Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 47 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 47 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Noutăţi
+16
virgil_48
Pacalici
gafiteanu
meteor
Dacu
Bordan
curiosul
negativ
Forever_Man
virgil
totedati
omuldinluna
Razvan
CAdi
cris
Abel Cavaşi
20 participanți
Pagina 16 din 18
Pagina 16 din 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Noutăţi
Rezumarea primului mesaj :
Deschid acest topic pentru a desfiinţa appletul acela cu anunţuri despre care cred că abuzează mult de resursele calculatorului vostru şi cere timp pentru a fi actualizat, neputând fi manipulat decât de către puţinii administratori.
Deschid acest topic pentru a desfiinţa appletul acela cu anunţuri despre care cred că abuzează mult de resursele calculatorului vostru şi cere timp pentru a fi actualizat, neputând fi manipulat decât de către puţinii administratori.
CAdi a scris:
http://www.descopera.ro/dnews/3194781-soarele-este-la-mare-distanta-de-locul-nasterii-sale
http://www.descopera.ro/dnews/3741176-exista-si-alte-sisteme-solare-asemanatoare-cu-al-nostru
http://travel.descopera.ro/9734651-Povesti-chinezesti-10-motive-pentru-a-calatori-in-China
http://www.descopera.ro/dnews/9734165-au-descoperit-japonezii-secretul-vietii-vesnice
http://www.descopera.ro/dnews/9723894-oamenii-de-stiinta-au-facut-o-descoperire-uimitoare-in-arctica
http://www.descopera.ro/dnews/8747230-gheata-din-oceanul-arctic-se-topeste-cu-o-viteza-record
Cel cu secretul vietii vesnice este chiar interesant.
CAdi
Re: Noutăţi
Stiati ca Testa a avut predecesori, ante-mergatori in privinta "Raza mortii" ? H.G.Wells si Alex Tolstoi. Ma rog, astia doar pe hartie in fantezie, dar Tesla chiar a construit-o in 1937. Dar nu Tesla a construit prima arma Raza Mortii. In 1932 se lansa un film "The Mask of Fu Manchu = Masca din Fu Manchu", unde vedem o astfel de arma bazata pe un accelerator de electroni.
Astazi aceste arme f.ieftine sunt interzise, nefiind "morale". Dar acum noi romanii avem la Magurele cea mai puternica arma din Univers. Dar nu chiar asa puternica cum era cea din filmul "My steepmother is a alien", care putea distruge o alta planeta.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Garin_Death_Ray
Astazi aceste arme f.ieftine sunt interzise, nefiind "morale". Dar acum noi romanii avem la Magurele cea mai puternica arma din Univers. Dar nu chiar asa puternica cum era cea din filmul "My steepmother is a alien", care putea distruge o alta planeta.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Garin_Death_Ray
gafiteanu- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 7617
Data de inscriere : 13/06/2011
https://www.comedymall.ro/tetelejurnal/sa-radem-cu-viorica-dancila-nu-ma-dau-in-vanturi-dupa-pomana-porcului-insa-degust-in-fiecare-an-sorici-proaspat-de-ignat-17791771
Astazi 20 dec se face holocaust a celor ce au scapat de Daea in prima faza. Apoi cadavrele vor fi duse la cuptor sau cum se mai doreste. Trebuie sa ridicam si un muzeu dedicat evenimentului.
https://www.digi24.ro/…/o-noua-declaratie-controversata-in-…
https://www.ziaruldeiasi.ro/…/de-ce-se-taie-porcul-pe-20-de…
Astazi 20 dec se face holocaust a celor ce au scapat de Daea in prima faza. Apoi cadavrele vor fi duse la cuptor sau cum se mai doreste. Trebuie sa ridicam si un muzeu dedicat evenimentului.
https://www.digi24.ro/…/o-noua-declaratie-controversata-in-…
https://www.ziaruldeiasi.ro/…/de-ce-se-taie-porcul-pe-20-de…
gafiteanu- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 7617
Am si eu o noutate pentru cei interesati:
A aprut tirajul de test al primei părţi a teoriei totului intitulată “Ad fontes”, despre care va pot pune la dispozitie urmatoarele informaţii:
- Carte format A4 cu copertă soft-cover laminat mat 140 pagini
- Subiectul tratează legăturile dintre limba română, istoria veche a omenirii şi teoriile ştiinţifice moderne, oferind argumente pentru reconcilierea aparent imposibilă ştiinţă-religie. Conţine interpretări coerente ale unor texte socotite a fi fost scrise în limba tracilor şi face echivalări pertinente între unele din cele mai vechi scrieri ale omenirii: Vedele, Santi Vede Perun şi Certo Vetus (cunoscută şi ca “Legile lui Zalmoxis”), în paralel cu explicarea unora din cele mai vechi nume şi toponime ale poporului nostru.
- Volumul face parte din lucrarea mai amplă (pe care am promis-o) care vizează ceea ce fizicienii numesc “Teoria Totului”, care va repune pe făgaşul firesc ştiinţa fizicii şi matematicii din contemporaneitate, având baze reale în limbajul natural al poporului nostru. A fost terminat destul de grabit sub forma unei prime ediţii nerevizuite în cinstea aniversării a 100 de ani de la Marea Unire.
Daca cineva este interesat de achizitia ei, vă informez că preţul declarat la Biblioteca Naţională este de 40 lei, la care se adauga taxele de curier, plata ramburs. Presupun ca astfel se vor evita în parte baterile de câmpuri de pe acest forum, care promitea...
Comenzile se pot face prin e-mail : teoriatotului@gmail.com
Stoc în acest moment : 12 exemplare.
Faceti-va un cadou de sarbatori !
A aprut tirajul de test al primei părţi a teoriei totului intitulată “Ad fontes”, despre care va pot pune la dispozitie urmatoarele informaţii:
- Carte format A4 cu copertă soft-cover laminat mat 140 pagini
- Subiectul tratează legăturile dintre limba română, istoria veche a omenirii şi teoriile ştiinţifice moderne, oferind argumente pentru reconcilierea aparent imposibilă ştiinţă-religie. Conţine interpretări coerente ale unor texte socotite a fi fost scrise în limba tracilor şi face echivalări pertinente între unele din cele mai vechi scrieri ale omenirii: Vedele, Santi Vede Perun şi Certo Vetus (cunoscută şi ca “Legile lui Zalmoxis”), în paralel cu explicarea unora din cele mai vechi nume şi toponime ale poporului nostru.
- Volumul face parte din lucrarea mai amplă (pe care am promis-o) care vizează ceea ce fizicienii numesc “Teoria Totului”, care va repune pe făgaşul firesc ştiinţa fizicii şi matematicii din contemporaneitate, având baze reale în limbajul natural al poporului nostru. A fost terminat destul de grabit sub forma unei prime ediţii nerevizuite în cinstea aniversării a 100 de ani de la Marea Unire.
Daca cineva este interesat de achizitia ei, vă informez că preţul declarat la Biblioteca Naţională este de 40 lei, la care se adauga taxele de curier, plata ramburs. Presupun ca astfel se vor evita în parte baterile de câmpuri de pe acest forum, care promitea...
Comenzile se pot face prin e-mail : teoriatotului@gmail.com
Stoc în acest moment : 12 exemplare.
Faceti-va un cadou de sarbatori !
Ultima editare efectuata de catre negativ in Joi 20 Dec 2018, 10:14, editata de 1 ori (Motiv : Omosiune text)
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36103
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
negativ a scris:Am si eu o noutate pentru cei interesati: teoriatotului@gmail.com
Vezi că ți-a luat-o înainte cu un cincinal alt coleg cu Teoria Globală, care a reușit să prindă totul ... o prins și legile lui Zamolxe la unguri ... )
Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21782
Data de inscriere : 18/02/2012
Am discutat cu Orakle si i-a cazut fisa ca o luase pe un drum gresit.Bordan a scris:negativ a scris:Am si eu o noutate pentru cei interesati: teoriatotului@gmail.com
Vezi că ți-a luat-o înainte cu un cincinal alt coleg cu Teoria Globală, care a reușit să prindă totul ... o prins și legile lui Zamolxe la unguri ... )
Spre deosebire de altii eu stiu ce spun si nu-mi pasa de ce cred altii. Daca va intereseaza, bine, daca nu, sa fiti sanatosi, ca pare-se ca ignoranta e mai dulce si jugul clericului mai usor decât biciul adevarului...
Preferinte. Ataca si multe subiecte stiintifice.
http://www.mixdecultura.ro/
Poate il stiati mai de mult.
Preferinte. Ataca si multe subiecte stiintifice.
http://www.mixdecultura.ro/
Poate il stiati mai de mult.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44924
Data de inscriere : 03/12/2013
https://www.youtube.com/watch?v=sOzj3tJwQYo
E bine de stiut ce va asteapta, daca va rapesc extraterestrii si va duc la ei.
In interiorul OZNului nu exista gravitatie, este ca departe in spatiul cosmic.
Videoclipul de mai sus se refera la ce au patit cosmonautii care s-au invartit la doar 300 km deasupra. Incercati sa va imaginati ce inseamna aceasta mica distanta fata de diametrul Pamantului care e de 12600 km. Oare cum dispare gravitatia la 300 km ? Nu ar trebui sa dispara nici la mii de km, doar sa se diminueze conform formulei invatate.
Videoclipul de mai sus se refera la ce au patit cosmonautii care s-au invartit la doar 300 km deasupra. Incercati sa va imaginati ce inseamna aceasta mica distanta fata de diametrul Pamantului care e de 12600 km. Oare cum dispare gravitatia la 300 km ? Nu ar trebui sa dispara nici la mii de km, doar sa se diminueze conform formulei invatate.
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Ei na . Si daca in OZN-ul meu vreau sa mai fac niste gravitatie in interior , atat cat sa ma simt bine , ce ma opreste . Exista in Universul cunoscut de noi o zona fara gravitatie ?gafiteanu a scris:https://www.youtube.com/watch?v=sOzj3tJwQYo
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25902
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Dupa ce te indepartezi de corpuri, este numai spatiu fara gravitatie.scanteitudorel a scris:. . . . .
Ei na . Si daca in OZN-ul meu vreau sa mai fac niste gravitatie in interior , atat cat sa ma simt bine , ce ma opreste . Exista in Universul cunoscut de noi o zona fara gravitatie ?
Probabil ca 99% din volumul Universului este asa. Spatiul interstelar,
intergalactic si nu numai. Sunt niste zone si in jurul Pamantului
unde nu este gravitatie, fiindca este anulata de gravitatia Lunii.
virgil_48- Foarte activ
Tare poanta . Nu este pentru ca este anulata .virgil_48 a scris: Sunt niste zone si in jurul Pamantului
unde nu este gravitatie, fiindca este anulata de gravitatia Lunii.
Efectul acestor garavitatii asupra unui corp este anulat , nu gravitatile in sine .
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25902
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Observatorul astronomic de la Arecibo- Puerto Rico se demoleaza.
Imi pare rau de el, l-am vazut in mai multe filme.
https://www.msn.com/en-us/news/technology/the-arecibo-observatory-collapsed-this-week-what-now/ar-BB1bDCfL?ocid=uxbndlbing
Tot speram sa ne anunte ca vin unii din Univers sa opreasca ticalosia
de pe Pamant.
Imi pare rau de el, l-am vazut in mai multe filme.
https://www.msn.com/en-us/news/technology/the-arecibo-observatory-collapsed-this-week-what-now/ar-BB1bDCfL?ocid=uxbndlbing
Tot speram sa ne anunte ca vin unii din Univers sa opreasca ticalosia
de pe Pamant.
virgil_48- Foarte activ
Se va reface din nou.
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59041
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Ca sa ne arate desene animate ?CAdi a scris:Se va reface din nou.
virgil_48- Foarte activ
Tu nu ai citit? Stirea e veche de o luna. S-au rupt niste cabluri si era in pericol sa se prabuseasca intreaga constructie.
CAdi- Foarte activ
Pe 21 decembrie 2020 are loc o conjuncţi între Jupiter şi Saturn, chiar de solstiţiul de iarnă! Cele două planete se vor apropia vizual la o distanţă de 0,1 grade (cam 1/5 din diametrul lunii pline).
O fi de bine, o fi de rău, ... să vedem ce ne vor spune astrologii de serviciu!
O fi de bine, o fi de rău, ... să vedem ce ne vor spune astrologii de serviciu!
Puncte : 33839
Data de inscriere : 18/03/2011
Acum, de curiozitate: pe la voi prin localităţi a început să se vadă apropierea celor două planete, că pe la mine deja umblă unii cu steaua!
Puncte : 33839
Data de inscriere : 18/03/2011
La Bucuresti umbla unii cu cioara vopsita !Razvan a scris:Acum, de curiozitate: pe la voi prin localităţi a început să se vadă apropierea celor două planete, că pe la mine deja umblă unii cu steaua!
roci colectate de pe Lunădindupa anii 1970.
Capsula Chang'e-5 a aterizat miercuri după-amiază în nordul Chinei ET într-un loc de debarcare din regiunea autonomă Mongolia Interioară, potrivit agenției de presă Xinhua, proprietate de stat. Aselenizarea a încheiat cea mai recentă misiune ambițioasă de explorare a Lunii a Chinei și a marcat prima dată când China a adus roci lunareînapoipe Pământ.
virgil_48- Foarte activ
Cine ii verifica pe ei ? Astia sunt in stare sa spuna ca au facut o colonie acolo.virgil_48 a scris:Traducere Bing. Am corectat eu putin.O capsulă spațială chineză a aterizat înapoi pe Pământ cu primele
roci colectate de pe Lunădindupa anii 1970.
Capsula Chang'e-5 a aterizat miercuri după-amiază în nordul Chinei ET într-un loc de debarcare din regiunea autonomă Mongolia Interioară, potrivit agenției de presă Xinhua, proprietate de stat. Aselenizarea a încheiat cea mai recentă misiune ambițioasă de explorare a Lunii a Chinei și a marcat prima dată când China a adus roci lunareînapoipe Pământ.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56979
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Pai au facut o colonie, se cheama Dragonul Rosu si desfac marfa chinezeasca pt locuitorii de pe Luna. Nu stiu pe care fatza a lunii este. In curand vom fi invadati si de produse chinezesti produse pe Luna.
A fost identificat un post de radio clandestin:
https://newsweek.ro/actualitate/o-misterioasa-unda-radio-de-pe-o-planeta-asemanatoare-cu-terra-ii-intriga-pe-oamenii-de-stiinta?fbclid=IwAR3EqChicZ9mgMSFIm3_fLm-8CwZU7xxrgKo3kY9Znyuu6uz-1eGlGg5ZZw
Oare EI ne prind pe NOI ? Oare ne prind si TVurile ?
https://newsweek.ro/actualitate/o-misterioasa-unda-radio-de-pe-o-planeta-asemanatoare-cu-terra-ii-intriga-pe-oamenii-de-stiinta?fbclid=IwAR3EqChicZ9mgMSFIm3_fLm-8CwZU7xxrgKo3kY9Znyuu6uz-1eGlGg5ZZw
gafiteanu a scris:
S-ar parea ca da. Citeste cartea lui Liu Cixin-Problema celor trei corpuri.
CAdi- Foarte activ
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56979
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
CAdi- Foarte activ
Un avion MIG 21 LanceR plecat acum 2 ore de la Baza Mihail Kogalniceanu si aflat in misiune a disparut de pe radar.
Un elicopter IAR 330-Puma cu 5 militari la bord plecat in cautarea avionului de vanatoare a disparut si el de pe radar.
https://adevarul.ro/locale/constanta/accident-aviatic-judetul-constanta-1_621fbce05163ec4271ae5f08/index.html
Un elicopter IAR 330-Puma cu 5 militari la bord plecat in cautarea avionului de vanatoare a disparut si el de pe radar.
https://adevarul.ro/locale/constanta/accident-aviatic-judetul-constanta-1_621fbce05163ec4271ae5f08/index.html
CAdi- Foarte activ
Avem aparate militare care cad pe timp de pace. Doamne fereste sa inceapa vreun razboi. Cad inainte de a atinge linia frontului.
CAdi- Foarte activ
Piramidele egiptene
https://www.rfi.ro/cultura-stiinta-156061-fost-extraterestri-costruit-piramide
Interesanta si realista aceasta propunere ! Blocurle piramidelor, poate ale
celor mari, au fost turnate in cofraje, la fata locului !
Interesanta si realista aceasta propunere ! Blocurle piramidelor, poate ale
celor mari, au fost turnate in cofraje, la fata locului !
virgil_48- Foarte activ
Egiptenii acum multe mii de ani aveau o mare fabrica de ciment, poate chiar mai multe si deci nu mai e secret cum faceau blocurile piramidelor si a tuturor celorlalte constructii, inclusiv Sfinxul. Dar nu aveau si fier beton, ca l-ar fi folosit cu siguranta, asa ca au ales solutia sa toarne multe blocuri mari, imposibil de urnit..
Fabrica aceea de ciment le-a facut-o cadou niste extraterestri. Dar dupa o lovitura de stat, noii veniti au dus fabrica la fier vechi, astfel a disparut dovada. Exact cum s-a intamplat si in Romania dupa 1989. Si astazi se mira multi cum s-a facut Casa Poporului si inca multe alte lucruri, unii zic ca extraterestrii.
Fabrica aceea de ciment le-a facut-o cadou niste extraterestri. Dar dupa o lovitura de stat, noii veniti au dus fabrica la fier vechi, astfel a disparut dovada. Exact cum s-a intamplat si in Romania dupa 1989. Si astazi se mira multi cum s-a facut Casa Poporului si inca multe alte lucruri, unii zic ca extraterestrii.
https://atlas-geografic.net/omul-care-ar-fi-venit-din-anul-6491-presupusul-calator-in-timp-a-trecut-testul-poligraf/
Surpriza este ca presupusul calator in timp se numeste James Oliver.
Citesc acum o carte serioasa scrisa de un psiholog britanic pe nume
Oliver James.
Cartea se numeste Afluenza.
Surpriza este ca presupusul calator in timp se numeste James Oliver.
Citesc acum o carte serioasa scrisa de un psiholog britanic pe nume
Oliver James.
Cartea se numeste Afluenza.
virgil_48- Foarte activ
https://www.ziuanews.ro/stiri/cercet-torii-de-la-cern-au-ob-inut-particule-cu-viteza-mai-mare-decat-a-luminii-care-fac-posibil-c-l-toria-n-timp-1577649
sustinuta artificial cu banii si influenta vreunor organizatii evreiesti.
Daca se va prabusi, toata fizica din sec XX incoace ar trebui refacuta.
Dar banuiesc ca vor depune mari eforturi sa o reconditioneze pentru o
vreme, fiindca mai au de facut un muzeu omagial. Si pierd fondurile.
Nu mai poate rezista mult sandramaua caraghioasa numita TRG,În cadrul experimentului cu nume de cod Opera, o undă de neutrini a parcurs distanța de 732 de kilometri de la CERN, Geneva, până într-un laborator subteran din Gran Sasso, Italia, în doar 2,3 milisecunde. Fizicianul Antonio Ereditato a declarat că au fost efectuate peste 15.000 de teste și că toate au arătat că viteza luminii poate fi depășită.
Experimentul vine să dea peste cap toate teoriile fizicii moderne, inclusiv teoria relativității a lui Albert Einstein, care se bazează pe ideea că nimic nu poate depăși viteza luminii. Potrivit experților, dacă particulele pot atinge o viteză superioară celei a luminii, ar însemna că ar putea ajunge la destinație chiar înainte de a fi emise, ceea ce înseamnă că ele au călătorit în timp
sustinuta artificial cu banii si influenta vreunor organizatii evreiesti.
Daca se va prabusi, toata fizica din sec XX incoace ar trebui refacuta.
Dar banuiesc ca vor depune mari eforturi sa o reconditioneze pentru o
vreme, fiindca mai au de facut un muzeu omagial. Si pierd fondurile.
virgil_48- Foarte activ
Abel Cavaşi nu apreciază acest mesaj
virgil_48 a scris:https://www.ziuanews.ro/stiri/cercet-torii-de-la-cern-au-ob-inut-particule-cu-viteza-mai-mare-decat-a-luminii-care-fac-posibil-c-l-toria-n-timp-1577649
În cadrul experimentului cu nume de cod Opera, o undă de neutrini a parcurs distanța de 732 de kilometri de la CERN, Geneva, până într-un laborator subteran din Gran Sasso, Italia, în doar 2,3 milisecunde. Fizicianul Antonio Ereditato a declarat că au fost efectuate peste 15.000 de teste și că toate au arătat că viteza luminii poate fi depășită.
Experimentul vine să dea peste cap toate teoriile fizicii moderne, inclusiv teoria relativității a lui Albert Einstein, care se bazează pe ideea că nimic nu poate depăși viteza luminii. Potrivit experților, dacă particulele pot atinge o viteză superioară celei a luminii, ar însemna că ar putea ajunge la destinație chiar înainte de a fi emise, ceea ce înseamnă că ele au călătorit în timp
Ceace am subliniat reprezinta o gluma determinata de obsesia fizicienilor
din ziua de astazi ca viteza luminii ar constitui vreo limita pe care daca
o depasesti se intampla ceva deosebit.
Nu este nici o limita, trebuie sa fie particule in Univers care circula cu
viteze mult mai mari decat cea a luminii si nu calatoresc in nici un timp.
Fizicienii isi fac de lucru singuri cu idei preluate tot din TRG, pentru ca
cercetarile lor sa para iesite din comun, sa uimeasca lumea si sa fie
remarcati . Mai toti asta cauta, cunosterea este pe locul 2.
MARE NOUTATE STIUTA DE TOTI !!!
virgil_48- Foarte activ
Pagina 16 din 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Pagina 16 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum