Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la eugen în Global warming is happening?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 39 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 39 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
propuneri ...
+20
cumatru
Pacalici
omuldinluna
virgil_48
virgil
Bordan
curiosul
Dacu
CAdi
cris
sadang
gafiteanu
WoodyCAD
eugen
Razvan
meteor
mm
george
Abel Cavaşi
joben
24 participanți
Pagina 16 din 34
Pagina 16 din 34 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
propuneri ...
Rezumarea primului mesaj :
Incep prin a preciza ca este necesara introducerea tuturor topic-urilor ce au legatura cu numerele naturale, intregi sau rationale intr-o sectiune ce ar trebui sa poarte numele Aritmetica si Teoria Numerelor
Pe masura ce exista postari si din alte ramuri ale matematici, topic-urile sa se afle in sectiuni corespunzatoare
Aceleasi amendamente si la fizica (mecanica, electricitate etc.)
Fiecare ramura a stiintei va trebui sa aiba si o sectiune cu generalitati ce au legatura cu mai multe domenii sau nu pot fi incadrate exact
Incep prin a preciza ca este necesara introducerea tuturor topic-urilor ce au legatura cu numerele naturale, intregi sau rationale intr-o sectiune ce ar trebui sa poarte numele Aritmetica si Teoria Numerelor
Pe masura ce exista postari si din alte ramuri ale matematici, topic-urile sa se afle in sectiuni corespunzatoare
Aceleasi amendamente si la fizica (mecanica, electricitate etc.)
Fiecare ramura a stiintei va trebui sa aiba si o sectiune cu generalitati ce au legatura cu mai multe domenii sau nu pot fi incadrate exact
Numarul mesajelor : 35
Puncte : 18010
Data de inscriere : 22/05/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Re: propuneri ...
Eugen,
faptul ca ti-am citat intreg mesajul vrea sa insemne ca-ti sustin punctul de vedere.
Nu lua in seama alte comentarii.
faptul ca ti-am citat intreg mesajul vrea sa insemne ca-ti sustin punctul de vedere.
curiosul- Banat temporar pentru comportamentul nepotrivit
- Numarul mesajelor : 6790
Data de inscriere : 22/03/2011
E vorba nu de munca de jos, ci de cea de sus, la cel mai inalt nivel de smecher.
Aici pe forum ne tatonam unii pe altii, sa stim de unde ne tragem si sa intuim unde vom ajunge dupa moarte.
Ne furam indeile unii altora, le malaxam si maturam, le prezentam apoi cum ne duce capul.
Un adevarat om de stiinta trebuie sa fie inainte de toate un desavarsit impostor prefacut. Sa faca si pe prostu si pe desteptul, de la caz la caz. Sa stie sa-si provoace adversarii sa scape cascavalul. Lupta pt a intra in cartea recordurilor e apriga, fiecare vrea sa devina vreo extrema din cele doua enumerate.
Deci vedeti ca e tot un fel de munca extrem de grea, dar nu e manuala, noi o frecam altcumva. O oarecare idee poate sa fie mai valoroasa decat tot aurul din lume. Cu conditia sa nu devina publica si credibila, ci subiect de bascalie si filme SF.
Aici pe forum ne tatonam unii pe altii, sa stim de unde ne tragem si sa intuim unde vom ajunge dupa moarte.
Ne furam indeile unii altora, le malaxam si maturam, le prezentam apoi cum ne duce capul.
Un adevarat om de stiinta trebuie sa fie inainte de toate un desavarsit impostor prefacut. Sa faca si pe prostu si pe desteptul, de la caz la caz. Sa stie sa-si provoace adversarii sa scape cascavalul. Lupta pt a intra in cartea recordurilor e apriga, fiecare vrea sa devina vreo extrema din cele doua enumerate.
Deci vedeti ca e tot un fel de munca extrem de grea, dar nu e manuala, noi o frecam altcumva. O oarecare idee poate sa fie mai valoroasa decat tot aurul din lume. Cu conditia sa nu devina publica si credibila, ci subiect de bascalie si filme SF.
gafiteanu- Foarte activ
- Numarul mesajelor : 7617
Data de inscriere : 13/06/2011
curiosul a scris:Eugen,
Onorabile curios, a face pur si simplu copy/paste, personal mi se pare o mare desconsiderare...de ce? Pai, sustinerea unui punct de vedere nu se face cu acel copy/paste celebru (vezi Ponta).
Cateva cuvinte scrise cu manuta dumneavoastra incalzesc sufletul mult mai bine decat o postare copiata ce poate avea multe conotatii, inclusiv ironica.
Cu adanca plecaciune,
Pacalici
Încurajez moderatorii să-i avertizeze pe cei care fac bășcălie pe forum. Ba chiar să le mai purice din postări, acolo unde e cazul. E prea mult offtopic.
"Încurajez moderatorii să-i avertizeze pe cei care fac bășcălie pe forum. Ba chiar să le mai purice din postări, acolo unde e cazul. E prea mult offtopic."
O idee foarte buna! De exemlu se poate incepe cu Acad. isabau daca se poate.
Cu stima,
Pacalici
O idee foarte buna! De exemlu se poate incepe cu Acad. isabau daca se poate.
Cu stima,
Pacalici
Stimati colegi,
Eu sunt primul care le cere moderatorilor sa isi faca treaba, cu eficienta si calm. Este trist ca situatia de pe forum poate face in momentul de fata subiectul unui banc: de cati moderatori este nevoie ca sa aplice un regulament?
Nu pot insa sa fiu de acord cu amenintarea utilizatorilor. Iata ce spune Legea:
Ceea ce a facut Bordan nu este un avertisment, ci o amenintare conform literei si spiritului legii, dupa cum poate confirma orice avocat. Daca astfel de incidente se vor repeta, voi face demersurile legale care se impun.
Cu multa consideratie,
omuldinluna
Eu sunt primul care le cere moderatorilor sa isi faca treaba, cu eficienta si calm. Este trist ca situatia de pe forum poate face in momentul de fata subiectul unui banc: de cati moderatori este nevoie ca sa aplice un regulament?
Nu pot insa sa fiu de acord cu amenintarea utilizatorilor. Iata ce spune Legea:
Capitolul II
INFRACŢIUNI CONTRA LIBERTĂŢII PERSOANEI
Art. 193
Ameninţarea
Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva ei, a soţului ori a unei rude apropiate, dacă este de natură să o alarmeze, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poată depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.
Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală.
Cod penal actualizat prin:
Lege nr. 278/2006 - pentru modificarea şi completarea Codului penal, precum şi pentru modificarea şi completarea altor legi din 4 iulie 2006, Monitorul Oficial 601/2006;
Ceea ce a facut Bordan nu este un avertisment, ci o amenintare conform literei si spiritului legii, dupa cum poate confirma orice avocat. Daca astfel de incidente se vor repeta, voi face demersurile legale care se impun.
Cu multa consideratie,
omuldinluna
omuldinluna- Ne-a părăsit
- Mulţumit de forum : Prenume : Omul
Numarul mesajelor : 2728
Puncte : 30680
Data de inscriere : 03/08/2011
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Pacalici a scris:
Onorabile curios, a face pur si simplu copy/paste, personal mi se pare o mare desconsiderare...
Cateva cuvinte scrise cu manuta dumneavoastra incalzesc sufletul mult mai bine decat o postare copiata ce poate avea multe conotatii, inclusiv ironica.
Cu adanca plecaciune,
Pacalici
Asa este stimabile Pacalici, aveti dreptate.
Mintea mea frageda n-are de unde sa stie ce mi-ati explicat dvs, onorabile Pacalici.
Voi fi mai atent pe viitor, voi tine cont de sfaturile dvs, care intr-adevar, par sa fie o mangaiere dumnezeieasca pentru sufletelul meu.
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
Interesant! La prima cautare nu a aparut...asa ca am sters comentariul.
Eu ii propun lui Abel sa le dea drepturi de moderare utilizatorilor
omuldinluna
Razvan
Pacalici
omuldinluna
Razvan
Pacalici
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6790
Puncte : 41551
Stimate curiosul,
Cred ca nici unul dintre cei mentionati (imi permit sa vorbesc in numele lui Razvan) nu este interesat de fonctie. Am avut fiecare (mai putin Pacalici) cate un mandat, am facut ce am crezut ca este mai bine. Vremea noastra in fonctii de conducere a trecut. Cred ca formula virgil + eugen este un tandem de succes, echilibrat si dinamic. Bordan insa nu are ce sa caute acolo, a aratat deja care este de fapt scopul lui si sunt convins ca va cauta numai sa intretina in mod artificial conflicte, ca lista subiectelor recente sa fie din nou plina de certuri si nu de activitate de cercetare.
Cu cat Bordan va fi revocat mai repede din fonctie, cu atat vor reveni mai repede calmul, linistea si cercetarea in tihna pe forum. Este un lucru de care sunt convins.
Cu multa consideratie,
omuldinluna
Cred ca nici unul dintre cei mentionati (imi permit sa vorbesc in numele lui Razvan) nu este interesat de fonctie. Am avut fiecare (mai putin Pacalici) cate un mandat, am facut ce am crezut ca este mai bine. Vremea noastra in fonctii de conducere a trecut. Cred ca formula virgil + eugen este un tandem de succes, echilibrat si dinamic. Bordan insa nu are ce sa caute acolo, a aratat deja care este de fapt scopul lui si sunt convins ca va cauta numai sa intretina in mod artificial conflicte, ca lista subiectelor recente sa fie din nou plina de certuri si nu de activitate de cercetare.
Cu cat Bordan va fi revocat mai repede din fonctie, cu atat vor reveni mai repede calmul, linistea si cercetarea in tihna pe forum. Este un lucru de care sunt convins.
Cu multa consideratie,
omuldinluna
Obiective curente : Doresc sa termin expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonian
Te-ai săturat așa de repede de mine, stai că nici n-am început bine?
Moderator înseamnă jandarmul forumului, cel care trebuie să păzească respectarea ordinei și disciplinei pe forum.
Și o să propun și eu lui Abel, ca fiecare utilizator să-și stabilească obiectivele principale de activitate pe forum, pe care să le menționeze la status și pe marginea cărora să-și desfășoare activitatea. Ai ca obiective curente ʺsa termini expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonianʺ, spor la treabă, orice abatere de la traiectorie urmează o corecție din partea moderatorilor.
Nu zic că nu poți să participi și la alte discuții, poți, dar numai cu acceptul acelui utilizator care a deschis topicul respectiv. Dacă inițiatorul topicului semnalează că n-are nevoie de comentariile tale prețioase, n-ai ce căuta acolo, comentariile fiind șterse automat.
Treabă valabilă pentru toți, bineînțeles.
Moderator înseamnă jandarmul forumului, cel care trebuie să păzească respectarea ordinei și disciplinei pe forum.
Și o să propun și eu lui Abel, ca fiecare utilizator să-și stabilească obiectivele principale de activitate pe forum, pe care să le menționeze la status și pe marginea cărora să-și desfășoare activitatea. Ai ca obiective curente ʺsa termini expunerea problemei clasice a miscarii in camp central, cu aplicatie la campul gravitational Newtonianʺ, spor la treabă, orice abatere de la traiectorie urmează o corecție din partea moderatorilor.
Nu zic că nu poți să participi și la alte discuții, poți, dar numai cu acceptul acelui utilizator care a deschis topicul respectiv. Dacă inițiatorul topicului semnalează că n-are nevoie de comentariile tale prețioase, n-ai ce căuta acolo, comentariile fiind șterse automat.
Treabă valabilă pentru toți, bineînțeles.
Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21779
Data de inscriere : 18/02/2012
Stimati colegi,
Daca dumneavoastra considerati ca e bine cu "moderare=jandarmizare", atunci va urez spor la cercetare sub loviturile de pulan ale lui Bordan. De remarcat si expresia Te-ai săturat așa de repede de mine, stai că nici n-am început bine?. Parerea mea e ca pentru rezolvarea unor asemenea frustrari sunt mai utile fie
a) sacul de box
fie
b) ajutorul de specialitate din partea psihologului
decat functia de moderator.
Cu stima pentru colectivul forumului de cercetare,
omuldinluna
P.S. Nu vad sa-ti fi retras amenintarile la adresa mea. Chiar e cazul sa ma apuc de demersuri legale ca sa te potolesti?
Daca dumneavoastra considerati ca e bine cu "moderare=jandarmizare", atunci va urez spor la cercetare sub loviturile de pulan ale lui Bordan. De remarcat si expresia Te-ai săturat așa de repede de mine, stai că nici n-am început bine?. Parerea mea e ca pentru rezolvarea unor asemenea frustrari sunt mai utile fie
a) sacul de box
fie
omuldinluna
P.S. Nu vad sa-ti fi retras amenintarile la adresa mea. Chiar e cazul sa ma apuc de demersuri legale ca sa te potolesti?
Omule, anumite indoieli impartasesc si eu. Dar da-i o sansa lui Bordanomuldinluna a scris:Stimati colegi,
a) sacul de box
fie
omuldinluna
sa ne arate ca ne-am inselat. Ce ai de pierdut?
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Stimabile virgil_48,
Acest individ si-a inceput mandatul printr-un topic de nivel suburban care imi este adresat, cu tot cu amenintari pe care inca nu si le-a retras si pare ca nici nu are de gand sa o faca. Mutarea urmatoare vad ca este aceea de a anunta ca "moderare=jandarmizare". In aceste conditii, imi permit sa consider ca daca Abel putea lua cea mai proasta decizie posibila pentru a numi un nou moderator, a nimerit-o la fix. Mi se pare ca se prefigureaza un dezastru care inca mai poate fi evitat.
Oameni suntem. A gresi e omeneste. A persevera in greseala e diabolic.
Cu multa consideratie,
omuldinluna
Acest individ si-a inceput mandatul printr-un topic de nivel suburban care imi este adresat, cu tot cu amenintari pe care inca nu si le-a retras si pare ca nici nu are de gand sa o faca. Mutarea urmatoare vad ca este aceea de a anunta ca "moderare=jandarmizare". In aceste conditii, imi permit sa consider ca daca Abel putea lua cea mai proasta decizie posibila pentru a numi un nou moderator, a nimerit-o la fix. Mi se pare ca se prefigureaza un dezastru care inca mai poate fi evitat.
Oameni suntem. A gresi e omeneste. A persevera in greseala e diabolic.
Cu multa consideratie,
omuldinluna
Cu toată stima şi prietenia, sper să nu-mi iei în nume de rău, dar sunt capabil să-mi susţin singur punctele de vedere.omuldinluna a scris:Cred ca nici unul dintre cei mentionati (imi permit sa vorbesc in numele lui Razvan) nu este interesat de fonctie. [...]
Îţi mulţumesc totuşi pentru buna intenţie, dar totodată te anunţ că nu voi accepta o funcţie mai mică decât cea avută; deci până la urmă ai dreptate, nu sunt interesat de funcţia de moderator.
Razvan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6183
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
MODERATÓR = (Element) care moderează, ponderează, frânează, potolește. (dex)
Bordan- Foarte activ
Agitatia si creativitatea in care ai intrat in legatura cu Bordanomuldinluna a scris:Stimabile virgil_48,
Acest individ si-a inceput mandatul printr-un topic de nivel suburban care imi este adresat, cu tot cu amenintari pe care inca nu si le-a retras si pare ca nici nu are de gand sa o faca.
este ingrijoratoare. Din ce scrii, stii mai multe despre el decat sunt
scrise pe forum si te simti amenintat. Sunteti cumva vecini?
Fiindca ce a scris el, nu justifica teroarea care te-a cuprins.
De ce te temi asa de tare de acelasi lucru care l-ai facut si tu, de mai
Mutarea urmatoare vad ca este aceea de a anunta ca "moderare=jandarmizare". In aceste conditii, imi permit sa consider ca daca Abel putea lua cea mai proasta decizie posibila pentru a numi un nou moderator, a nimerit-o la fix. Mi se pare ca se prefigureaza un dezastru care inca mai poate fi evitat.
ramasesem pe aici vreo 2 - 3, banati si certati mereu. Pornirea aceasta
de oracol nu te aranjeaza. Si nici celelalte exprimari neconventionale.
Vezi ca sunt deja vreo 4 topice care promoveaza distractia aceasta.
Hai sa le lasam sa iasa din coloana Ultimele subiecte.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
omuldinluna se va linisti cand va redeveni moderator "model".
Sa fie moderator absolut si absolutist. Dar numai pe propriile topice deschise, asa cum va deveni fiecare pe ce initiaza. Si gata circul.
Daca vrea sa isi impuna cenzura si altora, atunci sau e ceva patologic-psihiatric, sau e un ordin de infiltrare si supraveghere de la serviciile secrete. Mai degraba ultima varianta e plauzibila.
Sa fie moderator absolut si absolutist. Dar numai pe propriile topice deschise, asa cum va deveni fiecare pe ce initiaza. Si gata circul.
Daca vrea sa isi impuna cenzura si altora, atunci sau e ceva patologic-psihiatric, sau e un ordin de infiltrare si supraveghere de la serviciile secrete. Mai degraba ultima varianta e plauzibila.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Lasă tu definiţiile care-ţi convin. O persoană aflată într-o funcţie de decizie trebuie să fie lider, nu doar manager:Bordan a scris:MODERATÓR = (Element) care moderează, ponderează, frânează, potolește. (dex)
Razvan- Foarte activ
Cu stima,
omuldinluna
omuldinluna
Am facut si eu o propunere aici :
https://cercetare.forumgratuit.ro/t1177p150-ce-este-campul#60163
O fi buna ? Se poate rezolva tehnic ?
https://cercetare.forumgratuit.ro/t1177p150-ce-este-campul#60163
O fi buna ? Se poate rezolva tehnic ?
Poți să dai exemplu de un lider de aici de pe forum, să vedem dacă înțelegem același lucru prin lider? Sau un lider din România, să ai de unde alege.
Bordan- Foarte activ
Razvan a scris:Lasă tu definiţiile care-ţi convin. O persoană aflată într-o funcţie de decizie trebuie să fie lider, nu doar manager:Bordan a scris:MODERATÓR = (Element) care moderează, ponderează, frânează, potolește. (dex)
Asociez ideea de moderator cu cutia care trebuie impinsa sau trasa
https://cercetare.forumgratuit.ro/t1797-din-bezna-lui-nea-pulan#60167
Abel, aceasta a fost mana ta dreapta. Care ti-a distrus definitiv forumul. Esti cel mai mare vinovat.
Abel, aceasta a fost mana ta dreapta. Care ti-a distrus definitiv forumul. Esti cel mai mare vinovat.
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Mar 12 Mai 2015, 19:08, editata de 1 ori
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Bordan, din România nu-mi vine în minte. De pe forum pot da un singur exemplu: eu.
Razvan- Foarte activ
Ha ha ... dacă ar fi așa, atunci, ți-ai da cu stângu-n dreptu, fiindcă un lider se impune prin forța lui spirituală, psihică, dar pentru tine nu există oficial așa ceva, deci?
Te-ai putea impune și inconștient, tot prin aceeași forță, așa cum se impune un lider de haită într-o turmă. Și îți mai spun că un adevărat lider nu se vede el lider, ci îl recunosc ceilalți, așa că e departe obiectul de subiect ...
Te-ai putea impune și inconștient, tot prin aceeași forță, așa cum se impune un lider de haită într-o turmă. Și îți mai spun că un adevărat lider nu se vede el lider, ci îl recunosc ceilalți, așa că e departe obiectul de subiect ...
Bordan- Foarte activ
Gândeşte-te mai bine şi nu mai fi atât de ofuscat. Cam cum mergea forumul în prima perioadă când eram eu administrator?
Tu ce acţiuni ai făcut de când eşti moderator? În afară de ameninţări şi jigniri?
Tu ce acţiuni ai făcut de când eşti moderator? În afară de ameninţări şi jigniri?
Razvan- Foarte activ
Problema se va rezolva cand si daca va dori Abel. Dar nu vrea sa aiba fiecare forumul lui si numai in el sa-si bage talentul.
Stimati colegi,
In browserul meu apar vreo 3 topice diferite sub titlul "Pasi pentru o comportare civilizata pe forum". E vorba de imbecilitatea aia de topic in care ma ameninta mardeiasul cu exorcizarea, un topic deschis aiurea de CAdi si cel cu propuneri de restructurare a forumului.
Sa-i ia cineva permisiile jandarmului, ca cine stie ce se mai intampla daca se mai da mult cu pulanul de taste.
Cu o reala ingrijorare pentru integritatea forumului (v-am avertizat ca o sa iasa un dezastru cu igor la mansa),
omuldinluna
In browserul meu apar vreo 3 topice diferite sub titlul "Pasi pentru o comportare civilizata pe forum". E vorba de imbecilitatea aia de topic in care ma ameninta mardeiasul cu exorcizarea, un topic deschis aiurea de CAdi si cel cu propuneri de restructurare a forumului.
Sa-i ia cineva permisiile jandarmului, ca cine stie ce se mai intampla daca se mai da mult cu pulanul de taste.
Cu o reala ingrijorare pentru integritatea forumului (v-am avertizat ca o sa iasa un dezastru cu igor la mansa),
omuldinluna
omuldinluna a scris:Stimati colegi,
omuldinluna
Eu le-am dat aceiasi denumire, pentruca fiecare a deschis un subiect nou cu acelasi continut. Am intervenit la Abel sa fuzioneze aceste subiecte in unul singur. Rog colegii ca pe viitor sa nu deschida noi subiecte numai ca sa se afle in treaba, atat timp cat sunt deja deschise subiecte pe tema dorita. mai am o rugaminte pentru omul din luna sa nu mai deschida subiecte cu denumiri nepotrivite cu statutul unui cercetator fizician;
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12458
Puncte : 56972
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
https://cercetare.forumgratuit.ro/t1798-propuneri-de-restructurare-a-forumului#60182
Pentru restructurarea forumului propun ca omuldinluna sa se "restruc-tureze" cu ceva tratament.
Mai bine si-ar pune fotografia din fatza si profil in locul ROMA INVICTA-SPQR. Daca cumva il intalnim, sa stim sa ne ferim.
Am fost ontopic, deci daca se va sterge, il voi posta si altundeva.
Pentru restructurarea forumului propun ca omuldinluna sa se "restruc-tureze" cu ceva tratament.
Mai bine si-ar pune fotografia din fatza si profil in locul ROMA INVICTA-SPQR. Daca cumva il intalnim, sa stim sa ne ferim.
Am fost ontopic, deci daca se va sterge, il voi posta si altundeva.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Pagina 16 din 34 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 34
Pagina 16 din 34
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum