Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la No_name în How Self-Reference Builds the World - articol nou
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la No_name în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 36 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 35 Vizitatori :: 1 Motor de căutareAbel Cavaşi
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Deschideţi o secţiune pentru teorii alternative
4 participanți
Pagina 1 din 1
Deschideţi o secţiune pentru teorii alternative
Din punctul meu de vedere ar fi mai util sa deschideti o sectiune cu teorii alternative, in care membrii forumului sa-si poata posta lucrarile.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56976
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Re: Deschideţi o secţiune pentru teorii alternative
Nefiind ceva dificil de realizat şi nici inoportun, dorinţa ta a fost îndeplinită. Drept urmare, am creat la Diverse secţiunea „Teorii alternative ale Ştiinţei”.
Multumesc Abel, am sa incerc sa vad daca pot sa postez lucrarea mea privind cuantificarea sistemului Solar. As vrea sa-mi mai spui cum se procedeaza, pentru ca nu vad nici un buton unde sa atasez lucrarea. Ceva cu browse, sau altceva similar.
virgil- Moderator
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
După cum spuneam şi în topicul „Despre manipularea fişierelor pdf”, postarea unei lucrări se face nu în format pdf, ci într-un format convenabil pentru forum. Pentru aceasta ai două alternative, prima mai dificilă (în sensul că durează ceva mai mult pentru tine), dar mai flexibilă şi mai dezirabilă pentru noi.
Deci, cu metoda prezentată la „Facilitate LaTeX pentru formule matematice”, creezi un text care să conţină lucrarea ta şi formulele ei. Pentru a crea textul, cauţi în calculatorul tău unde se află fişierul text (acela pe care l-ai convertit ulterior în format pdf) şi înlocuieşti în el formulele în aşa fel încât ele să apară pe forum ca imagini. Un exemplu de mesaj care conţine formule este cel de la topicul „Teorema de recurenţă a formulelor lui Frenet”.
O altă metodă ar fi să obţii lucrarea ta în format de imagine, după care să încarci imaginile obţinute pe un sait de găzduire a imaginilor, iar apoi să foloseşti în forum lincul pe care ţi-l pune la dispoziţie saitul respectiv pentru fiecare imagine pe care ai încărcat-o acolo. Dar nu recomand această metodă, ci prima.
Mulţumesc, şi iartă-mă că nu am posibilităţi mai mari (ataşamentele cer spaţiu suplimentar care ar trebui plătit periodic, iar eu nu pot să garantez că aş putea susţine pe termen nelimitat un asemenea proiect, motiv pentru care am preferat să mă rezum doar la facilităţile gratuite pe care ni le oferă forumul).
Deci, cu metoda prezentată la „Facilitate LaTeX pentru formule matematice”, creezi un text care să conţină lucrarea ta şi formulele ei. Pentru a crea textul, cauţi în calculatorul tău unde se află fişierul text (acela pe care l-ai convertit ulterior în format pdf) şi înlocuieşti în el formulele în aşa fel încât ele să apară pe forum ca imagini. Un exemplu de mesaj care conţine formule este cel de la topicul „Teorema de recurenţă a formulelor lui Frenet”.
O altă metodă ar fi să obţii lucrarea ta în format de imagine, după care să încarci imaginile obţinute pe un sait de găzduire a imaginilor, iar apoi să foloseşti în forum lincul pe care ţi-l pune la dispoziţie saitul respectiv pentru fiecare imagine pe care ai încărcat-o acolo. Dar nu recomand această metodă, ci prima.
Mulţumesc, şi iartă-mă că nu am posibilităţi mai mari (ataşamentele cer spaţiu suplimentar care ar trebui plătit periodic, iar eu nu pot să garantez că aş putea susţine pe termen nelimitat un asemenea proiect, motiv pentru care am preferat să mă rezum doar la facilităţile gratuite pe care ni le oferă forumul).
Multumesc inca odata pentru lamuriri.
virgil- Moderator
Ma scuzati ca intervin. Cine doreste sa afle cat de simplu este decodificarea realitatii si intelegerea a tuturor fortelor si a tuturor ramurilor de stiinta, va ofer lucrarea mea, recent terminata. Este vorba despre nasterea si evolutia constiintei, dupa cum este bine cunoscut si de Kabbalisti. Toti studiem realitatea, problema este, ca nu incercam sa inglobam totalitatea, insemnand si sentimentele, starile fizice, geometria sacra si dinamica fortelor recursive cu autocorectie.
Am citit mai sus ca este problematic gestionarea documentelor pe forum, astfel am uploadat lucrarea pe we-transfer, care contine 180 de jpeg-uri, exportate din Power-Point. Probabil we-transfer a arhivat fisierul. Va confirm ca nu contine nici un virus zip-ul. Scopul meu nu este sa i-mi bat joc de voi ci sa vin cu noi cunostiinte incredibile si variabile, care omul nu le observa in viata de zi cu zi, astfel poate fi manipulat de aceste forte. Va urez o citira placuta si putem sa stam la o discutie dupa.
https://we.tl/t-TiEOnXWaEe
Aveti grija ca linkul mai 4 sau 5 zile este valabil. In caz ca nu mai este gazduit pe wetransfer, va rog un mesaj personal si va trimit de cate ori este nevoie.
Va multumesc frumos pentru interes si numai bine!
Am citit mai sus ca este problematic gestionarea documentelor pe forum, astfel am uploadat lucrarea pe we-transfer, care contine 180 de jpeg-uri, exportate din Power-Point. Probabil we-transfer a arhivat fisierul. Va confirm ca nu contine nici un virus zip-ul. Scopul meu nu este sa i-mi bat joc de voi ci sa vin cu noi cunostiinte incredibile si variabile, care omul nu le observa in viata de zi cu zi, astfel poate fi manipulat de aceste forte. Va urez o citira placuta si putem sa stam la o discutie dupa.
https://we.tl/t-TiEOnXWaEe
Aveti grija ca linkul mai 4 sau 5 zile este valabil. In caz ca nu mai este gazduit pe wetransfer, va rog un mesaj personal si va trimit de cate ori este nevoie.
Va multumesc frumos pentru interes si numai bine!
ADEM- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3
Puncte : 5136
Data de inscriere : 20/03/2020
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
E numerologie ce-ai facut tu acolo, nu ratiune. Uita-te pe articolele mele sa intelegi ce inseamna sa faci o analiza rationala a constiintei. Vezi linkul in semnatura.
Forever_Man- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1001
Puncte : 16144
Data de inscriere : 25/11/2012
Obiective curente : https://philpeople.org/profiles/cosmin-visan
Subiecte similare
» Reguli pentru teoriile alternative
» Alternative tehnologice si energetice
» Pacaliciul de la cosul de gunoi
» Alternative tehnologice si energetice
» Pacaliciul de la cosul de gunoi
Pagina 1 din 1