Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 24 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 24 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Un gedankenexperiment legat de teoriile alternative
4 participanți
Pagina 1 din 1
Un gedankenexperiment legat de teoriile alternative
Să presupunem că eu, omuldinlună, aș face următoarele demersuri:
Fac un site cu nume ezoteric: ”Legământul Lunii Întunecate”. Îmi pictez un trecut, în care spun că sunt un astrofizican care a absolvit universități de renume, și care a avut contribuții în dezvoltarea unor metode originale de analiză a magnetospectroscopiei pulsarilor și las linkuri care să certifice acest lucru către diplome primite pentru participarea la diverse conferințe. Spun că în ultimii ani am lucrat independent la dezvoltarea unor tehnici noi de analiză magnetospectrală și că am dezvoltat un dispozitiv care mi-a permis să analizez un nou tip de radiație, ce are ca sursă fața întunecată a Lunii, radiație inexplicabilă în termenii științei oficiale, dar care ar avea aplicații uriașe în medicină și înțelegerea Universului, căci este elementul lipsă care nu a permis înțelegerea gravitației, ca fenomen născut din cuplarea magnetismului cu acest tip de radiație. În momentul de față caut o metodă de a investiga dacă și miezul planetei noastre emite acest tip de radiații. Pot să fac filmulețe de prezentare cu descoperirile mele și să aduc dovezi sub forma semnalelor înregistrate și chiar fotografii ale Lunii într-un registru în care se pot observa urmele radiației cu ochiul liber.
Dacă lângă toate astea pun și un buton de donate, credeți că se vor găsi oameni care să-mi dea bani? Există vreo metodă prin care s-ar putea convinge că îi mint cu nerușinare?
Fac un site cu nume ezoteric: ”Legământul Lunii Întunecate”. Îmi pictez un trecut, în care spun că sunt un astrofizican care a absolvit universități de renume, și care a avut contribuții în dezvoltarea unor metode originale de analiză a magnetospectroscopiei pulsarilor și las linkuri care să certifice acest lucru către diplome primite pentru participarea la diverse conferințe. Spun că în ultimii ani am lucrat independent la dezvoltarea unor tehnici noi de analiză magnetospectrală și că am dezvoltat un dispozitiv care mi-a permis să analizez un nou tip de radiație, ce are ca sursă fața întunecată a Lunii, radiație inexplicabilă în termenii științei oficiale, dar care ar avea aplicații uriașe în medicină și înțelegerea Universului, căci este elementul lipsă care nu a permis înțelegerea gravitației, ca fenomen născut din cuplarea magnetismului cu acest tip de radiație. În momentul de față caut o metodă de a investiga dacă și miezul planetei noastre emite acest tip de radiații. Pot să fac filmulețe de prezentare cu descoperirile mele și să aduc dovezi sub forma semnalelor înregistrate și chiar fotografii ale Lunii într-un registru în care se pot observa urmele radiației cu ochiul liber.
Dacă lângă toate astea pun și un buton de donate, credeți că se vor găsi oameni care să-mi dea bani? Există vreo metodă prin care s-ar putea convinge că îi mint cu nerușinare?
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30683
Data de inscriere : 03/08/2011
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Re: Un gedankenexperiment legat de teoriile alternative
Cu siguranţă! Este o schemă folosită de mulţi excroci, dintotdeauna.omuldinluna a scris:
Dacă lângă toate astea pun și un buton de donate, credeți că se vor găsi oameni care să-mi dea bani?
Nu. Gândirea unor astfel de persoane nu ţine seama de argumente. Dacă ar fi ţinut, nu te-ar fi crezut de la bun început.Există vreo metodă prin care s-ar putea convinge că îi mint cu nerușinare?
Şi atunci când o asemenea persoană a fost convinsă de ceva, este greu să-i mai schimbi credinţa. Chiar dacă unii, în sinea lor, vor accepta până la urmă că i-ai minţit, tot nu vor recunoaşte asta din orgoliu.
Puncte : 33839
Data de inscriere : 18/03/2011
Pune butonul, si sa verificam, poate facem bani pentru premierea pe 1 dec.Dacă lângă toate astea pun și un buton de donate, credeți că se vor găsi oameni care să-mi dea bani? Există vreo metodă prin care s-ar putea convinge că îi mint cu nerușinare?
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56979
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
omuldinluna a scris:
Dacă lângă toate astea pun și un buton de donate, credeți că se vor găsi oameni care să-mi dea bani?
Tu nu mai ai nevoie ,ca ai pariat pe 5.000.000 de euro
La banii pe care ii ai ,poate sponzorizezi si forumul , ce zici ?
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59041
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Pentru unii oameni, banii nu ajung niciodată. Mai ales când îi poți face pe spinarea altora, și nu pe munca ta. Răspunde sincer CAdi, dacă ai vedea o asemenea pagină pe Internet, cum ți-ai da seama că e o fraudă?
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Numai experimentul te poate convinge ca omul nu vorbeste in dodii...
CAdi- Foarte activ
Foarte corect. Am spus însă că pun la dispoziție pe site materiale care să prezinte înregistrările făcute cu dispozitivul conceput de mine.
De unde știi că mint sau că spun adevărul?
De unde știi că mint sau că spun adevărul?
Ne invartim in cerc :
Iti spun si tie ce i-am spus lui Cris ,, exista prezumtia de nevinovatie''.
Numai experimentul sau produsul final (generatorul sau reactorul de care tot vorbeste)
ne poate convinge.
Daca il va lansa pe piata va dovedi ca nu minte , daca nu, este un
om care a incercat sa-i induca pe altii in eroare, si fii sigur ca la
notoritatea internationala la care a ajuns , va platii , daca este vinovat.
Iti spun si tie ce i-am spus lui Cris ,, exista prezumtia de nevinovatie''.
Numai experimentul sau produsul final (generatorul sau reactorul de care tot vorbeste)
ne poate convinge.
Daca il va lansa pe piata va dovedi ca nu minte , daca nu, este un
om care a incercat sa-i induca pe altii in eroare, si fii sigur ca la
notoritatea internationala la care a ajuns , va platii , daca este vinovat.
CAdi- Foarte activ
Când vine vorba de astfel de lucruri, e bine să nu fi naiv și să lași la o parte prezumpția de nevinovăție, mai ales când intră bani în discuție. Problema e că însăși acea notorietate internațională poate fi o iluzie.
Și eu aș putea să pun o hartă pe situl meu în care să indic țările unde am trimis prototipurile de rezonator-inductor-amplificator de radiație lunară care restabilește echilibrul electromagnetic și magnetodinamic al organismului și vindecă orice boală, dar o să dureze cam 14 luni înainte să intre în funcțiune, căci trebuie să se echilibreze la condițiile geomagnetice locale înainte să înceapă să inducă. Cu toate acestea, poți comanda și tu unul chiar astăzi, pentru numai 999.99 $, dar o să dureze 7-8 luni asamblarea lui + încă 14 luni acomodarea la condițiile locale odată ce ți l-am trimis. Dacă încerci să-l folosești înainte, se va defecta irecuperabil. De unde știi că nu spun adevărul? Pot să includ chiar și citate din diverse tratate de neurologie, pe care să le leg de funcționarea dispozitivului meu prin mecanismul de inducție vortexială a câmpului radiativ lunar în celulele subneuronale.
Haramein, că și el era la modă la un moment dat, a produs vreodată vreun experiment sau dispozitiv care să-i testeze afirmațiile?
Și eu aș putea să pun o hartă pe situl meu în care să indic țările unde am trimis prototipurile de rezonator-inductor-amplificator de radiație lunară care restabilește echilibrul electromagnetic și magnetodinamic al organismului și vindecă orice boală, dar o să dureze cam 14 luni înainte să intre în funcțiune, căci trebuie să se echilibreze la condițiile geomagnetice locale înainte să înceapă să inducă. Cu toate acestea, poți comanda și tu unul chiar astăzi, pentru numai 999.99 $, dar o să dureze 7-8 luni asamblarea lui + încă 14 luni acomodarea la condițiile locale odată ce ți l-am trimis. Dacă încerci să-l folosești înainte, se va defecta irecuperabil. De unde știi că nu spun adevărul? Pot să includ chiar și citate din diverse tratate de neurologie, pe care să le leg de funcționarea dispozitivului meu prin mecanismul de inducție vortexială a câmpului radiativ lunar în celulele subneuronale.
Haramein, că și el era la modă la un moment dat, a produs vreodată vreun experiment sau dispozitiv care să-i testeze afirmațiile?
Ar fi trebuit să mai precizez în mesajul precedent că predispoziţia spre credulitate nu se manifestă atât de des în cazul indivizilor cu o bună pregătire. Şi aici nu este vorba de a fi o enciclopedie ambulantă, ci de a avea un nivel de cunoştinţe solid însuşite.
Cum pentru a dobândi acele cunoştinţe e necesară muncă şi studiu, majoritatea indivizilor se mulţumesc cu ce li se oferă, fiind mult mai comod aşa.
Aceşti indivizi, în lipsa nivelului de pregătire necesar pentru a realiza o analiză proprie, tind să se bazeze pe apelul la autoritate. Dacă o persoană ce îşi alocă titluri, sau chiar le are, face o afirmaţie, înseamnă că aşa trebuie să fie. Cu cât personalitatea e mai valoroasă cu atât este mai credibilă.
Ca popa în biserică: ce zice popa e musai să fie corect, că popa ştie el ce spune!
Cum pentru a dobândi acele cunoştinţe e necesară muncă şi studiu, majoritatea indivizilor se mulţumesc cu ce li se oferă, fiind mult mai comod aşa.
Aceşti indivizi, în lipsa nivelului de pregătire necesar pentru a realiza o analiză proprie, tind să se bazeze pe apelul la autoritate. Dacă o persoană ce îşi alocă titluri, sau chiar le are, face o afirmaţie, înseamnă că aşa trebuie să fie. Cu cât personalitatea e mai valoroasă cu atât este mai credibilă.
Ca popa în biserică: ce zice popa e musai să fie corect, că popa ştie el ce spune!
Puncte : 33839
Data de inscriere : 18/03/2011
Subiecte similare
» Reguli pentru teoriile alternative
» Emergenta in teoriile de camp (E.F.T.)
» Alternative tehnologice si energetice
» Emergenta in teoriile de camp (E.F.T.)
» Alternative tehnologice si energetice
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum