Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Meteorr Astazi la 19:34
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 18:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 19:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 11:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 10:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 17:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 07:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 07:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 16:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 18:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 09:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 13:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 08:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 05:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 17:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 08:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 17:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 10:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 18:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 09:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 18:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 12:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 08:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 20:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 20:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 05:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 09:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 09:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 20:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 18:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la virgil în Carti sau documente de care avem nevoie
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12459) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
virgil | ||||
Dacu2 | ||||
ilasus | ||||
CAdi | ||||
Meteorr | ||||
eugen | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 39 utilizatori conectați: 1 Înregistrați, 0 Invizibil și 38 Vizitatori :: 1 Motor de căutareAbel Cavaşi
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Joi 25 Ian 2024, 23:57
Subiecte similare
Mesaj de salut.
+2
Pacalici
scanteitudorel
6 participanți
Pagina 1 din 1
Mesaj de salut.
Deoarece am constat ca imi pierd timpul in mod inutil pe acest forum tot incercand sa-mi prezint teoretic si practic rezultatul unor cercetari in diferite domenii , cred ca este cazul sa spun STOP.
Acum 40 de ani am citit un articol intr-o revista germana . In articol autorul prezenta urmatoarele : citez din memorie. ,, Dupa o zi de munca un muncitor din Germania poate sa-si cumpere ........ iar la final a scris urmatoarea propozitie ,, In Germania ziua are tot 24 de ore " si adaug eu, iar neamtul are tot un creier.
Va salut cu drag.
Acum 40 de ani am citit un articol intr-o revista germana . In articol autorul prezenta urmatoarele : citez din memorie. ,, Dupa o zi de munca un muncitor din Germania poate sa-si cumpere ........ iar la final a scris urmatoarea propozitie ,, In Germania ziua are tot 24 de ore " si adaug eu, iar neamtul are tot un creier.
Va salut cu drag.
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Re: Mesaj de salut.
Eu nu cred ca trebuie sa spui STOP. Esti tu poate prea sensibil. Suntem intre barbati ce n.aiba. Eu zic sa nu spui STOP, dar daca spui, atunci sa ai parte de zile senine.
Cu drag, Pacalici
P.S. Printre noi sunt si cercetatori care sunt convinsi ca si tine ca randamentul poate sa fie supraunitar, asa ca nu vad de ce sa spui STOP?...Macar pentru ei trebuie sa fi GO ON, sa demonstrezi ca se poate. Nu? Gresesc cumva?
Cu drag, Pacalici
P.S. Printre noi sunt si cercetatori care sunt convinsi ca si tine ca randamentul poate sa fie supraunitar, asa ca nu vad de ce sa spui STOP?...Macar pentru ei trebuie sa fi GO ON, sa demonstrezi ca se poate. Nu? Gresesc cumva?
Tudorele, forumul acesta este un mediu unde poti prezenta cescanteitudorel a scris:Deoarece am constat ca imi pierd timpul in mod inutil pe acest forum tot incercand sa-mi prezint teoretic si practic rezultatul unor cercetari in diferite domenii , cred ca este cazul sa spun STOP.
vrei si consideri tu ca este adevarat sau folositor. Cu mici exceptii
nu te impiedica nimeni, daca sunt unii in dezacord cu tine iti
sunt de folos, fiindca te fac atent la anumite aspecte.
Nu te poti astepta la aplauze sau promovari, in cel mai bun caz
poti obtine incurajari. Si nu te poti astepta ca intr-un cerc asa
restrans sa intalnesti pe cineva cu exact aceleasi preocupari ca
ale tale. In orice caz, am impresia ca nu ne-ai impartasit concluzia
ta cu privire la transformator iar hotararea nu ti-o inteleg. Sper sa
te razgandesti, au mai facut-o si altii.
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
scanteitudorel a scris:Deoarece am constat ca imi pierd timpul in mod inutil pe acest forum tot incercand sa-mi prezint teoretic si practic rezultatul unor cercetari in diferite domenii , cred ca este cazul sa spun STOP.
Va salut cu drag.
Scanteie, nu forumul este de vina pentru neimplinirile tale. Daca ascultai parerile forumului, nu ajungeai in impas cu lucrarea la care te-ai angajat, pentru ca nici nu te apucai de ea. Asa ai cheltuit bani, ai muncit, si acum ti-ai dat seama ca esti nemultumit, ca altii nu te asculta.
oamenii te asculta cand mesajul tau contine ceva care starneste interesul, dovada ca la inceput toti membrii ti-au transmis parerile si te-au incurajat ca sa-ti dovedesti tie si altora ca tu ai dreptate. Acum pleci suparat, dar inca nu esti convins ca nu ai dreptate.
oricum noi suntem aici si asteptam in continuare ca ai sa poti striga intr-o buna zi "Evrika". Atunci sper sa nu vina Evrika sa-ti aduca cafeaua, ci sa fie momentul succesului tau.
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12459
Puncte : 56976
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Nea scanteitudorel, am gasit rezolvarea pt. problemele matale, e simpla: iti trebuie doar un creier de neamt, chiar si de muncitor din Germania. Ce zici, te fac un Fritz sau iti dau un spritz?
Aia cu Evrika, uite cum a fost in realitate: savantul-filosof-matematician grec din Siracuza avea o sclava evreika. Care i-a pregatit baia cu apa calda. Arhimede s-a aruncat in cada fara sa verifice si imediat a inceput sa strige oparit: Evreika, unde ma`ta esti !
Deci vei striga tot asa si domnia ta cand te vei opari sau arde bine cu scantei, ca scanteile este marele secret in stiinta matale, ele lipsesc. Intelege, trebuie sa iasa cu scantei. Cu sau fara tudorel, scantei adevarate nemtesti sa fie.
Hai salut si las-o cum a fost, treci la lupta, nu dezerta ca lasul. Noi cu cine mai poole-mizam ? Noi mizam pe matale.
Aia cu Evrika, uite cum a fost in realitate: savantul-filosof-matematician grec din Siracuza avea o sclava evreika. Care i-a pregatit baia cu apa calda. Arhimede s-a aruncat in cada fara sa verifice si imediat a inceput sa strige oparit: Evreika, unde ma`ta esti !
Deci vei striga tot asa si domnia ta cand te vei opari sau arde bine cu scantei, ca scanteile este marele secret in stiinta matale, ele lipsesc. Intelege, trebuie sa iasa cu scantei. Cu sau fara tudorel, scantei adevarate nemtesti sa fie.
Hai salut si las-o cum a fost, treci la lupta, nu dezerta ca lasul. Noi cu cine mai poole-mizam ? Noi mizam pe matale.
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
"Einstein cǎtre Charlie Chaplin:
- Ceea ce apreciez cel mai mult în arta D-tale este universalitatea.
D-ta nu scoţi un cuvânt, dar toatǎ lumea te înţelege.
Chaplin îi rǎspunde lui Einstein:
- Asta e adevǎrat, însǎ faima D-tale este mult mai mare decât a mea. Toatǎ lumea te admirǎ, dar nimeni nu intelege ce spui."
- Ceea ce apreciez cel mai mult în arta D-tale este universalitatea.
D-ta nu scoţi un cuvânt, dar toatǎ lumea te înţelege.
Chaplin îi rǎspunde lui Einstein:
- Asta e adevǎrat, însǎ faima D-tale este mult mai mare decât a mea. Toatǎ lumea te admirǎ, dar nimeni nu intelege ce spui."
Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21779
Data de inscriere : 18/02/2012
Daca Einstein ar fi fost inteles de marea majoritate, atunci nu mai era Einstein.
Vezi stimate scanteitudorel , daca te-ar crede si intelege lumea ce spui, nu ai fi bagat in seama.
Lumea vrea enigme nerezolvate, doar lansate la deruta. Lasa lumea sa le descifreze mai departe si sa le puna in miscare, domnia ta doar fa-te ca inventezi.
Vezi stimate scanteitudorel , daca te-ar crede si intelege lumea ce spui, nu ai fi bagat in seama.
Lumea vrea enigme nerezolvate, doar lansate la deruta. Lasa lumea sa le descifreze mai departe si sa le puna in miscare, domnia ta doar fa-te ca inventezi.
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
tudorel, Vad ca te-ai auto-declarat mort pe timp nedeterminat, dar trompeta nu-ti tace, ca-n filmul "The Party". Ia treci din nou in front, sa te mai ciuruim, ca urmeaza sa primesti o invitatie la The Party de pomina pe forum:
https://www.youtube.com/watch?v=IOaRI3GM0GE
https://cercetare.forumgratuit.ro/t1922p30-generator-de-energie-mecanica-pe-timp-nedeterminat#66263
https://cercetare.forumgratuit.ro/t1922p30-generator-de-energie-mecanica-pe-timp-nedeterminat#66268
https://www.youtube.com/watch?v=IOaRI3GM0GE
https://cercetare.forumgratuit.ro/t1922p30-generator-de-energie-mecanica-pe-timp-nedeterminat#66263
https://cercetare.forumgratuit.ro/t1922p30-generator-de-energie-mecanica-pe-timp-nedeterminat#66268
scanteitudorel a scris:Eu am scris ca va salut cu drag.
Tudorele, eu am văzut că ai venit cu niște gânduri și obiective aici: să prezinți oamenilor de știință metode pentru realizarea unor noi dispozitive necesare în energiile neconvenționale; să prezinți ce ai realizat teoretic; să treci la construcția lor și să răsfoiești cele 42 de cereri de invenții, să vezi de ce ai numai 8 brevete cu care n-ai ce să faci.
Nu mai ai gândurile și obiectivele astea?
Nu mai ai gândurile și obiectivele astea?
Bordan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 2219
Puncte : 21779
Data de inscriere : 18/02/2012
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum