Forum pentru cercetare
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Forever_Man Astazi la 21:19

» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31

» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57

» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07

» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00

» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26

» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50

» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30

» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44

» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05

» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06

» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14

» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59

» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56

» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06

» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04

» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11

» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43

» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01

» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51

» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34

» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59

» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01

» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06

» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03

» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57

» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50

» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37

» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49

» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37

Top postatori
virgil (12459)
Blue Book -Forum  - Pagina 3 Vote_lcapBlue Book -Forum  - Pagina 3 Voting_barBlue Book -Forum  - Pagina 3 Vote_rcap 
CAdi (12397)
Blue Book -Forum  - Pagina 3 Vote_lcapBlue Book -Forum  - Pagina 3 Voting_barBlue Book -Forum  - Pagina 3 Vote_rcap 
virgil_48 (11380)
Abel Cavaşi (7963)
gafiteanu (7617)
curiosul (6790)
Razvan (6183)
Pacalici (5571)
scanteitudorel (4989)
eugen (3969)

Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi
Pacalici
CAdi
curiosul
Dacu
Razvan
virgil
meteor
gafiteanu
scanteitudorel

Cei mai activi postatori ai lunii
virgil
No_name
CAdi
ilasus
eugen
Dacu2
Forever_Man
Abel Cavaşi
Meteorr

Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man
virgil
Dacu2
ilasus
CAdi
eugen
Meteorr
Abel Cavaşi

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 39 utilizatori conectați: 2 Înregistrați, 0 Invizibil și 37 Vizitatori

Abel Cavaşi, Meteorr

Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57

Blue Book -Forum

+4
virgil
Dacu
meteor
CAdi
8 participanți

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Blue Book -Forum  - Pagina 3 Empty Blue Book -Forum

Mesaj Scris de CAdi Sam 24 Aug 2013, 16:21

Rezumarea primului mesaj :

OK ! Very Happy  Meteor, a scris :

,,Cel mai misterios si interesant desigur imi ramine civilizatiile extradezvoltate fata de umanitate.

INSA, nu pot veda nimic, nu am nici o chichita de dovada care sa ma incredintez. In videouri, vorbe, carti - nu cred.

Deaceea si am propus cindva sa facem blue book al nostru, nu sa ne scrie cineva povestile, iar noi sa le credem pe cuvint.
Ce se poate de invatat poate, tehnicile/metodele pe care le-ar fi folosit ei in studiu [daca merita], nmicidecum insa raspunsul final nerumegat.
''

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Blue Book -Forum  - Pagina 3 Left_bar_bleue10 / 1010 / 10Blue Book -Forum  - Pagina 3 Right_bar_bleue
Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...

Sus In jos

Blue Book -Forum  - Pagina 3 Empty Re: Blue Book -Forum

Mesaj Scris de virgil Vin 30 Aug 2013, 12:15

CAdi a scris:Cum se stocheaza ? Cum se transmite informatia ?
Cum se stocheaza ti-am spus, dar mai sunt si alte forme de stocare; prin scris, prin cioplire in pietre,
prin mumificare, prin fosilizare, etc, astfel ca fiecare piatra contine informatie destula cat sa scrii o biblioteca de carti.
De transmis, informatia se poate comunica in mod direct, prin viu grai sau prin semne, si in mod indirect prin scrisori, posta electronica, sau telefonie. Transmisia unei informatii se face totdeauna intre doua fiinte interesate de mesaj. De exemplu cainele latra iar omul iese afara din casa sa vada cine a venit la poarta. Sau ulii zboara deasupra unui cadavru, iar hienele privindu-i, afla unde trebuie sa ajunga pentru a servi masa.Very Happy 

virgil
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 12459
Data de inscriere : 25/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Vin 30 Aug 2013, 12:41

Ce spui tu sunt mesaje,pe panza,in piatra etc.
pot fi si o informatie...
Eu ma refer la faptul ca in calculator informatia
se transmite printr-un camp electromagnetic.
O similitudine la fel ca la om . Cum se spune si
in film aceasta informatie nu se pierde ,se transfera
in campul care contine informatia universala.
In caz de reparatie ea se transfera la loc in corpul de unde a plecat.In cazul suedezului a avut loc un scurtcircuit si informatia (constiinta) a luat loc in alt corp. La calculatoare informatia se stocheaza si in retea.Daca calculatorul se repara ea poate fi accesata la loc fiind stocata si in Server. La fel si la om o parte din constiinta este stocata in creier alta parte in constiinta universala.
De acolo isi lua datele Edgar Cayce...

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Sus In jos

Mesaj Scris de virgil Vin 30 Aug 2013, 19:13

O sa mai reflectez asupra notiunii de design inteligent. poate ca aceasta este chiar o proprietate a materiei pe o anumita treapta de evolutie. Adica totul este inscris dinainte, pentru ca asa functioneaza universul.

virgil
Moderator
Moderator

Mulţumit de forum :
Blue Book -Forum  - Pagina 3 Left_bar_bleue10 / 1010 / 10Blue Book -Forum  - Pagina 3 Right_bar_bleue
Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56976
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Mier 11 Sept 2013, 11:36

Nu mai are nimeni de povestit vreo intamplare demna de Blue Book ?
Sunt sigur ca Omuldinluna ,Razvan, Eugen,Dacul si ceilalti (nu stiu daca si Mezei Very Happy) au si ei o
intamplare mai deosebita de povestit... demna de Blue- Book al nostru .

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Razvan Mier 11 Sept 2013, 12:00

Ba, chiar aşa:
Ţin minte, era mai de mult, într-o noapte nu prea aveam somn. Şi stând eu aşa, în pat, dintr-o dată aud o trosnitură şi un bubuit puternic şi prelung. Aproape speriat, ies afară în curte şi mă uit spre cer. Când, ce să vezi: se crăpase de ziuă! Very Happy 

Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Blue Book -Forum  - Pagina 3 Left_bar_bleue9 / 109 / 10Blue Book -Forum  - Pagina 3 Right_bar_bleue
Numarul mesajelor : 6183
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Mier 11 Sept 2013, 12:38

Razvan a scris:
Ba, chiar aşa:
Ţin minte, era mai de mult, într-o noapte nu prea aveam somn. Şi stând eu aşa, în pat, dintr-o dată aud o trosnitură şi un bubuit puternic şi prelung. Aproape speriat, ies afară în curte şi mă uit spre cer. Când, ce să vezi: se crăpase de ziuă! Very Happy 

Smile

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Mier 11 Sept 2013, 13:00

Razvan a scris:
Ba, chiar aşa:

Ba ,extraordinar,nemaipomenita intamplare, numai tie putea sa ti se intample ! Very Happy 
Cam pe la ce ora se intampla treaba asta ? Laughing

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Razvan Mier 11 Sept 2013, 13:31

N-aş putea spune cu siguranţă; în orice caz, era spre dimineaţă.

Acum, să povestească şi ceilalţi din experienţele lor. Eu v-am împărtăşit-o pe a mea! Smile

Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Blue Book -Forum  - Pagina 3 Left_bar_bleue9 / 109 / 10Blue Book -Forum  - Pagina 3 Right_bar_bleue

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Mier 11 Sept 2013, 13:54

Razvan a scris:N-aş putea spune cu siguranţă; în orice caz, era spre dimineaţă.

Acum, să povestească şi ceilalţi din experienţele lor. Eu v-am împărtăşit-o pe a mea! Smile
Stai ,stai ca nu scapi asa usor ... Este o intamplare demna de Rodica Ojog Brasoveanu !
Esti sigur ca nu era un turboreactor ? (cel putin asa ar fi spus meteor).
In orice caz e surprinzator ca nu s-au auzit cocosii ! Very Happy 

Sunt curios ce mai povesteste si Mezei ... Very Happy 

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Mier 11 Sept 2013, 13:59

Am promis mai demult ca am sa relatez si eu o intamplare aproximativ identica cu "operatia" lui Adi.

Cred ca aveam undeva intre 5-7 ani cand s-a intamplat.
Ai mei probabil nu aveau unde sa ma parcheze si m-au carat cu ei la o inmormantare a unei rude mai indepartate pe care din cate retin eu personal nici nu l-am cunoscut.
Intamplarea face ca parsoana respectiva sa fie de religie catolica si la astfel de slujbe popa are nevoie de ajutorul unor diaconi.La cererea popii si cu acceptul parintilor (mai putin a mea) s-a recurs la o improvizatie si in cateva minute eram deja imbracat din cap pana in picioare cu "harnasementul" corespunzator functiei detinute.
Totul a decurs ok pana in momentul in care popa a inceput sa-l jeleasca pe mort,atunci s-a intamplat minunea ! Incet incet m-am deplasat in sus si putin la stanga si de acolo priveam multimea adunata inclusiv pe mine care stateam linga popa :)Interesant este ca din acest unghi aveam detalii pe care nu le puteam vedea din locul in care stateam Smile
La un momendat retin ca m-am panicat ca o sa-mi parasesc parintii daca nu reusesc sa revin.Chiar ma gandeam ca un eventual vant ma va departa si nu am sa ma pot intoarce niciodata.
Nu mai retin cum am "revenit" dar pentru mine ca si copil a fost o experienta groaznica!
La sfarsitul slujbei toata lumea m-a laudat ca am fost la inaltimea "functiei" detinute si ca sunt baiat cuminte,dar numai eu stiu prin ce am trecut !

Cel mai probabil stresul "functiei" suprapus peste stresul inmormantarii a declansat in creierul meu acesta "revelatie" nu eram nici in moarte clinica nici pe patul de spital, nici macar nu dormeam eram linga preot in picioare si ascultam cum jeleste! Smile

Ultima editare efectuata de catre Mezei Geza in Mier 11 Sept 2013, 14:07, editata de 1 ori

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Razvan Mier 11 Sept 2013, 14:07

CAdi a scris:In orice caz e surprinzator ca nu s-au auzit cocosii !
Nu chiar. Era după "fenomenul" cu gripa aviară!

Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Mier 11 Sept 2013, 14:19

Razvan a scris:
CAdi a scris:In orice caz e surprinzator ca nu s-au auzit cocosii !
Nu chiar. Era după "fenomenul" cu gripa aviară!
Atunci e explicabil Very Happy 

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Mier 11 Sept 2013, 14:31

Mezei Geza a scris:
Am promis mai demult ca am sa relatez si eu o intamplare aproximativ identica cu "operatia" lui Adi.

Cred ca aveam undeva intre 5-7 ani cand s-a intamplat.
Ai mei probabil nu aveau unde sa ma parcheze si m-au carat cu ei la o inmormantare a unei rude mai indepartate pe care din cate retin eu personal nici nu l-am cunoscut.
Intamplarea face ca parsoana respectiva sa fie de religie catolica si la astfel de slujbe popa are nevoie de ajutorul unor diaconi.La cererea popii si cu acceptul parintilor (mai putin a mea) s-a recurs la o improvizatie si in cateva minute eram deja imbracat din cap pana in picioare cu "harnasementul" corespunzator functiei detinute.
Totul a decurs ok pana in momentul in care popa a inceput sa-l jeleasca pe mort,atunci s-a intamplat minunea ! Incet incet m-am deplasat in sus si putin la stanga si de acolo priveam multimea adunata inclusiv pe mine care stateam linga popa :)Interesant este ca din acest unghi aveam detalii pe care nu le puteam vedea din locul in care stateam Smile
La un momendat retin ca m-am panicat ca o sa-mi parasesc parintii daca nu reusesc sa revin.Chiar ma gandeam ca un eventual vant ma va departa si nu am sa ma pot intoarce niciodata.
Nu mai retin cum am "revenit" dar pentru mine ca si copil a fost o experienta groaznica!
La sfarsitul slujbei toata lumea m-a laudat ca am fost la inaltimea "functiei" detinute si ca sunt baiat cuminte,dar numai eu stiu prin ce am trecut !

Cel mai probabil stresul "functiei" suprapus peste stresul inmormantarii a declansat in creierul meu acesta "revelatie" nu eram nici in moarte clinica nici pe patul de spital, nici macar nu dormeam eram linga preot in picioare si ascultam cum jeleste! Smile
Mezei ,povestea ta ne-a adus cu picioarele pe pamant (ca sa nu zic in cer ).
Analizand situatia prin care ai trecut ,a la Sigmund Freud , as zice ca mai degraba s-a efectuat
pe negandite un transfer de constiinta...ca si in cazul meu de altfel.
Cred ca nemultumirile adanci provocate de faptul ca erai pus sa joci acel rol ,fara voia ta,
te-au facut sa doresti in subconstient,sa parasesti acel corp si acel copil si sa fii undeva departe
rupt de evenimentul la care asistai si care te-a cutremurat caci ai vazut...
cum arata moartea ,in ruda ta apropiata.
Frica te-a facut sa faci pasul inapoi ,si sa revii ,si sunt sigur ca acel corp al tau era incremenit ,
cat timp ai fost ,,plecat'' si priveai de undeva de sus cum decurgea inmormantarea ,
intocmai ca si al lui Marpa Traducatorul....
De aceea lumea ti-a spus ca ai fost baiat cuminte ....

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum