Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la Abel Cavaşi în Daci nemuritori
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Fenomene Electromagnetice
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 28 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 28 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Clasificarea luxonilor
3 participanți
Pagina 1 din 1
Clasificarea luxonilor
Clasificarea luxonilor
Din punctul de vedere al darbuzianului, există două tipuri fundamentale de luxoni:
-1). Luxoni de darbuzian nul.
-2). Luxoni de darbuzian nenul.
Firesc, nu?
Luxonii de darbuzian nenul se clasifică la rândul lor în alte două subclase:
-2a). Luxoni de curbură nulă.
-2b). Luxoni de torsiune nulă.
Firesc, nu?
Probabil, luxonii de tipul 1 sunt bosoni Higgs (sau gravitoni?), luxonii de tipul 2a sunt fotoni, iar luxonii de tipul 2b sunt neutrini. Mai putem observa că lancretianul luxonilor de tipul 2a este nul, iar lancretianul luxonilor de tipul 2b este infinit. Poate proprietatea luxonilor de tipul 2a explică de ce lumina se deplasează rectiliniu, iar proprietatea luxonilor de tipul 2b explică de ce neutrinii pot penetra cu uşurinţă substanţa fără a-i fi modificat lancretianul.
Din punctul de vedere al darbuzianului, există două tipuri fundamentale de luxoni:
-1). Luxoni de darbuzian nul.
-2). Luxoni de darbuzian nenul.
Firesc, nu?
Luxonii de darbuzian nenul se clasifică la rândul lor în alte două subclase:
-2a). Luxoni de curbură nulă.
-2b). Luxoni de torsiune nulă.
Firesc, nu?
Probabil, luxonii de tipul 1 sunt bosoni Higgs (sau gravitoni?), luxonii de tipul 2a sunt fotoni, iar luxonii de tipul 2b sunt neutrini. Mai putem observa că lancretianul luxonilor de tipul 2a este nul, iar lancretianul luxonilor de tipul 2b este infinit. Poate proprietatea luxonilor de tipul 2a explică de ce lumina se deplasează rectiliniu, iar proprietatea luxonilor de tipul 2b explică de ce neutrinii pot penetra cu uşurinţă substanţa fără a-i fi modificat lancretianul.
Re: Clasificarea luxonilor
lancretianul, luxonianul, darbuzianul, neutrinianul, abelianul...si desigur ultimul venit cu voia dv., gafiteanul.
M-ai aburit-an-ul...Mi s-a facut parul lan-cret-ian. Pardon, nu cret, ci eli-coidal.
Apropo Abel, abelianul sau elicoidalul tu l-ai inventat ?
Oare in luxoni nu cumva sunt particule care la randul lor se misca cu viteze super-luxonice ? Si desigur ca nu se misca din proprie initiativa, sunt miscate din exterior, de niste shuteuri fortosi. Adica etherul ii misca. Cred ca nu mai e nevoie sa va reamintesc acea carte despre ether, motorul unic al fortelor materiale.
M-ai aburit-an-ul...Mi s-a facut parul lan-cret-ian. Pardon, nu cret, ci eli-coidal.
Apropo Abel, abelianul sau elicoidalul tu l-ai inventat ?
Oare in luxoni nu cumva sunt particule care la randul lor se misca cu viteze super-luxonice ? Si desigur ca nu se misca din proprie initiativa, sunt miscate din exterior, de niste shuteuri fortosi. Adica etherul ii misca. Cred ca nu mai e nevoie sa va reamintesc acea carte despre ether, motorul unic al fortelor materiale.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36097
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
https://www.google.ro/search?q=abelian+functions&oq=abelian&aqs=chrome.5.69i57j0l5.12327j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8
http://en.wikipedia.org/wiki/Abelian_variety
Ceva legaturi de rudenie ? Nu fii sfios si modest, ai mai avut antecedente in familie ? Sau te-ai reincarnat ?
Ti-am zis ca am cam toate cartile vechi de matematica serioasa din lume, o sa caut sa te identific, poate gasesc si o poza, tablou sau o gravura.
Si despre luxoni: LUXONII SUNT DE FAPT CUANTELE DE ENERGIE. Numai ei au viteza c^2. Desigur s^2/t.
http://en.wikipedia.org/wiki/Abelian_variety
Ceva legaturi de rudenie ? Nu fii sfios si modest, ai mai avut antecedente in familie ? Sau te-ai reincarnat ?
Ti-am zis ca am cam toate cartile vechi de matematica serioasa din lume, o sa caut sa te identific, poate gasesc si o poza, tablou sau o gravura.
Si despre luxoni: LUXONII SUNT DE FAPT CUANTELE DE ENERGIE. Numai ei au viteza c^2. Desigur s^2/t.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36097
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Putem merge şi la un nivel mai profund, vorbind despre tahionul care se deplasează cu viteză infinită prin Univers şi care este, în consecinţă, peste tot, în fiecare corp, în fiecare particulă.gafiteanu a scris:Oare in luxoni nu cumva sunt particule care la randul lor se misca
Putem clasifica şi luxonii de tipul 1 în
-1a). Luxoni de darbuzian nul şi lancretian nul.
-1b). Luxoni de darbuzian nul şi lancretian infinit.
-1c). Luxoni de darbuzian nul şi lancretian finit şi nenul.
Ca să-i facem puţin pe plac lui Virgil, putem spune că, probabil, luxonii de tipul 1a sunt componenţii câmpului electric, luxonii de tipul 1b sunt componenţii câmpului magnetic, iar luxonii de tipul 1c sunt componenţii câmpului electromagnetic. Mai precis, putem defini câmpul electric ca fiind un flux de luxoni de tipul 1a, câmpul magnetic flux de luxoni de tipul 1b, iar câmpul electromagnetic un flux de luxoni de tipul 1c.
Ca să-i facem puţin pe plac lui Virgil, putem spune că, probabil, luxonii de tipul 1a sunt componenţii câmpului electric, luxonii de tipul 1b sunt componenţii câmpului magnetic, iar luxonii de tipul 1c sunt componenţii câmpului electromagnetic. Mai precis, putem defini câmpul electric ca fiind un flux de luxoni de tipul 1a, câmpul magnetic flux de luxoni de tipul 1b, iar câmpul electromagnetic un flux de luxoni de tipul 1c.
Deja nu mai ai un luxon ci ai trei, si din capul locului le atasezi niste traiectorii diferentiate. Trebuie sa ai un motiv pentru aceasta, sa creezi un model cu ajutorul caruia sa explici comportarea materiei in natura.Abel Cavaşi a scris:Putem clasifica şi luxonii de tipul 1 în
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12458
Puncte : 56969
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Virgil, tu când mergi cu automobilul ai mai multe automobile, în funcţie de traiectoria automobilului?
Eu am un automobil, indiferent de traseu, tu de ce ai mai multi luxoni (trei tipuri) pentru fiecare traseu (camp) cate unul?Abel Cavaşi a scris:Virgil, tu când mergi cu automobilul ai mai multe automobile, în funcţie de traiectoria automobilului?
virgil- Moderator
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Virgil, toţi luxonii sunt la fel, toţi sunt punctiformi şi toţi au viteza luminii. Diferenţele dintre ei constă în forma traiectoriei pe care se mişcă. Lancretianul şi darbuzianul după care i-am clasificat sunt ai traiectoriei, nu ai luxonului. Doar prin abuz de limbaj am spus că luxonul are lancretian şi darbuzian; de fapt, lancretianul şi darbuzianul sunt proprietăţi ale traiectoriei pe care se deplasează luxonul respectiv.
S-ar putea sa ai dreptate, ca luxonii campului electric sa fie diferiti de luxonii campului magnetic. De aceia liniile de camp magnetic se intersecteaza cu liniile de camp electric fara sa se influienteze reciproc.Abel Cavaşi a scris:Virgil, toţi luxonii sunt la fel, toţi sunt punctiformi şi toţi au viteza luminii. Diferenţele dintre ei constă în forma traiectoriei pe care se mişcă. Lancretianul şi darbuzianul după care i-am clasificat sunt ai traiectoriei, nu ai luxonului. Doar prin abuz de limbaj am spus că luxonul are lancretian şi darbuzian; de fapt, lancretianul şi darbuzianul sunt proprietăţi ale traiectoriei pe care se deplasează luxonul respectiv.
virgil- Moderator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum