Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 47 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 47 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
URME ALE EXTRATERESTRILOR PE PAMANT. DESCOPERIRI INEXPLICABILE SI FENOMENE OZN 1
+19
v0id
Abel Cavaşi
Traian Ioan
virgil_48
gafiteanu
omuldinluna
Syntax
curiosul
nic
Dacu
meteor
negativ
george
sadang
totedati
Razvan
virgil
cris
CAdi
23 participanți
Pagina 8 din 19
Pagina 8 din 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
URME ALE EXTRATERESTRILOR PE PAMANT. DESCOPERIRI INEXPLICABILE SI FENOMENE OZN 1
Rezumarea primului mesaj :
Pentru ca tot suntem la motoarele cu ioni , ce anume a iradiat pe
cei 9 turisti rusi gasiti morti pe muntele Otorten (Rusia)! O nava care era dotata
cu un astfel de motor ?
Pentru ca tot suntem la motoarele cu ioni , ce anume a iradiat pe
cei 9 turisti rusi gasiti morti pe muntele Otorten (Rusia)! O nava care era dotata
cu un astfel de motor ?
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
meteor- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 2203
Data de inscriere : 19/06/2011
Re: URME ALE EXTRATERESTRILOR PE PAMANT. DESCOPERIRI INEXPLICABILE SI FENOMENE OZN 1
lasindu-l pe Ajaja putin in pace, azi in trecat am auzit la TV cum fosta agenta secreta Ana Ceapan in emisiunea sa "Tainele lumii"(apropos, si acolo poti vedea multe povesti interesante http://my.mail.ru/video/mail/m-svinka1/18323/) pune un concurs care are ca tema: cine primul depune demonstratii suficiente ca exista extraterestri ala va primi un milion de (dolari sau ruble nu tin minte).
Ce facem Cadi, cine primul va lua milionul ?!
meteor- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 2203
Re: URME ALE EXTRATERESTRILOR PE PAMANT. DESCOPERIRI INEXPLICABILE SI FENOMENE OZN 1
Eu as premia mai bine invers invers : cine depune dovezi ca nu existameteor a scris:lasindu-l pe Ajaja putin in pace, azi in trecat am auzit la TV cum fosta agenta secreta Ana Ceapan in emisiunea sa "Tainele lumii"(apropos, si acolo poti vedea multe povesti interesante http://my.mail.ru/video/mail/m-svinka1/18323/) pune un concurs care are ca tema: cine primul depune demonstratii suficiente ca exista extraterestri ala va primi un milion de (dolari sau ruble nu tin minte).
extraterestrii primeste 1 milion de dolari .
Deocamdata s-au scris numeroase carti care atesta existenta extraterestrilor :
Erich von Daniken -Carele de foc ale zeilor ,Timoty Good-Ei sunt aici,Carl Sagan,
Florin Gheorghita,Ion Anania, si multi altii ...
Chiar eu pe acest topic, daca apuci sa-l citesti ,ca de altfel si multi alti colegi am prezentat dovezi suficiente alaturi de materiale foto si video care atesta prezenta lor in trecut si in prezent
pe pamant...
In baza lor, ce zici am putea sa cerem milionul agentei secrete Ana Ceapan
pentru binele forumului ?
CAdi- Foarte activ
Abel cind va auzi de asa ajutoare aduse forumului va face infarct
meteor- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2203
Puncte : 25843
Meteor i-a legatura cu Ana Ceapan !meteor a scris:Abel cind va auzi de asa ajutoare aduse forumului va face infarct
CAdi- Foarte activ
Eu sunt convins că există viață și în alte locuri în Univers, viață microbiană poate exista și in sistemul nostru solar, pe planetele vecine, dar mi se pare puțin probabil ca planeta noastră să fi fost vizitată de forme de viață inteligente și suficient de avansate încât să întreprindă voiaje interstelare.
Pe mine nu m-a convins nici o ”mărturie” întâlnită până acum, nici una nu a avut dovezi sustenabile.
Pe mine nu m-a convins nici o ”mărturie” întâlnită până acum, nici una nu a avut dovezi sustenabile.
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30680
Data de inscriere : 03/08/2011
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Nici a lui Bob Lazar sau Roswell ?
CAdi- Foarte activ
Nici, nici. Americanii au recunoscut singuri că au alimentat de la nivel oficial ideea de vizite extratereste, oznuri și alte nebunii în timpul războiului rece, ca să-i deruteze pe rușii care încercau să le spioneze bazele militare.
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
In razboiul rece , dar nu si acum ...
Sunt filme si fotografii luate din SSI si MIR (pe langa cele de pe Apollo)si declaratii mai mult sau mai putin oficiale ale unor cosmonautii americani si
rusi .
Sa nu-mi spui ca si ele sunt fake !
Sunt filme si fotografii luate din SSI si MIR (pe langa cele de pe Apollo)si declaratii mai mult sau mai putin oficiale ale unor cosmonautii americani si
rusi .
Sa nu-mi spui ca si ele sunt fake !
CAdi- Foarte activ
Cu lucrurile mai noi nu sunt la curent, trebuie să mă uit pe ele înainte, dar tot sunt sceptic.
Nu spun că-i imposibil, dar e prea mare Universul ăsta, și poate prea tânăr, ca tocmai pe aici să treacă nomazii spațiali cu asemenea frecvență, și cu o asemenea tehnologie de se plimbă prin spațiu cum ne plimbăm noi cu bicicletele.
Nu spun că-i imposibil, dar e prea mare Universul ăsta, și poate prea tânăr, ca tocmai pe aici să treacă nomazii spațiali cu asemenea frecvență, și cu o asemenea tehnologie de se plimbă prin spațiu cum ne plimbăm noi cu bicicletele.
Am mai spus lucrul acesta .Ca sa calatoreasca sute de ani lumina
trebuie sa aiba o tehnologie foarte avansata si sa fie mult mai inteligenti
ca noi.Noi suntem o gradina zoologica sau poate o creeatie a lor.
Navele construite in secret de germani,americani si rusi sunt copii
palide ale acestora, sunt construite cu tehnologie pamanteana ,
dar sunt departe de a atinge viteza luminii...
Ceea ce este important.... este ca unele din ele sunt construite dupa model .
ca noi.Noi suntem o gradina zoologica sau poate o creeatie a lor.
Navele construite in secret de germani,americani si rusi sunt copii
palide ale acestora, sunt construite cu tehnologie pamanteana ,
dar sunt departe de a atinge viteza luminii...
Ceea ce este important.... este ca unele din ele sunt construite dupa model .
CAdi- Foarte activ
O posibila ipoteza (in sustinerea ufolugului nostru CAdi, ) mai poate fi ca ei nu se plimba permament cu bicicletele prin univers asa in cit sa ajunga in anumite punte, ci au anumite perioade.
Ca si cum te-ai folosi de moment ca sa ajungi pe jupiter, te folosesti de un anumit moment cind marte e pe aproape.
Ca si cum te-ai folosi de moment ca sa ajungi pe jupiter, te folosesti de un anumit moment cind marte e pe aproape.
meteor- Foarte activ
Exact, și aici intervine un fel de paradox. Când ajungi în situația în care ai asemenea tehnologie și-ți permiți să te plimbi printre stele cum ne plimbăm noi în parc printre copaci, ce motivație mai ai ca să faci asta (în afară de promenadă de plăcere)? Apoi, când ai ajuns acolo ai sărit la un cu totul alt nivel al existenței, încetezi să ”exiști” pentru niște prăpădiți ca noi. E cam ciudat ca tu să străbați genunile spațiului de la mama ***** din cealaltă parte a galaxiei, numai ca să-ți bușești nava fix de Terra, sau să-ți vadă prăpădiții numărul de înmatriculare de la navă prin hublou. Ce interes ai mai avea să te încurci cu niște primitivi ca noi, când tu exiști în cu totul altă sferă?CAdi a scris:Am mai spus lucrul acesta .Ca sa calatoreasca sute de ani lumina
ca noi.
Mie mi se pare mai probabil ori să ajungă ceva bacterii din sistemul solar sau împrejurimi pe planetă, ori dacă vin într-adevăr extratereștrii, să vină un fel de lăcuste în căutare de resurse, care să pună rachetele pe noi din dorința de supraviețuire. Îmi vine greu să cred în benevolența sau curiozitatea unor ființe extrem de avansate față de noi, în condițiile în care ele stăpânesc deja mistere mult mai profunde ale Naturii. N-ar avea cum să le mai pese.
Existența noastră oricum se datorează unui noroc absolut ridicol. Dacă nu pica bolovanul ăla să-i extermine pe dinozauri, poate că purtam aceeași conversație pe care o avem acum, dar aveam amândoi sânge rece.
Faptul ca nu stii ce misiuni au extraterestrii, , sau ca ti se pare caci cind ajungi asa de dezvoltat, terra nu iti pare interesanta, nu demonstreaza nimic.
Ce e interesant sa studiezi o rima?!
Ehehei , la prima vedere pare nimic, dar cind incepi sa studiezi codul genetic , si multe alte maruntaiuri (care, spre exemplu cei din 1800 idee nu aveau, spre exemplu unul din anii 1800 aceeasi ar fi spus ca si tine) atunci lumea capata alt aspect.
Alta la mina e ca posibil sa nu fie ei chiar asa cine stie destepti, ca sa zbori printre stele.
Poate ca secretul nu e asa extraordinar de complicat.
Ce e interesant sa studiezi o rima?!
Ehehei , la prima vedere pare nimic, dar cind incepi sa studiezi codul genetic , si multe alte maruntaiuri (care, spre exemplu cei din 1800 idee nu aveau, spre exemplu unul din anii 1800 aceeasi ar fi spus ca si tine) atunci lumea capata alt aspect.
Alta la mina e ca posibil sa nu fie ei chiar asa cine stie destepti, ca sa zbori printre stele.
Poate ca secretul nu e asa extraordinar de complicat.
meteor- Foarte activ
Înțeleg ce spui, meteor, dar cred că nu judeci lucrurile într-o proporție corectă. Nu cred că distanța dintre noi și râme este la fel de mare ca distanța dintre noi și niște ființe care au capacitatea să se plimbe printre stele, fluierând și cu mâinile în buzunare. Mai degrabă, cred că distanța dintre noi și acele ființe e de forma , unde d e distanța dintre noi și râme.
Apoi, dacă era așa floare la ureche cu zburatul printre stele, era bine . Eu unul zburam de mult de aici. Cred că e o treabă absolut nesimțit de complicată și avansată, și că s-ar putea nici să nu atingem acel nivel de înțelepciune necesar (o să ne autodistrugem înainte, sau vom fi anihilați de altceva) pentru a o pune în practică.
Apoi, dacă era așa floare la ureche cu zburatul printre stele, era bine . Eu unul zburam de mult de aici. Cred că e o treabă absolut nesimțit de complicată și avansată, și că s-ar putea nici să nu atingem acel nivel de înțelepciune necesar (o să ne autodistrugem înainte, sau vom fi anihilați de altceva) pentru a o pune în practică.
Nu intelegeti nimic, tot va repet degeaba.omuldinluna a scris: Cred că e o treabă absolut nesimțit de complicată și avansată, și că s-ar putea nici să nu atingem acel nivel de înțelepciune necesar (o să ne autodistrugem înainte, sau vom fi anihilați de altceva) pentru a o pune în practică.
Este deajuns sa intelegim absolut totul despre om din cap pina in piceoare, totul.
Apoi sa construim o masina, care insa sa aiba performante mult mai mari.
Apoi sa facem o rugaminte masinii, , ca ea sa ne lamureasca toate intrebarile, noua ne ramine doar sa stam cuminti si sa o ascultam.
Omul, nu cred ca e cine stie ce complicat, o mare parte a fost studiata deja, e drept ca mai este mult.
La fel a construi asa masina, pina in ziua de azi s-au facut foarte mult ca sa fie posibil, totus ceva ceva mai este.
Trebue lucru mult (si salariu platit ) si se va ajunge la ceva.
meteor- Foarte activ
Tu-ți dai seama ce ai spus? Să înțelegi până la rădăcină ființa umană?! Păi oamenii încă nu s-au lămurit pe deplin cu funcționarea unei celule, ce să mai vorbesc de toate misterele geneticii sau funcționarea creierului. Dacă aia e calea spre rezolvare, moare Universul ăsta și mai răsare altul, și tot nu răzbești. Omul e cea mai complexă ființă vie cunoscută, și creierul uman e cel mai complex organ întâlnit până acum în Natură. Noi încă nu știm totul despre râme, că tot ai adus vorba de ele, și crezi că batem din palme pac, pac și ne pricepem pe noi înșine?
Vad ca nu ai sesizat aspectul omuledinluna :
Daca omul si existenta pe Pamant a unui ecosistem ,este o creatie extraterestra
(si exemplele sunt si in Biblie -Adam si Eva ; Vedenia lui Iezechiel si in Cartea lui Enoh etc )
nu este normal ca acestia sa-si vada creeatia ?
Zecharia Sitchin traducand tablitele din Sumerul antic tocmai acest lucru a scos
in evidenta ,noi am aparut ca urmare a unei modificari genetice facute de extraterestrii (Anunnaki)
(si exemplele sunt si in Biblie -Adam si Eva ; Vedenia lui Iezechiel si in Cartea lui Enoh etc )
Zecharia Sitchin traducand tablitele din Sumerul antic tocmai acest lucru a scos
in evidenta ,noi am aparut ca urmare a unei modificari genetice facute de extraterestrii (Anunnaki)
CAdi- Foarte activ
Totul cu timpul si cu sudoare, ce crezi citi oameni s-ar fi gindit cu acum 300 ani in urma ca poti vedea Luna ziua in o lada (TV-ul), sau multe altele?!omuldinluna a scris:Tu-ți dai seama ce ai spus? Să înțelegi până la rădăcină ființa umană?! Păi oamenii încă nu s-au lămurit pe deplin cu funcționarea unei celule, ce să mai vorbesc de toate misterele geneticii sau funcționarea creierului. Dacă aia e calea spre rezolvare, moare Universul ăsta și mai răsare altul, și tot nu răzbești. Omul e cea mai complexă ființă vie cunoscută, și creierul uman e cel mai complex organ întâlnit până acum în Natură. Noi încă nu știm totul despre râme, că tot ai adus vorba de ele, și crezi că batem din palme pac, pac și ne pricepem pe noi înșine?
Daca sudoare nu va fi, nici prajitura degraba nu va fi coapta, daca sudoare va fi, si prajitura va fi mai degraba gatita (spre exemplu proectul Manhatan , ce e drept proectul Manhatan e ....... pe linga aceasta idee, altfel spus ea le cuprinde pe toate).
Sunt inca multe fiinte complexe (as spune ca sunt mai complexe): rechini, delfini, etc.
La general spus, nu e nici o diferenta dintre chine(spre exemplu) si om.
Diferenta e ca eu insumi sunt om si e mult mai simplu devine sa pricem cum el functioneaza.
Celula (in exemplul dat) are anumite functii, aceste functii se pot inlocui cu alte "aparate", si ce e drept la prima vedere o asa nanotehnologie (informatie multa in un spatiu mic) greu de facut azi, dar repet depinde ce functii are.
De exemplu omul daca se zgirie, cu timpul locul se restabileste automat si "inconstient", dar daca isi rupe mina ?!
Masina va fi constienta de asa ceva si se va gindi cum sa inlature problema.
Care e principiul de gindire (hai ca daca esti mirat asa de om, fie la om) ?!
meteor- Foarte activ
Inca de la nastere, fiecare fiinta are un ceas biologic in care timpul este masurat in productia de proteine, si fiecare proteina este altfel decat cea anterioara ei, astfel ca fiecare moment din viata fiintei este personalizat, asa cum un film de cinema contine o succesiune de imagini in care fiecare imagine este diferita de cea anterioara sau de cea posterioara ei.Care e principiul de gindire (hai ca daca esti mirat asa de om, fie la om) ?!
In cazul fiintei vii nu este vorba de imagini ci doar de niste proteine (molecule complexe). In acelasi timp, organele de simt percep fiecare stimul exterior fiintei, pe care il asociaza timpului (proteinei) intern. Cum organele de simt sunt totdeauna mai multe, (vaz, auz, miros, gust, temperatura, camp electric, camp gravitational, etc), se formeaza, un spatiu biologic intern care reflecta in timp fiecare experienta din viata fiintei, care este memorat in "proteina timpului". Sistemul nervos al fiintei, nu face decat sa dea un raspuns fiecarei stari interioare, corespunzatoare momentelor sau evenimentelor din viata fiintei. Prin constitutia fiecarei fiinte este impusa conditia ca inca de la nastere sa functioneze procesul de asimilare si dezasimilare (metabolismul) care tine in viata fiinta. Daca concentratia de apa sau hrana scade, atunci niste senzori interni declanseaza un anumit coportament al fiintei ( de exemplu deplasarea in cautarea hranei, sau intrarea in stare de hibernare, etc), comportament care deasemenea este memorat de ansamblul biologic numit memorie interna. In fiecare moment al vietii, ceasul biologic, evolutia metabolismului, ansamblul de stimuli senzoriali externi si interni, si raspunsul la acesti stimuli, traseaza un fel de traseu imaginar ( echivalent cu o curba intr-un spatiu multidimensional), traseu memorat de sistemul nervos al fiintei, memorie ce va fi accesata in viitor, ori de cate ori, evolutia fiintei este asemanatoare cu experienta memorata anterior. Astfel o experienta de viata traita, serveste ulterior la traversarea unei noi experiente de viata, facilitand astfel la niste raspunsuri viabile ale fiintei. Cam de aici porneste principiul gandirii.
Ultima editare efectuata de catre virgil in Mier 18 Sept 2013, 09:03, editata de 1 ori
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56976
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
CAdi, gândește-te așa. Dacă eu sunt atât de avansat încât pot crea viață de complexitatea ființei umane, crezi că nu sunt în stare să-mi țin creația sub observație fără să fiu detectat ?
Microbii își dau seama că te uiți la ei prin microscop?
Microbii își dau seama că te uiți la ei prin microscop?
S-a făcut şi un film pe subiectul creării omului de către extratereştrii: "Prometheus" (urmează continuarea în 2014).CAdi a scris:Vad ca nu ai sesizat aspectul omuledinluna :
Te pomeneşti că aceeaşi creatori se răzgândesc şi trimit nişte "alieni" să ne extermine!
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Razvan a scris,
S-a făcut şi un film pe subiectul creării omului de către extratereştrii: "Prometheus" (urmează continuarea în 2014).
Te pomeneşti că aceeaşi creatori se răzgândesc şi trimit nişte "alieni" să ne extermine! [/quote]
Posibil ! ,,,cenusii'' sunt cei mai rai
Razvan ,tu ai impresia ca eu cred tot ceea ce se scrie si apare prin filme si fotografii...
Eu insa nu resping ca tine fenomenul cu totul .
Sa stii si tu ca sub aspectul nepasarii pe care NASA il afiseaza ,
de cativa ani buni ei impreuna cu ESA si cu rusii studiaza foarte atent fenomenul OZN...
S-a făcut şi un film pe subiectul creării omului de către extratereştrii: "Prometheus" (urmează continuarea în 2014).
Te pomeneşti că aceeaşi creatori se răzgândesc şi trimit nişte "alieni" să ne extermine! [/quote]
Posibil ! ,,,cenusii'' sunt cei mai rai
Razvan ,tu ai impresia ca eu cred tot ceea ce se scrie si apare prin filme si fotografii...
Eu insa nu resping ca tine fenomenul cu totul .
Sa stii si tu ca sub aspectul nepasarii pe care NASA il afiseaza ,
de cativa ani buni ei impreuna cu ESA si cu rusii studiaza foarte atent fenomenul OZN...
CAdi- Foarte activ
În fenomenul OZN, după cum îi spune şi numele, e vorba despre obiecte zburătoare neidentificate. De ce identificaţi aceste obiecte neapărat cu nave extraterestre? Pot fi foarte bine tot soiul de fenomene optice, provocate de reflexia luminii în particule de gheaţă, până la confuzia totală cu aparate de zbor cât se poate de terestre.
Pot fi ,Razvan a scris:În fenomenul OZN, după cum îi spune şi numele, e vorba despre obiecte zburătoare neidentificate. De ce identificaţi aceste obiecte neapărat cu nave extraterestre? Pot fi foarte bine tot soiul de fenomene optice, provocate de reflexia luminii în particule de gheaţă, până la confuzia totală cu aparate de zbor cât se poate de terestre.
insa evenimentul de la Roswell ,cateva filme de pe Apollo 11 ,14 si 15
de pe SSI si MIR si ,,rapoartele'' mai mult sau mai putin oficiale ale unor
astronauti si fosti lucratori din Area 51 merita putina atentie ....
CAdi- Foarte activ
Problema e că, pentru o persoană pragmatică, toate aceste mărturii sunt mereu într-o zonă cel puțin cenușie.
În definitiv, pot să bubui și eu acum din moalele capului niște trăznăi despre vizitatorii din Andromeda, să vrăjesc audiența cu puțină fizică, după care să spun că mi-a șters guvernul trecutul ca să mă decredibilizeze. Dacă am papagal, se vor găsi oameni dispuși să creadă ceea ce le spun, și să nege cu vehemență orice explicație rațională a oamenilor competenți, care pot să demonstreze limpede pentru orice minte lucidă că eu sunt un sfertodoct și șarlatan. Cum am mai spus, unii oameni pur și simplu nu sunt accesibili pe calea rațiunii.
În definitiv, pot să bubui și eu acum din moalele capului niște trăznăi despre vizitatorii din Andromeda, să vrăjesc audiența cu puțină fizică, după care să spun că mi-a șters guvernul trecutul ca să mă decredibilizeze. Dacă am papagal, se vor găsi oameni dispuși să creadă ceea ce le spun, și să nege cu vehemență orice explicație rațională a oamenilor competenți, care pot să demonstreze limpede pentru orice minte lucidă că eu sunt un sfertodoct și șarlatan. Cum am mai spus, unii oameni pur și simplu nu sunt accesibili pe calea rațiunii.
Chestia asta, cu extratereştrii, reprezintă doar nevoia ancestrală a omului simplu de a personifica fenomene încă necunoscute. Exact la fel au fost inventate zeităţile: nu s-a căutat o înţelegere a fenomenului, ci a fost mult mai comodă inventarea unor personaje care să dispună de aceşti factori după bunul lor plac. Fulgerul, ploaia, vântul, oceanul, pământul, etc, aveau zeităţile lor, care dispuneau după voinţa proprie de aceste "forţe" încă necunoscute.
Fenomenul este similar şi în cazul ET. E mult mai accesibil pentru unii să presupună existenţa unor "personaje" dotate cu puteri şi tehnologie supraumană, decât să studieze fenomenele în sine, căutând explicaţia lor ştiinţifică. Zicem "extratereştrii" şi prin asta am explicat totul. Simplu ca bună-ziua!
Fenomenul este similar şi în cazul ET. E mult mai accesibil pentru unii să presupună existenţa unor "personaje" dotate cu puteri şi tehnologie supraumană, decât să studieze fenomenele în sine, căutând explicaţia lor ştiinţifică. Zicem "extratereştrii" şi prin asta am explicat totul. Simplu ca bună-ziua!
Omuledinluna si Razvan ,
Stiti care este problema voastra ?
Ca nu aveti surse de informare .
Spre deosebire de voi ,eu am mai multe ,dar nu am putut sa le pun
pe cele mai ,,avizate'' pe forum ,pentru ca nu pot...
Cateva dintre ele au fost insa postate pe topic de Sadang !
In orie caz, pentru informarea voastra ,cele spuse de Robert Lazar desi
trunchiate pe alocuri ,sunt reale...
(si analizate stiintific cum spui tu Razvane de departamente speciale din SUA si GB)
De unde si interesul deosebit al NASA pentru UFO-Unidentified Flying Object
(obiecte, nu fenomene, Razvan ! )
Cateva dintre ele au fost insa postate pe topic de Sadang !
In orie caz, pentru informarea voastra ,cele spuse de Robert Lazar desi
trunchiate pe alocuri ,sunt reale...
(si analizate stiintific cum spui tu Razvane de departamente speciale din SUA si GB)
De unde si interesul deosebit al NASA pentru UFO-Unidentified Flying Object
(obiecte, nu fenomene, Razvan ! )
CAdi- Foarte activ
Tocmai, eu am citit că acel Bob Lazar nu figurează în arhivele Universităților pe care pretinde că le-a urmat, oamenii de știință pe care pretinde că îi cunoaște spun că nu știu cine e, iar un fizican care i-a analizat mărturiile a constatat că e total paralel cu fizica. Dar cum spuneam, totul e o manipulare guvernamentală extrem de meticuloasă ca să-l decredibilieze pe om.
Nu știu, dar între a decide că individul e pur și simplu un șarlatan care vrea atenție, și a crede că guvernul execută conspirații atât de paranoice pentru a ține ”adevărul” ascuns, mintea mea alege prima variantă.
Nu știu, dar între a decide că individul e pur și simplu un șarlatan care vrea atenție, și a crede că guvernul execută conspirații atât de paranoice pentru a ține ”adevărul” ascuns, mintea mea alege prima variantă.
Au preferat sa-l discrediteze decat sa-l ucida ...
ceea ce mi se pare un lucru corect din partea lor.
In orice caz tipul era si prea popular si adusese cateva servicii tarii(uS nAVY)(daca-l eliminau dovedeau ca povestea spusa de el era adevarata.
Il pazesc acum ca pe ochii din cap sa nu moara ,dar nici sa mai spuna prostii
Acelasi lucru s-a intamplat si cu astronautii Edwin Aldrin ,,Buzz'' , Neil Armstrong si Edgar Mitchell.
http://www.universetoday.com/16017/apollo-astronaut-mitchell-says-aliens-have-visited-earth/
ceea ce mi se pare un lucru corect din partea lor.
In orice caz tipul era si prea popular si adusese cateva servicii tarii(uS nAVY)(daca-l eliminau dovedeau ca povestea spusa de el era adevarata.
Il pazesc acum ca pe ochii din cap sa nu moara ,dar nici sa mai spuna prostii
Acelasi lucru s-a intamplat si cu astronautii Edwin Aldrin ,,Buzz'' , Neil Armstrong si Edgar Mitchell.
http://www.universetoday.com/16017/apollo-astronaut-mitchell-says-aliens-have-visited-earth/
CAdi- Foarte activ
CAdi, dacă secretul este păzit cu asemenea străşnicie, ai impresia că ar mai fi ajuns până la urechile noastre asemenea "surse credibile"? Unul să fi deschis gura şi imediat păţea un accident. De altfel, cei care au acces la secrete guvernamentale sunt foarte bine instruiţi şi aleşi pe sprânceană, tocmai ca să nu vorbească nicicum despre munca lor.CAdi a scris:Omuledinluna si Razvan ,
Întreabă tu un SRI-ist de-al nostru ce face la birou, să vezi cum se eschivează, sau pur şi simplu îţi spune în faţă că nu poate vorbi despre asta.
Corect, insa Robert Lazar nu este o gluma !
Desi eu am alte ,,surse'' cel mai bine pentru tine
ar fi sa citesti cartea lui Timothy Good cel care
l-a intervievat prin anii '80 sau 90", nu mai tin minte:
Ei sunt aici !
Desi eu am alte ,,surse'' cel mai bine pentru tine
ar fi sa citesti cartea lui Timothy Good cel care
l-a intervievat prin anii '80 sau 90", nu mai tin minte:
Ei sunt aici !
CAdi- Foarte activ
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Subiecte similare
» Urme ale extraterestrilor pe Pamant. Descoperiri inexplicabile si fenomene OZN
» Urme ale extraterestrilor pe Pamant; Descoperiri inexplicabile (in cache)
» Fenomene
» Urme ale extraterestrilor pe Pamant; Descoperiri inexplicabile (in cache)
» Fenomene
Pagina 8 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum