Ultimele subiecte
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...Scris de eugen Ieri la 23:44
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de ilasus Ieri la 23:23
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de eugen Ieri la 22:33
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Ieri la 22:15
» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al Universului
Scris de Forever_Man Ieri la 15:37
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Lun 25 Noi 2024, 18:02
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Forever_Man Dum 24 Noi 2024, 09:16
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de Meteorr Sam 23 Noi 2024, 21:12
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12469) | ||||
CAdi (12407) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7964) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3975) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
Forever_Man | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 17 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 17 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Contractul social cu românii
5 participanți
Forum pentru cercetare :: Cercetări pentru o lume mai bună :: Idei privind organizarea unei societăţi perfecte
Pagina 1 din 1
Contractul social cu românii
Pe topicul „Ce fel de popor suntem”
Doar că ei nu sunt de acord. Pentru că le permitem noi să nu fie de acord. Pentru că îi tolerăm noi aşa cum sunt. Pentru că nu ştim să ne cerem drepturile. Pentru că...
Absolut de acord!eugen a scris:Sunt de acord sa nu ne amestecam in troaca politica.
Totusi...
Daca guvernarile viitoare se vor bate pentru neamul romanesc, cu rezultate vizibile, inseamna ca cei care ne vor reprezinta sunt de-ai nostri. Daca nu, daca vor face cu obedienta jocuri straine de Romania, nu sunt de-ai nostri, ci doar o generatie vanduta, de boieri servili, care sacrifica o tara pentru o punguta cu doi bani.
Asa cum arata Romania azi, orice sabotaj al natiunii se numeste asasinat .
Propun o formula ,deocamdata utopica, de contract social intre administratorii natiunii si societatea civila, de genul:
Eu, subsemnatul, in calitate de ministru, presedinte, etc, iau tara in administrare. Daca in timpul mandatului meu se constata o administrare falimentara, sa fiu arestat, sa-mi fie confiscate toate averile , eu si complicii mei sa nu mai avem niciodata acces in viata politica. Sa fiu condamnat eu si complicii mei la munca fortata, in cele mai grele conditii:in mina, la forja, in medii toxice, la munca campului.Sa fiu vegheat permanent intre muncitori, care sa-mi fie sefi , fara sa cracnesc.
Sa-mi castig dreptul la painea poporului cu multa truda si sudoare. Pentru ca am batjocorit-o si am furat-o. Sa-mi ispasesc pedeapsa prin multa osteneala.
Ca sa-mi fie invatatura de minte mie si celor care vor face ca mine.
Asa sa ma pedepseasca Dumnezeu!
Poftim de semnati contractul, domnilor boieri!
Doar că ei nu sunt de acord. Pentru că le permitem noi să nu fie de acord. Pentru că îi tolerăm noi aşa cum sunt. Pentru că nu ştim să ne cerem drepturile. Pentru că...
Re: Contractul social cu românii
Drepturile nu trebuiesc cerute, pentru ca acestea nu trebuiesc acordate. Ele doar exista si trebuiesc constientizate si manifestate. Poate unii inteleg!
sadang- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1774
Puncte : 24694
Data de inscriere : 31/05/2010
sadang a scris:Drepturile nu trebuiesc cerute, pentru ca acestea nu trebuiesc acordate. Ele doar exista si trebuiesc constientizate si manifestate. Poate unii inteleg!
Eu cred ca nu trebue nici acordate, nici cerute. Trebue sa fie doar o conventie, dintre participantii la joc ce semneaza aceasta legislatie.
Iar, gasirea si constientizarea, care ar fi ele (abstract, oricui, si fara a stabili participantii la joc, a stabili care e situatia, e fara sens), nu e un lucru simplu, ba din contra cred.
Se stie ca este asa un drept, dreptul la vot.
Cum sa poata constientiza o persoana cu un IQ foarte jos (sau fie cu dereglari de gindire), caci, nu are dreptul la vot?!
Se asculte din exterior parerea celorlalti jucatori?!
Dar, daca, unii au interese proprii, care sa duca pina la urma incalcarea drepturilor a celorlalti jucatori?!
meteor- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2203
Puncte : 25858
Data de inscriere : 19/06/2011
Eu cred ca Abel are dreptate si drepturile noastre trebuiesc cerute...
Dar mai intai trebuie sa le cunosti foarte bine..Pentru ca pe
asta mizeaza si ei , cei aflati la putere pe necunoasterea in totalitate a drepturilor noastre.E drept ca nu suntem nici informati ,mai ales cei de la sat si suntem cu buna stiinta tinuti in ignoranta !.Dreptul cetateanului ar trebui predat inca de la scoala.Pe vremuri era o materie ,,Educatie Cetateneasca" ii spunea, astazi nu mai apare...Oare de ce ?
Insa clasa politica este de o indiferenta crasa in ceea ce priveste drepturile cetateanului, nu-i intereseaza decat lupta pentru putere si pentru ciolan ; nu vedeti ce se intampla astazi la televizor ? Toti: si dintr-o tabara si din alta, isi bazeaza discursurile pe drepturile cetateanului si pe grija care o poarta ei pentru prevenirea coruptiei si hotiilor !Dar totul este o mascarada si de fapt nu le pasa de loc de cetatean si se gandesc doar sa se mentina la putere-
intr- o tabara sau alta - ca sa fure linistiti pentru tabara din care fac parte ....
Dar mai intai trebuie sa le cunosti foarte bine..Pentru ca pe
asta mizeaza si ei , cei aflati la putere pe necunoasterea in totalitate a drepturilor noastre.E drept ca nu suntem nici informati ,mai ales cei de la sat si suntem cu buna stiinta tinuti in ignoranta !.Dreptul cetateanului ar trebui predat inca de la scoala.Pe vremuri era o materie ,,Educatie Cetateneasca" ii spunea, astazi nu mai apare...Oare de ce ?
Insa clasa politica este de o indiferenta crasa in ceea ce priveste drepturile cetateanului, nu-i intereseaza decat lupta pentru putere si pentru ciolan ; nu vedeti ce se intampla astazi la televizor ? Toti: si dintr-o tabara si din alta, isi bazeaza discursurile pe drepturile cetateanului si pe grija care o poarta ei pentru prevenirea coruptiei si hotiilor !Dar totul este o mascarada si de fapt nu le pasa de loc de cetatean si se gandesc doar sa se mentina la putere-
intr- o tabara sau alta - ca sa fure linistiti pentru tabara din care fac parte ....
CAdi- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 12407
Puncte : 59093
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Românii habar n-au ce să facă cu drepturile lor, chiar şi atunci când şi le cunosc! Rezultatul s-a văzut!
Puncte : 33851
Data de inscriere : 18/03/2011
Subiecte similare
» La SFAT cu ROMANII - STRATEGIA ROMANIEI MARI pe urmatoarea mare perioada de TIMP - alegerea logica a liderilor
» Romanii de la NASA
» Emotie la NASA! Românii au trimis un mesaj misterios în spațiu, iar acum a venit în sfârșit răspunsul extratereștrilor.
» Romanii de la NASA
» Emotie la NASA! Românii au trimis un mesaj misterios în spațiu, iar acum a venit în sfârșit răspunsul extratereștrilor.
Forum pentru cercetare :: Cercetări pentru o lume mai bună :: Idei privind organizarea unei societăţi perfecte
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum