Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
( 1 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 48 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 48 Vizitatori :: 2 Motoare de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Diverse. O intrebare
4 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Diverse. O intrebare
Sa admitem ca un utilizator de pe acest forum rezolva o problema importanta din fizica , asa cum este si in cazul meu. Ce ajutor poate sa primeasca din partea colegilor pentru promovarea acestei descoperiri stiintifice ?
Poate fi indrumat catre un Institut de Cercetare ?
Poate fi indrumat catre o revista de Stiinta si Tehnica ce publica la nivel international ?
Poate sa-si prezente lucrarea in cadrul unui simpozion dedicat stiintei ?
Am ridicat aceasta problema deoarece constructia prototipului inventiei ,, Motor magnetic in 4 timpi " nu o mai pot finaliza din motive tehnice . Mai simplu spus am nevoie de niste repere ,(roti danturate , ax din otel filetat , prelucrari mecanice de mare finete ) , care nu am unde sa le execut.
Va multumesc anticipat.
Poate fi indrumat catre un Institut de Cercetare ?
Poate fi indrumat catre o revista de Stiinta si Tehnica ce publica la nivel international ?
Poate sa-si prezente lucrarea in cadrul unui simpozion dedicat stiintei ?
Am ridicat aceasta problema deoarece constructia prototipului inventiei ,, Motor magnetic in 4 timpi " nu o mai pot finaliza din motive tehnice . Mai simplu spus am nevoie de niste repere ,(roti danturate , ax din otel filetat , prelucrari mecanice de mare finete ) , care nu am unde sa le execut.
Va multumesc anticipat.
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Re: Diverse. O intrebare
Din păcate, acest forum nu are suport oficial. Așa că este un forum sărac. Singurii bani pe care îi putem obține sunt cei pe care îi strângem noi, dacă îi strângem.
În concluzie, nu putem oferi suport material, ci doar spiritual. Ori, de suport spiritual nu cred că ai nevoie.
Ca să primești suport material trebuie să te supui condițiilor impuse de cei bogați care îți oferă suportul.
În concluzie, nu putem oferi suport material, ci doar spiritual. Ori, de suport spiritual nu cred că ai nevoie.
Ca să primești suport material trebuie să te supui condițiilor impuse de cei bogați care îți oferă suportul.
ScanteiTudorel, te-a auzit cel de sus si o sa vorbeasca cu extraterestrii.
Vei primi in curand o vizita. EI sunt interesati si au toate posibilitatile, o sa te ia cu ei. Bafta.
Pana una alta vezi filmul lui Louis de Funes "La soupe aux choux". (supa de varza)
Extraterestrii sunt interesati de tot ce iese si miroase a varza.
Asa ne vei parasi, poate ne trimiti videoclipul cu tine:
https://www.youtube.com/watch?v=VP_srWqcWiM
https://www.youtube.com/watch?v=6_Wu4sFzeRg
Vei primi in curand o vizita. EI sunt interesati si au toate posibilitatile, o sa te ia cu ei. Bafta.
Pana una alta vezi filmul lui Louis de Funes "La soupe aux choux". (supa de varza)
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Nu de suport material am nevoie . Nu am cerut asa ceva . Am intrebat foarte simplu. Cum este mai bine si unde sa-mi prezint rezultatele cercetarilor mele .Abel Cavaşi a scris:Din păcate, acest forum nu are suport oficial. Așa că este un forum sărac. Singurii bani pe care îi putem obține sunt cei pe care îi strângem noi, dacă îi strângem.
Rog un moderator sa trimita la plimbare acest text . Daca se poate si utilizatorul . De la o vreme bantuie prea mult.gafiteanu a scris:ScanteiTudorel, te-a auzit cel de sus si o sa vorbeasca cu extraterestrii.
?????Pacalici a scris:Cauti un raspuns sincer sau de complezenta?
scanteitudorel a scris:Cum este mai bine si unde sa-mi prezint rezultatele cercetarilor mele .
Acum devine mai clar.
Pacalici a scris:Cauti un raspuns sincer sau de complezenta?
scanteitudorel a scris:?????
Dex a scris:COMPLEZÉNT, -Ă, complezenți, -te, adj. Care este gata de a servi pe cineva, doritor de a face plăcere cuiva; serviabil, amabil. – Din fr. complaisant.
Sursa: DEX '09 (2009)
Sau vrei definitia de la "sincer"?
Daca esti dispus sa ma indrumi , scrie . Daca nu lasa-ma cu dex cu tot.Pacalici a scris:scanteitudorel a scris:Cum este mai bine si unde sa-mi prezint rezultatele cercetarilor mele .
Acum devine mai clar.Pacalici a scris:Cauti un raspuns sincer sau de complezenta?scanteitudorel a scris:?????Dex a scris:COMPLEZÉNT, -Ă, complezenți, -te, adj. Care este gata de a servi pe cineva, doritor de a face plăcere cuiva; serviabil, amabil. – Din fr. complaisant.
Sursa: DEX '09 (2009)
Sau vrei definitia de la "sincer"?
1.Sa admitem ca un utilizator de pe acest forum rezolva o problema importanta din fizica , asa cum este si in cazul meu.
Care este acea importanta problema pe care ai rezolvat-o?
2.Ce ajutor poate sa primeasca din partea colegilor pentru promovarea acestei descoperiri stiintifice ?
Aici a raspuns corect Abel Cavasi.
3.Poate fi indrumat catre un Institut de Cercetare ?
Pai daca ai rezolvat problema aia importanta din Fizica, nu mai ai nevoie de nici o cercetare. Raspunsul meu este NU.
4.Poate fi indrumat catre o revista de Stiinta si Tehnica ce publica la nivel international ?
Aici poate exprimarea lasa de dorit. Nu exista revista Stiinta si Tehnica de nivel international. Exista in schimb revista American Jurnal of Physics printre multe altele, care are si peer review. Adica iti toaca opera in acord cu ultimile noutati stiintifice si in general are dreptate si zice: NU. http://scitation.aip.org/content/aapt/journal/ajp Inteleg ca problema este asa cum spuneai de Fizica.
Daca astia nu te accepta mai este o sansa, dar cu traducere tot in Engleza, la :Jurnal of Nuclear Physics: http://www.journal-of-nuclear-physics.com/ astia ingeneral publica orice ca sefu e inventator ca si tine. Il cheama Rossi.
5.Poate sa-si prezente lucrarea in cadrul unui simpozion dedicat stiintei ?
Sigur ca poate. Trebuie intai identificat simpozionu si cel mai la obiect este cel transfrontarier de la Iasi unde si dom prof. Tudor Vasile a loat premiu intai. Platesti , da ai diploma si aia accepta orice lucrare.
6.Am ridicat aceasta problema deoarece constructia prototipului inventiei ,, Motor magnetic in 4 timpi " nu o mai pot finaliza din motive tehnice .Era de asteptat. Mai simplu spus am nevoie de niste repere ,(roti danturate , ax din otel filetat , prelucrari mecanice de mare finete ) , care nu am unde sa le execut.Astea raman pretexte in istoria striintei.
Institutul National de inventica Iasi:
http://www.inventica.org.ro/
Astia sigur te ajuta.
2.Ce ajutor poate sa primeasca din partea colegilor pentru promovarea acestei descoperiri stiintifice ?
Pai daca ai rezolvat problema aia importanta din Fizica, nu mai ai nevoie de nici o cercetare. Raspunsul meu este NU.
4.Poate fi indrumat catre o revista de Stiinta si Tehnica ce publica la nivel international ?
Aici poate exprimarea lasa de dorit. Nu exista revista Stiinta si Tehnica de nivel international. Exista in schimb revista American Jurnal of Physics printre multe altele, care are si peer review. Adica iti toaca opera in acord cu ultimile noutati stiintifice si in general are dreptate si zice: NU. http://scitation.aip.org/content/aapt/journal/ajp Inteleg ca problema este asa cum spuneai de Fizica.
Daca astia nu te accepta mai este o sansa, dar cu traducere tot in Engleza, la :Jurnal of Nuclear Physics: http://www.journal-of-nuclear-physics.com/ astia ingeneral publica orice ca sefu e inventator ca si tine. Il cheama Rossi.
Sigur ca poate. Trebuie intai identificat simpozionu si cel mai la obiect este cel transfrontarier de la Iasi unde si dom prof. Tudor Vasile a loat premiu intai. Platesti , da ai diploma si aia accepta orice lucrare.
6.Am ridicat aceasta problema deoarece constructia prototipului inventiei ,, Motor magnetic in 4 timpi " nu o mai pot finaliza din motive tehnice .Era de asteptat. Mai simplu spus am nevoie de niste repere ,(roti danturate , ax din otel filetat , prelucrari mecanice de mare finete ) , care nu am unde sa le execut.Astea raman pretexte in istoria striintei.
Astia sigur te ajuta.
Acolo sa te duci tu si cu salutarile mele adresate Dl. Prof. Boris Pefteanu. Eu am fost acum 20 de ani iar personalul existent la data respectiva mi-au explicat cum stau lucrurile.Pacalici a scris:1.Sa admitem ca un utilizator de pe acest forum rezolva o problema importanta din fizica , asa cum este si in cazul meu.
Citeste din nou topicul unde tu si gafiteanu ati postat in ras de batjocora.
Nu a raspuns corect deoarece eu nu am cerut sprijin financiar.
Cum acesta problema este greu de acceptat in lumea stiintifica eu am nevoie de o personalitate in domeniu , sau de un referat intocmit de un institut acreditat. Capis ?
Aici poate exprimarea lasa de dorit. Nu exista revista Stiinta si Tehnica de nivel international. Exista in schimb revista American Jurnal of Physics printre multe altele, care are si peer review. Adica iti toaca opera in acord cu ultimile noutati stiintifice si in general are dreptate si zice: NU. http://scitation.aip.org/content/aapt/journal/ajp Inteleg ca problema este asa cum spuneai de Fizica. Dupa tine , problema este de chimie ?
De acord cu ce ai scris ,dar pentru a afla parerea lor eu trebuie sa le expediez un material in limba engleza. OK.
Multumesc . Si aceasta varianta este buna.
Sigur ca poate. Trebuie intai identificat simpozionu si cel mai la obiect este cel transfrontarier de la Iasi unde si dom prof. Tudor Vasile a loat premiu intai. Platesti , da ai diploma si aia accepta orice lucrare. La anul , poate.
6.Am ridicat aceasta problema deoarece constructia prototipului inventiei ,, Motor magnetic in 4 timpi " nu o mai pot finaliza din motive tehnice .Era de asteptat. Normal . In orasul meu industrial nu mai pot construii nimic . Mai simplu spus am nevoie de niste repere ,(roti danturate , ax din otel filetat , prelucrari mecanice de mare finete ) , care nu am unde sa le execut.Astea raman pretexte in istoria striintei. Vorbe aruncate-n vint.
Astia sigur te ajuta.
Nu ma duc tudorele, da zi-ne si noua ce si cum in caz de ceva....scanteitudorel a scris:Acolo sa te duci tu si cu salutarile mele adresate Dl. Prof. Boris Pefteanu. Eu am fost acum 20 de ani iar personalul existent la data respectiva mi-au explicat cum stau lucrurile.
E ditamai institutu!
P.s. Da de ce ai citat toata polologhia mea daca aveai asa putin de zis?
Trebuia sa-ti raspund punctual.Pacalici a scris:Nu ma duc tudorele, da zi-ne si noua ce si cum in caz de ceva....scanteitudorel a scris:Acolo sa te duci tu si cu salutarile mele adresate Dl. Prof. Boris Pefteanu. Eu am fost acum 20 de ani iar personalul existent la data respectiva mi-au explicat cum stau lucrurile.
E ditamai institutu!
O fi dar de unde finantare . Depui astazi documentatia si astepti mult si bine si asta daca se aproba. Iar despre Universitati sa nu mai vorbim . Am discutat cu cineva de la Iasi care a participat la Salonul de inventica din Galati si mi-a spus ca ei nu au bani pentru proiectele proprii. Clar ?
P.s. Da de ce ai citat toata polologhia mea daca aveai asa putin de zis?
Eu cred ca ti-am raspuns cat se poate de corect si onest.Dau vina pe faptul ca nu sti cum se raspunde in bataie de joc, dar daca insisti pot schimba foaia si iti arat.scanteitudorel a scris:Citeste din nou topicul unde tu si gafiteanu ati postat in ras de batjocora.
Ba a raspuns cat se poate de corect si cu bun simt.Daca tu nu ai inteles, e altceva.scanteitudorel a scris:Nu a raspuns corect deoarece eu nu am cerut sprijin financiar.
scanteitudorel a scris:Cum acesta problema este greu de acceptat in lumea stiintifica eu am nevoie de o personalitate in domeniu , sau de un referat intocmit de un institut acreditat. Capis ?
Non capisco. Daca ai gasit solutia, explic-o , nu ai nevoie de nimeni. Nimeni nu iti face nici un "referat". Asta se intampla mai de mult cand secu iti facea referate , sau cand profu la scoala din plictiseala cerea ...referate.
Tu zici ca e de Fizica, da...cine te crede daca tu nu o expui????scanteitudorel a scris:Dupa tine , problema este de chimie ?
Asta e a mai buna ca cine se aseamana , care vasa zica se aduna, nu?Il sti pe segnor Rossi?scanteitudorel a scris:Multumesc . Si aceasta varianta este buna.
Recomand luare legatura cu dom prof VasileT, uite, il gasesti aici, unde de cati va ani posteaza aceleasi lucruri, dupa o lege circulara: http://forum.portal.edu.ro/index.php?s=70bf46c064ca6a6841d4ac18c7b92766&showtopic=161708&st=2025scanteitudorel a scris:La anul , poate.
El e: Cred ca si el cauta
o personalitate in domeniu , sau de un referat intocmit de un institut acreditat. Capisci ?
FI SERIOS! STIU CE ZIC.scanteitudorel a scris:Vorbe aruncate-n vint.
DA?
A, si sa nu uit, nu te mai lua de gafiteanu ca, de cele mai multe ori e mai interesant decat poti tu sa crezi.
Cand textul este interesant jos palaria , dar in aceasta situatie expusa mai jos de gafiteanu, eu cred ca nu.Pacalici a scris:A, si sa nu uit, nu te mai lua de gafiteanu ca, de cele mai multe ori e mai interesant decat poti tu sa crezi.
ScanteiTudorel, te-a auzit cel de sus si o sa vorbeasca cu extraterestrii.
In final . ,, Buna ziua am dat , belea mi-am capatat "
Multumesc.
Multumesc.
scanteitudorel a scris:In final . ,, Buna ziua am dat , belea mi-am capatat "
Multumesc.
Eu zic ca ai primit raspuns la toate intrebarile. Deci de ce "belea"?
Noi cu placere.
Poate ca deja l-au rapit extraterestrii pe valorosul nostru inventator. Asta nu e belea, e pleasca cereasca.
Tocmai pt. perfectionare si cresterea randamentului supraunitar la inventat, vroiam sa-i recomand ceva carti pe profil, de la prof. Beleaus.
https://www.okazii.ro/prof-dr-ing-vitalie-belous-institut-politehnic-gh-asachi-iasi-manualul-inventatorului-manual-inventator-inventica-proiecte-executie-etc-c1297-a154571359
Tocmai pt. perfectionare si cresterea randamentului supraunitar la inventat, vroiam sa-i recomand ceva carti pe profil, de la prof. Beleaus.
https://www.okazii.ro/prof-dr-ing-vitalie-belous-institut-politehnic-gh-asachi-iasi-manualul-inventatorului-manual-inventator-inventica-proiecte-executie-etc-c1297-a154571359
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
prof dr ing Vitalie Belous-Institut Politehnic Gh Asachi -Iasi-Manualul inventatorului (manual-inventator-inventica- proiecte executie etc)
Asta-i carte de top de top. Sa speram insa ca o are deja in biblioteca personala.
P.S.
Sigur nu e Peteanu?scanteitudorel a scris:Acolo sa te duci tu si cu salutarile mele adresate Dl. Prof. Boris Pefteanu.
Parca e prea savant acolo, sa inceapa mai de jos, de la munca de jos, cum a inceput si Einstein, de la Anale, Banale si Canale.
http://infoazi.ro/tag/albert-einstein/
http://infoazi.ro/in-germania-la-leipzig-in-publicatia-analele-fizicii-albert-einstein-publica-teoria-relativitatii/
http://infoazi.ro/tag/albert-einstein/
http://infoazi.ro/in-germania-la-leipzig-in-publicatia-analele-fizicii-albert-einstein-publica-teoria-relativitatii/
Multumesc Dl. AbelAbel Cavaşi a scris:Tudorel, dacă vrei să publici ceva la liber, ai la dispoziție și viXra.
Sa publici Tudorele, dar sa treci in prealabil pe la o somitate inca in viata, cu titlu si publicatii, care sa-ti faca o recenzie, bineinteles ca favorabila. Apoi dupa ani, cand vei capata experienta cu multe publicatii, vei face si tu altora recenzii. Ca asa e de cand lumea, unii pe altii gireaza.
Apoi nu uita bibliografia, savanti cat mai celebrii si mai multi, preferabil decedati.
Nu uita si biografia in partea introductiva (dar fara partea romantata, cu neveste, amante, etc.).
Nu uita nici cui dedici lucrarea, poate sa fie si bunicii sau pisicii favorite.
Apoi nu uita bibliografia, savanti cat mai celebrii si mai multi, preferabil decedati.
Nu uita si biografia in partea introductiva (dar fara partea romantata, cu neveste, amante, etc.).
Nu uita nici cui dedici lucrarea, poate sa fie si bunicii sau pisicii favorite.
Pacat ca politicienii si afaceristii din inchisorile patriei nu au inclinatii stiintifice d`astea de fizica si inventica, ca prin ei, oameni cu dare de mana, apare imediat orice carte. Acolo in inchisorile de lux s-a mutat Uniunea Scriitorilor Penali.
Se bat editurile sa-i publice. La autori scrie ca e fost "ofiter in retragere". Adevaratii autori au si ei o parte.
(I-am dat astfel aluziv o sugestie unde sa se adreseze, cine si unde sa-l "sponsorizeze".)
ScanteiTudorel vad ca a depus armele grele, prefera dezvaluirile in locul realizarilor practice. Stie ca doar hartia suporta orice inventie.
Dar nu mai avem vesti, poate s-a combinat cu extraterestrii.
Se bat editurile sa-i publice. La autori scrie ca e fost "ofiter in retragere". Adevaratii autori au si ei o parte.
(I-am dat astfel aluziv o sugestie unde sa se adreseze, cine si unde sa-l "sponsorizeze".)
ScanteiTudorel vad ca a depus armele grele, prefera dezvaluirile in locul realizarilor practice. Stie ca doar hartia suporta orice inventie.
Dar nu mai avem vesti, poate s-a combinat cu extraterestrii.
gifiteanu, Pacalici, de raul vostru omul nici sa moara nu mai poate . Am fost bolnav. Nu m-au rapit extraterestri , m-a rapus un virus. Sper sa ma simt mai bine .
Pacalici a scris:Sanatateeeeeeeeeeeeeeee!
Era cat pe ce sa cred ca ai plecat cu cortu`....
Nu Pacalici , am discutat si pe softpedia forum pana am vazut ca postarile mele sunt modificate de catre un moderator, fara sa ma instiinteze. Deseori folosesc metoda textelor intercalate cu litere ingrosate si colorate pentru a raspunde in mod punctual . Respectivul a modificat , astfel ca ; intradevar o persoana neimplicata in discutii sa nu mai intelega nimic . Prin urmare i-am scris respectivului sa-mi inchida contul pe forum . Sanatate !!!
Este ca de inbolnavit te-au inbolnavit aia de pe Softpedia? Asa iti trebuie daca nu ne asculti pe noi...
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum