Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la Razvan în Global warming is happening?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 36 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 36 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Doresc să pot conversa în forumul lui Dan
+3
totedati
WoodyCAD
Abel Cavaşi
7 participanți
Forum pentru cercetare :: Forumuri personale sau speciale :: Solicitări privind forumurile personale
Pagina 1 din 1
Doresc să pot conversa în forumul lui Dan
Deschid aici un topic în care puteţi cere solicitări asemănătoare celei pe care o formulez eu aici.
Dane, aş dori să pot conversa cu tine în forumul tău. Îmi permiţi? Desigur, eu, ca şi administrator, aş putea scrie deja acolo, dar n-o voi face niciodată dacă nu-mi permiţi asta. Eventual, voi modifica din mesajele tale dacă încalcă foarte grav reguli importante.
Dane, aş dori să pot conversa cu tine în forumul tău. Îmi permiţi? Desigur, eu, ca şi administrator, aş putea scrie deja acolo, dar n-o voi face niciodată dacă nu-mi permiţi asta. Eventual, voi modifica din mesajele tale dacă încalcă foarte grav reguli importante.
Re: Doresc să pot conversa în forumul lui Dan
ACOLO pot scrie DOAR cei ce NU SE SUPUN REGULILOR....si....NU IMPUN REGULI!Cu alte cuvinte, este un loc unde DOAR cei cu mintea LIBERA....NELIMITATA de bariere stiintifico-religioase...au ceva de spus!
...Sadang...este, pentru mine, o persoana cu care pot schimba IDEI...
PRIN URMARE.
...Daca doresti sa intelegi....esti invitatul meu.
...Daca doresti sa dai sfaturi, despre continut nu si forma, va trebui sa faci dovada unei intelegeri ...minimale...a GEOMETRODINAMICII ELICOIDALE!
...
SUNT INTERESAT SA DEZVOLTI APARATUL MATEMATIC....AL FIZICII ELICOIDALE...AM JALOANELE...STIU CE TREBUIE SA ATINGEM!
ITI PROPUN UN TOPIC...UNDE POTI INTERVENI CU EFICACITATE MAXIMA!....UN LOC UNDE IDEILE TALE CONTEAZA!
...Sadang...este, pentru mine, o persoana cu care pot schimba IDEI...
PRIN URMARE.
...Daca doresti sa intelegi....esti invitatul meu.
...Daca doresti sa dai sfaturi, despre continut nu si forma, va trebui sa faci dovada unei intelegeri ...minimale...a GEOMETRODINAMICII ELICOIDALE!
...
SUNT INTERESAT SA DEZVOLTI APARATUL MATEMATIC....AL FIZICII ELICOIDALE...AM JALOANELE...STIU CE TREBUIE SA ATINGEM!
ITI PROPUN UN TOPIC...UNDE POTI INTERVENI CU EFICACITATE MAXIMA!....UN LOC UNDE IDEILE TALE CONTEAZA!
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23108
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Ce să înţeleg de aici, că pot sau nu pot să-ţi răspund acolo? Sau vrei ca atunci când îţi răspund să fiu altul? Sau vrei să-ţi răspund doar când te pot lăuda? Sau vrei să-ţi răspund doar când am idei?
Uite, de exemplu, eu vreau să-ţi pun mii de întrebări acolo. Mă primeşti sau nu?
Uite, de exemplu, eu vreau să-ţi pun mii de întrebări acolo. Mă primeşti sau nu?
Poti posta doar in topicul fizicii elicoidale!
...si NUMAI daca ai IDEI, altele decat stiinta oficiala!
DACA NU AI IDEI....ALTFEL....NU O FACE!
...si NUMAI daca ai IDEI, altele decat stiinta oficiala!
DACA NU AI IDEI....ALTFEL....NU O FACE!
WoodyCAD- Foarte activ
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
am voie să te mușc de ureche pe topicul religia o boala a ratiunii umane?
sau îți place să vorbești singur?
sau îți place să vorbești singur?
WoddyCAD nu suporta orchestra.
Cine canta doar asemeni lui la trombon, ii poate tine isonul.
Daca aude harpe, viori, glasuri ingeresti - divine inaltatoare, face alergie, crize. Ii place Bach si Wagner si bineinteles trombonul si tobele.
Degeaba faci apel la toleranta si justifici religia ca o alfie psihica tamaduitoare pt majoritatea, care deci face bine.
Si dai, acuza si spanzura inchizitorul sef.
(La ultimul recensamant, 90 % dintre preoti au raspuns NU la intrebarea:"Credeti in Dumnezeu ?" dar au zis DA la intrebarea: "inainte de 89 ati fost informator sau in structurile securitatii ?".
In schimb a reiesit la iveala o alta anomalie. Cei ce au fost membrii PCR si in structurile puterii inainte de 1989, si se declarau atei convinsi, ne tineau si lectii, acum s-au declarat profund religiosi.)
Iarta-i pe toti Doamne, ca nu stiu ce gandesc.
Cine canta doar asemeni lui la trombon, ii poate tine isonul.
Daca aude harpe, viori, glasuri ingeresti - divine inaltatoare, face alergie, crize. Ii place Bach si Wagner si bineinteles trombonul si tobele.
Degeaba faci apel la toleranta si justifici religia ca o alfie psihica tamaduitoare pt majoritatea, care deci face bine.
Si dai, acuza si spanzura inchizitorul sef.
(La ultimul recensamant, 90 % dintre preoti au raspuns NU la intrebarea:"Credeti in Dumnezeu ?" dar au zis DA la intrebarea: "inainte de 89 ati fost informator sau in structurile securitatii ?".
In schimb a reiesit la iveala o alta anomalie. Cei ce au fost membrii PCR si in structurile puterii inainte de 1989, si se declarau atei convinsi, ne tineau si lectii, acum s-au declarat profund religiosi.)
Iarta-i pe toti Doamne, ca nu stiu ce gandesc.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
mdeah, să nu ne mirăm atunci că pavel coruț face crize de nervi vizavi de religia oficioasă și de popi! exact ăsta e și raționamentul lui! bănuiala lui e că majoritatea preoților sunt atei pentru că dacă ar crede în dumnezeu i-ar respecta poruncile!
greu să invalidezi argumentul rațional al omului! cam are dreptate ar zice badea gheorge din piață!
greu să invalidezi argumentul rațional al omului! cam are dreptate ar zice badea gheorge din piață!
COOPERAREA este de 10 ori mai profitabila decat...CONFLICTUL....de aceea nu sunt interesat de ....mentalitati primitive, ce nu pot intelege chestiuni....elementare.
WoodyCAD- Foarte activ
Păi, eu am vrut să cooperez cu tine, nu să te contrazic. Punându-ţi întrebări, te ajut să-ţi clarifici o mulţime de chestiuni.WoodyCAD a scris:COOPERAREA este de 10 ori mai profitabila decat...CONFLICTUL.
Consider că o asemenea atitudine este ea însăşi una primitivă, ce ignoră potenţialul pe care îl au ceilalţi. Eu zic că merită să te faci înţeles chiar şi de către cei pe care tu îi consideri că nu pot înţelege chestiuni „elementare”. Cultivă-ţi răbdarea, acordă-le timp şi vei câştiga înzecit de unde nici nu te aştepţi!...de aceea nu sunt interesat de ....mentalitati primitive, ce nu pot intelege chestiuni....elementare.
Daca cineva vrea sa inteleaga ...SA URCE PE SCARA!
Ce trebuie sa VEDETI...se afla mai SUS...!
...
EU NU VREAU SA CASTIG NIMIC SI NU SUNT INTERESAT DE POTENTIALUL MAIMUTEI INTELECTUALE!
...
NU EU TREBUIE SA INTELEG......CUM SE FACE SOLENOIDUL PREDA....NU EU TREBUIE SA FAC EFORT INTELECTUAL....CI.....MAIMUTA!
...
EU NU VREAU SA CASTIG NIMIC SI NU SUNT INTERESAT DE POTENTIALUL MAIMUTEI INTELECTUALE!
...
NU EU TREBUIE SA INTELEG......CUM SE FACE SOLENOIDUL PREDA....NU EU TREBUIE SA FAC EFORT INTELECTUAL....CI.....MAIMUTA!
WoodyCAD- Foarte activ
Spui tu ceva aici... Oare ne luptăm cu morile de vânt?black a scris:Cine te mai baga in seama?
Dane, doreşti cumva să ne faci (ajuţi) să înţelegem ceva sau ai alte interese? Cu cine vorbeşti tu, de fapt?
Nu pot sa ajut MAIMUTA INTELECTUALA....!
Teoria spune ca....FIECARE ESTE PE CONT PROPRIU....INTELEGEREA NU ESTE TRANSMISIBILA!
....
Eu dau 50%....
...
Daca doriti MURA IN GURA...asteptati...!
...
Cum de SADANG a inteles lucruri elementare...si voi NU?
Cum de SADANG a inteles perfect....si voi NU?
Cum de SADANG vede clar...si voi NU?
...Cum de voua trebuie sa va explic ca la ...BEBELUSI...si SADANG nu are nevoie de acest limbaj ...PUERIL?
...
DE ACEEA SADANG ARE ACCES LA FORUMUL LUI DAN!
...
...de aceea voi ceilalti...trebuie sa URCATI....ca sa intelegeti...SADANG a facut asta...voi de ce nu puteti?
Teoria spune ca....FIECARE ESTE PE CONT PROPRIU....INTELEGEREA NU ESTE TRANSMISIBILA!
....
Eu dau 50%....
...
Daca doriti MURA IN GURA...asteptati...!
...
Cum de SADANG a inteles lucruri elementare...si voi NU?
Cum de SADANG a inteles perfect....si voi NU?
Cum de SADANG vede clar...si voi NU?
...Cum de voua trebuie sa va explic ca la ...BEBELUSI...si SADANG nu are nevoie de acest limbaj ...PUERIL?
...
DE ACEEA SADANG ARE ACCES LA FORUMUL LUI DAN!
...
...de aceea voi ceilalti...trebuie sa URCATI....ca sa intelegeti...SADANG a facut asta...voi de ce nu puteti?
WoodyCAD- Foarte activ
Maiistre Nemuritor, ti s-a cam urcat la cap, ai rau de inaltime, acolo sus nu mai e oxigen. Revino pe Pamant, printre muritori.WoodyCAD a scris:Daca cineva vrea sa inteleaga ...SA URCE PE SCARA!
Daca tot ai ajuns asa sus, ne spui si noua ce scrie la capatul scarii ?
(Iti spun eu:"Voi ce intrati in Rai, stergeti-va inainte pe picioare si la gura. Si lasati afara orice speranta".) Intrun fel seamana cu porunca de la intrarea in Infern, unde doar sperantele trebuie sa le abandonezi.
Sper ca n-ai mai facut inca un pas in sus spre Divinitate, ca-i fatal.
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Lun 31 Oct 2011, 12:04, editata de 1 ori
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
WoodyCad, fara falsa modestie as vrea sa te rog sa nu ma mai compari cu altii, pentru ca nu-s cu nimic mai breaz decat ei. Ma faci sa ma simt stingher!
Ca nu sunt de acord cu asa zisele stiinte exacte, este devarat. Cu cat sap mai adanc in ele cu atat gasesc lacune mai mari, si foarte multa balbaiala! Astea nu pot fi numite stiinte decat asa la bascalie. Si ceea ce se intampla in ultimii ani este o bataie de joc la adresa umanitatii. Ne prefera pe toti niste idioti cu creierele pline de 'jde mii de teorii care mai de care mai abracadabrante! Buni de pus in jug, si fara a prea multe intrebari!
Cat si cum am inteles din teoria ta nu stiu, ceea ce stiu sigur este ca inca nu am reusit sa inteleg cum este facut acel solenoid al tau. Chiar daca, cred eu ca am inteles cate ceva din teoria ta. Si aici ma ajuta anii in care am tot cautat raspunsuri, si in care am gasit multe teorii asemanatoare cu a ta. Vortexurile si elicoidele sunt de cand lumea prezente in stiinte. Mai ales in cele vechi, dinainte de 1900. Ca sa nu mai zic de stiintele antice si mai vechi. Ca n-om fi noi "miezul din dodoasca", ca sa parafreze pe cineva drag mie! Multumesc!
Ca nu sunt de acord cu asa zisele stiinte exacte, este devarat. Cu cat sap mai adanc in ele cu atat gasesc lacune mai mari, si foarte multa balbaiala! Astea nu pot fi numite stiinte decat asa la bascalie. Si ceea ce se intampla in ultimii ani este o bataie de joc la adresa umanitatii. Ne prefera pe toti niste idioti cu creierele pline de 'jde mii de teorii care mai de care mai abracadabrante! Buni de pus in jug, si fara a prea multe intrebari!
Cat si cum am inteles din teoria ta nu stiu, ceea ce stiu sigur este ca inca nu am reusit sa inteleg cum este facut acel solenoid al tau. Chiar daca, cred eu ca am inteles cate ceva din teoria ta. Si aici ma ajuta anii in care am tot cautat raspunsuri, si in care am gasit multe teorii asemanatoare cu a ta. Vortexurile si elicoidele sunt de cand lumea prezente in stiinte. Mai ales in cele vechi, dinainte de 1900. Ca sa nu mai zic de stiintele antice si mai vechi. Ca n-om fi noi "miezul din dodoasca", ca sa parafreze pe cineva drag mie! Multumesc!
sadang- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1774
Puncte : 24679
Data de inscriere : 31/05/2010
SADANG, aici esti singurul cu....sanse reale sa inteleaga!
Doresc ca tu si altii sa fiti constienti de asta!
NU-I O RUSINE SA ENUNTI REALITATEA....nu-i o rusine sa vezi cum TU intelegi iar ceilalti NU!
....
SADANG....mai ai 2 luni sa faci solenoidul...!
Este urmat de topicul „Ce este realitatea?”.
Doresc ca tu si altii sa fiti constienti de asta!
NU-I O RUSINE SA ENUNTI REALITATEA....nu-i o rusine sa vezi cum TU intelegi iar ceilalti NU!
....
SADANG....mai ai 2 luni sa faci solenoidul...!
Este urmat de topicul „Ce este realitatea?”.
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Vin 24 Feb 2012, 09:21, editata de 1 ori (Motiv : Este urmat de topicul...)
WoodyCAD- Foarte activ
Abia astept sa vorbesc cu WoodyCAD aici dar si pe forumul lui........WoodyCAD vreau sa postez pe forumul tau!!!!!!!!
Puncte : 18495
Data de inscriere : 07/12/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Subiect mutat
Insista, dar nu incunoastere adevarata, doar asa ii devii din ce in ce mai simpatic, si doar asa il vei convinge sa te lase sa postezi aberatiile despre dumnezeu tatal ceresc pe forumul lui. Ha!
sadang- Ne-a părăsit
Daca WoodyCAD nu da voie decat tie si altora ca tine sa posteze pe forumul lui atunci WoodyCAD este un comunist pentru ca cenzureaza potential orice postare care poate critica elicoidale lui........Si tu esti comunist pentru ca esti discipolul lui in aceasta teorie elicoidala!!!!!!!Pune o vorba buna pe langa el ca sa pot posta pe forumul lui sa vezi cum ii demonstrez eu ca teoria lui este gresita.........sadang a scris:Insista, dar nu incunoastere adevarata, doar asa ii devii din ce in ce mai simpatic, si doar asa il vei convinge sa te lase sa postezi aberatiile despre dumnezeu tatal ceresc pe forumul lui. Ha!
WoodyCAD adica Dan Preda mai doarme inca???????Trezeste-teeeeeeeee WoodyCAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!!!!!!!
Normal Amot. Exact cum am specificat in alt post. Mentalitate dogmatica imperialista. Cine nu-i cu mine e impotriva mea!
Nu pun vorbe bune pentru nimeni. Nu fac pesches, si nici plecaciuni. Ce mentalitate! WoodyCad singur hotaraste ce face. Insa eu unul nu ti-as da voie, asa cum nu o sa-ti dau voie in topicurile mele, decat daca discutam la subiect fara dumnezei, zei, sfinti, sau mai stiu eu ce alte balarii mistice.
Nu pun vorbe bune pentru nimeni. Nu fac pesches, si nici plecaciuni. Ce mentalitate! WoodyCad singur hotaraste ce face. Insa eu unul nu ti-as da voie, asa cum nu o sa-ti dau voie in topicurile mele, decat daca discutam la subiect fara dumnezei, zei, sfinti, sau mai stiu eu ce alte balarii mistice.
sadang- Ne-a părăsit
AMOT, am mai scris undeva ca intelept nu e ala care elimina raul ci ala care poate asigura un echilibru dinamic intre bine si rau! S-ar putea sa-ti fie mai rau fara de rau ca si cu rau!
TOMA- Dinamic
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 116
Puncte : 14420
Data de inscriere : 26/03/2012
Să nu-l cred nici pe ... tata ...
Dan Preda vreau sa discut cu tine pe forumul tau!
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Sam 21 Apr 2012, 08:25, editata de 1 ori (Motiv : Am eliminat culoarea roşie a textului şi restul elementelor absurde)
Amot, de ce insisti sa discuti pe forumul lui, cand poti foarte bine sa deschizi un topic pe tema care te intereseaza si sa il inviti tu pe el la discutii. Dragoste cu forta nu se poate!
sadang- Ne-a părăsit
Subiecte similare
» Forumul liniştit s-a transformat în forumul neliniştiţilor
» Forumul izolaţilor
» De ce forumul personal?!
» Forumul izolaţilor
» De ce forumul personal?!
Forum pentru cercetare :: Forumuri personale sau speciale :: Solicitări privind forumurile personale
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum