Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 1 )
» Mesaj de la eugen în Ce fel de popor suntem
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
Dacu2 | ||||
eugen | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 36 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 36 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Zona peer review
5 participanți
Pagina 1 din 1
Zona peer review
Mă gândesc să creăm pe forum o secţiune în care să analizăm public materiale primite spre publicare. Să existe mai multe etape pe care să le parcurgă materialele analizate şi în fiecare etapă să-şi dea cu părerea o echipă de experţi aleşi de pe forum. Când se va obţine un consens asupra unui material, acesta va fi publicat în zona finală, reprezentând încununarea eforturilor autorului şi ale echipei de referenţi.
Ce ziceţi, ne încumetăm?
Ce ziceţi, ne încumetăm?
Re: Zona peer review
Ne incumetram.
Dar ceva pe romaneste, nu pe "Zona peer review".
Daca vrea sa publice Einstein la noi pe forum vreun articol, intai sa-l luam la puricat. Ca sigur umbla cu "schmecherii evreesti" si vrea sa ne viruseze mintile noastre fragede si nevinovate, sa le curbeze si torsioneze elicoidal..
Avea Einstein un prieten din Romania, Solovine, parca din Satu Mare. O sa verific datele.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Solovine
Dar ceva pe romaneste, nu pe "Zona peer review".
Daca vrea sa publice Einstein la noi pe forum vreun articol, intai sa-l luam la puricat. Ca sigur umbla cu "schmecherii evreesti" si vrea sa ne viruseze mintile noastre fragede si nevinovate, sa le curbeze si torsioneze elicoidal..
Avea Einstein un prieten din Romania, Solovine, parca din Satu Mare. O sa verific datele.
http://en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Solovine
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
http://www.einstein-website.de/z_biography/print/p_olympia-e.html
The Rumanian Maurice Solovine (1875-1958), a young student of philosophy who wanted to take lessons with Einstein in physics, applied to the ad. Solovine doubted whether he preferred to devote himself more to the sciences than to the study of philosophy. After their first longer talk in which they exchanged their thoughts and ideas, they arranged to meet on the next day. In their new meeting they continued their talk from the day before; the planned lesson in physics was almost totally forgotten. Einstein and Solovine took an immediate liking to each other and Einstein said to Solovine on one of the following days: "It is not necessary to give you lessons in physics, the discussion about the problems which we face in physics today is much more interesting; simply come to me when you wish, I am pleased to be able to talk to you." And Solovine returned. Einstein had found someone to talk to but no paying student!
It was Solovine who one day suggested to read the works of great authors and debate them. Einstein agreed enthusiastically. A few weeks later the mathematician Conrad Habicht (1876-1958) who Einstein got to know in Schaffhausen, came to Bern and took part in the lectures and the following debates. These men gave the name "Akademie Olympia" (Olympia Academy) to their meetings which lasted until the evenings and partly until the early morning hours. Einstein in whose flat in Bern the meetings were usually held functioned as "president", "Albert Ritter von Steißbein, Präsident der Akademie Olympia". The name and title were given to Einstein by Conrad Habicht.
The Rumanian Maurice Solovine (1875-1958), a young student of philosophy who wanted to take lessons with Einstein in physics, applied to the ad. Solovine doubted whether he preferred to devote himself more to the sciences than to the study of philosophy. After their first longer talk in which they exchanged their thoughts and ideas, they arranged to meet on the next day. In their new meeting they continued their talk from the day before; the planned lesson in physics was almost totally forgotten. Einstein and Solovine took an immediate liking to each other and Einstein said to Solovine on one of the following days: "It is not necessary to give you lessons in physics, the discussion about the problems which we face in physics today is much more interesting; simply come to me when you wish, I am pleased to be able to talk to you." And Solovine returned. Einstein had found someone to talk to but no paying student!
It was Solovine who one day suggested to read the works of great authors and debate them. Einstein agreed enthusiastically. A few weeks later the mathematician Conrad Habicht (1876-1958) who Einstein got to know in Schaffhausen, came to Bern and took part in the lectures and the following debates. These men gave the name "Akademie Olympia" (Olympia Academy) to their meetings which lasted until the evenings and partly until the early morning hours. Einstein in whose flat in Bern the meetings were usually held functioned as "president", "Albert Ritter von Steißbein, Präsident der Akademie Olympia". The name and title were given to Einstein by Conrad Habicht.
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
In curand vor apare:
Albert Einstein: Letters to Abel Cavasi 2014
http://www.amazon.com/Letters-Solovine-1906-1955-Albert-Einstein/dp/1453204881
Albert Einstein: Letters to Abel Cavasi 2014
http://www.amazon.com/Letters-Solovine-1906-1955-Albert-Einstein/dp/1453204881
Deocamdată prefer această denumire, pentru prestanţa ei. Dacă găseşti, totuşi, ceva mai relevant, o putem schimba.gafiteanu a scris:Dar ceva pe romaneste, nu pe "Zona peer review".
http://www.historia.ro/exclusiv_web/actualitate/articol/un-iesean-cel-mai-bun-prieten-al-lui-einstein
De când aveau o relaţie dascăl-învăţăcel, bazată în principal pe discuţii filosofice, până când au colaborat pentru a publica operele fizicianului în Europa, Albert Einstein a găsit în Mauriciu Solovin un prieten de nădejde, căruia îi mergea mintea strună.
[Material suspect de încălcare a dreptului de autor]
De când aveau o relaţie dascăl-învăţăcel, bazată în principal pe discuţii filosofice, până când au colaborat pentru a publica operele fizicianului în Europa, Albert Einstein a găsit în Mauriciu Solovin un prieten de nădejde, căruia îi mergea mintea strună.
[Material suspect de încălcare a dreptului de autor]
Ultima editare efectuata de catre Abel Cavaşi in Lun 21 Apr 2014, 09:04, editata de 3 ori (Motiv : Am mai eliminat o dată materialul suspect de încălcare a dreptului de autor.)
gafiteanu- Foarte activ
Abel Cavaşi a scris: Să existe mai multe etape pe care să le parcurgă materialele analizate şi în fiecare etapă să-şi dea cu părerea o echipă de experţi aleşi de pe forum.
Pe ce criterii sunt alesi expertii?
v0id- Banat pe termen nedefinit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 424
Puncte : 13011
Data de inscriere : 01/02/2014
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Pe criterii critice, pro si contra.
Dar unde sunt autorii, sa-i mananc, unde sunt articolele, sa le mananc ?
Unde este Dan Preda ?
Imi aduc aminte ca Guru Bivolaru se ocupa si el de elicoide, a infiintat miscarea elicoidala, ii aduna in spirale pe adepti la Costinesti. Toti in costumul lui Adam si Eva.
Acest Guru Bivolaru are multe lucrari publicate, poate ne face cinstea.
Dar unde sunt autorii, sa-i mananc, unde sunt articolele, sa le mananc ?
Unde este Dan Preda ?
Imi aduc aminte ca Guru Bivolaru se ocupa si el de elicoide, a infiintat miscarea elicoidala, ii aduna in spirale pe adepti la Costinesti. Toti in costumul lui Adam si Eva.
Acest Guru Bivolaru are multe lucrari publicate, poate ne face cinstea.
gafiteanu- Foarte activ
Abel Cavaşi a scris:Pe criteriile propuse de voi.
Eu propun drept criteriu mana la popice. Cine are mana buna la popice, acela sa fie expertul nostru stiintific. Daca nu stie nimeni popice, merge si barbut sau poker. Mai e cineva de acord?
Preliminar
In mod preliminar, forumistii cu postari consistente, isi pot crea un topic exclusiv, unde isi pot organiza cat mai coerent postarile din jurul unui subiect serios cu titluri, subtitluri, numerotari, etc.
Oricine poate citi " opera" colegului forumist, unitar, fara insa a o putea modifica sau bruia.
In mod preliminar, forumistii cu postari consistente, isi pot crea un topic exclusiv, unde isi pot organiza cat mai coerent postarile din jurul unui subiect serios cu titluri, subtitluri, numerotari, etc.
Oricine poate citi " opera" colegului forumist, unitar, fara insa a o putea modifica sau bruia.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Domnule eugen, in caz ca nu ati prins esenta discutiei, aici era vorba de stabilirea criteriilor pe baza carora este numit comitetul de experti care urmeaza sa evalueze opera stiintifica ce va fi trimisa pe forum spre "peer review".
Pana ne mai lamurim, eu propun ca CAdi sa fie in comisia de experti, deoarece este cel mai activ membru al forumului.
Pana ne mai lamurim, eu propun ca CAdi sa fie in comisia de experti, deoarece este cel mai activ membru al forumului.
Motoarele
Sa nu punem caruta inaintea calului!
Important este sa avem ce sintetiza.
Motoarele sunt forumistii cu aport, nu expertii.
Sa nu punem caruta inaintea calului!
Important este sa avem ce sintetiza.
Motoarele sunt forumistii cu aport, nu expertii.
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
O variantă ar fi după reputaţia acordată de comunitate.v0id a scris:Pe ce criterii sunt alesi expertii?
Deci avem de ales intre meteor si WoodyCAD ?
Eu zic sa lasam balta acest proiect, sa nu ne dam tocmai noi mari experti si cenzori ai stiintei mondiale.
Sa fie cum a fost si pana acum. Cei ce stiu, tac si fac, cei ce nu stiu, invata pe ceilalti si culeg laurii.
Eu zic sa lasam balta acest proiect, sa nu ne dam tocmai noi mari experti si cenzori ai stiintei mondiale.
Sa fie cum a fost si pana acum. Cei ce stiu, tac si fac, cei ce nu stiu, invata pe ceilalti si culeg laurii.
gafiteanu- Foarte activ
Mie mi-ar plăcea să mă numiți expert.
Un expert în absurdități și fantezii.
Și mai am și reputație mare.
Un expert în absurdități și fantezii.
Și mai am și reputație mare.
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
Data de inscriere : 22/03/2011
Curiosul poate sa fie expertul nostru in matematica, fizica matematica si teorii electro-eterice.
Sigur că da, dar am menționat, doar pe partea ce trece chiar și de lumea științifico-fantastică.
Dar din punct de vedere psihologic, că tot om ești și tu, este interesant motivul care te-a atras în discuție.
De ce oare ?
Consideri acest act ca fiind cumva o insultă indirectă adusă valorii tale ?
Vrei cumva să atragi atenția că nu se poate alege un expert dintr-o mână de oameni în care toți fabulează și nu există experți obiectivi propriu-ziși ?
Lista mai poate continua, dar mă rezum doar la motivele principale care te-ar fi putut determina să intervi în acest subiect.
Cei care vor și au nevoie de părerile tale, experte de altfel - trebuie să recunoaștem toți, te vor căuta personal.
Ideea este că trebuie să le și accepte fără obiecții, cred.
De ce oare ?
Consideri acest act ca fiind cumva o insultă indirectă adusă valorii tale ?
Vrei cumva să atragi atenția că nu se poate alege un expert dintr-o mână de oameni în care toți fabulează și nu există experți obiectivi propriu-ziși ?
Lista mai poate continua, dar mă rezum doar la motivele principale care te-ar fi putut determina să intervi în acest subiect.
Cei care vor și au nevoie de părerile tale, experte de altfel - trebuie să recunoaștem toți, te vor căuta personal.
Ideea este că trebuie să le și accepte fără obiecții, cred.
Doar incercam sa-l ajut pe Abel sa gaseasca formula pentru echipa de experti ce se vor ocupa de partea de peer review.
Sunt conştient că aşa ceva nu putem realiza astăzi. Eu singur cu certitudine nu pot realiza aşa ceva, ci 99% depinde doar de voi. Eu v-am arătat doar calea. Depinde de voi dacă vreţi să mergeţi pe ea.
Nu putem vorbi de experți pe forum nostru decât prin cadrul celor foarte bine școlarizați cumva, pentru că la nivel de fabulație, uitându-mă la câteva videoclipuri prezentate pe descoperă.ro, vis-a-vis de logica prin care s-a ajuns la predicția că trebuie să existe un boson Higgs, din punct de vedere teoretic, îmi dau seama că fabulația și nebunia este o chestie tipic cercetătorească.
Observ că fizicienii cei mari descriu anumite situații atât de fabulos și inconsistent că aproape devine strigător la cer.
Eu, mai miculeț un pic, parcă-mi râde inima când alți oamenii, cu renume și valori deosebite, sunt capabili de fabulații mult mai mari ca ale mele.
Eu măcar sunt conștient că n-am ce pierde, nici renume, nici reputație, nici valoare. De fapt, lasă că-i mai bine așa ca mine, eu cel puțin sunt îndreptățit să fabulez, dar spre deosebire de alți mari fizicieni, eu măcar îmi dau seama că fabulez, însă ei chiar le iau de bune ca fiind situații reale.
Observ că fizicienii cei mari descriu anumite situații atât de fabulos și inconsistent că aproape devine strigător la cer.
Eu, mai miculeț un pic, parcă-mi râde inima când alți oamenii, cu renume și valori deosebite, sunt capabili de fabulații mult mai mari ca ale mele.
Eu măcar sunt conștient că n-am ce pierde, nici renume, nici reputație, nici valoare. De fapt, lasă că-i mai bine așa ca mine, eu cel puțin sunt îndreptățit să fabulez, dar spre deosebire de alți mari fizicieni, eu măcar îmi dau seama că fabulez, însă ei chiar le iau de bune ca fiind situații reale.
Adevarata Cale este numai Calea Elicoidala, asa cum era in jurul Turnului B-ABEL. Aceasta Cale Elicoidala este cea dreapta, ne-o arata ABEL noua, pacatosilor, ca numai pe ea putem ajunge la Cel de Sus. Acestea sunt "Serpentinele fizicii". BABILON.Abel Cavaşi a scris: Eu v-am arătat doar calea. Depinde de voi dacă vreţi să mergeţi pe ea.
http://www.amazon.com/Pe-serpentinele-fizicii-Romanian-Edition/dp/5376015009
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Pieter_Bruegel_the_Elder_-_The_Tower_of_Babel_(Vienna)_-_Google_Art_Project_-_edited.jpg
http://wol.jw.org/en/wol/d/r34/lp-m/1102007042
http://inspatelescenei2012.blogspot.ro/2013/05/eu-sunt-calea-adevarul-si-viata.html
„Eu sunt calea, adevărul şi viaţa“
gafiteanu- Foarte activ
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum