Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Ieri la 21:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Joi 21 Noi 2024, 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Meteorr | ||||
Abel Cavaşi |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 29 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 29 Vizitatori :: 1 Motor de căutareNici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Mesaj intergalactic
5 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Mesaj intergalactic
Scris pentru Razvan.scanteitudorel a scris:Vezi si tu cu ce ma omor acum ? Sa fac lumea stiintifica sa inteleaga odata principiul de functionarea al inventiei Tr. Energetic . Am altele tot in domeniul energetic grele de tot ,
Topic desprins din cele scrise mai sus.
Descifrati acest mesaj
Din cer cad cristale transparente , iar cand ajung pe Tera se transforma in corpuri de culoare neagra si de forma unor Celite. Introduse in doua furtunuri electroizolante ca in figura produce urmatorul efect . Daca la capatul din stanga sunt atinsi cei doi conductori electrici cu degetele de la maini , atunci la capatul opus apare un arc electric de culoare portocaliu spre rosu si de mare intensitate. Unde poate fi folosit acest dispozitiv ? Ce nume trebuie sa poarte ? Disecati , analizati rezolvati .
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Re: Mesaj intergalactic
Cand iti ingheata mainile, tii unul din asta intre degete si tine cald. Nu stiam de ce la mine in balcon praful este asa negru, probabil din cauza acestor celite.scanteitudorel a scris:Scris pentru Razvan.scanteitudorel a scris:Vezi si tu cu ce ma omor acum ? Sa fac lumea stiintifica sa inteleaga odata principiul de functionarea al inventiei Tr. Energetic . Am altele tot in domeniul energetic grele de tot ,
Topic desprins din cele scrise mai sus.
Descifrati acest mesaj
Din cer cad cristale transparente , iar cand ajung pe Tera se transforma in corpuri de culoare neagra si de forma unor Celite. Introduse in doua furtunuri electroizolante ca in figura produce urmatorul efect . Daca la capatul din stanga sunt atinsi cei doi conductori electrici cu degetele de la maini , atunci la capatul opus apare un arc electric de culoare portocaliu spre rosu si de mare intensitate. Unde poate fi folosit acest dispozitiv ? Ce nume trebuie sa poarte ? Disecati , analizati rezolvati .
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56976
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Da ce degete ai tu ? 3m - 2,5cm scrie in fig. Tuburile infasurate au temperatura mediului , nu se incalzesc , nici daca le bati. Daca tu ai Celite in balcon te rog sa-mi trimiti si mie o fotografie, nu am mai vazut de foarte mult timp una.virgil a scris:Cand iti ingheata mainile, tii unul din asta intre degete si tine cald. Nu stiam de ce la mine in balcon praful este asa negru, probabil din cauza acestor celite.
Dar ai vazut vreodata celite? ce compozitie chimica au?scanteitudorel a scris:Da ce degete ai tu ? 3m - 2,5cm scrie in fig. Tuburile infasurate au temperatura mediului , nu se incalzesc , nici daca le bati. Daca tu ai Celite in balcon te rog sa-mi trimiti si mie o fotografie, nu am mai vazut de foarte mult timp una.virgil a scris:Cand iti ingheata mainile, tii unul din asta intre degete si tine cald. Nu stiam de ce la mine in balcon praful este asa negru, probabil din cauza acestor celite.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56976
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
virgil ai dreptate .scanteitudorel a scris:Din cer cad cristale transparente , iar cand ajung pe Tera se transforma in corpuri de culoare neagra si de forma unor Celite.
Aici trebuie sa rectific textul de mai sus.
Din cer cad cristale transparente , iar cand ajung pe Tera se transforma in corpuri de culoare neagra , ( Cerite ), si de forma unor : Faunus ater, Tylomelania Orange, Melanoides tuberculata. Denumirea de Celite poate exista in aceasta categorie . http://www.nevertebrate.ro/Melci
Din pacate nu mai am cum sa ma consult cu persoana care mi-a aratat asa ceva . Poate o gasesc pe Facebook.
virgil, Am gasit persoana si mia scris.
conus sau turitella. Sunt 15 ani de atunci , am uitat si eu.
conus sau turitella. Sunt 15 ani de atunci , am uitat si eu.
Pacalici , Daca tot le cunosti , vezi poate gasesti un melc de forma unui con ascutit ca cele de mai sus dar cu inclinatia pantei mult mai mare 45 de grade . Am aflat dintr-o postare a ta ca esti pasionat de cristale. Eu am deschis un topic cand tu erai in concediu in banat cu titlul Aceasta este o spirala energetica ? Vezi si tu si scrie-mi ceva. Daca vrei .
scanteitudorel a scris:Am aflat dintr-o postare a ta ca esti pasionat de cristale. Eu am deschis un topic cand tu erai in concediu in banat cu titlul Aceasta este o spirala energetica ? Vezi si tu si scrie-mi ceva. Daca vrei .
Tudorele, eu lucrez direct cu asa zisele cristale de cuart.Asta mi-e meseria.Ce te intereseaza?
Ma bucur ca ai aceasta superba meserie.Pacalici a scris:Tudorele, eu lucrez direct cu asa zisele cristale de cuart.Asta mi-e meseria.Ce te intereseaza?
Uita-te si tu in topicul deschis de mine si spune , daca am dreptate sau nu ?
Pacalici , Superb exemplu in Turitella . Inclinatia pantei se pastreaza constant iar pasul este variabil. Cata perfectiune.
scanteitudorel a scris:Ma bucur ca ai aceasta superba meserie.
Uita-te si tu in topicul deschis de mine si spune , daca am dreptate sau nu ?
Imi pare rau.Nu il gasesc.Posteaza aici un link...
pana atunci, fa un download la : Handbook of Piezoelectric Crystals for Radio Equipment Designers:
http://www.acrayara.com.ar/biblioteca/public/Electr%C3%B3nica/Handbook%20of%20Piezoelectric%20Crystals%20for%20Radio%20Equipment%20Designers%20-%20John%20P.%20Buchanan%20%281956%29.pdf
Vechi, da bun ca vinul pastrat la pivnita.
Multumesc Pacalici am sa ma uit pe materialul trimis de tine . Ai adresa https://cercetare.forumgratuit.ro/t1704-aceasta-este-o-spirala-energetica?highlight=Aceasta+++este+o+spirala+++energetica
Poate acum gasesti.
Poate acum gasesti.
Domnule moderator , va rog sa modificati dvs. titlul topicului deoarece scrie mersaj in loc de mesaj .Va multumesc.
Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21779
Data de inscriere : 18/02/2012
Despre craniile din cristal am mai auzit . Daca nu ma insel sa gasit unul si pe la noi. Un material bun de citit si mai ales de tinut minte. Mesajul scris de mine are tinta precisa in domeniul energiilor neconventionale unde vor fi folosite materiale cu proprietati magnetice permanente. Din pacate nu pot realiza partea practica al acestui amplificator energetic. Nu am cum sa construiesc magneti permanenti cu adaos de Ceriu si de o anumita forma.Bordan a scris:Mesajul ăsta cred că e în legătură directă cu craniile de cristal. ...
... sau de la Federația Galactică ...
scanteitudorel a scris:Nu am cum sa construiesc magneti permanenti cu adaos de Ceriu
da de ce SI CERIU?
Deci bagam silicatul asta in conductoarele descrise si avem flacara la capat cand atingem cu degetele (de la maini sau de la picioare sau merge si asa?)
Da , CERITELE din cer intra intre conductorul central si izolator?
Da , CERITELE din cer intra intre conductorul central si izolator?
Aici este intrebarea . Cu ce anume se deosebesc magnetii cu adaos de Ceriu fata de ceilalti magneti . Am sa vad in Fizica fenomenelor magnetice, poate descopar diferenta.Pacalici a scris:da de ce SI CERIU?
In cer se refera la Ceriu. Am corectat primul text si am spus ca nu este vorba de Cerite . Tu tot o tii cu Ceritele tale. Substanta prezentata mai sus are proprietati magnetice permanente ?Pacalici a scris:Da , CERITELE din cer intra intre conductorul central si izolator?
Eu nu sunt fabrica producatoare de magneti permanenti , din acest motiv am spus ca nu am cum sa obtin acesti magneti de o anumita forma geometrica.
scanteitudorel a scris:virgil ai dreptate .
Aici trebuie sa rectific textul de mai sus.
Din cer cad cristale transparente , iar cand ajung pe Tera se transforma in corpuri de culoare neagra , ( Cerite ), si de forma unor : Faunus ater, Tylomelania Orange, Melanoides tuberculata. Denumirea de Celite poate exista in aceasta categorie . http://www.nevertebrate.ro/Melci
Din pacate nu mai am cum sa ma consult cu persoana care mi-a aratat asa ceva . Poate o gasesc pe Facebook.
Maistre, ma confuzezi, ia uite ce ai corectat.Deci de unde ***** cad si ce cad?
Asta trebuia corectat ca nu de forma Ceritelor si mai jos am scris .scanteitudorel a scris:Aici trebuie sa rectific textul de mai sus.
Din cer cad cristale transparente , iar cand ajung pe Tera se transforma in corpuri de culoare neagra , ( Cerite ), si de forma unor
Sper ca te-am lamurit . Deci lasa Ceritele in pace . Nu mai discutam de ele.scanteitudorel a scris:Faunus ater, Tylomelania Orange, Melanoides tuberculata. Denumirea de Celite poate exista in aceasta categorie . http://www.nevertebrate.ro/Melci
Pacalici , Sunt de culoare neagra dar nu sunt Cerite.
Mai ploua si cu broaste si cu pesti. Tornadele pot seca o balta intreaga si sa o raspandeasca la mari distante.
Chiar mai mult, au fost cazuri ca au ridicat in aer masini cu oameni, boi si case.
Pe alte planete sunt tornade mult mai puternice decat pe Pamant.
Cica in triunghiul Bermudelor daca te prinde un ciclon pe un vapor, disparut pe veci devii. Cica acolo e mana diabolilor sau a extraterestrilor cu rapiri.
Chiar mai mult, au fost cazuri ca au ridicat in aer masini cu oameni, boi si case.
Pe alte planete sunt tornade mult mai puternice decat pe Pamant.
Cica in triunghiul Bermudelor daca te prinde un ciclon pe un vapor, disparut pe veci devii. Cica acolo e mana diabolilor sau a extraterestrilor cu rapiri.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
In ultimul timp in Romania s-au inmultit cazurile de "picat din cer".
O multime de oameni de seama vin sa declare ce le-a mai picat din cer. Nu stiu cum se face, dar Cel de Sus numai lor le da. Pesemne ca stiu numai ei o rugaciune secreta.
"Tatal nostru carere esti in Ceruri
Da-ne noua astazi....
Averea noastra cea de toate zilele
Si ne izbaveste de DNA-ul cel rau."
Amin..Doamne miluieste-ne pre noi...
O multime de oameni de seama vin sa declare ce le-a mai picat din cer. Nu stiu cum se face, dar Cel de Sus numai lor le da. Pesemne ca stiu numai ei o rugaciune secreta.
"Tatal nostru carere esti in Ceruri
Da-ne noua astazi....
Averea noastra cea de toate zilele
Si ne izbaveste de DNA-ul cel rau."
Amin..Doamne miluieste-ne pre noi...
gafiteanu- Foarte activ
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Tudorele, mai scrie o data as cum consideri tu ca este corect.Topicul propus de tine devine din ce in ce mai interesant!
Voi inca nu stiati ca din cer ploua cu cerite electretice ? Inseriati intrun fel corect la polarizare cat mai multe celule si va scoate scanteia. Si iar si iar se reincarca singure continuu peste 1000 de ani.
Puteti experimenta in lipsa ceritelor si cu alti electreti artificiali. Ii luati din microfoane.
Electretul este un material ultra secret, da energie vesnica si gratuita pt OZNurile extraterestrilor. De aia nu este explicat, de frica ca va puteti corenta. Este ca un fel de condensator mereu auto-incarcat dupa fiecare descarcare, e ca pila lui Carpen..
P.S. Majoritatea ceritelor sunt ultramicroscopice si plutesc in atmosfera de milioane de ani. Cand se aduna mai multe in vanturi, provoaca fulgere, datorita campului electric enorm pe care il creaza.
Puteti experimenta in lipsa ceritelor si cu alti electreti artificiali. Ii luati din microfoane.
Electretul este un material ultra secret, da energie vesnica si gratuita pt OZNurile extraterestrilor. De aia nu este explicat, de frica ca va puteti corenta. Este ca un fel de condensator mereu auto-incarcat dupa fiecare descarcare, e ca pila lui Carpen..
P.S. Majoritatea ceritelor sunt ultramicroscopice si plutesc in atmosfera de milioane de ani. Cand se aduna mai multe in vanturi, provoaca fulgere, datorita campului electric enorm pe care il creaza.
gafiteanu- Foarte activ
http://www.cheniere.org/references/electret.htm
Cine oare n-a tinut in mana un mic dispozitiv "free energy", dar fara sa stie.
In fiecare secunda inspiram si respiram cerite cu electreti, niste energii invizibile si intunecate.
Primii electreti au fost facuti cu ceara de carnauba. Iata cum tocmai un perfect izolator este cel ce da free energy. Chiar si vidul da free energy. Dar nu oficial, ca n-are voie de la primarie.
Cand a explodat Tunguska, s-a umplut tot Pamantul de cerite, iar in Europa dadeau lumina noaptea.
Cine oare n-a tinut in mana un mic dispozitiv "free energy", dar fara sa stie.
In fiecare secunda inspiram si respiram cerite cu electreti, niste energii invizibile si intunecate.
Primii electreti au fost facuti cu ceara de carnauba. Iata cum tocmai un perfect izolator este cel ce da free energy. Chiar si vidul da free energy. Dar nu oficial, ca n-are voie de la primarie.
Cand a explodat Tunguska, s-a umplut tot Pamantul de cerite, iar in Europa dadeau lumina noaptea.
gafiteanu- Foarte activ
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum