Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Astazi la 18:21
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
virgil | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 35 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 35 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Avertisment pentru Pacalici
+6
scanteitudorel
virgil_48
virgil
Abel Cavaşi
Pacalici
eugen
10 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Avertisment pentru Pacalici
Rezumarea primului mesaj :
Atitudine sfidatoare
Pacalici,
Ai scris:
"Ma intreb, daca te pasioneaza asa de mult teoria conspiratiei, de ce nu dai tu o fuga de la Uppsala la Kiruna (la un sfarsit de saptamana) si baga-le o revolta ca la Pungesti. Altadata sa nu se mai distreze cu ionosfera noastra draga."
Ai atitudine de diversionist.
Te-am scanat demult.
Vezi-ti de oile tale.
Ca securist,
Esti foarte mediocru!
Ce te preocupa pe tine unde locuiesc ?
Traiesti din a fi informator, cumva, esti vre-un infiltrat pe forum?
E o vorba la romani:
"Ca taunul in fundul calului."
Tupeul tau de chibit de forum nu ma impresioneaza.
E plina lumea de smecherasi, de arlechini si alti fitosi.
Ce-ar fi sa postezi cu numele tau adevarat, daca esti barbat!
Te tot ascunzi sub " Pacalici"...
Vad ca forumul te accepta.
Ma rog, vorba ceea:
"Paine si circ".
Daca la tine la lucru ai acelasi stil ca pe forum, inseamna ca ti -ai prostit seful.
Atitudine sfidatoare
Pacalici,
Ai scris:
"Ma intreb, daca te pasioneaza asa de mult teoria conspiratiei, de ce nu dai tu o fuga de la Uppsala la Kiruna (la un sfarsit de saptamana) si baga-le o revolta ca la Pungesti. Altadata sa nu se mai distreze cu ionosfera noastra draga."
Ai atitudine de diversionist.
Te-am scanat demult.
Vezi-ti de oile tale.
Ca securist,
Esti foarte mediocru!
Ce te preocupa pe tine unde locuiesc ?
Traiesti din a fi informator, cumva, esti vre-un infiltrat pe forum?
E o vorba la romani:
"Ca taunul in fundul calului."
Tupeul tau de chibit de forum nu ma impresioneaza.
E plina lumea de smecherasi, de arlechini si alti fitosi.
Ce-ar fi sa postezi cu numele tau adevarat, daca esti barbat!
Te tot ascunzi sub " Pacalici"...
Vad ca forumul te accepta.
Ma rog, vorba ceea:
"Paine si circ".
Daca la tine la lucru ai acelasi stil ca pe forum, inseamna ca ti -ai prostit seful.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Re: Avertisment pentru Pacalici
Tudorel, Păcălici ştie el ce ştie! Eugen este stilul de pârâcios prin şcoală, devenit lingău în societate; frustrat şi plin de ură pe oricine nu-i acceptă convingerile şi nici nu-l idolatrizează; în acelaşi timp mieluşel pe lângă "şefi".
Tot din cauza matrapazlâcurilor lui a renunţat şi omuldinlună la activitatea sa pe acest forum, cât posibil că şi alţii, plictisiţi de conflictele iscate de Eugen.
Eu unul nu pot decât să regret că odată, demult, l-am privit cu încredere şi l-am susţinut pe Eugen pentru funcţia de moderator!
Tot din cauza matrapazlâcurilor lui a renunţat şi omuldinlună la activitatea sa pe acest forum, cât posibil că şi alţii, plictisiţi de conflictele iscate de Eugen.
Eu unul nu pot decât să regret că odată, demult, l-am privit cu încredere şi l-am susţinut pe Eugen pentru funcţia de moderator!
Razvan- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 6183
Data de inscriere : 18/03/2011
Eu nu cunosc activitatea lui eugen inainte de a intra, in luna februarie pe acest forum . Deci nu am cum sa-l judec . Dar te rog nu imi jigni memoria . omuldinluna a plecat imediat prin luna iulie, daca imi aduc bine aminte ,atunci cand Dl. Abel te -a propus pe tine moderator .Razvan a scris:Tot din cauza matrapazlâcurilor lui a renunţat şi omuldinlună la activitatea sa pe acest forum, cât posibil că şi alţii, plictisiţi de conflictele iscate de Eugen.
Citez din memorie ,, Daca Razvan devine moderator eu plec" . Cauta aceste cuvinte si le vei gasi in topicul Doriti sa redevina Razvan administrator ?
scanteitudorel- A decedat
- Numarul mesajelor : 4989
Data de inscriere : 20/02/2015
Tudorele, intr-un mediu ca acest forum, unde participi ca anonim,scanteitudorel a scris:Da virgil, asa cred si eu . Sper ca acest mesaj scris de tine sa nu fie postat la misto . De o anumita vreme constat ca forumul acesta sa transformat in forum pentru mistocari. Iti spun aceasta tie ca moderator dar si Dl. Abel ca administrator. Cine nu-si respecta colegi , afara cu el, fara drept de discutie . Ce atatea banari , avertismente etc.virgil a scris:Electronii sunt ca niste dansatori care joaca totdeauna pe muzica protonilor.
nu poti fi intransigent cum vrei tu. Nu mai cautati sa faceti
alta ordine decat cea existenta, lasati lucrurile sa curga si ce nu va
convine ignorati. Altfel închidem forumul si mie mi-ar parea rau!
Nu-l inteleg pe Razvan ce are cu Eugen si cu Bordan, dar este
parerea lui, a spus-o si poate ramane asa, au dreptul toti trei sa
participe mai departe. Trageti putin aer in piept si calmati-va!
Nu mai cautati prilej de cearta, ca va subminati echilibrul !
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Ce am scris pana acum nu cred ca am dat cuiva motiv de cearta . Dimpotriva eu vreau sa respect si la randul meu sa fiu respectat . Discutii in contradictoriu pe subiecte stiintifice sa fie din plin , dar atacul la persoana, este cu totul si cu totul alta problema. Si cu asta am incheiat .virgil_48 a scris:Tudorele, intr-un mediu ca acest forum, unde participi ca anonim,
nu poti fi intransigent cum vrei tu. Nu mai cautati sa faceti
alta ordine decat cea existenta, lasati lucrurile sa curga si ce nu va
convine ignorati. Altfel închidem forumul si mie mi-ar parea rau!
Nu-l inteleg pe Razvan ce are cu Eugen si cu Bordan, dar este
parerea lui, a spus-o si poate ramane asa, au dreptul toti trei sa
participe mai departe. Trageti putin aer in piept si calmati-va!
Nu mai cautati prilej de cearta, ca va subminati echilibrul !
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Am căutat şi n-am găsit această exprimare din partea lui. Dacă ştii sigur că există, fii atât de amabil şi dă tu link la ea.scanteitudorel a scris:Dar te rog nu imi jigni memoria . omuldinluna a plecat imediat prin luna iulie, daca imi aduc bine aminte ,atunci cand Dl. Abel te -a propus pe tine moderator . Citez din memorie ,, Daca Razvan devine moderator eu plec" . Cauta aceste cuvinte si le vei gasi in topicul Doriti sa redevina Razvan administrator ?
Şi nu, moderator am devenit cu ceva timp după plecarea lui:
Puncte : 33836
Eu nu te contrazic , dar stiu sigur ca tu ai deschis discutia sau topicul ,, Doriti sa redevina Razvan administrator" Am vazut ca a aparut si o pagina cu voturi. Sincer nu ma preocupat subiectul. Am fost neutru dar mai citeam si eu pe ici pe colo. Dupa care am vazut ca Dl. Abel te -a propus pe tine moderator . Si chiar mi-a parut rau cand am citit mesajul omuluidinluna. Pentru mine a fost curios, nu am sesizat intre voi o disputa.Razvan a scris:Şi nu, moderator am devenit cu ceva timp după plecarea lui:
Eu zic totusi sa incheiem acest subiect. Pacat este ca unii utilizatori pleaca de pe forum in urma unor orgolii personale.
Păi tocmai asta spun şi eu, că n-am găsit pe nicăieri afirmaţia la care faci tu referire: ,, Daca Razvan devine moderator eu plec" , din partea omuluidinlună.
Poate ştii tu exact unde a fost scrisă, că eu am tot căutat de vreo oră şi n-am dat de aşa ceva!
Poate ştii tu exact unde a fost scrisă, că eu am tot căutat de vreo oră şi n-am dat de aşa ceva!
Razvan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6183
Razvan eu nu stiu sa imi caut propriile mele subiecte . Daca intradevar asta te framanta am sa caut . Eu asa imi aduc aminte . Nu gasesc, primeste te rog scuze din partea mea. Poate sa fie alta persoana, nu imi dau seama acum. Eu nu ti-am spus cu rautate. De multe ori au aparut pe forum dispute intre vechi forumisti care nu isi au rostul.Razvan a scris:Păi tocmai asta spun şi eu, că n-am găsit pe nicăieri afirmaţia la care faci tu referire: ,, Daca Razvan devine moderator eu plec" , din partea omuluidinlună.
Cu siguranţă este vorba de altă persoană; doar contextul ar putea fi asemănător.
Razvan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6183
Tot ce este posibil . Eu propun sa revenim la subiectele noastre , asa cum sunt ele . Mai hazlii , mai interesante sau poate nu.Razvan a scris:Cu siguranţă este vorba de altă persoană; doar contextul ar putea fi asemănător.
Am propus un limbaj ai celor 7 ani de acasă, iar cine nu-i are și nici nu dorește să-i capete, se pot găsi alte mijloace și ace pentru cojocul lor. Eu mi-am depus mandatul de moderator administrației, cu ocazia eliberării lui Răzvan din funcție, fiindcă m-am simțit mai bine când mă luptam fără avantajul ăsta, iar cei mai vechi cam știu că au fost lupte p-aici nu glumă, ocazie cu care îi mai spun lui Abel să mă elibereze din funcția asta, că e mai bine așa. Văd că de banări am scăpat până acuma, m-a scăpat și omuldinlună și Răzvan.
Mie personal, Pacalici, chiar mi-e simpatic, dar îl rog cu această ocazie să nu mai ironizeze utilizatori, să facă bășcălie de idei, de principii, nu de persoane. Că până la urmă, cum am mai spus, nu există informație bună sau rea, există doar informație, cu care fiecare e liber să facă ce vrea, să o absoarbă sau să mute canalul. Eu pur și simplu nu am chef să intru unde nu-mi place, după ce arunc o privire. Îi las în plata domnului ... sau ai lui frate-său ...
1000 de ani!!
Mie personal, Pacalici, chiar mi-e simpatic, dar îl rog cu această ocazie să nu mai ironizeze utilizatori, să facă bășcălie de idei, de principii, nu de persoane. Că până la urmă, cum am mai spus, nu există informație bună sau rea, există doar informație, cu care fiecare e liber să facă ce vrea, să o absoarbă sau să mute canalul. Eu pur și simplu nu am chef să intru unde nu-mi place, după ce arunc o privire. Îi las în plata domnului ... sau ai lui frate-său ...
1000 de ani!!
Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21779
Data de inscriere : 18/02/2012
Constat cu bucurie că au fost exprimate argumente și contraargumente foarte clare. Aşa că încă nu pot lua o decizie în ceea ce îl privește pe Pacalici. Dar dacă tu, Eugen, crezi de cuviinţă să-l banezi, poți s-o faci liniștit din ipostaza de moderator în care te afli.
Ungurii cu românii din Ardeal nu se suportă reciproc, de când i-o făcut mă-sa, dar în fața valului de emigranți au început să-și declare dragoste nețărmurită ... Ce-i dragostea și ura, până la urmă?
Bordan- Foarte activ
Pot spune ca o discutie "bascalioasa" intre Pacalici si nu-mai-stiu-cine pe aici pe forum, mi-a dat o idee pe care am folosit-o in "cercetarea" mea. La fel s-a intamplat si cu Woody-Cad, desi de cele mai multe ori batea campii.
Discutiile astea, care par aiurea, mai schimba perspectivele, daca stai sa analizezi.
Cu toate astea, exagerarile fac in asa fel incat caltatile sa devina brusc, defecte. Se poate incadra la teoria haosului printre atractori stranii.
Discutiile astea, care par aiurea, mai schimba perspectivele, daca stai sa analizezi.
Cu toate astea, exagerarile fac in asa fel incat caltatile sa devina brusc, defecte. Se poate incadra la teoria haosului printre atractori stranii.
Deocamdata sa mergem pe mana ta, a lui Virgil si Bordan.
Voi sunteti pana acum pe pozitia ca Pacalici nu e banabil.
Ok, va respect pozitia.
Sa zicem ca voi vedeti mai clar si am fost doar eu exagerat privind manifestarile lui Pacalici.
Sa ramana asa cum apreciati voi, majoritari acum : Pacalici e ok.
Vom vedea daca functioneaza si pe termen lung.
Daca l- as sanctiona cu banare pe Pacalici- asa cum imi sugerezi ca o pot face- as cadea pe pozitie de dictator, ceea ce ar conveni la cei de pe margine ca eu sa fiu paratraznet pentru tensiuni pe care nu le-am provocat si nu le doresc.
Razvan abia asteapta sa sara in ajutorul prietenului lui!
Vezi postarile lui anterioare.
Vezi calificativul pe care mi l-a dat Razvan, ca as fi sabotor de forum.
Adica a evidentia sfidarile si a cere sanctionarea lor inseamna sabotaj, provocare?
Dar daca tu de exemplu sanctionezi pe X, inseamna ca sabotezi forumul ?
Nu voi musca din aceasta situatie cu banarea, pentru ca sunt pana la urma inca 2 moderatori numiti plus un administrator care pot hotari si ei.
De ce sa cada decizia de banare numai pe un singur om?
De ce sa fiu omul de "sacrificiu", " parsivul"?
Sau " paranoicul" cum mi s-a reprosat ?
Dar daca starea de neutralitate/ indulgenta afisata acum de 2 moderatori plus administrator va fi rau inteleasa si vor continua sfidarile " nevinovate" din partea lui Pacalici sau altui utilizator , cineva - moderator sau administrator- va trebui sa aplice o sanctiune.
Altfel forumul va degenera.
Ce semanam, aceea culegem.
Deocamdata sa mergem pe mana ta, a lui Virgil si Bordan.
Voi sunteti pana acum pe pozitia ca Pacalici nu e banabil.
Ok, va respect pozitia.
Sa zicem ca voi vedeti mai clar si am fost doar eu exagerat privind manifestarile lui Pacalici.
Sa ramana asa cum apreciati voi, majoritari acum : Pacalici e ok.
Vom vedea daca functioneaza si pe termen lung.
Daca l- as sanctiona cu banare pe Pacalici- asa cum imi sugerezi ca o pot face- as cadea pe pozitie de dictator, ceea ce ar conveni la cei de pe margine ca eu sa fiu paratraznet pentru tensiuni pe care nu le-am provocat si nu le doresc.
Razvan abia asteapta sa sara in ajutorul prietenului lui!
Vezi postarile lui anterioare.
Vezi calificativul pe care mi l-a dat Razvan, ca as fi sabotor de forum.
Adica a evidentia sfidarile si a cere sanctionarea lor inseamna sabotaj, provocare?
Dar daca tu de exemplu sanctionezi pe X, inseamna ca sabotezi forumul ?
Nu voi musca din aceasta situatie cu banarea, pentru ca sunt pana la urma inca 2 moderatori numiti plus un administrator care pot hotari si ei.
De ce sa cada decizia de banare numai pe un singur om?
De ce sa fiu omul de "sacrificiu", " parsivul"?
Sau " paranoicul" cum mi s-a reprosat ?
Dar daca starea de neutralitate/ indulgenta afisata acum de 2 moderatori plus administrator va fi rau inteleasa si vor continua sfidarile " nevinovate" din partea lui Pacalici sau altui utilizator , cineva - moderator sau administrator- va trebui sa aplice o sanctiune.
Altfel forumul va degenera.
Ce semanam, aceea culegem.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Precum am mai propus, astfel de exprimari vor disparea, cu conditia ca fiecare sa capete functia de "moderator", dar numai in propria ograda, pe propriile postari.
Romanul e sensibil la functii. Daca se vede imparat, atunci "Noblesse oblige".
Valabil si aici, unde nu am voie sa postez: https://cercetare.forumgratuit.ro/t1573-avertisment-pentru-razvan#64925
Semanam vanturi, culegem furtuni.
Romanul e sensibil la functii. Daca se vede imparat, atunci "Noblesse oblige".
Valabil si aici, unde nu am voie sa postez: https://cercetare.forumgratuit.ro/t1573-avertisment-pentru-razvan#64925
Semanam vanturi, culegem furtuni.
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Dum 18 Oct 2015, 21:07, editata de 1 ori
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Cum neintelegerile au fost intre Eugen si Pacalici, eu cred ca niste scuze reciproce pe mesaj privat ar fi de bun augur. Cum Abel i-a dat putere deplina lui Eugen ca moderator, eu sunt de acord cu hotararile lui Abel, deci si cu ale lui Eugen. dar va sfatuiesc inainte de a lua o hotarare sa ingropati securea razboiului, si sa contribuim fiecare cu ce putem la acest forum. Suntem atat de putini, si subiecte atat de multe si interesante incat este pacat sa irosim timpul in certuri.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12458
Puncte : 56972
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
"Telegrame" "D`ale carnavalului", "pupat piata endependentei". Stop.
Acu nu stiu daca cei doi expatriati-emigrati vor veni special pt. pupat in "Ptza endependentei". Dar pot delega pe altcineva.
Acu nu stiu daca cei doi expatriati-emigrati vor veni special pt. pupat in "Ptza endependentei". Dar pot delega pe altcineva.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Eugen, să știi că ce scrie Răzvan eu nu citesc demult, că am învățat tot de la el, știu pe de rost ...
Bordan- Foarte activ
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Avertisment pentru utilizatorii Pacalici şi gafiteanu
» Ban pentru Pacalici si orakle
» Avertisment pentru Abel
» Ban pentru Pacalici si orakle
» Avertisment pentru Abel
Pagina 2 din 2