Ultimele subiecte
» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al UniversuluiScris de virgil Astazi la 18:06
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Astazi la 18:02
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de virgil Astazi la 17:45
» Ce fel de popor suntem
Scris de virgil Astazi la 17:40
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Forever_Man Ieri la 09:16
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de Meteorr Sam 23 Noi 2024, 21:12
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de Dacu2 Sam 23 Noi 2024, 15:18
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12466) | ||||
CAdi (12400) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3970) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 14 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 14 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
cine pe cine copiaza
5 participanți
Pagina 1 din 1
cine pe cine copiaza
Salut toată lumea,
... cine pe cine copiază Nassim Haramein pe Dan Preda? sau invers... Ce credeți?
Sursa:
http://www.google.ro/search?q=Nassim%20Haramein&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:ro:official&client=firefox-a&source=hp&channel=np
Este o deosebire Nassim Haramein NU folosește atunci când nu știe să răspundă ceva ,,maimuțe savante''
... cine pe cine copiază Nassim Haramein pe Dan Preda? sau invers... Ce credeți?
Sursa:
http://www.google.ro/search?q=Nassim%20Haramein&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:ro:official&client=firefox-a&source=hp&channel=np
Este o deosebire Nassim Haramein NU folosește atunci când nu știe să răspundă ceva ,,maimuțe savante''
nic- Activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 793
Puncte : 19885
Data de inscriere : 24/03/2009
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Re: cine pe cine copiaza
Fiecare spune vrute şi ne-vrute, dar în stil propriu!
Puncte : 33845
Data de inscriere : 18/03/2011
Nic, bag seama ca ti-a fost si tie zgandarit orgoliul, ca si altora dealtfel! La ce-ti foloseste? Te face mai destept cumva, sau mai intelept? Intelegi mai multe daca actionezi ca toti ceilalti, care contra-ataca cum stiu si pot si asa dupa cum inteleg? Deschideti mintea mai bine, inclusiv la acest topic, si vei vedea ca nimeni nu copiaza pe nimeni, decat eventual intr-un sistem dat analizat! Nu te autolimita si autocenzura cu astfel de concepte. Iti irosesti energiile inutil.
sadang- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1774
Puncte : 24688
Data de inscriere : 31/05/2010
....tre sa fie savanta....las-o sa se manifeste...!
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23117
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Salut toată lumea,
sadang, ești avocatul lui Dan Preda, spune că da să știm un lucru, să știm cu cine avem de a face. Te plătește bine? Este orgoliu că-mi pun întrebări sau pun întrebări? Dar ce spui despre șeful tău, care în loc să răspundă la întrebările puse privind teoria lui, jignește. Ai luat poziție împotriva lui? I-ai atras atenția? CINE EȘTI sadang, DEZVĂLUIE-ȚI IDENTITATEA, dacă nu ai nimic de ascuns.
sadang, ești avocatul lui Dan Preda, spune că da să știm un lucru, să știm cu cine avem de a face. Te plătește bine? Este orgoliu că-mi pun întrebări sau pun întrebări? Dar ce spui despre șeful tău, care în loc să răspundă la întrebările puse privind teoria lui, jignește. Ai luat poziție împotriva lui? I-ai atras atenția? CINE EȘTI sadang, DEZVĂLUIE-ȚI IDENTITATEA, dacă nu ai nimic de ascuns.
nic- Activ
Nu Nic, nu sunt avocatul nimanui. Este doar o parare ca as fi avocatul cuiva. Si nu este orgoliu faptul ca pui intrebari, sau ca-ti pui intrebari, ci este orgoliu faptul ca folosesti un anumit ton si formulare.
Cat despre "seful meu", daca eu am gasit calea de intelegere cu el, nu vad de ce nu ai putea-o gasi si tu. Daca ai cauta sa intelegi teoria lui, ai sti si cum sa formulezi intrebari, la care sa-ti raspunda. Insa ca sa intelegi cat de cat din ce vrea el sa transmita, nu este suficienta doar citirea teoriei lui, trebuie multa literatura alternativa studiata. Ai facut aceste eforturi? Sau ai formulat cumva vre-o intrebare coerenta, in limbajul geometrodinamicii elicoidale, si nu ti s-a raspuns? Ma indoiesc!
Insa e mai simplu sa te infurii, sau sa te simti jignit cand cineva nu te intelege. Pana la urma cine de la cine invata? Eu unul consider ca am foarte multe de invatat de la WoodyCad. Tu?
Si la ce ti-o folosi identitatea mea nush zau! Si daca ti-as spune mai crede? O consider doar o vorba tipata la nervi! Take it slowly!
Cat despre "seful meu", daca eu am gasit calea de intelegere cu el, nu vad de ce nu ai putea-o gasi si tu. Daca ai cauta sa intelegi teoria lui, ai sti si cum sa formulezi intrebari, la care sa-ti raspunda. Insa ca sa intelegi cat de cat din ce vrea el sa transmita, nu este suficienta doar citirea teoriei lui, trebuie multa literatura alternativa studiata. Ai facut aceste eforturi? Sau ai formulat cumva vre-o intrebare coerenta, in limbajul geometrodinamicii elicoidale, si nu ti s-a raspuns? Ma indoiesc!
Insa e mai simplu sa te infurii, sau sa te simti jignit cand cineva nu te intelege. Pana la urma cine de la cine invata? Eu unul consider ca am foarte multe de invatat de la WoodyCad. Tu?
Si la ce ti-o folosi identitatea mea nush zau! Si daca ti-as spune mai crede? O consider doar o vorba tipata la nervi! Take it slowly!
sadang- Ne-a părăsit
Salut,
Pricepi că nu înțelege acest lucru? Continuă... repeta obsesiv... ce sa înțeleg?
Noapte bună tuturor.
Da, aici ai dreptate, mentorul tău când nu-l înțelegi sau nu ești de a cord cu el se enervează și rezolva problema prin; maimuțe de tot felu...sadang a scris:Insa e mai simplu sa te infurii, sau sa te simti jignit cand cineva nu te intelege.
Eu NU, nu pot să învăț de la un om care mă consideră maimuță... să-i fie rușine.sadang a scris:Pana la urma cine de la cine invata? Eu unul consider ca am foarte multe de invatat de la WoodyCad. Tu?
Pricepi că nu înțelege acest lucru? Continuă... repeta obsesiv... ce sa înțeleg?
Ține de bunul simț să spui, să te recomanzi când discuți cu cineva, dar acest lucru devine din ce în ce mai rar...sadang a scris:Si la ce ti-o folosi identitatea mea
Noapte bună tuturor.
nic- Activ
MAIMUTELE..nu pot sa invete....o afirmatie corecta!
...
Sadang, iti cam place sa hranesti gastele cu orz...
...
Sadang, iti cam place sa hranesti gastele cu orz...
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23117
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Nassim Haramein insa il poate invata pe Dan Preda.
Dan Preda il poate imita pe vestitul Nassim Haramein.
Treaba lor. Si nu le spune nimeni cuvinte jignitoare.
Trece lumea, priveste si se gandeste ca totusi Darwin nu a avut dreptate 100% cu evolutia si involutia la Baricada TV. Fiecare pe drumul lui.
nic, nu mai deschide topicuri, exista deja pt demontarea....S-a mai argumentat.
Dan Preda il poate imita pe vestitul Nassim Haramein.
Treaba lor. Si nu le spune nimeni cuvinte jignitoare.
Trece lumea, priveste si se gandeste ca totusi Darwin nu a avut dreptate 100% cu evolutia si involutia la Baricada TV. Fiecare pe drumul lui.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36109
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Eu nu vreau sa demontez pe nimeni, vreau sa știu...gafiteanu a scris:
nic- Activ
Buna dimineata tuturor! O noua zi, un nou ciclu solar, al unui mic ciclu biologic, intre marile/mici cicluri cosmice si micile/mari cicluri subatomice.
Nic si WoodyCad, sunt perfectibil, nu perfect! Mea culpa! Toti invatam permanent din tot ceea ce ni se intampla. Unul de la celalalt. Sfantul de la pacatos si viceversa, bogatul de la sarac si viceversa, prostul de la destept si viceversa, eu de la voi si viceversa ...
Nic daca chiar te intereseaza cine sunt, vei afla detaliile la momentul oportun. Insa imi mentin afirmatia ca identitatea mea nu conteaza chiar deloc, vorba cantecului: "Nu conteaza cat de lung am parul, ci conteaza cat de mult gandesc".
Va doresc tuturor un weekend plin!
Nic si WoodyCad, sunt perfectibil, nu perfect! Mea culpa! Toti invatam permanent din tot ceea ce ni se intampla. Unul de la celalalt. Sfantul de la pacatos si viceversa, bogatul de la sarac si viceversa, prostul de la destept si viceversa, eu de la voi si viceversa ...
Nic daca chiar te intereseaza cine sunt, vei afla detaliile la momentul oportun. Insa imi mentin afirmatia ca identitatea mea nu conteaza chiar deloc, vorba cantecului: "Nu conteaza cat de lung am parul, ci conteaza cat de mult gandesc".
Va doresc tuturor un weekend plin!
sadang- Ne-a părăsit
http://en.wikipedia.org/wiki/Escape_from_the_Planet_of_the_Apes
http://www.filmsite.org/series-planetofapes3.html
Vizionand acest film, veti afla ca anumite maimute pot deveni savante si pot invata limba engleza.
Daca nu cumva deja au devenit si ne-au intrecut. Noi ne tragem din ele. Nu toti isi recunosc inaintasii, bineinteles.
Sigur unii vor face apoplexie.
Cei ce am ramas inca pe Pamant, experimentam monopolu lui Tarzan. Si visam la OZN.
http://www.filmsite.org/series-planetofapes3.html
Vizionand acest film, veti afla ca anumite maimute pot deveni savante si pot invata limba engleza.
Daca nu cumva deja au devenit si ne-au intrecut. Noi ne tragem din ele. Nu toti isi recunosc inaintasii, bineinteles.
Sigur unii vor face apoplexie.
Cei ce am ramas inca pe Pamant, experimentam monopolu lui Tarzan. Si visam la OZN.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36109
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum