Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de ilasus Astazi la 19:58
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Sa mai auzim si de bine in Romania :
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 19 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 19 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Geometrodinamica Elicoidala - Teoria Unificarii
Forum pentru cercetare :: Cercetări în Fizică :: Idei interesante în Fizică :: Propunerile autorilor :: Propuneri cu formă brută
Pagina 11 din 11
Pagina 11 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
24052011
Geometrodinamica Elicoidala - Teoria Unificarii
Acesta este un topic pentru cei ce se considera... oaia neagra a turmei stiintifice!
Deoarece mersul pe aceeasi carare, cunoscuta si batatorita, duce intotdeauna in acelasi loc, eu am ales sa caut alta cale.
Pentru oricine a avut perseverenta sa duca la bun sfarsit cele 2 carti ale proiectului Fundamentul Universului, aici este topicul unde voi lamuri diverse aspecte ale teoriei.
Fie ca nu au fost intelese, fie ca au fost expuse in mod voluntar...."altfel", problemele ridicate de aceasta teorie le voi atasa aici o alta...rezolvare.
Cei ce nu au ai parcurs integral aceasta teorie sunt rugati sa nu intervina pe topic, si va multumesc pentru intelegerea acestui aspect!
http://www.thefundamentaluniverse.ro
....aici puteti descarca, gratuit, aceasta teorie, in cazul in care doriti sa interveniti pe acest topic..
...DACA ESTI PREGATIT SA GANDESTI DIFERIT...
https://www.youtube.com/watch?v=F_fNthcsiVc
...acum ai toate argumentele sa... o faci si in scris...!
Topic destinat avansatilor in Geometrodinamica Elicoidala.
Deoarece mersul pe aceeasi carare, cunoscuta si batatorita, duce intotdeauna in acelasi loc, eu am ales sa caut alta cale.
Pentru oricine a avut perseverenta sa duca la bun sfarsit cele 2 carti ale proiectului Fundamentul Universului, aici este topicul unde voi lamuri diverse aspecte ale teoriei.
Fie ca nu au fost intelese, fie ca au fost expuse in mod voluntar...."altfel", problemele ridicate de aceasta teorie le voi atasa aici o alta...rezolvare.
Cei ce nu au ai parcurs integral aceasta teorie sunt rugati sa nu intervina pe topic, si va multumesc pentru intelegerea acestui aspect!
http://www.thefundamentaluniverse.ro
....aici puteti descarca, gratuit, aceasta teorie, in cazul in care doriti sa interveniti pe acest topic..
...DACA ESTI PREGATIT SA GANDESTI DIFERIT...
https://www.youtube.com/watch?v=F_fNthcsiVc
...acum ai toate argumentele sa... o faci si in scris...!
Topic destinat avansatilor in Geometrodinamica Elicoidala.
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23108
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Geometrodinamica Elicoidala - Teoria Unificarii :: Comentarii
Re: Geometrodinamica Elicoidala - Teoria Unificarii
Din exemplul prezentat mai sus si adresat in mod special pentru tine , nu ai inteles care este puterea electrica ? P =U x Ivirgil_48 a scris:Tudorele, te-ai scos(din gradina zoologica)!WoodyCAD a scris:....uite unul care face eforturi, in loc sa ceara mura in gura...gandeste!
Tudorel...a furat startul, a plecat cu scantei de pe loc!
. . . . .
Insa nu mi-ai zis daca P reprezinta puterea sau nu. De aceea
cautam eu un raspuns fara explicatii. Ca sa inteleg ce-i cu
raportul acela fantastic. Fiindca puterea in sarcina este
intotdeauna mare fata de puterea in gol.
Ultima editare efectuata de catre scanteitudorel in Joi 05 Ian 2017, 13:44, editata de 1 ori
Daca atat te duce capul , cum sa scrii ceva ca lumea .Pacalici a scris:Sa ne bucuram fetelor. Avem o noua evolutie in sanul nostru ,de stadiul de primata la stadiul antropoid!
Evident, transformarea este in tranzitie, pana isi cumpara si el o sursa d`aia ca a Maistrului. Bine macar ca scanteieste , deocamdata.
Imi pare rau tudorele, pe ma duc picioarel. Capul nu are cum. Are alta functie, cel putin la mine.
Ce grijuliu mai sunte-ti .gafiteanu a scris:Sa nu-si cumpere Tudorel asa ceva, mai bine inseriaza multe baterii si face scantei, adica se joaca cu scanteia.
Am eu sursele mele : stabilizate , curenti de maxim 400 A , de curent continu sau alternativ , pulsatoriu , frecventa mare .
Se vede .Pacalici a scris:Imi pare rau tudorele,( pe ma duc picioarel. ) ???? Capul nu are cum. Are alta functie, cel putin la mine.
( pe ma duc picioarel. ) ????
????= e
adica "picioarele". Acuma e mai bine?
Daca pe tine te duce capul si gandesti cu picioarele, e traba ta. La mine cum am zis e invers...
Adica gandesti cu ,, piciorel " si nu te duce nici capul. Au mama !!!Pacalici a scris:( pe ma duc picioarel. ) ????
????= e
adica "picioarele". Acuma e mai bine? Nu . Corect este ; pe mine ma duc picioarele.
Daca pe tine te duce capul si gandesti cu picioarele, e traba ta. La mine cum am zis e invers...
Mai sa fie! De-asta nu se vad descarcarile in vid? Ai facutgafiteanu a scris:. . . . .
Tudorele stii ce este o scanteie si ce culoare are ? Sa-ti zic eu, scanteia e neagra, nu are coloare. Ies fotoni din aer doar cand se freaca de aer.
asociatie cu Pacalici?
Ce legatura este intre descarcari si Pacalici mai virgil ?
Si apoi electronii in vid nu sunt numai niste descarcari cum crezi. Sunt si incarcari.
Si apoi electronii in vid nu sunt numai niste descarcari cum crezi. Sunt si incarcari.
Scuze, gafiteanu, daca n-am exprimat clar! Ma refeream la ogafiteanu a scris:Ce legatura este intre descarcari si Pacalici mai virgil ?
anumita inrudire subtila a stilurilor voastre de abordare, nu la
una intre Pacalici si descarcari.
Totusi descarcarile in vid sunt sau nu vizibile? Dar fulger in vid
exista?
Exista, dar nu fac lumina decat unde ajung. Exact ca in CRT de la TV. Altfel s-ar consuma pe parcurs.
Fulgere negre sunt destule prin Univers si circula ca niste monstrii, vai de cei ce le stau in cale. Savantii le spun invers, Gauri Negre, dar sunt ceva plinut, dar nu prea plin. In limbajul savantilor plin inseamna gaura, iar gaura inseamna plin.
Fulgere negre sunt destule prin Univers si circula ca niste monstrii, vai de cei ce le stau in cale. Savantii le spun invers, Gauri Negre, dar sunt ceva plinut, dar nu prea plin. In limbajul savantilor plin inseamna gaura, iar gaura inseamna plin.
Nu am cum sa nu zic ceva de MAXWELL, cel care a intuit primul mecanismul de UNIFICARE dar l-a aplicat doar la campul electric si cel magnetic.(doar 2 curgeri, prin analogie cu hidrodinamica turbionara)
Aceasta noua lucrare trebuie sa fie gata pana la sfarsitul lui martie 2017!
Liniile de "forta", campurile de curgeri fiind de acum tornade, capata sens!
Atat gradientul de viteze, intre straturile de curgere(inductia miscarii din aproape in aproape), cat si structura geometrica cea mai eficienta in deplasare printr-un mediu(elicoidala), duc la o GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA GENERALIZATA.
Pana la TEORIA UNIFICARII A TOT CE EXISTA mai era doar un pas...
..s-a facut!
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b8/On_Physical_Lines_of_Force.pdf
Aceasta noua lucrare trebuie sa fie gata pana la sfarsitul lui martie 2017!
Liniile de "forta", campurile de curgeri fiind de acum tornade, capata sens!
Atat gradientul de viteze, intre straturile de curgere(inductia miscarii din aproape in aproape), cat si structura geometrica cea mai eficienta in deplasare printr-un mediu(elicoidala), duc la o GEOMETRODINAMICA ELICOIDALA GENERALIZATA.
..s-a facut!
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b8/On_Physical_Lines_of_Force.pdf
Urmeaza un mesaj de avertisment important...
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Joi 19 Ian 2017, 13:39, editata de 1 ori
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Joi 19 Ian 2017, 13:39, editata de 1 ori
Atentie WoodyCAD, esti pe marginea prapastiei, poate inca nu ai facut acel pas fatal...Sa nu te unifici cu absolut tot ce exista asa devreme, ca-i pacat...
A apelat MAXWELL sa colorezi figura 2 din pdf ? Este drept ca asa,WoodyCAD a scris:. . . . .
..s-a facut!
este mai frumoasa. Esti un artist. Felicitari pentru colaborare!
Subiecte similare
» CERCETARE - Geometrodinamica Elicoidala
» Geometrodinamica Elicoidala - Teoria unificata
» Inertia elicoidala si cauzele ei
» Geometrodinamica Elicoidala - Teoria unificata
» Inertia elicoidala si cauzele ei
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum