Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Astazi la 18:21
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la eugen în Global warming is happening?
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Cei mai activi postatori ai lunii
virgil | ||||
No_name | ||||
CAdi | ||||
ilasus | ||||
eugen | ||||
Dacu2 | ||||
Forever_Man | ||||
Abel Cavaşi | ||||
Meteorr |
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man | ||||
Dacu2 | ||||
virgil | ||||
CAdi | ||||
eugen | ||||
Meteorr | ||||
ilasus | ||||
Abel Cavaşi |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 49 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 49 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Sanatate -Diverse . Parinti care refuza sa isi vaccineze copiii
+3
gafiteanu
eugen
scanteitudorel
7 participanți
Pagina 1 din 1
Sanatate -Diverse . Parinti care refuza sa isi vaccineze copiii
Deseori auzim in emisiunile de stiri despre parinti ignoranti care refuza sa -si vaccineze copiii impotriva unor boli ce pot fi evitate in proportie de 100 %. Va scrie o persoana care in timpul epidemiei de Poliomelita din anul 1957 nu a primit vaccinul antipoliomelitic si prin urmare am fost singurul copil din cei aproximativ 40 de copii existenti la data respectiva in caminul cu program prelungit , care a contactat aceasta boala. De ce nu am primit si eu vaccinul antipoliomelita la fel ca toti copiii , este o alta discutie pe care nu doresc sa o dezvolt. In urma acestei boli am ramas cu o deficienta motorie la membrul inferior stang. An de an pana la virsta de 15 ani plecam la sanatoriu de specialitate si stateam acolo 3 luni.
Zilele acestea am aflat dintr-o emisiune de stiri de la radio ca un grup de cercetatori au descoperit si testat cu o eficacitate de 100 % vaccinul impotriva temutei boli Ebola. Cinste lor , toata stima pentru acesti oameni devotati .
Tot din emisunea respectiva am aflat ca mii de persoane din Africa au decedat datorita acestei boli.
Intrebare ;
Oare cat a costat la vremea respectiva un vaccin si cat a cheltuit statul pentru recuperarea unor copii atinsi de acesta cumplita boala ?
,, Unde nu este cap ,vai de picioare"
Zilele acestea am aflat dintr-o emisiune de stiri de la radio ca un grup de cercetatori au descoperit si testat cu o eficacitate de 100 % vaccinul impotriva temutei boli Ebola. Cinste lor , toata stima pentru acesti oameni devotati .
Tot din emisunea respectiva am aflat ca mii de persoane din Africa au decedat datorita acestei boli.
Intrebare ;
Oare cat a costat la vremea respectiva un vaccin si cat a cheltuit statul pentru recuperarea unor copii atinsi de acesta cumplita boala ?
,, Unde nu este cap ,vai de picioare"
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Re: Sanatate -Diverse . Parinti care refuza sa isi vaccineze copiii
Stire din ziar american, 1981
Virus polio artificial...!
http://www.nytimes.com/1981/11/13/us/polio-virus-made-with-artificial-genetic-material.html
"Artificially fabricated genetic material has been used for the first time to produce an active, infectious polio virus in the laboratory, according to scientists at the Massachusetts Institute of Technology."
PS: socrul meu a fost vaccinat antipolio.
Inainte de vaccin era normal. Dupa, a ramas cu handicap pe viata.
O nepoata, vaccinata antipolio, era normala inainte de vaccinare, dupa vaccinare, handicap ireversibil, paralizie cu incetarea cresterii si dezvoltarii normale...
Virus polio artificial...!
http://www.nytimes.com/1981/11/13/us/polio-virus-made-with-artificial-genetic-material.html
"Artificially fabricated genetic material has been used for the first time to produce an active, infectious polio virus in the laboratory, according to scientists at the Massachusetts Institute of Technology."
PS: socrul meu a fost vaccinat antipolio.
O nepoata, vaccinata antipolio, era normala inainte de vaccinare, dupa vaccinare, handicap ireversibil, paralizie cu incetarea cresterii si dezvoltarii normale...
eugen- Moderator
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 3969
Puncte : 33345
Data de inscriere : 19/03/2010
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
In cazul acesta eu ce sa mai cred ? Cu sau fara vaccin tot aia este ?eugen a scris:PS: socrul meu a fost vaccinat antipolio.
Toti romanii vor trebui obligatoriu sa-si faca vacinarea antipoli-tic. Politica nu e pt ei, nu trebuie sa mai gandeasca ce fac ai mari si tari.
Vaccinul contine gene umane aflate in adormire-letargie, recoltate de la cei mai incompetenti cetateni model, care n-au suparat niciodata pe nimeni (cum se doreste si aici pe forum de unii)..
Tinere, de acum Tara te vrea cat mai prost.
Toate vaccinurile (primite intai cadou din USA dupa 1980, apoi platite dupa 1990), au fost intentionat infectate cu diverse boli chiar si neuropsihice, majoritatea isi fac cu retard manifestarile (retrovirusuri).
Am primit ordin sa ne desfiintam propriul institul de fabricat vaccinuri, pentru a reusi planul american de reducere a populatiei fara razboaie, doar cu acul.
Vaccinul contine gene umane aflate in adormire-letargie, recoltate de la cei mai incompetenti cetateni model, care n-au suparat niciodata pe nimeni (cum se doreste si aici pe forum de unii)..
Tinere, de acum Tara te vrea cat mai prost.
Toate vaccinurile (primite intai cadou din USA dupa 1980, apoi platite dupa 1990), au fost intentionat infectate cu diverse boli chiar si neuropsihice, majoritatea isi fac cu retard manifestarile (retrovirusuri).
Am primit ordin sa ne desfiintam propriul institul de fabricat vaccinuri, pentru a reusi planul american de reducere a populatiei fara razboaie, doar cu acul.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Daca stau bine si ma gandesc iti dau dreptate, numai citind mesajul tau. Dar cum forumul acesta este de cercetare in domeniul stiintei, incearca sa faci o abordare pe masura.au fost intentionat infectate cu diverse boli chiar si neuropsihice, majoritatea isi fac cu retard manifestarile (retrovirusuri).
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12458
Puncte : 56972
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
Eu am facut deja o abordare pe masura si am ajuns la concluziile multora, de care se vorbeste pe acest topic.
Decat sa stai bine mersi comod si sa gandesti, poti sa iesi pe teren si sa culegi date, sa verifici. Dar iti mai trebuie si anumite cunostinte, pe care le au virusologii.
Sunt foarte multi care asa fac cercetarea.
Esti cumva major si vaccinat ? Deoarece efectele retrovirusurilor rau intentionate se manifesta deabea la majorat, dupa pubeltate. Sunt retro, adica cu actiune intarziata, care dau intarziati mintal. Asa cum vrea Partidul.
Sa recapitulam, prin vaccinari putem sa capatam cromozomi si cod genetic ADN de la alti noi "parinti".
Decat sa stai bine mersi comod si sa gandesti, poti sa iesi pe teren si sa culegi date, sa verifici. Dar iti mai trebuie si anumite cunostinte, pe care le au virusologii.
Sunt foarte multi care asa fac cercetarea.
Esti cumva major si vaccinat ? Deoarece efectele retrovirusurilor rau intentionate se manifesta deabea la majorat, dupa pubeltate. Sunt retro, adica cu actiune intarziata, care dau intarziati mintal. Asa cum vrea Partidul.
Sa recapitulam, prin vaccinari putem sa capatam cromozomi si cod genetic ADN de la alti noi "parinti".
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Nu am spus eu asta:
Orice ajutor dat individului, este un deserviciu facut speciei!
Orice ajutor dat individului, este un deserviciu facut speciei!
virgil_48- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44921
Data de inscriere : 03/12/2013
Nu chiar asa. Un ajutor dat in educatie, in cresterea inteligentei si a sanatatii e binevenit in special.
Este foarte rau sa-i dai ceva de-a gata, in loc sa-l pui sa-fi procure singur, cand e posibil.
De aceea spuneam ca rolul forumului este doar sa ascuta mintea, sa o orienteze, nu sa o tocileasca, cum vor multi sa le pice para malaiatza in gura lui natafleata. Sa le pice doar o para stricata, sa nu mai stea pomanagii sub pom sa le pice poama, cum statea Newton. Sa se urce in pom, sa o culeaga cat e inca sanatoasa si nu viermanoasa.
Desigur ca se putea intreba Newton si de ce e viermanos marul si cum a ajuns acolo, etc. Lumea acelui secol era salbatica, nu comunica decat prin semne si viu grai, mai comunicau cu bata sau alte arme, nu stateau la telefon sau la calculator, carti daca erau cateva.
Este foarte rau sa-i dai ceva de-a gata, in loc sa-l pui sa-fi procure singur, cand e posibil.
De aceea spuneam ca rolul forumului este doar sa ascuta mintea, sa o orienteze, nu sa o tocileasca, cum vor multi sa le pice para malaiatza in gura lui natafleata. Sa le pice doar o para stricata, sa nu mai stea pomanagii sub pom sa le pice poama, cum statea Newton. Sa se urce in pom, sa o culeaga cat e inca sanatoasa si nu viermanoasa.
Desigur ca se putea intreba Newton si de ce e viermanos marul si cum a ajuns acolo, etc. Lumea acelui secol era salbatica, nu comunica decat prin semne si viu grai, mai comunicau cu bata sau alte arme, nu stateau la telefon sau la calculator, carti daca erau cateva.
Ultima editare efectuata de catre gafiteanu in Mar 11 Aug 2015, 16:19, editata de 1 ori
Profund. Dar uneori, pentru individ e mai important individul decât specia. Așa că ajutorul își are menirea sa. Mai mult, uneori chiar e falsă afirmația. Este posibil ca individul ajutat să descopere ceva foarte important pentru specie.Orice ajutor dat individului, este un deserviciu facut speciei!
Efecte negative dupa vaccinare
( Subtitrare scrisa cu comentarii in limba romana)
https://youtu.be/fEwyJE2-Kiw
Mesajul unui parinte cu probleme dupa vaccinarea copilului:
( Subtitrare scrisa cu comentarii in limba romana)
https://youtu.be/fEwyJE2-Kiw
Mesajul unui parinte cu probleme dupa vaccinarea copilului:
eugen- Moderator
Obiective curente : Ma intereseaza comportarea bobinelor in inalta frecventa, la care apar impedante capacitive proprii sporite, eliminarea lor, reducerea rezistentei peliculare, marirea inductantei unei bobine, condensatori de inalta capacitate, etc.
Tot mai bine cu Poliomielita, Tuberculoza si asa mai departe(prostimea are nevoie de asa ceva):
Nu-i asa eugene, ca si transfuziile de singe sunt daunatoare?
Nu-i asa eugene, ca si transfuziile de singe sunt daunatoare?
In momentul cand omul a intervenit in selectia naturala, deja a incalcat legamantul;"De pomul cunoaterii binelui si raului sa nu te atingi".Abel Cavaşi a scris:Profund. Dar uneori, pentru individ e mai important individul decât specia. Așa că ajutorul își are menirea sa. Mai mult, uneori chiar e falsă afirmația. Este posibil ca individul ajutat să descopere ceva foarte important pentru specie.Orice ajutor dat individului, este un deserviciu facut speciei!
virgil- Moderator
- Mulţumit de forum : Prenume : Virgil
Numarul mesajelor : 12458
Puncte : 56972
Data de inscriere : 25/05/2010
Obiective curente : Deocamdată, ma preocupa o teorie a unificarii universale a interactiunii electromagnetice, gravitationale, cat si la niveluri de organizare inferioare acestora. Studiul similitudinii sistemelor micro si macrocosmice sta la baza teoriei unificarii universale.
eugen- Moderator
Eu nu mai comentez nimic pe acest subiect . Anul trecut asa arata situatia .http://www.ziare.com/articole/institut+cantacuzino+producere+vaccinurieugen a scris:Justificari gen alba-neagra despre vaccinuri.
Bascalia despre victime.
https://youtu.be/0w07Vn-Cybg
Zilele acestea am aflat de la Radio ca a incetat din viata renumitul Institut Cantacuzino. Adio vaccinuri produse in Romania.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum