic ingrijorator.
Obiectivele tale curente pe care le declari mai sus nu arata nici o preocupare pentru creativitate.
De ce esti fatarnic si acuzi pe altcineva de lipsa ta de inspiratie, cand tu insuti ai alte prioritati declarate, decat cele pe care le invoci la altii ?
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
https://cercetare.forumgratuit.ro/t2595-avertisment-pentru-abel#82096
Virgilica_48, las-o balta...Tu ai scris ca produce franare, dar practica demonstreaza ca eterul nu produce, ba din contra. Ce scriu eu si ce intelegi tu este pe dos.
Pana la anul ai timp sa spui exact invers, descoperi tu undeva ca ai scris asta inca de mic copil.
Si Bulica_Franaru stie totul despre cum se pune frana prin frecare, cu mana, cu piciorul sau cu altceva, numai tu nu stii nimic. Adica stii exact pe dos.
Eugen, ai dreptate. https://cercetare.forumgratuit.ro/t2595-avertisment-pentru-abel#82098
Asta nou transplantat este si mai vartos. Tu cerceteaza in continuare de altele cu si mai bogate rezultate si nu te mai preocupa de ce ma preocupa pe mine, ca anumite aspecte sunt prea personale, sa zic asa...Nu-ti pot divulga secretetul cu transplantul, oricat si oricum m-ai provoca. Fiecare cu aia a lui, e pe cont propriu.
Virgilica_48, las-o balta...Tu ai scris ca produce franare, dar practica demonstreaza ca eterul nu produce, ba din contra. Ce scriu eu si ce intelegi tu este pe dos.
Pana la anul ai timp sa spui exact invers, descoperi tu undeva ca ai scris asta inca de mic copil.
Si Bulica_Franaru stie totul despre cum se pune frana prin frecare, cu mana, cu piciorul sau cu altceva, numai tu nu stii nimic. Adica stii exact pe dos.
Eugen, ai dreptate. https://cercetare.forumgratuit.ro/t2595-avertisment-pentru-abel#82098
Asta nou transplantat este si mai vartos. Tu cerceteaza in continuare de altele cu si mai bogate rezultate si nu te mai preocupa de ce ma preocupa pe mine, ca anumite aspecte sunt prea personale, sa zic asa...Nu-ti pot divulga secretetul cu transplantul, oricat si oricum m-ai provoca. Fiecare cu aia a lui, e pe cont propriu.
Stergeti toata aceasta postare va rog, ca era stiinta camuflata in bascalie pt. tonti..Si ei o vad, cum e si normal, doar ca o bascalie.
Eugen taica, tu sa nu te iei cumva dupa mine, ca la tine nu se mai prinde nimic. Cred ca ai inteles, sa nu te lasi cumva inselat de vreun chirurg orolog din Swedia tip dr. Ciomu, ca ramai doar cu ciotu. Nu se mai prinde, te-ai prins ?
Transpantul asta are un mare secret stiintific, nu e ca la alte organe. Deoarece tebuie sa stie si carte. Era un vechi film, "Barbatii negrii prefera blondele".
"Ce sa fie, ce sa fie,
Trece-un mort cu aia vie.."
Vezi ca Abel ti-a dat cu sange rece si rosu pt ce ai postat mai sus. E singurul care mai umbla subtil cu smecherii d`astea. Eu o sa-ti compensez cu un verde.
Transpantul asta are un mare secret stiintific, nu e ca la alte organe. Deoarece tebuie sa stie si carte. Era un vechi film, "Barbatii negrii prefera blondele".
"Ce sa fie, ce sa fie,
Trece-un mort cu aia vie.."
Vezi ca Abel ti-a dat cu sange rece si rosu pt ce ai postat mai sus. E singurul care mai umbla subtil cu smecherii d`astea. Eu o sa-ti compensez cu un verde.
Asadar consideri ca eterul nu produce frânarea corpurilor cigafiteanu a scris:https://cercetare.forumgratuit.ro/t2595-avertisment-pentru-abel#82096
. . . . .
accelerarea lor. Ideea este cat se poate de indrazneata, fiindca
in mod normal, orice mediu oricat de difuz, ar trebui sa produca
franare. Chiar daca ar fi in miscare izotropa, ca FOIP. Dar spui
ca practica demonstreaza contrariu.
Deci practica recunoaste eterul si efectul sau de propulsie.
Este un subiect interesant, care il puteam aborda pe topicul
despre eter, nu pe acesta. Aici orice am posta, se pierde ca
maculatura.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum