Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de ilasus Astazi la 19:58
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la eugen în Global warming is happening?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
virgil | ||||
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 33 utilizatori conectați: 2 Înregistrați, 0 Invizibil și 31 Vizitatori Forever_Man, ilasus
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Ce vă nemulţumeşte pe forum?
+16
TOMA
virgil
virgil_48
Traian Ioan
WoodyCAD
eugen
george
curiosul
Bordan
gafiteanu
CAdi
Razvan
meteor
omuldinluna
Dacu
Abel Cavaşi
20 participanți
Pagina 20 din 21
Pagina 20 din 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Ce vă nemulţumeşte pe forum?
Rezumarea primului mesaj :
Constat că anumiţi utilizatori semnalează (cu ajutorul barei albastre „nemulţumit/mulţumit”, bară pe care o puteţi regla după dorinţă) faptul că ceva nu este în regulă cu forumul şi aş dori să vă spuneţi aici, dacă este posibil, off-ul în această privinţă. Dacă ceea ce doriţi să se realizeze este în puterea administratorilor, atunci vom face eforturi să reparăm problema. Dacă ceea ce doriţi nu poate fi realizat de către administratori, atunci măcar v-aţi descărcat sufleteşte.
Vă mulţumesc!
Constat că anumiţi utilizatori semnalează (cu ajutorul barei albastre „nemulţumit/mulţumit”, bară pe care o puteţi regla după dorinţă) faptul că ceva nu este în regulă cu forumul şi aş dori să vă spuneţi aici, dacă este posibil, off-ul în această privinţă. Dacă ceea ce doriţi să se realizeze este în puterea administratorilor, atunci vom face eforturi să reparăm problema. Dacă ceea ce doriţi nu poate fi realizat de către administratori, atunci măcar v-aţi descărcat sufleteşte.
Vă mulţumesc!
Re: Ce vă nemulţumeşte pe forum?
Atacam idei sau atacam persoane?
Abel,
Ai scris;
"Eugen, ai dreptate să fii revoltat după atâta bășcălie. Dar și eu, după cum vezi, am „dovedit tenacitate și răbdare pe forum”, fără să vă ameninț cu plecarea (deși m-am gândit de câteva ori la ea). În ciuda problemelor de pe forum, eu continui să fiu prezent (aproape) în fiecare zi, atent la doleanțele voastre și străduindu-mă să găsesc timp pentru voi toți. Deci, nu cred că merit să fiu amenințat cu plecarea și, prin asemenea amenințări, să fiu jignit de sugestia că nu aș fi un administrator bun de forum."
Imi pare rau daca ai luat-o ca pe o amenintare si jignire.
Postez inca odata si ce am scris:
"De multe ori m-am gandit sa parasesc acest forum, dar sfidarea ironicilor - printre altele- ma motiveaza sa nu renunt."
Faptul ca " m-am gandit" nu cred ca este de acuzat.
Avem dreptul sa gandim intai, de aceea avem cap.
Faptul ca am scris ce gandesc nu a fost cu intentia de a jigni administratorul sau a face alte insinuari.
Acel termen " printre altele" lasa sa se inteleaga ca am motive , insa, sa si raman, motive care ma leaga de acest forum, inclusiv de persoana/ persoanele care il administeaza/ modereaza, precum si de ceilalti dintre care au respect.
O dovada ultima este ca am ezitat de exemplu sa banez pe Razvan dupa ultima " afurisenie" pe care mi-a facut- o , cu convingerea ca veti gasi tu sau Virgil solutia optima.
Adu- ti aminte ca am prediscutat sanctiuni pentru cei care caricaturizeaza forumul.
Ca sa n-o iau inainte , individual, pe cont propriu cu sanctiunile.
Desi s-a facut aluzie ca ma comport dictatorial, Hitler, etc.
Si nu odata.
Nu-ti reprosez ca nu esti un bun administrator, ar fi o orbire din partea mea.
Din contra, faci practic totul de unul singur.
Ai avut si tu o perioada relativ scurta cand nu ai m-ai postat des si pana sa reapara Virgil am incercat sa lupt impotriva bascaliadei care roade ca un cancer, asa cum am putut.
Nu e si aceasta o dovada de loialitate fata de forum?
Acum in ultima perioada am postat eu mai rar, bucurandu-ma de revenirea lui Virgil si de nota de sobrietate care o aduce pe forum, pe fondul bascaliadei.
Poate si rabdarea mea are un sfarsit, si pe fondul unor probleme personale care ma privesc, as fi indreptit sa ma retrag in ale mele, si ironicii n-au decat sa-si faca numarul, nu tine de mine.
Asa cum ai zis , e o cauza pierduta sa corectezi pe cineva cu caracterul deja format, pietrificat.
Si atunci , ce-i de facut?
Sunt doua categorii mari de forumisti:
- unii ataca idei;
- altii ataca persoane, sub diferite forme, mai rafinate, mai diluate sau mai ironic, dispretuitor, pana la injuraturi triviale.
Atitudinile de la a doua categorie ma deranjeaza foarte mult.
Trebuie sa existe niste limite, altfel forumul degenereaza .
Din cand in cand se remarca cate un dialog model, armonios, cu respect reciproc.
De pilda mai demult dialogul Virgil- Adrian, mai incoace Tudorel- Misuser, Virgil- negativ, etc.
Deci se poate .
Abel,
Ai scris;
"Eugen, ai dreptate să fii revoltat după atâta bășcălie. Dar și eu, după cum vezi, am „dovedit tenacitate și răbdare pe forum”, fără să vă ameninț cu plecarea (deși m-am gândit de câteva ori la ea). În ciuda problemelor de pe forum, eu continui să fiu prezent (aproape) în fiecare zi, atent la doleanțele voastre și străduindu-mă să găsesc timp pentru voi toți. Deci, nu cred că merit să fiu amenințat cu plecarea și, prin asemenea amenințări, să fiu jignit de sugestia că nu aș fi un administrator bun de forum."
Imi pare rau daca ai luat-o ca pe o amenintare si jignire.
Postez inca odata si ce am scris:
"De multe ori m-am gandit sa parasesc acest forum, dar sfidarea ironicilor - printre altele- ma motiveaza sa nu renunt."
Faptul ca " m-am gandit" nu cred ca este de acuzat.
Avem dreptul sa gandim intai, de aceea avem cap.
Faptul ca am scris ce gandesc nu a fost cu intentia de a jigni administratorul sau a face alte insinuari.
Acel termen " printre altele" lasa sa se inteleaga ca am motive , insa, sa si raman, motive care ma leaga de acest forum, inclusiv de persoana/ persoanele care il administeaza/ modereaza, precum si de ceilalti dintre care au respect.
O dovada ultima este ca am ezitat de exemplu sa banez pe Razvan dupa ultima " afurisenie" pe care mi-a facut- o , cu convingerea ca veti gasi tu sau Virgil solutia optima.
Adu- ti aminte ca am prediscutat sanctiuni pentru cei care caricaturizeaza forumul.
Ca sa n-o iau inainte , individual, pe cont propriu cu sanctiunile.
Desi s-a facut aluzie ca ma comport dictatorial, Hitler, etc.
Si nu odata.
Nu-ti reprosez ca nu esti un bun administrator, ar fi o orbire din partea mea.
Din contra, faci practic totul de unul singur.
Ai avut si tu o perioada relativ scurta cand nu ai m-ai postat des si pana sa reapara Virgil am incercat sa lupt impotriva bascaliadei care roade ca un cancer, asa cum am putut.
Nu e si aceasta o dovada de loialitate fata de forum?
Acum in ultima perioada am postat eu mai rar, bucurandu-ma de revenirea lui Virgil si de nota de sobrietate care o aduce pe forum, pe fondul bascaliadei.
Poate si rabdarea mea are un sfarsit, si pe fondul unor probleme personale care ma privesc, as fi indreptit sa ma retrag in ale mele, si ironicii n-au decat sa-si faca numarul, nu tine de mine.
Asa cum ai zis , e o cauza pierduta sa corectezi pe cineva cu caracterul deja format, pietrificat.
Si atunci , ce-i de facut?
Sunt doua categorii mari de forumisti:
- unii ataca idei;
- altii ataca persoane, sub diferite forme, mai rafinate, mai diluate sau mai ironic, dispretuitor, pana la injuraturi triviale.
Atitudinile de la a doua categorie ma deranjeaza foarte mult.
Trebuie sa existe niste limite, altfel forumul degenereaza .
Din cand in cand se remarca cate un dialog model, armonios, cu respect reciproc.
De pilda mai demult dialogul Virgil- Adrian, mai incoace Tudorel- Misuser, Virgil- negativ, etc.
Deci se poate .
eugen- Moderator
- Numarul mesajelor : 3969
Data de inscriere : 19/03/2010
Mulțumesc, Eugen! Nu te pe tine te-am acuzat de jignire, ci pe Tudorel. Iartă-mă dacă am lăsat să se înțeleagă greșit. Din partea ta nu m-am simțit amenințat niciodată.
Lipsa unei preocupari stiintifice, combinata cu dorinta de a nu ramane in uitare, ii face pe unii colegi sa transforme orice subiect intr-o bagatela, strecurand tot felul de ironii si divagatii ce duc topicul in desuet. In general toleram aceasta atitudine din dorinta de a pastra libertatea de exprimare, dar aceasta libertate prost inteleasa nu aduce beneficii forumului. Cred ca totul tine de caracterul, de bunul simt, si chiar de frustarile unor colegi. Ca atare sunt inclinat sa cred ca pentru ei, acest forum este o terapie de grup, si daca le face bine, eu le doresc insanatosire grabnica.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56976
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Te inseli amarnic amice, din lipsa de informatie.virgil a scris:Lipsa unei preocupari stiintifice
Informatia nu intra in mintea omului decat in masura in care ea este absorbita de om, precum apa care este bauta numai atunci cand ti-e sete. Prea multa informatie inhiba, iar lipsa ei te adanceste in visare. Traim intr-un univers informational, din care fiecare se hraneste cu ce i se potriveste mai bine, insa si selectarea informatiilor necesita consum de energie si efort intelectual. apoi vine o varsta cand nu mai esti asa receptiv, si nu mai crezi orice basm auzit la prima strigare.Pacalici a scris:Te inseli amarnic amice, din lipsa de informatie.virgil a scris:Lipsa unei preocupari stiintifice
virgil- Moderator
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
virgil a scris:combinata cu dorinta de a nu ramane in uitare
Fi convins ca nimeni din forum nu se gandeste la asa ceva. Sau ma rog, cei care au un avatar.
Eu nu am nici o dorinta ascunsa , ca am intrat si eu Pacalici , cat si fratele meu Pacala in istorie.
https://youtu.be/oBJSBFM5cE0
https://youtu.be/9sjMpwywEq0
Pacalici, eu apreciez la tine spiritul critic si sagalnic in acelasi timp. Sub avatarul de Pacalici, iti poti exprima orice iti trece prin cap, pentru ca persoana ta se afla sub umbrela lui Pacalici. La fel face si Woody, si Omul din Luna, si poate si altii, dar cand iti dai numele adevarat, abia atunci esti responsabil de ceia ce scrii, abia atunci te reprezinti pe tine si arati ce fel de om esti, altfel esti o plasmuire a unui avatar.
virgil- Moderator
De aceea parareile voastre.... NU CONTEAZA!unul care nu are habar pe ce lume traieste! a scris:La fel face si Woody........
Ignoranta de care dati dovada este... cam tot ce va defineste!
WoodyCAD, cunoscut mai mult in afara tarii...doar constata nivelul ignorantei, ca natie!
WoodyCAD- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23108
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!
Tiiiiii! Ce repede au trecut 4 ani ! Ce tanar erai, cata vitalitate. Felicitari, te pupa tata pe frunte si pe tine.
Admirabil cata admiratie are WoodyCAD pentru persoana sa!WoodyCAD a scris:De aceea parareile voastre.... NU CONTEAZA!unul care nu are habar pe ce lume traieste! a scris:La fel face si Woody........
Ignoranta de care dati dovada este... cam tot ce va defineste!
WoodyCAD, cunoscut mai mult in afara tarii...doar constata nivelul ignorantei, ca natie!
. . . . .
Ai inceput sa lucrezi la statuie?
Esti cel mai tare din parcare!
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Woody este mai cunoscut peste hotare decat in tara, de la desenele animate.
virgil- Moderator
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Troll#
"...Un troll sau trol[3] este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.
Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot genera și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv..."
"...Un troll sau trol[3] este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.
Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot genera și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv..."
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Cred ca e bine spus "participanti inocenti"...
. Sunt de acord cu eugen. Trollul este un provocator. Dupa umila mea parere, intr-o discutie tehnica, logica, intr-un dialog constructiv tehnico-stiintific, trollul este inutil. Eu particip la discutii tehnice, logice si doar accidental in alte tipuri de discutii, gen politica, mistocareala, etc. Ma intereseaza tehnica, cercetarea (in consecinta si stiinta), dialogul cu parteneri cinstiti (in sens de onesti nu de cinzecisti - de la cinzeaca) pasionati de tehnica si de cercetare dar logici in exprimare. Accept argumentele demonstrabile si verificabile - prin masuratori pe cat posibil - si eu insumi ma straduiesc sa nu spun decat lucruri/cuvinte pe care le pot demonstra practic (masuratori, experimente, dovezi materiale, efectuate de mine sau de altii; altii dar de incredere).
. Sper, si cred, ca pe acest forum am inca libertatea parerilor proprii si libertatea de a alege cui sa raspund si cui nu merita sa-i raspund.
. Sper, si cred, ca pe acest forum am inca libertatea parerilor proprii si libertatea de a alege cui sa raspund si cui nu merita sa-i raspund.
mm- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 24252
Data de inscriere : 21/08/2008
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Voi ține seama de părerea ta mai mult decât de părerea multor altora. Dacă vrei să îmi propui ceva concret, nu ezita. Am încredere în deciziile tale.
Sunt de acord cu tine mm , de aceea nu am folosit si nici nu voi folosi vreodata trollul..mm a scris:. Sunt de acord cu eugen. Trollul este un provocator. Dupa umila mea parere, intr-o discutie tehnica, logica, intr-un dialog constructiv tehnico-stiintific, trollul este inutil. Eu particip la discutii tehnice, logice si doar accidental in alte tipuri de discutii, gen politica, mistocareala, etc. Ma intereseaza tehnica, cercetarea (in consecinta si stiinta), dialogul cu parteneri cinstiti (in sens de onesti nu de cinzecisti - de la cinzeaca) pasionati de tehnica si de cercetare dar logici in exprimare. Accept argumentele demonstrabile si verificabile - prin masuratori pe cat posibil - si eu insumi ma straduiesc sa nu spun decat lucruri/cuvinte pe care le pot demonstra practic (masuratori, experimente, dovezi materiale, efectuate de mine sau de altii; altii dar de incredere).
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
. Daca pe mine m-ai intrebat, da, as putea avea niste idei. Nu neaparat propuneri dar as putea avea niste pareri proprii. Deoarece m-as putea intinde prea cu mult cu ele iar expunerea lor ar fi posibila in mai multe feluri prefer sa fiu mai scurt si restrang f. mult spunand urmatoarele:
1. Cred ca fiecare topic (de cercetare) ar putea fi conceput ca o tema de cercetare de sine statatoare. In acest caz desfasurarea topicului ar trebui sa aiba aspectul unui dialog constructiv (exclusiv constructiv). Rezulta ca si consecinta ca trebuie sa se elimine, cenzureze, excluda neconstructivele (atacul la persoana, mistourile, divagatiile, etc.). Demolarile, intr-un cuvant.
2. Fara indoiala ca din acelasi punct de vedere va fi de dorit se excluda interventiile colmatante. Ma refer aici strict la senzatia mea ca dupa o postare constructiva, in loc sa urmeze alta constructiva, ca regula apare una sau mai multe postari trollice, ce colmateaza dialogul. Ceea ce face, in mod neplacut, ca la rubrica "Ultimele subiecte" sa fii anuntat (de), sa citesti numai si numai, tot timpul, doar (de) interventii (inutile) colmatante, pe fiecare topic.
3. Evident, deciziile corespunzatoare le poate lua Admin-ul. Sau/si un colectiv, comisie (spuneti-i cum doriti) ce poate fi ales, respectiv autoales, si constituit din userii marcanti, harnici, constructivi, stimati, cinstiti, etc. ai forumului. Acest comitet sau comisie, investit/a cu putere de decizie (de la Admin de ex.) va putea lua decizii de organizare (prin vot consultativ in cadrul comisiei), precum urmatoarele:
-- Neconstructivii, trollii, indezirabilii, agresivii, nepoliticosii, etc., stabiliti, remarcati, numiti de comisie sa poata fieliminati de pe topicurile de cercetare (tot ca o consecinta la pct. 1.). Dar pentru a nu leza dreptul lor de exprimare, pe care il avem cu totii, sa nu fie privati de dreptul acesta pe alte (tipuri de) topicuri.
-- S.am.d.
. Cred ca am fost clar, scurt si vreau sa mai zic ca aceasta parere-propunere face parte dintr-un ciclu numit democratia arhaica. Despre care, la cerere, voi putea da detalii. Din cele spuse anterior se deduce ca autoritatea ramane la Admin, prin comitet se poate largi democratia deciziilor, in special a acelora mai nepopulare, nu se restrange libertatea de exprimare (a trollilor, de ex.), se poate imbunatati activitatea de echipa pe directiile constructiva /si cercetare (considerand ca un topic va aduna preferential o echipa interesata de promovarea subiectului) dar nu numai.
1. Cred ca fiecare topic (de cercetare) ar putea fi conceput ca o tema de cercetare de sine statatoare. In acest caz desfasurarea topicului ar trebui sa aiba aspectul unui dialog constructiv (exclusiv constructiv). Rezulta ca si consecinta ca trebuie sa se elimine, cenzureze, excluda neconstructivele (atacul la persoana, mistourile, divagatiile, etc.). Demolarile, intr-un cuvant.
2. Fara indoiala ca din acelasi punct de vedere va fi de dorit se excluda interventiile colmatante. Ma refer aici strict la senzatia mea ca dupa o postare constructiva, in loc sa urmeze alta constructiva, ca regula apare una sau mai multe postari trollice, ce colmateaza dialogul. Ceea ce face, in mod neplacut, ca la rubrica "Ultimele subiecte" sa fii anuntat (de), sa citesti numai si numai, tot timpul, doar (de) interventii (inutile) colmatante, pe fiecare topic.
3. Evident, deciziile corespunzatoare le poate lua Admin-ul. Sau/si un colectiv, comisie (spuneti-i cum doriti) ce poate fi ales, respectiv autoales, si constituit din userii marcanti, harnici, constructivi, stimati, cinstiti, etc. ai forumului. Acest comitet sau comisie, investit/a cu putere de decizie (de la Admin de ex.) va putea lua decizii de organizare (prin vot consultativ in cadrul comisiei), precum urmatoarele:
-- Neconstructivii, trollii, indezirabilii, agresivii, nepoliticosii, etc., stabiliti, remarcati, numiti de comisie sa poata fieliminati de pe topicurile de cercetare (tot ca o consecinta la pct. 1.). Dar pentru a nu leza dreptul lor de exprimare, pe care il avem cu totii, sa nu fie privati de dreptul acesta pe alte (tipuri de) topicuri.
-- S.am.d.
. Cred ca am fost clar, scurt si vreau sa mai zic ca aceasta parere-propunere face parte dintr-un ciclu numit democratia arhaica. Despre care, la cerere, voi putea da detalii. Din cele spuse anterior se deduce ca autoritatea ramane la Admin, prin comitet se poate largi democratia deciziilor, in special a acelora mai nepopulare, nu se restrange libertatea de exprimare (a trollilor, de ex.), se poate imbunatati activitatea de echipa pe directiile constructiva /si cercetare (considerand ca un topic va aduna preferential o echipa interesata de promovarea subiectului) dar nu numai.
mm- Foarte activ
Constat fara nici un fel de surpriza ca, adminul acestui forum dedicat "cercetarii", agita o tema mai veche, cea a "trollului".
Evident, sunt antrenati in aceasta dezbatere personaje mai vechi ale "cercetarii" cum ar fi: eugen, mm, scanteitudorel. De ce dansi? Simplu.
1. Nu sunt prea multi "cercetatori" activi in ultima perioada de timp. (cauze posibile: vacanta, treburi casnice, plictiseala, etc)
2. Curios, cei specificati si porniti impotriva "trollului" sunt exact cei care nu reusesc sa faca argumentatia afirmatiilor lor.
"Trollul" a incercat sa discute si elegant in unele din postarile dumnealor , dar evident mai ales ironic, atunci cand au demonstrat ca sunt incapabili sa raspunda. Atentie , a nu se confunda ironia cu isteria(ma refer strict numai la postarile "moderatorului" eugen - sustinut, ca moderator, constant de administratorul forumului:
Citez:
Lasand istoriei cele de mai sus, oare domnule mm, nu era mai simplu din partea dumneavoastra sa argumentati, pur si simplu , ceea ce sustineti in postarile din "Ce este TIMPUL" si nu numai acolo, in loc sa ii dati apa la moara adminului si asa zisului sau moderator eugen ?
Parca afirmati mai sus:
Ma iertati domnilor, se pare insa ca negativ are mareeee dreptate cand afirma:
Sunteti intr-adevar INOCENTI, in frunte cu al vostru administrator de forum care din inocenti va transforma in
Domnilor, sa lasam deci discutiile inutile. Am hotarat ca ceea ce este mult strica.La varsta pe care o aveti, nu se poate schimba nimic. De aceea eu unul , renunt sa va mai solicit a va argumentati, teoriile. Sunteti mult prea inocenti ca sa puteti sa realizati care este diferenta dintre STIINTA si PSEUDOSTIINTA. La urma urmei, divagatiile voastre nu pot face rau decat prin cultivarea ignorantei sub masca enciclopedismului.
De altfel nu sunteti singuri , sunt o droaie de confrati ai vostri in "lungul" si "latul" acestei lumi.
Va doresc o "cercetare" linistita, nederanjata de un "troll" sceptic.
In rest sa auzim de bine!
Hai, gata, va pupa Pacalici.
P.S. La celebrul post ..."Antena3" se difuzeaza chiar acum cand scriu, o emisiune despre "Terapia cu Ingeri" si urmeaza "Vampirismul Energetic". Daca astfel de subiecte exista , inseamna ca ele sunt cerute si atunci inteleg de ce puteti fi atat de inocenti. Oricum, poate asta cu terapia cu ingeri poate sa inlocuiasca vaccinarea eugene. Cu ingeri ai incercat?
END
Evident, sunt antrenati in aceasta dezbatere personaje mai vechi ale "cercetarii" cum ar fi: eugen, mm, scanteitudorel. De ce dansi? Simplu.
1. Nu sunt prea multi "cercetatori" activi in ultima perioada de timp. (cauze posibile: vacanta, treburi casnice, plictiseala, etc)
2. Curios, cei specificati si porniti impotriva "trollului" sunt exact cei care nu reusesc sa faca argumentatia afirmatiilor lor.
"Trollul" a incercat sa discute si elegant in unele din postarile dumnealor , dar evident mai ales ironic, atunci cand au demonstrat ca sunt incapabili sa raspunda. Atentie , a nu se confunda ironia cu isteria(ma refer strict numai la postarile "moderatorului" eugen - sustinut, ca moderator, constant de administratorul forumului:
Citez:
eugen a scris:
1.Numai in capul tau de arlechin bolnav, totul este rastalmacit.
2.Du-te si fa-ti nevoile stiintifice pe un topic al tau, sufla acolo in trompeta, cameleonule, sa nu te mai prind pe acest topic, fizician de paie , care nu ai aratat nimic concret practic, dar te pricepi ca activistul de partid, ca musca in fundul calului.
3.Repeti textele altora ca o maimuta in somaj, din lipsa de activitate, din lene si din impotenta creativa.
4.Ti-am tolerat foarte mult timp ironiile, dispretul, diversiunile, cameleonismele.
5.Daca mai continui asa, iti promit o banare de lunga durata.
6.Ai grija cum arunci cu bumeranga, sa nu-ti dai cu ea in cap.
Lasand istoriei cele de mai sus, oare domnule mm, nu era mai simplu din partea dumneavoastra sa argumentati, pur si simplu , ceea ce sustineti in postarile din "Ce este TIMPUL" si nu numai acolo, in loc sa ii dati apa la moara adminului si asa zisului sau moderator eugen ?
Parca afirmati mai sus:
Avand in vedere ca nu ati argumentat nimic serios, ar fi interesant de stiut care sunt aceimm a scris:Accept argumentele demonstrabile si verificabile - prin masuratori pe cat posibil - si eu insumi ma straduiesc sa nu spun decat lucruri/cuvinte pe care le pot demonstra practic (masuratori, experimente, dovezi materiale, efectuate de mine sau de altii; altii dar de incredere).
, cum ii identificati? Dupa ce criterii? Ce va garanteaza increderea in ei? Numiti aceasta modalitate de argumentare ca fiind stiintifica???altii dar de incredere
Ma iertati domnilor, se pare insa ca negativ are mareeee dreptate cand afirma:
.negativ a scris:Cred ca e bine spus "participanti inocenti"...
Sunteti intr-adevar INOCENTI, in frunte cu al vostru administrator de forum care din inocenti va transforma in
, el fiind primul dintre voi , vorba lui Caragiale.abel cavasi a scris:...cercetători pasionați...
Domnilor, sa lasam deci discutiile inutile. Am hotarat ca ceea ce este mult strica.La varsta pe care o aveti, nu se poate schimba nimic. De aceea eu unul , renunt sa va mai solicit a va argumentati, teoriile. Sunteti mult prea inocenti ca sa puteti sa realizati care este diferenta dintre STIINTA si PSEUDOSTIINTA. La urma urmei, divagatiile voastre nu pot face rau decat prin cultivarea ignorantei sub masca enciclopedismului.
De altfel nu sunteti singuri , sunt o droaie de confrati ai vostri in "lungul" si "latul" acestei lumi.
Va doresc o "cercetare" linistita, nederanjata de un "troll" sceptic.
In rest sa auzim de bine!
Hai, gata, va pupa Pacalici.
P.S. La celebrul post ..."Antena3" se difuzeaza chiar acum cand scriu, o emisiune despre "Terapia cu Ingeri" si urmeaza "Vampirismul Energetic". Daca astfel de subiecte exista , inseamna ca ele sunt cerute si atunci inteleg de ce puteti fi atat de inocenti. Oricum, poate asta cu terapia cu ingeri poate sa inlocuiasca vaccinarea eugene. Cu ingeri ai incercat?
END
După cum vezi, mm, trollii se îndepărtează singuri atunci când constată că obiectivul lor nu poate fi atins. Așa că, la propunerile tale, soluția este ca fiecare cercetător serios de pe acest forum să nu se împiedice „de un ciot” și să spună cu seninătate ceea ce are de spus.
Ca să poată fi realizate propunerile tale ar trebui să existe CINEVA care să le realizeze. Dar nu există acel „cineva”. Nimeni nu are TIMP să decidă CORECT dacă un post este sau nu este unul dintre acelea care trebuie eliminate. Doar pe acelea foarte EVIDENTE le poate îndepărta administratorul sau un moderator. Restul trebuie ANALIZATE. Așadar, decât o asemenea muncă, este mai ușor dă fie TRECUTE CU VEDEREA și să nu li se confere o putere jignitoare prea mare.
Altfel spus, mai suportați și voi, fraților! Că pe un forum public este inevitabil să apară și needucații.
Ca să poată fi realizate propunerile tale ar trebui să existe CINEVA care să le realizeze. Dar nu există acel „cineva”. Nimeni nu are TIMP să decidă CORECT dacă un post este sau nu este unul dintre acelea care trebuie eliminate. Doar pe acelea foarte EVIDENTE le poate îndepărta administratorul sau un moderator. Restul trebuie ANALIZATE. Așadar, decât o asemenea muncă, este mai ușor dă fie TRECUTE CU VEDEREA și să nu li se confere o putere jignitoare prea mare.
Altfel spus, mai suportați și voi, fraților! Că pe un forum public este inevitabil să apară și needucații.
Sa ne vedem de drumul propriu si sa oferim cand avem ce
Eu am invatat de la un prieten batran, tenace,creativ, sa-mi definesc drumul, sa merg pe el si sa nu pierd timpul preocupandu-ma cu drumul altora.
Cand am ceva concret, util, atunci sa ofer altora sau sa stau la dialog cu altii: numai cand am creat ceva, cand am ceva original, cand am ceva de daruit cu respect pentru cine merita, de la o idee clara, pana la o realizare practica.
Atitudinea de troll vine de la cei care n-au un drum propriu precizat, sunt plafonati, someri, etc.
In loc sa se preocupe de drumul lor , se preocupa de drumul altora.
Ba au tupeul sa afirme gen " Altii sunt irecuperabili".
Astfel ei isi mascheaza impotenta, frica de a-si defini propriul drum.
Ei sunt fatal dependenti de altii, ca virusii care vampirizeaza un corp viu, in particular un forum.
Acestia sunt someri de lux, cu diplome in mana, agresivi, cicalitori, guralivi, smecheri, ironici, dispretuitori, etc.
Ba au tupeul sa ceara respect .
Era o vorba:
" Caiinii latra, ursul merge".
Adaptat:
" Trollul latra, forumistul preocupat merge inainte".
Eu am invatat de la un prieten batran, tenace,creativ, sa-mi definesc drumul, sa merg pe el si sa nu pierd timpul preocupandu-ma cu drumul altora.
Cand am ceva concret, util, atunci sa ofer altora sau sa stau la dialog cu altii: numai cand am creat ceva, cand am ceva original, cand am ceva de daruit cu respect pentru cine merita, de la o idee clara, pana la o realizare practica.
Atitudinea de troll vine de la cei care n-au un drum propriu precizat, sunt plafonati, someri, etc.
In loc sa se preocupe de drumul lor , se preocupa de drumul altora.
Ba au tupeul sa afirme gen " Altii sunt irecuperabili".
Astfel ei isi mascheaza impotenta, frica de a-si defini propriul drum.
Ei sunt fatal dependenti de altii, ca virusii care vampirizeaza un corp viu, in particular un forum.
Acestia sunt someri de lux, cu diplome in mana, agresivi, cicalitori, guralivi, smecheri, ironici, dispretuitori, etc.
Ba au tupeul sa ceara respect .
Era o vorba:
" Caiinii latra, ursul merge".
Adaptat:
" Trollul latra, forumistul preocupat merge inainte".
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
. Nu mi-am facut iluzii pentru ca (ne)schimbarea voluntara e un loc comun in societatea romaneasca situatie ce a fost exprimata plastic de altii mai doxati sub forma: "Sa schimbam din temelii dar sa ramana cum a fost." Si pe urma, de ce sa munceasca parazitul pentru a-si mentine pozitia privilegiata daca parazitatul poate sa suporte in continuare?? De altfel, aceasta "invatatura" este si o metoda de management, aplicata curent, natural, acum, in Romania, la multinationale si nu numai (probabil e trecuta cu vederea de majoritatea subiectilor).
mm- Foarte activ
Dece nu avem posibilitatea de a accesa un raspuns fara sa-l cautam,
identificandu-l numai cu numarul lui de pe forum? De exemplu 74583.
Numerele acestea exista degeaba? Presupun ca se poate rezolva.
Sau nu ma pricep eu cum se face?
Dece acelasi raspuns, ex. nr. 69291, din 07.02. 16 apare in pag. 26 si
27(identic) a topicului "Mecanica FOIP si..." Sectiunea 3 ? Si nu este
singurul.
identificandu-l numai cu numarul lui de pe forum? De exemplu 74583.
Numerele acestea exista degeaba? Presupun ca se poate rezolva.
Sau nu ma pricep eu cum se face?
Dece acelasi raspuns, ex. nr. 69291, din 07.02. 16 apare in pag. 26 si
27(identic) a topicului "Mecanica FOIP si..." Sectiunea 3 ? Si nu este
singurul.
virgil_48- Foarte activ
Mesajele nu se caută după număr, ci după conținut. Eu n-am avut nevoie niciodată de așa ceva, dar oricum acest fapt nu este de competența mea, ci a celor care ne oferă forumul.
Repetiția se datorează alegerii mele, ca paginile următoare să aibă continuitate cu două mesaje precedente.
Repetiția se datorează alegerii mele, ca paginile următoare să aibă continuitate cu două mesaje precedente.
Am inteles. Deci daca te intereseaza, trebuie sa retii pagina, data si ora.Abel Cavaşi a scris:Mesajele nu se caută după număr, ci după conținut. Eu n-am avut nevoie niciodată de așa ceva, dar oricum acest fapt nu este de competența mea, ci a celor care ne oferă forumul.
virgil_48- Foarte activ
Eu vorbeam de conținut, nu de pagină, dată și oră. Dacă te interesează mesajul respectiv, salvează-i lincul din bara de adrese.
Pe bannerul forumului apare textul :
"O platformă românească pentru schimbul de idei necesar descoperirilor importante. Construim aici un loc potrivit pentru toţi vorbitorii de limba română pasionaţi de cercetare. Lăsaţi orice prejudecată, cei ce intraţi aici!"
În ultimul timp a devenit total nepotrivit :
1 - Am impresia ca nu prea se stie ce e aia "platforma" din punct de vedere informatic.
2 - Schimbul de idei ale altora pare neproductiv, iar descoperirile importante lipsesc cu desavârsire (mai descopera câte unul mersul pe jos si apa calda).
3 - Nu prea am descoperit vorbitori de limba româna prin zona, ceea ce duce la coborârea stachetei pretentiilor pâna la un nivel nepermis.
4 - Cred ca nu se intelege ce e aia cercetare (consecinta a ideilor de mai sus)
5 - În loc sa se renunte la prejudecati, vad ca se aduc din plin unele noi.
P.S. De la un timp asist dezamagit la "activitatea stiintifica" a membrilor. Daca pâna acum ceva timp mai erau membri normali ce activau pe aici (cum ar fi Orakle - nu-mi mai aduc aminte acum de altii), vad ca au disparut. Au mai ramas naivul Virgil si pacaliciul distractiv. Domnu' Abel, genialitatea pe care vreti sa o promovati nu se poate mima si nici desteptaciunea, cu atât mai putin întelepciunea. Vad pe forumul asta o gramada de "oameni de serviciu" care cred ca pot fi directori sau cercetatori. M-am lovit de multe ori de atitudinea asta pseudocomunistoida (cuvânt inventat "ad hoc") si o recunosc cu parere de rau si pe aici. Daca cineva se intreaba de ce nu folosesc propriul site pentru scopul declarat pe banner, raspunsul e simplu : nu am timp si nici nu sunt vreun "guru" al informaticii, ori vreun înstarit care sa-si permita sa plateasca pe altii sa se ingrijeasca de site. Îmi recunosc limitele, lucru ce ar trebui sa-l faca si membrii acestui forum, care a devenit mai degraba similar cu demonstratiile din piata. Dati cu "huo", dar nu stiti de ce, cu atât mai putin sa veniti cu solutii. Sincer, cred ca daca vreun elev de liceu mai rasarit ar avea timp sa citeasca ce scrie pe aici, ar fugi de la scoala.
Jenant !
"O platformă românească pentru schimbul de idei necesar descoperirilor importante. Construim aici un loc potrivit pentru toţi vorbitorii de limba română pasionaţi de cercetare. Lăsaţi orice prejudecată, cei ce intraţi aici!"
În ultimul timp a devenit total nepotrivit :
1 - Am impresia ca nu prea se stie ce e aia "platforma" din punct de vedere informatic.
2 - Schimbul de idei ale altora pare neproductiv, iar descoperirile importante lipsesc cu desavârsire (mai descopera câte unul mersul pe jos si apa calda).
3 - Nu prea am descoperit vorbitori de limba româna prin zona, ceea ce duce la coborârea stachetei pretentiilor pâna la un nivel nepermis.
4 - Cred ca nu se intelege ce e aia cercetare (consecinta a ideilor de mai sus)
5 - În loc sa se renunte la prejudecati, vad ca se aduc din plin unele noi.
P.S. De la un timp asist dezamagit la "activitatea stiintifica" a membrilor. Daca pâna acum ceva timp mai erau membri normali ce activau pe aici (cum ar fi Orakle - nu-mi mai aduc aminte acum de altii), vad ca au disparut. Au mai ramas naivul Virgil si pacaliciul distractiv. Domnu' Abel, genialitatea pe care vreti sa o promovati nu se poate mima si nici desteptaciunea, cu atât mai putin întelepciunea. Vad pe forumul asta o gramada de "oameni de serviciu" care cred ca pot fi directori sau cercetatori. M-am lovit de multe ori de atitudinea asta pseudocomunistoida (cuvânt inventat "ad hoc") si o recunosc cu parere de rau si pe aici. Daca cineva se intreaba de ce nu folosesc propriul site pentru scopul declarat pe banner, raspunsul e simplu : nu am timp si nici nu sunt vreun "guru" al informaticii, ori vreun înstarit care sa-si permita sa plateasca pe altii sa se ingrijeasca de site. Îmi recunosc limitele, lucru ce ar trebui sa-l faca si membrii acestui forum, care a devenit mai degraba similar cu demonstratiile din piata. Dati cu "huo", dar nu stiti de ce, cu atât mai putin sa veniti cu solutii. Sincer, cred ca daca vreun elev de liceu mai rasarit ar avea timp sa citeasca ce scrie pe aici, ar fugi de la scoala.
Jenant !
venit si lui sa critice ceva si si-a adus aminte de forum. Cel mai
lesne este sa vezi paiele din ochii altora!
venit si lui sa critice ceva si si-a adus aminte de forum. Cel mai
lesne este sa vezi paiele din ochii altora!
virgil_48- Foarte activ
Vad ca sunt si mai oprit de Adminul Abel sa mai postez ca inainte la 7200 sec, adica la doua ore. Am incercat si iar am fost amanat cu inca doua ore. Macar sa-mi spuna la cate ore sau zile sau ani am permisiunea bunavointei dumnealui. Nici sa fac imediat o corectie nu-mi mai este permis de vreun an.
Tocmai vroiam sa raspund cuiva si am scris un mesaj la care am gandit mult si la greu. Dar s-a pierdut cand am primit "invitatia" sa revin peste 7200 sec., cu toate ca trecusera cele 7200 anterioare. Am inceput sa le numar pe urmatoarele 7200..
Traiasca lupta intre stiinte !!! Intre cea buna si cea rea. Intre savantii buni si rai. Agreati sau refulati de fondator.
Tocmai vroiam sa raspund cuiva si am scris un mesaj la care am gandit mult si la greu. Dar s-a pierdut cand am primit "invitatia" sa revin peste 7200 sec., cu toate ca trecusera cele 7200 anterioare. Am inceput sa le numar pe urmatoarele 7200..
Traiasca lupta intre stiinte !!! Intre cea buna si cea rea. Intre savantii buni si rai. Agreati sau refulati de fondator.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Liberté, égalité, fraternité !
virgil_48- Foarte activ
Îmi pare rău pentru problemele întâmpinate, dar eu n-am mai piscălit administrarea de luni bune, așa că va trebui să cauți în altă parte problema.gafiteanu a scris:Vad ca sunt si mai oprit de Adminul Abel sa mai postez ca inainte la 7200 sec, adica la doua ore. Am incercat si iar am fost amanat cu inca doua ore. Macar sa-mi spuna la cate ore sau zile sau ani am permisiunea bunavointei dumnealui. Nici sa fac imediat o corectie nu-mi mai este permis de vreun an.
Imi place expresia piscălit. O insemnand ceva acolo in Tara Maramuresului. A spala, a face curatenie cu jetul.
Ma rog, cine mai are asa presiune, sa-i traiasca.
Ma rog, cine mai are asa presiune, sa-i traiasca.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Pagina 20 din 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Pagina 20 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum