Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de ilasus Astazi la 19:58
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 31 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 30 Vizitatori ilasus
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Romania in lume
4 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Romania in lume
N-ai un nai ? N`ai, n`ai, n`ai...Niz-n`ai. Ia niznaiu, eu nu stiu nimic..
Romanie, nu mai ai nimic, doar un nai. In el sa sufli a paguba.
Faima romanilor care au speriat Vestul :
http://newsar.ro/video-romanilor-din-italia-li-se-vor-implanta-in-piele-micro-cipuri-subcutanat/
Romanie, nu mai ai nimic, doar un nai. In el sa sufli a paguba.
Faima romanilor care au speriat Vestul :
http://newsar.ro/video-romanilor-din-italia-li-se-vor-implanta-in-piele-micro-cipuri-subcutanat/
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
http://science.hotnews.ro/stiri-spatiul-20648970-sua-lanseaza-goana-dupa-aurul-spatial-dupa-promulgarea-legii-care-stabileste-orice-material-gasit-american-asteroid-apartine.htm
Trebuie sa dam si noi o lege cosmica. Orice sfant descoperit de noi in spatiul cosmic si inca nerevendicat, ne apartine. Sa nu-l mai impartim cu nimeni. Sfintii sunt utili, deoarece pot face minuni. Sfintii sunt mai valorosi decat aurul.
Cel mai nimerit loc de a-i cauta este in Rai, acolo unde este maxima densitatea. Dar cum ii descoperim printre muritorii ordinari si ii contactam printre miliardele de suflete ratacite? Ca cine ajunge dincolo, nu vrea sa se mai intoarca si nici nu cu mobilul la el nu are voie.
Ramana sa-i descoperim aici pe Pamant, pe cei ce sunt in devenire, adica aspiranti. Eu zic sa-i cautam prin manastiri. Sau prin pesteri sau prin canalele oraselor. Sau poate printre politicieni, in Partide sau prin Parlament.
Cu siguranta unul ca Iliescu sau Basescu sau Ponta ar fi fost declarati sfinti, daca traiau acum unul sau doua milenii. La cate biserici au ridicat si spitale au desfiintat.
Nici Arsenie Boca nu a fost declarat sfant cat traia, ba din contra. Nici eu chiar nu stau prea bine si sunt chiar vazut ca draqu gol, deoarece sunt mai al draqului.
https://cercetare.forumgratuit.ro/t823-probleme-avem-537i-din-cauza-unora-ca-gafiteanu
Trebuie sa dam si noi o lege cosmica. Orice sfant descoperit de noi in spatiul cosmic si inca nerevendicat, ne apartine. Sa nu-l mai impartim cu nimeni. Sfintii sunt utili, deoarece pot face minuni. Sfintii sunt mai valorosi decat aurul.
Cel mai nimerit loc de a-i cauta este in Rai, acolo unde este maxima densitatea. Dar cum ii descoperim printre muritorii ordinari si ii contactam printre miliardele de suflete ratacite? Ca cine ajunge dincolo, nu vrea sa se mai intoarca si nici nu cu mobilul la el nu are voie.
Ramana sa-i descoperim aici pe Pamant, pe cei ce sunt in devenire, adica aspiranti. Eu zic sa-i cautam prin manastiri. Sau prin pesteri sau prin canalele oraselor. Sau poate printre politicieni, in Partide sau prin Parlament.
Cu siguranta unul ca Iliescu sau Basescu sau Ponta ar fi fost declarati sfinti, daca traiau acum unul sau doua milenii. La cate biserici au ridicat si spitale au desfiintat.
Nici Arsenie Boca nu a fost declarat sfant cat traia, ba din contra. Nici eu chiar nu stau prea bine si sunt chiar vazut ca draqu gol, deoarece sunt mai al draqului.
https://cercetare.forumgratuit.ro/t823-probleme-avem-537i-din-cauza-unora-ca-gafiteanu
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cum-arata-cartierul-romilor-din-paris-402702
http://www.romanialibera.ro/galerie/foto--cum-arata-cartierul-romilor-din-paris-402702/img/6
Fara cuvinte, c-am ramas fara cuvinte. Ce n-a vazut Parisul ! Notre rroms de Paris ! Pe Champs Elysees ! Pe MontMartre, unde sunt cei mai mari artisti.
Ma tot intrebam eu, unde ne sunt tziganii, ca s-au cam inputinat. S-au dus la mai bine si unde e cultura mai multa.
http://www.romanialibera.ro/galerie/foto--cum-arata-cartierul-romilor-din-paris-402702/img/6
Fara cuvinte, c-am ramas fara cuvinte. Ce n-a vazut Parisul ! Notre rroms de Paris ! Pe Champs Elysees ! Pe MontMartre, unde sunt cei mai mari artisti.
Ma tot intrebam eu, unde ne sunt tziganii, ca s-au cam inputinat. S-au dus la mai bine si unde e cultura mai multa.
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Mar 22 Dec 2015, 07:43, editata de 1 ori
De unde au plecat, cu multe secole in urma , acolo au ajuns . Mama India. Vai mama. Micul Paris de Ion Budai Deleanu.gafiteanu a scris:http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cum-arata-cartierul-romilor-din-paris-402702
Fara cuvinte, c-am ramas fara cuvinte. Ce n-a vazut Parisul ! Notre rroms de Paris ! Pe Champs Elysees !
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Studenti din Romania, premiati in Japonia
http://www.cunoastelumea.ro/record-pentru-studentii-romani-in-japonia-la-tokyo/
cunoastelumea.ro:
"Studenții români au petrecut 2 ani în laboratoare pentru a construi acești roboți care le-au adus bucurie în concursul internațional.
”Sunt tineri care își pun mintea la contribuție și produc lucruri exceționale, iar acest concurs este celebru pentru că se desfășoară la nivel internațional”, a declarat pentru ProTv Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica București."
http://www.cunoastelumea.ro/record-pentru-studentii-romani-in-japonia-la-tokyo/
cunoastelumea.ro:
"Studenții români au petrecut 2 ani în laboratoare pentru a construi acești roboți care le-au adus bucurie în concursul internațional.
”Sunt tineri care își pun mintea la contribuție și produc lucruri exceționale, iar acest concurs este celebru pentru că se desfășoară la nivel internațional”, a declarat pentru ProTv Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica București."
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Deja robotii s-au facut f.utili si in ingrijirea oamenilor cu probleme, inlocuind cu succes personalul medical ajutator pt. ingrijire, care e cam deficitar in prezent si scump platit. Robotii si constructorii lor vor avea un mare viitor. De exemplu sunt roboti specializati care hranesc sau sterg batranii bogati si ramoliti la fund, imediat cum simt asta automat, lucru care nu prea e agreat de nimeni, nici de romanii angajati special pt. asa ceva in Vest.
Cinste romanilor care construiesc robotii de maine.
Cinste romanilor care construiesc robotii de maine.
Subiecte similare
» Keshe Romania impreuna cu MISA -/- Grupul de studii Keshe Romania!
» O lume a curenţilor de deplasare
» Conceptia despre lume a lui curiosul
» O lume a curenţilor de deplasare
» Conceptia despre lume a lui curiosul
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum