Forum pentru cercetare
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de ilasus Astazi la 19:58

» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31

» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57

» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07

» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00

» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26

» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50

» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30

» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44

» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05

» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06

» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14

» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59

» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56

» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06

» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04

» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11

» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43

» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01

» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51

» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34

» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59

» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01

» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06

» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03

» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57

» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50

» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37

» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49

» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37

Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )

» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )

» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )

» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )

» Mesaj de la CAdi în Sa mai auzim si de bine in Romania :
( 1 )

Top postatori
virgil (12459)
Considerate troll Vote_lcapConsiderate troll Voting_barConsiderate troll Vote_rcap 
CAdi (12397)
Considerate troll Vote_lcapConsiderate troll Voting_barConsiderate troll Vote_rcap 
virgil_48 (11380)
Abel Cavaşi (7963)
gafiteanu (7617)
curiosul (6790)
Razvan (6183)
Pacalici (5571)
scanteitudorel (4989)
eugen (3969)

Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi
Pacalici
CAdi
curiosul
Dacu
Razvan
virgil
meteor
gafiteanu
scanteitudorel

Cei mai activi postatori ai lunii
virgil
No_name
CAdi
ilasus
eugen
Dacu2
Forever_Man
Abel Cavaşi
Meteorr

Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man
virgil
Dacu2
CAdi
Meteorr
ilasus
eugen
Abel Cavaşi

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 31 utilizatori conectați: 2 Înregistrați, 0 Invizibil și 29 Vizitatori

ilasus, virgil

Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare

Considerate troll

5 participanți

In jos

Considerate troll Empty Considerate troll

Mesaj Scris de gafiteanu Vin 08 Noi 2013, 14:08

Provine din topicul „Noi concepte de functionare a motoarelor”.

Exclamation

Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Vin 08 Noi 2013, 19:46, editata de 2 ori (Motiv : Provine din topicul...)

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Considerate troll Left_bar_bleue0 / 100 / 10Considerate troll Right_bar_bleue
Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.

Sus In jos

Considerate troll Empty Re: Considerate troll

Mesaj Scris de meteor Vin 08 Noi 2013, 14:31

Abel sau Virgil sterge mesajul scris cu aberatia lui gafiteanu si mesajul cutare.

Daca mai apar aberatii de a lui gafiteanu stergele fara preintimpinare, sau schimba subiectul in forum personal.

Aceasta nu e nici un fel de atac la persoana, dupa cum se vede e pur adevar demonstrat de zeci de ori.

Daca se neglijeaza si de data acesta , atunci e o porcarie de forum, in care cel putin tie Abel iti place sa traesti.

meteor
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Considerate troll Left_bar_bleue9 / 109 / 10Considerate troll Right_bar_bleue
Numarul mesajelor : 2203
Puncte : 25843
Data de inscriere : 19/06/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Vin 08 Noi 2013, 15:25

Bine Abel, muta posturile mele la "Masini de zburat individuale si de facut glume pe seama lor".
Deloc un SF, tovarasul conte Alexei Tolstoi mason in timpul tarismului, revenit din Anglia si bun prieten cu Stalin, scrie inca un roman vestit: "Hiperboloidul inginerului Garin"..Cativa savanti internationali ai acelor vremuri (toti masoni) erau deja in cunostinta de cauza cu un nou concept de motor revolutionar fara consum de energie. Acest concept s-a dezvoltat ulterior si este la baza oznurilor. Meteoritul Tunguska a fost si el un astfel de hiperboloid (poate natural, poate initiat fara sa vrea de Tesla din fulgere globulare. Bineinteles ca savantii fizicieni au fost foarte preocupati de explozia electrica a fulgerului globular din Tungusca si au tinut totul secret).
Te rog muta imediat postarile, ca nu trebuie sa stie credinciosii tehnicieni mai multe.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Hiperboloidul_inginerului_Garin

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.

Sus In jos

Mesaj Scris de Abel Cavaşi Vin 08 Noi 2013, 18:28

meteor, ai un forum personal unde îmi poți cere orice. Aici nu-mi poți cere să șterg mesaje după cum te taie capul. Dacă vrei, pot muta acest topic în forumul tău.
Abel Cavaşi
Abel Cavaşi
Fondator
Fondator

Mulţumit de forum :
Prenume : Abel
Numarul mesajelor : 7963
Puncte : 34616
Data de inscriere : 28/02/2008
Obiective curente : Sunt în căutarea unei aplicații a Fizicii elicoidale.

http://abelcavasi.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de meteor Vin 08 Noi 2013, 19:27

Din cauza interventiei lui gafiteanu as vrea sa muti topicul in forumul meu persona, ultimile 4 mesaje sa le pui la https://cercetare.forumgratuit.ro/t1195-timpenii-troluri#36889

Aiureala de forum.

meteor
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Abel Cavaşi Vin 08 Noi 2013, 19:48

S-a rezolvat într-o oarecare măsură.

Aiureală de pretenţii... lol! 
Abel Cavaşi
Abel Cavaşi
Fondator
Fondator

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de meteor Vin 08 Noi 2013, 20:20

gafiteanu a scris:Bine Abel, muta posturile mele la "Masini de zburat individuale si de facut glume pe seama lor".
Deloc un SF, tovarasul conte Alexei Tolstoi mason in timpul tarismului, revenit din Anglia si bun prieten cu Stalin, scrie inca un roman vestit: "Hiperboloidul inginerului Garin"..Cativa savanti internationali ai acelor vremuri (toti masoni) erau deja in cunostinta de cauza cu un nou concept de motor revolutionar fara consum de energie. Acest concept s-a dezvoltat ulterior si este la baza oznurilor. Meteoritul Tunguska a fost si el un astfel de hiperboloid (poate natural, poate initiat fara sa vrea de Tesla din fulgere globulare. Bineinteles ca savantii fizicieni au fost foarte preocupati de explozia electrica a fulgerului globular din Tungusca si au tinut totul secret).
Te rog muta imediat postarile, ca nu trebuie sa stie credinciosii tehnicieni mai multe.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Hiperboloidul_inginerului_Garin
@ Abel, ce dreaku este hazliu in acest mesaj, si ... fereasca dumnezeu.... ceva stiintific in acest mesaj.

Te rog chiar frumos, lumineaza- ma , ce naiba stiintific gasesti in asa mesaj.

Imparte in citate, si explica-le pe toate, daca nu tii lene..

Glumele imi plac si mie, insa la subiect si cu masura. Chiar daca mai facem chite o gluma la chiteva mesaje scrise nimeni nu e contra, INSA eu chiar nu pricep asa categorie de glume, niciodata nimic stiintific nu am gasit in genere, la mesajele lui.

Nu imi place sa fac atacuri, insa alta solutie nu vad.

meteor
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Abel Cavaşi Vin 08 Noi 2013, 20:24

Eu am loc pe forum de toţi cei care îmi amintesc despre hiperboloid, Tesla, Tunguska, fulger globular, etc. Chiar mi-ar lua prea mult timp să-ţi argumentez aşa ceva.
Abel Cavaşi
Abel Cavaşi
Fondator
Fondator

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de meteor Vin 08 Noi 2013, 20:39

Abel Cavaşi a scris:Eu am loc pe forum de toţi cei care îmi amintesc despre hiperboloid, Tesla, Tunguska, fulger globular, etc. Chiar mi-ar lua prea mult timp să-ţi argumentez aşa ceva.
Adunci care e diferenta dintre o incapere cu schizofrenici cu un forum scientific ?!

Imi plac si mie, cinstit sa spun, povestile si fanteziile. Chiar sa ascult inainte de culcare niste fantezii. Adica sa inbogateasca imaginatia.

INSA, chind asculti vesnic incontinuu, deja incepi a crede ca ceva ceva nu e in regula cu ..bostanelul.

meteor
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de CAdi Vin 08 Noi 2013, 21:06

meteor a scris:
Abel Cavaşi a scris:Eu am loc pe forum de toţi cei care îmi amintesc despre hiperboloid, Tesla, Tunguska, fulger globular, etc. Chiar mi-ar lua prea mult timp să-ţi argumentez aşa ceva.
Adunci care e diferenta dintre o incapere cu schizofrenici cu un forum scientific ?!

Imi plac si mie, cinstit sa spun, povestile si fanteziile. Chiar sa ascult inainte de culcare niste fantezii. Adica sa inbogateasca imaginatia.

INSA, chind asculti vesnic incontinuu, deja incepi a crede ca ceva ceva nu e in regula cu ..bostanelul.
cherry

Ultima editare efectuata de catre CAdi in Vin 08 Noi 2013, 21:07, editata de 1 ori

CAdi
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Considerate troll Left_bar_bleue10 / 1010 / 10Considerate troll Right_bar_bleue
Numarul mesajelor : 12397
Puncte : 59038
Data de inscriere : 16/02/2011
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...

Sus In jos

Mesaj Scris de Abel Cavaşi Vin 08 Noi 2013, 21:07

meteor a scris:care e diferenta dintre o incapere cu schizofrenici cu un forum scientific ?!
Sunt mari diferenţe, dar şi mari asemănări. Oricum, nu eşti tu psiholog să poţi cataloga vreun schizofrenic pe-aici.
chind asculti vesnic incontinuu, deja incepi a crede ca ceva ceva nu e in regula cu ..bostanelul.
Dacă ar fi veşnic şi încontinuu, atunci te-aş înţelege. Dar nu e nici măcar 1% din ceea ce se scrie pe forum. Aşa că obiecţiile tale sunt prea timpurii.
Abel Cavaşi
Abel Cavaşi
Fondator
Fondator

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Vin 08 Noi 2013, 23:03

Rumanii >99,9999% niciodata nu isi vor da seama ce e aia inteligenta creativa cu adevarat si vor respinge toate formele care ii depasesc "intelectul". Vor striga imediat :afara, afara.....
Ma rog, despre euristica creativitatii, educarea-pregatirea prealabila pt a deveni chiar individul insusi creator, nu e cazul in Romania. Sunt metode prea subtile si rumanul face alergie si infarct. Rumanul sta numai la pomana, la orice. De aia e asa poama-na. (pe langa multe altele, am abordat si euristica si o practic fara succes in Romania. Nu e terenul potrivit, e cleios-lutos si nisipos.)
http://dexonline.ro/definitie/euristic
Vad ca va tot scuipati cu rosu intre voi, va raniti degeaba, ce aveti bre fratilor ?
Uite, eu il tot caut pe meteor si-i tot dau numai cu verde..... de Paris. (doar pe el il vopsesc). Datorita in special mie acum e primul pe lista celor mai "apreciati si reputati savanti moderni". Asa il impulsionez, ca poate-poate vreodata se va ridica la nivelul asteptarilor. Asa cred, ca lauda asta peste masura e o metoda euristica. Poate ca o aplica si el printre bietii lui elevi, nu cred ca-i un zbir infricosator si ursuz.

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de meteor Vin 08 Noi 2013, 23:17

Abel Cavaşi a scris:
meteor a scris:care e diferenta dintre o incapere cu schizofrenici cu un forum scientific ?!
Sunt mari diferenţe, dar şi mari asemănări. Oricum, nu eşti tu psiholog să poţi cataloga vreun schizofrenic pe-aici.
chind asculti vesnic incontinuu, deja incepi a crede ca ceva ceva nu e in regula cu ..bostanelul.
Dacă ar fi veşnic şi încontinuu, atunci te-aş înţelege. Dar nu e nici măcar 1% din ceea ce se scrie pe forum. Aşa că obiecţiile tale sunt prea timpurii.
Pina la urma bine, fie cum doriti.

Povestea asa ramine cum a si fost de fapt.

Poate din cauza caci ultimul timp cam rau stau cu dispozitia, poate din alte cauze, ar fi aparat micile "atacuri", credeam ca au pina la urma sens, caci discutii cu metafore nu se face stiinta.

Atacurile si jignirile nu imi sunt caracteristice, deaceea am si uitat ceea ce aveam la gafiteanu, si ce va spune in urma.

S-a mutat subiectul in forumul persona, ok treburile s-au rezolvat.

meteor
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Abel Cavaşi Vin 08 Noi 2013, 23:22

Aşa, meteoare! Până la urmă asta vreau să înţelegeţi cu toţii, că există pe forum şi regiuni extrem de stricte, unde chiar nu putem permite „metafore” şi că, în consecinţă, nu e corect să ridicaţi pretenţii de perfecţiune în orice parte a forumului. Nu uitaţi că aici construim, veşnic construim, un loc în care ne fie drag să fim cu toţii, noi cei pasionaţi de cele mai profunde adevăruri.
Abel Cavaşi
Abel Cavaşi
Fondator
Fondator

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Vin 08 Noi 2013, 23:30

Si cu meteor-oidul=hiperbou-loidul Tunguska cum ramane ? I-ati descoperit secretul asa de simplu ? Ceva am strecurat, v-am dat un fir. Nu-l puteti nega, ca n-a fost, dar n-a fost meteor..
Foarte interesant, niciun savant n-a avut voie sa comenteze. Doar trepadusii.

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Bordan Dum 10 Noi 2013, 08:18

gafiteanu a scris: Foarte interesant, niciun savant n-a avut voie sa comenteze. Doar trepadusii.
Ce sa mai comenteze, daca i-ai mazilit pe toti cu gafetenismele? Daca mai intru si eu cu bordenismele fug si trepadusii … Smile)

Dupa mine lucrurile, aici, intra spre normalitate. Sunt treburi la care nu stiinta nu are raspuns, ci cei care se cred “mari savanti”, cand in realitate sunt doar simpli manipulati.

Cine nu poate sa vada greselile prezentului, gloria trecutului  si lumina viitorului e un om mort.

Trebuie sa vezi invizibilul, sa crezi incredibilul si vei gasi imprevizibilul, ca rasplata. E greu, chiar foarte greu, sa treci peste aceasta bariera, dar incet, incet se invarte roata, intr-un vartej ametitor, decantand balastul.
Bordan
Bordan
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21779
Data de inscriere : 18/02/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Dum 10 Noi 2013, 22:43

Bordan a scris:  Sunt treburi la care nu stiinta nu are raspuns, ci cei care se cred “mari savanti”, cand in realitate sunt doar simpli manipulati.  
Bine Bordane, bine poete..Si o intrebare grea: Cat de utili sunt "idiotii utili" ?
"To bee or not to bee" ......util desigur.

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Bordan Mier 13 Noi 2013, 17:45

gafiteanu a scris: Cat de utili sunt "idiotii utili" ?
In lumea noastra, “fara cer”, ceea ce e util pentru unii e inutil pentru altii. Fiindca asa suntem formatati. Ceea ce “vedem” e, de fapt, copia noastra, cum suntem noi asa e si lumea.

Cel care pune eticheta asta, de “idiot util”, are specimen de semnatura?
Bordan
Bordan
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21779
Data de inscriere : 18/02/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat