Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de ilasus Astazi la 19:58
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Subiecte similare
Instalatiile frigorifice care mai mult ne incalzesc ?
4 participanți
Pagina 1 din 1
Instalatiile frigorifice care mai mult ne incalzesc ?
In momentul de fata instalatiile frigorifice folosesc drept agent de racire Freonul . Acesta eliminat in atmosfera distruge moleculele de Ozon . Efectul nefast pe care-l genereaza disparitia moleculei de Ozon il resimtim cu toti.
Intrebare :
Cand noi vrem sa ne racorim , este obligatoriu ca planeta sa se incalzeasca ?
Obs. Daca tot a fost inventat frigiderul care raceste cu ajutorul unui dispozitiv generator de ultrasunete de ce nu apare acesta pe piata. Nu crede-ti ca ar fi cazul ?
Intrebare :
Obs. Daca tot a fost inventat frigiderul care raceste cu ajutorul unui dispozitiv generator de ultrasunete de ce nu apare acesta pe piata. Nu crede-ti ca ar fi cazul ?
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Re: Instalatiile frigorifice care mai mult ne incalzesc ?
Fals! Freonul a fost interzis a mai fi folosit.scanteitudorel a scris:In momentul de fata instalatiile frigorifice folosesc drept agent de racire Freonul .
scanteitudorel a scris:Cand noi vrem sa ne racorim , este obligatoriu ca planeta sa se incalzeasca ?
Pi...asta zice termodinamica. Contrazice-o tu daca poti.
scanteitudorel a scris:Obs. Daca tot a fost inventat frigiderul care raceste cu ajutorul unui dispozitiv generator de ultrasunete de ce nu apare acesta pe piata. Nu crede-ti ca ar fi cazul ?
Poti sa ne prezinti si noua inventia asta? Eu personal nu am auzit de asa ceva. Pe ce principiu fizic se bazeaza minunatia? Ce randament are daca functioneaza?
Ei nu mai spune? Si legea proportiilor energetice ce spune ?Pacalici a scris:Pi...asta zice termodinamica. Contrazice-o tu daca poti.
Din pacate nu aveam cum sa intru in direct cu realizatorul emisiuni difuzata pe Discovery. Daca as fi cunoscut principiul de functionare al acestei inventii nu as fi deschis acest topic. Am vazut un tub cu diametrul de 4cm si lungimea de 20-25cm pe care se depunea ghiata intr-un timp de cateva secunde din cauza ultrasunetelor. Atat si nimic mai mult.Pacalici a scris:Poti sa ne prezinti si noua inventia asta? Eu personal nu am auzit de asa ceva. Pe ce principiu fizic se bazeaza minunatia? Ce randament are daca functioneaza?
scanteitudorel a scris:Ei nu mai spune? Si legea proportiilor energetice ce spune ?
Pai ia spune-ne ce zice. Omul cat traieste invata de la alti mai cunoscatori.
scanteitudorel a scris:
Ei nu mai spune? Si legea proportiilor energetice ce spune ?
Pacalici a scris :
Pai ia spune-ne ce zice. Omul cat traieste invata de la alti mai cunoscatori.
Pai cum Pacalici, nu ai auzit de acesta lege ?
Acesta lege reflecta fenomenele care se petrec in termodinamica , dar nu este scrisa.Pacalici a scris:Pi...asta zice termodinamica.
Upssss. Te-am Pacalit prin metoda inducerii in eroare.
Si acum la modul serios .
Transferul de energie dintre doua sisteme fizice , (A ...generator si B...consumator ), se realizeaza atunci si numai atunci cand sistemul fizic B se opune sistemului fizic A. Stii destul de bine ca atunci cand sistemul B , ( consumator), absoarbe mai multa energie decat poate sa genereze sistemul A , cele doua sisteme fizice ies din starea de echilibru dinamic si apare starea numita statica . Ce ai scris tu despre termodinamica este foarte corect . Dar intrebarea mea legata si de titlul topicului suna astfel : De ce sistemul consumator B construit de noi trebuie sa genereze in plus efecte secundare daunatoare sistemului fizic generator A ?
Cu siguranta ca o astfel de intrebare a fost analizata de catre oamenii de stiinta din domeniul frigotehnic si nu numai de ei. Astfel sa ajuns la inlocuirea gazelor generatoare a efectului de sera din instalatiile de racire sau din Spray-uri si bine sa facut . Din pacate ma tem ca este destul de tarziu. Un rau facut Terei greu mai poate fi remediat si asta o simtim pe pielea noastra in momentul de fata.
Hai sa vedem intai cum functioneaza un televizor clasic:
Dupa aia ne uitam care sunt legile termodinamicii.
Dupa aia ne uitam care sunt legile termodinamicii.
Care Tv clasic ?Pacalici a scris:Hai sa vedem intai cum functioneaza un televizor clasic:
Cu tuburi electronice , cu tanzistori, hibrid , cu tiristori pe baliajul vertical sau cu circuite integrate ? Cu transformator clasic sau cu circuite pentru comutatie rapida ?
Ia vezi tu .... ca eu am treaba.
Pacalici a scris:Hai sa vedem intai cum functioneaza un televizor clasic:
Cu scuze, asa se intampla cand scri simultan in mai multe locuri. Te rog sa citesti deci:
Hai sa vedem cum functioneaza frigiderul clasic.
Cu scuzele de rigoare , hai sa vedem , dar nu acum . Poate mai pe seara daca se mai racoreste afara . Eu sunt intr-o mica vacanta fortata si de aceia scriu mai mult pe forum dar cred ca este bine sa nu fac exces. Ok?Pacalici a scris:Cu scuze, asa se intampla cand scri simultan in mai multe locuri. Te rog sa citesti deci:
Hai sa vedem cum functioneaza frigiderul clasic.
Pacalici a scris:Hai sa vedem cum functioneaza frigiderul clasic.
Am promis si m-am tinut de cuvint . Vreau in primul rand sa stiu ce anume te intereseaza si in ce scop?scanteitudorel a scris:Cu scuzele de rigoare , hai sa vedem , dar nu acum . Poate mai pe seara daca se mai racoreste afara .
scanteitudorel a scris:
Poti sa ne prezinti si noua inventia asta? Eu personal nu am auzit de asa ceva. Pe ce principiu fizic se bazeaza minunatia? Ce randament are daca functioneaza?
Ce faci Pacalici cu acesta ultima postare a ta ? Ma intrebi din nou despre inventia respectiva Ti-am raspuns odata . Uite mai sus ce ti-am scris.Pacalici a scris:
scanteitudorel raspunde:
Din pacate nu aveam cum sa intru in direct cu realizatorul emisiuni difuzata pe Discovery. Daca as fi cunoscut principiul de functionare al acestei inventii nu as fi deschis acest topic. Am vazut un tub cu diametrul de 4cm si lungimea de 20-25cm pe care se depunea ghiata intr-un timp de cateva secunde din cauza ultrasunetelor. Atat si nimic mai mult.
Pacalici a scris:scanteitudorel a scris:
Pacalici a scris :
Esti simpatic ca in totdeauna Tudorele. Pai tu ai revenit si ai afirmat urmatoarele:
Ce ma interesaza , ti-am reprodus si a doua oara. In ce scop? Asta este o intrebare cel putin ciudata! Pai singurul scop nu poate sa fie decat cunoasterea. Tu vezi si alte scopuri ale intrebarii mele?
Daca raspunsul tau este limitat la:
atunci, nu inteleg de ce ai mai facut postarea:
Unde este logica intrebarii (de unde sti ca este vorba de un frigider care functioneaza pe baza...de ultrasunete?) daca tu insuti nu cunosti principiul de functionare?......
Vreau in primul rand sa stiu ce anume te intereseaza si in ce scop?
Ce ma interesaza , ti-am reprodus si a doua oara. In ce scop? Asta este o intrebare cel putin ciudata! Pai singurul scop nu poate sa fie decat cunoasterea. Tu vezi si alte scopuri ale intrebarii mele?
Daca raspunsul tau este limitat la:
Din pacate nu aveam cum sa intru in direct cu realizatorul emisiuni difuzata pe Discovery. Daca as fi cunoscut principiul de functionare al acestei inventii nu as fi deschis acest topic. Am vazut un tub cu diametrul de 4cm si lungimea de 20-25cm pe care se depunea ghiata intr-un timp de cateva secunde din cauza ultrasunetelor. Atat si nimic mai mult.
atunci, nu inteleg de ce ai mai facut postarea:
Daca tot a fost inventat frigiderul care raceste cu ajutorul unui dispozitiv generator de ultrasunete de ce nu apare acesta pe piata. Nu crede-ti ca ar fi cazul ?
Unde este logica intrebarii (de unde sti ca este vorba de un frigider care functioneaza pe baza...de ultrasunete?) daca tu insuti nu cunosti principiul de functionare?......
Simplu. Ca sa aflu mai multe despre acest frigider de la alti colegi de pe forum . Poate ei stiu mai mult.Pacalici a scris:atunci, nu inteleg de ce ai mai facut postarea:
Fara suparare , da esti de belea frate. De unde puteam eu sa stiu ca acesta functioneaza cu ultrasunete , daca nu de la prezentatorul emisiunii respective . Acesta a facut o scurta prezentare . O logica simpla daca ai fi aplicat , ai fi gasit foarte repede raspuns la intrebarea ta.Pacalici a scris:Unde este logica intrebarii (de unde sti ca este vorba de un frigider care functioneaza pe baza...de ultrasunete?) daca tu insuti nu cunosti principiul de functionare?...... Sad
Phiuuuu Tudorele, adica cum? Ia uite ce ai scris in postarea ta initiala:
Deci:
1."Instalatiile frigorifice folosesc freonul care ataca ...etc"
Ai facut o afirmatie partial gresita. Instalatiile frigorifice AU FOLOSIT, NU MAI FOLOSESC. Deci o masura s-a luat. Si atunci pentru ce mai aduci in discutie freonul?
2."Cand noi vrem sa ne racorim...etc". Pai ce putem sa facem? Nu putem contrazice legile termodinamicii.Ti-am pus si un film care explica....O consider o intrebare inutila daca ai fi cunoscut principiul de functionare al refrigerarii. Cel mult ar fi trebuit sa vi tu cu o propunere concreta care sa nu respecte legile termodinamicii si care sa o pui in practica.In rest...intrebarea ta a fost inutila.....
3."Daca tot s-a inventat frigiderul care raceste cu...etc" Acum am inteles ca ai aflat de pe canalul Descovery. Pai ce era asa de greu, daca aceasta inventie ti-a atras atentia sa nu incepi sa te interesezi pe internet sau in forum daca cineva a auzit de minunea asta? Pe ce principiu functioneaza? Tu insa ai facut afirmatia cu toata siguranta ca ar fi cazul sa apara pe piata.
De ce esti smecheri si o intorci ca la Ploiesti spunand:
E? Cine e mai belea?
Eu credeam ca aflu detalii de la tine, care ai afirmat ca exista.....De ce ma induci in eroare? Ce tu esti eugen?
In momentul de fata instalatiile frigorifice folosesc drept agent de racire Freonul . Acesta eliminat in atmosfera distruge moleculele de Ozon . Efectul nefast pe care-l genereaza disparitia moleculei de Ozon il resimtim cu toti.
Intrebare :
Deci:
1."Instalatiile frigorifice folosesc freonul care ataca ...etc"
Ai facut o afirmatie partial gresita. Instalatiile frigorifice AU FOLOSIT, NU MAI FOLOSESC. Deci o masura s-a luat. Si atunci pentru ce mai aduci in discutie freonul?
2."Cand noi vrem sa ne racorim...etc". Pai ce putem sa facem? Nu putem contrazice legile termodinamicii.Ti-am pus si un film care explica....O consider o intrebare inutila daca ai fi cunoscut principiul de functionare al refrigerarii. Cel mult ar fi trebuit sa vi tu cu o propunere concreta care sa nu respecte legile termodinamicii si care sa o pui in practica.In rest...intrebarea ta a fost inutila.....
3."Daca tot s-a inventat frigiderul care raceste cu...etc" Acum am inteles ca ai aflat de pe canalul Descovery. Pai ce era asa de greu, daca aceasta inventie ti-a atras atentia sa nu incepi sa te interesezi pe internet sau in forum daca cineva a auzit de minunea asta? Pe ce principiu functioneaza? Tu insa ai facut afirmatia cu toata siguranta ca ar fi cazul sa apara pe piata.
De ce esti smecheri si o intorci ca la Ploiesti spunand:
Simplu. Ca sa aflu mai multe despre acest frigider de la alti colegi de pe forum . Poate ei stiu mai mult.
E? Cine e mai belea?
Eu credeam ca aflu detalii de la tine, care ai afirmat ca exista.....De ce ma induci in eroare? Ce tu esti eugen?
Mai savantilor, nimic nu stiti si nu ganditi, vreti totul mura-n gura.
Americanii stiu ca tornadele (ajunse la un anumit parametru) racesc pana se lasa cu un covor de gheata in urma lor.
Romanii stiu ca a fost unul Gogu Constantinescu, care a inteles si transmis sunete si ultrasunete prin tuburi, ceva ca la trompeta. Adica transmitea un fel de energie intrun anumit fel.
Rusii stiu sa separe termic fluidele in hidrodinamica. Au fost primii care au facut un dispozitiv numit acum tub Hilsch: http://www.instructables.com/id/The-Hilsch-vortex-tube/
Daca se gandeste un pic si se combina aceste observatii si aplicatii, se poate construi un frigider de tip nou. Care sa nu consume nimic, adica sa isi consume doar propria energie termica. Care poate folosi ca mediu un fluid lichid sau gazos sau combinat. Uite ca v-am dat un subiect, faceti-l cu verb in miscare, lipiti-i ce alte parti mai trebuie.
Dar daca il descoperiti, veti fi in mare pericol. Cade industria mondiala. Lasati pe drumuri sute de milioane de nenorociti, inclusiv energeticieni. Majoritatea consumului casnic de curent este la frigider.
Plus ca pus la scara mare in mari si oceane, ingheata totul.
http://www.instructables.com/id/Portable-12V-Air-Conditioner---Cheap-and-easy!/
http://www.instructables.com/id/How-to-modify-a-fridge-compressor-into-a-silent-ai/
(((( DESIGUR CA TOTUL E LA MISTO !!! )))
Americanii stiu ca tornadele (ajunse la un anumit parametru) racesc pana se lasa cu un covor de gheata in urma lor.
Romanii stiu ca a fost unul Gogu Constantinescu, care a inteles si transmis sunete si ultrasunete prin tuburi, ceva ca la trompeta. Adica transmitea un fel de energie intrun anumit fel.
Rusii stiu sa separe termic fluidele in hidrodinamica. Au fost primii care au facut un dispozitiv numit acum tub Hilsch: http://www.instructables.com/id/The-Hilsch-vortex-tube/
Daca se gandeste un pic si se combina aceste observatii si aplicatii, se poate construi un frigider de tip nou. Care sa nu consume nimic, adica sa isi consume doar propria energie termica. Care poate folosi ca mediu un fluid lichid sau gazos sau combinat. Uite ca v-am dat un subiect, faceti-l cu verb in miscare, lipiti-i ce alte parti mai trebuie.
Dar daca il descoperiti, veti fi in mare pericol. Cade industria mondiala. Lasati pe drumuri sute de milioane de nenorociti, inclusiv energeticieni. Majoritatea consumului casnic de curent este la frigider.
Plus ca pus la scara mare in mari si oceane, ingheata totul.
http://www.instructables.com/id/Portable-12V-Air-Conditioner---Cheap-and-easy!/
http://www.instructables.com/id/How-to-modify-a-fridge-compressor-into-a-silent-ai/
(((( DESIGUR CA TOTUL E LA MISTO !!! )))
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
gafitene, poa sa fie si la misto.Daca n-are ultrasunete, nu sa pune!
Daca esti insecta le auzi, deci pt ele acea frecventa este catalogata "sunete" audibile.
Sufli ceva in trompeta si ingheata cei din jur, fara sa se auda nimic. Un fel de jaz.
Fenomenul a fost aplicat intrun mod special si la noi de catre marele savant Constantin Bursuc. Nimeni nu l-a inteles, dar a functionat. Plasma care iesea din ajutajul special de reactie era mult mai rece (vezi urma termica lipsa la avioanele invizibile radar). Plus alte efecte cu defecte.
Nimic nu stiti, cu exceptia faptului de a face misto de cele mai inalte cuceriri ale mintii umane.. Cum ar fi ca americanii nu ar fi pus piciorul pe Luna, asa cum fac fotbalistii cand pun piciorul pe minge sa se pozeze. Ei bine, fotbalistii americani au pus piciorul pe ceva rotund pe care scria Selena, probabil denumirea echipei, numele antrenorului latin sau mai stiu eu ce firma sponsor.
Sufli ceva in trompeta si ingheata cei din jur, fara sa se auda nimic. Un fel de jaz.
Fenomenul a fost aplicat intrun mod special si la noi de catre marele savant Constantin Bursuc. Nimeni nu l-a inteles, dar a functionat. Plasma care iesea din ajutajul special de reactie era mult mai rece (vezi urma termica lipsa la avioanele invizibile radar). Plus alte efecte cu defecte.
Nimic nu stiti, cu exceptia faptului de a face misto de cele mai inalte cuceriri ale mintii umane.. Cum ar fi ca americanii nu ar fi pus piciorul pe Luna, asa cum fac fotbalistii cand pun piciorul pe minge sa se pozeze. Ei bine, fotbalistii americani au pus piciorul pe ceva rotund pe care scria Selena, probabil denumirea echipei, numele antrenorului latin sau mai stiu eu ce firma sponsor.
gafiteanu- Foarte activ
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Marele savant Constantin Bursuc, care a si scris cartea: " CONSTRUITI-VA CU MIJLOACE PROPRII UN OZN" , nu?
Se poate vedea unul in foto, impreuna cu savantul.
Se poate vedea unul in foto, impreuna cu savantul.
Proba...(doua postari nu mi-au aparut)
george- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1181
Puncte : 21159
Data de inscriere : 07/04/2009
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Nu mai am timp sa rescriu...;actualele frigidere sunt masini termice care functioneaza dupa un ciclu termodinamic inversat,de aici problema cu caldura.O solutie poate fi un frigider ce functioneaza dupa un ciclu termodinamic direct...,asa ceva e interzis sa functioneze in termodinamica.Asta nu inseamna ca e imposibil.Trebuie doar schimbat modul de gandire;omul a gandit totul ca si cum ar avea resurse nelimitate,in criza de timp.Daca observam natura,ea functioneaza cu resurse limitate si cu timp berechet.
Natura recicleaza,stie sa astepte...Omul produce deseuri,nare timp sa recicleze.
Natura recicleaza,stie sa astepte...Omul produce deseuri,nare timp sa recicleze.
george- Foarte activ
george a scris:O solutie poate fi un frigider ce functioneaza dupa un ciclu termodinamic direct...,asa ceva e interzis sa functioneze in termodinamica.Asta nu inseamna ca e imposibil.
Gloria te asteapta! La lucru si fane mandri ca suntem romani! Astept primul frigider neconventional romanesc. Succes!
Bravo george . Toata stima mea . Iata un om care tine cont de o vorba inteleapta : ,,Omul este o consecinta a faptelor sale".george a scris:Asta nu inseamna ca e imposibil.Trebuie doar schimbat modul de gandire;omul a gandit totul ca si cum ar avea resurse nelimitate,in criza de timp.Daca observam natura,ea functioneaza cu resurse limitate si cu timp berechet.
Ai dreptate . Am gresit . Te rog sa ma scuzi.Pacalici a scris:E? Cine e mai belea? cyclops
se va citi: fa-nePacalici a scris:fane
scanteitudorel a scris:Ai dreptate . Am gresit . Te rog sa ma scuzi.
Doamne fereste, dar nu exista nici un motiv pentru a cere scuze.
"Gloria te asteapta! La lucru si fane mandri ca suntem romani! Astept primul frigider neconventional romanesc. Succes!"
Dand la oparte ironia fina,apreciez incurajarea.Intrebarea e;sunteti voi pregatiti sa imbratisati o asfel de realizare? Pot sa concep o asfel de masina si nu astept glorie ...,cat timp traiesc.
Dand la oparte ironia fina,apreciez incurajarea.Intrebarea e;sunteti voi pregatiti sa imbratisati o asfel de realizare? Pot sa concep o asfel de masina si nu astept glorie ...,cat timp traiesc.
george- Foarte activ
https://cercetare.forumgratuit.ro/t1862-instalatiile-frigorifice-care-mai-mult-ne-incalzesc#62987
Aceea este doar macheta. E facuta la misto. Savantul e incaltat tot la misto in galosi verzi de guma iradiati de razele de Luna.
Cand isi pune costumul cu cravata, atunci doara e serios si se pozeaza in realul OZN, o adevarata masina a timpului.
Se stie din cele mai vechi timpuri ca, in jurul OZNurilor totul se raceste, suprafata lor avand zero grade kelvin si in plus se blocheza orice curent electric prin sarme pe o mare raza de peste 10 m. Masinile Diesel doar mai functioneaza si armele de foc, dar gloantele ricoseaza pe costumul special al extraterestrilor.
Nu va puneti cu ei, mai bine le castigati prietenia si ii cinstiti cu o portie de supa sau zeama de varza, cum facea Louis de Funes. Asa a primit azil politic si cetatenie pe planeta lor, unde nu se moare de la zeama de moare. Acolo este o alta atmosfera, banuiti de care.
http://frenchandparfait.com/la-soupe-aux-choux-or-how-to-laugh-and-eat-like-a-french/
Aceea este doar macheta. E facuta la misto. Savantul e incaltat tot la misto in galosi verzi de guma iradiati de razele de Luna.
Cand isi pune costumul cu cravata, atunci doara e serios si se pozeaza in realul OZN, o adevarata masina a timpului.
Se stie din cele mai vechi timpuri ca, in jurul OZNurilor totul se raceste, suprafata lor avand zero grade kelvin si in plus se blocheza orice curent electric prin sarme pe o mare raza de peste 10 m. Masinile Diesel doar mai functioneaza si armele de foc, dar gloantele ricoseaza pe costumul special al extraterestrilor.
Nu va puneti cu ei, mai bine le castigati prietenia si ii cinstiti cu o portie de supa sau zeama de varza, cum facea Louis de Funes. Asa a primit azil politic si cetatenie pe planeta lor, unde nu se moare de la zeama de moare. Acolo este o alta atmosfera, banuiti de care.
http://frenchandparfait.com/la-soupe-aux-choux-or-how-to-laugh-and-eat-like-a-french/
gafiteanu- Foarte activ
Maestre gafiteanu,ce sa zic...,norocul meu e ca stiu sa citesc printre randuri.Pentru mine,cateva cuvinte ce va apartin,cantaresc mai mult decat tot ce-i scris pe acest forum.
george- Foarte activ
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum