Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Sa mai auzim si de bine in Romania :
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 27 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 27 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Stanley A. Meyer - Hidrogen
+10
mm
scanteitudorel
Adrian Gheorghe
Pacalici
Abel Cavaşi
Razvan
omuldinluna
virgil_48
gafiteanu
eugen
14 participanți
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Stanley A. Meyer - Hidrogen
Rezumarea primului mesaj :
Hidrogen- tehnologie de viitor
Mai jos informatii in engleza- sper sa revin cu informatii in romaneste, traduse.
Este vorba de tehnologia Stanley Meyer, mai putin cunoscuta de public, de disociere a apei in oxigen si hidrogen, cu metode neconventionale: impulsuri electrice free-energy, de inalta tensiune, cu consum minimizat de electricitate.
Stanley Meyer a avut numeroase patente, a colaborat cu NASA. A murit in conditii suspecte, otravit, in plina putere creatoare, cand era pe punctul lansarii pe piata a tehnologiei sale, care facea petrolul, gazul natural, etc, perimate.
El arata ca apa este un combustibil mai energetic decat petrolul.
http://open-source-energy.org/rwg42985/russ/Patents/S.Meyer-The%20Birth%20of%20New%20Technology.pdf
Hidrogen- tehnologie de viitor
Mai jos informatii in engleza- sper sa revin cu informatii in romaneste, traduse.
Este vorba de tehnologia Stanley Meyer, mai putin cunoscuta de public, de disociere a apei in oxigen si hidrogen, cu metode neconventionale: impulsuri electrice free-energy, de inalta tensiune, cu consum minimizat de electricitate.
Stanley Meyer a avut numeroase patente, a colaborat cu NASA. A murit in conditii suspecte, otravit, in plina putere creatoare, cand era pe punctul lansarii pe piata a tehnologiei sale, care facea petrolul, gazul natural, etc, perimate.
El arata ca apa este un combustibil mai energetic decat petrolul.
http://open-source-energy.org/rwg42985/russ/Patents/S.Meyer-The%20Birth%20of%20New%20Technology.pdf
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Vin 02 Ian 2015, 14:25, editata de 3 ori (Motiv : Am eliminat modificarea din titlu.)
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33348
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Re: Stanley A. Meyer - Hidrogen
Da, este nevoie de osciloscop.
Am ars pana acum 2, am scapat de sub control tensiuni.
Trebuie lucrat atent, cu niste metode adaptate.
Maaaaaaaaaaaaaaare atentie! Da nu-i bai ca stiinta cere sacrificii! Toti o stie.
P.S. Sa nu uitam vorba lu' Domnu' "scanteitudorel":
Ei DA! Mare vorba, mare om! Experienta de viata spune tot!
Cine cunoaste, stie!
Ei DA! Mare vorba, mare om! Experienta de viata spune tot!
. Pacalici - nu ai nimic de spus, doar obturezi topicurile.
mm- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1526
Puncte : 24255
Data de inscriere : 21/08/2008
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Ia sa vedem noi, ce zice "pseudostiinta" oficiala despre apa:
Numa' minciunele!
http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_absorption_by_water[/mention] a scris:
ν1,O-H symmetric stretching
3657 cm−1 (2.734 μm)=109.6534228237THz!
ν2, H-O-H bending
1595 cm−1 (6.269 μm)=47.82141617483THz !
ν3, O-H asymmetric stretching
3756 cm−1 (2.662 μm)=112.619255447THz!
Nota Pacaliciului: astia na-re habar, ca frecventa de rezonanta este de 10KHz asa cum ne spune Domnu' Stanley Mayer!
The water molecule has three fundamental molecular vibrations. The O-H stretching vibrations give rise to absorption bands with band origins at 3657 cm−1 (ν1, 2.734 μm) and 3756 cm−1 (ν3, 2.662 μm) in the gas phase. The asymmetric stretching vibration, of B2 symmetry in the point group C2v is a normal vibration. The H-O-H bending mode origin is at 1595 cm−1 (ν2, 6.269 μm). Both symmetric stretching and bending vibrations have A1 symmetry, but the frequency difference between them is so large that mixing is effectively zero. In the gas phase all three bands show extensive rotational fine structure. ν3 has a series of overtones at wavenumbers somewhat less than n ν3, n=2,3,4,5... Combination bands, such as ν2 + ν3 are also easily observed in the near infrared region. The presence of water vapor in the atmosphere is important for atmospheric chemistry especially as the infrared and near infrared spectra are easy to observe. Standard (atmospheric optical) codes are assigned to absorption bands as follows. 0.718 μm (visible): α, 0.810 μm: μ, 0.935 μm: ρστ, 1.13 μm: φ, 1.38 μm: ψ, 1.88 μm: Ω, 2.68 μm: X. The gaps between the bands define the infrared window in the Earth's atmosphere.
The infrared spectrum of liquid water is dominated by the intense absorption due to the fundamental O-H stretching vibrations. Because of the high intensity, very short path lengths, usually less than 50 μm, are needed to record the spectra of aqueous solutions. There is no rotational fine structure, but the absorption band are broader than might be expected, because of hydrogen bonding. Peak maxima for liquid water are observed at 3450 cm−1 (2.898 μm), 3615 cm−1 (2.766 μm) and 1640 cm −1 (6.097 μm).[14] Direct measurement of the infrared spectra of aqueous solutions requires that the cuvette windows be made of substances such as calcium fluoride which are water insoluble. This difficulty can be overcome by using an Attenuated total reflectance (ATR) device.
In the near-infrared range liquid water has absorption bands around 1950 nm (5128 cm−1), 1450 nm (6896 cm−1), 1200 nm (8333 cm−1) and 970 nm, (10300 cm−1). The regions between these bands can be used in near-infrared spectroscopy to measure the spectra of aqueous solutions, with the advantage that glass is transparent in this region, so glass cuvettes can be used. The absorption intensity is weaker than for the fundamental vibrations, but this is not important as longer path-length cuvettes are used. The absorption band at 698 nm (14300 cm−1) is a 3rd overtone (n=4). It tails off onto the visible region and is responsible for the intrinsic blue color of water. This can be observed with a standard UV/vis spectrophotometer, using a 10 cm path-length. The colour can be seen by eye by looking through a column of water about 10m in length; the water must be passed through an ultrafilter to eliminate color due to Rayleigh scattering which also can make water appear blue.[16][21][22] In both liquid water and ice cluster vibrations occur, which involve the stretching (TS) or bending (TB) of intermolecular hydrogen bonds (O–H . . . O). Bands at wavelengths λ = 50-55 μm (44 μm in ice) have been attributed to TS, intermolecular stretch, and 200 μm (166 μm in ice), to TB, intermolecular bend
The spectrum of ice is similar to that of liquid water, with peak maxima at 3400 cm−1 (2.941 μm), 3220 −1 (3.105 μm) and 1620 −1 (6.17 μm)
Numa' minciunele!
Uitati si traducerea cu Bingu':
Dupa Bing: a scris:Molecula de apa are trei vibraţii moleculare fundamentale. Vibraţiile se întinde O-H da naştere la benzile de absorbție cu origini trupa la 3657 cm−1 (ν1, 2.734 μm) şi 3756 cm−1 (ν3, 2.662 μm) în faza de gaz. Vibratia se întinde asimetric, simetrie B2 din grupul punctul C2v este o vibratie normale. H-O-H îndoire modul de origine este la 1595 cm−1 (ν2, 6.269 μm). Atât simetrice întindere şi aplecare vibratii au A1 simetrie, dar frecvenţa diferenţa dintre ele este atât de mare că amestecul este în mod eficient zero. În faza de gaz toate cele trei benzi Arată structura fină rotaţie extinse. Ν3 are o serie de conotaţii la wavenumbers oarecum mai puţin decât n ν3, n = 2, 3, 4, 5... Combinaţie trupe, ca ν2 + ν3 sunt, de asemenea, uşor de observat în regiunea lângă infraroşu. Prezenţa vaporilor de apă din atmosferă este important pentru chimie atmosferice, mai ales ca infraroşu şi lângă spectrele infraroşu sunt uşor de observat. Standard (atmosferică optică) coduri sunt atribuite la benzile de absorbție, după cum urmează. 0.718 μm (vizibil): α, 0.810 μm: μ, 0.935 μm: ρστ, 1.13 μm: φ, 1,38 μm: ψ, 1,88 μm: Ω, 2.68 μm: X. diferenţelor dintre benzile defini fereastra infraroşu în atmosfera Pământului.
Spectrul infraroșu de apă lichidă este dominat de absorbţie intensă din cauza fundamentală vibratiile se întinde O-H. Datorită intensităţii ridicat, lungimi de traseu foarte scurt, de obicei mai mică de 50 μm, sunt necesare pentru înregistrarea spectrelor de soluții apoase. Nu există nici o rotație structura fină, dar banda de absorbție sunt mai larg decât ar putea fi de aşteptat, datorită hidrogen lipirea. Maxima de vârf pentru apă lichidă se observă la 3450 cm−1 (2.898 μm), 3615 cm−1 (2.766 μm) şi 1640 cm −1 (6.097 μm).[14] direct măsurarea spectrele infraroşu din soluții apoase necesită că windows cuvă se face de substanţe, cum ar fi fluorură de calciu, care sunt apa insolubile. Această dificultate poate fi depăşită prin utilizarea unui dispozitiv de reflexie totală (ATR) androgenii.
În intervalul de infrarosu apropiat apă lichidă a benzile de absorbție în jurul 1950 nm (5128 cm−1), 1450 nm (6896 cm−1), 1200 nm (8333 cm−1) şi 970 nm, (10300 cm−1). Regiunile dintre aceste benzi pot fi folosite în spectroscopia infrarosu apropiat pentru a măsura spectrele de soluţii apoase, cu avantajul că sticla este transparentă în această regiune, astfel încât cuve de sticlă pot fi folosite. Intensitate de absorbție este mai slabă decât pentru vibraţiile fundamentale, dar acest lucru nu este important ca cuve de cale lungime mai sunt folosite. Banda de absorbție la 698 nm (14300 cm−1) este un subtext 3 (n = 4). Acesta cozi pe regiunea vizibil şi este responsabil pentru culoarea albastru intrinsecă a apei. Acest lucru poate fi observat cu un Spectrofotometru UV/vis standard, folosind o cale de 10 cm-lungime. Culoarea poate fi văzut de ochiul uitându-se printr-o coloană de apă aproximativ 10m lungime; apa trebuie să fi trecut printr-un ultrafilter pentru a elimina culoarea din împrăștierea Rayleigh, care, de asemenea, puteţi face albastru de apă.[16][21][22] în ambele lichide apă şi gheaţă cluster vibraţii apar, care implica intinderea (TS) sau îndoirea (TB) de legaturi de hidrogen intermoleculare (O-H... Oana). benzi la lungimi de undă λ = 50-55 μm (44 μm în gheaţă) au fost atribuite la TS, intermoleculare stretch şi 200 μm (166 μm în gheaţă), TB, îndoiţi intermoleculare
Spectrul de gheaţă este similar cu cel de apă lichidă, cu vârf maxima la 3400 cm−1 (2.941 μm), 3220 −1 (3.105 μm) şi 1620 −1 (6.17 μm)
. Pacalici - ai uitat sa-ti exprimi ideea.
mm- Foarte activ
Pacalici a scris:Ia sa vedem noi, ce zice "pseudostiinta" oficiala despre apa:
Ideea este simpla, daca citeai textul oficial vs. ceea ce Marele Stanley Mayer ne invata:
La "oficiali", rezonanta este in domeniul THz in timp ce adevarata rezonanta este data de cei 10KHz specificati de cine stie, cunoaste. E adevarat ca e mai greu de inteles.
. De unde stii tu ca e THz sau KHz? Te afli in vorba ca de obicei?
mm- Foarte activ
meme, pai de unde sa stiu, Doamne iarta-ma, ca nu-s asa scolit ca tine. Is un biet invatacel care nu a facut decat sa ii citeze pe ticalosii de "oficiali" si a comparat spuselemarelui inventator Stanley Mayer care vorbeste de 10KHz ca si Domnul eugen.
Eu il cred pe Mayer. Tu pe cine crezi?
Eu il cred pe Mayer. Tu pe cine crezi?
. Eu cred ca esti scolit la SS si le stii pe toate. Nu se poate sa nu le stii pe toate! Cel putin asta e impresia pe care (vrei sa) ne-o lasi noua, "neoficialilor".
mm- Foarte activ
Pacalici a scris:Eu il cred pe Mayer. Tu pe cine crezi?
P.S. SS e Scoala Sportiva, nu?
. Evident ca SS este Scoala Sportiva pentru ca daca era aia Nesportiva as fi scris SN (sau sene dar este sese), mai precis, eses. Daca era Scoala Prosfesorilor, as fi scris SPPentru folosul tau interior, eu cred pe cine vreau si in nici un caz pe trolli (fie ei si pseudo-stiintifici).
mm- Foarte activ
Mda, tu astazi ai intrat pe forum , numai ca sa ma jignesti pe mine.Eu inchei aici discutia cu tine, nefiind productiva de loc pentru un forum de cercetare. Nu ai postat nimic interesant pentru forum.Iti place numai sa ataci.Rusine.
Aici zace adevarata stiinta!
http://www.rivendellvillage.org/Stanley_Meyer_Resonant_Electrolysis_Cell.pdf
Sa nu uitam ca Stanley Mayer a fost jerfit pentru noi cei ce vom duce flacara (hidrogenului) mai departe , catre generatiile viitoare de adevarati cercetatori!
http://www.rivendellvillage.org/Stanley_Meyer_Resonant_Electrolysis_Cell.pdf
Sa nu uitam ca Stanley Mayer a fost jerfit pentru noi cei ce vom duce flacara (hidrogenului) mai departe , catre generatiile viitoare de adevarati cercetatori!
. Dar flacara trollingului cand va fi ea apreciata? In rest, acelasi raspuns de pe "energie gratuita".
mm- Foarte activ
Pacalici a scris:Aici zace adevarata stiinta!
Bravo Pacalici superb material.
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25902
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Pacalici a scris:Dupa Bing: a scris:
Molecula de apa are trei vibraţii moleculare fundamentale. Vibraţiile se întinde O-H da naştere la benzile de absorbție cu origini trupa la 3657 cm−1 (ν1, 2.734 μm) şi 3756 cm−1 (ν3, 2.662 μm) în faza de gaz.
Asa ceva dar foarte pe scurt este scris si in FIZICA ATOMICA SI NUCLEARA G. Semenescu .S. Rapeanu T. Magda.
Nu strica de loc materiale suplimentare, pe o astfel de tema .
Indiscutabil . Nu mai intru acum in chimie sa iti dau date exacte , dar din cate imi amintesc puterea calorica a Hidrogenului este ce-a mai mare. 11- 12 mii fata de 8-9 mii. Din acest motiv motorul termic pe baza de hidrogen sa construit cu materiale speciale ,( ceramice ) , destul de tarziu de catre o firma japoneza. Poate gresesc , dar cine stie mai bine ma corecteaza si nu este nici o suparare.eugen a scris:El arata ca apa este un combustibil mai energetic decat petrolul.
Pacalici , In cartea amintita mai sus se prezinta o figura cu cele trei tipuri de vibratii cu lungimile de unda respective ceea ce se prezinta si in figura animata postata de tine . Corecta animatia. Te rog inverseaza cuvintele din citatul meu . CINE STIE , CUNOASTE , Nu cine cunoaste stie . Nu are aceeasi muzicalitate , deci nici haz.
Pacalici a scris:Maaaaaaaaaaaaaaare atentie! Da nu-i bai ca stiinta cere sacrificii! Toti o stie.
mm, nu-l mai apostrofa atat de mult . A aruncat si el o vorba acolo. Nu-i un bai.
Mai cauta cartea aceea despre spionarea lui Tesla.gafiteanu a scris:
Tocmai atunci, cu multi ani in urma, m-am bucurat ca voi avea cui lasa biblioteca mea. Eventual si laboratoarele.
Exista ceva pe forumul nostru? Cum poti transforma un electrolizor
Sadang poate confirma. Dispozitive tip Mayer functioneaza bine-mersi. Disocierea gratis prin camp electric, doua variante.
consumator de energie electrica, in producatorul unui castig de energie?
Întotdeauna am avut impresia ca pentru disocierea apei, consumul de
de energie electrica este mai mic decat energia care o poate produce
arderea hidrogenului si oxigenului obtinut. Asta pentru ca acum jumatate
de secol, prin cartile de fizica(chimie?) scria ca focul se poate înteți dacă
este stropit cu apa. Poate era vorba de alt fenomen, dar a lasat urme in
mintea elevului de atunci, care a regasit de-a lungul vietii de mai multe
ori aceasta idee. Insa ce ne facem daca începem sa utilizam apa drept
combustibil? Sa vezi cat o sa coste la pompa! Nici sa o bem nu ne-am
mai permite.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44924
Data de inscriere : 03/12/2013
Nu...consumul de energie electrica va fi mai mare . Despre electroliza si randamentul acestui procedeu exista scris in cartile de chimie.Toti stim , sau aproape toti ca energia de disociere a atomilor de H si O este foarte mare . Ex. La temperatura de 2500 grade Celsius doar 10% din moleculele de apa sunt disociate . Aceasta nu insemna ca trebuie sa excludem din start un alt procedeu, analizat cu foarte multa atentie . Daca procedeul utilizeaza apa distilata care costa mai mult decat hidrocarbura , atunci sa nu iti fie teama ca nu mai ai cu ce sa cumperi apa de baut. Problema merita dezbatuta.virgil_48 a scris:Întotdeauna am avut impresia ca pentru disocierea apei, consumul de
de energie electrica este mai mic decat energia care o poate produce
arderea hidrogenului si oxigenului obtinut.
Osciloscop; detalii tehnice; detalii Meyer
Doru,
Osciloscopul are o limita de functionare a tensiunii varf la varf,recomandata de producator, de exemple 100 de volti. Peste, se strapunge si se distruge.
La tensiuni mai mari am lucrat cu un adaptor ( divizor rezistiv) pe care l-am construit din rezistente inseriate, la raportul 1megaohm/10 mega ohmi , etc.
Cand se lucreaza cu PWM ( variatorul modulat de frecvente/ curenti/ tensiuni) apar armonici de tensiuni variate, unele dintre ele suficiente ca sa scurtcircuiteze prin strapungerea aerului ( scanteie) divizorul rezistiv.
Asa tensiunea mica ce intra pe osciloscop, din divizorul rezistiv, devine brusc mare si poate compromite osciloscopul.
De aceea m-am referit ca trebuie metode, protectii specifice.
Este foarte neplacut cand se distrug aparate de masura, economic si tehnic.
De aceea trebuie cat mai multa prudenta si documentare in avans.
Dar cine nu munceste, nu greseste, nu-i asa?
Este foarte importanta forma anvelopei de tensiune pulsata,
de aceea trebuie vizualizata pe osciloscop o fractiune
de tensiune, suportabila de catre osciloscop.
Foto1:
Intre doi electrozi E6-E5 se aplica o tensiune inalta . +/ +/- reprezenta electropolaritatile atomilor de hidrogen-hidrogen- oxigen din molecula de apa.
In camp electric inalt, molecula de apa se fractureaza fara scurgere de curent .
Meyer explica undeva in unul din patente ca cel putin un electrod este izolat electric, incat nu se scurge curent, celula de disociere se comporta ca un condensator pe care se aplica in regim rezonant o tensiune inalta.
Foto 2:
Forma tensiunii aplicate intre electrozi. Tensiunea
creste controlat, pe masura ce celula de disociere se incarca progresiv cu tensiune. Franjurile reprezinta frecventa tensiunii aplicate, rezultand o anvelopa cu un maxim la care dipolul apa, colapseaza.
Foto3 :
Explicatii Meyer:
Fortele electrice ...direct legate de nivelul tensiunii...impulsurile repetitive oscileaza poarta energetica sa emita o cantitate din energia universala in spectrul protonului...
Foto4 :
Protonul de hidrogen, vazut ca o hora de sub-componente protonice.
Foto 5:
Energia universala vortexiala, transfera energie particulelor subprotonice.
eugen- Moderator
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Eugen,
Cunosc sensibilitatea Osciloscopului . Vizualizezi tensiunea care apare daca tii ansele intre degetele de la cele doua maini si este mare . Sunt mai multe metode de reducerea a tensiunii. Transformator cobarator de tensiune , rezistente, poate chiar cuplaj inductiv . Altefel cum sa masori tensiunea de 400Kv de la transformatoarele de inalte din reteua electrica? Multumesc pentru tabel , am sa ma uit . Am studiat cat de cat si ce a postat Pacalici . Precum am spus , conteaza foarte mult forma alternantelor sau a impulsurilor . Eu am stricat ce putin trei multimeter digitale cand masuram diferenta de potential la diferite generatoare electrice mai speciale . Macar acestea costa in jur 50 de lei . Doar unul gerrman dupa patent american rezista de 28 de ani , in rest facaturi. Cu Osciloscopul se skimba treaba , dar numai cine nu munceste nu greseste. In rest privitori destui, noi sa fim sanatosi.
Cunosc sensibilitatea Osciloscopului . Vizualizezi tensiunea care apare daca tii ansele intre degetele de la cele doua maini si este mare . Sunt mai multe metode de reducerea a tensiunii. Transformator cobarator de tensiune , rezistente, poate chiar cuplaj inductiv . Altefel cum sa masori tensiunea de 400Kv de la transformatoarele de inalte din reteua electrica? Multumesc pentru tabel , am sa ma uit . Am studiat cat de cat si ce a postat Pacalici . Precum am spus , conteaza foarte mult forma alternantelor sau a impulsurilor . Eu am stricat ce putin trei multimeter digitale cand masuram diferenta de potential la diferite generatoare electrice mai speciale . Macar acestea costa in jur 50 de lei . Doar unul gerrman dupa patent american rezista de 28 de ani , in rest facaturi. Cu Osciloscopul se skimba treaba , dar numai cine nu munceste nu greseste. In rest privitori destui, noi sa fim sanatosi.
Anvelopa nesinusoidala
Doru,
In principiu ai dreptate, se poate folosi un trafo mult coborator de tensiune, pentru forme sinusoidale.
Pentru anvelope gen Meyer, e dificil sa copiezi anvelopa nesinusoidala de pe primar pe secundar.
Urmand indemnuri din experienta lui Tesla, acesta recomanda pornirea sistemului pe tensiuni mici, masurare , ajustare rezonanta, decuplare aparate de masura, lucru cu tensiune inalta.
Chiar si Tesla a ars un generator al unei comunitati locale dar l-a reparat foarte rapid.
Gresind, invatam lucruri noi.
Cine e motivat.
Cine nu , ramane la vesnica teorie.
Doru,
In principiu ai dreptate, se poate folosi un trafo mult coborator de tensiune, pentru forme sinusoidale.
Pentru anvelope gen Meyer, e dificil sa copiezi anvelopa nesinusoidala de pe primar pe secundar.
Urmand indemnuri din experienta lui Tesla, acesta recomanda pornirea sistemului pe tensiuni mici, masurare , ajustare rezonanta, decuplare aparate de masura, lucru cu tensiune inalta.
Chiar si Tesla a ars un generator al unei comunitati locale dar l-a reparat foarte rapid.
Gresind, invatam lucruri noi.
Cine e motivat.
Cine nu , ramane la vesnica teorie.
eugen- Moderator
Eugen , adevarat este dificil dar nu imposibil .Prin diferite experimente , cauti sa rezolvi problema . Ca mai apar si accidente , asta este , inveti din ele.
Totuşi, ce părere ai Tudorel, despre diferenţele dintre frecvenţele de excitaţie a moleculei de apă prezentate până acum?
Cum consideri că s-ar putea verifica veridicitatea fiecăreia?
E clar, că prin experimente! Dar în fiecare dintre postări ne sunt prezentate experimente cu rezultatele măsurătorilor. Pe care consideri că le-am putea alege de bune şi după ce criterii?
Nu e o întrebare la mişto, mă simt dator să precizez.
E clar, că prin experimente! Dar în fiecare dintre postări ne sunt prezentate experimente cu rezultatele măsurătorilor. Pe care consideri că le-am putea alege de bune şi după ce criterii?
Nu e o întrebare la mişto, mă simt dator să precizez.
Puncte : 33839
Data de inscriere : 18/03/2011
In nimicnicia mea, fara a fi vinovat de nimic, acuzat fiind ca sunt "un pericol social" de catre prea iubitul nostru coleg mm si avertizat de distinsul Abel Cavasi, imi permit sa dau o mana de ajutor unui coleg aflat la greu. Nici un argument logic nu a probat avertizarea mea.Eh, asta e viata.
Prima solutie:
Mai ieftin decat un osciloscop este o sonda de osciloscop de inalta tensiune. Exista sonde pana la 40KV ce pot fi cumparate pe ebay.com
Iata o sonda de 10KV care ciosta in jur de 200USD (am vazut ca unii vanzatori o dau si sub 200USD-trebuie urmarit):
http://www.ebay.com/itm/1000X-P5101-High-Voltage-10KV-10000V-20MHz-Oscilloscope-Passive-Probe-Clip-a-/301234609905?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4622fb5ef1
Sonda este evident productie chinezeasca, dar functioneaza foarte bine si este compensata pana la 20MHz dupa cum specifica vanzatorii.
Pe aliexpress, sit-ul lor este ceva mai scumpa si livrarea dureaza un timp mai lung.
http://www.aliexpress.com/item/YPIONEER-P5101-20MHz-1000-1-10-KV-High-Voltage-Oscilloscope-Probe/1866693364.html
A doua solutie: O astfel de sonda se poate construi.
eugen a scris:Da, este nevoie de osciloscop.
Am ars pana acum 2, am scapat de sub control tensiuni.
Trebuie lucrat atent, cu niste metode adaptate.
Prima solutie:
Mai ieftin decat un osciloscop este o sonda de osciloscop de inalta tensiune. Exista sonde pana la 40KV ce pot fi cumparate pe ebay.com
Iata o sonda de 10KV care ciosta in jur de 200USD (am vazut ca unii vanzatori o dau si sub 200USD-trebuie urmarit):
http://www.ebay.com/itm/1000X-P5101-High-Voltage-10KV-10000V-20MHz-Oscilloscope-Passive-Probe-Clip-a-/301234609905?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4622fb5ef1
Sonda este evident productie chinezeasca, dar functioneaza foarte bine si este compensata pana la 20MHz dupa cum specifica vanzatorii.
Pe aliexpress, sit-ul lor este ceva mai scumpa si livrarea dureaza un timp mai lung.
http://www.aliexpress.com/item/YPIONEER-P5101-20MHz-1000-1-10-KV-High-Voltage-Oscilloscope-Probe/1866693364.html
A doua solutie: O astfel de sonda se poate construi.
A doua solutie:
Iata schema viitoarei sonde
Exista cateva conditii importante in constructia unei astfel de sonde:
1.Toate sudurile trebuiesc facute perlat (bila de sudura , fara "ciocuri") deoarece apare in aer descarcare corona.
2.Toti condensatorii de compensare in frecventa trebuie sa fie cu tensiune de minim 2 KV in acest caz de sonda 100:1 deoarece, la 10KV(care nu este o "tensiune serioasa"- sa nu uitam ca in aer uscat tensiunea de strapungere este de 30kV/cm - strapungeri insa pot aparea in interiorul rezistentei) aplicati pe divizorul rezistiv , pe fiecare condensator va cadea o tensiune de 1KV.
3.Rezistentele de 10MOhm de asemeni trebuiesc ales lungi, ceramice, pentru a evita strapungerea din cauza efectului corona ce poate aparea.Daca nu se gasesc la magazinul din colt, se pot folosi si mai mici ca dimensiuni, dar fiecare rezistenta de 10MOhmi va fi realizata prin inserierea a echivalentului sau in rezistente de valoare mai mica.
3.Ansamblul divizor se introduce intr-un tub de sticla sau plastic in scop de protectie;Cablul coaxial de iesire va fi prevazut la un capat cu un BNC pentru a putea fi conectat la osciloscop.
Succes in munci!
P.S.Pentru orice alte informatii suplimentare, intrebati si vi se va raspunde.
P.P.S Osciloscoapele pot fi reparate.Depinde de model.
Iata schema viitoarei sonde
Exista cateva conditii importante in constructia unei astfel de sonde:
1.Toate sudurile trebuiesc facute perlat (bila de sudura , fara "ciocuri") deoarece apare in aer descarcare corona.
2.Toti condensatorii de compensare in frecventa trebuie sa fie cu tensiune de minim 2 KV in acest caz de sonda 100:1 deoarece, la 10KV(care nu este o "tensiune serioasa"- sa nu uitam ca in aer uscat tensiunea de strapungere este de 30kV/cm - strapungeri insa pot aparea in interiorul rezistentei) aplicati pe divizorul rezistiv , pe fiecare condensator va cadea o tensiune de 1KV.
3.Rezistentele de 10MOhm de asemeni trebuiesc ales lungi, ceramice, pentru a evita strapungerea din cauza efectului corona ce poate aparea.Daca nu se gasesc la magazinul din colt, se pot folosi si mai mici ca dimensiuni, dar fiecare rezistenta de 10MOhmi va fi realizata prin inserierea a echivalentului sau in rezistente de valoare mai mica.
3.Ansamblul divizor se introduce intr-un tub de sticla sau plastic in scop de protectie;Cablul coaxial de iesire va fi prevazut la un capat cu un BNC pentru a putea fi conectat la osciloscop.
Succes in munci!
P.S.Pentru orice alte informatii suplimentare, intrebati si vi se va raspunde.
P.P.S Osciloscoapele pot fi reparate.Depinde de model.
Am sa ii mai dau o mana de ajutor bunului nostru colegului eugen, prezentand link-ul catre o lucrare importanta de disociere a apei in camp electric:
"Ab initio molecular dynamics study of dissociation of water under an electric field"
http://arxiv.org/pdf/1204.1120v1.pdf
Este interesant de a vedea ce inseamna crearea unui camp electric de 1V/1Angstrom, necesar acestei descompuneri in acord cu autorii.
P.S. Mare atentie! Acest articol poate fi "otravit" de "oficialii" care il semneaza. deci, a se citi cu atentie pentru a evita deviatiile de program de cercetare in domeniu.
"Ab initio molecular dynamics study of dissociation of water under an electric field"
http://arxiv.org/pdf/1204.1120v1.pdf
Este interesant de a vedea ce inseamna crearea unui camp electric de 1V/1Angstrom, necesar acestei descompuneri in acord cu autorii.
P.S. Mare atentie! Acest articol poate fi "otravit" de "oficialii" care il semneaza. deci, a se citi cu atentie pentru a evita deviatiile de program de cercetare in domeniu.
Atentie marita si la acest subiect:
"Magnetic and Electric Effects on Water"
http://www1.lsbu.ac.uk/water/magnetic_electric_effects.html
dar, cele mai corecte informatii (adevarate - deoarece intoxicarea este mare) tot dintr-un sit serios ca cel de mai jos se pot obtine:
http://www.overunity.com/7040/dissociation-of-the-water-molecule/#.VSDK-PmsV8E
Succes in cercetarea adevarata!
"Magnetic and Electric Effects on Water"
http://www1.lsbu.ac.uk/water/magnetic_electric_effects.html
dar, cele mai corecte informatii (adevarate - deoarece intoxicarea este mare) tot dintr-un sit serios ca cel de mai jos se pot obtine:
http://www.overunity.com/7040/dissociation-of-the-water-molecule/#.VSDK-PmsV8E
Succes in cercetarea adevarata!
Este greu Razvan sa-ti dau raspuns la aceste intrebari si am sa ma explic. Eu acest subiect ,cu descompunerea moleculei de apa l-am abordat acum 30 de ani , atunci cand ma preocupa constructia unei instalatii de producere a apei grele. La vremea respectiva inca se foloseau reactoarele care utilizau apa grea ca substanta moderatoare. Am gasit eu de cuvinta ca efectul Stern -Gerlaht ,( nu stiu daca am scris corect numele, nu le am cu engleza ), poate fi folosit in aceasta instalatie si odata cu aceasta am vrut sa vad daca acest efect nu poate fi aplicat si la disocierea moleculei de apa. Am avut un electromagnet foarte mare 40cm x40cm x 20cm , pentru camp LIO. Schimbam cu el polaritatea unui magnet permanent din ferita dura. In final a fost transformat in bani . Timp de 7 ani am trait cu 200 de lei pe luna ,( luna noastra), si mai faceam si experimente. Am construit si inca mai am un oscilator cu tub electronic , pentru determinarea frecventei de rezonanta , iar functie de aceasta determinarea lui B in Gausi. Am inregistrat inventia , m-am suparat din cauza unei intrebari idioate a examinatorului final si mi-a fost respinsa pe motiv ca aceasta inventie reprezinta o idee. Pentru apa normala nu mai am nici un calcul si nici ce am gandit atunci. Dupa revolutie am discutat cu A. Mironov si ca un tampit i-am trimis BloK Notes-ul cu aceste notatii si alte posibile inventii cu rugamintea de a-mi fi trimise inapoi . Iaca maine ca pana acum NU. Vezi si tu cu ce ma omor acum . Sa fac lumea stiintifica sa inteleaga odata principiul de functionarea al inventiei Tr. Energetic . Am altele tot in domeniul energetic grele de tot , dar asta este ... nu poti schimba o mentalitate peste noapte. Ca sa iti dau un raspuns ferm trebuie sa intru in profunzime in miezul problemei si de unde atat timp liber?razvan a scris:Totuşi, ce părere ai Tudorel, despre diferenţele dintre frecvenţele de excitaţie a moleculei de apă prezentate până acum?
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Pagina 3 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum