Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la eugen în Ce fel de popor suntem
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 33 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 33 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Legea Constructala, prima poarta catre Teoria Unificata
+2
gafiteanu
WoodyCAD
6 participanți
Pagina 1 din 1
Legea Constructala, prima poarta catre Teoria Unificata
Legea constructală se referă la un fenomen universal din natură: generarea configuraţiilor de curgere. Atât prin organismele vii, cât şi prin structurile fizice neînsufleţite circulă felurite fluide: apă, aer, sevă, sânge, fluxuri electrice şi calorice. În tranzitul lor, fluidele au tendinţa de a curge mai uşor, pe căi de mai mare acces. Legea spune că, „pentru ca un sistem macroscopic de mărime finită să supravieţuiască în timp, configuraţia sa trebuie să evolueze astfel încât să ofere cel mai bun acces pentru curenţii care curg prin el“.
http://www.natgeo.ro/dezbateri-globale/omul-si-viata/9186-natura-e-constructal
Legea Constructala, a compatriotului Adrian Bejan (Duke University), intuieste geometrodinamica elicoiodala, prin rostogolire si "curenti Ady", ca pe o eficienta in transport.
Acesta nu face legatura clara intre sistemul ce curge si mediul prin care acesta curge, vazuta ca o interactiune optimizata intre 2 sisteme.
Persistenta pe aceasta directie este doar o consecinta a observarilor directe iar enuntarea unor principii de plecare este evidenta!
http://pratt.duke.edu/news/rolling-stones-turbulence-connect-evolution-physics
ACEST VIDEO ESTE IMPRESIONANT!
Confirma, la o scara uriasa, mecanismul de inductie TC (tor cilindru, mecanism unificat)
O tornada mai mare induce minitornade ce se concateneaza... pe verticala(datorita convectiei termice)..si nu interactioneaza intre ele!
(la fel : curentul-tornada tip electric induce tornade magnetice ce se concateneaza...circular)
TRANSPORTUL SE OPTIMIZEAZA SINGUR...AUTOORGANIZARE PRINT TRANSPORT IN VOLUME MINIMALE (tetraedral/elicoidal)
TRANSPORTUL PE BRATELE TORNADEI (ce se aduna la centru)...ESTE SI EL OPTIMIZAT(autoorganizat)...TOT ELICOIDAL!
https://www.youtube.com/watch?v=5SyX2NUEkKk
TRANSPORTUL ESTE OPTIMIZAT ....chiar si la nivel....galactic! Transportul pe bratele galactie(catre centru) este....antichiral
http://www.natgeo.ro/dezbateri-globale/omul-si-viata/9186-natura-e-constructal
Legea Constructala, a compatriotului Adrian Bejan (Duke University), intuieste geometrodinamica elicoiodala, prin rostogolire si "curenti Ady", ca pe o eficienta in transport.
Acesta nu face legatura clara intre sistemul ce curge si mediul prin care acesta curge, vazuta ca o interactiune optimizata intre 2 sisteme.
Persistenta pe aceasta directie este doar o consecinta a observarilor directe iar enuntarea unor principii de plecare este evidenta!
http://pratt.duke.edu/news/rolling-stones-turbulence-connect-evolution-physics
ACEST VIDEO ESTE IMPRESIONANT!
Confirma, la o scara uriasa, mecanismul de inductie TC (tor cilindru, mecanism unificat)
O tornada mai mare induce minitornade ce se concateneaza... pe verticala(datorita convectiei termice)..si nu interactioneaza intre ele!
(la fel : curentul-tornada tip electric induce tornade magnetice ce se concateneaza...circular)
TRANSPORTUL SE OPTIMIZEAZA SINGUR...AUTOORGANIZARE PRINT TRANSPORT IN VOLUME MINIMALE (tetraedral/elicoidal)
TRANSPORTUL PE BRATELE TORNADEI (ce se aduna la centru)...ESTE SI EL OPTIMIZAT(autoorganizat)...TOT ELICOIDAL!
https://www.youtube.com/watch?v=5SyX2NUEkKk
TRANSPORTUL ESTE OPTIMIZAT ....chiar si la nivel....galactic! Transportul pe bratele galactie(catre centru) este....antichiral
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23108
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Re: Legea Constructala, prima poarta catre Teoria Unificata
MAI MULT...LA SCARA INTREGULUI UNIVERS:
Toate roiurile galactice par ca se indreapta (cu sens si chiralitate) catre "ceva"!
(Teoria Unificata se foloseste de teoria atractorilor)
...chiar si radiatia cosmica de fond are transport optimizat (elicoidal)
...insa HILAR, ACEST LUCRU ESTE PRIVIT CA O ANOMALIE!
Insa ce se intampla cand nu arunci cu planete, sori , comete si ...pietroaie?
Dar daca arunci cu fotoni, particule microscopice sau nedetectabile cu aparate dar vizibile ca efect?
TEORIA UNIFICATA ARATA CLAR SI FARA ECHIVOC( in 7 ani de cercetare nimic nu a iesit in afara teoriei)!
...si fotonii, electronii sau orice particula, in transport prin Univers,..se deplaseaza OPTIMIZAT...adica ELIOCOIDAL!
De aceea, LEGEA CONSTRUCTALA este poarta prin care se poate intelege ...TEORIA UNICA!
(este introdusa la inceputul celor peste 400 de pagini de Teorie Unificata)
Toate roiurile galactice par ca se indreapta (cu sens si chiralitate) catre "ceva"!
(Teoria Unificata se foloseste de teoria atractorilor)
...chiar si radiatia cosmica de fond are transport optimizat (elicoidal)
...insa HILAR, ACEST LUCRU ESTE PRIVIT CA O ANOMALIE!
Insa ce se intampla cand nu arunci cu planete, sori , comete si ...pietroaie?
Dar daca arunci cu fotoni, particule microscopice sau nedetectabile cu aparate dar vizibile ca efect?
TEORIA UNIFICATA ARATA CLAR SI FARA ECHIVOC( in 7 ani de cercetare nimic nu a iesit in afara teoriei)!
...si fotonii, electronii sau orice particula, in transport prin Univers,..se deplaseaza OPTIMIZAT...adica ELIOCOIDAL!
De aceea, LEGEA CONSTRUCTALA este poarta prin care se poate intelege ...TEORIA UNICA!
(este introdusa la inceputul celor peste 400 de pagini de Teorie Unificata)
WoodyCAD- Foarte activ
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Asa este....nu a fost BIG-BANG, suntem doar in evolutie:
...este iesirea dintr-o tornada, galaxiile se departeaza una de alta...."pare ca in urma unei explozii"!...
Unele se departeaza altele se apropie, IN-OUT....permanent!
Baiatul acela istet, Albert Einstein, a spus odata:
"Cand am sa inteleg cine este PI am sa inteleg cine este Dumnezeu"!
Ce se ascunde in spatele "optimizarii constructale" este de fapt un set de reguli de GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA,
valabile pentru orice marime de...Univers!
...este iesirea dintr-o tornada, galaxiile se departeaza una de alta...."pare ca in urma unei explozii"!...
Unele se departeaza altele se apropie, IN-OUT....permanent!
Baiatul acela istet, Albert Einstein, a spus odata:
"Cand am sa inteleg cine este PI am sa inteleg cine este Dumnezeu"!
Ce se ascunde in spatele "optimizarii constructale" este de fapt un set de reguli de GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA,
valabile pentru orice marime de...Univers!
WoodyCAD- Foarte activ
Intotdeauna se configureaza singure astfel corpurile: la centru corpurile cele mai masive, iar imprejur se invart cele mai usoare. Iar tot ansamblul se invarte in jurul centrului. Jumatate se invarte intrun sens, cealalta jumatate invers, astfel se echilibreaza.
Intotdeauna ceva foarte masiv la centru trage si atrage totul. Ce este acel ceva de la centru, aiasta-i intrebarea. O fi un corp, or fi doua sau mai multe....
Deci nici o enigma cu forma galaxiilor in "GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA".
Intotdeauna ceva foarte masiv la centru trage si atrage totul. Ce este acel ceva de la centru, aiasta-i intrebarea. O fi un corp, or fi doua sau mai multe....
Deci nici o enigma cu forma galaxiilor in "GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA".
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Eu nu te contrazic, dar sa nu uitam faptul ca o tornada se formeaza datorita a doi curenti de sens opus , la care se aduga si diferenta de presiune existenta pe plan vertical. Datorita celor doi factori enumerati mai sus apare aceasta curgere elicoidala. Sunt doi vectori implicati in acest proces fizic . Unul de rotatie in plan orizontal , iar altul de inaintare in plan vertical . Din suma celor doi rezulta vectorul care este coliniar cu respectiva curgere .WoodyCAD a scris:TRANSPORTUL PE BRATELE TORNADEI (ce se aduna la centru)...ESTE SI EL OPTIMIZAT(autoorganizat)...TOT ELICOIDAL!
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Fenomenul prezentat de tine se manifesta si in acesta situatie .
https://cercetare.forumgratuit.ro/t1878-rezolvatelectricitete-si-magnetism-arc-electric-in-camp-magnetic-permanent?highlight=Arc+++++electric+++intre+++camp+++magnetic+++permanent
Din pacate eu nu mai am fotografiile respective . Poate l-e gasesc in arhiva personala a unui profesor cu care am discutat aceasta problema .
https://cercetare.forumgratuit.ro/t1878-rezolvatelectricitete-si-magnetism-arc-electric-in-camp-magnetic-permanent?highlight=Arc+++++electric+++intre+++camp+++magnetic+++permanent
Din pacate eu nu mai am fotografiile respective . Poate l-e gasesc in arhiva personala a unui profesor cu care am discutat aceasta problema .
Tornada NU SE FORMEAZA DATORITA CURENTILOR DE SENS OPUS!...NU EXISTA ASA CEVA!!!!!
(totusi initiatorul sensului tornadelor, pe Terra, este miscarea de rotatie a pamantului)
Tornada la chiuveta depinde cum o initiezi, o poti face manual...!
Daca facem o gaura intr-un lac ...forta Coriolis va determina chiralitatea curgerii spre "centrul pamantuilui"!
Cat priveste particulele incarcate electric, plasma (un amestec de particule pozitive, negative si neutre)
formeaza ...o elicoida de deplasare! (incorporeaza microelicoide de stanga si dreapta, un manunchi antichiral)
Plasarea in camp magnetic face mai vizibile aceste tornade! (interactiune cu tornadele magnetice, reguli de interactiune ce se supun COD FUNDAMENTAL)
Teoria Unificata explica, pe intelesul tuturor, si ...asta!
Iata un film facut de mine, pentru a explica...TOTUL!
(totusi initiatorul sensului tornadelor, pe Terra, este miscarea de rotatie a pamantului)
Tornada la chiuveta depinde cum o initiezi, o poti face manual...!
Daca facem o gaura intr-un lac ...forta Coriolis va determina chiralitatea curgerii spre "centrul pamantuilui"!
Cat priveste particulele incarcate electric, plasma (un amestec de particule pozitive, negative si neutre)
formeaza ...o elicoida de deplasare! (incorporeaza microelicoide de stanga si dreapta, un manunchi antichiral)
Plasarea in camp magnetic face mai vizibile aceste tornade! (interactiune cu tornadele magnetice, reguli de interactiune ce se supun COD FUNDAMENTAL)
Teoria Unificata explica, pe intelesul tuturor, si ...asta!
Iata un film facut de mine, pentru a explica...TOTUL!
WoodyCAD- Foarte activ
Aici, o filmare facuta de mine ce incepe cu "ENTAGLEMENTUL CUANTIC"...adica orice schimbare in sensul unei curgeri determina automat o schimbare a curgerii numarul 2...!
Este vorba tot de ...CURGERI OPTIMIZATE...adica elicoidale!
Intelegerea CODULUI FUNDAMENTAL (reguli de interactiune intre tornade) face posibila intelegerea tuturor dispozitivelor prezentate de mine! (nu pot fi intelese cu fizica actuala)
Iata primul dispozitiv, o bobina atipica, construita in ...TEORIE UNIFICATA ( am pus tornadele sa interactioneze, respectand CODUL FUNDAMENTAL)
(acum vreo 5 ani ...)
Este vorba tot de ...CURGERI OPTIMIZATE...adica elicoidale!
Intelegerea CODULUI FUNDAMENTAL (reguli de interactiune intre tornade) face posibila intelegerea tuturor dispozitivelor prezentate de mine! (nu pot fi intelese cu fizica actuala)
Iata primul dispozitiv, o bobina atipica, construita in ...TEORIE UNIFICATA ( am pus tornadele sa interactioneze, respectand CODUL FUNDAMENTAL)
(acum vreo 5 ani ...)
WoodyCAD- Foarte activ
De la televiziunile de stiinta eu am aflat asta . Bun sa fie ca tine . Vara cand este cald afara si bate foarte putin vantul se formeaza mici virtejuri de praf care se deplaseaza pret de cateva secunde asemanator tornadelor . In acazul acesta tot rotatia Pamantului este de vina ?WoodyCAD a scris:Tornada NU SE FORMEAZA DATORITA CURENTILOR DE SENS OPUS!...NU EXISTA ASA CEVA!!!!!
Alt exemplu. Daca in emisfera nordica admitem ca apa din cada va curge si roti liber ,( fara interventie umana ), in sensul de rotatie invers acelor de ceasornic , rezulta ca in emisfera sudica apa se va roti invers fata de primul caz , dupa logica mea . Au fost efectuate nenumarate experimente si lucrurile nu stau deloc asa .
OK. Am sa vad si ce ai mai postat.
Este vorba despre initiatorul rotatiei! Nu intotdeauna forta Coriolis invinge...tornada care a plecat deja, la dimensiuni submicroscopice!
Dinamica verticala genereaza...ELICEA, vezi focul! Este imposibil altfel!
ESTE VORBA DE DEPLASAREA IN VOLUME MINIMALE...!
In acest moment stiinta nu cunoaste MECANISMELE FUNDAMENTALE....aplica doar mecanisme DE TIP EFECT..fara sa stie cauza!
Dinamica verticala genereaza...ELICEA, vezi focul! Este imposibil altfel!
ESTE VORBA DE DEPLASAREA IN VOLUME MINIMALE...!
In acest moment stiinta nu cunoaste MECANISMELE FUNDAMENTALE....aplica doar mecanisme DE TIP EFECT..fara sa stie cauza!
WoodyCAD- Foarte activ
La teoria ciocanitoarei se pupa perfect Fizica Elicoidala care poate descrie tot.
Pacat ca , probabil invidia celor doi oameni de stiinta, impiedica deocamdata unificarea lor.
Sunt convins ca viitorul va rezolva aceasta nesemnificativa "ranchiuna".
Pacat ca , probabil invidia celor doi oameni de stiinta, impiedica deocamdata unificarea lor.
Sunt convins ca viitorul va rezolva aceasta nesemnificativa "ranchiuna".
eugen, tu poti sa nu fi de acord cu ceea ce am spus eu mai sus iar tu "fara argumente" ai stropit cu rosii.
Tot despre elicoide este vorba oricat ai inrosi tu subiectul meu.
Oricum, sper ca l-ai pus pe lista de discutii cu colegul tau Abel.
Faci o singura greseala "eugen", tu nu esti "oficial" asa ca tu nu ai dreptul sa iti exprimi parerea fara argumente....
Tot despre elicoide este vorba oricat ai inrosi tu subiectul meu.
Oricum, sper ca l-ai pus pe lista de discutii cu colegul tau Abel.
Abel Cavaşi a scris:
M-a provocat afirmația lui Hitchens: „Ceea ce se afirmă fără dovezi poate fi respins fără dovezi”, pe care am constatat că o folosesc mulți oficiali (a se citi, „superficiali”) în combaterea „pseudoștiinței”.
Faci o singura greseala "eugen", tu nu esti "oficial" asa ca tu nu ai dreptul sa iti exprimi parerea fara argumente....
Ultima editare efectuata de catre Pacalici in Joi 25 Feb 2016, 22:00, editata de 1 ori
Asa ceva am afirmat inca de la aparitia mea pe acest forum . Eu nu cunosc cuvinte precum chirilitate sau "GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA", dar ce am citit scris de tine pana acum este in concordanta cu lucrarea pe care am scris-o referitoare la modelul fizic al Atomului de Hidrogen sau Heliu . Liniile magnetice, electrice sau electromagnetice sunt de forma elicoidala, iar fenomenele fizice care au loc in atomul respectiv se datoreaza tocmai acestei curgeri. Din acest motiv sunt interesat sa aflu cat mai multe . Am sa postez si un desen cu forma geometrica a atomului , unde pot fi observate cele doua Vortexuri . Cel nuclear si cel electronic .WoodyCAD a scris:In acest moment stiinta nu cunoaste MECANISMELE FUNDAMENTALE....aplica doar mecanisme DE TIP EFECT..fara sa stie cauza!
Poti descarca de aici intreaga teorie, cele 2 parti !
http://www.thefundamentaluniverse.ro/download.html
MARE ATENTIE LA RATIONAMENTE!
MINGEA CARE SE ROTESTE IN VORTEX (captiva) este il lungul liniei de curgere!
EXEMPLU: PILITURA DE FIER SE ALINIAZA CURGERILOR DIN TORNADELE MAGNETICE!
(fiind monochirale, curgerile magnetice se resping in axa, par...a fi paralele)
Circuitele de curgere intraatomice sunt trecute, tangential, in teorie!
Intrebare:
- Poti folosi un simulator 3D pentru circuite magnetice (constructii cu magneti permanenti) ?
- Daca DA, am o rugaminte...un test prin care poti vedea ca realitatea de pe masa nu bate cu ...SIMULAREA!
Practic vei vedea cum SIMULAREA nu poate vedea ...ce teoria mea vede!
Simulatorul are in spate o teorie incompleta, rudimentara, ce nu poate sesiza...si altceva!
PROPUNEREA 2 :
...simularea solenoidului Preda...
Ce zici? Putem face asta impreuna?
http://www.thefundamentaluniverse.ro/download.html
MARE ATENTIE LA RATIONAMENTE!
MINGEA CARE SE ROTESTE IN VORTEX (captiva) este il lungul liniei de curgere!
EXEMPLU: PILITURA DE FIER SE ALINIAZA CURGERILOR DIN TORNADELE MAGNETICE!
(fiind monochirale, curgerile magnetice se resping in axa, par...a fi paralele)
Circuitele de curgere intraatomice sunt trecute, tangential, in teorie!
Intrebare:
- Poti folosi un simulator 3D pentru circuite magnetice (constructii cu magneti permanenti) ?
- Daca DA, am o rugaminte...un test prin care poti vedea ca realitatea de pe masa nu bate cu ...SIMULAREA!
Practic vei vedea cum SIMULAREA nu poate vedea ...ce teoria mea vede!
Simulatorul are in spate o teorie incompleta, rudimentara, ce nu poate sesiza...si altceva!
PROPUNEREA 2 :
WoodyCAD- Foarte activ
Practic vei vedea cum SIMULAREA nu poate vedea ...ce teoria mea vede![/quote]
Sunt la inceput si acum ii testez posibilitatiele de simulare .
Si eu incerc diferite situatii la care vad ca nu intodeuna imi analizeaza cu toate ca operatiunile necesare pentru simulare sunt aceleeasi. Este bine sa-mi trimiti daca se poate o figura cu schema de principiu . Trebuie sa vad ce componente are dispozitivul.
Practic vei vedea cum SIMULAREA nu poate vedea ...ce teoria mea vede![/quote]
Sunt la inceput si acum ii testez posibilitatiele de simulare .
Si eu incerc diferite situatii la care vad ca nu intodeuna imi analizeaza cu toate ca operatiunile necesare pentru simulare sunt aceleeasi. Este bine sa-mi trimiti daca se poate o figura cu schema de principiu . Trebuie sa vad ce componente are dispozitivul.
La fel ca in prima situatie . Eventual n-e mai consultam si cu the Misuser.WoodyCAD a scris:PROPUNEREA 2 :
Acesta este selenoidul Preda ?
SUPERB!
ACADEMIA ROMANA ORGANIZEAZA, PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA, O CONFERINTA PE TEMA TEORIEI CONSTRUCTALE(autor... Adrian Bejan, roman la origine)!
A X-A editie, va fi in sfarsit...IN ROMANIA!
O buna prietena, cu experienta in conferinte internationale, va incerca o "penetrare a scutului academic"!
Subiectul este.... LEGEA FUNDAMENTALA A CREATIEI (GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA -Teorie Unificata)
Este dincolo de "LEGEA CONSTRUCTALA" a lui Adrian Bejan si ...ne asteptam la reactii pe masura!
Vom incerca impreuna sa expunem, pentru prima data in mediul academic, principiile de baza ale "Fundamentului Universului", transportul optimizat!
Daca va fi acceptata lucrarea, "calul troian" va deschide un nou drum catre intelegeare fundamentala a mecanismelor de constructie ale intregului Univers!
15-16 MAI 2017...o data importanta pentru Romania!
Felicitari organizatorilor!
http://clc2017.eu/
http://www.acad.ro/comeven/pag_event.htm
http://clc2017.eu/history.html
ACADEMIA ROMANA ORGANIZEAZA, PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA, O CONFERINTA PE TEMA TEORIEI CONSTRUCTALE(autor... Adrian Bejan, roman la origine)!
A X-A editie, va fi in sfarsit...IN ROMANIA!
O buna prietena, cu experienta in conferinte internationale, va incerca o "penetrare a scutului academic"!
Subiectul este.... LEGEA FUNDAMENTALA A CREATIEI (GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA -Teorie Unificata)
Este dincolo de "LEGEA CONSTRUCTALA" a lui Adrian Bejan si ...ne asteptam la reactii pe masura!
Vom incerca impreuna sa expunem, pentru prima data in mediul academic, principiile de baza ale "Fundamentului Universului", transportul optimizat!
Daca va fi acceptata lucrarea, "calul troian" va deschide un nou drum catre intelegeare fundamentala a mecanismelor de constructie ale intregului Univers!
15-16 MAI 2017...o data importanta pentru Romania!
Felicitari organizatorilor!
http://clc2017.eu/
http://www.acad.ro/comeven/pag_event.htm
http://clc2017.eu/history.html
WoodyCAD- Foarte activ
O buna prietena sa faca ce ??? O penetrare academica?
Hai ma Woody, fii serios. Asta le mai lipsea constructorilor,
LEGEA FUNDAMENTALA A CREATIEI (GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA -Teorie Unificata)
Crezi ca nu stiu constructorii cum sa penetreze cu penetrelul ? Chiar crezi ca scutul academic e asa de impenetrabil ? Maine poimaine te vad academician. Si intrat in Academie oficial cu alai si fanfara pe poarta mare, nu fraudulos printro gaura in zidul Academiei.
Dar de ce vrei si la Academie ? Numa pentru atata ?
Hai ma Woody, fii serios. Asta le mai lipsea constructorilor,
LEGEA FUNDAMENTALA A CREATIEI (GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA -Teorie Unificata)
Crezi ca nu stiu constructorii cum sa penetreze cu penetrelul ? Chiar crezi ca scutul academic e asa de impenetrabil ? Maine poimaine te vad academician. Si intrat in Academie oficial cu alai si fanfara pe poarta mare, nu fraudulos printro gaura in zidul Academiei.
Dar de ce vrei si la Academie ? Numa pentru atata ?
Slabe sperante cu academicienii din ziua de azi, niste maimutze....savante.WoodyCAD a scris: Vom incerca impreuna sa expunem, pentru prima data in mediul academic, principiile de baza ale "Fundamentului Universului", transportul optimizat!
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Sunt complet siderat! O penetrare adevarata face cat toate teoriile lumii. In 2017, avem un moment de cotitura in Academia Romana. Academicianul WoodyCAD da o grea lovitura maimutelor savante!
Woody, vezi ce a mai facut inaintea ta maimutza savanta Gogu Constantinescu.
Iar cu madama aia care vrea sa dea o penetrare la Academie, vezi sa n-o prinda paznicii, c-o s-o sature cu penetrarile.
Iar cu madama aia care vrea sa dea o penetrare la Academie, vezi sa n-o prinda paznicii, c-o s-o sature cu penetrarile.
WoodyCAD a scris:
AMANDOI VOM CUCERI LUMEA!
cris- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Cristian
Numarul mesajelor : 1087
Puncte : 19994
Data de inscriere : 31/01/2010
Obiective curente : Astrofizica
Si palpiţi de emotie pe panga poarta care eventual o vaWoodyCAD a scris:. . . . .
. . . . .
deschide Adrian Blejan? Vrei sa penetrezi si tu odata cu el?
O fi aflat ca numai intuitiv s-a apropiat de TOTUL tau? Pot
sa-i trimit un link la raspunsul in care il accepti ca discipol?
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Nu stiu de ce , da am impresia ca suntem un pic prea gelosi pe succesul viitor al lui Woodita CADita al nostru. Pupal-ar tata pe el de cercetator!
Pardon, viitor Academician .....
Doar asa intre noi in intimitatea forumului ii putem spune maestre...
Soimul Patriei Georgel Preda:
https://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/830908/263785502/stock-photo-funny-academician-kid-toddler-with-counter-toy-263785502.jpg
Soimul Patriei Georgel Preda:
https://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/830908/263785502/stock-photo-funny-academician-kid-toddler-with-counter-toy-263785502.jpg
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Mar 06 Dec 2016, 09:10, editata de 1 ori
Pai stiu io? La fel ca lui Abel? Hmmmm...
Subiecte similare
» Ce este legea constructală?
» Teoria Fatio-Le Sage - Leibnitz-Einstein si legea lui Newton
» Legea atracţiei universale şi Legea respingerii universale.
» Teoria Fatio-Le Sage - Leibnitz-Einstein si legea lui Newton
» Legea atracţiei universale şi Legea respingerii universale.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum