Ultimele subiecte
» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romanaScris de Forever_Man Ieri la 22:56
» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de virgil Ieri la 20:31
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Mar 19 Noi 2024, 21:57
» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de CAdi Mar 19 Noi 2024, 13:07
» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Sam 16 Noi 2024, 12:00
» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26
» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50
» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30
» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44
» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05
» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06
» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14
» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59
» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56
» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de No_name Mar 05 Noi 2024, 19:06
» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Dum 03 Noi 2024, 10:04
» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11
» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43
» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01
» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51
» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34
» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59
» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01
» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06
» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03
» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57
» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50
» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37
» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49
» STUDIUL SIMILITUDINII SISTEMELOR MICRO SI MACRO COSMICE
Scris de virgil Joi 17 Oct 2024, 21:37
Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină? ( 2 )
» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )
» Mesaj de la eugen în Ce fel de popor suntem
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )
Subiectele cele mai vizionate
Subiectele cele mai active
Top postatori
virgil (12458) | ||||
CAdi (12397) | ||||
virgil_48 (11380) | ||||
Abel Cavaşi (7963) | ||||
gafiteanu (7617) | ||||
curiosul (6790) | ||||
Razvan (6183) | ||||
Pacalici (5571) | ||||
scanteitudorel (4989) | ||||
eugen (3969) |
Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi | ||||
Pacalici | ||||
CAdi | ||||
curiosul | ||||
Dacu | ||||
Razvan | ||||
virgil | ||||
meteor | ||||
gafiteanu | ||||
scanteitudorel |
Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 27 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 27 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare
Cum se calculeaza randamentul ? Desprins din topicul Tr. energetic
+2
Razvan
scanteitudorel
6 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum se calculeaza randamentul ? Desprins din topicul Tr. energetic
Din discutiile purtate pe topicul ,,Inventia Tr. energetic functioneaza ? " am ajuns la concluzia ca anumiti utilizatori nu stiu sa calculeze randamentul unei masini sau a unui sistem fizic si din acest motiv am deschis urmatorul subiect.
Cum se calculeaza randamentul pentru: pendul , volanta, masina termica , electromotor , generator electric, motor cu reactie, turboreactor , panou fotovoltaic , panou solar ptr. incalzirea apei, eolian , energia valurilor, sistem M.H.D , centrala atomoelectrica etc.
Cum se calculeaza randamentul pentru: pendul , volanta, masina termica , electromotor , generator electric, motor cu reactie, turboreactor , panou fotovoltaic , panou solar ptr. incalzirea apei, eolian , energia valurilor, sistem M.H.D , centrala atomoelectrica etc.
scanteitudorel- A decedat
- Mulţumit de forum : Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25899
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .
Re: Cum se calculeaza randamentul ? Desprins din topicul Tr. energetic
La fel pentru toate sistemele fizice: făcând raportul dintre lucrul mecanic util şi lucrul mecanic consumat. Dacă iese supraunitar s-a greşit pe undeva la calculul lucrului mecanic.
Razvan- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 6183
Puncte : 33836
Data de inscriere : 18/03/2011
Si atunci cand ardem gazul metan, conteaza cat lucru mecanic iese pe cos si cat ramane in camera. E preferabil acum sa ne luam sobe cu condensare si tiraj usor fortat ca la frigidere, apoi sa eliminan gazele arse cat mai reci, preferabil chiar cu temperaturi cat mai negative.
Pamantul datorita gravitatiei si presiunii produce in adancuri un lucru mecanic pozitiv gratuit si uite asa ne da o caldura mecano-statica gratuita-gratuita. Deci Pamantul de sub noi este o masinarie infernala de tip total free energy. Nici nu mai stiu cum sa-i exprim in cate infinite cifre randamentul, care este infinit. Si noi ii dam cu piciorul, il calcam in picioare, fara sa stim cat valoreaza iadul de sub noi.
Pamantul datorita gravitatiei si presiunii produce in adancuri un lucru mecanic pozitiv gratuit si uite asa ne da o caldura mecano-statica gratuita-gratuita. Deci Pamantul de sub noi este o masinarie infernala de tip total free energy. Nici nu mai stiu cum sa-i exprim in cate infinite cifre randamentul, care este infinit. Si noi ii dam cu piciorul, il calcam in picioare, fara sa stim cat valoreaza iadul de sub noi.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Da Razvan , asa este .Razvan a scris:La fel pentru toate sistemele fizice: făcând raportul dintre lucrul mecanic util şi lucrul mecanic consumat.
Si atunci suntem obligati sa vedem unde am gresit , deoarece incalcam legea conservari energiei pe care eu am prezentat-o si in acest mod. ,,Suma lucrului mecanic pe cele trei axe de coordonate ox; oy;oz este egala cu zero. " Dar daca rezultatele teoretice si practice ne duc totusi spre acelasi rezultat supraunitar , ca in cazul Tr. energetic nu inseamna ca a aparut in fizica o noua problema ? Aceasta nu trebuie rezolvata ? Eu am facut apel la colegii de pe forum sa imi calculeze lucrul mecanic conform unui grafic , deoarece eu nu dispuneam in momentul respectiv de un PC performant . Ieri am rezolvat si aceasta problema cu PC si am sa calculez singur.Razvan a scris: Dacă iese supraunitar s-a greşit pe undeva la calculul lucrului mecanic.
Noi in mod incostient si iresponsabil il transformam in iad. Poate mai gasim pe undeva o Planeta Albasta , ca rezerva ?gafiteanu a scris:Si noi ii dam cu piciorul, il calcam in picioare, fara sa stim cat valoreaza iadul de sub noi.
Nu, înseamnă că greşeala persistă!scanteitudorel a scris:Dar daca rezultatele teoretice si practice ne duc totusi spre acelasi rezultat supraunitar , ca in cazul Tr. energetic nu inseamna ca a aparut in fizica o noua problema ?
Razvan- Foarte activ
Poate gasesti tu greseala . Bine ca nu am calculat L.m.u. dupa topicul ,, Forta de atractie vs. forta de respingere dintre doi poli mag". Adica 1 atractie si tot 1 respingere , ca ar fi crescut randamentul masinii cu 22% , fata de ce este scris acum .Razvan a scris:Nu, înseamnă că greşeala persistă!
Păi spune-mi cantitatea totală de energie cosumată de sistem pentru a produce lucru mecanic şi cantitatea totală de energie obţinută cu acel consum. Apoi îţi fac eu împărţirea .
Razvan- Foarte activ
Tudorele:
Nu contează cât de frumoasă este teoria ta, nu contează cât de deştept eşti tu. Dacă nu corespunde cu experimentul, este greşită.
citat din Richard P. Feynman
Pacalici a scris:Nu contează cât de frumoasă este teoria ta, nu contează cât de deştept eşti tu. Dacă nu corespunde cu experimentul, este greşită.
citat din Richard P. Feynman
Si daca corespunde cu experimentul dar unii nu pot crede acest lucru ? Cum se numeste ? Orbire stiintifica ? Pentru cel care a descoperit fenomenul stiu ca se numeste SERENDITUTE , citat din Academician Mircea Popescu
De acord numai sa imi spui daca vrei rezultatul in Wxs ; Wxmin; Wxh sau Wx24h ?Razvan a scris:Păi spune-mi cantitatea totală de energie cosumată de sistem pentru a produce lucru mecanic şi cantitatea totală de energie obţinută cu acel consum. Apoi îţi fac eu împărţirea .
scanteitudorel a scris:Si daca corespunde cu experimentul dar unii nu pot crede acest lucru ? Cum se numeste ? Orbire stiintifica ?
Aha! L-ai construit deja si merge? Am inteles ca ai "rezolvat" subiectul, nu?
Daca nu l-ai construit inca , care vasa zica nu are cine sa il conteste....raman numai "Vise taica, vise..."
Vezi ca am deschis cu ceva timp in urma un topic ,, Inainte de a construii ceva analizeaza-i principiul de functionare " Deocamdata eu va prezint spre intelegere principiul de functionare corelat cu rezultatele experimentelor. Ce sa fac sa-mi contest singur rezultatele practice ?Pacalici a scris:scanteitudorel a scris:Si daca corespunde cu experimentul dar unii nu pot crede acest lucru ? Cum se numeste ? Orbire stiintifica ?
Aha! L-ai construit deja si merge? Am inteles ca ai "rezolvat" subiectul, nu?
Daca nu l-ai construit inca , care vasa zica nu are cine sa il conteste....raman numai "Vise taica, vise..."
Eu l-e scriu din burta sa va dovedesc ca am dreptate . ?????? Ele sunt taica , ele sunt.
Oricum pentru mine nu conteaza . Randamentul este o unitate de masura adimensionala.scanteitudorel a scris:De acord numai sa imi spui daca vrei rezultatul in Wxs ; Wxmin; Wxh sau Wx24h ?Razvan a scris:Păi spune-mi cantitatea totală de energie cosumată de sistem pentru a produce lucru mecanic şi cantitatea totală de energie obţinută cu acel consum. Apoi îţi fac eu împărţirea .
scanteitudorel a scris:Oricum pentru mine nu conteaza . Randamentul este o unitate de masura adimensionala.
Bravos nene! Cum adica nu conteaza??? N-auzi ca daca prea mare, ai inventat "perpetuum mobile"? Sau nu iti vine sa crezi? Adimensionala, adimensionala da te baga in bucluc!
Bravos nene ! Ce scriu eu si ce intelegi tu ? Conteaza valoarea energiilor consumate sau generate pentru calculul randamentului ? Conteza doar raportul dintre acestea . Ia mai citeste odata ce i-am scris lui Razvan.Pacalici a scris:scanteitudorel a scris:Oricum pentru mine nu conteaza . Randamentul este o unitate de masura adimensionala.
Bravos nene! Cum adica nu conteaza??? N-auzi ca daca prea mare, ai inventat "perpetuum mobile"? Sau nu iti vine sa crezi? Adimensionala, adimensionala da te baga in bucluc!
Şi cum faci tu raportul lor fără să le afli mai întâi valorile?scanteitudorel a scris: Conteaza valoarea energiilor consumate sau generate pentru calculul randamentului ? Conteza doar raportul dintre acestea .
Razvan- Foarte activ
scanteitudorel a scris: la data de Lun 28 Sept 2015, 10:36
Asa cum am scris pe topicul ,, Care este lucrul mecanic calculat dupa acest grafic " in urma rezultatului obtinut voi posta destul de precis valoarea randamentului acestei inventii. Am cantarit toate reperele care se deplaseaza pe distanta de 0,3m, reperele care se deplaseaza pe distanta de 0,2m , precum si reperele care se deplaseaza pe distanta de 0,14m si am calculat lucrul mecanic folosindu-ma de un coeficient de frecare miu=0,02 , pentru rulmenti si 0,1 pentru frecare piston pe cilindru de compresie .
1. masa nr.1=14,625kg. F= 14,625 kg. x 9,80665 -> F=143,42 N F r= 143,42 N x0,02 =2,86N Lmr= 2,86 N x 0,3m -> Lmr= 0,86J
2. masa nr. 2=6,1kg. F= 6,1 kgx9,80665 =59,82 N
Fr=59,82N x 0,02 -> Fr=1,196 N Lmr= 1,196 N x 0,2m Lmr=o,23 J
3.masa nr.3 =0,2kg F=0,2 kg. x 9,80665 -> F=1,96 N Fr= 1,96 N x 0,1 ->Fr= 0,196 N Lmr = 0,196 N x o,14m ->Lmr=0,0392 J
Lmr total = 0,86J +0,23 J +0,0392J ->Lmr=1,1292 J
Daca voi folosi numai rezultatul lucrului mecanic scris de virgil in topicul ,, Care este lucrul mecanic calculat dupa acest grafic " Atunci lucrul mecanic generat pe timpul nr. 4 al inventiei va fi egal cu 12 ,45 J x 2 =24,9 J si care il inmultim cu un coeficient care apare intre forta de atractie si forta de respingere dintre magnetii permanenti 0, 715 rezulta ca Lm util = 17,8 J.
Randamentul este egal cu 17,8 J /1,1292 J
Randamentul este supraunitar si are valoarea 15,76
Cine a scris textul de mai sus ? Ai lipsit de la aceasta ora Razvan .
scanteitudorel a scris:
Conteaza valoarea energiilor consumate sau generate pentru calculul randamentului ? Conteza doar raportul dintre acestea .
Razvan a scris:
Şi cum faci tu raportul lor fără să le afli mai întâi valorile?........prezentate mai sus .
Asa cum am scris pe topicul ,, Care este lucrul mecanic calculat dupa acest grafic " in urma rezultatului obtinut voi posta destul de precis valoarea randamentului acestei inventii. Am cantarit toate reperele care se deplaseaza pe distanta de 0,3m, reperele care se deplaseaza pe distanta de 0,2m , precum si reperele care se deplaseaza pe distanta de 0,14m si am calculat lucrul mecanic folosindu-ma de un coeficient de frecare miu=0,02 , pentru rulmenti si 0,1 pentru frecare piston pe cilindru de compresie .
1. masa nr.1=14,625kg. F= 14,625 kg. x 9,80665 -> F=143,42 N F r= 143,42 N x0,02 =2,86N Lmr= 2,86 N x 0,3m -> Lmr= 0,86J
2. masa nr. 2=6,1kg. F= 6,1 kgx9,80665 =59,82 N
Fr=59,82N x 0,02 -> Fr=1,196 N Lmr= 1,196 N x 0,2m Lmr=o,23 J
3.masa nr.3 =0,2kg F=0,2 kg. x 9,80665 -> F=1,96 N Fr= 1,96 N x 0,1 ->Fr= 0,196 N Lmr = 0,196 N x o,14m ->Lmr=0,0392 J
Lmr total = 0,86J +0,23 J +0,0392J ->Lmr=1,1292 J
Daca voi folosi numai rezultatul lucrului mecanic scris de virgil in topicul ,, Care este lucrul mecanic calculat dupa acest grafic " Atunci lucrul mecanic generat pe timpul nr. 4 al inventiei va fi egal cu 12 ,45 J x 2 =24,9 J si care il inmultim cu un coeficient care apare intre forta de atractie si forta de respingere dintre magnetii permanenti 0, 715 rezulta ca Lm util = 17,8 J.
Randamentul este egal cu 17,8 J /1,1292 J
Randamentul este supraunitar si are valoarea 15,76
Cine a scris textul de mai sus ? Ai lipsit de la aceasta ora Razvan .
scanteitudorel a scris:
Conteaza valoarea energiilor consumate sau generate pentru calculul randamentului ? Conteza doar raportul dintre acestea .
Razvan a scris:
Şi cum faci tu raportul lor fără să le afli mai întâi valorile?........prezentate mai sus .
Lasă tu coeficienţi şi alte alea; scrie aici suma energiilor totale consumate de sistemul fizic, aşa cum este ea. Apoi mai vorbim!scanteitudorel a scris:Atunci lucrul mecanic generat pe timpul nr. 4 al inventiei va fi egal cu 12 ,45 J x 2 =24,9 J si care il inmultim cu un coeficient care apare intre forta de atractie si forta de respingere dintre magnetii permanenti 0, 715 rezulta ca Lm util = 17,8 J.
Razvan- Foarte activ
Razvan a scris:Lasă tu coeficienţi şi alte alea; scrie aici suma energiilor totale consumate de sistemul fizic, aşa cum este ea. Apoi mai vorbim!scanteitudorel a scris:Atunci lucrul mecanic generat pe timpul nr. 4 al inventiei va fi egal cu 12 ,45 J x 2 =24,9 J si care il inmultim cu un coeficient care apare intre forta de atractie si forta de respingere dintre magnetii permanenti 0, 715 rezulta ca Lm util = 17,8 J.
Razvan faci acelasi calcul si pentru lucrul mecanic consumat si ai energia. Nu este exclus sa ai dreptate , am sa mai vad.scanteitudorel a scris:Scris de scanteitudorel la data de Mar 29 Sept 2015, 07:52
Pacalici a scris:
Sa nu uit, ai grija sa prevezi o frana serioasa care sa disipe toata energia asta imensa. Fara frana poate sa explodeze... Neutral
Mai , da ce fizica clasica cunosti tu.
Daca admitem ca pentru fiecare timp al masini este necesar 1 sec. rezulta ca energia generata va fi egala cu 17,8 J /4 sec =4,45 W x sec.
Intradevar este o energie imensa si trebuie montata o frana solida pentru a opri masina. De rasu curcilor.
Ce treabă am eu cu frânele puse sau cu altceva? Eu te-am rugat să scrii aici suma energiilor totale consumate de sistemul fizic respectiv, aşa cum o vezi tu. Asta ca să putem stabili o valoare a lucrului mecanic consumat.
Dacă nu poţi face un simplu bilanţ energetic, la ce naiba mai vorbim? Doar să ne aflăm în treabă?
Dacă nu poţi face un simplu bilanţ energetic, la ce naiba mai vorbim? Doar să ne aflăm în treabă?
Razvan- Foarte activ
Ai rabdare Razvan mai am si alte probleme de rezolvat . Ti-am scris ca ma gandesc si la o noua situatie care a aparut dupa discutiile avute cu tine .Razvan a scris:Ce treabă am eu cu frânele puse sau cu altceva? Eu te-am rugat să scrii aici suma energiilor totale consumate de sistemul fizic respectiv, aşa cum o vezi tu. Asta ca să putem stabili o valoare a lucrului mecanic consumat.
În regulă. Răbdare încă mai am!
Razvan- Foarte activ
Bine . Sunt obosit acum . Am un nou PC mult mai puternic fata de ce aveam si trebuie sa ma adaptez cu el si mai ales sa invat cum sa il folosesc la noile programe de animatie, de calcul matematic, de desen . Maine am sa vad. Special l-am cumparat pentru a rezolva problemele de felul acesta.Razvan a scris:În regulă. Răbdare încă mai am!
Un calculator mai performant nu rezolvă problemele, ci doar face calculele ceva mai repede!
Razvan- Foarte activ
Imi cer scuze,n-am stiut pina acum cum se calculeaza corect randamentul...,am sa-mi insusesc formula data.Pentru verificare il rog pe Tudor(tot are PC performant) sa calculam,fiecare separat,randamentul unui motor termic ce functioneaza dupa un ciclu Carnot intre limitele de temperatura T1=400K si T2=300K.
george- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1181
Puncte : 21159
Data de inscriere : 07/04/2009
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Sincer, chiar mă bucur că un utilizator al acestui forum a reuşit până la urmă să înveţe măcar cum se calculează corect randamentul!!
Este un mare pas înainte!
Aştept cu nerăbdare ca şi alte persoane să priceapă până la urmă cum devine chestia cu teoria relativităţii faţă de măreaţa teorie a eterului!
Este un mare pas înainte!
Aştept cu nerăbdare ca şi alte persoane să priceapă până la urmă cum devine chestia cu teoria relativităţii faţă de măreaţa teorie a eterului!
Razvan- Foarte activ
Pentru ciclul Carnot; R=1-T2/T1=1-300/400=1-0,75=0,25%
Daca cineva are alt rezultat,e virusat "calculatoru".
http://thor.3x.ro/randamentul_carnot.htm
Daca cineva are alt rezultat,e virusat "calculatoru".
http://thor.3x.ro/randamentul_carnot.htm
george- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Numarul mesajelor : 1181
Puncte : 21159
Data de inscriere : 07/04/2009
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele:-1)...-2)...
Ma bucur si eu ca ati invatat si credeti cu tarie ca, randamentul trebuie sa fie musai sub-unitar cand e vorba sa piarda al mai prost.
Dar daca il calculam prin prisma stapanirii, a celui ce castiga intotdeauna ? Stapanirea este spatiul. Cum credeti ca, in spatiu s-au adunat atatea valori si energii negre si intunecate, bine ascunse de ochii prostimii ?
Chiar facerea lumii sau bingo-bangul a fost supra-unitar.
Cand priviti o scanteie sau un fulger sau un tub de TV, ar trebui sa stiti ca sunt fenomene supra-unitare energetic.
Dar daca il calculam prin prisma stapanirii, a celui ce castiga intotdeauna ? Stapanirea este spatiul. Cum credeti ca, in spatiu s-au adunat atatea valori si energii negre si intunecate, bine ascunse de ochii prostimii ?
Chiar facerea lumii sau bingo-bangul a fost supra-unitar.
Cand priviti o scanteie sau un fulger sau un tub de TV, ar trebui sa stiti ca sunt fenomene supra-unitare energetic.
gafiteanu- Foarte activ
- Mulţumit de forum : Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36100
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Plasarea unor monede din Fier in camp magnetic . Desprins din topicul ,,Ce este un electron ?"
» [rezolvat]Invenţia Transformatorul Energetic funcţionează?
» Lucrul mecanic - definitie si exemple (Secţiunea 2)
» [rezolvat]Invenţia Transformatorul Energetic funcţionează?
» Lucrul mecanic - definitie si exemple (Secţiunea 2)
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum