Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 38 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 38 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
propuneri ...
+20
cumatru
Pacalici
omuldinluna
virgil_48
virgil
Bordan
curiosul
Dacu
CAdi
cris
sadang
gafiteanu
WoodyCAD
eugen
Razvan
meteor
mm
george
Abel Cavaşi
joben
24 participanți
Pagina 21 din 34
Pagina 21 din 34 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 34
propuneri ...
Rezumarea primului mesaj :
Incep prin a preciza ca este necesara introducerea tuturor topic-urilor ce au legatura cu numerele naturale, intregi sau rationale intr-o sectiune ce ar trebui sa poarte numele Aritmetica si Teoria Numerelor
Pe masura ce exista postari si din alte ramuri ale matematici, topic-urile sa se afle in sectiuni corespunzatoare
Aceleasi amendamente si la fizica (mecanica, electricitate etc.)
Fiecare ramura a stiintei va trebui sa aiba si o sectiune cu generalitati ce au legatura cu mai multe domenii sau nu pot fi incadrate exact
Incep prin a preciza ca este necesara introducerea tuturor topic-urilor ce au legatura cu numerele naturale, intregi sau rationale intr-o sectiune ce ar trebui sa poarte numele Aritmetica si Teoria Numerelor
Pe masura ce exista postari si din alte ramuri ale matematici, topic-urile sa se afle in sectiuni corespunzatoare
Aceleasi amendamente si la fizica (mecanica, electricitate etc.)
Fiecare ramura a stiintei va trebui sa aiba si o sectiune cu generalitati ce au legatura cu mai multe domenii sau nu pot fi incadrate exact
Numarul mesajelor : 35
Puncte : 18010
Data de inscriere : 22/05/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Re: propuneri ...
Ştiţi ce îmi pare un aspect interesant? Care şi cum a avut puterea în mână, gata la banări şi ştergeri de masaje! Oare la ce altceva se mai pricepe soiul acesta de "moderatori"? Ah, da, unii mai sunt capabili şi să nu ia nicio iniţiativă, doar să propună şi scoată castanele din foc cu mâna altuia.
Ce rezultate au dat până acum asemenea măsuri? Zero!
Din partea mea puteţi opri de tot accesul vizitatorilor. Nemaiputând să vă dăm replica vă vom cita la bezna minţii. Alegeţi voi ce vă convine.
Până la urmă, chiar nu-mi dau seama ce aveţi cu noi, din moment ce ne creasem un subiect captivant şi anume "fizica zigzagoidală". Ce, vă deranja concurenţa cu fizica elicoidală?
Ce rezultate au dat până acum asemenea măsuri? Zero!
Din partea mea puteţi opri de tot accesul vizitatorilor. Nemaiputând să vă dăm replica vă vom cita la bezna minţii. Alegeţi voi ce vă convine.
Până la urmă, chiar nu-mi dau seama ce aveţi cu noi, din moment ce ne creasem un subiect captivant şi anume "fizica zigzagoidală". Ce, vă deranja concurenţa cu fizica elicoidală?
Pazvante- Vizitator
Nu stiu cat de suparat este Domnul Forumescu , dar un asemenea limbaj nu cred ca este bine venit pe forum. Pe 20 Februarie se implineste un an de cand activez pe forum si pot afirma cu siguranta ca in afara de mine care am 9 clase restul utilizatorilor sunt persoane cu studii superioare in diferite domenii. Ma intreb uneori daca prea multa scoala nu strica mintea unora. Nu-mi face deloc placere sa scriu asemenea constatari . Eu activez pe forum pentru a ma destinde impartasind si altora realizarile sau esecurile mele in stiinta si tehnica. Pacat ca de multe ori nu se intampla asa cum mi-am dorit.Forumescu a scris:Aia e! Multumeste-i lui abel si eugen.Poate da dumnezeu si fac o spiala impreuna in curu gol.Ca plin nu e speranta.O elicoida ceva....
scanteitudorel- A decedat
- Numarul mesajelor : 4989
Data de inscriere : 20/02/2015
R, P sau C , indiferent care din voi ati scris . Fara suparare dar subiectul pe care tu spui ca ati incercat sa-l creati reprezenta o parodie grosolana la subiectul deschis de Dl. Abel . Eu am stat pe margine si am observat foarte bine cum s-au desfasurat lucrurile imediat dupa ce Dl. Abel a cerut ajutorul colegilor din forum . Citez din memorie ,, Cine ma poate ajuta sa construesc fizica elicoidala. " Din partea unor colegi imediat a inceput bascalia . Iti scriu ca o persoana neutra fata de subiectul deschis de Dl. Abel , dar neutra si fata de disputele care s-au nascut in timp intre anumiti utilizatori si Administrator. Este regretabil ca s-a ajuns in aceasta situatie.Pazvante a scris:Până la urmă, chiar nu-mi dau seama ce aveţi cu noi, din moment ce ne creasem un subiect captivant şi anume "fizica zigzagoidală". Ce, vă deranja concurenţa cu fizica elicoidală?
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Eu il propun pe scanteitudorel moderator adjunct.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Iar scanteitudorel refuza categoric aceasta functie onorifica nou inventata , din simplul motiv ca-si cunoste bine lungul nasului.gafiteanu a scris:Eu il propun pe scanteitudorel moderator adjunct.
Bine Tudorel, dar prin ce subiectul "Fizica zigzagoidală" pare o jignire la adresa minţii mai mult decât decât "Fizica elicoidală"? De ce un subiect este catalogat ca băşcălie în timp ce altul asemănător ar trebui să fie luat ca adevăr?scanteitudorel a scris:Fara suparare dar subiectul pe care tu spui ca ati incercat sa-l creati reprezenta o parodie grosolana la subiectul deschis de Dl. Abel .
Pazvante- Vizitator
Gata cu disputa asta, ambele sunt reale. In microcosmos totul se petrece numai in ciocniri in zig-zag, (de unde si principiul incertitudinii), dar din macrocosmos acestea nu se mai vad-disting si par integrate in marea spirala-elicoidala.(de unde si principiul certitudinii....false).
scanteitudorel, sa stii ca ai clasa ! Nu alea 9 sau 12 sau suplimentare conteaza...
scanteitudorel, sa stii ca ai clasa ! Nu alea 9 sau 12 sau suplimentare conteaza...
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Nu subiectele in sine au dus la asemenea neintelegeri ci felul cum sa discutat pe seama lor . Tonul face muzica. Poate cele doua stari chiar exista in Macrocosmos sau Microcosmos iar ele pe forum au fost prezentate sub forma unor idei . Pana la aflarea adevarului este bine sa le tratam pe fiecare in parte cu multa atentie si mai ales nepartinitor . Nu crezi ca un neavizat ca mine in cele doua fizici mentionate ar fi fost bine sa citeasca expresii de natura stiintifica , nu cuvinte care au dus inevitabil la dispute de ordin personal ?Pazvante a scris: De ce un subiect este catalogat ca băşcălie în timp ce altul asemănător ar trebui să fie luat ca adevăr?
gafiteanu a scris:scanteitudorel, sa stii ca ai clasa !
Daca Dvs. ati constatat ca am clasa va multumersc pentru apreciere . Daca propozitia de mai sus are alt sens, atunci am sa va scriu urmatoarele : Nu este suficient sa stiu ca am clasa , trebuie sa demonstrez acest lucru si prin comportament. Poate este bine sa reformulati cele scrise mai sus . Evitam astfel moduri diferite de interpretare.
Deci, cum facem până la urmă? S-a cristalizat o idee clară în ceea ce privește problema vizitatorilor? Le tai accesul de scriere?
Dacă nu vreți să le tai accesul la scriere, atunci măcar nu le răspundeți când vedeți că sunt pramatii și își bat joc de eforturile noastre.
Dacă nu vreți să le tai accesul la scriere, atunci măcar nu le răspundeți când vedeți că sunt pramatii și își bat joc de eforturile noastre.
"pramatii "
Iar incepi geniule? Ce poti sa ai mai mult decat semeni?
Iar incepi geniule? Ce poti sa ai mai mult decat semeni?
Vizitescu- Vizitator
Când am mai început? Cei care ați început ați fost voi, pramatiilor! Până la apariția voastră, forumul a fost liniștit, fără nicio pramatie.
Acolo e vorba despre tensiuni şi deformări în solidele elastice. E complicat pentru unul ca eugen, care traduce „vitual-particle exchange” drept „schimbul virtual de particule” în loc de „schimbul de particule-virtuale”.virgil_48 a scris:Eugen, imi pare bine ca ai astfel de cunostinte in colectia ta,
inseamna ca au fost si altii suparati pe ideea ca sunt forte care
sunt produse fara consum de energie, si care nu produc lucru
mecanic.
Nu te agita, că lucrul mecanic virtual produs de forţe virtuale nu înseamnă că „forte egale si de sens opus produc lucru mecanic”.
Pazvante- Vizitator
Abel te dai Fecioara Maria?
P.S. Apropos,eu chiar sunt vizitator si nu am nimic de a face cu exclusii tai.Le dau numai dreptate, in rest...ura si la gara, neprihanitulu.
P.S. Apropos,eu chiar sunt vizitator si nu am nimic de a face cu exclusii tai.Le dau numai dreptate, in rest...ura si la gara, neprihanitulu.
Vizitescu- Vizitator
Abel, fizica zigzagoidală încă nu e completă; cineva a întrerupt cu bună ştiinţă dezvoltarea ei.Abel Cavaşi a scris:Fizica asta tâmpită „zigzagoidală” este la mintea cocoșului aiurită, căci presupune ACCELERAȚII INFINITE, spre deosebire de Fizica elicoidală, unde nu apar asemenea accelerații.
Desigur că asemenea provocări şi critici sunt acceptate şi binevenite, deoarece conduc la verificarea sau invalidarea teoriei.
Dar după cum se spune şi în primul postulat, mişcarea în zigzag se referă în primul rând la particule, iar acestea, prin comportamentul lor dual, pot fi reflectate de anumite medii, rezultând mişcarea în zigzag fără a implica acceleraţii infinite.
Domeniul de aplicabilitate al fizicii zigzagoidale se referă deci, deocamdată, la particule, implicând prin asta şi falsificabilitatea teoriei dincolo de domeniul său de aplicaţie. Asta demonstrează caracterul ştiinţific al noii fizici, spre deosebire de fizica elicoidală care nu poate fi falsificabilă.
Pazvante- Vizitator
Ca este vorba de deformari se vede si din desene. Când reviiPazvante a scris:
Acolo e vorba despre tensiuni şi deformări în solidele elastice. E complicat pentru unul ca eugen, care traduce „vitual-particle exchange” drept „schimbul virtual de particule” în loc de „schimbul de particule-virtuale”.
vei fi promovat pe locul I la proba "agatatul de cuvintele altora".
Ai vrut sa spui ca este vorba de lucrul mecanic virtual produs deNu te agita, că lucrul mecanic virtual produs de forţe virtuale nu înseamnă că „forte egale si de sens opus produc lucru mecanic”.
forte reale? Pentru situatia limita, a unor materiale ideale,
nedeformabile, poti sa aplici ceace ai contestat tu in citat.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Marea problema e daca Dacu va recunoaste ca a gresit la conjectura sa. Putin probabil ca va fi.
Abel si Pacalici de ce nu se implica, ambii evita subiectele dificile ?!
1. Trebue de demonstrat caci: 1.4radical(pn)+0.49>=pn si nu invers. Daca e adevarat inegalitatea intradevar aplici teorema lui Bertrand si restul e ok cu conjectura lui Andrica, bibika,...
La tine la baza demonstratiei din cite vad e teorema lui Bertrand ceea ce e gresit, vezi punctul 2.
2. Am spus si aratat caci demonstratia conjecturii Andrica doar la baza cu teorema Bertrand sau Serpinski e gresit.
Pn,......,Pn+1,(Pn+1)+1, 2Pn
(intre pn si 2pn exista un numar prim, ca sa fie puterenica teorema trebue supusa si cazului cind Pn+1 e la distanta maxima fata de Pn)
Deoarece functia radical (x) e monoton crescatoare e deajuns 2 verificari din sirul ce urmeaza sa le facem ca sa vedem cum e sirul (daca e divergent infinit atunci clar ca nu e aplicabila teorema lui B nicaeri, daca e divergent pina la o constanta mai mic sau egal cu 1 atunci e aplicabila si daca e convergenta la fel e aplicabila)
Ex: 11,....,21,22
radical(21)-radical(11)~1.27
100,....,199,200
radical(199)-radical(100)~4,01
1<1.27<4.01<.....
Sirul e net diverget peste 1 nu mai are sens sa aplicam teorema lui B. sau cea a lui Serpinski.
Si in general atunci cind distanta max dintre 2 numere prime este o valoare constanta, trebue ceva sa fie o variabila exprimata prin nr p.
Abel si Pacalici de ce nu se implica, ambii evita subiectele dificile ?!
1. Trebue de demonstrat caci: 1.4radical(pn)+0.49>=pn si nu invers. Daca e adevarat inegalitatea intradevar aplici teorema lui Bertrand si restul e ok cu conjectura lui Andrica, bibika,...
La tine la baza demonstratiei din cite vad e teorema lui Bertrand ceea ce e gresit, vezi punctul 2.
2. Am spus si aratat caci demonstratia conjecturii Andrica doar la baza cu teorema Bertrand sau Serpinski e gresit.
Pn,......,Pn+1,(Pn+1)+1, 2Pn
(intre pn si 2pn exista un numar prim, ca sa fie puterenica teorema trebue supusa si cazului cind Pn+1 e la distanta maxima fata de Pn)
Deoarece functia radical (x) e monoton crescatoare e deajuns 2 verificari din sirul ce urmeaza sa le facem ca sa vedem cum e sirul (daca e divergent infinit atunci clar ca nu e aplicabila teorema lui B nicaeri, daca e divergent pina la o constanta mai mic sau egal cu 1 atunci e aplicabila si daca e convergenta la fel e aplicabila)
Ex: 11,....,21,22
radical(21)-radical(11)~1.27
100,....,199,200
radical(199)-radical(100)~4,01
1<1.27<4.01<.....
Sirul e net diverget peste 1 nu mai are sens sa aplicam teorema lui B. sau cea a lui Serpinski.
Si in general atunci cind distanta max dintre 2 numere prime este o valoare constanta, trebue ceva sa fie o variabila exprimata prin nr p.
Guguta- Vizitator
[b]Guguta[/b] a scris:Pacalici de ce nu se implica, ambii evita subiectele dificile ?!
Pe mine subiectul nu ma intereseaza. Poate pe Abel ca el e diplomat matematician. Si sincer sa fiu, in ultimul timp am avut alte treburi mai urgente de gandit si rezolvat. Forumul stagneaza...de 8 ani aceleasi chestii neterminate...Plictiseala mare vad.
Pacalescu Pacalici- Vizitator
Nu te miri cum de nu te-ai plictisit si tu sa mai dai pe aici?Pacalescu Pacalici a scris:[b]Guguta[/b] a scris:Pacalici de ce nu se implica, ambii evita subiectele dificile ?!
Pe mine subiectul nu ma intereseaza. Poate pe Abel ca el e diplomat matematician. Si sincer sa fiu, in ultimul timp am avut alte treburi mai urgente de gandit si rezolvat. Forumul stagneaza...de 8 ani aceleasi chestii neterminate...Plictiseala mare vad.
Ce te atrage la plictiseala noastra?
virgil_48- Foarte activ
eugen a scris:Cine vrea sa spuna ceva , intra ca utilizator, asa cum au facut la timpul lor, de exemplu ,colegii Vasile Tudor, Scantei Tudorel sau alti colegi????, care au avut curajul sa puna si repere ale lor de identificare.
Si nu s-au ascuns, nici metamorfozat sub diferite etichete.
Alllo! Urmaresc acest forum asa cum spuneam de ani buni. Cum poate ipocritul din Uppsala sa posteze asa ceva???
Da tu "eugene", tu de ce te-ai metamorfozat intr-o eticheta ma baiatule?
Forumescu- Vizitator
Dar fizica cuantica si alte mirodenii(numere hamiltoniene, sedionii,.. am in vedere aplicatiile acestor numere exreale in fizica[reala nu fantastica]) va intereseaza ?!
Sunt si intrebari deschise la multe subiecte, la care nu am vazut raspunsul inca, da ce e drept nu e din domeniul fizici voastre indragite.
Abel nu e unicul "diplomat" , mai sunt si eu si mii (daca nu milioane) la care le e rusine de profesorii pe care i-au avut.
Sunt si intrebari deschise la multe subiecte, la care nu am vazut raspunsul inca, da ce e drept nu e din domeniul fizici voastre indragite.
Abel nu e unicul "diplomat" , mai sunt si eu si mii (daca nu milioane) la care le e rusine de profesorii pe care i-au avut.
Guguta- Vizitator
Eu propun ca fiecare membru inregistrat al forumului sa poata
dovedi ca sustine sau ca colaboreaza activ la un subiect de
"cercetare". Am scris in ghilimele sa nu poata responsabilii cu
distractia sa faca glume nesarate. Prin "cercetare" nu inteleg
cercetarea forumului cu ochiul si urechea. Poate asa isi vor
cauta ceva de lucru si cei care nu s-au evidentiat pana acum.
dovedi ca sustine sau ca colaboreaza activ la un subiect de
"cercetare". Am scris in ghilimele sa nu poata responsabilii cu
distractia sa faca glume nesarate. Prin "cercetare" nu inteleg
cercetarea forumului cu ochiul si urechea. Poate asa isi vor
cauta ceva de lucru si cei care nu s-au evidentiat pana acum.
virgil_48- Foarte activ
Din câte văd, nimeni nu a adus vreun argument serios pentru păstrarea libertății de scriere a vizitatorilor pe forum. Așa că în curând, dacă voi găsi ceva timp liber, le voi tăia din nou piuitul, de data aceasta pentru totdeauna.
Dacu inca ceva dupa ce demonstrezi 1.4radic(pn)+0.49>=pn (ei hai fie cum la tine invers) mai departe nu mai trebue nimic sa mai demonstrezi, spui doar ca : conform postul lui B. rezulta ca e adevarata conjectura.
Abel si tu asta ai vrut sa spui ?! Scuze ca m-am grabit.
Pacalici, iata un exemplu de toate zilele, Dacu pe unii din noi ne-a pus pe jar (pe mine de exemplu citeva ore), ei adevarata/ falsa demonstratia nu importa. Chiar si de ar fi fost adevarata demonstratia, chiar de ar fi fost un om necunoscut tie, eu cred ca tot nu l-ai fi incurajat cu nimic iar din haituiala nu mai ieseati.
E adevarata parerea ta ca ignoranta , studiile superficiale, ingerasii si spiridusii,... nu duc la nimic.
Asa e cercetarea la noi (am in vedere modul de comunicare si atirnare dintre academicieni si ceilalti de rind care fac erori), de aia si asa traim.
Dar cine stie pina la urma poate si nu, poate si e drept Pacalici, nu stiu.
Abel si tu asta ai vrut sa spui ?! Scuze ca m-am grabit.
Pacalici, iata un exemplu de toate zilele, Dacu pe unii din noi ne-a pus pe jar (pe mine de exemplu citeva ore), ei adevarata/ falsa demonstratia nu importa. Chiar si de ar fi fost adevarata demonstratia, chiar de ar fi fost un om necunoscut tie, eu cred ca tot nu l-ai fi incurajat cu nimic iar din haituiala nu mai ieseati.
E adevarata parerea ta ca ignoranta , studiile superficiale, ingerasii si spiridusii,... nu duc la nimic.
Asa e cercetarea la noi (am in vedere modul de comunicare si atirnare dintre academicieni si ceilalti de rind care fac erori), de aia si asa traim.
Dar cine stie pina la urma poate si nu, poate si e drept Pacalici, nu stiu.
Guguta 1.2- Vizitator
Abel, si vizitatorii au pus, pun si vor pune umarul la lucrarea ta de cercetare pt. o lume mai dreapta curba.. Ceva-ceva tot au un aport util, ca nu se poate fara critici si critica. La urma urmei toti muncim pe dea moaca pt. tine si uite cum ne multumesti, cu amenintari. Daca te lasam la liber, ce o sa se intample cu tine, ce traiectorie vei capata, unde te vei inalta si pierde ? (Uite ce s-a intamplat cu Creatorul, caruia toti pamantenii i-au adus si ii aduc numai osanale).
Care știe de ce-s blocate subiectele astea? Poate Abel ..
https://cercetare.forumgratuit.ro/t283p990-urme-ale-extraterestrilor-pe-pamant-descoperiri-inexplicabile-in-cache
https://cercetare.forumgratuit.ro/t512-ce-a-fost-inainte-de-big-bang-alte-aspecte-in-univers
https://cercetare.forumgratuit.ro/t283p990-urme-ale-extraterestrilor-pe-pamant-descoperiri-inexplicabile-in-cache
https://cercetare.forumgratuit.ro/t512-ce-a-fost-inainte-de-big-bang-alte-aspecte-in-univers
Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21779
Data de inscriere : 18/02/2012
Propun ca Imnul national al viitoarei tari Internet, cat si a Forumului de Cercetare sa fie:
https://youtu.be/O61eEJ0xCJ8
https://youtu.be/O61eEJ0xCJ8
Mi-a placut.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12458
Puncte : 56972
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Nu știu cum de nu am văzut întrebarea... Oricum, ea nu este o propunere...Bordan a scris:Care știe de ce-s blocate subiectele astea? Poate Abel ..
Sunt blocate automat, deoarece au depășit numărul de mesaje admis prin definiție.
Măi nene, măi дорогой товарищи, "măi dragă"
(ca nu mai stiu cum sa ma adresez moderatorilor de pe aici)
Nu se poate rezolva ceva cu WoodyCAD ? Poate sa aiba rubrica lui, ceva ! Uite, cum e virgil_48 cu mecanica foip. Bravo lui !
Promitem solemn sa o vizitam periodic, macar o data la o revolutie completa a galaxiei noastre în jurul propriei axe !
Nu se poate rezolva ceva cu WoodyCAD ? Poate sa aiba rubrica lui, ceva ! Uite, cum e virgil_48 cu mecanica foip. Bravo lui !
Promitem solemn sa o vizitam periodic, macar o data la o revolutie completa a galaxiei noastre în jurul propriei axe !
ca tine? Cine intelege Mecanica FOIP, citeste, tace si tine minte!
Poti sa te ghidezi dupa galaxie.
virgil_48- Foarte activ
Nu sunt interesat de maecanica FOIP, lucru pe care deja îl stii.virgil_48 a scris:Tu crezi ca eu tocesc tastele aici pentru personaje negative, ca tine? Cine intelege Mecanica FOIP, citeste, tace si tine minte!
Poti sa te ghidezi dupa galaxie.
Ideea e ca daca intri pe alte subiecte, cauti sa te încadrezi, nu sa bati câmpii, chiar daca aduci aminte mereu de subiectul tau preferat, lucru pe care îl pot întelege.
Ideea era ca atunci cand primesti o instiintare de mesaj nou, nu ai de unde sti ca e de la WoodyCAD, ca sa nu te mai obosesti si sa pierzi timpul, in speranta ca cineva va veni cu o idee sau o noua lumina asupra subiectului care te intereseaza.
Oricum, de la WoodyCAD nu vezi decât "maimutici", huo si altele asemenea. Chiar e de porc.
Multumesc pentru atentie. Cu asta trebuie sa închei, ca pierd vremea aiurea si nu asta era scopul sectiunii de fata.
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum