Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 32 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 32 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Teoria Fizicii elicoidale, a lui Abel
5 participanți
Forum pentru cercetare :: Loc pentru cenzură ştiinţifică :: Idei de Fizică trecute prin filtrul cenzurii
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Teoria Fizicii elicoidale, a lui Abel
Rezumarea primului mesaj :
Deschid și topicul dedicat Fizicii elicoidale. Am creat (mai demult) un fișier în Google Docs, pe care îl pun la dispoziție acum public. El este aproape pustiu încă și îl actualizez când pot. Prefer să scot versiuni lunare, pe care le voi salva pe hard în format pdf.
Deschid și topicul dedicat Fizicii elicoidale. Am creat (mai demult) un fișier în Google Docs, pe care îl pun la dispoziție acum public. El este aproape pustiu încă și îl actualizez când pot. Prefer să scot versiuni lunare, pe care le voi salva pe hard în format pdf.
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Dum 02 Iul 2017, 21:14, editata de 1 ori
Re: Teoria Fizicii elicoidale, a lui Abel
El nu se transformă în electron, el tot luxon rămâne, doar că îi scade curbura. Unui luxon căruia îi scade curbura eu i-am mai zis și electron (sau luxon negativ).
Daca tu esti multumit de raspunsul tau, eu nu mai intreb nimic.Abel Cavaşi a scris:El nu se transformă în electron, el tot luxon rămâne, doar că îi scade curbura. Unui luxon căruia îi scade curbura eu i-am mai zis și electron (sau luxon negativ).
virgil- Moderator
- Numarul mesajelor : 12459
Data de inscriere : 25/05/2010
Dacă vrei să sugerezi că teoria propusă de mine nu este complet elaborată, stai liniștit, că și eu văd asta. Dar a spune că ceva este neclar deși este clar nu ne ajută să progresăm.
Daca o ungem bine, atunci se cheama ca o gresăm si deci progresăm mai usor.
Atentie mare cum luati curbura, e bine sa micsorati viteza la curbe. Altfel derapati, poate va ciocniti si iese cu scantei, cu electroni, cu luxoni, cu luxatii si oase rupte, capete sparte, etc. Daca iese si sfantul duh din aieste cuante, nu le mai misca apoi nici draqu.
Au oare cuantele si ele acolo un mic sufletel ? Trebuie, ca altfel n-ar avea atata forta. Forta e sufletul cuantelor, una-doua pe toate in fizica moderna le rezolva forta. Care e cand tare, cand moale, cand forta EM, cand forta nucleara si cate or mai fi, de atractie sau respingere, mutuala, etc.....
Cum e posibil ca pe acest onorabil forum de fizica inca nimeni sa nu aiba curajul sa deschida subiectul cel mai sfant si mai tabu:
"Ce e forta ?"
Daca clarificam treaba cu forta, totul devine clar. Tot atomul e plin cu diferite forte asa ca o suspensie de melasa, din cauza asta nu vedem nimic clar. Chiar si in cazul sticlei sau cristalului, fortele invizibile tot acolo in atomi stau la panda si-si fac treaba.
Atentie mare cum luati curbura, e bine sa micsorati viteza la curbe. Altfel derapati, poate va ciocniti si iese cu scantei, cu electroni, cu luxoni, cu luxatii si oase rupte, capete sparte, etc. Daca iese si sfantul duh din aieste cuante, nu le mai misca apoi nici draqu.
Au oare cuantele si ele acolo un mic sufletel ? Trebuie, ca altfel n-ar avea atata forta. Forta e sufletul cuantelor, una-doua pe toate in fizica moderna le rezolva forta. Care e cand tare, cand moale, cand forta EM, cand forta nucleara si cate or mai fi, de atractie sau respingere, mutuala, etc.....
Cum e posibil ca pe acest onorabil forum de fizica inca nimeni sa nu aiba curajul sa deschida subiectul cel mai sfant si mai tabu:
"Ce e forta ?"
Daca clarificam treaba cu forta, totul devine clar. Tot atomul e plin cu diferite forte asa ca o suspensie de melasa, din cauza asta nu vedem nimic clar. Chiar si in cazul sticlei sau cristalului, fortele invizibile tot acolo in atomi stau la panda si-si fac treaba.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36103
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Forta este produsul dintre impulsul creat de mediu, si frecventa impulsului. Daca sufli cu feonul aer pe o foaie de hartie ,forta manifestata este egala cu produsul dintre impulsul moleculelor de aer, si frecventa ciocnirilor acestor molecule cu hartia. De aceia echivalentul mecanic al sarcinii electronului este egal cu un impuls in care;Cum e posibil ca pe acest onorabil forum de fizica inca nimeni sa nu aiba curajul sa deschida subiectul cel mai sfant si mai tabu:
"Ce e forta ?"
e=M.c/pi ;
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56979
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Deci electronii emit impulsuri si forte la infinit in timp si spatiu in toate directiile !!!
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Dl. Gafiteanu!Cum e posibil ca pe acest onorabil forum de fizica inca nimeni sa nu aiba curajul sa deschida subiectul cel mai sfant si mai tabu:
"Ce e forta ?"
Daca ai adus vorba de marimea fizica -forta-, reiau aici un eseu pe care l-am postat mai demult pe -astronomy-,
intr-o incercare de a lamuri intelesul fizic al conceptului de forta. Acolo topicul a fost deschis de dl. Iacob. Si s-au consumat 4 pagini de discutii.
Asupra fortelor fizice
. Interactiunea fizica are loc (se produce) la nivelul particulelor elementare. Toate particulele elementare genereaza in jurul lor camp electromagnetic. Unele produc camp electromagnetic pulsator (cu semiunde de o singura polaritate, fie negativa fie pozitiva). Acestea sunt particulele purtatoare de sarcina electrica. Altele produc camp electromagnetic alternativ (cu semiunde pozitive si negative). Acesta este cazul particulelor neutre electric; neutroni si fotoni. Toate particulele prezinta la periferie suprafata generatoare a campului propriu. Din interferenta campului propriu al particulelor cu campul (cu undele de camp) generat de alte particule (sisteme de particule) apare o asimetrie in sfera de presiune din jurul particulei. Pe fata unde liniile de camp (campul propriu generat de particula si campul exterior particulei) au sensuri contrare (acolo unde exista deosebirea de miscare) apare depresiune in spatiu (datorita pompajului cu viteza mult mai mare a eterului, fiindca particulele elementare sunt pompe de eter=spatiu). Diferenta de presiune intre fata unde liniile de camp au sensuri diferite (opuse) si fata unde liniile de camp au acelasi sens, este presiunea ce se exercita asupra particulei. Presiunea aceasta este data de de produsul intensitatilor campurilor care interfera la suprafata particulei. Aceasta presiune inmultita cu suprafata de interactiune a particulei da forta care determina accelerarea particulei (alunecare hidrodinamica accelerata a particulei prin eter) dea lungul unei traiectorii date de locul geometric al punctelor de presiune minima. Orice forta este data de produsul intre presiune si suprafata pe care se exercita presiunea. Totodata din insumarea campurilor care interfera (din transferul miscarii de la campul exterior la campul particulei) in structura dinamica a particulei se stabileste pe durata accelerarii ei, un regim de pompare si circulatie a eterului in jurul particulei care mentine asimetria sferei de presiune si dupa ce particula accelerata a iesit din campul accelerator, ceeace asigura translatia rectilinie si uniforma (cu viteza constanta) cu viteza capatata pe durata accelerarii ei, adica inertia particulei. In momentul franarii particulei (prin interactiune cu alta particula) aceasta presiune se transfera particulei ciocnite, particula care va suferi la randul ei accelerarea, adica va capata energie cinetica. Asadar putem spune ca esenta filozofica a fortei este deosebirea de miscare (la nivelul liniilor de camp, ca directie intensitate si sens), iar esenta fizica a fortei este presiunea, care rezulta din interferenta campurilor si este data de produsul intensitatii campurilor care interfera pe sectiunea de interactiune. Putem spune (la modul general) ca forta este calea si efectul transferarii miscarii de la un sistem la altul. In cazul particulelor legate in sisteme (in corpuri) interactiunea care nu duce la accelerarea sistemului (corpului) forta (presiunea) transmitanduse prin legaturi intregului sistem, produce deformarea sistemului (modificarea legaturilor dintre particulele sistemului).
Data de inscriere : 02/08/2014
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1) Captatori de energie regenerabila cu randament maxim, solari eolieni si marini.-2) Ghiveci horticol ergonomic, care sa elimine unele lucrari agricole si de combatere a bolilor si daunatorilor, sa economiseasca apa de irigare si sa conserve structura solului.
Electronii interactioneaza in felul acesta numai cand se afla intr-un camp electric, avand ca rezultat deplasarea lor spre polul pozitiv al campului. In afara oricarui camp, electronii nu interactioneaza. Prin interactiune trebuie sa intelegi ca primeste impulsuri din partea mediului si la randul lui electronul emite impulsuri. Astfel el isi sporeste energia, sau se franeaza in functie de caz.gafiteanu a scris:Deci electronii emit impulsuri si forte la infinit in timp si spatiu in toate directiile !!!
virgil- Moderator
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Sa intelegem ca exista si electroni mai cuminti, care nu interactioneaza intre ei, deoarece nu-si fac unul altuia camp electric negativ si nu trag vanturi de respingere ? Credeti ca ei nu miros deoarece si-au dat cu anti-transpirant ?virgil a scris: In afara oricarui camp, electronii nu interactioneaza.
Am început să vorbesc în teorie și despre sisteme pozitive, respectiv, negative, în funcție de situația în care în sistemul dat intră sau ies luxoni, fenomen descris cantitativ de mărimea fizică numită „divergența luxonilor”.
Asta intelegi tu ca electronii se afla in afara oricarui camp? dupa cum spui si tu electronii au un camp propriu deci nu vor fi in afara campului atunci cand sunt mai multi electroni. asa este la prima vedere.gafiteanu a scris:Sa intelegem ca exista si electroni mai cuminti, care nu interactioneaza intre ei, deoarece nu-si fac unul altuia camp electric negativ si nu trag vanturi de respingere ? Credeti ca ei nu miros deoarece si-au dat cu anti-transpirant ?virgil a scris: In afara oricarui camp, electronii nu interactioneaza.
virgil- Moderator
Am introdus un paragraf cu noțiuni de matematică necesare înțelegerii Fizicii elicoidale. Totodată, am introdus postulatul sarcinii electrice, definind cu această ocazie sarcina electrică elementară.
Divergenta si convergenta;Abel Cavaşi a scris:Am început să vorbesc în teorie și despre sisteme pozitive, respectiv, negative, în funcție de situația în care în sistemul dat intră sau ies luxoni, fenomen descris cantitativ de mărimea fizică numită „divergența luxonilor”.
Daca in stanga se bate toba emitand luxoni, ca un camp de divergenta, in dreapta sunt absorbiti luxonii ca un camp de convergenta.
virgil- Moderator
Intelegerea Fizicii elicoidale necesita in primul rand autentificareaAbel Cavaşi a scris:Am introdus un paragraf cu noțiuni de matematică necesare înțelegerii Fizicii elicoidale. Totodată, am introdus postulatul sarcinii electrice, definind cu această ocazie sarcina electrică elementară.
inertiei elicoidale. Dupa aceea se renunta la fizica si inertia
rectilinie. Fizica elicoidala este ceva general, nu trebuie cautat
numai in microcosmos, fiindca ce se intampla acolo nu poate
fi dovedit cu certitudine. Sau ea se desfasoara numai in anumite
medii?
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44924
Data de inscriere : 03/12/2013
N-am găsit încă niciun motiv să consider că există vreo limită pentru Fizica elicoidală.virgil_48 a scris:Sau ea se desfasoara numai in anumite
medii?
Pai nu se pune problema asa. Trebuie sa ai un motiv sa crezi ca existaAbel Cavaşi a scris:N-am găsit încă niciun motiv să consider că există vreo limită pentru Fizica elicoidală.virgil_48 a scris:Sau ea se desfasoara numai in anumite
medii?
vreo sansa pentru ea, fiindca deocamdata contrazice fizica elementara
in tot ce are ea mai solid. Nu considera ca este solid ce zice WoodyCAD!
virgil_48- Foarte activ
Sansa se numeste Inertia elicoidala. Nici nu are rost saAbel Cavaşi a scris:Dacă nu vedeam această șansă, nu-mi pierdeam vremea cu ea.
incepi cu altceva până asta nu se confirma. Si nu o poti
dovedi numai cu argumente din microcosmos, fiindca ar
trebui sa fie adevarata si in spatiul liber, dimensiunea noastra.
Tornadele, vartejurile si alte efecte WoodyCAD sunt numai
interactiuni si efecte ale mediului, care nu necesita alta fizica.
virgil_48- Foarte activ
Am introdus noi definiții și un postulat important (postulatul Taylor). Conform noilor definiții, am putea spune că neutrinul este un luxon de curbură constantă, iar electronul și pozitronul au curbura descrescătoare, dar diferă prin semnul torsiunii.
Abel a scris: "....și ulterior a domnului profesor croat Stanko Bilinski, care a obținut rezultate mult mai profunde...."
Imi place numele predestinat al domnului profesor, imi aminteste de moldovenii nostri de la Planeta Moldova, cu talk-show-rile lor, de domnii academicieni Belinski.
https://www.youtube.com/watch?v=MGB7f-XzX24
https://archive.org/details/planeta_moldova/SexExpress.mp3
Luxon in sus, luxon in jos, ..Figaro-n sus, Figaro-n jos, fuga-n sus, fuga-n jos.
Curbura la stanga, curbura la dreapta, asta-i "fizica ...coidala" (vezi titlul initial original.
Bine Abel, dar ce-i luxonul si neutrinul ? ceva mai exact.
Imi place numele predestinat al domnului profesor, imi aminteste de moldovenii nostri de la Planeta Moldova, cu talk-show-rile lor, de domnii academicieni Belinski.
https://www.youtube.com/watch?v=MGB7f-XzX24
https://archive.org/details/planeta_moldova/SexExpress.mp3
Luxon in sus, luxon in jos, ..Figaro-n sus, Figaro-n jos, fuga-n sus, fuga-n jos.
Curbura la stanga, curbura la dreapta, asta-i "fizica ...coidala" (vezi titlul initial original.
Bine Abel, dar ce-i luxonul si neutrinul ? ceva mai exact.
Abel, pentru Dumnezeu, dar toti luxonii au obligatoriu curbura pulsatorie si variabila. Unii chiar isi schimba curbura cand se dau peste cap.
Nu uita ca si torsiunile si contorsiunile si curburile au niste limite, pe care inca nu le-ai specificat.
Vrei sa ne rada extraterestrii aia evoluati, care ne urmaresc acest forum ?
Nu uita ca si torsiunile si contorsiunile si curburile au niste limite, pe care inca nu le-ai specificat.
Vrei sa ne rada extraterestrii aia evoluati, care ne urmaresc acest forum ?
Prostulate:
Toti luxonii fac si sunt imbracati in campuri magnetice.
Toti luxonii fac si campuri electrice.
Nu pot exista neutrini neutri.
Daca camp nu e, nimic nu e. Campul e atat mediul exterior cat si cel interior particulei. Campul e inversul particulei, e reactiunea. Campurile influenteaza particulele, le imping sau le atrag, le modifica energia, adica dau relativitatea.
Si ce mai e nou cu luxonul, in afara ca-i infinit si masurabil?
Toti luxonii fac si sunt imbracati in campuri magnetice.
Toti luxonii fac si campuri electrice.
Nu pot exista neutrini neutri.
Daca camp nu e, nimic nu e. Campul e atat mediul exterior cat si cel interior particulei. Campul e inversul particulei, e reactiunea. Campurile influenteaza particulele, le imping sau le atrag, le modifica energia, adica dau relativitatea.
Si ce mai e nou cu luxonul, in afara ca-i infinit si masurabil?
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Despre forumul Fizicii elicoidale
» În pregătire versiunea 1.0 a Fizicii elicoidale
» Un dicționar incipient de termeni ai Fizicii elicoidale
» În pregătire versiunea 1.0 a Fizicii elicoidale
» Un dicționar incipient de termeni ai Fizicii elicoidale
Forum pentru cercetare :: Loc pentru cenzură ştiinţifică :: Idei de Fizică trecute prin filtrul cenzurii
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum