Forum pentru cercetare
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» TEORIA CONSPIRATIEI NU ESTE UN MIT...
Scris de eugen Ieri la 23:44

» Ce anume "generează" legile fizice?
Scris de ilasus Ieri la 23:23

» În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
Scris de eugen Ieri la 22:33

» Ce fel de popor suntem
Scris de eugen Ieri la 22:15

» Dovezi ce atestă existența lui DUMNEZEU și că EL este UNICUL CREATOR al Universului
Scris de Forever_Man Ieri la 15:37

» Unde a ajuns stiinta ?
Scris de virgil Lun 25 Noi 2024, 18:02

» Eu sunt Dumnezeu - viitoarea mea carte in limba romana
Scris de Forever_Man Dum 24 Noi 2024, 09:16

» ChatGPT este din ce în ce mai receptiv
Scris de Meteorr Sam 23 Noi 2024, 21:12

» OZN in Romania
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 19:26

» Carti sau documente de care avem nevoie
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:50

» Fiinte deosebite.
Scris de virgil Vin 15 Noi 2024, 09:30

» Care și unde este "puntea" dintre lumea cuantică și cea newtoniană?
Scris de virgil Joi 14 Noi 2024, 18:44

» NEWTON
Scris de CAdi Mier 13 Noi 2024, 20:05

» New topic
Scris de ilasus Mar 12 Noi 2024, 11:06

» Pendulul
Scris de Vizitator Vin 08 Noi 2024, 15:14

» Laborator-sa construim impreuna
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 10:59

» PROFILUL CERCETATORULUI...
Scris de eugen Mier 06 Noi 2024, 07:56

» Fenomene Electromagnetice
Scris de virgil Vin 01 Noi 2024, 19:11

» Sa mai auzim si de bine in Romania :
Scris de CAdi Vin 01 Noi 2024, 12:43

» How Self-Reference Builds the World - articol nou
Scris de No_name Mier 30 Oct 2024, 20:01

» Stanley A. Meyer - Hidrogen
Scris de eugen Lun 28 Oct 2024, 11:51

» Daci nemuritori
Scris de virgil Dum 27 Oct 2024, 20:34

» Axioma paralelelor
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 14:59

» Relații dintre n și pₙ
Scris de No_name Dum 27 Oct 2024, 10:01

» Global warming is happening?
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:06

» Atractia Universala
Scris de Meteorr Vin 25 Oct 2024, 23:03

» Despre credinţă şi religie
Scris de Dacu2 Mier 23 Oct 2024, 08:57

» Stiinta oficiala si stiinta neoficiala
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:50

» țara, legiunea, căpitanul!
Scris de CAdi Vin 18 Oct 2024, 12:37

» Grigorie Yavlinskii
Scris de CAdi Joi 17 Oct 2024, 23:49

Postări cu cele mai multe reacții ale lunii
» Mesaj de la virgil în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )

» Mesaj de la CAdi în În ce tip de dovezi aveţi încredere deplină?
( 2 )

» Mesaj de la virgil în Fiinte deosebite.
( 1 )

» Mesaj de la CAdi în OZN in Romania
( 1 )

» Mesaj de la CAdi în Ce anume "generează" legile fizice?
( 1 )

Top postatori
virgil (12469)
Off topic din TRS - Pagina 2 Vote_lcapOff topic din TRS - Pagina 2 Voting_barOff topic din TRS - Pagina 2 Vote_rcap 
CAdi (12407)
Off topic din TRS - Pagina 2 Vote_lcapOff topic din TRS - Pagina 2 Voting_barOff topic din TRS - Pagina 2 Vote_rcap 
virgil_48 (11380)
Abel Cavaşi (7964)
gafiteanu (7617)
curiosul (6790)
Razvan (6183)
Pacalici (5571)
scanteitudorel (4989)
eugen (3975)

Cei care creeaza cel mai des subiecte noi
Abel Cavaşi
Pacalici
CAdi
curiosul
Dacu
Razvan
virgil
meteor
gafiteanu
scanteitudorel

Cei mai activi postatori ai lunii
virgil
No_name
CAdi
Forever_Man
ilasus
Dacu2
eugen
Meteorr
Abel Cavaşi

Cei mai activi postatori ai saptamanii
Forever_Man
CAdi
virgil
eugen
Dacu2
ilasus

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Spune şi altora
Cine este conectat?
În total sunt 20 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 20 Vizitatori :: 2 Motoare de căutare

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 181, Vin 26 Ian 2024, 01:57
Subiecte similare

Off topic din TRS

+5
Razvan
negativ
Pacalici
virgil_48
gafiteanu
9 participanți

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Off topic din TRS - Pagina 2 Empty Re: Off topic din TRS

Mesaj Scris de gafiteanu Mier 03 Aug 2016, 04:57

Rezumarea primului mesaj :

virgil_48 a scris: Si nu-ti aduci aminte ca toate aceste paradoxuri provin dintr-o formula fantezista doi bani?
Cucurigu boieri mari,
Dati punguta cu doi bani.
Multi nu apreciaza valoarea pungutei cu doi bani, fara de care cocoselul se cheama carevasazica castrat.
Cine nu intelege fizica relativista, carevasazica se cheama ca foloseste fizica restransa si castrata.
Daca aveti punguta cu doi bani, fuduliti-va cu ea.

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Off topic din TRS - Pagina 2 Left_bar_bleue0 / 100 / 10Off topic din TRS - Pagina 2 Right_bar_bleue
Prenume : Vaxile
Numarul mesajelor : 7617
Puncte : 36115
Data de inscriere : 13/06/2011
Obiective curente : 0)-Fondator "Asociatia Fostilor Cercetatori Stiintifici".
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.

Sus In jos

Mesaj Scris de negativ Lun 08 Aug 2016, 11:53

Gafitene, nu inteleg cum ai putut s-o dai pe "reglaj fin", cand pentru tine notiunile de matematica, aritmetica si algebra sunt indiscernabile. Si pe-asta cu formula relativitatii de unde ai mai scos-o ? Ai un buzunar mic , plin cu surprize de-astea ? Nu de alta, dar sa stim sa ne ferim.

negativ
Foarte activ
Foarte activ

Numarul mesajelor : 3196
Data de inscriere : 11/12/2012

https://www.doxos.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Lun 08 Aug 2016, 12:07

O tineam ascunsa in pantaloni (ce-i acolo e relativist). Eu de mic copil am fost cel mai convins relativist, deoarece tot timpul eram un agitat si pe fuga, traiam relativitatea. Niciodata nu am spus ca 1+1 chiar fac 2, ci poate fac si 2 cateodata.
Acu de ce sunt convins cu relativitatea, cum vad eu lucrurile acolo ca se modifica, ramane un mare secret profesional.  Facand eu pe prostul, va observ mai usor pe voi, cum va ciondariti.
Zicea si Einstein, ca poate cel mult cativa fizicieni sa-i inteleaga sincer formula relativitatii, ceilalti adulatori doar dau din gura.  In prima categorie m-a inclus si pe mine, deoarece i-am adus corectiile de la limita superioara, unde materia energetica blocata se transforma in energie libera..Formula prevede gresit, ca masa devine infinita.
A se vedea unele dintre postarile mele mai vechi asupra relativitatii. Acu dau curba, intru intrun spatiu curb, sunt cu tricicleta relativista, (cam ca ala mare handicapatul).. Mai rau o sa fie cand o sa dau coltul, ca nu ma mai intorc de acolo, din acel Univers paralel.

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Sus In jos

Mesaj Scris de WoodyCAD Lun 08 Aug 2016, 14:43

...fetita ganditoare:
"Plecând de la principiul care lasă invariabile la transformări legile electromagnetismului, și anume constanța vitezei luminii, se pot deduce pe cale matematică, și nu numai, o serie de consecințe cum ar fi dilatarea timpului și contracția spațiului."

Cu siguranta, cand nu ai habar CE ESTE TIMPUL...SI ...SPATIUL...le poti modela cum doresti, folosind "modele" fantastice! Mai mult, unii sunt dispusi sa finanteze...aceste fantasme, plasmuiri!
Teoria Relativitatii Restranse/Generale se bazeaza... EXACT PE UN TIP DE CONCEPT SPATIU-TIMP!
Acest concept spatio-temporal, fiind unul primitiv, incomplet...a dat teorii la fel de primitive, incomplete!

Ati auzit de un spatiu-timp  Newtonian...
Ati auzit de un spatiu-timp  Einsteinian...
...dar de noul concept spatiu-timp..in care este dezvoltata Teoria Unificata...ATI AUZIT?
Alber Einstein s-a chinuit in ultimii 30 de ani sa identifice o teorie "unificatoare"...prin care sa explice totul!
STITI DE CE NU A REUSIT?

Nu intelesese cu adevarat CE ESTE TIMPUL...CE ESTE SPATIUL! (era doar iluzia unui pas urias...un pas de soricel)
...mai mult, toti ce l-au urmat...dau impresia ca inteleg, parafand iluzia ca pasul soricelului a fost ...de urias!
WoodyCAD
WoodyCAD
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Off topic din TRS - Pagina 2 Left_bar_bleue6 / 106 / 10Off topic din TRS - Pagina 2 Right_bar_bleue
Numarul mesajelor : 2617
Puncte : 23123
Data de inscriere : 31/08/2010
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Lun 08 Aug 2016, 15:43

Ti-au lasat intentionat tie sansa sa descoperi ce e spatiul si timpul. Era scris in stele ca vei veni pe lume si ne vei da
TEORIA UNIFICATA.
Si totusi, nu crezi ca te-ai nascut prea devreme si intrun loc nepotrivit fatza de unde era proorocit ?  Sa fi gresit Creatorul cui i-a dat cea mai fantastica minte ?

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Off topic din TRS - Pagina 2 Left_bar_bleue0 / 100 / 10Off topic din TRS - Pagina 2 Right_bar_bleue
1)-Stiinta camuflata in bascalie pentru tonti. Imi perfectionez stilul bascalios.
2)-Să-mi schimb sexul. Transplant cu altul mai vârtos. Si care să stie si carte.

Sus In jos

Mesaj Scris de virgil_48 Lun 08 Aug 2016, 19:53

Ati observat ca toate aceste fantezii si aberatii, de care va tineti cu
indarjire, fiindca asa se cere unui intelectual, isi au sursa intr-o
formula care in cel mai bun caz, este interpretata gresit?
Altfel toata tarasenia asta cu abaterile de la compunerea vitezelor,
sistemele de referinta, relativizarea absurda a timpului si multe
altele, nu ar fi aparut. Toate ar evolua logic si linear, asa cum
spune fizica elementara si orice ratiune sanatoasa. Despre ce
se intampla la viteza luminii, poti spune orice vrei si multi se vor
stradui sa confirme cu orice pret. Isi fac si ei un nume!
Toata aiurirea aceasta a mintilor, cu o singura lovitura! Remarcabil!

virgil_48
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Off topic din TRS - Pagina 2 Left_bar_bleue10 / 1010 / 10Off topic din TRS - Pagina 2 Right_bar_bleue
Numarul mesajelor : 11380
Puncte : 44936
Data de inscriere : 03/12/2013

Sus In jos

Mesaj Scris de virgil_48 Lun 08 Aug 2016, 23:59

gafiteanu a scris:S-a demonstrat deja ca se modifica timpul aratat de un ceas clasic cu balansoar si de unul cu cuart, daca calatoresc cu viteza cinetica mare departe prin spatiu cu satelitul sau racheta.  Si aia era inca o viteza relativ mica fata de viteza luminii. Si era o viteza constanta, nu in acceleratie.
Comparatia s-a facut cu un ceas etalon identic aflat pe Pamant si cu altul etalon care se invartea in jurul Pamantului dar sincron (geostationar). . . . .
Poti sa crezi tot ce vezi in filmele S.F. Daca un ceas cu balansoar
calatoreste cu viteza mare, in timpul accelerarii este normal
ca indica timpul gresit, fiindca se modifica balasul. Alta gluma
din domeniul acesta mai stii? Fiindca eu nu cred ca foloseste
cineva un astfel de argument in favoarea dilatarii timpului din
cauza vitezei. Ar fi prea comic!

virgil_48
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Off topic din TRS - Pagina 2 Left_bar_bleue10 / 1010 / 10Off topic din TRS - Pagina 2 Right_bar_bleue

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Mar 09 Aug 2016, 00:32

Ai dreptate virgil_48, relativistii este niste prosti.
Cum merge cu agricultura pe la voi, ati cules ceva roade ?  Sau viermii au intrat in miezul problemei si va dau lectii de astrofizica cu wormhole ?

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de WoodyCAD Mar 09 Aug 2016, 10:55

... pana nu intelegeti notiunea de TIMP...nu puteti avansa...DELOC!
Mai mult, le faceti pe toate...praf!
Cititi Teoria Unificata, descoperiti TIMPUL si perceptiile diferite(referentiali diferiti) ale acestuia!
DILATAREA TIMPULUI NU EXISTA...doar perceptia lui se deformeaza!
O oglinda "concava/convexa" NU NE DEFORMEAZA, CAND PRIVIM IN EA!...."IMAGINEA"-DOAR PERCEPTIA SE DEFORMEAZA!
Asa..dilatam si timpul, il indoim...cum vrem, in functie de referential! DAR NU TIMPUL SE... DILATA!

...cititi si despre REALITATE si INFINITATEA IMAGINILOR EI ("Legea umbrelor")
...asa veti intelege ca NU PUTEM CALATORI IN TIMP.....CI DOAR NE PUTEM JUCA CU IMAGINILE TIMPULUI!

Exemplu:
Imaginea/sunetul dintr-o pelicula cinematografica cu ultimul razboi mondial..nu ne transpune in acele timpuri, insa, IMAGISTIC..."putem calatori in timp!"

Timpul este "RAPORTOR" - UN SEPARATOR INTRE 2 EVENIMENTE REALE SUCCESIVE, (raportat la alte 2 evenimente succesive, numite referinta)! TIMPUL ESTE INDEPENDENT DE OBSERVATORI(referinte)
DISTINGEM 2 SISTEME DISTINCTE cu 4 evenimente: sistemul ANALIZAT (2 evenimente succesive) si sistemul REFERINTA (2 evenimente succesive)
Toate cele 4 evenimente sunt GEOMETRII REALE, IN DINAMICA!
...TIMPUL ESTE...GEOMETRODINAMIC! ("CICLUL", introdus in Geometrodinamica Elicoidala, masura universala a timpului)
WoodyCAD
WoodyCAD
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Off topic din TRS - Pagina 2 Left_bar_bleue6 / 106 / 10Off topic din TRS - Pagina 2 Right_bar_bleue
Obiective curente : Acum mă preocupă următoarele: doar ma amuz de prostia maimutelor savante, catarate in acest copac-forum!

Sus In jos

Mesaj Scris de WoodyCAD Mar 09 Aug 2016, 11:29

"Atunci cand am sa inteleg cine este PI (3.14..) am sa inteleg cine este Dumnezeu." ALBERT EINSTEIN
...DA, nici Einstein nu a perceput...TRIDIMENSIONALITATEA, PERSPECTIVA TIMPULUI!...(nu va asteptati sa intelegeti rapid...DAR O PUTETI FACE, ASA CUM AM FACUT SI EU)
Mintea umana , de la nastere, a perceput doar..PLAN (cititi despre gandirea plana)
...DA, Einstein a perceput DOAR PROIECTIA..."CICLULUI ELICOIDAL"..."fenomen repetitiv tip...PI"
Universul curge elicoidal, ciclul elicoidal fiind o masura a curgerii geometrodinamice a acestuia!

Doar intelegand NOUL CONCEPT SPATIO-TEMPORAL..puteti intelege TOTUL!
(Teoria Unificata este elaborata...in acest nou concept)
WoodyCAD
WoodyCAD
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Mar 09 Aug 2016, 14:40

https://cercetare.forumgratuit.ro/t2377p60-teoria-relativita539ii#75892
Lui negativ, n-am cum sa te la-muresc. Unele persoane nu se la-muresc nici daca le dai la-mura-n gura.
Gandeste ceea ce vezi ca este in natura. Du-te singur la-mure ca sa te la-muresti, altfel ramai o mura-tura..
Noi ne miscam aparent prin Cosmos pe diferite directii "elicoidale" cu niste viteze incredibile.  Si totusi asta nu e o miscare cinetica adevarata.  Este o viteza statica.
Inconjuram Pamantul la fiecare 24 ore, ne deplasam in jurul Soarelui, calatorim prin Galaxie impreuna cu Soarele, intreaga Galaxie calatoreste si ea...Toate acestea aparent, viteza fiind zero.
"O tempora, o mures !".
http://articole.famouswhy.ro/ce_inseamna_-_o__tempora__o__mores_/

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de negativ Mar 09 Aug 2016, 16:55

Mai copii, eu ma las... Credeam ca le-am vazut pe toate.
Pe forum scrie ca e pentru vorbitorii de limba româna
"Desi vorbesti pe inteles,
Eu nu pot întelege..."
E grave ba ! (ba este contractia verbala de la baiat si fa de la fata) Asa, ca la tara.

Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Off topic din TRS - Pagina 2 Left_bar_bleue5 / 105 / 10Off topic din TRS - Pagina 2 Right_bar_bleue
Puncte : 21171

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Mar 09 Aug 2016, 17:18

Mai negativ, una e sa le vezi si sa le vorbesti, alta e sa le si intelegi cum trebuie.  
Le poti intelege in fel si chip.  Ca nu suntem toti egali.  Poate tu le intelegi cum trebuie, asa ca nu dispera, gandeste pozitiv, fii tzantzos, mandru si fudul.
Ia exemplu de la WoodyCAD.

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de WoodyCAD Mier 10 Aug 2016, 11:22

Observatie corecta dar incompleta:
De-aia a postulat Nea ca c este fixa, ca sa poata face socoteli. De fapt nu e fixa, ci depinde de densitatea masei neorganizate din mediu....
MAI ADAUGAM...mai depinde si de "specia fotonica" (clasa dimensionala, "cromatica" luminii din Teorie Unificata)
Ca sa poata face socoteli, maimutica savanta considera toti fotonii de "aceeasi dimensiune", viteza calatoriilor fotonice depinzand atat de mediu de propagare cat si de dimensiunea calatorului!

OBSERVATIE:
A NU SE CONFUNDA CU "TACTUL" DE EJECTARE FOTONICA SAU VITEZA EJECTORULUI(deoarece nu conoasteti inca ce inseamna "unda luminoasa" posibil sa nu intelegeti exact), EFECTUL DOPPLER FIIND ATASAT AICI...!

De ce ultravioletele "penetreaza", de ce lumina rosie si albastra...transporta energii diferite?
DE CE EU LUCREZ, EXPERIMENTAL, MAI ALES CU ...LASER - 405nm ?
WoodyCAD
WoodyCAD
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Mier 10 Aug 2016, 14:03

https://cercetare.forumgratuit.ro/t2377p60-teoria-relativita539ii#75905
Raspuns:
Nobelii, cei cu sange albastru, asa cum e si WoodyCAD, lucreaza experimental mai ales cu laser albastru de 405 nm.
WoodyCAD, ti-ai luat azi portia de albastru de metil ?  Altfel nu se face sangele albastru si nu devii "nobel".

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de WoodyCAD Joi 11 Aug 2016, 09:15

Ce ma intereseaza, este cum poti ajunge la concluzia ca spatiul sau timpul se deformeaza, cand de fapt masurarea lor este diferita de la un referential la altul ?
ESTE SUFICIENT UN RATIONAMENT GRESIT/INCOMPLET...SI SE REZOLVA!
Pentru ca de fapt asa s-a ajuns la ideea larg raspandita ca daca te misti cu viteze apropiate de c ramai mai tanar fata de unul care sta pe loc, si care vad ca e exploatata de tot felul de ciudati pentru a da praf in ochi prostimii, sa le finanteze experimentele complicate si fara finalitate.
ORICE "GURU-MAIMUTA" SAVANTA ARE NEVOIE DE NAIVI SI DE...BANI!
...CA LA BISERICA, ACELASI MECANISM!
WoodyCAD
WoodyCAD
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de virgil_48 Joi 11 Aug 2016, 11:18

gafiteanu a scris:Ai dreptate virgil_48, relativistii este niste prosti.
Cum merge cu agricultura pe la voi, ati cules ceva roade ?  Sau viermii au intrat in miezul problemei si va dau lectii de astrofizica cu wormhole ?
Nu faci distinctia necesara intre prosti si prostiţi. Sunt destui
destepti care se lasa prostiti din comoditate sau pentru vreun
interes. Cat despre treaba cu agricultura, n-ai nimerit-o deloc.
Stii sa cauti locatia mea? Daca nu, te ajuta Pacalici, ca el le are
pe toate.

virgil_48
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Joi 11 Aug 2016, 22:02

Razvan a scris: Din păcate, singurul moderator rămas refuză să îşi facă treaba şi să cureţe topicul de intervenţii inutile, astfel încât discuţia devine dificil de urmărit pentru cei interesaţi.
Fizica oficiala a aparut odata cu aparitia primului moderator-dictator.
Va mai aduceti aminte de "manual unic" ?
Faraonul Akhenathon (devenit Moise) a venit primul cu ideea unui "Dumnezeu unic"  (Athon), care transmitea ordine poporului doar prin intermediul faraonului..  Si cum Moise fusese detronat si alungat din Egipt de preoti, a emigrat in Israel impreuna cu sotiile lui, printre care si Nefertiti. Si-a luat multe bogatii, multi curteni devotati, o armara personala si vreo jumatate de milion de muncitori negri locali veniti din Ethiopia, zisi evrei.
Si de atunci lumea are doar un singur Dumnezeu suprem, dar multi sfinti, drraci, etc.
Nu intram in amanunte de ce exista un unic Budha, Mohamed sau Mahomed prooroc, etc., etc...

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de WoodyCAD Vin 12 Aug 2016, 09:20

Nu numai masuratorile sau sistemele referentiale dau batai de cap.... multora!
Cea mai grava proplema pleaca din... PRIMUL PAS!
SISTEMELE...NU SUNT SEPARATE CORECT! (de analiza sau referential-comparative)
Teoria Unificata pleaca din IDENTIFICAREA SISTEMELOR SI GRUPAREA IN 3 TIPURI (gruparea pe categorii : interne-constructie/externe-interactiune / de curgere-dependenta)
DUPA IDENTIFICAREA SI GRUPAREA SISTEMELOR ARE LOC ...PLASAREA OBLIGATORIE IN PUNCTULUI DE OBSERVARE(ESTE UNIC)...PENTRU ANALIZA! (face parte din noul concept SPATIO-TEMPORAL)

WoodyCAD
WoodyCAD
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de negativ Vin 12 Aug 2016, 10:26

WoodyCAD a scris:Nu numai masuratorile sau sistemele referentiale dau batai de cap.... multora!
Cea mai grava proplema pleaca din... PRIMUL PAS!
SISTEMELE...NU SUNT SEPARATE CORECT! (de analiza sau referential-comparative)
Teoria Unificata pleaca din IDENTIFICAREA SISTEMELOR  SI GRUPAREA IN 3 TIPURI (gruparea pe categorii : interne-constructie/externe-interactiune / de curgere-dependenta)
DUPA IDENTIFICAREA SI GRUPAREA SISTEMELOR ARE LOC ...PLASAREA OBLIGATORIE IN PUNCTULUI DE OBSERVARE(ESTE UNIC)...PENTRU ANALIZA! (face parte din noul concept SPATIO-TEMPORAL)
N-ai uitat nimic Woody ? Vâjâiala din capul tau privitoare la sisteme, se mentine si are la baza teoriile deja existente, care trebuie sa recunoastem ca sunt confuze. Cum adica "curgere-dependenta" ? Si noul "concept SPATIO-TEMPORAL", cum ar trebui sa sune ? Temporo-spatial ? Nu te mai stradui sa intorci pe toate partile idei vechi, ca nu ajungi nicaieri.  
Adica teoria unificata ar trebui sa provina din divizarea sistemelor pe caprarii si nu din din gasirea elementelor comune. Bravos nea !
Ce-ar fi sa-ti analizezi putin ideea, care exprimata pe intelesul oricui, la tine suna cam asa : unificare prin separare corecta ! Nu vezi nici o problema ? Rolling Eyes

Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :
Off topic din TRS - Pagina 2 Left_bar_bleue5 / 105 / 10Off topic din TRS - Pagina 2 Right_bar_bleue

Sus In jos

Mesaj Scris de WoodyCAD Vin 12 Aug 2016, 11:32

Observatia lui negativ este pertinenta insa...GANDITA SABLONAT!
Curgerea dependenta...este legata de teoria tractorilor (Teorie Unificata...dificil de explicat/inteles fara citirea teoriei)
Da, pentru intelegere PERFECTA este NECESAR divizarea pe caprarii a sistemelor!
OBSERVAREA/ANALIZA SE VA EFECTUA LA O GRANITA "ANUME" (Teorie Unificata / o ELICOIDA specifica)

TEORIA UNIFICATA ESTE UN INTREG....UN PUZZLE CONSTRUIT DIN PIESE SEPARATE
...TEORIA UNIFICATA NU ESTE UN GHIVECI,(aceste afirmatii sunt regasite...inca din primele pagini ale teoriei)

GANDIRE UNIFICATA = MODALITATEA DE A GANDI CUM CRESTE UN COPAC, INTELEGAND TOATE SUBSISTEMELE COMPONENTE(interne), MEDIUL EXTERIOR(externe) LUI SI "ENERGIA" CE-L FACE SA SE DEZVOLTE(tractorii)!

Explicatiile mele trebuiesc dublate cu... incercarea voastra de a gandi diferit! (ganditi in sabloane actale)
Nu toti puteti intelege!
De aceea, ca un prim filtru, pe site am pus un TEST prin care fiecare isi poate da seama daca poate intelege noul concept SPATIU-TIMP!

CEI CE STIU CA NU EXISTA "DIVINITATE" (doar manipulare) POT INTELEGE MAI REPEDE ACEST CONCEPT!
Ateilor le este mult mai usor sa inteleaga...AU UN SISTEM DE GANDIRE ADECVAT!
Am facut aceasta paranteza pentru a evidentia ca accesul la intelegere vine din...MODUL DE GANDIRE!
Explicatiile mele au sens insa...MODUL DE GANDIRE "SABLONAT" ingradeste accesul la o astfel de informatie!
CHEIA STA LA FIECARE DIN VOI...trebuie sa va deschideti mintea...sa aruncati sabloanele...!

WoodyCAD
WoodyCAD
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de negativ Vin 12 Aug 2016, 14:00

Ce legatura are manipularea cu elicoida ?
Acuma sunt tractori, deci nu mai sunt atractori ! Sunt uimit de descoperiere ! Shocked

Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de WoodyCAD Vin 12 Aug 2016, 15:49

Ganditul...pe caprarii...unificat...face "minuni"!
DACA EU POT SI VOI PUTETI!
Off topic din TRS - Pagina 2 6z8xo8
Schita de mai sus ...este RECURSIVA!
Recursivitatea triedrului de mai sus este asigurata de universul real. Asa Abel, prin recursivitatea Frenet, a fost introdus in Teorie Unificata...Recursivitatea este OBLIGATORIE in teorie)...fiecare subsistem fiind abordat in aceeasi logica INDIFERENT DE DIMENSIUNE!
Energia/impulsul...devin volumice, si Abel iar se apropie... putin!
WoodyCAD
WoodyCAD
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de negativ Vin 12 Aug 2016, 16:11

Nu reiese cum transformi metrul in secunda.
Oricum, iar ai amestecat toate nebuniile cu concepte aiurea, notiuni de algebra cu unele de logica, confunzi marimile, etc. In felul asta, noi nu am putea decat sa ne imaginam varza pe care crezi ca o poti descrie. Incearca altfel, si dupa vreo doi-trei ani, ne spui la ce concluzie ai ajuns.
Multumim pentru intelegere.

Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de WoodyCAD Vin 12 Aug 2016, 16:15

Tractor = atractor , nu fac diferenta!
ELICOIDA...nu se poate vedea din cauza INTOXICARII CREIERULUI!
Credeti ori nu...sunteti legati la un sistem social / stiintific... de spalare a creierului!

SCOATETI PERFUZIILE...DACA VETI REUSI..O SA AVETI O SURPRIZA !
DACA EU POT SA "MA STERG CU DUMNEZEU PE PICIOARE"...PUTETI SI VOI!
(intelegerea vine din mintea voastra...LIMITATA DE "DUMNEZEU"...)

NU MAI INCERCATI SA GANDITI IN PARADIGMELE SITIINTEI ACTUALE !

WoodyCAD
WoodyCAD
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de WoodyCAD Vin 12 Aug 2016, 16:26

Nu reiese cum transformi metrul in secunda.
Iata o perla...sablonata, prin spalarea stiintifica ...pe creier!
DE CE SE ASTEAPTA ..."SECUNDA"?
...pentru ca asa este stiinta actuala, te face sa accepti ..DOAR CE DORESTI SA AUZI!

Ca sa priceapa si... spalatii pe creier!
SECUNDA...inseamna o fractiune din rotatia pamantului, traiectoria acestuia fiind...ELICOIDALA!
(Teorie Unificata, in noul concept spatiu-timp foloseste CICLUL ELICOIDAL)

Daca voi receptionati...O VARZA...inseamna ca nu intelegeti NOULCONCEPT SPATIU-TIMP!
iar ca sa intelegeti...
NU EU TREBUIE SA COBOR LA LIMITARILE VOASTRE...VOI TREBUIE SA URCATI!

WoodyCAD
WoodyCAD
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Vin 12 Aug 2016, 16:40

WoodyCAD a scris:
NU EU TREBUIE SA COBOR LA LIMITARILE VOASTRE...VOI TREBUIE SA URCATI!
WoodyCAD, sa stii ca Pamantul e rotund si oricum ai merge pe el, de la polul nord la ecuator sau la polul sud sau invers, tot la nivelul zero esti.  Nu cobori si nu urci decat pe hartie.
Hai ca s-a mai racorit afara si poate iti revii. Ca ma cam ingrijoreaza sanatatea ta, dupa cum ai scris mai sus. Sper sa fie doar de la caldura.
Si poate te speli pe cap, nu pe creier sau in creier. Prinde bine, racoreste si scapa omul de anumite mancarimi "pe creier", care se stie ca sunt date de gargauni..

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de WoodyCAD Vin 12 Aug 2016, 16:51

Pentru cei care nu sunteti spalati rau pe creier (recuperabili) recomand insistenta (dupa citirea Teoriei Unificate) pe acest capitol! DOCTOR IN FIZICA...LA CITIREA NR 3 A TEORIEI ...A INTELES (nu va asteptati sa intelegeti...din prima!)
Pagina 278 TEORIE UNIFICATA - Dan Preda
Capitol:
Mecanica newtoniană, relativitatea generalizată, fizica cuantică și..
geometrodinamica elicoidală.(o viziune corectă asupra timpului și a spațiului)

...si...CAPITOLUL URMATOR...nu-l cititi daca sunteti... prea-spalati! (o sa vi se para...o varza)
Ecuaţiile de câmp ale lui Einstein și intuiția.
- Teoria Unificării Câmpurilor cu …religia -

DEPASITI-VA LIMITELE...URCATI!

WoodyCAD
WoodyCAD
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de gafiteanu Vin 12 Aug 2016, 17:02

WoodyCAD, am uitat, tie iti recomand neaparat si un shampon mai puternic cu mult alcool.  Nu e pentru uz extern, ci uz intern. Sigur te va spala si la interior, ca acolo au ajuns gargaunii.
Poti consulta si un specialist pe probleme, tot asta iti va recomanda, putina "tarie" pt. "anestezie"..Iti va schimba radicat stilul de exprimare.

gafiteanu
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Off topic din TRS - Pagina 2 Empty Off topic din TRS

Mesaj Scris de scanteitudorel Vin 12 Aug 2016, 20:42

curiosul a scris:Lasă Bordane, e bine că cineva discută totuși despre ceva.

N-are importanță unde, asta pe forum nu mai e o problemă.
E de apreciat totuși că s-au mai diversificat o idee subiectele de discuție.
Noroc c-am deschis subiectul ăsta și mai cercetează lumea și ceva despre șoric.

În rest...noi să fim sănătoși Bordane !

Pana aici am citit si eu si mare dreptate are Razvan. Ce se studiaza pe acest topic? TRR , subiect deschis de curiosul sau godacul ?
scanteitudorel
scanteitudorel
A decedat

Mulţumit de forum :
Prenume : Tudorel
Numarul mesajelor : 4989
Puncte : 25914
Data de inscriere : 20/02/2015
Obiective curente : Electricitate si magnetism , energii neconventionale .

Sus In jos

Mesaj Scris de WoodyCAD Lun 15 Aug 2016, 11:55

Posibilitatea ca observatorul sa-si confectioneze propriul sistem de analiza este ..."la liber"!
Posibilitatea ca acest sistem sa contina "propriul concept spatiu-timp" este..."la liber"!
Posibilitatea ca TEORIA, construita in sistemul de observare creat, sa functioneze...EXISTA!

Intrebarea care se pune:
TEORIA descrie REALITATEA SISTEMULUI OBSERVAT...sau este doar o imagine, o umbra..."a punctului de vedere ales"?(nu referentiali ci ...doar principii de plecare)

Raspunsul, din practica, este unul singur:
TEORIA NU FACE O DESCRIERE COMPLETA, FUNDAMENTALA SI NU RASPUNDE LA FOARTE MULTE INTREBARI!

NE PUTEM GANDI LA "UN FEL DE OBSERVARE" CARE SA POATA CUPRINDE MULT MAI MULTE RASPUNSURI?
Poate fi Teoria Relativitatii Generale construita...plecand de la o viziune INCOMPLETA/INGUSTA? (nu permite mai mult)
RASPUNSUL TEORIEI UNIFICATE : CATEGORIC DA!
Relativitatea Generala (Teorie Unificata) cuprinde astfel Relativitatea Generala(Einstein concept), aceasta din urma devenind un caz particular!

Asa cum teoriile separate de electricitate/magnetism sunt particularitati ale ELECTROMAGNETISMULUI-MAXWELL asa si teoriile actuale electricitate/magnetism/gravitatie (...etc..toate teoriile fizicii) sunt particularitati(viziuni inguste) ale TEORIEI UNIFICATE!

A INTELEGE O TEORIE PUTERNICA, ce aduna teorii mai slabe sub aceeasi umbrela, inseamna a intelege NOUL CONCEPT SPATIU-TIMP.

Conceptul actual SPATIU-TIMP ...NU MAI POATE DEZVOLTA TEORII REVOLUTIONARE, SI-A ATINS LIMITA!

VOI SUNTETI AICI PENTRU A "CERCETA"...TEORIA DEJA EXISTENTA!
EU SUNT AICI DOAR PENTRU A CERCETA...UNA COMPLET NOUA!

WoodyCAD
WoodyCAD
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Off topic din TRS - Pagina 2 Empty ot din trs

Mesaj Scris de WoodyCAD Lun 15 Aug 2016, 12:18

Adică ceea ce măsurăm reflectă în mod obiectiv proprietatea cantității măsurate ?
Eu aș răspunde afirmativ.

NU, ce masuram NU REFLECTA NIMIC IN MOD OBIECTIV!
- instrumentul de masura are propriile limitari (intre limitele de masurare specifice)
- conditiile/mediul in care se regaseste instrumentul este ...variabil (intre anumite limite)
- mediul in care se regaseste sistemul OBSERVAT este variabil (intre anumite limite)

UN CAZ NOTORIU: experimentul celor 2 fante
Aici se schimba starile sistemelor observator-sistem observabil-sistem mediu...si se intreaba cum este posibil sa OBSERVAM ALTCEVA?(un caz banal, usor de explicat in Teorie Unificata)

REZULTATUL OBSERVARII DEPINDE DE...
"REGLAJUL/FINETEA SISTEMELOR" interpuse intre observator si elementul observat!

UMBRA/IMAGINEA NU DESCRIE COMPLET ....REALITATEA! (Legea umbrelor - Teorie Unificata)
...SI DEPINDE DE "LENTILA" CE SE INTERPUNE ...PE TRASEU!

CE MASURAM ...?....MASURAM DOAR PROPRIETATEA UMBREI REALITATII, "proprietatea cantității măsurate"!

WoodyCAD
WoodyCAD
Foarte activ
Foarte activ

Mulţumit de forum :

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitator Lun 15 Aug 2016, 18:14

WoodyCAD a scris:DOCTOR IN FIZICA...LA  CITIREA NR 3 A TEORIEI ...A INTELES (nu va asteptati sa intelegeti...din prima!)

Daca a inteles roaga-l sa traduca din limba pasareasca in limba romana !
Sau o fi tocmai celebrul Doctor F ???

Vizitator
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 3 Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: